back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Exista extraterestri?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 13:20

Multumesc Sirius,pentru sinceritate....ne mai vedem la inmormantarea ta....daca vine popa....daca vin extraterestrii....eu nu pot sa vin...!!!

symy-apocalipsa.blogspot.ro
sirius_zegetina

808 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 14:47

Multumescu-ti, Symy, nici nu va fi nevoie, fiindca nu intentionez sa devin sarmale pe placul viermilor; prefer incinerarea, ajung mai repede si mai direct unde vreau si e mai igienic!!!

florinpetrepreda

197 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 14:48

De la: symy1, la data 2009-02-13 13:20:15Multumesc Sirius,pentru sinceritate....ne mai vedem la inmormantarea ta....daca vine popa....daca vin extraterestrii....eu nu pot sa vin...!!!

florinpetrepreda

197 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 14:50

bai musculita de otet,cine te crezi tu sa ameninti cu moartea bai boschetarule,spunemi si mie o zi cand sunteti satui de grohaiti voi astia de la salaj,cand horinca nu mai e vapucati de prostii mergeti prin biserici si furati vinu lu popa sapca,nu?

florinpetrepreda

197 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 14:51

De la: sirius_zegetina, la data 2009-02-13 14:47:13 Multumescu-ti, Symy, nici nu va fi nevoie, fiindca nu intentionez sa devin sarmale pe placul viermilor; prefer incinerarea, ajung mai repede si mai direct unde vreau si e mai igienic!!!

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 15:13

Multumesc, Florine, ai haz : ce sa-i faci, mai sunt si unii care se trezesc ca vorbeste gura fara ei!! Obisnuiesc sa nu-i prea bag in seama, ca deh, de unde nu-i... nici Dumnezeu nu cere! Am crezut o vreme ca se poate discuta cu oameni ca el si pe-alte teme, nu neaparat pe cea considerata una delicata si care-l afecta vizibil. As!!! nu se poate, fiindca la alte subiecte toti sunt in postura lui Habernam I, asa ca m-am lasat pagubasa; mai sunt si "destupati! " pe forumuri, din fericire, asa ca mai poti dezbate cate ceva, chiar si in contradictoriu, fara sa-ti tragi la cap, la turloaie sau in alte parti mai "sensibile"!!!

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 15:38

Cine se aseamana....se aduna....PERFECT ADEVARAT....Va doresc succes!!!!!
Sirius...iata primul tau...extraterestru...EDUCAL...DACA AL APROBI..

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 16:45

Symy, de ce ma obligi sa nu ma spal pe dinti dupa ce-am mancat carne de porc? Nu te-am jignit, nu te-am asemuit cu nimeni, nu mi-am permis sa ma adresez nimanui ireverentios, n-am adresat nimanui "urari de bine" cu adresa directa la mamica-sa. Pana acum! Oare voi, unii, nu puteti dormi bine daca nu sunteti spurcati de nu va mai spala nici debitul marit al Dunarii la inundatii? E f. usor, pt. asta nu trebuie sa fii destept, ajunge sa te faci "neam de cocina"! Spumegi la adresa celor care nu-ti canta-n struna? Cunosc specimenu`, exista si pe-aici. Te previn, deocamdata civilizat, nu ma calca pe batatura ce nu trebuie atinsa, ca nu stiu daca nu s-o inrosi pag. forumului de ce-o sa postez! Fii destul de istet si nu-ti incalci pe cap un fost "trupete", ca daca-l apuca amocu`, capatati cu sau fara voie aripi, nu de "inger", ci de liliac!!!

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 16:53

Scuze Sirius...dar ironiile de mai sus,spuse de tine imi aduc atingere,deci fara suparare....ne despartim...aici.Fiecare cu pasaricile lui ok????
Sa fi iubita...si fericita

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 17:04

Intru totul de-acord! Oi fi avand eu un "stol in mansarda", dar barem mi-l tin incuiat acolo, nu-i dau drumul sa le falfaie altora pe la urechi si sa le faca paru` maciuca, asa ca... bye si fara regrete!!!

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 18:31

ia vedeti voi ceva....e vorba de un documentar....din minutul 50 se vorbeste de extraterestri...laurentiudumitru.ro/blog/2008/07/17/ingerul-digital/
vorbim apoi!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 01:05

well,well,well sirius

Am inteles cu cine am de-aface. Apropo...stiai ca inteligenta tine si de educatie sau ba ?Sorry.
Unui om ii ia 2 ani sa invete sa vorbeasca,si o viata intreaga sa invete de ce e mai bine sa taca.
Si inca ceva : cum e dumnezeul acela in care crezi?care-i sunt atributele de caracter?chiar mi-a trecut asa o ideie prin minte.
Oricum am sa ma rog ptr.tine.

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 11:29

Da Gabyta...singura solutie....Dumnezeu are metode pentru fiecare "capos" Cu toate ca ma mir de Sirius...o doamna inteligenta..DAR ACRA CA PELINUL....ori a batut-o barbatul...ori a parasit-o sau o problema hormonala??? Sau asa se intampla de la 50,in sus????Of of of

Fosta membra 9am.ro

6 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 11:43

Va recomand sa cititi "SECRETUL SUPREM " de DAVID ICKE (SUNT DOUA VOLUME ).

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 12:22

Da sunt ,majoritatea in guvern si mai ales cei care au vandut tara la straini, sigur ei nu sunt terestrii!

Ticu
sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 14:49

Ticule, confunzi; aia din guvern care stim cu totii ce-au facut - nu-i nevoie sa-i tot pomenim c-or sughita "bietii de ei" - nu-s extraterestri ci tradatori de tara si-asta, in mod normal, s-ar "manca" in toale de "zebra", intr-un "pension" in care-si fac "educatia" (lipsa) pe cheltuiala statului, sau, mai corect, pe a noastra, ca nici "marele sef", nici "cabinetul de mintosi" si nici "palavramentul" nu "cotizeaza" cu bistari din pusculita proprie sau din podul lor la desavarsirea studiilor celor din internate"; Symy, multam ca-mi porti de grija, dar nu musai, barbatul meu e ceva mai cumsecade decat va puteti inchipui, n-a ridicat vreodata nici macar tonul, darmite palma la mine (are cultura, nu-i "culturnic"), suntem impreuna de-aproape tot atati ani cati ai tu de viata, iar faptul ca-s "amara" se datoreaza unei strabunici (odihneasc-o Dumnezeu!) care m-a intarcat ca cafea fara zahar si stricnina, deci, fii pe pace, n-am avut si nici n-am nevoie de vreun vraci modern, cu sanatatea e cat se poate de o.k. Ce-ar fi sa va ingrijiti numai de propriii "fluturi", c-au impanzit atmosfera? Iar tie, Gabita, pot sa-ti spun ca DUMNEZEU nu-i al meu, nici al tau si nici al altcuiva - nu-i proprietatea nimanui si nu mi-l imaginez in niciun fel, spre deosebire de voi, - nici mama, nici tata, nici batran cu barba, fiindca asta se numeste idolatrie si ar fi o grava ofensa la adresa CREATORULUI, priceput? Aveti imaginatie bogata cu totii din cate observ, asa ca... dati-i frau liber! Si fii, amabila (sau amabil) si fa-ti griji exclusiv pt. propria-ti soarta, nu te-a pus nimeni responsabil(a) pt. soarta altcuiva; DUMNEZEU n-are nevoie de propagandisti fiindca-si exercita voia dupa cum doreste fara sa va ceara voua permisiunea si nici nu-i sluga celor mai "saraci cu duhul" sau a puturosilor care nu uita sa se tot roage "sa le dea"... ceea ce-ar fi mai important pt. ei; vreti sa specific?! V-am mai avertizat o data sa va vedeti de-ale voastre c-ati "monopolizat" deja prea multe forumuri; chiar nu stiti ce-i aia masura? Nu uitati, libertatea fiecarui om se-ntinde pana la limita libertatii celuilalt, daca-i depasit acea limita se cheama ca-i incalcat libertatea semenului tau. Si-n legislatia internationala asemenea fapt se lasa cu sanctiuni si pedepse; aveti grija ca pasiti pe gheata subtire, toti cei care va credeti intangibili! Faceti prozelitism agresiv si bagati-va ideile cu forta in capatanile celor labili acolo, in mediul vostru, pus la dispozitie cu destula larghete de stat si societate, nu agresati alti oameni, cu alte principii de viata pe unde va vine voua pe chelie ca nicio lege din lume nu va da acest drept! Si, fiti amabili, nu faceti apel la vreun "drept divin" ca nu v-a ales nimeni, iar de trait - sunteti la fel de obligati ca oricare altul, sa traiti si sa va conformati legilor statului ai carui cetateni sunteti, altminteri va paste "mititica" tot ca pe-oricare!

adrian_bv71

13 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 14:51

Sa va povestesc o intamplare, petrecuta in copilaria mea(mai exact intre 8-9 ani).

Locuiesc intr-un oras numit "SACELE"(orasul in care pe timpul impuscatului se fabricau toate bordurile pentru industria auto din Romania), atunci locuiam la casa intr-o zona foarte aproape de padure; mai exact o vale cu un platou de cca 100 m latime si niste pante de o parte si alta foarte abrupte. Deci pe fiecare parte a acestor pante exista cate un platou pana la liziera padurii.
Intr-o noapte din septembrie 1979 am fost trezit de urletul nefiresc al cainilor si al animalelor din curte si de pe strada noastra, impreuna cu parintii si fratii am iesit afara in strada, unde erau si vecinii nostri; la un moment dat unul din vecini ne-a strigat(acesta fiind in gradina lui unde isi controlase tarcul cu oi), tipand si gesticuland cu o lanterna in mana ne facea semne disperate sa urcam (fiecare a luat in mana ce a putut: coasa, furca, topor; ca la rascoala), aici stupoare o lumina puternica era pozitionata aproximativ la jumatatea distantei dintre gardurile noastre si liziera padurii, la nivelul solului!

Un moment nimeni nu a facut nimic toti am ramas uimiti pentru ca fiin locul de joaca preferat al nostru (copii fiind), nu era nimic in timpul zilei in acea zona mai ales ca il parasisem cu ceva ore in urma.

Oamenii si-au facut curaj si au inceput sa inainteze spre lumina impinsi de curiozitate, frica si nedumerite.(nu se auzea nici un sunet de la noi nici de la lumina), am parcurs o portiune destul de mare din distanta care ne despartea de acea lumina si brusc aceasta sa ridicat in aer si a disparut fara ca noi sa reactionam sau sa lase impresia ca este dotata cu un motor sau ceva care sa necesite o plecare clasica a unui motor pamantean cu alimentare lichisa sau gazoasa!

A 2-a sau 3 zi am primit "vizita", unor oameni in civil care au stat de vb cu parintii si cu vecinii, DIN ACEA ZII NIMENI NU AM MAI VORBIT DESPRE ASTA!

Deci la intrebarea daca exista viata in univers, eu SUNT ABSOLUT CONVINS CA EXISTA VIATA IN UNIVERS SI CA NOI NU SUNTEM SINGURI!!!!!

ARGUMENTE:

NU SUNTEM SUFICIENT DE CONSTIENTI DE CAPACITATEA NOASTRA DE DISTRUGERE PRIN CEEA CE CONSUMAN, MODIFICAM, ALTERAM ATMOSFERA

SUNTEM INCA LA STADIUL IN CARE DORIM BOGATIE SI PIERDEM LEGATURA CU NATURA=VIATA

LIMITELE NOSTRE SUNT CREATE DE CATRE INSTITUTII CARE NE CONTROLEAZA, PRIN MANIPULAREA INFORMATIEI, DISCREDITARE SI DICTATURA(CEA MAI PROFUNDA SI ACCEPTATA DE TOTI este cea a BIsErICII)!

Cel mai puternic argument este propria noastra mine si imaginatie(nu poate exista ceva in mintea noastra daca acel ceva nu are o samanta sau in sambure sadit sau ramas in urma si sonstienul nostru in gasesta la un moment dat din intamplare)

mariusrotaru1984

2 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 13:47

Lasand la o parte atacurile, ar trebui sa despartim putin problemele. Eu cred ca tema asta e folosita pe post de cos in care se arunca multe lucruri/nfomatii care nu se potrivesc in alta parte.
In primul rand, e rezonabil sa presupunem ca in univers mai exista si alte forme de viata. Mai mult, nu e neaparat nevoie sa aiba o forma asemanatoare cu a noastra, asa ca nu trebuie avute in vedere numai planetele asemanatoare cu Pamantul. Daca acceptam ca exista forme de viata, e normal sa presupunem ca unele dintre ele au si inteligenta. De fapt, eu cred ca mai important decat inteligenta e sa aiba constiinta de sine. Nu cred ca un om care gandeste la un nivel rezonabil va respinge de plano aceste afirmatii.
O intrebare care se pune: a fost/este Pamantul vizitat sau nu?
Observatie: Problemele acestea ar trebui tratate in mod independent.
Aici situatia e mai putin evidenta. E adevarat ca unele constructii, obiecte, credinte, si urme geologice nu pot fi explicate in mod rezonabil facand apel numai la teoriile "clasice", insa din pacate nu trebuie sa riscam sa umplem golul de informatie cu presupuneri. Daca suntem pusi in situatia sa o facem, ar trebui sa introducem acea presupunere care necesita cele mai putine ipoteze auxiliare de sustinere. Trebuie sa recunoastem ca daca incercam sa umplem golurile cu draci, ingeri, zei, holograme si alte asemenea nascociri riscam sa ne pierdem insasi slaba capacitate de a percepe realitatea pe care o avem, fara sa mai vorbim de faptul ca introducerea acestor idei intr-un sistem de gandire ar duce la "darmarea" acelor idei si cunostinte pe care le putem verifica prin simturi si instrumente.
Alte ipoteze sunt mai putin devastatoare. Astfel, putem presupune ca s-au produs contacte cu fiinte din zone indepartate ale univesului, dar si aici ne trebuie multe ipoteze auxiliare, cum ar fi: distanta in spatiu si in timp trebuie sa faca posibil contactul. Apoi, ar mai trebui sa presupunem ca nivelul de evolutie al vizitatorilor nu este/era atat de ridicat, pentru ca altfel ar exista posibilitatea ca stramosii nostri si noi sa nu putem sa ii percepem. Aici e de fapt din punctul meu de vedere cea mai mare slabiciune a rationamentului- ar trebui ca diferenta in ce priveste gradul de evolutie sa sa nu fie prea accentuata, dar in acelasi timp ar trebui ca ei sa poata calatori pe distante foarte mari. Evident ca oricat am intinde coarda e putin probabil sa reusim sa "asimilam" informatii de genul stat la masa si mancat un vitel si nu stiu cata paine cu fiinte din alte lumi.(a se vedea vechiul testament). Nici cu interfertilizarile nu stam mai bine. E mai usor sa presupui ca se poate sa imperechezi un om cu o buruiana, decat cu un extraterestru, pentru ca macar omul si buruiana au evoluat pe aceeasi planeta. Aici merita facuta o observatie- exista o oarecare asemanare a intre adn-ul uman, cel animal si lumea vegetala, astfel ca nu prea sta in picioare ipoteza privind implantarea omului din afara intr-un sistem ecologic preexistent. Evident, asta nu exclude ipoteza originii extraterestre a vietii pe pamant, dar eu cred ca trebuie sa judecam "la pachet".
Daca ipotezele astea pot fi considerate prea fortate, mai avem la dispozitie ipotezele care afirma ca sursa unor fiinte extraterestre este mai apropiata in sens fizic. Si aici, intalnim variatiuni pe tema- fiinte care au evoluat tot pe Pamant(unii lugesc tare coada vulpii si scot la inaintare ipoteze de genul "pamantul gol" si altele), fiinte care au evoluat/evolueaza in vecinatatea noastra, si altele. Avantajul pe care il ofera este ca "rezolva" problema diferentelor, dar apar alte piedici. Principala piedica ar fi"cum de nu ii percepem daca sunt in apropiere". Aici nu putem decat sa acuzam capacitatea noastra limitata, care ne permite sa vedem doar ce ne intra in ochi. O comparatie ar fi utila: oare o turma de antilope reuseste sa perceapa macar o parte din societatea umana? Ma cam indoiesc. Pot ele sa inteleaga scopul unor actiuni umane? Cred ca este exclus. Grupul asta de ipoteze are si el o mare problema, si-anume ca oricat am limita capacitatea perceptiva umana, atat la nivel de individ cat si la nivel de societate, tot nu putem explica pe suficient nivelul scazut de interactiune cu aceste fiinte.
Dintre toate aceste ipoteze, cele din grupul mistic "pacatuiesc" prin faptul ca exclud orice altceva. Celelalte ipoteze nu se exclud reciproc, asa ca in cazul unei abordari gresite, aderarea la o anumita ipoteza nu blocheaza evolutia sistemului, si pana la urma, corectarea greselii.
Imi cer scuze ca m-am lungit, insa este prima mea postare pe un forum, asa ca nu sunt familiarizat cu stilul discutiei.

mariusrotaru1984

2 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 15:05

Pe de alta parte, ar trebui sa tratam putin si problema atacurilor. Ca un "neofit" al forumurilor, ma declar profund uimit de amenintarile cu moartea adresate domnului/doamnei sirius zegetina. Din cate mi-am dat seama, unele persoane au fost deranjate de ideile expuse, insa de fapt eu cred ca adevaratul motiv a fost aderarea acestei persoane la ideile domnului pavel corut. Atitudinea asta agresiva ma face sa cred ca ideile respective chiar deranjeaza profund cercurile sectante. Si ma rog ce o sa faceti? O sa incepeti sa cantati blesteme pe muzica pop? La nivelul vostru de evolutie, nu cred sa detineti cunostintele si abilitatile necesare sustinerii amenintarilor prin misloace corespunzatoare "afilierii" voastre(asta evident considerand ca asa ceva ar fi posibil). Sper spre binele vostru ca n-o sa apelati la ceva mai "lumesc", pentru ca va garantez ca veti provoca o reactie violenta puternica si astfel vor suferi si aceia dintre voi care poate n-ar merita. Domnul pavel corut este o persoana respectata si n-am accepta ca oameni care ii aproba ideile sa aiba de suferit din cauza asta(chiar daca eu unul spre exemplu nu ii aprob intru totul ideile). Aveti mare grija fratilor. Nu vreau sa-mi imaginez ce s-ar intampla daca chiar el ar pati ceva.Poate ca voi astia miorlaitori va simtiti puternici pentru ca va strangeti in grupuri, dar nu uitati ca in grupuri se strang doar cei care nu se descurca singuri. Nu provocati constituirea unor grupuri al caror unic scop ar fi anihilarea voastra. Un astfel de grup ar fi constituit din oameni care in mod normal n-ar avea nevoie sa faca parte dintr-o haita, asa ca prin definitie ar fi vorba de oameni puternici. Manifestarea asta violenta m-a facut sa vad ce va poate pielea. Daca pana acum imi era mila de voi, acum sunt obligat sa va consider ca pe o potentiala amenintare la adresa oricui gandeste altfel decat voi. Pentru cei care poate cred ca exagerez(altii decat sectantii evident), incercati sa va uitati in ochii unor astfel de oameni(inclusiv unele persoane care sunt adepte ale unor religii mai vechi) si poate veti observa cum va privesc ei si mai ales cum se cred detinatorii adevarului suprem. De aici si pana la a-i considera pe altii inferiori si deci dispensabili mai e un pas. Nu stiu ce li se intampla la intrunirile alea ale lor, dar parca ii drogheaza. Devin niste robotei care nu fac decat sa repete la nesfarsit cateva placi. Partea grava este fundamentalismul si fervoarea de care dau dovada, demna de o cauza mai buna.
Ceva pe limba voastra saraci miorlaitori? Ia sa incercam: oare nu cumva filozofii aia mistici va spun ca universul s-a nascut din introducerea miscarii in haosul care pana atunci era inert? Pai daca e asa, oare care strategie e mai potrivita? Sa incercati ca prin vointa voastra ca si inexistenta sa introduceti o schimbare in universul inconjurator, sau sa va bazati pe abilitatea materiei de a reveni la starea initiala? Cam greu nu?
Sa incercam pe scurt- prin fervoarea asta a voastra nu veti reusi decat sa creati antipatie, sa va consumati timpul si viata pe ceva total nefolositor. Daca spuneti ca sunteti credinciosi, incercati macar sa atribuiti fiintei supreme calitatea de a fi creat ceva nelimitat si infinit, nu cum faceti voi, limitand universul la vedeti cu ochiul liber si la ce delireaza unii cu imaginatie.
Inventati povesti cu fantome si apoi va speriati tot voi de ele.
Spuneti ca sunteti oameni credinciosi? Pai atunci cum se face ca religiile voastre( nici macar asa nu se pot numi) sunt populate de fiinte din categoria diavoli, duhuri, fantome etc? Daca divinitatea la care va rugati voi e atotputernica si nelimitata in bunatate si cunoastere, cum se face dupa voi a putut fi surprinsa chiar si partial de o revolta?(a se vedea mitul lui Lucifer) Daca nu a fost surpinsa, fiind cauza tuturor lucrurilor, inseamna ca a dorit aparitia fiintelor malefice, nu? Pai atunci voi nu sunteti altceva decat satanisti, fratilor, pentru ca ei cred ca seful si creatorul fiintelor asa-zis malefice este divinitatea suprema. Ei? Am vorbit pe limba voastra? Poate ma replofilez si scot si eu bani de o savarina din vrajeli din astea. Oricum, toata consideratia pentru cei care va prostesc si va jupoaie. Eu unul cred ca e nevoie de talent, imaginatie si inteligenta pentru asa ceva. Calitati pe care voi astia "infanteristii" nu le prea aveti, ca altfel v-ati prinde de schema.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 15:22

De la: mariusrotaru1984, la data 2009-02-15 15:05:45Pe de alta parte, ar trebui sa tratam putin si problema atacurilor. Ca un "neofit" al forumurilor, ma declar profund uimit de amenintarile cu moartea adresate domnului/doamnei sirius zegetina. Din cate mi-am dat seama, unele persoane au fost deranjate de ideile expuse, insa de fapt eu cred ca adevaratul motiv a fost aderarea acestei persoane la ideile domnului pavel corut. Atitudinea asta agresiva ma face sa cred ca ideile respective chiar deranjeaza profund cercurile sectante. Si ma rog ce o sa faceti? O sa incepeti sa cantati blesteme pe muzica pop? La nivelul vostru de evolutie, nu cred sa detineti cunostintele si abilitatile necesare sustinerii amenintarilor prin misloace corespunzatoare "afilierii" voastre(asta evident considerand ca asa ceva ar fi posibil). Sper spre binele vostru ca n-o sa apelati la ceva mai "lumesc", pentru ca va garantez ca veti provoca o reactie violenta puternica si astfel vor suferi si aceia dintre voi care poate n-ar merita. Domnul pavel corut este o persoana respectata si n-am accepta ca oameni care ii aproba ideile sa aiba de suferit din cauza asta(chiar daca eu unul spre exemplu nu ii aprob intru totul ideile). Aveti mare grija fratilor. Nu vreau sa-mi imaginez ce s-ar intampla daca chiar el ar pati ceva.Poate ca voi astia miorlaitori va simtiti puternici pentru ca va strangeti in grupuri, dar nu uitati ca in grupuri se strang doar cei care nu se descurca singuri. Nu provocati constituirea unor grupuri al caror unic scop ar fi anihilarea voastra. Un astfel de grup ar fi constituit din oameni care in mod normal n-ar avea nevoie sa faca parte dintr-o haita, asa ca prin definitie ar fi vorba de oameni puternici. Manifestarea asta violenta m-a facut sa vad ce va poate pielea. Daca pana acum imi era mila de voi, acum sunt obligat sa va consider ca pe o potentiala amenintare la adresa oricui gandeste altfel decat voi. Pentru cei care poate cred ca exagerez(altii decat sectantii evident), incercati sa va uitati in ochii unor astfel de oameni(inclusiv unele persoane care sunt adepte ale unor religii mai vechi) si poate veti observa cum va privesc ei si mai ales cum se cred detinatorii adevarului suprem. De aici si pana la a-i considera pe altii inferiori si deci dispensabili mai e un pas. Nu stiu ce li se intampla la intrunirile alea ale lor, dar parca ii drogheaza. Devin niste robotei care nu fac decat sa repete la nesfarsit cateva placi. Partea grava este fundamentalismul si fervoarea de care dau dovada, demna de o cauza mai buna.
Ceva pe limba voastra saraci miorlaitori? Ia sa incercam: oare nu cumva filozofii aia mistici va spun ca universul s-a nascut din introducerea miscarii in haosul care pana atunci era inert? Pai daca e asa, oare care strategie e mai potrivita? Sa incercati ca prin vointa voastra ca si inexistenta sa introduceti o schimbare in universul inconjurator, sau sa va bazati pe abilitatea materiei de a reveni la starea initiala? Cam greu nu?
Sa incercam pe scurt- prin fervoarea asta a voastra nu veti reusi decat sa creati antipatie, sa va consumati timpul si viata pe ceva total nefolositor. Daca spuneti ca sunteti credinciosi, incercati macar sa atribuiti fiintei supreme calitatea de a fi creat ceva nelimitat si infinit, nu cum faceti voi, limitand universul la vedeti cu ochiul liber si la ce delireaza unii cu imaginatie.
Inventati povesti cu fantome si apoi va speriati tot voi de ele.
Spuneti ca sunteti oameni credinciosi? Pai atunci cum se face ca religiile voastre( nici macar asa nu se pot numi) sunt populate de fiinte din categoria diavoli, duhuri, fantome etc? Daca divinitatea la care va rugati voi e atotputernica si nelimitata in bunatate si cunoastere, cum se face dupa voi a putut fi surprinsa chiar si partial de o revolta?(a se vedea mitul lui Lucifer) Daca nu a fost surpinsa, fiind cauza tuturor lucrurilor, inseamna ca a dorit aparitia fiintelor malefice, nu? Pai atunci voi nu sunteti altceva decat satanisti, fratilor, pentru ca ei cred ca seful si creatorul fiintelor asa-zis malefice este divinitatea suprema. Ei? Am vorbit pe limba voastra? Poate ma replofilez si scot si eu bani de o savarina din vrajeli din astea. Oricum, toata consideratia pentru cei care va prostesc si va jupoaie. Eu unul cred ca e nevoie de talent, imaginatie si inteligenta pentru asa ceva. Calitati pe care voi astia "infanteristii" nu le prea aveti, ca altfel v-ati prinde de schema.

Wellcome!!!
Mi-au plăcut comentariile! Foarte la "obiect".

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 15:36

bine ai venit @mariusrotaru si felicitari pentru postarile tale logice si de bun-simt !

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 19:59

Asijderea, Mariusrotaru, un calduros bun venit! poate cu inca unul alaturi de noi, rationalii, mai echilibram balanta, ca prea se-nclina spre un bigotism absurd, de neinteles in aceste vremuri! Ca sa nu existe dubii, sunt o "ea" si iti consider postarile corecte, obiective, insistand asupra intrebarilor ce le impune o posibila existenta a unor civilizatii extraterestre, incercand a gasi raspunsuri rationale, critice, in limita a ceea ce se cunoaste la ora actuala si, mai ales, le-am gasit pline de bun simt; multumesc! Cred ca e cazul sa mai lamuresc ceva: nu sunt o adepta a ideilor d-lui Corut, m-am regasit in credinta dumnealui si-asta fiindca diferenta de varsta dintre d-lui si mine nu este prea mare, practic, facem parte din aceeasi generatie. Cred ca e un fapt bine-cunoscut ca fiecare generatie are multe in comun: idei, credinte, limbaj - asa a fost dintotdeauna, asa e si-acum. Observatia cea mai pertinenta este cea referitoare la fanatismul religios al acestor sectanti care-au impanzit, dupa cum vei vedea la o trecere-n revista mai atenta, majoritatea forumurilor; sunt agresivi, necontrolati in limbaj daca-i contrazici si, oricat caz ar face pe tema asa-zisei "iubiri pt. aproapele lor", nu-i anima decat o ura feroce. Deh, dintr-o asemenea "carte de invatatura" care abunda de contradictii, crime si ura, ce lectii sa desprinzi? Se vorbeste mult, si nu inutil, despre fundamentalismul islamic, dar se omite, cu buna stiinta cred, fundamentalismul crestin, la fel de nociv si criminal ca si cel islamist. In fine, fiecare cum isi asterne, asa doarme; dupa cum ai vazut, de regula tratez cu umor izbucnirile lor. Suntem, insa, off topic. Revenind la subiect, cred ca pana-n prezent a fost tratat oarecum superficial, cam in genul "vad aversul medaliei, deci nu exista revers", iar ce nu e confirmat oficial, inseamna ca nu exista, uitandu-se un lucru: indiferent de domeniu, ca se obtine ceva pe cai mai mult sau mai putin "ortodoxe" (sau "catolice"), ca se experimenteaza ceva, ca se inventeaza ceva - orice-ar fi, mai intai acel ceva este preluat de catre armata, abia apoi, dupa o perioada, ajunge la urechile sau in uzul societatii civile. Normal, ar fi total absurd sa credem ca suntem singura civilizatie din Univers - vezi literatura de specialitate (cea serioasa, cu nume care spun ceva), cu consemnari de rapoarte ale multor piloti militari de pretutindeni, coordonatori de zbor, operatori radar, s.a.m.d. Apoi, sa nu uitam teoria pan-spermiei, nici ea lipsita de consistenta, iar in final, sa nu lungesc excesiv postarea, intrebarea obsesiva a tot mai multora din categoria "serioasa": noi, terranii, suntem o civilizatie 100% terestra dintotdeauna, sau suntem urmasii unor colonisti veniti de undeva din adancul galaxiei, fapt ce-ar explica partial si miturile ramase noua drept "mostenire" (multe dintre ele cu influenta nefasta asupra omenirii actuale), precum si speranta venirii cuiva intru salvarea celor ramasi din varii motive pe Terra, din "cer". Desigur, transmise de-a lungul a mii de generatii, mai ales oral, sensul si intelesul initial s-a pierdut, locul acestuia fiind luat de interpretari eronate (potrivit nivelului de inteligenta si cunoastere al celor ce le-au transmis) si de diverse mistificari. La fel de posibile sunt si alte explicatii pe care le mai putem dezbate si-n alte ocazii, pe-acelasi ton civilizat ca si-acum. S-auzim numai de bine!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 09:36

Nicio data nu au venit extra terestrii pe pamant ! este imposibil;-numai niste nebuni care apar pe la tv-uri vin cu asemenea aberatii. In sistemul nostru solar, cu exceptia pamantului nu este nici un alt corp ceresc locuit.Cea mai apropiata stea [ din alt sistem si aici nu sunt semne ca ar fi viata ] se afla la 4000 ani lumina de noi.Se stie ca la viteza luminii.ori ce materie din univers se descompune in atomi si celule si la viteza luminii apare legea cu " fiul mai batran ca tata-l" Ori ce vietate din univers are nastere , traire si moarte .! cata viata trebuie sa aiba acel extra.[4000 ani numai venitu] ca sa vina sa a se plimbe putin deasupra si sa plece[ alti 4000 ani ] la el stiind ca la asa viteza se descompune .Astea sunt teorii ameicane, ca ei le-au inventat ,in nebunia lor care-i caracterizeaza. ; cum se face ca numai pe ei ii rapesc ? aiureli americane cu aiuritele lor gauri de viermi !.

Ticu
mariandom1

2 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 10:56

cit de naiv poti fi pentru a crede ca nu exista viata decit pe pamint,tinind cont de infinitatea spatiului !!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 11:01

De la: mariandom1, la data 2009-02-21 10:56:43cit de naiv poti fi ca in infinitatea spatiului sa crezi ca nu exista viata decit pe pamint !!

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 11:01

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 11:13

De la: mariandom1, la data 2009-02-21 10:56:43cit de naiv poti fi pentru a crede ca nu exista viata decit pe pamint,tinind cont de infinitatea spatiului !!

Exista o naivitate si mai mare: Sa crezi ca viata poate apare singura pe pamant de la sine putere !!! Nici cea mai mica pietricica nu se misca singura - niciunde in spatiu - de la sine putere decat daca exista o forta care sa actioneze asupra ei, asadar cum ar putea viata sa apara de la sine oriunde in acest spatiu fizic (inclusiv planeta noastra); spatiu fizic care este guvernat de aceleasi legi ... legi care conditioneaza existenta unui EFECT de actiunea unei CAUZE?

Hazardul este măsura ignoranței noastre. (Henry Poincare)
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 11:19

De la: Andu30, la data 2009-02-21 11:13:49
De la: mariandom1, la data 2009-02-21 10:56:43cit de naiv poti fi pentru a crede ca nu exista viata decit pe pamint,tinind cont de infinitatea spatiului !!

Exista o naivitate si mai mare: Sa crezi ca viata poate apare singura pe pamant de la sine putere !!! Nici cea mai mica pietricica nu se misca singura - niciunde in spatiu - de la sine putere decat daca exista o forta care sa actioneze asupra ei, asadar cum ar putea viata sa apara de la sine oriunde in acest spatiu fizic (inclusiv planeta noastra); spatiu fizic care este guvernat de aceleasi legi ... legi care conditioneaza existenta unui EFECT de actiunea unei CAUZE?

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 11:21

asa,si?care-i concluzia?nu prea inteleg cine apare,cand dispare,unde se duce si de ce?fi mai explicit,te rog,nea andu!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 12:06

Eu m-am referit numai la legatura pamant si celelalte corpuri ceresti, ca este imposibila vizita extraterestra , asta au inventat-o americanii , si acele OZN-uri sunt de fapt sateliti de spionaj ai lor ![ si ei au recunoscut asta]. In univers sunt un miliard de galaxii si fiecare are peste un miliard de stele, asa ca posibil sa fie , sute sau mii de corpuri locuite, dar e imposibil sa ne vizitam sau sa comunicam !

Ticu
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului EXISTA EXTRATERESTRI?
Mergi la: