nastasemihail
47672 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 23:14
Eu am sa pun o intrebare foarte interesanta:
De ce din 1976, de la Apollo 20 (?). nu a mai fost nici o expeditie umana pe Luna?
Chinezii o au pe prima planificata in 2020, americanii parca prin 2025.
Le-a trebuit americanilor sa ajunga pe Luna mai putin de 10 ani de expeditii umane in cosmos cu tehnica de evul mediu. Iar acum cu asemenea tehnica se invirt cu totii in jurul cozii.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
Tycu
3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 23:21
 In universul asta , in miliardele de stele posibil sa fie multe planete locuite,dar e imposibil sa ne vizitese, sau sa ne fi vizitat vreodata.Acele OZN-uri sunt terestre , sateliti de spionaj ,unele confuzii cu baloane meteo, sau fulgere globulare ,sau iluzii optice dar nu extra.!
Ticu
|
sirius_zegetina
808 mesaje
Oras: Resita
|
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 16:49
 Pt. "atotstiutorii" care le "stiu pe toate" din vasta lor experienta de viata si din "scolile" urmate, le sugerez c-ar fi sanatos sa-si completeze "vastele lor cunostinte", care-i dau afara din casa de "vaste" ce-s, c-o lectura pe masura lor: "Ceruri deschise, minti incuiate" de Nick Pope.
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 17:46
De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-17 16:49:18 Pt. "atotstiutorii" care le "stiu pe toate" din vasta lor experienta de viata si din "scolile" urmate, le sugerez c-ar fi sanatos sa-si completeze "vastele lor cunostinte", care-i dau afara din casa de "vaste" ce-s, c-o lectura pe masura lor: "Pope.  Atotstiutorii , pe langa "vastele lor cunostiinte" , o sa faca efortul sa citeasca si " Ceruri deschise, minti incuiate" de Nick" dar ar fi recomandata mai bine pentru toti "neatot stiutorii "
Ticu
|
|
|
adrian_bv71
13 mesaje
Oras: Brasov
|
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 18:01
 discutii discutii, pareri pro si contra.
Libertatea de opinie isi pune amprenta aici si este un lucru extraordinar. Indiferent de opinii mai mult sau mai putin cu baza informationala sau nu, tema arata ca exista oamenii care accepta ca nu sunt buricul universului dar si altii care cred ca suntem "buricul universului" si aduc si argumente, prin carti publicate de anumiti "luminati".
Ganditi-va logic putin: probabilitatea existentei vietii vertebrate la adancime de peste 5000 metri in oceanul planetar era considerata absurda si chiar de domeniul SF- ului in secolul trecut, dar sa aratat ca exista(GROAPA MARIANELOR). Nu stim mai nimic (ceva concret)despre aparitia vietii omului pe pamant si totusi noi existam aici de ceva timp(cine suntem, de unde venim, unde ne ducem.....).
Numai un simplu calcul al propabilitatilor duce fara putinta de tagada ca in vasta noastra galaxie exista cel putin o planeta cu atmosfera asemanatoare cu cea a pamantului deci un mediu propice vietii.
Nu putem fi singurii din galaxie sau univers din simplul motiv pe care la facut pe om sa fie ceea ce este astazi!
PRIN INSASI EXISTENTA NOASTRA SUNTE NISTE CURIOSI/ CAUTATORI/ EXPLORATORI, SAU ORICUM DORITI SA NE NUMIM, ASTA DUCE IMPLICIT LA INCEPUTURILE CREATIEI NOASTRE, DE LA ALUNGAREA DIN GRADINA EDENULUI SI PANA ASTAZI. DECI D-ZEU SIGUR A LASAT UNDEVA IN UNIVERS O PORTITA O FIINTA PE CARE NOI OAMENII SA O INTALNIM LA UN MOMENT DAT. SI NUMAI PENTRU A NE SATISFACE CURIOZITATEA CA SA NU SPUN PENTRU A INVATA, PENTRU CA INCA SUNTEM O RASA RAZBOINICA SI NU UNA "CUMPATATA", INCA DISTRUGEM PENTRU A SUPRAVIETUI SI NU AM INVATAT INCA SA CONVIETIUM CU NATURA.
asta este parerea unui cautator(EU)
|
lerolv4
282 mesaje
|
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 18:12
De la: adrian_bv71, la data 2009-03-17 18:01:11 discutii discutii, pareri pro si contra.
Libertatea de opinie isi pune amprenta aici si este un lucru extraordinar. Indiferent de opinii mai mult sau mai putin cu baza informationala sau nu, tema arata ca exista oamenii care accepta ca nu sunt buricul universului dar si altii care cred ca suntem "buricul universului" si aduc si argumente, prin carti publicate de anumiti "luminati".
Ganditi-va logic putin: probabilitatea existentei vietii vertebrate la adancime de peste 5000 metri in oceanul planetar era considerata absurda si chiar de domeniul SF- ului in secolul trecut, dar sa aratat ca exista(GROAPA MARIANELOR). Nu stim mai nimic (ceva concret)despre aparitia vietii omului pe pamant si totusi noi existam aici de ceva timp(cine suntem, de unde venim, unde ne ducem.....).
Numai un simplu calcul al propabilitatilor duce fara putinta de tagada ca in vasta noastra galaxie exista cel putin o planeta cu atmosfera asemanatoare cu cea a pamantului deci un mediu propice vietii.
Nu putem fi singurii din galaxie sau univers din simplul motiv pe care la facut pe om sa fie ceea ce este astazi!
PRIN INSASI EXISTENTA NOASTRA SUNTE NISTE CURIOSI/ CAUTATORI/ EXPLORATORI, SAU ORICUM DORITI SA NE NUMIM, ASTA DUCE IMPLICIT LA INCEPUTURILE CREATIEI NOASTRE, DE LA ALUNGAREA DIN GRADINA EDENULUI SI PANA ASTAZI. DECI D-ZEU SIGUR A LASAT UNDEVA IN UNIVERS O PORTITA O FIINTA PE CARE NOI OAMENII SA O INTALNIM LA UN MOMENT DAT. SI NUMAI PENTRU A NE SATISFACE CURIOZITATEA CA SA NU SPUN PENTRU A INVATA, PENTRU CA INCA SUNTEM O RASA RAZBOINICA SI NU UNA "CUMPATATA", INCA DISTRUGEM PENTRU A SUPRAVIETUI SI NU AM INVATAT INCA SA CONVIETIUM CU NATURA.
asta este parerea unui cautator(EU)
Pentru Adrian din Brasov care e nascut in 1971 >Extraterestri nu exista deoarece e un concept demult inventat si fara rezultat.La fel si dinozauri nu au existat deoarece este o inventie si nu are nici un rezultat. Ca se zvoneste una, alta e de inteles, deoarece justificarile pentru sumele alocate cercetarilor trebuie sa fie aduse in fata sponsorilor, deci sunt creatii ale cercetatorilor care prin traditia familiala numai asta fac, si deci concep teori si muleaza oseminte din ghips, care sunt departe de cunostintele oamenilor vizitanti si sau interesati. IMAGINATIVA CA UN CERCETATOR ACUM 1 MILION DE ANI LUMINA A PROPUS UN PROIECT DE CERCETARE PE TEMA STELELOR SI PAMANTULUI, FAPT CARE DEA LUNGUL ANILOR NU A DAT NICI UN REZULTAT DAR IN SCHIMB BANI AU FOST CHELTUITI, SA CASATORIT CU UNA SAU ORICARE PE ORIUNDE IN LUMEA ASTA IN CALATORIILE LUI GASIND-O, FAC UN COPIL SAU DOI SI CALATORIND EL FIIND SI UN ARTIST. COPII I-AU URMELE TATALUI IN CERCETARE, NU GASESC NIMIC DIN CEEA CE CAUTA DEFAPT, DUPA MULT TIMP TOT EI PUN LA PUNCT UN PLAN SI ASA PRIN REPRODUCTIE SE CREEAZA UN CONCEPT CARE CU AJUTORUL MASS-MEDIA A LUAT AMPLOARE<
E teoria mea deoarece am experienta traita, si sunt informat de la sursa directa.
Cat despre ceea ce crezi si sti tu, e doar o picatura din imensa afacere.
Un singur lucru mai adaug, OMUL PERFECT PROIECT, "OPP" ai auzit, sau e ULTRATERESTRU si ULTRADIMENSIUNE pentru tine?
.Pentru lamuriri primesc mesaje private, de la oricine si despre orice.
|
sirius_zegetina
808 mesaje
|
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 18:17
 A se revedea discutia din cadrul Conferintei de la Jodrell Bank, precum si ecuatia care-i poarta numele.
|
|
|
lerolv4
282 mesaje
|
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 18:23
Si de ce sa nu populam Sahara si Siberia??
La tehnologiile din zillele noastre doar vointa ne sta in cale. Cutezatori dz astazi sunt cu capul in stele si in Marte?! Rusine tuturor care ii aproba.
|
|
|
lerolv4
282 mesaje
|
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 18:43
Nu exista Extraterestrii!!!!
Incerc sa fac o descriere scurta, la ce ne poate astepta dincolo de nori.
Am plecat cu familia mea inspre Marte, bani pe care i-am adunat strangand cureaua de vreo 10 ani, plus un ajutor de la Primaria centrala si contrubutiile proiectelor FARE.
Am intrat in spatiu cosmic, imediat ne loveste un cadavru plutitor(poate e vreun condamnat stelar), dupa cateva ore ne ameninta(o butelie plina cu reziduri nucleare) am accelerat si am evitat coleziunea, nu prea mult timp a trecut si incepem sa ne strecuram printre 1 milion si 1 de meteoriti, dar nu atingem nici 1 deoarece pilotul este instruit la jocurile (Mars atak) americanE.
Dupa ce am scapat de meteoritii aceia de mai sus, ce sa vedeti, a inceput sa ne incurce un satelit, care nu mai poate fi stapanit, deoarece are prea multa inteligenta artificiala si iata ca hartuiala ne este fatala. Terminatorul de satelit, a mai creat inca o familie, de cadavre stelare in universul imens.
Concluzie; Dumnezeu sa ne ................. Pace si Intelepciune.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 02:59
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 03:02
Culmea este ca majoritatea fotografiilor si filmelor cu fiinte extraterestre sint din deceniile cint erau filme analogice, chiar filme pe celuloid, deci era practic imposibil ca amatorii sa faca falsuri. De cind sint camere digitale practic am vazut numai filme cu obiecte.zburatoare.
|
sirius_zegetina
808 mesaje
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 03:26
 Si tu te-ncapatanezi sa ceri lana de la broasca, Mihail? Ei, atunci nr. sporeste spre disperarea celor incliftati!!!
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 11:13
cred ca tu esti o greseala ca te-ai nascut . Mai bine uitate in arborele tau genetic poate a fost cineva gresit sau la locul nepotrivit  , nu se stie de unde te tragi poate chiar tu esti extraterestru
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 11:33
ai dreptate 9AM11432, aceasi parere am si eu de NOSZTRADAMUSZO2012 imi pare rau pentru el dar asta este trebuie sa-l acceptam asa cum este
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 11:37
de la ticu
Atotstiutorii , pe langa "vastele lor cunostiinte" , o sa faca efortul sa citeasca si " Ceruri deschise, minti incuiate" de Nick" dar ar fi recomandata mai bine pentru toti "neatot stiutorii "
Imi place cum ganditi...asa da mai merita sa-mi pierd timpul pe forum.
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 15:37
 Pana nu vad un OZN sa nu fie terestru , nu cred; cum se face ca acele fiinte de la sute ani lumina, seamana cu noi; doi ochi, doua maini cu degete[ le-a mai pus unul sa nu ne prindem,], nas vertical intre ochi ca la noi, gura sub nas orizontala ca la noi, doua picioare terminate cu degete ca noi, mersul biped ca noi, cu picioarele ca noi ,vorbesc in limba lor dar sunetele ca la noi, fata spate ca noi, ,nu pare ciudat ? O fi fost si la ei un Adam si Eva !
Ticu
|
sirius_zegetina
808 mesaje
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 16:07
 Nuuuuu... trebuie musai sa aiba antene, trompa, ochi ce se preling pe lentile, patru labe cu gheare ca indianu` de-a intrat in cartea recordurilor, iar strabunii lor n-au fost Adam si Eva - vai, cum se poate sa scoti asa ceva pe gura! - au fost Frankenstein si Muma Zmeilor!!! Si, bineinteles ca-s verzi ca prazu` primavara (c-asa i-a vazut si papa Benedickt!), iar de calatorit - normal, nu folosesc OZN-uri, ca-s prea cunoscute si le ochesc terranii cu prastia - ci se deplaseaza in DZI (damigene zburatoare identificate), n-ai stiut?! Si-s pline ochi cu zaibar de calitatea-ntaia prima!!!
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 16:48
De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-18 16:07:57 Nuuuuu... trebuie musai sa aiba antene, trompa, ochi ce se preling pe lentile, patru labe cu gheare ca indianu` de-a intrat in cartea recordurilor, iar strabunii lor n-au fost Adam si Eva - vai, cum se poate sa scoti asa ceva pe gura! - au fost Frankenstein si Muma Zmeilor!!! Si, bineinteles ca-s verzi ca prazu` primavara (c-asa i-a vazut si papa Benedickt!), iar de calatorit - normal, nu folosesc OZN-uri, ca-s prea cunoscute si le ochesc terranii cu prastia - ci se deplaseaza in DZI (damigene zburatoare identificate), n-ai stiut?! Si-s pline ochi cu zaibar de calitatea-ntaia prima!!!  Asta mi-a placut,mai ales cand e vorba de zaibar, ca-i de al nostru oltenesc, dar vor astia de la UE sa ni-l scoata .!
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
6 mesaje
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 17:54
Am vazut mai multe lucruri aici la care am ceva de spus si nu le voi mai cita
In primul rand cineva a intrebat de ce nu au mai fost lansate misiuni spre luna de vreo 30 de ani cred
Pai pentru ca sunt alte prioritati. Spre exemplu mi se pare mai important (si dupa ceea ce s-a realizat nu sunt sigurul care gandeste asa) sa lansam misiuni spre alte planete pentru a vedea ce e cu ele decat sa lansam misiuni spre luna (asta dupa ce au fost lansate mai multe misiuni spre luna pentru a culege informatii despre aceasta)
Viitoarele misiuni spre luna *cred eu) vor fi probabil pentru a cerceta perspectiva colonizarii acesteia (macar pentru cercetare)
Va dati seama ce ar insemna instalarea unui telescop acolo?
Si nu numai
In fine, altcineva a zis ca extraterestrii exista insa este imposibil sa fi ajuns pe Pamant
Chiar daca si eu cred acelasi lucru fac o paranteza: nu este imposibil ci este o probabilitate extrem de mica din mai multe motive
Insa sa stiti ca distanta nu este o piedica impenetrabila (chiar eu ma gandesc ce ar trebui pentru a duce omenirea pe o planeta din alt sistem solar)
Iar pentru cei ce nu cred ca extraterestrii exista as dori sa inteleaga ca Universul, chiar daca nu este infinit, este extrem de mare; este urias
Ganditiva ca este o probabilitate foarte mare ca extraterestrii sa existe numai in galaxia noastra
Iar pentru cei ce :sunt siguri: ca extraterestrii sunt acum printre noi sau ca au venit in trecut si ne-au creat sau s-au imperecheat cu noi pentru a crea o noua generatie mai inteligenta de oameni sa stie ca dovezile care ar trebui sa suporte aceste teorii lipsesc aproape in totalitate (iar unde sunt nu sunt concludente)
Sper ca am zis tot ce trebuia sa zic despre acest subiect
Mult noroc in continuare.
Matei.
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 19:01
 Universul este urias, are aproape 10 miliarde ani lumia, nici eu nu anticipez viitorul , posibil toate, eu spun ca pana azi nu am avut vizitatori externi ! poate mai tarziu.......... !
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 19:05
Ce va mai place, doamne ce subiect ...
Cine imi da si mie o adeverinta ca nu exista extraterestrii ?
Dar ca exista ?
Noi ce-om fi ?
Ni s-a facut cadou viata pe planeta asta ?
Hopa !
Nu astept nici un raspuns !
Nu ma luminati !
ma simt bine asa ....
Acum nu e momentul !
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 02:51
Fiindca vad ca e framintare mare cu existenta extraterestrilor, o sa spun o relatare de prin Argentina, dupa aduceri aminte, cu o rapire. Era o patrula militara. La un moment dat vad un obiect deasupra solului. Unul din militari s-a apropiat de obiect si... a disparut sub ochii colegilor. Dupa un timp, nu-mi mai aduc bine aminte, minute sau ore, a aparut, la modul urmator. Persoana parca innebunise , ridea si plingea in acelasi timp si spunea, textual "voi nu veti stii niciodata cine sintem si de unde venim, si vom reveni".
Trist, dar asta e o relatare pe un raport militar.
Mentionez ca persoana a avut o pierdere de timp, in sensul ca a stat ore in nava sau minute, iar colegii au receptat timpul invers, nu mai stiu exact.
Va spun drept, ptr mine este un moment de referinta in domeniu, si nu am chef de comentarii.
Acest lucru este de importanta mult prea mare ca sa mai suporte comentarii. E de gindit ptr fiecare.
|
lali_222001
2 mesaje
|
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 13:16
sunt de acord, exista EXTRATESTRII!
eu cel putin cred
|
sirius_zegetina
808 mesaje
|
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 19:48
|
carp_adrian
4 mesaje
|
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 20:41
din atatea miliarde de planete oare numa una e populata????? nu imi vine sa cred
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 16:26
 Ceva exista, nu suntem numai noi în galaxie, asta-i mai mult ca sigur, treaba este, mai apuc eu sa vad o intilnire de acest fel, îmi doresc enorm...sunt electrician de meserie lucrez afara de vreo 10 ani si am discutat acest subiect cu diferite naționalitãți, fiecare au poveștile lor , dar care se cam aseamãnã ...la un punct asa ca , ceva este...
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 16:46
De la: iuri_blioju, la data 2009-03-22 16:26:55 Ceva exista, nu suntem numai noi în galaxie, asta-i mai mult ca sigur, treaba este, mai apuc eu sa vad o intilnire de acest fel, îmi doresc enorm...sunt electrician de meserie lucrez afara de vreo 10 ani si am discutat acest subiect cu diferite naționalitãți, fiecare au poveștile lor , dar care se cam aseamãnã ...la un punct asa ca , ceva este...  Ai dreptate ca exista, vedenii , SF-uri si alte aiureli cu extra terestrii !
Ticu
|
sirius_zegetina
808 mesaje
|
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 16:53
 Ai golit zaibaru` din "damigeana" aia zburatoare si te-a apucat amocu` nostalgiei dupa continut, de-aia ai iar "vedenii"? Lasa, Ticule, or mai veni si-altii, in stol, nu te-or lasa de izbeliste, te aprovizioneaza inc-odata si inc-odata si tot asa..., ca sa nu mai poti spune ca nu exista si nu ne viziteaza...
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 17:01
De la: ticu, la data 2009-03-22 16:46:14 Ai dreptate ca exista, vedenii , SF-uri si alte aiureli cu extra terestrii !
Ticule,ce dracu faci daca Vadim gaseste pe malul Dambovitei "dovezi clare" ca exista extraterestrii ?...:).Probabil ca in final intre opiniile tale si ale lui Vadim, ar castiga detasat Vadim,prea este destept  si norocos  in obtinerea de dovezi .Ai sari si tu repede atunci sa spui ca galaxia este plina de extraterestrii dar ungurii,evreii,masonii ,etc ne impiedica printr-un complot (la nivel galactic de data asta ,ce bafta pe WC Tudor ) sa-i contactam .Ai crede Tucule,ai crede orice ti-ar spune Vadim si nu ti-ar mai trebui dovezi .
PS:Daca insa Ticule s-ar dovedi ca extraterestrii au legaturi cu ungurii atunci vai...ar izbucni "razboiul lumilor " intre PRM si aceste forte malefice .Sunt sigur ca Vadim ne-ar apara ca si pana acum de aceasta primejdie ingrozitoare .Tucule,daca vrei o cariera mare in PRM da-i lui Vadim aceasta idee minunata !SA NU SE LIMITEZE LA UNGURI ,ARE INTREGA GALAXIE LA DISPOZITIE ;)
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 17:06
De la: vaneamarin, la data 2009-03-22 17:01:49De la: ticu, la data 2009-03-22 16:46:14 Ai dreptate ca exista, vedenii , SF-uri si alte aiureli cu extra terestrii !
Ticule,ce dracu faci daca Vadim gaseste pe malul Dambovitei "dovezi clare" ca exista extraterestrii ?...:).Probabil ca in final intre opiniile tale si ale lui Vadim, ar castiga detasat Vadim,prea este destept si norocos in obtinerea de dovezi .Ai sari si tu repede atunci sa spui ca galaxia este plina de extraterestrii dar ungurii,evreii,masonii ,etc ne impiedica printr-un complot (la nivel galactic de data asta ,ce bafta pe WC Tudor ) sa-i contactam .Ai crede Tucule,ai crede orice ti-ar spune Vadim si nu ti-ar mai trebui dovezi .
PS:Daca insa Tucule s-ar dovedi ca extraterestrii au legaturi cu ungurii atunci vai...ar izbucni "razboiul lumilor " intre PRM si aceste forte malefice .Sunt sigur ca Vadim ne-ar apara ca si pana acum de aceasta primejdie ingrozitoare .Tucule,daca vrei o cariera mare in PRM da-i lui Vadim aceasta idee minunata !SA NU SE LIMITEZE LA UNGURI ,ARE INTREGA GALAXIE LA DISPOZITIE ;)
Mda, dacã-i dai prostului suficiente idei, îþi va face chiar ºi negrul sã þi se parã alb!
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
|