back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Exista extraterestri?

Pagini: << 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Martie 2009, ora 21:04

Vezi mytcor,unire am strigat si gata sunt etichetat,chiabur,burghez,mosier,se poate monser?

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 21:10

Florinache, munca patriotica nu se facea pe vremea "chiaburilor,,mosierilor"...

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 21:52

De la: mytcor, la data 2009-03-23 20:57:18
De la: mari_uka, la data 2009-03-23 20:42:42
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-23 20:41:33pai vii la cules,ioana

eu vreau palinca..ai asa ceva?

PALINCAAAAA ?... facuta de Florinache ?
Pahi mariuko, vrei sa faci rost de combustibil lichid ? vrei sa exfuzezi precum treapta 1 si 2 de la Sputnik ?...

Toata livada lui nea Florin
S-a mutat sub un prun
Cu domnite si chiaburi
Suete si cochetarii
Cu matasuri si miresme
Dulci odoruri si betii
Pe tarlaua lui Florin....

restul vino tu cu ceva ...poezii

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Martie 2009, ora 23:25

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-23 20:07:50ticule,se spune tuica de pitesti,ochii lui dobrin
: sml-happy0065: Da, sau "doi ochi albastrii,"

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2009, ora 23:31

De la: mytcor, la data 2009-03-23 20:30:36
De la: ticu, la data 2009-03-23 19:47:54
De la: mytcor, la data 2009-03-23 13:31:29 ...'ai nu ma-nebuniii nene Ticule !... te pusei pe ganduri precum "clotza pe oua" , ori ai luat pozitie precum cel de la Hamangia ?.. vezi sa nu ramai asa pana te-oi hotari si-n problema enigmelor neelucidate !...

OOOOOOOOOOOOO, lume noua pe la noi, sa traiti domnu' mytcor, sunt semne ca ne impacam ? ca se apropie pastele,si o sa ma hotarasc si in problema enigmelor !.

..da' noi am fost certati vr-odata nene Ticule ?...

Dupa ce ca noi ne chelacaim neuronii sa-ti upgradam mataluta softwer-ul nazuros, 'mneatale scocoti c-asta-i o sfada ori ca ne sfadim ?..

Fii barbata nene Ticule !

: sml-happy0065: Asa e, mytcor,ai dreptate .

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2009, ora 23:37

De la: mytcor, la data 2009-03-23 20:57:18
De la: mari_uka, la data 2009-03-23 20:42:42
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-23 20:41:33pai vii la cules,ioana

eu vreau palinca..ai asa ceva?

PALINCAAAAA ?... facuta de Florinache ?
Pahi mariuko, vrei sa faci rost de combustibil lichid ? vrei sa exfuzezi precum treapta 1 si 2 de la Sputnik ?...

Nu e buna spirtoasa Mytcor, eu de cand am damigeana langa calculator, nu mai stiu cum e sa fii treaz., ;dar cine are bre palinca, ? ca iau trenul pana acolo >!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2009, ora 23:55

nene ticule te invit la toamna la cules de prune si-ti dau tuica cat poti duce,altfel mergem la covasna la verii si verisoarele mele,sau la sibiu,la talmaciu sau la boita si iti cumperi cata vrei

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 00:00

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-23 20:56:48mi-a clocit mintea ceva ce ziceti sa infiintam noi partidul extraterestrilor romani?

sirius_zegetina

808 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 01:42

Pai bine, mai gorobetilor, va da omu` un capat de idee si voi v-apucati sa va troscaiti de-a valma, in gramada dezorganizata?! Ma, extraterestrilor-terestri, v-a apucat apetitu` de trascau "tzais a-ntaia - lacrima extraterestra"? Da` una de-aia, de-a "plans" alambicu` a treia oara pan`-a slobozit-o, nu va e pe plac, ai? Pusa dup-aia in butoi de dud sa se-odihneasca, zvarli o mana de samburi de nuca, una de samburi de-aluna, niste migdale, niste stafide si boabe de cafea prajita-n butoi si-astepti cateva luni... cand scoti licoarea, poti jura ca-i "licoarea zeilor", adusa din alta galaxie... dar si daca nu-ti ajunge un pahar... ajungi pronto si tu in alta galaxie, iar de dus acasa pe propriile-ti picioare, canci! tre` sa te-asiguri din vreme sa ai ori sofer la scara, ori sa sada dupa tine vreun nene binevoitor cu caruta pan`-ai terminat cu tuicaritu` ca sa te-ncarce in "mijlocu` de transport" care sa te duca spre "culcus"... asta daca l-o rabda pe nenea ala sa te admire cum dai drumu` licorii pe ulita gatului fara sa puna si el mana pe pahar, ca dac-a pus-o... singura speranta mai e sa stie calu` drumu` pan` acas` si sa nu nimereasca in vreun gard ori sant... c-acolo v-apuca dimineata... si-o sa vedeti la "extrateri" ce n-a vazut tot mapamondu`!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 09:55

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-23 23:55:07nene ticule te invit la toamna la cules de prune si-ti dau tuica cat poti duce,altfel mergem la covasna la verii si verisoarele mele,sau la sibiu,la talmaciu sau la boita si iti cumperi cata vrei
sml-happy0065: Vin la toamna ,dar sa ma chemi si la cazan la fruntea ! ;s-o chemi si pe domnita Zegetina ca le are cu retetele!

Ticu
andrei_dina_1985

7 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 10:19

De ce luati Biblia ca pe un adevar absolut? Biblia a fost scrisa de niste smecheri acum 2000 de ani ca inrobeasca omenirea si de niste oameni care spuneau ei...aveau revelatii divine (schizofrenie adica). Dincolo de asta Biserica e o afacere, Dumnezeu exista dar nu in forma comun acceptata (un batran in cer), iar popii astia sunt niste hoti. Voi va lasati indobitociti de Biblie si tot asa, bagati bani in Biserica si mergeti la slujbe ca acum se pogoara Duhul Sfant asupra voastra. Si apropo Vaticanul printr-un comunicat de presa a declarat in urma cu aprox. 6 luni ca exista viata inteligenta in afara Terrei si nu ar trebui sa tratam aceste specii decat ca pe fratii nostri, creaturi ale Domnului. Aveti macar o idee aproximativa despre dimensiunile Universului? Cum puteti sa dejectati afirmatii valabile acum 1000 de ani ca noi suntem unici si dintr-astea. Nu spuneti si ca Soarele se invarte in jurul Pamantului, care apropo, e plat ca daca nu ar fi plat si ar fi rotund am sta cu capul in jos. Mai documentati-va si nu mai sariti de c*r in sus.

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 10:32

De la: andrei_dina_1985, la data 2009-03-24 10:19:00De ce luati Biblia ca pe un adevar absolut? Biblia a fost scrisa de niste smecheri acum 2000 de ani ca inrobeasca omenirea si de niste oameni care spuneau ei...aveau revelatii divine (schizofrenie adica). Dincolo de asta Biserica e o afacere, Dumnezeu exista dar nu in forma comun acceptata (un batran in cer), iar popii astia sunt niste hoti. Voi va lasati indobitociti de Biblie si tot asa, bagati bani in Biserica si mergeti la slujbe ca acum se pogoara Duhul Sfant asupra voastra. Si apropo Vaticanul printr-un comunicat de presa a declarat in urma cu aprox. 6 luni ca exista viata inteligenta in afara Terrei si nu ar trebui sa tratam aceste specii decat ca pe fratii nostri, creaturi ale Domnului. Aveti macar o idee aproximativa despre dimensiunile Universului? Cum puteti sa dejectati afirmatii valabile acum 1000 de ani ca noi suntem unici si dintr-astea. Nu spuneti si ca Soarele se invarte in jurul Pamantului, care apropo, e plat ca daca nu ar fi plat si ar fi rotund am sta cu capul in jos. Mai documentati-va si nu mai sariti de c*r in sus.

Dina,vreau sa-mi raspunzi care e scopul vietii tale..? dupa ce te ghidezi..?in ce crezi..?
Apoi ,vreau sa-ti spun ca ceea ce faci tu pe aceste topicuri,citind despre subiectele postate,va fi o dovada impotriva ta atunci cind va veni HRISTOS,al crestinilor ,sa judece lumea...
Dar sper ca pina atuncea iti vei reorienta parerile

Maranatha
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 12:07

De la: andrei_dina_1985, la data 2009-03-24 10:19:00De ce luati Biblia ca pe un adevar absolut? Biblia a fost scrisa de niste smecheri acum 2000 de ani ca inrobeasca omenirea si de niste oameni care spuneau ei...aveau revelatii divine (schizofrenie adica). Dincolo de asta Biserica e o afacere, Dumnezeu exista dar nu in forma comun acceptata (un batran in cer), iar popii astia sunt niste hoti. Voi va lasati indobitociti de Biblie si tot asa, bagati bani in Biserica si mergeti la slujbe ca acum se pogoara Duhul Sfant asupra voastra. Si apropo Vaticanul printr-un comunicat de presa a declarat in urma cu aprox. 6 luni ca exista viata inteligenta in afara Terrei si nu ar trebui sa tratam aceste specii decat ca pe fratii nostri, creaturi ale Domnului. Aveti macar o idee aproximativa despre dimensiunile Universului? Cum puteti sa dejectati afirmatii valabile acum 1000 de ani ca noi suntem unici si dintr-astea. Nu spuneti si ca Soarele se invarte in jurul Pamantului, care apropo, e plat ca daca nu ar fi plat si ar fi rotund am sta cu capul in jos. Mai documentati-va si nu mai sariti de c*r in sus.
Cred ca ai fost in pivnita lui Florin bad si ai nimerit la damigenele cu trascau de prune,de debitezi asa tampenii! ! Culca-te , trezeste-te, poate asa i-ti dai seama ce mai scrii p'aci !

Ticu
Fosta membra 9am.ro

27 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 14:28

De la: ticu, la data 2009-03-16 23:21:22 In universul asta , in miliardele de stele posibil sa fie multe planete locuite,dar e imposibil sa ne vizitese, sau sa ne fi vizitat vreodata.

Am inteles! Asadar, consideri ca exista, dar este IMPOSIBIL sa ne fi vizitat... De unde tragi aceasta concluzie? Tinand cond de faptul ca specia noastra a aparut relativ recent in comparatie cu varsta Universului, nu crezi ca exista o mica (dar existenta) posibilitate ca in cele cateva miliarde de ani sa fi aparut undeva o specie (poate chiar asemanatoare noua) care sa fi evoluat destul de mult, astfel incat sa fie capabili sa strabata distante foarte lungi intr-un timp destul de scurt?!

www.FreshNews.ro
Fosta membra 9am.ro

27 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 14:34

De la: andrei_dina_1985, la data 2009-03-24 10:19:00De ce luati Biblia ca pe un adevar absolut?

Din pacate multi oameni fac acest lucru. Cu totii stim cum a fost scrisa Biblia, si care a fost motivul real pentru care a fost scrisa (acela de a calma "lupta" dintre crestini si "pagani"), imbinand de fapt paganismul cu crestinismul.

Cine inca mai crede in institutia numita Biserica, si in imaginea unui D-zeu (batranel cu barba) este cel putin ignorant.

www.FreshNews.ro
sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 14:46

Zady si Dina - f. corect si la obiect ce-ati scris; Ticule, daca mai contrazici nemotivat si neverificat pe careva, te tai de pe lista celor carora le dau gratuit retete si daca m-apuc sa te taxez, te ustura si la piele, si la buzunar!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 16:45

De la: ZadY, la data 2009-03-24 14:28:01
De la: ticu, la data 2009-03-16 23:21:22 In universul asta , in miliardele de stele posibil sa fie multe planete locuite,dar e imposibil sa ne vizitese, sau sa ne fi vizitat vreodata.

Am inteles! Asadar, consideri ca exista, dar este IMPOSIBIL sa ne fi vizitat... De unde tragi aceasta concluzie? Tinand cond de faptul ca specia noastra a aparut relativ recent in comparatie cu varsta Universului, nu crezi ca exista o mica (dar existenta) posibilitate ca in cele cateva miliarde de ani sa fi aparut undeva o specie (poate chiar asemanatoare noua) care sa fi evoluat destul de mult, astfel incat sa fie capabili sa strabata distante foarte lungi intr-un timp destul de scurt?!

Da posibil sa existe viata in univers, dar imposibil sa ne viziteze. de ce ? pai se stie ca in sistemul nostru solar nu e viata decat pe pamant si nici in cele mai apropiate corpuri ceresti. se mai stie ca la viteza luminii, sau daca e mai mare, ori ce materie se descompune in cele mai mici particole componente,atomi celule. electroni, etc. ; la viteza luminii o ciocnire a unei nave cu un fir de praf, poate distruge nava . Se mai stie ca o viata are nastere, traire si moarte.Se mai stie ca timpul este acelas in tot universul. se mai stie ca la aceasta viteza apare diferenta de varsta intre tata si fiu.! Pai cata viata sa aiba extra terestrul ala sa mearga sute de ani cu viteza luminii, sa vada ce facem si iar alte sute de ani , inapoi acasa !!La noi omul[viata ]se stie cum a aparut pe pamant .

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 16:51

De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-24 14:46:52 Zady si Dina - f. corect si la obiect ce-ati scris; Ticule, daca mai contrazici nemotivat si neverificat pe careva, te tai de pe lista celor carora le dau gratuit retete si daca m-apuc sa te taxez, te ustura si la piele, si la buzunar!
Bine domnita, am inteles!!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 16:54

cine stie,de unde stie,cati stiu,din ce surse se stie,ce experimente,cautari sau cercetari s-au facut si care sunt rezultatele,ticule,te joci cu vorbele si nu te prinde,pune si niste argumente logice la opiniile tale ilogice,rogu-te,altfel risti sa cazi in derizoriu si sa fi considerat extraterestru venit din lumea celor mai prosti locuitori ai altor sisteme solare

Fosta membra 9am.ro

27 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 18:58

De la: ticu, la data 2009-03-24 16:45:44
De la: ZadY, la data 2009-03-24 14:28:01

Da posibil sa existe viata in univers, dar imposibil sa ne viziteze. de ce ? pai se stie ca in sistemul nostru solar nu e viata decat pe pamant si nici in cele mai apropiate corpuri ceresti. se mai stie ca la viteza luminii, sau daca e mai mare, ori ce materie se descompune in cele mai mici particole componente,atomi celule. electroni, etc. ; la viteza luminii o ciocnire a unei nave cu un fir de praf, poate distruge nava . Se mai stie ca o viata are nastere, traire si moarte.Se mai stie ca timpul este acelas in tot universul. se mai stie ca la aceasta viteza apare diferenta de varsta intre tata si fiu.! Pai cata viata sa aiba extra terestrul ala sa mearga sute de ani cu viteza luminii, sa vada ce facem si iar alte sute de ani , inapoi acasa !!La noi omul[viata ]se stie cum a aparut pe pamant .

Uiti niste aspecte destul de importante. Teoretic (spun "teoretic", pentru ca eu inca nu am vazut), pentru a strabate repede distante cosmice (de zeci de ani-lumina) nu trebuie sa te misti cu viteza luminii. Poti sa te misti "la pas" daca reusesti sa "curbezi" spatiul. Asadar, s-ar reduce totul de la cativa zeci de mii de ani de calatorie, la doar cateva luni (sau poate, saptamani).

www.FreshNews.ro
sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 19:04

Ticule, nu se stie nimic, tot ce-ai pomenit tu se bazeaza pe calcule terestre, in acord cu conditiile terestre si cu tehnologia terestra, punct. Si n-ar fi valabile nici macar pt. sistemul nostru solar; ia gandeste, daca Jupiter sau macar un satelit de-al lui ar fi locuit, la cat dureaza miscarea de revolutie a acestuia, adica un an jupiterian, cam cati ani terestri ar trebui sa se scurga? Si ce varsta ar avea acel locuitor? Crezi ca si-ar raporta varsta la ani terestri, ori ... jupiterieni? Da` un eventual locuitor al lui Pluto? Stii cati ani ii trebe lui Pluto ca sa efectueze o miscare de revolutie, te-ntreb cati ani terestri? hai sa-ti spun: 249 de ani de-ai nostri! Cum si-ar calcula ala varsta? De ce nu gandesti oleaca inainte de-a posta niste "adevaruri" care-au fost "adevaruri"... fost-ai, lele, cand ai fost!

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 21:35

De la: ZadY, la data 2009-03-24 14:34:41
De la: andrei_dina_1985, la data 2009-03-24 10:19:00De ce luati Biblia ca pe un adevar absolut?

Din pacate multi oameni fac acest lucru. Cu totii stim cum a fost scrisa Biblia, si care a fost motivul real pentru care a fost scrisa (acela de a calma "lupta" dintre crestini si "pagani"), imbinand de fapt paganismul cu crestinismul.

Cine inca mai crede in institutia numita Biserica, si in imaginea unui D-zeu (batranel cu barba) este cel putin ignorant.

Se spune..ca scrierea sa a durat 1500 de ani....

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 21:35

nea Ticule..cum mai ramane cu palinca mea?

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2009, ora 01:44

Iar "adaptarea" nu s-a terminat nici azi, Mariuca! Dar, vad ca ai pofta de "tuicareala"; lasa-l pe Ticu, nu crezi ca-i mai buna "nepalita" mea, dupa retetarul dat?

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2009, ora 01:49

Până la urmă...zău că se lasă cu un mare chef!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2009, ora 01:57

Si cine sa voteze "pentru contra"? Ne facem de cap, ei si?! Si-asa ne tot ameninta muhaielele alea cu terfeloaga neagra sub brat, cu muiana spasita si cu ochii jucandu-le pe sub sprancene in toate partile ca la cameleoni, ca "vine sfarsitu`"!!! Care sfarsit, al lor? Da Doooaaamneeeee!!! Noi il intampinam cum se cuvine, calare pe butoi, slobozind o tapuritura de haulesc muntii si vaile! No, ase, sa ni se duca buhu`!

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2009, ora 02:01

Yessssssssss!!!!!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
andrei_dina_1985

7 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2009, ora 09:50

Bai nene, cam cat de tampit sa fi ca sa crezi ca Dumnezeu, o fiinta atat de mareata, creatorul tututror, va veni sa ne dea cu bata in cap ca nu am crezut in el? Dumnezeu sunt sigur ca ma va ierta, fiind inimaginabil de inteligent si nu ma va pandi dupa colt sa ma arda ca nu am crezut in fiul sau. Tu chiar crezi ca esti urmarit din cer si toate cele? Ca trebuie sa crezi ca daca nu o sa te judece cineva ... nu se stie cand si o sa arzi in iad? Hai ma nene, basmele astea se apropie de Hansel si Gretel.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2009, ora 14:31

De la: mari_uka, la data 2009-03-24 21:35:31nea Ticule..cum mai ramane cu palinca mea?
: sml-happy0044: Palinca o gasesti la rudele lui domn' Florin de prin Ardeal pe unde le are domnia sa !

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2009, ora 14:42

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-24 16:54:01cine stie,de unde stie,cati stiu,din ce surse se stie,ce experimente,cautari sau cercetari s-au facut si care sunt rezultatele,ticule,te joci cu vorbele si nu te prinde,pune si niste argumente logice la opiniile tale ilogice,rogu-te,altfel risti sa cazi in derizoriu si sa fi considerat extraterestru venit din lumea celor mai prosti locuitori ai altor sisteme solare
Sursele de unde vin cu asemenea afirmatii sunt carti, emisiuni TV, din presa,ce aud si eu de la altii mai destepti ca mine, e.t.c. ;- nu le inventez eu. !

Ticu
Pagini: << 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului EXISTA EXTRATERESTRI?
Mergi la: