back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Exista extraterestri?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 01:18

in curand pe ecranele forumului voi lansa doua topicuri cu si despre ciudati,cu si despre ciudatenii,cu si despre enigmele terrei,cu si despre extraterestri,asa incat stai cu ochii pe cerul patriei,baietii exista si sunt cu geana pe noi,s-auzim numai de bine!

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 02:02

AM DOI CANDIDATI..:1Homemarcel..2 Azazel...3...lista e deschisa

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 02:05

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-02-07 01:18:12in curand pe ecranele forumului voi lansa doua topicuri cu si despre ciudati,cu si despre ciudatenii,cu si despre enigmele terrei,cu si despre extraterestri,asa incat stai cu ochii pe cerul patriei,baietii exista si sunt cu geana pe noi,s-auzim numai de bine!

wow! Vrei să ajungi în Cartea Recordurilor cu " cele mai multe topicuri lansate" ?

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 02:11

De la: symy1, la data 2009-02-07 02:02:17AM DOI CANDIDATI..:1Homemarcel..2 Azazel...3...lista e deschisa

... te doare ? ... hai mai baga un citat ... sa faci fetele praf (daca intre timp nu le faci curve) ....

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 02:19

symy-apocalipsa.blogspot.ro
sylvia_eliade

8 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 13:06

Nu exista extatrestrii.

sirius_zegetina

808 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 13:11

Exceptand cativa cu "etajul bine mobilat si cu inventarul la zi" (stiu ei la cine ma refer), am gasit pe forumul asta atatia dusi cu pluta cum n-am mai gasit niciunde (si astia stiu la cine ma refer si cred ca se si simt!). Pai bine, mai "destepti mondiali", un Carl Sagan , un Stanton T. Friedman, un William P. Sanders, un Timothy Good, un Roberto Pinotti (ex-colonel al armatei italiene, ca sa nu-i mai insir restul de functii ocupate si-n trecut, si-n prezent), un Joseph Allen Hynek, Dan Apostol, Dan Farkas, Ion Hobana, Scott Mandelker, Marc Davenport... pe cati sa-i mai enumar? astia toti sunt niste tangai cretini care n-au de lucru, nu stiu ce spun si scriu, isi sug degetul mare sau se scobesc prin nas pana le secreta vreun neuron nasparliu vreo idee si mai nasparlie care sa puna pe moate creierele tugulanilor? Gasca din poiata curcanilor C.I.A.-isti e, la fel, cretina din nascare de-a innegrit peste 75% din raportul "Blue Book", cand au fost nevoiti sa-l dea publicitatii, conform legii F.O.I.A.? Daca Bob Lazar a fost tampit, nebun, mincinos, de ce s-a opintit curcanimea americana sa-l "imbolnaveasca de deces"? Pe-un nebun il bagi la "scoala de glumeti" si ti-ai luat grija de pe cap! Aaaa... nu i-am vazut, nu i-am pipait, n-au venit sa ne dea binete, n-au intrebat ce PIB avem si nici ce recolta de cucuruz la ha scoatem, n-au aterizat pe peluza din fata Casei Albe , in curtea Cotrocenilor sau pe la Casa Poporului (pardon, Palatul onor- "Palavramentului") ? Ce nesimtiti!!! Facem o plangere la Consiliul Europei, la Tribunalul de la Haga, la Papalitate, la Patriarhie, ii supunem oprobriului public, ii aratam cu degetul, ii trezim din morti pe Hitler, Stalin, Pol Poth si alti "binefacatori" ai omenirii, sa-i invete bunul simt si cei 7 ani de-acasa!!! Se rezolva, nicio problema! Problema-i, daca se fac invizibili, cum ii mai balacarim atunci si le tragem un perdaf sa ne tina minte? Ca, daca te pui cu terranii, ai incurcat-o! nu-i accepta pe "plimbaretii" prin sisteme stelare; ce-or fi facut in ultimii 5 ani, ce organizare statala au, ce moneda de schimb (mangoti!) au , e liber convertibila, iese vreun gheseft din asta? Dar rasa, culoare, religie, au? L-au vazut pe Doamne-Doamne, au vorbit cu el, ce indicatii le-a dat? Ohooo!!!... pai, ar fi multe intrebari si "criterii de selectie"... si, mai ales, dupa care sa-i acceptam! Ca, daca nu ne e ceva,un maruntis acolo, pe plac, hai... valea! de pe planeta noastra, c-aici noi facem regulile! Nu va puteti opinti a rationa un pic mai serios? Si mai profund, daca se poate si nu cer prea mult! Iar duduii care amintea de OTV: te uiti des la postul ala necondimentat? ca eu nu-l urmaresc nici cu ordinul Parchetului! Toti tembelii se dau in stamba pe-acolo; numa` cand aud de Elodia, Magda, Tolea et. comp., fac icter. Pe bune!!!

castinllia

7 mesaje
Oras: Reghin

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 13:19

SANT SIGUR CA EXISTA EXTRATERESTRII.
AM AVUT OCAZIA SAU POATE PRIVILEGIUL DE A VEDEA DOUA OZN-URI CHIAR IN PREZENTA UNOR PRIETENI.
TREBUIE SA FII IGNORANT SA CREZI CA SANTEM SINGURI SI NECONTROLATI....

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 13:22

De la: sirius_zegetina, la data 2009-02-07 13:11:36 Exceptand cativa cu "etajul bine mobilat si cu inventarul la zi" (stiu ei la cine ma refer), am gasit pe forumul asta atatia dusi cu pluta cum n-am mai gasit niciunde (si astia stiu la cine ma refer si cred ca se si simt!). Pai bine, mai "destepti mondiali", un Carl Sagan , un Stanton T. Friedman, un William P. Sanders, un Timothy Good, un Roberto Pinotti (ex-colonel al armatei italiene, ca sa nu-i mai insir restul de functii ocupate si-n trecut, si-n prezent), un Joseph Allen Hynek, Dan Apostol, Dan Farkas, Ion Hobana, Scott Mandelker, Marc Davenport... pe cati sa-i mai enumar? astia toti sunt niste tangai cretini care n-au de lucru, nu stiu ce spun si scriu, isi sug degetul mare sau se scobesc prin nas pana le secreta vreun neuron nasparliu vreo idee si mai nasparlie care sa puna pe moate creierele tugulanilor? Gasca din poiata curcanilor C.I.A.-isti e, la fel, cretina din nascare de-a innegrit peste 75% din raportul "Blue Book", cand au fost nevoiti sa-l dea publicitatii, conform legii F.O.I.A.? Daca Bob Lazar a fost tampit, nebun, mincinos, de ce s-a opintit curcanimea americana sa-l "imbolnaveasca de deces"? Pe-un nebun il bagi la "scoala de glumeti" si ti-ai luat grija de pe cap! Aaaa... nu i-am vazut, nu i-am pipait, n-au venit sa ne dea binete, n-au intrebat ce PIB avem si nici ce recolta de cucuruz la ha scoatem, n-au aterizat pe peluza din fata Casei Albe , in curtea Cotrocenilor sau pe la Casa Poporului (pardon, Palatul onor- "Palavramentului") ? Ce nesimtiti!!! Facem o plangere la Consiliul Europei, la Tribunalul de la Haga, la Papalitate, la Patriarhie, ii supunem oprobriului public, ii aratam cu degetul, ii trezim din morti pe Hitler, Stalin, Pol Poth si alti "binefacatori" ai omenirii, sa-i invete bunul simt si cei 7 ani de-acasa!!! Se rezolva, nicio problema! Problema-i, daca se fac invizibili, cum ii mai balacarim atunci si le tragem un perdaf sa ne tina minte? Ca, daca te pui cu terranii, ai incurcat-o! nu-i accepta pe "plimbaretii" prin sisteme stelare; ce-or fi facut in ultimii 5 ani, ce organizare statala au, ce moneda de schimb (mangoti!) au , e liber convertibila, iese vreun gheseft din asta? Dar rasa, culoare, religie, au? L-au vazut pe Doamne-Doamne, au vorbit cu el, ce indicatii le-a dat? Ohooo!!!... pai, ar fi multe intrebari si "criterii de selectie"... si, mai ales, dupa care sa-i acceptam! Ca, daca nu ne e ceva,un maruntis acolo, pe plac, hai... valea! de pe planeta noastra, c-aici noi facem regulile! Nu va puteti opinti a rationa un pic mai serios? Si mai profund, daca se poate si nu cer prea mult! Iar duduii care amintea de OTV: te uiti des la postul ala necondimentat? ca eu nu-l urmaresc nici cu ordinul Parchetului! Toti tembelii se dau in stamba pe-acolo; numa` cand aud de Elodia, Magda, Tolea et. comp., fac icter. Pe bune!!!

Păi Sirius dragă, ia vezi link-urile alea la care face trimitere Homeomarcel și vezi cum spală creierele sectanții. Nu o să te mai mire nimic.
La cei îndoctrinați de religie, degeaba încerci să le explici științific , cam cum merge treaba prin Univers, că nu te cred, nici dacă văd ei cu ochii lor!
Ei dacă ar vedea vreun O.Z.N. ar pune imediat pe seama lui Dumnezeu sau IIsus fenomenul...asta dacă nu cad în cealaltă extremă și-l confundă cu Scaraoțchi!
Oricum din partea mea....

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 13:25

De la: castinllia, la data 2009-02-07 13:19:12SANT SIGUR CA EXISTA EXTRATERESTRII.

AM AVUT OCAZIA SAU POATE PRIVILEGIUL DE A VEDEA DOUA OZN-URI CHIAR IN PREZENTA UNOR PRIETENI.

TREBUIE SA FII IGNORANT SA CREZI CA SANTEM SINGURI SI NECONTROLATI....

tratati-va,oameni buni....aveti probleme grave dak ati inceput sa vedeti OZN-uri.....

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 13:30

chiar ma distrati....creaturi verzi(pe pereti!)....farfurii zburatoare..... !!!

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 13:34

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-02-07 13:30:21chiar ma distrati....creaturi verzi(pe pereti!)....farfurii zburatoare..... !!!

Ioana, o vorba de-aici de pe la noi zice cam așa: "Nu zii hoo, până n-ai sărit șanțul!"
Eu nu-mi permit să zic nici da, nici ba, că nu ști de unde sare iepurele. Științific vorbind, orice este posibil și totul este relativ....

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 13:47

k sa va distrati putin va recomand tuturor un clip.... www.youtube.com/watch?v=4ilnsv517NE.....o sa va amuze!!!

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 13:53

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-02-07 13:47:11k sa va distrati putin va recomand tuturor un clip.... www.youtube.com/watch?v=4ilnsv517NE.....o sa va amuze!!!

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 14:00

Mai, mai... si-am mai postat o data o zicala de pe-aici si vad ca n-a intrat in creierasele alea tuguiate; nu-i bai, mai postez o data : "prostu`, daca nu-i si fudul, parca nu e prost destul!" Duduie Joanna Dark, daca nu ma-nseala memoria, numele se scrie altfel, daca ai vrut sa-ti iei pseudonimul acelei "Joanna"; si fatuca a luptat impotriva unor anumite prejudecati, fiind condamnata la ardere pe rug tocmai fiindca n-a renuntat la convingerile ei; si-apoi, in cartile de istorie, numele ei era trecut Ioana d`Arc (Jeanne d`Arc). Bag sama ca daca-l scriai asa tuseai, te-apuca gripa, ca deh, e prea bastinas si nu-i la moda! Inainte de-a povatui pe altii sa mearga la taica vraciul de capatani, ce-ar fi sa treci mai intai mataluta pe-acolo, sa deschida taica ala capacelul scafarliei, sa vada ce-i inauntru; se invarte vreo rotita anapoda? nu-i bai, are taica si surubelnita, si alte scule, si piulite, suruburi, si piese de schimb... nu-i problema, se repara! Cati din autorii citati mai-nainte ai avut curiozitatea sa-i citesti? Macar sa-i rasfoiesti, sa poti face valuri cu "culturnica"! Ori mataluta citesti numa` "Can-Can"-ul, ca pt. "culturnici", o fi destul si-atat? Nu stiu sa fi pomenit cineva de "farfurii zburatoare" - denumirea e improprie si-a fost adoptata in urma raportului de observatie intocmit si inaintat de catre pilotul John Lear, in 1947, anterior fenomenului "Roswell"; iar de "omuleti verzi", nu s-a amintit decat in ironie, ca a-propos la inventiile neroade ale unor scenaristi si regizori hollywoodieni; trebuia sa fi sesizat lucrul asta daca tot de dai "savanta" (am mai avut noi una de felul asta, vad ca si-a lasat naravul mostenire...)

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 14:03

De la: sirius_zegetina, la data 2009-02-07 14:00:11 Mai, mai... si-am mai postat o data o zicala de pe-aici si vad ca n-a intrat in creierasele alea tuguiate; nu-i bai, mai postez o data : "prostu`, daca nu-i si fudul, parca nu e prost destul!" Duduie Joanna Dark, daca nu ma-nseala memoria, numele se scrie altfel, daca ai vrut sa-ti iei pseudonimul acelei "Joanna"; si fatuca a luptat impotriva unor anumite prejudecati, fiind condamnata la ardere pe rug tocmai fiindca n-a renuntat la convingerile ei; si-apoi, in cartile de istorie, numele ei era trecut Ioana d`Arc (Jeanne d`Arc). Bag sama ca daca-l scriai asa tuseai, te-apuca gripa, ca deh, e prea bastinas si nu-i la moda! Inainte de-a povatui pe altii sa mearga la taica vraciul de capatani, ce-ar fi sa treci mai intai mataluta pe-acolo, sa deschida taica ala capacelul scafarliei, sa vada ce-i inauntru; se invarte vreo rotita anapoda? nu-i bai, are taica si surubelnita, si alte scule, si piulite, suruburi, si piese de schimb... nu-i problema, se repara! Cati din autorii citati mai-nainte ai avut curiozitatea sa-i citesti? Macar sa-i rasfoiesti, sa poti face valuri cu "culturnica"! Ori mataluta citesti numa` "Can-Can"-ul, ca pt. "culturnici", o fi destul si-atat?

ai grija cu extraterestri aia...dak ai vazut clipul dat de mine ai observat cat pot fii de periculosi.....

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 14:16

Fii amabila si citeste si adaugirea; cat despre clipuri si pericole... hai, sifon! "periculosi" or fi unii de se cred "macho man", bipezi inzestrati cu muschi, creier putin, tub digestiv si organe de reproducere. Dar, sa-ti spun un secret: sunt periculosi numa` pana le muti falcile; dupa aia, iti pupa "mergatorii" si-ti zic "saru`-mana!"; o fi o solutie si pt. "extraterrii" aia periculosi?!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 02:35

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-02-07 13:30:21chiar ma distrati....creaturi verzi(pe pereti!)....farfurii zburatoare..... !!!

Eu sint extraterestrul de serviciu. Ieri am vazut un pamintean. Era galben. M-am ferit de el. La noi nu se trateaza.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 02:54

L-o fi palit icteru` pe bietu` extraterestru; mai stii, s-o fi uitat si el din intamplare la ce-i postat pe forumuri si-o fi dat de-asta; de necaz ca-s luati peste picior si de-atatea prostioare citite, s-a imbolnavit! Ii dam o adresa de vraci priceput sa-l lecuiasca de bolesnita?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 03:05

De la: sirius_zegetina, la data 2009-02-08 02:54:42 L-o fi palit icteru` pe bietu` extraterestru; mai stii, s-o fi uitat si el din intamplare la ce-i postat pe forumuri si-o fi dat de-asta; de necaz ca-s luati peste picior si de-atatea prostioare citite, s-a imbolnavit! Ii dam o adresa de vraci priceput sa-l lecuiasca de bolesnita?

Fara gluma. Exista extraterestrii. Sint la fel de reali ca si noi. In plus se pot face invizibili dar se pare ca nu toti sau in grup. Se ajuta la nevoie.
Se cunoaste un caz in Rusia comunista in care un ozn a fost doborit de armata. La apropierea militarilor fiintele respective, vreo 5, s-au apucat de miini si au format o jerba de scintei si au explodat sau disparut. Militarii cei mai apropiati care au fost atinsi s-au transformat intr-un fel de plastic. O parte din cei neatinsi au ramas socati, practic au innebunit. Militarii plastifiati sint intr-un depozit militar.
Deci lucrurile nu sint chiar de ris.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
deepbluesky20032003

1 mesaj
Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 11:14

Nu stiu ce cred unii dintre voi, dar conform legilor fizicii ar fi o pierdere de timp si spatiu sa fim singuri in univers.
NU suntem singuri si asta se stie inca de la inceputul vietii pe pamant...
Daca ati fi fost atenti la fenomenul Roswell din 1953 si nu ati lua de bina informatia menita dezinformarii, ati selecta informatia corecta si coerenta atunci ati intelege ca de fapt s-a facut o musamalizare la scara larga si s-a ascuns acest lucru si anume ca NU SUNTEM SINGURI IN UNIVERS!
Pentru acei habarnisti care doar stiu sa rada pentru ca asa e trendy si vin cu ipoteze inteligente gen sunteti dusi un simplu mesaj: A vorbi in necunostinta de cauza este dovada de prostie!
Studiati mai bine Egiptul Antic, Civilizatia Maya si inainte de toate puteti interpreta mai corect ceea ce se scrie si in biblie.
Si in momentul de fata EXTRATERESTRII SUNT PRINTRE NOI! Desi pare greu de crezut... si nu va infundati in ras... sunteti prea ocupati cu TV-ul ca sa puteti vedea esenta lucrurilor si a faptelor care au loc.
Asa ca inainte sa mai radeti de un lucru ganditi-va de 2 ori!

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 13:36

Evident ca am glumit; o corectie, daca nu te superi, fenomenul Roswell s-a petrecut in iulie 1947 dupa unele surse, dupa altele - luna difera, dar anul e tot acelasi. Sigur ca-i si multa dezinformare, indeosebi in filmul lui R. Santilly; asta nu inseamna ca fenomenele nu exista si ca, dupa cum am mai postat, Dumnezeu a facut risipa de materie creand un intreg Univers, numai pt. omenirea Terrei. Tre` sa ai ochelari de cal cat roata carului ca sa nu vezi semnalele existentei altora, sau capastru pe creier; sau si una, si alta.

szoke_matei2006

2 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2009, ora 16:17

Sustin ca cu siguranta nu suntem singuri in univers.Daca e viata aci pe pamint in univers cu siguranta s-au mai dezvoltat si in mari distanta de noi unde si lumina ajunge la mi sau milioane de ani si nu neaparat forma noastra au .Si omenirea si acest pamint cu tot ce se afla in ape ,in -sub pamit ce traiesc chiar sub forma de bacterii sunt asa de complexe ci perfecte intru cit sigur ca au fost create de fiinte foarte inteligente cu scopuri clare si nu intimplator,uni numesc Dumnezeu,alti spun ca extraterestri poate din cauza aia sa nu dispara intrucit acolo unde ei traiau din cine stie ce motive a ajuns civilizatia pe cale ori chiar la disparitie si au gasit un loc in univers unde au sanse mari sa supravetuiasca.Exemlu clr este ca indieni cei care traiesc in junglee departe de om cind sunt gasiti imediat ei cind vad pe omul cu tehnica avansata avion arme de foc aparate speciale pe noi acei indieni ne considera Dumnezau ,asa ca si poate Dumnezau e si pentru noi o civilizatie mult mai avansata ori multi asa interpreteaza .Oricum asa o complexitate ca viata cu totul ca atomi ,genomi in corpul tuturor vietuitorilor nu poate fi cu siguranta intimplator si asa o precizie ptr. o functionare normala nu poate fi intimplator.Omul si nu numa tot ce ne conjoare este o minune perfecta si nimic ce e perfect nu poate fi intimplator.Doresc sa va puneti in ginduri si cu sigurana ajungeti intrun fel sau altul la concluzia mea.Refuz ideologia evolutionista din nimic nu evoluieaza si nu poate fi format ,numa din ceva format de o tehnica avansata poate sa evalueza in ceva mai avansat.Rog comentariile vostre!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 00:30

doar omul este extraterestru si va distruge pamintul

marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 10:49

Este absurd a supe ca in Univers , suntem singurii oameni . Oameni dupa chipul si asemanrea lui DUMNEZEU , sunt in multe lumi .Exista multe ovezi cu privire la existenta lor . Sunt carti scrise de autori seriosi , unii chiar oameni de stiinta ( ex .Hyneck ) sau academicieni ( ex Agrest ) .
Sunt populatii pamantene precum triburile ham si dropi din Tibet , ori guganii din Retezat , pentru care exista suficiente indicii , ca ar fi urmasi unor colonisti ( cu sau fara voie ) extraterestri .

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 20:47

Civilizatii in Univers - da; "dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu" - nu - fiindca nimeni nu l-a vazut vreodata si nici n-o sa-l vada, mai lasati-le incolo de citate "biblice" c-ati umplut forumurile cu ele, iar acesta-i un forum stiintific. Cei care le au cu "sfinteniile" sa-si posteze "valoroasele" lor pareri pe forumurile pe care le-au luat in stapanire si pe care domneste "prea-cucernica" metoda - "cine nu-i cu noi, e impotriva noastra", "aleluia si amin"! Sunt invitati pe-aceasta cale sa nu mai ocupe in mod abuziv inca unul. A nega posibilitatea existentei vietii rationale extraterestre e la fel de idiot ca a pretinde ca "sfarsitul lumii" e iminent si ca semnele sunt vizibile.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 01:30

Faptul de a exista extratereștrii care ar fi adus viața pe Pământ nu răspunde la întrebarea:

- Da' pe extratereștrii cine i-a creat?

- Alți extratereștrii, bineînțeles, vine răspunsul.

- Dar pe aceia? Vine din nou întrebarea.

- Alții.

Și dialogul poate continua la nesfârșit, dovedind lipsa de sens a unei astfel de gândiri.

Adică chiar dacă există alte lumi(si exista) asta nu dovedește că Dumnezeu nu există, că este Altul sau că Legea Lui nu e valabilă.

Că sunt unii oameni care vor să vadă așa ... e altă poveste, care a fost și încă mai este...e problema lor strict personala cu Dumnezeu.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 01:40

Mai trebuie sapat.

chandramuki_md

173 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 09:06

categoric DA.

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 11:53

Mai, Gabita7, am afirmat de-atatea ori c-ar fi priceput si mos Blegosu` din Rascracitii de Jos, ala de la coada vacii, ca eu, personal, cred in DUMNEZEU si ca este UNICUL SFANT pt. mine, ca sunt credincioasa dar nu practicanta a vreunei religii si nu-l recunosc pe Christos, ci pe ZAMOLXE drept invatator spiritual. Ce nu-ti intra-n bostan, nu scriu romaneste? Crezand (poate, mai sincer si cu mai multa tarie) in DUMNEZEU decat multi dintre voi, care l-ati pus pe Christos - fiul, inaintea tatalui (asa obisnuiti sa-l denumiti pe Dumnezeu, nu?), pt. mine - DUMNEZEU=CREATOR,punct - intangibil, inegalabil si fara adversar, nu-l "inzestrez" cu defecte umane, ci-l respect si-l venerez; voi - e cunoscut cum il vedeti. Si din ce propozitie sau fraza ai dedus afirmatia "cine a creat extraterestri? alti extraterestri"?! Sau continui si-aici ca si pe celelalte forumuri sa denaturezi sensul celor postate, sa le rastalmacesti dupa bunul plac, canalizand discutia spre domeniul in care te crezi "doct" si-anume religia? Am scris clar si-o mai repet o data: asta-i forum de stiinta, se asteapta comentarii continand argumente STIINTIFICE pro sau contra existentei altor civilizatii si nu postari din "cartea sfanta", ca v-ati intins ca pecinginea pe toate forumurile, acaparand totul cu agresivitatea, nesatietatea si virulenta voastra arhi-cunoscuta. N-aveti simtul masurii? Limitati-va la forumurile "acaparate" c-ati reusit sa va debarasati de ceilalti care au idei si principii de viata diferite de-ale voastre. Cu dogma si doctrinele voastre rigide nu sunteti doar anacronici, ci ridicoli; ne-am saturat de voi ca de mere padurete!

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului EXISTA EXTRATERESTRI?
Mergi la: