Info
x
Exista extraterestri?
|
sirius_zegetina 808 mesaje Membru din: 28/01/2009 Oras: Resita |
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 15:47
Da` fa, mai Ticule, un efort de-ala de sa se simta miros de creier parlit de-atata cugetat si selecteaza "sursele" alea si "informatiile" date de ele, ca te-alegi odata c-o gulguta atat de faina ca ti-o sta-n gat; si daca nu-i unu` mai zdrahon pe langa tine sa te paleasca-n ceafa sa nu te-neci, iti plang de mila, ori - Doamne feri! - tre` sa-ti trimit ceva de "bun ramas"! Dina, bravo fatuca, ai zis-o taman cum trebe; asa-i!!!
|
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 23:49
De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-24 19:04:23 Nu domnita,eu ma refer ta timpul secunda dupa secunda care e acelas in tot universul , nu la denumirea lui. nu exista calcule terestre si extraterestre, calculele sunt la fel in tot universul. Timpul, pe Jupiter, se scurge la fel ca si pe pamant ca si in tot universul,nu face confuzi cu miscarea de revolutie, a planetelor. Exemplu: daca pe pamant e ora 1,in tot universul e ora 1peste o ora in tot universul va fi ora 2, iar peste alta ora va fi ora 3 s.a.m.d.sau daca pe Pluto se naste un om care e sortit sa moara la 100ani pamanteni, inseamna ca va trai nici un an Plutonian si 100 ani pamanteni asa ca daca vine un vizitator de la500ani lumina, atunci viata lui va fi de mare cat 500ani pamanteni, {cam mare ]!Asa se calculeaza >
Ticu
|
|
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 00:07
De la: ZadY, la data 2009-03-24 18:58:26: sml-confused0006: Domnule zady, teoria asta cu curbarea a spuso o data la TV unul Sagan intr-o emisiune, tot el si altii au spus ca e imposibil. Ca sa curbezi ceva, inseamna sa -i modifici forma actuala. si forma se modifica numai la ceva ce are deja o forma,o dimensiune bine determinata si e corp solid, ori spatiul, e un gol fara forma si nu are dimensiune si cum sa aduci celalalt corp ceresc deasupra pamantului,? Teorie la fel ca si "gaurile de vierme".!De la: ticu, la data 2009-03-24 16:45:44De la: ZadY, la data 2009-03-24 14:28:01De la: ticu, la data 2009-03-16 23:21:22
Ticu
|
|
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 00:09
Canci, fecior, iar nimerisi cu oistea-n gardu` Leantei! Vezi daca nu te tii de "studuluiala" cum trebe si pescuiesti de prin stele teorii venite cu pluta pe apa Sambetei, cum pici cu zgaibele-n sus de te ustura "profundoru`"? Pe bune, gluma-i gluma, da` chiar ca-i cazu` sa pui mana pe carti serioase si sa te pui la punct cu ceea ce se numeste cunostinte de specialitate, ca le cam duci lipsa; ceea ce insir tu tine mai mult de-un capitol, numit ironic de cercetatorii seriosi, "folklor stiintific", nicidecum de stiinta, cercetare, documentare. E o diferenta cam mare intre notiunile astea.
|
|
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 14:26
De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-26 00:09:45 Nu domnita zegetina, de data asta nu ai dreptate, si stiinta a confirmat ca , timpul este acelas in intreg universul, pentru ca nu exista un punct de reper [ un ceas universal] pe tot universul,nu confunda scurgerea timpului in spatiu, cu miscarea de revolutie a corpului respectiv, si cum e calculata in raport cu a pamantului . ! asa ca.......!
Ticu
|
|
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 15:14
Ticule, nu vreau sa te compar cu niciunul dintre aia care posteaza numa` de dragu` de-as vedea si ei numele pe-acolo, pe cat mai multe pagini, indiferent cat is pe de-alaturi de subiect, da` crede-ma ca tinand cu dintii de concepte si teorii depasite si infirmate de cercetarile si descoperirile din ultimii 5 -10 ani, nu-ti faci un serviciu; cel mult esti luat in deradere si ironizat. Personal, n-am nimic cu tine si mi-ar parea rau sa fi bagat in aceeasi oala cu ciumetii care nu realizeaza ca-s ridicoli; dar, pt. asta trebuie sa stii s-arunci balastul cunostintelor vechi si sa cauti se te pui la curent cu noutatile in domeniu, sa nu le consideri ca fiind sf., deoarece in multe aspecte sf.-ul a devenit realitate in acesti ani.
|
|
Fosta membra 9am.ro 27 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 15:48
De la: ticu, la data 2009-03-26 00:07:03 GRESIT! Daca ar fi corect, nu ar putea exista gaurile negre (denumite impropriu "gauri") - in jurul carora timpul, spatiul si materia sunt doar niste notiuni cu adevarat abstracte. In plus, nu stiu cine si ce a spus la TV, dar prin teoria extinsa a relativitati se poate demonstra la nivel teoretic posibilitatea crearii gaurilor de vierme - care definesc de fapt curbarea spatiului.
www.FreshNews.ro
|
|
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 16:34
Exact, Zady; in fapt, spatiul este curb si nu linear, acest lucru se poate observa cel mai bine in timpul eclipselor solare, sau a eclipselor unor stele mai apropiate observabile prin telescop. Dau, pe scurt, definitia unei "gauri negre": "Obiect ceresc denumit astfel deoarece nu trimite nici o radiatie electromagnetica sau corpusculara, din cauza campului gravitational intens de pe suprafata lui, care necesita viteze mai mari ca viteza luminii pentru ca o particula sa il poata parasi... un corp ceresc a carui raza este egala cu raza gravitationala, are la suprafata sa o viteza de evaziune egala cu viteza luminii... timpul propriu pentru un observator antrenat in colaps, in care corpul se reduce la un punct, are o valoare finita, depinzand de masa corpului si este foarte scurt; pentru un observator extern insa, contractarea corpului la 'raza Schwartzschild' se face intr-un timp infinit, la inceput foarte repede, apoi foarte incet, in apropierea acestei raze, iar radiatiile electromagnetice ale corpului sunt deplasate considerabil spre rosu, corpul devenind invizibil..." - definitie data in "Dictionarul de astronomie si astronautica"; in plus, se mai stie ca aceste "gauri negre" sunt adevarate "incubatoare" pt. noi stele si, implicit, sisteme stelare. Iar existenta "gaurilor de vierme" sau "tunelelor interdimensionale" este deja un fapt dovedit; ce nu se cunoaste inca este faptul daca aceste tunele sunt aleatorii si naturale, sau exista si posibilitatea crearii lor in mod artificial.
|
|
|
|
|
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 17:15
De la: ZadY, la data 2009-03-26 15:48:48De la: ticu, la data 2009-03-26 00:07:03 DomnuleZady , le cam facuram varza .Una este " gaurile negre, alta este " gaurile de vierme", alta este teoria relativitati, alta este "curbarea spatiului . Gaurile negre sunt niste corpuri ;stele, la care creste atat de puternic forta gravitationala , ca se ajnge la prabusirea in ea insasi pana la spargerea neutronilor si electronilor,scazand dimensiunea , dar raman la aceeasi masa .Globul pamantesc poate sa ajunga[ de exemplu] la 8 cm diametru !Tot ce intra in aceasta forta este strivita chiar si raza de lumina, nu se mai reflecta , de aici numele de " gaura neagra." In calea Lactee se stiu doua gauri negre.!; nu au legatura cu timpul .Sagan , a fost un fizician .Teoria relativitatii se refera la alt ceva,cum energia se transforma in masa si invers,asta are legatura cu formarea stelelor, e. t. c. DomnuleZady, se poate curba numai ce este materie palpabila [solida ] cu forma si marime bine definita . spatiul e un gol nu are nici forma nici marime ,cum sa curbezi un vid , un gol? gaurile pe unde le faci ? astea sunt de domeniul SF.
Ticu
|
|
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 17:36
Ticule, ce mama lu` proces verbal, nu poti citi? Ti-am aratat legatura dintre cele discutate prin definitia "gaurii negre"! Si spatiul nu e gol, nu-i vid absolut, asa ceva nu exista!!! Si e demonstrat prin observatii si calcule, spatiul este CURB, fir-ar sa fie! De ce te-ncapatanezi sa persisti in erori?! Iar devii obtuz si agasant? Iar o sa ramai singur, sa-ti citesti propriile postari!!! Iti mai dau un sfat: intra pe google si citeste pana-ti pica ochii-n gura si INVATA!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 27 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 17:40
De la: ticu, la data 2009-03-26 17:15:31De la: ZadY, la data 2009-03-26 15:48:48De la: ticu, la data 2009-03-26 00:07:03 Nu le-am facut varza. Au fost doua idei total diferite. De acum inainte, imi voi numerota ideile, poate nu mai faceti confuzie. Asadar: 1. Nu am vorbit de teoria relativitatii, ci de teoria EXTINSA a relativitatii. Mai cititi si/sau studiati 2. Spatiul nu este VID/GOL. Este plin de materie neagra (intunecata, care nu emite/reflecta lumina) - care este raspunzatoare pentru miscarea galaxiilor in Univers. Universul este compus in proportie de 90% din aceasta materie, chiar cand citesti aceste randuri, miliarde de particule de materie neagra trec prin tine. 3. Spatiul nu este singular, ci multidimensional, lucru demonstrat stiintific cu ajutorul unei raze laser in urma cu 2 ani, la MIT.
www.FreshNews.ro
|
|
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 17:48
Lasa-l Zady, c-asa-i omu` nostru, capos cand si-unde nu trebe; acus ramane iar singur precum un cuc, dupa cum i-am scris, citindu-si propriile postari. Da` sa stii, Ticule, daca ma mai mut odata de pe topicu` asta, sa fii sanatos, a doua oara nu mai revin!
|
|
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 18:17
De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-26 17:48:39: sml-happy0044: Domnita, fii sincera ca nu mai suntem copii, recunoaste, esti de acord cu ce a postat domn Zady aici ?asta vreau sa stiu ?
Ticu
|
|
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 18:28
De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-26 17:48:39 Eu tot ce afirm aici , sunt sigur pe ce spun, si savantii, cadrele universitare, lecturile de specialitate pot confirma ce spun eu, ca din biblioteca ma documentez.!
Ticu
|
|
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 18:58
De la: ZadY, la data 2009-03-26 17:40:40: sml-confused0006: Domnule zady ce scrie aici e gluma,? ca ne rad ceilalti de pe forum ! pai adica nu e teoria relativitatii, dar e teoria extinsa a relativitatii; unde ai auzit bre cuvintele astea , ca se rasuceste in mormant Einstein! Si cum adica , spatiul are materie neagra. ?!?! materia aia care trece prin noi sunt radiatii emise de diferite corpuri ceresti si explozii. si materia nu are culoare, ea are proprietatea sa reflecte lumina sub diferite lungimi de unda , care da culoarea, nu materia da culoare neagra ci raza de lumina nu are cine o reflecta. Cu spatiul ai dreptate .De la: ticu, la data 2009-03-26 17:15:31De la: ZadY, la data 2009-03-26 15:48:48De la: ticu, la data 2009-03-26 00:07:03
Ticu
|
|
Postat pe: 27 Martie 2009, ora 17:28
De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-26 17:36:55 Domnita, i-mi place sa discut de lucruri de stiinta cu matale, ca le ai, dar si eu mai ma pricep , ca am prostul obicei de citesc numai carti din astea .numai ca matale faci niste confuzii; Nu se spune " vid absolut " ci simplu " vid " ca se subantelege ,ca daca-i vid [-1 atm] e absolut.Este adevarat ca in spatiu , exista radiatii, praf cosmic , diferite corpuri , apoi nu se spune radiatii si corpusculi . Domnita , radiatia este formata dintr-o raza sau mai multe, si fiecare raza e corpusculara,adica [corpuscular, mai popular] partile componente ale razei, electroni, protoni , neutroni e.t. c. sunt unul in spatele celuilalt,in rad unul dupa altul sau sir indian se mai spune! Toate ca toate, nu se poate curba , practic spatiul ., curbarea se face numai la corpuri solide cu forme stabilite ,ca-i modifica forma. Cum sa modifici o forma la ceva gol ? care nu are o dimensiune si o forma definita ?? asa ca ... !
Ticu
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 27 Martie 2009, ora 21:26
Nenea Ticuuuuuu !...."esplica" bre 'mneatale ce-o hi aiasta aratare ?..
|
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Martie 2009, ora 21:30
De la: mytcor, la data 2009-03-27 21:26:46Nenea Ticuuuuuu !...."esplica" bre 'mneatale ce-o hi aiasta aratare ?.. pot eu sa-ti explic...e o facatura de doi lei !!!! |
|
Postat pe: 27 Martie 2009, ora 21:33
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-27 21:30:04De la: mytcor, la data 2009-03-27 21:26:46Nenea Ticuuuuuu !...."esplica" bre 'mneatale ce-o hi aiasta aratare ?.. Ai luat plasa joannaaaaaa !...intuitia domnisorico, intuitia !... cum iti spuneam...muzica sferelor !....
|
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Martie 2009, ora 21:37
De la: mytcor, la data 2009-03-27 21:33:06De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-27 21:30:04De la: mytcor, la data 2009-03-27 21:26:46Nenea Ticuuuuuu !...."esplica" bre 'mneatale ce-o hi aiasta aratare ?.. da,mytcor...exista extraterestrii...in capul tau!!! |
|
Postat pe: 27 Martie 2009, ora 21:54
Nenea Ticuuu !...dupa ce rasfoiesti ceva p-acolo sa ne daruiesti si noua din ce-ai inteles d-acolo, da ?....
ti-am spus ca vreau sa te upgrade la neuroni, ai sa hiiiiiiiiii cel mai al din tot Rm.valcea !...niciodata nu-i tarziu, ...n-asa ?...
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 06:47
Apropo, muzica sferelor se refera la o muzica din astral, o interactiune intre niste lumi astrale suprapuse unele peste altele sau unele in altele. Acea muzica nu are corespondenta in sunetele terestre. Cei care au auzit-o nu au nimerit pe forum, pina acum...
Dar s-ar putea sa fie si un fel de interactiune chiar intre planete.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 07:55
De la: nastasemihail, la data 2009-03-28 06:47:27Apropo, muzica sferelor se refera la o muzica din astral, o interactiune intre niste lumi astrale suprapuse unele peste altele sau unele in altele. Acea muzica nu are corespondenta in sunetele terestre. Cei care au auzit-o nu au nimerit pe forum, pina acum... Da un exemplu ..de muzica a sferelor .Te referi la muzica ambientala ?
|
|
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 11:33
De la: mytcor, la data 2009-03-27 21:54:07Nenea Ticuuu !...dupa ce rasfoiesti ceva p-acolo sa ne daruiesti si noua din ce-ai inteles d-acolo, da ?....: sml-happy0065: Domnule mytcor, in legatura cu extraterestrii, Joanna dark 2007 ti-a dat cel mai bun raspuns, sigur i-a vazut mai bine unde sunt,dar [ eu nu prea le am cu muzica,] lamureste-ma ce e cu muzica sferelor, ce sfere canta ?
Ticu
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 11:47
De la: mytcor, la data 2009-03-27 21:26:46Nenea Ticuuuuuu !...."esplica" bre 'mneatale ce-o hi aiasta aratare ?.. Mytcor, am înþeles eu bine ce spun ãºtia de la NASA, cã au gãsit p-acolo ?!Material organic??? Apã purã??? Wow!!!!
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
silviu_m74 118 mesaje Membru din: 7/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 16:16
desigur ca exista: www.solutiidecriza.com vezi filmuletul din mijlocul paginii !!!!!
www.4life-romania.ro
|
|
meduza 51 mesaje Membru din: 21/01/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 11:59
exista |
|
mihai5_2 291 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 17:51
De la: lerolv4, la data 2009-03-29 15:22:36 Extraterestri nu exista deoarece e un concept demult inventat si fara rezultat.La fel si dinozauri nu au existat deoarece este o inventie si nu are nici un rezultat. ..Pace si Intelepciune.ªi nici viorel (lerolv4) nu a existat pentru dacã ar fi existat ar fi trebuit reinventat! |
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 23:12
Si pt. unele tartacute patrate, o sugestie utila: a se tasta "Era noastra 2012" si a se citi cu atentie articolele; fac bine la neuroni, ii mentin in perfecta stare de functionare, la randament maxim!
|
|
nutaturda 7 mesaje Membru din: 20/02/2009 |
Postat pe: 30 Martie 2009, ora 10:52
daca o luam religios d-zeu prin biblie ne-a lasat o istorie a pamintului ,a creatiei de pe el,om,animale nicidecum a tuturor lucrarilor lui.tot din punct de vedere religios daca luam cartea lui ezechil citim ca acesta a fost rapit in carul de foc la cer, car se rapire despre care vorbeste si isus,ce este,in acest car era un batrin albit de zile,care ii arata toate faptele in fata ca un tablou de comanda aviind,aceasta carte a lui ezeciil o au evreii completa.ce sint persoanele care l-au rapit.dar cind ingerii s-au combinat cu fetele oamenilor diind nastere la uriasii,oamenii viteji din vechime, ce sint acesti ingeri,nu creatia lui d-zeu din alta dimensiune,dar ingerii din armatele lui d-zeu ce sint?ozn-urile din care au fost gasite ramasita omenesti ,si exista studiate de pentagon,ce sint acele fapturi.nu putem contesta ca exista si o altfel de viata pentru ca cunoasterea omului e foarte mica,a lui d-zeu este infinita,poate daca vom mai trai si nu va veni sfirsitul prea repede,dupa cum spune biblia si oamenii de stiinta,atunci poate se va ajunge la o cunostinta mai mare si vom mai vedea
|
|
|
|

Da` fa, mai Ticule, un efort de-ala de sa se simta miros de creier parlit de-atata cugetat si selecteaza "sursele" alea si "informatiile" date de ele, ca te-alegi odata c-o gulguta atat de faina ca ti-o sta-n gat; si daca nu-i unu` mai zdrahon pe langa tine sa te paleasca-n ceafa sa nu te-neci, iti plang de mila, ori - Doamne feri! - tre` sa-ti trimit ceva de "bun ramas"! Dina, bravo fatuca, ai zis-o taman cum trebe; asa-i!!!
Nu domnita,eu ma refer ta timpul secunda dupa secunda care e acelas in tot universul , nu la denumirea lui. nu exista calcule terestre si extraterestre, calculele sunt la fel in tot universul. Timpul, pe Jupiter, se scurge la fel ca si pe pamant ca si in tot universul,nu face confuzi cu miscarea de revolutie, a planetelor. Exemplu: daca pe pamant e ora 1,in tot universul e ora 1peste o ora in tot universul va fi ora 2, iar peste alta ora va fi ora 3 s.a.m.d.sau daca pe Pluto se naste un om care e sortit sa moara la 100ani pamanteni, inseamna ca va trai nici un an Plutonian si 100 ani pamanteni asa ca daca vine un vizitator de la500ani lumina, atunci viata lui va fi de mare cat 500ani pamanteni, {cam mare ]!Asa se calculeaza >
In universul asta , in miliardele de stele posibil sa fie multe planete locuite,dar e imposibil sa ne vizitese, sau sa ne fi vizitat vreodata.
Da posibil sa existe viata in univers, dar imposibil sa ne viziteze. de ce ? pai se stie ca in sistemul nostru solar nu e viata decat pe pamant si nici in cele mai apropiate corpuri ceresti. se mai stie ca la viteza luminii, sau daca e mai mare, ori ce materie se descompune in cele mai mici particole componente,atomi celule. electroni, etc. ; la viteza luminii o ciocnire a unei nave cu un fir de praf, poate distruge nava . Se mai stie ca o viata are nastere, traire si moarte.Se mai stie ca timpul este acelas in tot universul. se mai stie ca la aceasta viteza apare diferenta de varsta intre tata si fiu.! Pai cata viata sa aiba extra terestrul ala sa mearga sute de ani cu viteza luminii, sa vada ce facem si iar alte sute de ani , inapoi acasa !!La noi omul[viata ]se stie cum a aparut pe pamant .
Nu domnita zegetina, de data asta nu ai dreptate, si stiinta a confirmat ca , timpul este acelas in intreg universul, pentru ca nu exista un punct de reper [ un ceas universal] pe tot universul,nu confunda scurgerea timpului in spatiu, cu miscarea de revolutie a corpului respectiv, si cum e calculata in raport cu a pamantului . ! asa ca.......!