Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 12:02
Nenea Ticule sa stii c-ai devenit un tip cu perspectiva.
C-un antivir performant, o CIP-uire pe masura s-un upgrade de ultima generatie , te-ai incadra perfect in primul lot cyborgizat al inceputului de sec. XXI .
|
|
|
Tycu
3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 12:05
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-08 20:09:48De la: emrreno, la data 2009-03-08 19:55:14De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-08 19:47:12va rog frumos sa nu-l mai jigniti pe ticu,omul este expert in orice[adica nu se pricepe la nimic,dar isi da cu parerea despre orice]
Parca se vorbea de alta tematica! De ce ati deraiat?
Am revenit și eu pt. 10 minute...acum văd ce varză e aici....
Emreno,
Ticu spune că iblia și Coranul sunt sfinte, se simte jignit că pt. mine sunt doar basme...dar susține că în Biblie nu scrie nicăieri cum că Homosexualitatea este blamată de D-zeu.
El zice, că Homosexualii sunt ok....că e ceva normal și firesc
: sml-confused0006: Nu, nu eu ca persoana am fost jignit, nu mai interpretati cum vreti, ci, pe lumea crestina care credem in biblie si coran.sau mai bine zis a fost o desconsiderare a noastra .M-am bagat in acest forum ,ca m-a pus pe ganduri, cum in secolul asta, mai sunt persoane [multe in varsta] care mai cred in ideile astea SF ca au fost extraterestrii pe la noi .Am spus ca posibil [nici aici nu sunt dovezi] sa mai fie planete locuite, dar imposibil sa fi fost pe la noi in vizita. Dovezi contra ,serioase nu a dus nimeni, toti vin cu ce au vazut prin filme SF, dar priceputi in a se lua de mine .
Ticu
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 12:13
De la: marinescuirina, la data 2009-03-08 19:43:57De la: ticu, la data 2009-03-08 14:09:26De la: dora_visinescu, la data 2009-03-08 13:59:42Ticule, îmi tot pun întrebarea....cum poți fi atât de îngust din punct de vedere mental? Mai ales când spui că homosexualii nu sunt blamați în Biblie....e aberant! : sml-confused0006: unde, in ce pasaj ?eu nu stiu ?
Daca vrei informatii.. incepe cu Facerea!
"De aceea va lăsa omul pe tatăl său și pe mama sa și se va uni cu femeia sa și vor fi amândoi un trup. "
Continua cu Leviticul, cap 18:
"Să nu te culci cu bărbat, ca și cu femeie; aceasta este spurcăciune. "
si.."Că tot cel ce va face ticăloșiile acestea, sufletul care va face acestea se va stârpi din poporul său."
etc..
Dar este grav ca ai ajuns atat de orbit, ca multi nu citesc Biblia si inca vad ce este hidos!
Subscriu, Irina.
Ticule, eu pentru a nu fi de acord cu ce scrie în Biblie sau în Coran, a trebuit să le citesc....și asta nu o dată.
Tu care te simți jignit.....pt că doar tu te-ai simțit jignit de necredința mea ( ceilalți creștini nu), mai mult ai început să fabulezi cum că neapărat aș fi satanistă...ceea ce din nou, nu este adevărat....Tu nu ai citit acea Biblie în care crezi!!!
Of,of...rușinică!!!!
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 12:14
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-08 20:17:15Dora,bine ai revenit acasa,ticu s-ar putea sa se confrunte cu probleme existentiale,sa nu stie ce vrea, ce este,cine este,de unde vine si incotro se indreapta,ba chiar s-ar putea sa fie vreun specimen extraterestru asexuat,numai asa se poate explica scaparile si deraierile sale.  Florine, crede-ma ca eu nu te inteleg, ne stim de pe forumuri de mai mult timp, parca pe unul ne-am trecut prieteni, dar problema e ca nu stiu ce esti, : crestin, ateu, sectant, pro sau contra ideii extraterestriciene, nici politic, cand esti de acord cu unii cand nu esti , eu nu stiu.
Ticu
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 12:23
Atunci cand eram prin clasele primare, am citit eu o carticica c-unl Pero Catastrofa, iar cartea se numea "De prisos in univers"...
De-ai stii nene Ticule ce a patit saracul Pero atunci cand l-au examinat extraterestrii........
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 12:24
Atunci cand eram prin clasele primare, am citit eu o carticica c-unl Pero Catastrofa, iar cartea se numea "De prisos in univers"...
De-ai stii nene Ticule ce a patit saracul Pero atunci cand l-au examinat extraterestrii........
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 12:24
De la: marinescuirina, la data 2009-03-08 19:43:57De la: ticu, la data 2009-03-08 14:09:26De la: dora_visinescu, la data 2009-03-08 13:59:42Ticule, îmi tot pun întrebarea....cum poți fi atât de îngust din punct de vedere mental? Mai ales când spui că homosexualii nu sunt blamați în Biblie....e aberant! : sml-confused0006: unde, in ce pasaj ?eu nu stiu ?
"De aceea va lăsa omul pe tatăl său și pe mama sa și se va uni cu femeia sa și vor fi amândoi un trup. "
si.."Că tot cel ce va face ticăloșiile acestea, sufletul care va face acestea se va stârpi din poporul său."
etc..
Dar este grav ca ai ajuns atat de orbit, ca multi nu citesc Biblia si inca vad ce este hidos!  Cu toate ca sunt credincios, nu cred ca omul este din Adam si Eva , in sarpele marul si gonirea din Rai [ sunt si preoti care gandesc la fel] ; la fel si cu."Că tot cel ce va face ticăloșiile acestea, sufletul care va face acestea se va stârpi din poporul său." nu .
Ticu
|
|
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 12:28
De la: ticu, la data 2009-03-09 12:24:18De la: marinescuirina, la data 2009-03-08 19:43:57De la: ticu, la data 2009-03-08 14:09:26De la: dora_visinescu, la data 2009-03-08 13:59:42Ticule, îmi tot pun întrebarea....cum poți fi atât de îngust din punct de vedere mental? Mai ales când spui că homosexualii nu sunt blamați în Biblie....e aberant! : sml-confused0006: unde, in ce pasaj ?eu nu stiu ?
etc..
Dar este grav ca ai ajuns atat de orbit, ca multi nu citesc Biblia si inca vad ce este hidos! Cu toate ca sunt credincios, nu cred ca omul este din Adam si Eva , in sarpele marul si gonirea din Rai [ sunt si preoti care gandesc la fel] ; la fel si cu."Că tot cel ce va face ticăloșiile acestea, sufletul care va face acestea se va stârpi din poporul său." nu .
Atunci nici tu nu ești credincios! Tată preoțimea blamează homosexualitatea.
Adică tu nu ești de acord cu ce scrie în Biblie, dar ai tupeul să mă faci pe mine satanistă?! Am trăit să o aud și p-asta!
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 12:33
Nenea Ticu !....
"Cu toate ca sunt credincios, nu cred ca omul este din Adam si Eva , in sarpele marul si gonirea din Rai [ sunt si preoti care gandesc la fel] ; la fel si cu."Că tot cel ce va face ticăloșiile acestea, sufletul care va face acestea se va stârpi din poporul său." nu ."
daca te aude @Joanna, ai imbulinat-ooooo !...ai sa vezi ce patesti cu ea atunci cand are sa te bage-n turbionul religios si-o sa foloseasca treapta turbo !..
Nene Ticule hotaraste-te, ori in caruta religiilor, ori in teleguta evolutionistilor !...
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 12:37
De la: adrian_bv71, la data 2009-03-08 20:37:26PENTRU TICU!
Daca nu sti ce inseamna un raspuns-retoric nu arunca cu jigniri sau asa fac mai nou "crestinii ca TINE"!
priveste citeste si inspira si dupa raspunde!
CA SA NU AI DUBII: ESTE FACUTA O COMPARATIE INTRE BIBLIE SI OZN;
ASA CUM UNII INCEARCA SA DISCREDITEZE" BIBLIA", TOT ASA SUNT UNII CARE INCEARCA SA DISCREDITEZE EXISTENTA VIETII PE ALTE PLANETE SI FAPTUL CA NU SUNTEM BURICUL UNIVERSULUI!
PUTINA CULTURA IN EXPRIMARE SI RESPECT DACA VREI SA FI TRATAT LA FEL!
ORICUM LIMITATEA EXPRIMARI SI NEINTELEGEREA UNUI SUBSTRAT INTR-O FRAZA DENOTA O LIPSA ACUTA DE CULTURA GENERALA SI MAI ALES LECTURA
DACA NU CUMVA PERSOANA NU ESTE AJUTATA DE INTELECT!
Despre aparitii misterioase sunt referiri inca de pe timpul primului razboi mondial
unele povestite de bunicii nostri(cei care au participat)! Ca sa nu mai vorbim de acea padure de langa cluj unde se intampla fenomene "stranii"
NU UITATI CA NU NECUNOSTEM BINE NICI ORIGINILE, CE SA MAI VB DE SPATIU SAU MISTERELE PLANETEI PAMANT!  Domnule Adrian, eu nu jignesc pe nimeni, cum am mai spus , am intrat pe acest forum, deoare ce am ramas surprins cum in secolul asta , secolul stiintei, ne pretindem cu scoli,si credem in povestile copilaresti cu extraterestrii.; in acele minciuni SF.; Daca pamantul are mistere, se datoreaza neinteresului pamantean,ca mai bine dam bani pe arme si razboaie, decat pe cercetari in domeniul stiintei.Tot ce este mister [ si Clujul si aparitii misterioase e.t.c.] sunt pamantene.
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 12:38
Dora !...." ferice de cei saraci cu duhul, a lor va fi imparatia cerurilor"
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 12:45
De la: mytcor, la data 2009-03-09 12:33:18Nenea Ticu !....
"Cu toate ca sunt credincios, nu cred ca omul este din Adam si Eva , in sarpele marul si gonirea din Rai [ sunt si preoti care gandesc la fel] ; la fel si cu."Că tot cel ce va face ticăloșiile acestea, sufletul care va face acestea se va stârpi din poporul său." nu ."
daca te aude @Joanna, ai imbulinat-ooooo !...ai sa vezi ce patesti cu ea atunci cand are sa te bage-n turbionul religios si-o sa foloseasca treapta turbo !..
Nene Ticule hotaraste-te, ori in caruta religiilor, ori in teleguta evolutionistilor !...  mytcoor , in aparitia omului si evolutia lui,sunt evolutionist , in rest sunt in caruta religiilor . adica sunt , cred in ceea ce vad si mi se aduc dovezi ca exista.
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 12:51
...no, no, no, ..Ticutule draga , ori la bal, ori la spital !....
ori cu vii , ori cu mortii !...nu merge asa cum vrei mataluta.
...cam stiu eu pe unde "bati", dar vreau s-o aud cand o scoti pe propria-ti "gornitza"...
Hai !...tromboneste-ne cu ceva pe andante, n-o mai belmejii atat !...
|
sirius_zegetina
808 mesaje
Oras: Resita
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 13:47
 " Si au fostu lumina mare pe ceriu cum nu s`a mai vazutu... La miezu de noapte s`a facutu ca o roata mare de foc..." - Cronica lui Miron Costin; 1215 - Japonia - " Si-a stat imparatul si-a privit stelele... dar trei dintre ele se tot miscau si se roteau si aveau fel de fel de culori... doua s-au miscat spre dreapta si una spre stanga si aruncau foc din coada... imparatul a chemat generalul ostilor sale, i-a aratat stelele si l-a intrebat ce poate fi...dupa un timp de gandire, generalul ii raspunse 'nimic rau, luminatia-ta, este doar vantul care misca stelele!" - cronica medievala nipona, autor anonim. Sateliti de spionaj americani deasupra Moldovei si-a Japoniei, inainte ca S.U.A. sa existe?! Rusine!!! N-au auzit de "teoria" lu` Ticu! Atunci musai ca explicatia este cea a generalului japonez!!! Ticule, esti un fenomen... dar nu specific inteligentei! Te caracterizeaza tendinta de-a sedea cu dosu`-n doua barci simultan; n-ai aflat ca nu se poate? Sau esti adeptul "miscarii" - "Sa nu faci... nimic contra vantului"? Marea ta problema-i ca n-ai citit nici biblia decat pe sarite, la fel si cazuistica OZN, esti pe langa subiect in ambele cazuri, dar ai pretentii; nu esti altceva decat un "Iulcar" al topicului de fata, o dovedesti cu prisosinta. Alte "noutati in materie" sau "teorii personale" de aceeasi factura mai ai? Asterne-le cat mai repede, a inceput o noua saptamana, trebuie lansat "bancu` saptamanii" ca s-avem de ce rade pana duminica inclusiv, altminteri ramanem amarati si nu se face...
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 13:52
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-09 12:28:27De la: ticu, la data 2009-03-09 12:24:18De la: marinescuirina, la data 2009-03-08 19:43:57De la: ticu, la data 2009-03-08 14:09:26De la: dora_visinescu, la data 2009-03-08 13:59:42Ticule, îmi tot pun întrebarea....cum poți fi atât de îngust din punct de vedere mental? Mai ales când spui că homosexualii nu sunt blamați în Biblie....e aberant! : sml-confused0006: unde, in ce pasaj ?eu nu stiu ?
etc..
Dar este grav ca ai ajuns atat de orbit, ca multi nu citesc Biblia si inca vad ce este hidos! Cu toate ca sunt credincios, nu cred ca omul este din Adam si Eva , in sarpele marul si gonirea din Rai [ sunt si preoti care gandesc la fel] ; la fel si cu."Că tot cel ce va face ticăloșiile acestea, sufletul care va face acestea se va stârpi din poporul său." nu .
Atunci nici tu nu ești credincios! Tată preoțimea blamează homosexualitatea.
Adică tu nu ești de acord cu ce scrie în Biblie, dar ai tupeul să mă faci pe mine satanistă?! Am trăit să o aud și p-asta!
 : sml-mad0225: Sa vin cu precizari la satanism, ca nu am explicat cum trebuie. Cand am zis satanism , nu m-am referit la secta satanism, adevarul este ca in Romania nici nu avem asa ceva, pretinsii satanisti de la noi sunt niste gainari bolnavi la cap., m-am referit, adica mai explicit, ca cine critica biblia se da de partea satanei. In lumea crestina, adevarata credinta o au ortodocsii, catolicii si cultul baptist, sectele , masonii si ateeii sunt de partea satanei.Referitor la preoti; cand au facut demonstratia antigay, adica matale vrei sa spui ca esti de acord cu iesirea preotilor la asa demonstratie, si au mai scos si icoanele ? ala a fost cel mai mare pacat al lor, patriarhul trebuia sa-i dea afara si pedepsiti.; aia a fost porcarie din partea lor .
Ticu
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 14:14
De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-09 03:36:21 Ticule, crezi numai ceea ce vezi sau ai dovezi clare; ai fost contemporan cu "evenimentele biblice", ai fost martor ocular la tot ce se pretinde ca s-ar fi intamplat atunci? Pai, in cazul asta nu ma mir ca postezi atatea aiureli, batranetea-i de vina, esti multimilenar - se explica!!! De-aia ti-e mintea la fel de ingusta ca firul de ata, ai ramas in urma cu niste mii de ani! Si-uite, mai, cine are tupeul de a-i numi satanisti pe cei care-l contrazic atunci cand se vorbeste de biblie! Da-te jos din corcodus, ca s-au construit cam de multisor case, n-ai bagat de seama? Acum e deja tarziu, da` las` ca maine iti pun o postare de-ti cad ochii-n gura. Si nu numai americani au fost folositi drept cobai, esti pe de laturi rau de tot.  Da cred numai in ceea ce am dovezi sau mi se aduc dovezi serioase ca exista,nu ce spun unii ca au vazut prin filme SF-uri Scuze, ca nu e problema mea , dar am impresia ca matale bre esti cu sectele.Asa-i ?Pai daca biblia a adus dovezi clare ce exista si a existat , trebuia sa fiu pe timpul ala ?Si cum explici matale ca mai sunt , din pacate oameni [ unii in varsta] care mai cred in OZN-uri ? ce pretentie sa avem la stiinta lor ? Da numai americanii s-au plans ca au fost rapiti si au CIP-uri in cap.asta pentru ca ei gandesc ingust si tot ei le-au inventat .
Ticu
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 14:18
Ticule, dacă nu crezi tot ce scrie în Biblie....înseamnă că ești un necredincios! Asta o să-ți spună toți credicioșii și orice popă!
Q.E.D.
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 14:34
De la: mytcor, la data 2009-03-09 12:51:52...no, no, no, ..Ticutule draga , ori la bal, ori la spital !....
...cam stiu eu pe unde "bati", dar vreau s-o aud cand o scoti pe propria-ti "gornitza"...
 Stii mytcor,hai sa te ajut eu .; pe tine nu se poate supara omul, nu stiu de ce cu toate ca in acest forum esti pe dinafara , hai pe Kudika ca acolo e mai usor pentru tine, aici se discuta lucruri grele .
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 14:41
 acesti oameni ce-si poarta impresiile ca pe-o cravata prea stransa la gat aranjand in asa fel propriile imprsii incat sa para un documentar premiat al nu stiu carui festival al filmului de gen , mai rar.
Nene Ticuleeeee !....ai reusit a-mi declansa ticaitul interior cu asa "teorie a relativitatii generalizate" pe care o expui cu atata nonsalanta.
N-ar fi mai bine sa-ti deschizi o pravalie pe roti pentru ati autofinanta o calatorie ?...sa poti atinge si luminatia Ta o statuie mayasa autentica, sa urci si mataluta pe macchu picchu,.....sa bei un desperados s-apoi sa ne povestesti ametit despre OZN-uri.
La matale bre, a inceput a mirosi a vodca, salam cu soia si a mort, ai inceput sa ne privesti de parca ai avea ochiii batuti in cuie la incheieturile realitatii , iti mai ramane sa-ti montezi pe ceafa plasturele CIP-uit s-apoi sa-ti auzim plescaitul direct din cutia craniana.
Prin alte "parti",  ai reusit sa declansezi extazul femeilor ce salivau la subsuori, aici ai reusit sublima performanta de a te ascunde-n stamba pentru a le studia rolloanele, dar cum stai cam nasol la capitolul extraterestre, ai renuntat la orgasmul informational pe care l-ai fi savurat apucandu-te a le intepa cu agrafele-n solduri.
Siret cum esti, le-ai atras in bulboana religioasa, dar, sa nu se prinda lumea prea tare de bigotisu-ti pervers, ce-ai zis mataluta Ticule;...hai sa-mi infig cruciulita-mi stralucitoare-n pulpa-mi vanjoasa, poate asa au sa ma bage-n seama si pe mine.
Dupa ce ne-ai dus de nas cu astronomia mataluta ce n-a trecut dincolo de plafonul noros "cumulus nimbus",...te-ai cufundat pe sest in putinoiul cu apa de ploaie.
Noi aici iti spunem ca nu-i bine sa vorbesti sub apa c-ai sa-ti deconspiri pozitia, dar mataluta, nu si nu !...si uite ce a iesit. o borboloseala cu bulbuci de-ti vine sa te tot duci!...
Acu' Ticule n-ai cum s-o mai dai , cum s-o mai intorci, basculanta-i cu rotile-n sus !...singurul mijloc locomotor nu-ti ramane decat cele doua de dindarat pe care te invit sa le folosesti repejor c-altfel ai s-ajungi un dromader !...
|
Fosta membra 9am.ro
1714 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 14:43
Ticule, pe forumul despre homosexualitate eu m-am retras deoarece am crezut ca esti ateu si nu are rost discutia..
Tu esti credincios? Ar trebui sa intelegi cum este privita familia in crestinism.. chiar nu ai habar care este scopul unei familii in religia crestina!!!
Ca daca ai intelege macar notiunile elementare nu ai pune problema in modul "Dumnezeu pedepseste/ nu pedepseste homosexualii"!!
Nu ai inteles nici care este scopul vietii pe pamant pt crestini, nici ce este pacatul in general.. nimic!!!
(Tu spui ca nu crezi cu marul? care mar???.. nu ai inteles esentialul!!)
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 15:09
De la: ticu, la data 2009-03-09 14:34:27De la: mytcor, la data 2009-03-09 12:51:52...no, no, no, ..Ticutule draga , ori la bal, ori la spital !....
Stii mytcor,hai sa te ajut eu .; pe tine nu se poate supara omul, nu stiu de ce cu toate ca in acest forum esti pe dinafara , hai pe Kudika ca acolo e mai usor pentru tine, aici se discuta lucruri grele .
 acesti oameni ce-si poarta impresiile ca pe-o cravata prea stransa la gat aranjand in asa fel propriile imprsii incat sa para un documentar premiat al nu stiu carui festival al filmului de gen , mai rar.
Nene Ticuleeeee !....ai reusit a-mi declansa ticaitul interior cu asa "teorie a relativitatii generalizate" pe care o expui cu atata nonsalanta.
N-ar fi mai bine sa-ti deschizi o pravalie pe roti pentru ati autofinanta o calatorie ?...sa poti atinge si luminatia Ta o statuie mayasa autentica, sa urci si mataluta pe macchu picchu,.....sa bei un desperados s-apoi sa ne povestesti ametit despre OZN-uri.
La matale bre, a inceput a mirosi a vodca, salam cu soia si a mort, ai inceput sa ne privesti de parca ai avea ochiii batuti in cuie la incheieturile realitatii , iti mai ramane sa-ti montezi pe ceafa plasturele CIP-uit s-apoi sa-ti auzim plescaitul direct din cutia craniana.
Prin alte "parti", ai reusit sa declansezi extazul femeilor ce salivau la subsuori, aici ai reusit sublima performanta de a te ascunde-n stamba pentru a le studia rolloanele, dar cum stai cam nasol la capitolul extraterestre, ai renuntat la orgasmul informational pe care l-ai fi savurat apucandu-te a le intepa cu agrafele-n solduri.
Siret cum esti, le-ai atras in bulboana religioasa, dar, sa nu se prinda lumea prea tare de bigotisu-ti pervers, ce-ai zis mataluta Ticule;...hai sa-mi infig cruciulita-mi stralucitoare-n pulpa-mi vanjoasa, poate asa au sa ma bage-n seama si pe mine.
Dupa ce ne-ai dus de nas cu astronomia mataluta ce n-a trecut dincolo de plafonul noros "cumulus nimbus",...te-ai cufundat pe sest in putinoiul cu apa de ploaie.
Noi aici iti spunem ca nu-i bine sa vorbesti sub apa c-ai sa-ti deconspiri pozitia, dar mataluta, nu si nu !...si uite ce a iesit. o borboloseala cu bulbuci de-ti vine sa te tot duci!...
Acu' Ticule n-ai cum s-o mai dai , cum s-o mai intorci, basculanta-i cu rotile-n sus !...singurul mijloc locomotor nu-ti ramane decat cele doua de dindarat pe care te invit sa le folosesti repejor c-altfel ai s-ajungi un dromader !...
|
sirius_zegetina
808 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 15:27
 Ticule, esti zevzec din nastere, nu stii sa citesti, esti diliu complet? Eu ti-am dat citate din cronici medievale si de la noi, si din Japonia, ce-i tot dai cu-americanii? Ai un altfel de fix decat Iulcar - da` tot fix se cheama? Du-te la medic ca - se pare - c-ai fost "implantat" deja fara sa ti se ceara consimtamantul! Tu n-ai fost in stare sa pricepi ca n-am decat o credinta si-aceea doar in Dumnezeu, dar nu sunt adepta niciunei religii? Pt. mine nu exista nimic si nimeni sfant in afara de Dumnezeu - nici biblie, nici Isus, nimic! Biblia poti sa ti-o iei in brate sa te culci cu ea, nu-i decat o terfeloaga plina de imoralitate si lipsita de orice dram de ratiune, o culegere de mituri. Am tot ezitat sa ma exprim la adresa ta dupa cum ai merita, dar esti cu mult mai incuiat decat un taran cu patru clase la activ; ala pricepe mai mult ca tine!
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 15:34
De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-09 15:27:49 Ticule, esti zevzec din nastere, nu stii sa citesti, esti diliu complet? Eu ti-am dat citate din cronici medievale si de la noi, si din Japonia, ce-i tot dai cu-americanii? Ai un altfel de fix decat Iulcar - da` tot fix se cheama? Du-te la medic ca - se pare - c-ai fost "implantat" deja fara sa ti se ceara consimtamantul! Tu n-ai fost in stare sa pricepi ca n-am decat o credinta si-aceea doar in Dumnezeu, dar nu sunt adepta niciunei religii? Pt. mine nu exista nimic si nimeni sfant in afara de Dumnezeu - nici biblie, nici Isus, nimic! Biblia poti sa ti-o iei in brate sa te culci cu ea, nu-i decat o terfeloaga plina de imoralitate si lipsita de orice dram de ratiune, o culegere de mituri. Am tot ezitat sa ma exprim la adresa ta dupa cum ai merita, dar esti cu mult mai incuiat decat un taran cu patru clase la activ; ala pricepe mai mult ca tine!
Sirius , trebuie trecut in lista premiantilor !...
Pe acest topic institum premiul....Lingura de lemn Ticu-Tanase !...
....cine-i pentru ?????...
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 15:43
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-09 12:13:38De la: marinescuirina, la data 2009-03-08 19:43:57De la: ticu, la data 2009-03-08 14:09:26De la: dora_visinescu, la data 2009-03-08 13:59:42Ticule, îmi tot pun întrebarea....cum poți fi atât de îngust din punct de vedere mental? Mai ales când spui că homosexualii nu sunt blamați în Biblie....e aberant! : sml-confused0006: unde, in ce pasaj ?eu nu stiu ?
etc..
Dar este grav ca ai ajuns atat de orbit, ca multi nu citesc Biblia si inca vad ce este hidos!
Subscriu, Irina.
Ticule, eu pentru a nu fi de acord cu ce scrie în Biblie sau în Coran, a trebuit să le citesc....și asta nu o dată.
Tu care te simți jignit.....pt că doar tu te-ai simțit jignit de necredința mea ( ceilalți creștini nu), mai mult ai început să fabulezi cum că neapărat aș fi satanistă...ceea ce din nou, nu este adevărat....Tu nu ai citit acea Biblie în care crezi!!!
Of,of...rușinică!!!!  Se pare ca matale bre,nu vrei sa intelegi in Limba Romana. Cum vrei sa explic ? ca nu pe mine ca persoana m-ai jignit si nici pe ceilalti crestini ca persoane , ci din punct de vedere religios, adica mai clar, noi care credem in biblie si coran suntem in ochii matale niste prosti. si cu satanismul am mai explicat ca nu ma refer la secta satanism , nici nu avem in tara asa ceva. Cum adica , ai cit cartile si ai ajuns la concluzia ca nu merita sa crezi in ele ? inseamna ca nu le-ai inteles , pacat !
Ticu
|
sirius_zegetina
808 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 15:45
 Se-aproba; votat!!!
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 15:52
De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-09 15:45:03 Se-aproba; votat!!!
Subscriu!!!!
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 16:27
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-09 14:18:18Ticule, dacă nu crezi tot ce scrie în Biblie....înseamnă că ești un necredincios! Asta o să-ți spună toți credicioșii și orice popă!
Q.E.D.  Cu scuzele de rigoare, nu esti matale in masura sa ma caracterizezi daca-s credincios sau nu, o persoana care nu crede in biblie pentru ca acolo sunt basme. Lasa matale ideile cu basmul, cauta si crede in tot ce-i sfant, inclusiv biblia, si cu credinta , treci pete toate greutatile mai usor, si nu mai suntem copii sa mai credem in SF-uri cu extraterestrii.
Ticu
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 16:32
De la: ticu, la data 2009-03-09 16:27:50De la: dora_visinescu, la data 2009-03-09 14:18:18Ticule, dacă nu crezi tot ce scrie în Biblie....înseamnă că ești un necredincios! Asta o să-ți spună toți credicioșii și orice popă!
Q.E.D. Cu scuzele de rigoare, nu esti matale in masura sa ma caracterizezi daca-s credincios sau nu, o persoana care nu crede in biblie pentru ca acolo sunt basme. Lasa matale ideile cu basmul, cauta si crede in tot ce-i sfant, inclusiv biblia, si cu credinta , treci pete toate greutatile mai usor, si nu mai suntem copii sa mai credem in SF-uri cu extraterestrii.
Din nou te înșeli....sunt în măsură să fac orice caracterizare vreau, cui vreau, când vreau!
Prea o iei personal și uiți că ești pe un forum, unde oricine are dreptul să-și posteze părerile, iar părerea mea despre tine este următoarea: Ai vrea să fi și cu fundu-n căruță și cu sufletul în rai!".
Surpriză...nu poți, ori crezi tot ...ori nu ești credincios!
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 16:33
De la: mytcor, la data 2009-03-09 12:23:41Atunci cand eram prin clasele primare, am citit eu o carticica c-unl Pero Catastrofa, iar cartea se numea "De prisos in univers"...
De-ai stii nene Ticule ce a patit saracul Pero atunci cand l-au examinat extraterestrii........  Mytcor, eu in afara de cartile lui J. Verne alte carti SF nu am citit, , nu le am cu SF , chiar, ce a patit Pero.??
Ticu
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 16:44
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-09 16:32:06De la: ticu, la data 2009-03-09 16:27:50De la: dora_visinescu, la data 2009-03-09 14:18:18Ticule, dacă nu crezi tot ce scrie în Biblie....înseamnă că ești un necredincios! Asta o să-ți spună toți credicioșii și orice popă!
Q.E.D. Cu scuzele de rigoare, nu esti matale in masura sa ma caracterizezi daca-s credincios sau nu, o persoana care nu crede in biblie pentru ca acolo sunt basme. Lasa matale ideile cu basmul, cauta si crede in tot ce-i sfant, inclusiv biblia, si cu credinta , treci pete toate greutatile mai usor, si nu mai suntem copii sa mai credem in SF-uri cu extraterestrii.
Din nou te înșeli....sunt în măsură să fac orice caracterizare vreau, cui vreau, când vreau!
Prea o iei personal și uiți că ești pe un forum, unde oricine are dreptul să-și posteze părerile, iar părerea mea despre tine este următoarea: Ai vrea să fi și cu fundu-n căruță și cu sufletul în rai!".
Surpriză...nu poți, ori crezi tot ...ori nu ești credincios!  Domnita Dora, asa e poti sa faci ori ce caracterizare pe forum ori cui numai daca esti implicata in tema respectiva, in cazul nostru, daca nu esti cu religia, adica esti atee, nu ai dreptul sa te iei de cineva credincios ca nu crede cum trebuie . Daca spun ca nu cred in Adam si Eva , nu inseamna ca nu sunt credincios .Mai bine treci matale la credinta , si abia atunci poti sa ma certi.
Ticu
|
|
|