back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Exista extraterestri?

Pagini: << 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >> Sari la pagina:

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 11:56

De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-03 14:32:48 Ce vorbesti parpanghele?! Da` de ce-or fi construit incasii aia (si mai ales cum) taman pe inaltimile Anzilor, la peste 6000 m altitudine "Orasul Oamenilor Zburatori" (asa-i trecut in documente vechi, cu denumirea asta), oras excelent conservat in care ninio casa nu are ... usa iar intrarea-i posibila numai prin cai de-acces situate acolo unde-n mod normal ar trebui sa fie un acoperis?! Si cum au muncit acolo, sus, pe platoul andin, intr-o atmosfera rarefiata, cu oxigen insuficient - au avut masti pe fata, butelii de aer in sale, iar calupurile de stanca - taiate si finisate le-au transportat de la cariera aflata la peste 50 de km cu "ciopterele" cow-boy-ilor???!!! Vezi ca-ti dai cu stangu`-n dreptu`!
Tot ce s-a facut pe pamant este din mana umana , fiinta pamanteana .De ce subapreciezi inteligenta umana de atunci ?Poate a fost o lume super inteligenta care a disparut ! multe foste mistere , s-au rezolvat, [ ex.insula Pastelui,blocurile de granit de la piramide,si multe semnale din cosmos] asta daca mai citim stiinta si renuntam la filme S.F.

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 12:04

De la: CAMELYA_, la data 2009-03-03 21:23:43Oare femeile extraterestre exista? Sunt verzui intre picioare?

Ma scuzati...dar ma amuza mereu faza cu extraterestrii
Sunt femei extraterestre printre noi , iar verzi sunt cele care se sterg cu frunze de fag, sau anine.!-toamna si iarna nu sunt .

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 12:09

De la: mytcor, la data 2009-03-03 22:58:38CAMELIA, intreaba-l pe nenea Ticu !...e mai batarn si stie bine ,,,,,,,,

Daca s-o scuza, sa nu-i accepti scuzele !..ca-i uns cu toate alifiile traditionale.
: sml-confused0006: mytcor, i-ti spun maine , ca o sa aflu la noapte de la antenele DELTA, care le-am montat !

Ticu
sirius_zegetina

808 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 14:02

Unii au fixuri bigote, altii - fixuri cu "foste istetimi de exceptie pamantene"... deh, fiecare cu fixu` lui; toate bune si frumoase - ca doar fiecare avem cel putin "o pasarica" ce si-a facut cuib in capatana noastra - atata timp cat respectivu`(a) n-a ajuns sa-si creada propriile teorii drept "adevar suprem, de necontestat", etc., neluand in seama oameni care au studiat fenomenele un nr. de ani, poate dublul varstei lui, si-au ajuns, din sceptici, oameni care afirma... exact contrariul a ceea ce au afirmat (tot cu tarie, candva)si a ceea ce afirma cu tarie si convingere personajul ce-si spune Ticu si care poseda o aroganta - hai sa spunem deocamdata, de prost gust - cel putin, atunci cand ii considera pe cei care prin studiile lor il contrazic, niste terchea-berchea ce n-au creier - din moment ce si-au permis sa publice carti pe tema asta - si n-au ajuns inca la "stiinta" lui inalta! Probabil nici programul de studiu "Blue Book" nu valoreaza, in opinia sa, mai nimic, iar dobitocul de guvern american, ca si tembelul de Pentagon, ca si incapabilul de C.I.A., au aruncat niste sume, deloc mici, pe apa sambetei, numa` asa... de dragul de-a face valuri, nu-i asa, mare intelept?!

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 14:04

Nu va mai bateti joc de bietii extraterestrii. Eu am vazut pe forum citiva dar nu-i mai gasesc. Apar si dispar.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 14:06

Va vad eu cum va mai bateti joc de subiect cind va fi o invaaaaaazie.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Kenny

230 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 14:13

De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-04 14:02:26 Unii au fixuri bigote, altii - fixuri cu "foste istetimi de exceptie pamantene"... deh, fiecare cu fixu` lui; toate bune si frumoase - ca doar fiecare avem cel putin "o pasarica" ce si-a facut cuib in capatana noastra - atata timp cat respectivu`(a) n-a ajuns sa-si creada propriile teorii drept "adevar suprem, de necontestat", etc., neluand in seama oameni care au studiat fenomenele un nr. de ani, poate dublul varstei lui, si-au ajuns, din sceptici, oameni care afirma... exact contrariul a ceea ce au afirmat (tot cu tarie, candva)si a ceea ce afirma cu tarie si convingere personajul ce-si spune Ticu si care poseda o aroganta - hai sa spunem deocamdata, de prost gust - cel putin, atunci cand ii considera pe cei care prin studiile lor il contrazic, niste terchea-berchea ce n-au creier - din moment ce si-au permis sa publice carti pe tema asta - si n-au ajuns inca la "stiinta" lui inalta! Probabil nici programul de studiu "Blue Book" nu valoreaza, in opinia sa, mai nimic, iar dobitocul de guvern american, ca si tembelul de Pentagon, ca si incapabilul de C.I.A., au aruncat niste sume, deloc mici, pe apa sambetei, numa` asa... de dragul de-a face valuri, nu-i asa, mare intelept?!

Buei, deci suntem cei mai unici, cei mai superiori si gata. Ia nu mai veni tu cu comentarii de alea cu aer rarefiat si alte prostii. Forta dumnezeiasca = masa dumnezeiasca x acceleratia dumnezeiasca asa ca lasa-ne cu pietroaie de 500 de tone urcate pe varfu' muntelui. Ca acusi te trezesti cu fata sparta stim noi de cine.
Mai bine pune mana si ne explica cum face iulcar in fiecare seara sa se urce langa porumbei in casuta ca sa traga un pui de somn. Ia sa vedem, poti?

Vanity, definitely my favorite sin.
sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 15:47

Fac mea culpa, Kenny, in cel mai spasit mod!!! m-ai incuiat cu intrebarea pusa... nu pot explica si pace!!! In schimb, cred ca pot explica altceva si-anume de unde li se "trage" unora chestia "super-stiintei"... de la pietroaie! Cazute-n cap, ridicate, iar cazute si tot asa... de vreun milion de ani, cel putin! Si de la "contra-argumentul" la studiul "Blue Book" - raportul Condon denumit si "Black Report" - vezi cum se leaga lucrurile? De-aici - "Black Report" - "black hole" - si celelalte... "holes"!!! Te-ai prins? Cat despre "spargatoru`", ia spune-mi, e cumva corcitura aia urangutano-umana, avortonu` ala de Ierolv?! Daca da, atunci si-a aprins singur si de buna-voie fitilu` la o anumita "hole"! Lepadatura aia si-a permis aseara sa-mi trimita pe mess privat un mesaj porcos dupa cum e cel care l-a scremut mai intai din creier, adica el - neam de cocina sau de corturari - mesaj ce-o sa-i stea-n gat! Si daca ma mai calca o data sub talpa si-si permite sa-mi mai trimita inca un mesaj, nu ma mai limitez sa-l raportez la administrator, ci iese o circoteca si-un grill ce n-a visat... asta dupa ce-o sa-i salt in cap vreo 5 calendare diferite cu toti "sfintii" din cuprins, in 5 limbi... sper sa citeasca treaba asta si sa treaca iar la facut spume la concurenta cu "Spumotim"-ul!!! Iar Mr. Ticu, bag sama c-a incercat noul tip de "arsch-papier" - "frunze igienice" pe propria-i... "hole" fiindca, in astfel de inventii, daca n-ai fost tu insuti cobaiul experimentului, nu ti se acorda licenta si fara ea... adio fabricatie, adio lovele!!!

lerolv4

282 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 15:59

sirius_zegetina

Esti o zderamta penala cu familie nenorocita de soarta, tu nu vezi cum gandesti? Sau iti merge mintea aia numai la prosti?
Gaina de tine ce esti. Nu as da doi bani pe tine daca ai fi de cumparat.
Rusine sa iti fie ca tu te tot bagi in Black Holes. mai citeste ceva de doamne ajuta ca de americanisme sunt satul si de manipularea lor.
Orbu gaini, din gaina se trage.
Da te-am injurat si amenintat, dar nu iti mai fac nimic, ca oricum esti o cauza pierduta.
in continuare taci si suge gaurile negre din tiganiada Resitana.

Kenny

230 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 16:04

De la: lerolv4, la data 2009-03-04 15:59:21sirius_zegetina

Esti o zderamta penala cu familie nenorocita de soarta, tu nu vezi cum gandesti? Sau iti merge mintea aia numai la prosti?
Rusine sa iti fie ca tu te tot bagi in Black Holes. mai citeste ceva de doamne ajuta ca de americanisme sunt satul si de manipularea lor.
Da te-am injurat si amenintat, dar nu iti mai fac nimic, ca oricum esti o cauza pierduta.

Io nu zic nimic, doar is curios ce o sa iasa.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 16:10

De la: lerolv4, la data 2009-03-04 15:59:21sirius_zegetina

Lerov.....de data asta ai pus-o de mămăligă! Fugi cât te mai țin biții că să vezi ce ți-o iei pe cocoașă...

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 16:11

Vezi ca esti fiul vacii? Te-ndoaie grija de mine ce citesc? Ce-ar fi sa-ti faci niste analize mai cumsecade sa vezi ce ti s-a cuibarit prin cerebel? Si mai treci si pe la clasele primare ca ai "uitat" cum se scrie romaneste; ori n-ai stiut niciodata? Cat priveste "trebuitu`" ala s-au nu, sezi bland ca i-am trebuit unui barbat, nu unui purtator ilegal de nadragi, asa ca... misca-ti caroseria din fata portii! Si fii convins: daca eram numa` noi doi singuri pe lume si-o maimuta, as fi luat maimuta de mana sa mergem sa balotam banane; in niciun caz nu te-as fi observat!

lerolv4

282 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 16:36

sirius_zegetina

Auzi tu diaree verbala ce am de zis. Ai mancat de toate si ai azuns de 80kg la statura ta de 160cm. Ai trebuit accelui barbat care acum tea parasit.
Supozitie daca si cu parca se plimbau intr-o barca, daca daca nu era, parca parca se ineca. Gandeste-o pe asta poate ti se va deschide usa ratiuni tale.
Plus, daca e sa traiesc numai cu tine si o maimuta, eu mananc carne, deci in consecinta, cum mintea ta imi da semne ca esti gaina....
Dar multumesc lui Dumnezeu ca nu sunt langa tine, si numai cu tine.
Tu prin ce cunostinte ai acumulat de-a lungul timpului, te-ai distrus rau ai devenit
o persoana nongrata. Sa fie si de vina faimosul baiat din Resita care o are de 30cm? Spune te-ai dat la el in tineretea ta? Sau esti o venitura in zona banat?

Roagate sa iti de-a intelepciune Dumnezeu ca foarte proasta esti.
Cauta in Dex., cuvantul Intelepciune, caci pe cuvant iti spun, nu sti ce inseamna.

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 16:50

Fa-i o vizita de curtoazie coanei ma-ta ca nu mai poate de dorul tau! Te-ai sters la mancatoare cu hartie igienica sau ai folosit "frunzele igienice" inventate de Ticu? Ca de diaree verbala se vede de pe toate topicurile ca suferi tu! Iar inaltimea de care-ai pomenit si greutatea probabil ca-s masura ta; din lipsa de argumente si fiindca ai handicapul inferioritatii scoti din tine tot jegul care te caracterizeaza? Hai, sifon! visezi sa ajungi macar la nivelul intelectului de gaina, dar si cel de vrabie e de neatins pt. tine! Iar daca altceva decat dejectii nu esti in stare sa produci, deschide un topic pe-aceasta tema si putem continua polemica, invitandu-l si pe Florin, si pe Kenny, si pe Mytcor, si pe... pe toti cei care-au pofta sa te spurce copios!!!

lerolv4

282 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 16:56

Deci sa format un front comun si de aceea tu te bagi in seama, ca chiloti in fund din prima. Te-ai dat la 30cm?

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 17:05

Mai, du-te dracului, pe romaneste si direct! Nu vezi ca te bagi ca musca-n curu` calului si bubui de tampenie mai tare ca tunurile din Navarrone? Ce-ti mai trebuie ca sa te carabanesti? Ai tu 30 cm inaltime in total?! Pai, mars la circ piticanie, ca de-altceva nu esti bun cu cele mai putin de 30 gr. de creier!

Kenny

230 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 17:07

De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-04 17:05:11 Mai, du-te dracului, pe romaneste si direct! Nu vezi ca te bagi ca musca-n curu` calului si bubui de tampenie mai tare ca tunurile din Navarrone? Ce-ti mai trebuie ca sa te carabanesti? Ai tu 30 cm inaltime in total?! Pai, mars la circ piticanie, ca de-altceva nu esti bun cu cele mai putin de 30 gr. de creier!

lerolv4

282 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 17:12

Pt. vaca din Resita sirius_zegetina

Ho!! Ca vaca vorbeste prosti.

Am atins trecutul dureros, care tea tras in jos. Vezi sa te rogi pentru Intelepciune.
Poate atunci sari de la etaj cu umbrela deschisa.

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 17:26

Boului din Arad: mergi la pascut! Chiar c-as fii tampita daca ti-as mai raspunde si m-as cobora sub nivelul unui om, adica la nivelul tau; forumul asta are un subiect pe care un retardat ca tine nu-l poate urmari, asa ca... scuteste-ma!

lerolv4

282 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 18:12

Exista multe gauri negre financiare,in care se topesc multi bani pe imaginatie.Pamintul este singura planeta din Univers locuita de oameni,forma cea mai evoluata de viata, iar pe pamint minti cu imaginatie distructiva.Profitorii din religii si excrocii din politica care traiesc pe spinarea naivilor creduli. MAI BINE AR INVESTI IN SAHARA, PENTRU A PUTEA FI POPULATA DE OAMENI.
Extraterestri nu exista deoarece e un concept demult inventat si fara rezultat.La fel si dinozauri nu au existat deoarece este o inventie si nu are nici un rezultat. Ca se zvoneste una, alta e de inteles, deoarece justificarile pentru sumele alocate cercetarilor trebuie sa fie aduse in fata sponsorilor, deci sunt creatii ale cercetatorilor care prin traditia familiala numai asta fac, si deci concep teori si muleaza oseminte din ghips, care sunt departe de cunostintele oamenilor vizitanti si sau interesati. IMAGINATIVA CA UN CERCETATOR CU MULT TIMP IN URMA A PROPUS UN PROIECT DE CERCETARE PE TEMA STELELOR SI/SAU PAMANTULUI, FAPT CARE DEA LUNGUL ANILOR NU A DAT NICI UN REZULTAT DAR IN SCHIMB, BANI AU FOST CHELTUITI,PE URMA SA CASATORIT CU UNA SAU ORICARE PE ORIUNDE IN LUMEA ASTA IN CALATORIILE LUI GASIND-O, FAC UN COPIL SAU DOI SI CALATORIND EL FIIND SI UN ARTIST. CE EDUCATIE PUTEA SA AIBA ACEI COPII? CARE SE PLIMBAU DINTR-O PARTE IN ALTA, LA CEREREA PROIECTULUI DE CERCETARE CARE ERA, DICTAT DIN CENTRU. COPII I-AU URMELE TATALUI IN CERCETARE, NU GASESC NIMIC DIN CEEA CE CAUTA DEFAPT, DUPA MULT TIMP TOT EI PUN LA PUNCT UN PLAN SI ASA PRIN REPRODUCTIE SI GENERATII DUPA GENETATII SE CREEAZA UN CONCEPT, O FAMILIE CARE CU AJUTORUL MASS-MEDIA DEVIN CUNOSCUTI. PRECIZEZ CA PRESA INCEPE PRIN 1600 ERA NOASTRA, APAR INFORMATI, ANUNTURI PRIN OLANDA, DACA ISTORIA PRESEI NU E SCHIMBATA DE LA UN CONTINENT LA ALT CONTINENT.

Exista multe gauri negre financiare,in care se topesc multi bani pe imaginatie.Pamintul este singura planeta din Univers locuita de oameni,forma cea mai evoluata de viata, iar pe pamint minti cu imaginatie distructiva.Profitorii din religii si excrocii din politica care traiesc pe spinarea naivilor creduli.

Pentru lamuriri primesc mesaje private, de la oricine si despre orice.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2009, ora 19:32

De la: lerolv4, la data 2009-03-04 17:12:29 Pt. vaca din Resita sirius_zegetina

Ho!! Ca vaca vorbeste prosti.

Am atins trecutul dureros, care tea tras in jos. Vezi sa te rogi pentru Intelepciune.

Poate atunci sari de la etaj cu umbrela deschisa.

Atata poti , numai atat ?...pacat de tine baietel !...iti lipsesc cei d-acasa, cat despre bun simt ce se mai poate spune...

Sa vorbesti asa c-o doamna, iseamna sa nu te poti ridica mai sus decat strumf-ul unui brotac.!..

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 19:37

Au fost vazuti extrateresti !!!!!!

AICI, AICI, AICI

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 21:01

Multumesc, Mytcor, dar n-are sens; nu poti sari peste umbra ta, prin urmare - nu poti cere lana de la broasca, sti ce vreau sa spun; imi cer scuze de la ceilalti membri ai forumului pt. disputa aceea brutala si inutila - de regula, ma controlez si-mi pastrez si o samanta de umor. Dar atunci cand un oarecare are tupeul sa-ti trimita pe privat un mesaj pt. care cuvintele nesimtit si vulgar sunt mult prea blande, poate ca-i de inteles sa rabufnesti; nu-i o scuza, tocmai de aceea m-am scuzat inca o data. Iar pt. toti cei care cred ca sunt prea destepti sa admita existenta altor civilizatii, prea destepti pt. cercetatorii care-o dovedesc, ar fi mai sanatos sa-si faca un topic c-un titlu scris cu majuscule: NU EXISTA EXTRATERESTRI IN AFARA CELOR PE CARE NOI II CONSIDERAM ASA si sa ne lase cu ceea ce stim si credem noi; la fel - si-un topic cu balacareli pe placul fiecaruia si nu ne-amestecam - ei, cu-ale lor - noi, cu-ale noastre si nu ne mai simtim obligati sa ne suportam reciproc, nici macar din politete sau cu decenta, fiindca unii oameni nu cunosc regula elementara impusa de-un dialog, acea a unei contra-argumentatii civilizate si temeinice din care sa nu lipseasca bunul simt.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2009, ora 22:20

@sirius, de foarte multe ori am preferat sa postez impersonal -folosindu-ma de diferite citate din arhiva-mi electronica dar nu numai -, tocmai pentru a aduce-n fata cititorilor pasaje informationale pe care poate n-au avut tinpul necesar sau ocazia sa le citeasca si-n speranta ca le instig curiozitatea si imaginatia spre noi orizonturi.
Din pacate, de foarte multe ori am stricat ozul pe gaste, am deschis un topic in memoriam M.Eminescu s-am potat acolo opera sa geniala gandind ca-l vor citi si cei ce prin scoala "nu prea au timp a-l citii pe Eminescu" si m-am trezit etichetat in fel si chip pe alte topicuri.
Din pacate , au sosit timpurile-n care nu-i la moda patriotismul, respectarea si ssustinerea valorilor intelectual-profesionale ROMANESTI,
S-a ajuns pana acolo incat daca am postat un frg. din E.Cioran, ori din articolele publicate de catre Eminescu in Timpul , sa fie injurat atat autorul cat si cel ce l-a postat...asa ca....

Asa ca @Sirius, te poti astepta la orice, numai ca eu sunt de-o calmitate atat de profunda incat am ajuns sa-i si inteleg....

Numai bine si-o seara placuta !...stai calma c-avem toti cate unul caruia ii potutem spune . " n-am cu cine Dom'le, n-am cu cine !...

avea dreptate P.Tutea .... n-am sa mai reproduc citatul sa nu se lase iarascu vr-un scandal trezind artagul vreunui alt Nimeni..

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 22:27

Mytcor, greșești, eu am citit toate postările tale și a celorlalți....puține nu le știam, dar a contat...am mai aflat câte ceva, inclusiv despre mine.
Nu mă interesează părerea altora, din punctul meu de vedere ești cea mai elevată persoană de pe forum. "Oricând te-aș vota!!!"
Mai sunt câțiva pe care-i respect....dar nu foarte mulți.

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 22:31

Asa ca @Sirius, te poti astepta la orice, numai ca eu sunt de-o calmitate atat de profunda incat am ajuns sa-i si inteleg....

si pe deasupra mai esti si de o modestie de-a dreptul.....dezarmanta!!!

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 22:31

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 22:34

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-04 22:31:37Asa ca @Sirius, te poti astepta la orice, numai ca eu sunt de-o calmitate atat de profunda incat am ajuns sa-i si inteleg....

Scumpa mea, modestia este pentru cei care nu au cu să se laude!!!

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 22:43

De la: dora_visinescu, la data 2009-03-04 22:34:26
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-04 22:31:37Asa ca @Sirius, te poti astepta la orice, numai ca eu sunt de-o calmitate atat de profunda incat am ajuns sa-i si inteleg....

Scumpa mea, modestia este pentru cei care nu au cu să se laude!!!

unii considera modestia o valuare...eu nu fac parte dintre ei( )...desi e una dintre valorile crestinismului....:(
cat despre extraterestii(k sa raman in tema topicului)....NU EXISTA!!!!....singurul lucru kr exista este mintea unora ahtiati dupa senzational....

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 23:25

un nou cadou pentru mytcor (si pentru toti aia kr ink mai cred in extraterestrii....desi au depasit de multa vreme varsta de 5 ani)....
saccsiv.weblog.ro/2008-10-16/553621/Extraterestrii-%2C-Guvernul-...

Pagini: << 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului EXISTA EXTRATERESTRI?
Mergi la: