nastasemihail
47672 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 11:08
De la: mihai_suhani, la data 2009-01-08 15:52:46PACAT,INTREBAREA E LOGICA SI AR NECESITA RASPUNSURI LOGICE PENTRU CA RASPUNSURI CERTE NU SE POT DA.DIN PACATE MAJORITATEA RASPUNSURILOR SUNT ABERATII PE TEME RELIGIOASE SI ALUZII SEXUALE SI NU CONTIN NICI UN RASPUNS LA INTREBAREA CARE S-A PUS. SI DACA TOT AM INTERVENIT PE FORUM AM SA INCERC SA DAU SI UN RASPUNS,BINEINTELES SUBIECTIV LA INTREBAREA CARE S-A PUS. DUPA CALCULELE APROXI8MATIVE ALE ASTROLOGILOR,UNIVERSUL CUNOSCUT (SE FOLOSESTE ACEST TERMEN DEOARECE UNIVERSUL SE CONSIDERA INFINIT) AR AVEA 3X10 LA PUTEREA 8,ADICA 300 000 000 DE CONSTELATII,FIECARE CONTINAND IN MEDIE 100 000 000 DE SISTEME SOLARE. DACA IN FIECARE SISTEM SOLAR AR EXISTA DOAR O SINGURA PLANETA CARE AR AVEA CONDITII PROPICE VIETII ASA CUM ESTE TERRA NOASTRA AR REZULTA UN NUMAR CARE ESTE SI GREU DE CITIT DE PLANETE ASEMANATOARE TERREI,RESPECTIV 3X10 LA PUTEREA 16,EXISTENTE DOAR IN UNIVERSUL CUNOSCUT.SA NU MAI LUNGIM VORBA,O MULTIME DE PLANETE CARE AU CONDITII PROPICE EXISTENTEI VIETII SI AICI MAI INTERVINE CALCULULPROBABILISTIC.SI CA SA INCHEI ,EXISTA POSIBILITATEA VIETII EXTRATERESTRE DAR DEOCAMDATA NU AVEM NICI O DOVADA DECI NICI O CERTITUDINE.
Exista dovezi. Eu am glumit ca ne trebuie aprobari ca ceea ce vedem este real. Dar se pare ca nu sint departe de adevar. Am citeva sute de linkuri cu filmari si poze cu obiecte si chiar fiinte extraterestre. Falsurile se cunosc. SINT PERFECTE, fiindca sint prelucrate. REZOLUTIA LA FALSURI SE CUNOASTE CHIAR LA O ANALIZA SUPERFICIALA. Arata ca o ciocolata. La o filmare reala totul are aceeasi rezolutie. Incearca sa filmezi pe inserat sau noaptea si se vede rezolutia. Se pare ca sint vreo 25000 videoclipuri si poze in lume, care sint credibile. Daca nici astea nu sint dovezi, atunci meritam sa cersim mai departe de la altii aprobari ptr tot si chiar ptr a trai.
In privinta deplasarii lor in spatiu se pare ca sint la marginea sistemului solar in nave gigantice, practic linga noi. De acolo vin acele obiecte mai mici.
Acele nave au fost fotografiate de sonda Cassini si telescopul Hubble in infrarosu. In previnta telescopului este confirmat dar in privinta sondei Cassini se tace in privinta fotografiei. Exista cite o singura fotografiei fiindca obiectele s-au deplasat si nu au fost vazute in timp real, de pe Terra (distanta pina acolo este de 10 miliarde km). Marimea lor 10000-50000 km. Sa ma scuze cei care nu cred ceea ce se vede, dar atunci cind apar dovezi materiale cit se poate de clar, se neaga, iar cind nu sint dovezi se inventeaza tot felul de minciuni. Linkul il voi da daca se doreste.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
Tycu
3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 15:17
daa, sunt destui in guvern si parlament !
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
763 mesaje
Oras: Buzau
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 18:57
EXISTA EXTRATERESTRI?
Da, exista extraterestri; sunt cei care habar nu au pe ce lume traiesc .
 Dana P
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
sirius_zegetina
808 mesaje
Oras: Resita
|
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 18:22
 Iar cei care au habar pe ce lume traiesc, nu stiu ce vorbesc, exceptand niste ineptii si mistocarii bune numa` ca sa te prinzi cate gauri negre li se rotesc ametitor prin capatani; mare minune, daca intr-o buna zi gaurile alea n-or sa-i inghita cu totul! De-altfel, paguba-n ciuperci, ce pierdem, ca doar n-am investit in ei, nici detinatorii contului nostru secret de mangoti nu-s! Nu exista extraterri, cum sa existe??!!! ca bunul Doamne-Doamne a facut risipa de material creand un intreg Univers, numa` spre delectarea amorezatilor terrani sa aiba unde bleojdi benoaclele in noptile instelate si sa le dea motiv de miorlait "serenade" ca martanii in calduri! Iar miile de dovezi care pun pe moate creierii adeptilor creationismul si, deopotriva, pe cei ai evolutionismului, au fost "uitate" pe Terra de stra-stra-stramosul lui Homo Neanderthalensis!
|
|
|
bilbe
409 mesaje
|
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 19:59
 EXTRATERESTRII SINT la CIUDELNITA in Caras-Severin,ZONA ATOMICA, Mai exista si in strada Primaverii din Buzau,dar sint zone secrete ale presedintelui si Guvernului
|
sirius_zegetina
808 mesaje
|
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 22:00
 Mai, da` mintos te-a mai facut coana ma-ta! Mai treci pe la clasele 1-4 si chioraste-te prin geografie, poate-poate iti desavarsesti cunostintele in materie, ca pe moment, prezinti lipsuri inacceptabile. De la Ciudelnita (Ciudanovita) si pana la noi manci barem trei piti si jumate, mai ciocoflendere, si tot flamand ramai. Iar pana s-ajungi iti trec si fumurile radioactive din tartacuta, ca sa nu mai pomenesc cate altele-ti mai trec. Numa` boala contagioasa de care-au inceput sa sufere tot mai multi romani nu-ti trece; si SIDA isi va gasi leacul, si Ebola, si cancerul, numa` "prostita acuta cronica", nu!
|
symy1
4661 mesaje
Oras: Zalau
|
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 00:52
Sunt cativa si pe acest topic.!!!cam nesimtiti,needucate,
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 01:09
De la: anastasyaioana, la data 2009-01-10 14:37:21multe suferinte vin din cauza pacatelor, sunt multi copii care platesc pentru pacatele parintilor...nu mai dati vina pe ingeri...copiii nu sunt vinovati dar platesc greselile altora.
Ar trebui să-ți fie rușine!!!!
Nimeni nu plătește pentru greșelile altuia! Fiecare și le plătește singur.
Să spui de niște copiii nevinovați că suferă pentru greșelile altora....e una din cele mai mari nesimțiri care le-am auzit.
Dacă ai fi în fața mea te-aț scuipa în față! NESIMȚIT-O!!!!
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 01:16
Da, sunt sigură că mai există viață în Univers. Este imposibil ca Terra să fie singura planetă pe care să fie viață.
Oricum, sunt într-u totul de acord cu explicațiile pe care le-au dat Quasar și Sirius. Bravo!!!
|
Ebony
14969 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 01:17
De la: dora_visinescu, la data 2009-02-06 01:09:10De la: anastasyaioana, la data 2009-01-10 14:37:21multe suferinte vin din cauza pacatelor, sunt multi copii care platesc pentru pacatele parintilor...nu mai dati vina pe ingeri...copiii nu sunt vinovati dar platesc greselile altora.
Ar trebui să-ți fie rușine!!!!
Nimeni nu plătește pentru greșelile altuia! Fiecare și le plătește singur.
Să spui de niște copiii nevinovați că suferă pentru greșelile altora....e una din cele mai mari nesimțiri care le-am auzit.
Dacă ai fi în fața mea te-aț scuipa în față! NESIMȚIT-O!!!!
Crezi ce spui?
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 01:19
|
nosztradamus2012
34 mesaje
Oras: Tg Mures
|
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 13:41
@
|
sirius_zegetina
808 mesaje
|
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 15:07
 Multumesc frumos, Dora; iar tie, Symy, iti adresez o intrebare serioasa si la obiect: cine-s nesimtitii de pe forum? Ai atata simti de raspundere si da-le numele, daca tot esti cinstit si drept; cam asa ai dat de inteles c-ai fi. N-am intrat pe forum pt. a ma certa cu cineva, ci fiindca credeam ca se poate face un schimb de pareri cu alte persoane, chiar daca acestea, din varii motive, nu-ti impartasesc parerile sau convingerile. Nu cred ca e cazul sa cantam toti in cor "aleluia", dupa cum nu-i cazul sa strigam cu totii "traiasca"! Unanimitatea in conceptii inseamna blocaj in gandire, spirit gregar, de turma si, implicit, regres; traim intr-o societate umana, imperfecta - e drept, dar totusi intr-o societate in care nu exista obligativitatea de-a urma o singura cale intru ratiune. AR TREBUI sa urmam cu totii o singura cale, dar aceea de-a ne uni, lasand deoparte micile diferende de opinie si harele personale, pt. a inlatura moliile de birou prea imbuibate, haitele de jecmanitori din "inalta societate", hahalerele de miliardari de mucava ce s-au plantat pe pielea noastra ca plosnitele, functionarii aroganti si nesimtiti (astia-s nesimtitii, Symy!) si pe cei care pun afise prin tot soiul de boutiquri, super-marketuri si chichinete de tabla - "clientul nostru, stapanul nostru", dar te trateaza ca pe-un milog; acestia, de sus, pana jos, ar trebui matrasiti cu suturi pline de simt de raspundere aplicate in coccis! Dupa aceasta "fapta miloasa", sa punem mana sa facem ceea ce se cuvine, fara "indicatii pretioase", sa putem rasufla in voie si trai omeneste. Asta, cu scuzele de rigoare, a fost off-topic; revenind la tema, rog pe cei mai "cultivati" sa explice multitudinea de obiecte gasite pretutindeni pe mapamond, obiecte a caror provenienta nu si-o pot explica nici macar oamenii de stiinta care le cerceteaza de ani buni, obiecte prezentand o tehnologie avansata si diferita de cea terestra actuala; sa explice cine, cand si cu ce scop a construit orase subterane si-acestea prezentand tehnologie, orase descoperite prin scanare din satelit de nu prea multi ani, raspandite de-asemenea pe intreaga planeta; sa explice cine erau "strabunii din cer" intalniti indeosebi in legendele eschimosilor, laponilor si-ale multor triburi amerindiene si nu in ultimul rand, sa explice cum de era posibil sa existe un cadavru perfect conservat de hominid intr-un strat de roca bazaltica, alaturi de cadavrele soparlelor-gigant (brontozauri); e drept ca avea caracteristici fizico-anatomice diferite de cele ale lui homo erectus de astazi, era ceea ce se poate denumi urias, dar era hominid si nu una din aberatiile hollywoodiene. Mai explicati scopul si utilitatea cunoscutei "Area 51" din desertul Nevada, asa-numitele "anomalii" de-acolo ce apar numai cand au loc anumite experimente, tehnologia "neconventionala" dezvoltata in acel perimetru si interdictia totala de apropiere pe-o raza de 190 de mile a oricarui vehicul, individ, grup, etc.; nici macar survolarea aeriana nu este permisa decat rareori si sub stricta supraveghere, doar unor jet-uri militare anuntate in prealabil.
|
symy1
4661 mesaje
|
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 17:50
|
www_p_daniel85
11 mesaje
|
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 18:03
NU STIU SIGUR DACA EXISTA SAU NU ,PANA NU VEZI SI AI ARGUMENTE CU CE ARGUMENTA NU STII ; EU CRED TOTUSI DE L AATATEA FILME VAZUTE CA EXISTA ,SUPER NU ,SI DACA ITI DORESTI CU ADEVARAT POTU SA SI CUNOSTI UNUL ,SI MAI CRED CA EXTRATERESTRII SUNT CIUDATII SI SUNT PRINTRE NOI
|
sirius_zegetina
808 mesaje
|
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 19:05
 Symy, tu esti copil fain, am cazut la pace, dar cu "www daniel" si nu mai stiu cum am ceva de lamurit: "am argumente cu care sa pot argumenta (cum se defineste chestia in termeni gramaticali???) si pe cine "potu" sa cunosc? Esti cumva extraterestru? ca atfel nu vad sensul celor postate... iar daca esti "de import" pe Terra, ia spune, esti cumva "ciudat", vreun omulet mic si verde, ori vreunul cenusiu, cu maini si picioare ca grisinele, cu scafarlia cat un bostan pricopsit si cu ochii cat farfurioarele de ceai? Alta data cand mai postezi ceva si vrei sa fie si hazos, atentioneaza-ne sa ne gadilam ca sa putem rade, c-asa cum le formulezi...
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 19:11
De la: sirius_zegetina, la data 2009-02-06 19:05:09 Symy, tu esti copil fain, am cazut la pace, dar cu "www daniel" si nu mai stiu cum am ceva de lamurit: "am argumente cu care sa pot argumenta (cum se defineste chestia in termeni gramaticali???) si pe cine "potu" sa cunosc? Esti cumva extraterestru? ca atfel nu vad sensul celor postate... iar daca esti "de import" pe Terra, ia spune, esti cumva "ciudat", vreun omulet mic si verde, ori vreunul cenusiu, cu maini si picioare ca grisinele, cu scafarlia cat un bostan pricopsit si cu ochii cat farfurioarele de ceai? Alta data cand mai postezi ceva si vrei sa fie si hazos, atentioneaza-ne sa ne gadilam ca sa putem rade, c-asa cum le formulezi...
În termeni gramaticali se numește pleonasm....
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 19:15
De la: dora_visinescu, la data 2009-02-06 19:11:30De la: sirius_zegetina, la data 2009-02-06 19:05:09 Symy, tu esti copil fain, am cazut la pace, dar cu "www daniel" si nu mai stiu cum am ceva de lamurit: "am argumente cu care sa pot argumenta (cum se defineste chestia in termeni gramaticali???) si pe cine "potu" sa cunosc? Esti cumva extraterestru? ca atfel nu vad sensul celor postate... iar daca esti "de import" pe Terra, ia spune, esti cumva "ciudat", vreun omulet mic si verde, ori vreunul cenusiu, cu maini si picioare ca grisinele, cu scafarlia cat un bostan pricopsit si cu ochii cat farfurioarele de ceai? Alta data cand mai postezi ceva si vrei sa fie si hazos, atentioneaza-ne sa ne gadilam ca sa putem rade, c-asa cum le formulezi...
În termeni gramaticali se numește pleonasm....
se numeste tautologie ....si nu e o greseala gramaticala....
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 19:17
Măi să fie! S-a schimbat și gramatica de acum 25 de ani....
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 19:22
De la: dora_visinescu, la data 2009-02-06 19:17:31Măi să fie! S-a schimbat și gramatica de acum 25 de ani....
asa e....au scos acum ...gramatica LRC editie 2008...au modificat-o pe cea clasik in proportie de 90%....
si k sa fiu in tema topicului....cine spune k exista extraterestrii sa mai lase in pace OTV-ul.....makr o perioada....pana isi revine.....
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 19:27
Măi Ioana, nu crezi că este irațional să crezi că Terra este singura planetă care are viață???
Sunt mii de miliarde de galaxii, care au milioane de sisteme solare......
Nu spun că ne-au vizitat extratereștrii....dar 100% există viață în alte galaxii.
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 19:42
De la: dora_visinescu, la data 2009-02-06 19:27:22Măi Ioana, nu crezi că este irațional să crezi că Terra este singura planetă care are viață???
Sunt mii de miliarde de galaxii, care au milioane de sisteme solare......
Nu spun că ne-au vizitat extratereștrii....dar 100% există viață în alte galaxii.
poate or exista niste protozoare aprute pe cine stie ce planeta....asta ar fii considerata o forma de viata extraterestra....nu stiu nimik in sensul asta si nu sunt la curent cu ultimele descoperiri in domeniu...
dar de aici si pana la a crede tot ce spun babele alea invitate la dan diaconescu...e distanta lunga!!!!(dora...nu ma refer la tine)...
sunt unii pur si simplu ahtiati dupa senzational....dak apare la otv o stire de genul *elodia este rapita de extraterestrii* nu mai pot sa doarma noaptea....
cum spuneam...poate exista o forma de viata in afara pamantului...dar in nicun caz omuleti verzi cu nave spatiale ....
|
symy1
4661 mesaje
|
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 00:51
ADEVARUL...E DINCOLO DE NOI
|
homemarcel0
1937 mesaje
|
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 01:00
... dovezi clare ale existantei extraterestrilor ...
... un OZN a aterizat pe undeva pe la tara si primarul unui sat ii sfatuieste pe locuitori ca, in caz ca vad un extraterestru, sa vorbească clar, raspicat si nu prea mult.
Gheorghe era la coasa
coseste el ce coseste si vede ceva mic, verde, si cu ochii bulbucati in iarba.
Se duce la el și-i zice:
- Eu, Gheorghe, cosas, cosesc
La care creatura din iarba zice:
- Eu, Ghita, padurar, ma cac!
|
homemarcel0
1937 mesaje
|
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 01:01
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 01:06
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 01:06
|
symy1
4661 mesaje
|
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 01:11
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 01:15
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-02-07 01:06:41dosarele x,n-asa symy?
|
homemarcel0
1937 mesaje
|
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 01:17
|
|
|