back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Exista extraterestri?

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:

sirius_zegetina

808 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 20:28

Multumescu-ti, Mytcor, la cartea aceea m-am gandit cand am scris acele cuvinte; ma bucur c-ai citit-o; ii dam "tema de casa" lui Ticu? Tocmai a inceput pe National TV un film - "Secret letal", e pe tema; m-am carabanit de pe forum, vreau sa-l urmaresc! Tu?1

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 22:20

N-am cum sa-l vad Astept un rezumat !

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 22:40

De la: mytcor, la data 2009-02-27 22:20:18N-am cum sa-l vad Astept un rezumat !

Ete, că l-am văzut eu....nu mi-a plăcut! Acțiunea filmului este în viitor.
Cică Terra era invadată de niște dinăia extraterry, care controlau cerebelele unor clone de pe pământ, pe care i-au trimis pe o altă planetă cu scopul de a distruge cam tot ce mișcă pe-acolo....Mission accomplished!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
racukoto

209 mesaje
Oras: Tulcea

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 11:27

Foarte interesante citate, citite si de mine.

Imi permit sa fac o completare.

Ce s-ar fi intamplat cu ...omenirea daca toti indivizi din acesta lume ar fi fost....sceptici ?

Acum, nu mai mult de 200 de ani, cine ar fi gadit ca vom merge cu...masina, vom zbura cu avionul, vom pasi pe Luna, vom vedea ...sistemul solar, componentele lui, de aproape ?

De ce se intampla toate astea, acum, in zilele nostre ?

Pentru ca au existat..vizionari, care cu ....aparatul cel mai avansat al omului, inteligenta, au incercat sa ....vada dincolo de vremurile lui, dincolo de , barierere impuse de ...oamenii de stiinta, conservatori, infatuati si..simplisti, cu toata cunosterea lor, cu tot.

Nu spun ca orice ...situatie imaginata de un..vizionar este si plauzibila si avem exemplele vizionarismului religios, dar aceste situatii imaginative, bazate pe extensii neverificate ale ipotezelor asupra .lumii, eu cred ca sunt benefice, cel putin ca material pentru...viitoarele cercetari facute de ...oamenii de stiinta.....

Oare cand se va face...transportul instantaneu intre 2 locatii, a unui obiect sau persoane. La cat timp, dupa ..imaginatia unor regizori ai serialelor sau filmelor SF. Cred ca de fapt asta trebuie scurtat. ...timpul intre...imaginatie si transformarea imaginatiei ..in realitate. Pentru ..imaginatiile lui Jules Verne cat timp a fost nevoie ?

casian_dan_55

9 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 12:14

De unde stii?Ai fost sa vezi?Sau asa s-a spus la ultima sedinta de partid?
Trebuie sa intelegi un lucru simplu si logic:tot ce poarta un nume sau a fost definit,exita, altfel nu si-ar bate lumea capul cu el!
Un filozof spunea ca omul nu-si poate imgina lucruri care nu exista:ele nu exista in acel moment dar sigur vor exista cindva, undeva sa nu uitam faptul ca Jules Verne, si-a imaginat o sumedenie de lucruri tehnice care la acea vreme nu existau decit in imginatia unora, dar tmpul le-a dovedit si existenta lor practica:racheta,televizorul, arma laser, submarinul si multe altele.
Stima,
Dan C.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 12:16

De la: casian_dan_55, la data 2009-02-28 12:14:38De unde stii?Ai fost sa vezi?Sau asa s-a spus la ultima sedinta de partid?
Trebuie sa intelegi un lucru simplu si logic:tot ce poarta un nume sau a fost definit,exita, altfel nu si-ar bate lumea capul cu el!
Un filozof spunea ca omul nu-si poate imgina lucruri care nu exista:ele nu exista in acel moment dar sigur vor exista cindva, undeva sa nu uitam faptul ca Jules Verne, si-a imaginat o sumedenie de lucruri tehnice care la acea vreme nu existau decit in imginatia unora, dar tmpul le-a dovedit si existenta lor practica:racheta,televizorul, arma laser, submarinul si multe altele.
Stima,
Dan C.

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 12:18

nenea casian,uiti talica sa spui ca spre exemplu isus din fundul pesterii evreiesti,nu a existat,nu exista si totusi sunt o gramada de imbecili care vorbesc despre el,cam slabut rationamentul lui talica,nu crezi?

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 12:51

De la: sirius_zegetina, la data 2009-02-27 19:23:57 Ticule, pe-aici, la noi, e o zicala care ti se potriveste ca o manusa: "prostu` daca nu e si fudul, parca nu e prost destul!". Si mai o chestie: nu sari parleazu` ca te-alegi c-o teapa-n dos, tine-ti parerile pt. tine, nu-ti expune tampeniile ca-ti dai iar in petec la fel ca pe celelalte forumuri unde ai cam fost sutuit de multi; n-ai simtul masurii sa vezi pana unde ti se-ntinde "stiinta" si de unde incep alegatiile "proprietate personala"? Am facut (si de voie si de nevoie) mai multa astronomie decat ai sa faci tu toata viata si-asta incepand de pe vremea cand, probabil, te jucai prin nisip si n-am ispravit de invatat nici acum, fiindca nimic nu ramane pe loc, stiinta avanseaza, evolueaza, exista noi metode de cercetare, de explorare a spatiului, etc. Sunt cercetatori care declara ca nu stim mai nimic despre sectiunea de Univers in care se afla galaxia noastra, ca f. probabil s-au strecurat multe erori in teoriile emise, in postulatele pe care le credem infailibile, in legile pe care le consideram imuabile, iar tu vii cu "stralucita" pretentie ca le stii pe toate si nimic nu mai e de spus! Te-ai prins cat esti de absurd si de ilar?! Las-o mai domol cu infatuarea, ce pretinzi ca stii - demonstreaza dand citatul din cartea sau tratatul folosit ca sursa de inspiratie, mentioneaza autorul - apoi mai putem discuta, altfel vei fi luat iarasi peste picior; pana acum n-ai postat nimic concret, numai generalitati pescuite de ici-de colo; te-ai maturizat sau sa-ti uram : "sa cresti mare si istet"?!
Nu stiu cata astronomie cunosti matale,dar scuza-ma nu o lua ca jignire, ci ca o contrazicere, dar dupa cum am vazut pe forum, nu cred ca matale ma depasesti , sa zic poate suntem egali. Astronomia +,viata extra terestra, sunt hobbyurile mele si te asigur ca am citit mult despre asta ,cunosc multe despre astea ca alt fel dadeam click pe alte teme.; putem discuta o zi intreaga despre asta .Cu toate ca astronomia nu este subiectul forumului ci extraterestrii ,eu am aratat cum e imposibil pana acum sa fi fost vreodata vizitati de ei., ca tot ce s-a vorbit si aratat despre ei, este o simpla fictiune.si acele OZN-uri sunt de fapt OZ terrestre.Este adevarat ca universul este inca un mister, nimeni nu-l cunoaste perfect, nici eu nu am afirmat asta , eu m-am referit doar la legatura pamant extraterestru. ! P.S. de curiozitate intreb , de ce de nevoie ai invatat matale astronomie ?

Ticu
racukoto

209 mesaje
Oras: Tulcea

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 12:58

Ticule...ori e alba , ori e ..neagra. Hotaraste, ori crezi ..in existenta extraterilor, ori nu. Da' nu ..oscila... Ne ametesti sau mai degraba ne ...aburesti.

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 13:49

De voie - fiindca mi-a placut; de nevoie - pt. orientare. Stii in ce profesii ai nevoie de orientare dupa bolta cereasca, astri, constelatii, Ticule? Ca n-am profesat cum, sau - mai corect - cat as fi vrut, nu intereseaza pe nimeni nici pe forumul asta, nici pe-altul, e doar treaba mea si ar fi indicat sa nu confunzi ceea ce citesti din pasiune sau hobby, cu ceea ce se-nvata, e-o diferenta mare. Un alt aspect pe care-ar fi trebuit sa-l iei in seama e ca orice se bazeaza macar pe-un sambure de real - si-n aceasta categorie intra si miturile; niciun primitiv nu poate inventa aparate despre a carui existenta nu stie nimic si nu le-a vazut in viata lui; ca le raporteaza la ceea ce cunoaste, ca le denumeste functie de ceea ce-i este lui cunoscut si familiar, e-o alta poveste, ca nu si le-a putut explica si se prosterna in fata lor si hiperboliza totul - inclusiv actiunile ocupantilor "carelor de foc", iarasi e alta poveste si e de-nteles. Asta, pe langa o gramada de alte argumente - mai vechi sau mai noi - ar fi trebuit sa nasca in creierul tau macar o intrebare; n-a dat nastere si-asta spune destule despre capacitatea ta de analiza, intelegere si interpretare a ce este scris vizibil sau printre randuri. Prin urmare, inainte de-a te da cocos, mai cerceteaza, nu-ti strica. Lui Mytcor: Dorei nu i-a placut filmul; pe mine m-a pus pe ganduri latura lui psihologica, fiindca mai mult asta voia sa scoata-n evidenta - de data aceasta nu era impanzit de creaturi tipice Hollywood-ului pocite, cu antene, mai mult mutanti, etc. - se mergea pe ideea manipularii, a controlului cerebral aproape total, pe influentare prin halucinatii si vise, pe cvasi-imposibilitatea de a discerne care-i realitatea obiectiva si care-i cea indusa. Pacat ca nu l-ai vazut; m-ar fi interesat si punctul tau de vedere... si de ce-a fost dat la tv. tocmai acum...

umblataprinlume

72 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 14:06

Vizionati si va minunati:

video.google.com/videoplay?docid=2187881590727047595

Aceasta ipoteza mie imi excita f mult fantezia ...

favorita nr.1
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 14:25

S-acum, pentru ca tot am vorbit despre "Semeni inrtru ratiune ", pentru inceput am sa va prezint ecuatia lui Green Bank.

N=R+fpnefefifcL,

unde R+ =numarul mediu de stele analoage soarelui nostru care se nasc anual;

fp =numarul mediu de stele susceptibilesa gazduiasca fiinte vii;

ne =numarul mediu de planete care se rotesc in ecosfera soarelui lor, si pe care sunt indeplinite conditiile necesare dezvoltarii vietii asa cum o concep oamenii;

fe =numarul mediu al planetelor pe care viata s-a putut efectiv dezvolta;

fi =numarul mediu al planetelor populate cu fiinte care au dobandit o anumita autonomie fata de soarele lor, in rastimpul cat acesta a fost activ;

fc =numarul planetelor populate cu inteligente care au atins un stadiu avansat de civilizatie tehnica;

L =durata medie a unei civilizatii.

Despre durata medie de viata a unei civilizatii, am sa va povestesc cu alta ocazie....

Acum am s-o iau pe scurtatura s-am sa va teleportez direct la frontierele actuale ale stiintei si cunoasterii.

In 1916 , Albert Einstein ne oferea teoria generala a rlativitatii, noi, la mai putin de-un secol distanta-n timp, iata-ne inarmati cu cele mai avansate instrumente stiintifice ale tuturor timpurilor pentru a detecta gravitatia cosmica.

In teorie,modificarile concentrtiilor de masa ale universului cauzeaza distorsiuni ce se propaga-n univers la viteze luminice, avand ca efect tractiuni spatio-temporale.

Cum teoriile trebuiesc si confirmate , iata-ne in posesia rezultatului asiduu al cercetarii stiintifice in ceea ce priveste confectionarea unei noi generatii de detectori, interferometrul gravitational cu laser, fiind capabil a detecta o multitudine de evenimente catastrofice de la colapsurile gravitationale stelare si pana la fuzionarea „sistemelor binare”.

Omul, este deja capabil sa indeplineasca cele mai sensibile cautari pentru confirmarea teoriei gravitationale cat si in detectarea surselor de zgomot cosmic.

Primele date au inceput a fi inregistrate incepand cu anul 2002, analizarea lor a inceput a confirma un numar de surse detectabile dar si extinderea spre noi frontiere ale radiatiilor gravitationale de la cele ale stelelor neutronice, pulsari si noi galaxii pana in cele mai indepartate surse de inceput ale universului.

Avand in vedere faptul ca sunt in desfasurare cercetari in vederea imbunatatirii performantelor senzorilor interferometrici cat si amplasarea lor intr-o retea interconectata ceea ce va extinde frontiera cunoasterii dincolo de orice limita a imaginatiei umane, oferindu-ne posibilitatea patrunderii in chiar zona spatio-temporale a formarii universului.

In cadrul unui asemenea proiect s-al rezultatelor sale ce vor fi cunoscute intr-un interval de timp de 10 ori mai scurt decat cel scurs de la celebra teorie einsteiniana pana astazi, ne putem gandii la ecuatia lui Green Bank ca-i rezolvata-n proportie de peste 99 %

O zi placuta !...si-o „privire” spre un orizont cat mai indepartat !...

Sper sa nu-l fii plictisit pe nenea Ticu !

Fosta membra 9am.ro

121 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 14:26

....Nici eu nu am reusit sa vad filmul, dar va mai ofer alte doua filme pentru a le viziona:
*Control Factor si
**The Eagle Eye
....mie mi s-au parut interesante ca idee, dincolo de fabulatiile artistice care au scopul de a romanta.

O zi placuta!

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 14:38

Thor Corra, am mai intalnit titlurile, n-am reusit sa vad insa niciunul din filmele mentionate de tine; se gasesc cumva si pe net, ai vreun link? Daca da, te rog posteaza-l! Multumesc.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 14:45

Multumescu-ti @Sirius pentru stringul cinematografic informationa !

@Dora , cred ca-i asaaaaaaa,... mai romantica poate ca d-aia nu i-a placeat !

Fosta membra 9am.ro

121 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 14:46

De la: sirius_zegetina, la data 2009-02-28 14:38:41 Thor Corra, am mai intalnit titlurile, n-am reusit sa vad insa niciunul din filmele mentionate de tine; se gasesc cumva si pe net, ai vreun link? Daca da, te rog posteaza-l! Multumesc.

Din nefericire nu am un link, filmele le-am procurat prin amabilitatea unui amic.Din cate stiu, cel putin trailer-ele le puteti vedea pe www.imdb.com...
Mai sunt si torrente de pe care puteti download-a filmele. V-as fi trimis chiar eu filmele, insa n-am o conexiune rapida si upload-ul dureaza foarte mult.

Numai bine...
(cu sincere pareri de rau ca nu va pot ajuta mai mult!)

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 14:57

Cred ca da, Mytcor, dar asta n-are-a face, e tot prietena noastra, nu-i asa? Daca toti am fi la fel, lumea asta ar fi cam monotona, nu crezi? Si plictisitoareeee... cat incape! Unii sunt mai sensibili, au un suflet mai bun poate ca al nostru, mai "soft" decat noi... altii - cu o carapace sub care nu lasam sa se vada ce este, mai reci, mai rationali... fiecare cu "bubitele" lui... Eu pot sa asist f. linistita la o disectie sau autopsie, iar dupa aceea sa plec direct la cantina... asta-i, Mytcor, - oameni si oameni - dar daca avem, cate ceva macar, in comun, e ok., ne putem nu numai intelege, ci si completa reciproc, putem prelua si din calitatile celuilalt, ca defecte avem cu totii...

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 15:02

Multumesc frumos, Thor Corra, mi-e util si suficient si cat mi-ai dat, in rest ma descurc; inca o data, mare multumire!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 20:03

De la: racukoto, la data 2009-02-28 12:58:41Ticule...ori e alba , ori e ..neagra. Hotaraste, ori crezi ..in existenta extraterilor, ori nu. Da' nu ..oscila... Ne ametesti sau mai degraba ne ...aburesti.
: sml-happy0144: Nu cred in vizita extraterestrilor pe la noi pe aici, este imposibil, dar in miliardele de corpuri ceresti posibil sa mai fie planete locuite .! Asta cred!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 20:20

De la: ticu, la data 2009-02-28 20:03:44
De la: racukoto, la data 2009-02-28 12:58:41Ticule...ori e alba , ori e ..neagra. Hotaraste, ori crezi ..in existenta extraterilor, ori nu. Da' nu ..oscila... Ne ametesti sau mai degraba ne ...aburesti.
: sml-happy0144: Nu cred in vizita extraterestrilor pe la noi pe aici, este imposibil, dar in miliardele de corpuri ceresti posibil sa mai fie planete locuite .! Asta cred!

Nenea Ticu...am un martisor , ti-l ofer !...e ceva ieftin si simplu dar cred c-o sa-ti faca placere.

astro.uni-tuebingen.de/~grzy/APO.html

cu lasser:

astro.uni-tuebingen.de/~grzy/3.html

gabymarinescu_pulsar

375 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 22:48

La fel cum existam si noi exista si ei,doar nu puteti avea aroganta sa va credeti unici in Univers...

msutaca

79 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 01:12

Nu exista domnilor nici un extraterestru !!!!! OZN-urile sunt rezultatul unor cercetari strict secrete din Germania nazista...masoni s.a.m.d. cei ce vor sa controleze si sa stapineasca lumea !!!!

DOAMNE AJUTA !!!

mircea

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 02:57

De la: mytcor, la data 2009-02-28 14:45:51Multumescu-ti @Sirius pentru stringul cinematografic informationa !
@Dora , cred ca-i asaaaaaaa,... mai romantica poate ca d-aia nu i-a placeat !

Pur și simplu îmi displace profund ideea de a fi manipulată de ceva sau cineva!
Țin foarte mult la libertatea mea și a celor din jur....
Nu sunt o romantică.....dar am empatie cât să dau la un oraș întreg. Ăsta este motivul pentru care eu nu am putut să urmez medicina....În momentul în care văd pe cineva că suferă...păi mă doare carnea și toate cele și pe mine....asta e! N-am ce face....aș vrea să pot fi mai rece și nepăsătoare, dar nu pot!

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 03:35

Fata draga, de-aia am si scris ca, oricum ai fi, tu tot prietena noastra ramai, fiindca te-am simtit mai buna si, poate, mai sufletista ca mine - in sensul empatiei; iar lui msutaca tre` sa-i spun c-a ramas mult, da` muuuuult rau in urma. Proiectele "Vrill"- 1,2 si 3, ca si "Habenu"... fosta-i lele, cand ai fost! unele au fost construite - "Vrill' 1 si 2 - au fost si testate, pt. vremea lor erau intr-adevar o realizare de exceptie, dar atat; "Habenu" a fost un singur prototip - testat si el, dar - iarasi - nimic mai mult. Din cate se stie, dupa caderea Berlinului, zona in care s-au construit si testat a fost aprig disputata atat de americani, cat si de sovietici si, in final, ca "buni aliati" ce-au fost si le-au cam impartit - si zonele de ocupatie, si prototipurile; acestea au fost demontate si transportate in tarile "eliberatorilor", c-acolo sedeau mai bine la pastrare! Restul - schitele detaliate ale proiectelor de constructie, obtinute, zice-se, pe cai oculte prin meditatie si transa de unii dintre membri organizatiei "Die Letzte Thule", care prin intermediul acestor stari intrau in contact cu una sau mai multe civilizatii extraterestre... folklor stiintific! Daca va dau cateva nume ale unor membri, cred ca-i indeajuns sa va prindeti cam ce legatura puteau avea aia cu stiinta de frontiera din acele vremuri: Schickelgruber - Hitler; H. Blawatski, H. Goering, A. Hess, G. Himmler, A. Steiner, E. Braun, Karol Wojtilla (Ioan Paul al II-lea), H. Fraessner (papa Benedickt), H. Kaltenbrunner, etc. Mai e ceva de adaugat? Inainte de-a face unele afirmatii, ar fi sanatos sa va informati temeinic, altminteri deveniti ridicoli!

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 03:37

Salut Sirius....nici tu n-ai somn?!

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 03:41

De la: msutaca, la data 2009-03-01 01:12:05Nu exista domnilor nici un extraterestru !!!!! OZN-urile sunt rezultatul unor cercetari strict secrete din Germania nazista...masoni s.a.m.d. cei ce vor sa controleze si sa stapineasca lumea !!!!

DOAMNE AJUTA !!!

mircea

Măi Mustaca tu crezi că Dumnezeul ăla al tău a făcut măreția asta de Univers, ca să se trăiască doar pe Terra? Ești total pe lângă, măi băiatule!!!
Este total absurb ce scrii tu acolo...

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 03:45

Salut, fata draga! Deh, cam noctambula tre` sa recunosc, sunt, da` amu` mi-a "sarit" somnu`, nu de raul extraterilor, ci de raul unor mate f.terestre, care-n amocu` lor de "nunteala" si-au gasit sa-si faca serenada taman sub fereastra mea! Ca sa vezi, nesimtire, alt loc nu si-au putut gasi?! Ca la cat mi-s de dragi matele (cred ca te-ai prins ca-i vorba de neamu` pisicesc!)... imi venea sa pun mana pe niste chei sau leviere de-ale barbatului meu si sa le altoiesc pana le trece chefu` de serenada si-amor!!!

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 03:53

mda, eu am stat și m-am holbat o țâră la T.V-eu....la niște S.F.-uri faine și după, am intrat un pic p-aci să văd și eu care cu cine mai votează....Dar cred că merg să fac un pic de nănicu".....petru că fi-miu îmi dă deșteptarea de pe la opt dimineață....
Vă las pe toți forumiștii și vă urez o noapte minunată.....
P.S. ...Sirius, te

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 03:55

Valabil si reciproc, adica si cu , precum si cu !

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 10:01

De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-01 03:45:43 Salut, fata draga! Deh, cam noctambula tre` sa recunosc, sunt, da` amu` mi-a "sarit" somnu`, nu de raul extraterilor, ci de raul unor mate f.terestre, care-n amocu` lor de "nunteala" si-au gasit sa-si faca serenada taman sub fereastra mea! Ca sa vezi, nesimtire, alt loc nu si-au putut gasi?! Ca la cat mi-s de dragi matele (cred ca te-ai prins ca-i vorba de neamu` pisicesc!)... imi venea sa pun mana pe niste chei sau leviere de-ale barbatului meu si sa le altoiesc pana le trece chefu` de serenada si-amor!!!
Cauta atent, pisicile alea nu au cumva antene si Cip-uri pe ele ?

Ticu
Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului EXISTA EXTRATERESTRI?
Mergi la: