back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Exista extraterestri?

Pagini: << 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >> Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 23:32

De la: ioa_d, la data 2009-07-14 09:32:37
De la: iuri_blioju, la data 2009-07-04 15:09:51Savantii spun ca apa pe pamint a fost aadusa dupa caderi masive cu meteoriti ce aveau in continut gheata, asa ar fi luat nastere oceanele , care erau de culuoare verde iar cerul rosu , fiindca nu era oxigen mult, si deabia dupa citeva zeci de milioane de ani , dupa ce oxigenul a crescut , a ajuns pamintul la form de acum, dar de oameni care au populat Pamintul , se crede ca au venit de undeva, adusi de cineva.....

nu stiu ce savanti ai citit tu, dar apa de pe pamant nu a aparut in acest mod. apa a aparut prin diferite reactii chimice intre elementele constitutive din protoplaneta, si prin condensarea vaporilor existenti in interiorul pamantului, iesiti la suprafata prin eruptii. apa era pe terra din start, dar nu forma inca oceanele de azi. aportul de apa de pe terra prin intermediul meteoreitilor este foarte mica.

nu oxigenul da culoarea albastra cerului. albastrul e dat de vaporii de apa si alte particule si gaze difuzante ale radiatiei solare. oxigenul nu are treaba cu culoarea cerului.

iar verdele apei este dat de prezenta planctonului si a algelor. de aceea in unele situatii apa poate avea si alte culori. in cazul lacurilor sau al raurilor poate avea si alte culori in functie de culoarea mineralelor dizolvate in ea.

Apa exista in cantitati cosmice in spatiul cosmic. In cele 2 centuri dupa Pluto, se gasesc miliarde de comete cu compozitie , roci, hidrocarburi si apa. Cam in cantitati egale. Adevarul e ca nu se stie masa totala a acestor resturi. Se stie ca in trecut au fost ploi uriase de comete si meteoriti. Si in trecutul apropiat, milioane sau poate chiar mii de ani, au mai cazut.

Deci principala sursa a apei sint cometele.

Ca si din interior apare apa, din niste reactii, e adevarat. Dar la origine apa este din cosmos. Sa nu uitam ca Terra multe milioane de ani, la inceput, a fost incandescenta. S-o fi format apa prin condens. Dar principala sursa in timp tot cometele sint. De fapt apa e sarata asa cum se banuie ca e pe comete.. Din acele reactii din interiorul pamintului ar fi aparut cu multe substante si mai ales sulfuri si poate mai putina sare. Studiile viitoare ramine sa dovedeasca sau nu.

Si hidrocarburile in mare parte provin din comete. S-a format si din materii organice. Dar ptr a se dezvolta viata trebuia de undeva sa vina materii organice. Iar sursa e tot acele centuri cu materie inghetata de la protosteaua si protoplanetele de acum miliarde de ani.

Sa nu uitam ca terra nu putea sa sustina nici apa nici hidrocarburi cind avea temperatura de mii de grade, acum 3-4 miliarde anu.

Dupa ce un vulcan se stinge ramine in locul eruptiei doar materie arsa. Viata apare din exterior.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

666 mesaje

Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 23:47

De la: nastasemihail, la data 2009-07-01 15:26:55
De la: amiralul, la data 2009-06-29 19:00:25despre extraterestrii va spun doar atat: EXISTA !!!
Tu ai mai spus ca religiile dispar. Si era sa o iei pe coaja, pe forum....
era, dar le-am ... pe coaja !!!! uite aici un veritabil extraterestru:
www.lovendal.net/wp52/wp-content/uploads/2009/05/extraterestru.j...">

Adevarat ca mai cinstit lucru nu este in lume, si mai scump si mai curat, decat omul procopsit la invatatura. - Mihail Sadoveanu
nadubis

7 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 23:54

dupa parerea la cat e universu de mare me ar trebui sa fi incredibil de sceptic ca sa zici ca nu exista extrateresti.

nadubis

7 mesaje

Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 23:55

sau ca nu exista viata pe alte planete...

nadubis

7 mesaje

Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 00:02

extraterestri exista dar nu ne viziteaza. astia care sustin ca vad tot felu de ciudatenii
si sustin tot felu de poze si tampenii ce apar prin media sa o lase mai moale.... cand o sa ne viziteze o sa aflam...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 01:13

De la: nadubis, la data 2009-07-15 00:02:21extraterestri exista dar nu ne viziteaza. astia care sustin ca vad tot felu de ciudatenii

si sustin tot felu de poze si tampenii ce apar prin media sa o lase mai moale.... cand o sa ne viziteze o sa aflam...

Totusi sint poze reale facute unele in anii cind nu erau aparate digitale si calculatoare. Si nici nu se mai stie cine le-a facut unele. Si filmele greu se falsificau atunci. Sint multe, f multe reale. Ne viziteaza, dar pe rind sa nu se aglomereze. Probabil se vor arata mai multi. dar tocmai asta e mai putin probabil. Seamana cu venirea lui Mesia sau Isus. Tot vine si tot vine. Ce e in mina nu-i minciuna. Deci sint cazuri reale f multe.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 01:15

De la: AMIRALUL, la data 2009-07-14 23:47:53
De la: nastasemihail, la data 2009-07-01 15:26:55
De la: amiralul, la data 2009-06-29 19:00:25despre extraterestrii va spun doar atat: EXISTA !!!
Tu ai mai spus ca religiile dispar. Si era sa o iei pe coaja, pe forum....
era, dar le-am ... pe coaja !!!! uite aici un veritabil extraterestru:

Asta provoaca revolutie in religie daca mai pui. Nu vezi ce ochi de insecta are. Astia sint din categoria extraterestrilor proveniti din insecte. Fara gluma.,

nadubis

7 mesaje

Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 02:03

De la: nastasemihail, la data 2009-07-15 01:13:19
De la: nadubis, la data 2009-07-15 00:02:21extraterestri exista dar nu ne viziteaza. astia care sustin ca vad tot felu de ciudatenii

Totusi sint poze reale facute unele in anii cind nu erau aparate digitale si calculatoare. Si nici nu se mai stie cine le-a facut unele. Si filmele greu se falsificau atunci. Sint multe, f multe reale. Ne viziteaza, dar pe rind sa nu se aglomereze. Probabil se vor arata mai multi. dar tocmai asta e mai putin probabil. Seamana cu venirea lui Mesia sau Isus. Tot vine si tot vine. Ce e in mina nu-i minciuna. Deci sint cazuri reale f multe.

pai chiar dak ne viziteaza si sunt poze reale, ce crezi despre cazul roswell si sutele de povesit despre oameni rapiti de E.T. sau de ce majoritate cazurilor UFO sunt mai frecvente in SUA decat în întreaga lume?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 02:09

De la: nadubis, la data 2009-07-15 02:03:37

pai chiar dak ne viziteaza si sunt poze reale, ce crezi despre cazul roswell si sutele de povesit despre oameni rapiti de E.T. sau de ce majoritate cazurilor UFO sunt mai frecvente in SUA decat în întreaga lume?
Nu sint acolo mai multe. Americanii mai fac si bani, chiar din cazuri reale. Daca ar fi multe false, ar apare continuu si f multe.
Dupa cite un caz real apar falsificari, cum fac copii mici cind imita. Sint sensibil egale cazurile proportional cu densitatea populatiei. Numai ca in tarile mai slab dezvoltate nu sint preluate in media toate. La americani umbla ca disperatii pe la toate ziarele si televiziunile. Fac si carti. Acum mai putin, ca avem toti aparate digitale si internet. Apar din toata lumea pe internet.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 02:26

Ce parere am eu de cazul Roswell? E real. Media, radioul mai ales apoi ziarele, au preluat stirea instantaneu, cum au ajuns martorii pe la sediile lor. Au fost facute fotografii ale aparatului. D
Dar armata a preluat f repede initiativa si au inceput dezinformarile. Deja aveau experienta din razboi.
Acea disectie chiar s-a facut. Eu am citit prin anii 80 de ea. Stiam ca exista o filmare undeva, pierduta. Nimeni nu stia unde. Cine gindeste logic isi da seama ca un fals nu avea de ce sa fie ascuns. A aparut in era internetului.
E, din acest moment se spune ca ar fi un fals. Este dovada cea mai clara. Si trebuia demontata.
Acum logic, ce rost avea sa se fac un film fals, si sa fie pastrat 40 ani, ascuns. A fost ascuns de autoritatile militare care vroiau sa nu se mai stie de caz.
Eu mai stiu tot din anii 80 ca un om sau mai multi au avut probleme f mari, poate chiar au murit de la gazele degajate la disectie din fiinta. Strigau sa nu mai intre nimeni acolo si au plecat fugind. Nu se mai stie de ei. Ceilalti au intrat cu masti de gaze.
Se vede ca exista si o poza a aceleiasi fiinte linga ozn si in sala de disectie. Cu aceeasi rana adinca. Rana e atit de adinca, ca numai o sursa extraordinar de concentrata de energie ar fi putut-o face. Laserul ar fi fosr posibil, dar se pare ca nici acela. Cine sa stea sa fac o asemenea rana falsa ( cum se spune), ca sa faca o filmare a ceva ce se neaga.
Concluzia, filmul si poza sint reale. Si mai e un fimulet cu obiectele gasite pe cimp. Aici se vede clar ca e o mina cu 6 degete la fel ca fiinta. Deci real. Scrisul e asemanator cu cele cuneiforme. Despre obiectele gasite se spune ca ar fi fost de la un balon meteo, cu abtibilduri pe el. Cu sine mici de aluminiu. Era sa cred si eu. Cind am vazut fimul ciu obiectele, era clkar ca nu era de la un balon. O mina cu 6 degete, barele late de vreo25 cm. Scrisul nu avea nici o legatura cu urma de abtibild.
Deci clar guvernul american a incercat si face si acum dezinformari clare.
Cazul roswell e real.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 02:30

In privinta rapirilor si eu inclinam sa cred ca de la citeva cazuri reale a aparut o isterie.
Dar dupa ce s-a difuzat un filmulet cu o disparitie in fata unei camere de supraveghere, nu mai spun nimic.

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 14:37

Poate sa existe extraterestrii, unul stiu ca e deputat in europarlamentare, el ciupe spaniola , ciupe italiana , pac pac pe englezeste, hahalere pe romaneste.si mai sunt trei in guvern, care sigur sunt straini de ce se intampla la noi, adica extraterestrii.!!!!

Ticu
9am069052

10 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 22:00

daca exista extraterestrii?..pai noi PAMANTENII ce suntem in univers ptr.extraterestrii?daca fiecare stea e un soare..si ficare soare are un sistem solar!... cate tipuri de entitati exista?. ..nu suntem decat niste microbi in acest mare univers..asa sunt si extraterestrii de care facem atata caz!..alina

shanice

300 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 22:28

De la: ticu, la data 2009-07-15 14:37:54 Poate sa existe extraterestrii, unul stiu ca e deputat in europarlamentare, el ciupe spaniola , ciupe italiana , pac pac pe englezeste, hahalere pe romaneste.si mai sunt trei in guvern, care sigur sunt straini de ce se intampla la noi, adica extraterestrii.!!!!

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 23:38

Pilotul unui avion către turnul de control:
- Mă aflu la 700 km de pământ, la 1300 de m deasupra apei și mi se termină combustibilul. Aștept instrucțiuni.
Turnul de control către pilot:
- Repetă după noi: "Tatăl nostru care ești în ceruri...."

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 16:05

De la: serena, la data 2009-07-15 23:38:35Pilotul unui avion către turnul de control:
- Mă aflu la 700 km de pământ, la 1300 de m deasupra apei și mi se termină combustibilul. Aștept instrucțiuni.
Turnul de control către pilot:
- Repetă după noi: "Tatăl nostru care ești în ceruri...."

Si s-a transformat in extraterestru. Eu ce spun, exista.

Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 23:02

pentru ca in SUA e la mare moda manipularea psihica in masa ....manipulare care mai ajunge si in rest, dar nu are atata efect ...

Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 23:05

De la: 9am069052, la data 2009-07-15 22:00:32 daca exista extraterestrii?..pai noi PAMANTENII ce suntem in univers ptr.extraterestrii?daca fiecare stea e un soare..si ficare soare are un sistem solar!... cate tipuri de entitati exista?. ..nu suntem decat niste microbi in acest mare univers..asa sunt si extraterestrii de care facem atata caz!..alina

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 08:41

Posibil in Univers sa mai fie planete locuite, dar nu ne-au vizitat nicio data si nici un OZN, este imposibila vizita lor .

Ticu
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 13:51

De la: ticu, la data 2009-07-18 08:41:01 Posibil in Univers sa mai fie planete locuite, dar nu ne-au vizitat nicio data si nici un OZN, este imposibila vizita lor .

Ticule, iar esti depresat. Eu am pus pe topicurile cu maimutoi din astia, mai multe linkuri si filmulete. Daca unul singur e real, aia sintem, sintem vizitati. eu votez ca da.

9am101757

31 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 13:59

www.shout.ro/user.html?u=shift cel mai jmecher joc! daca sunteti populari puteti castiga premii fantastice

9am101757

31 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 14:01

www.shout.ro/user.html?u=shift intra sa vezi ca nu exista extraterestri

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 15:52

Da. Universul e prea mare ca sa nu existe. Daca vom avea insa confirmarea vreodata, e o alta discutie.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
Shanya

1 mesaj
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 18:35

Nu cred ca suntem singurii din univers ci doar ca suntem limitati ca si simturi .
Se vorbeste despre extraterestrii si despre o lume spirituala DAR pe care noi nu o percepem ,la fel cum un animal nu percepe limbajul nostru decat daca este dresat , in fond suntem tot animale nu?
Probabil unii cercetatori au si decoperit acest lucru si se incearca o educare a populatiei prin intermadiul mass media introducandu-ne in aceasta lume prin intermediul filmelor desenelor animate etc... pana la urma ceea ce am vazut in desenele animate din copilarie incepe sa se concretizeze nu ? Avioane super sonice .. mici robotzei .... etc ... Poate ca ipoteza aceasta este un pic SF dar .....
exista si cea de-a doua varianta, care ar fi ca aceste fiinte ciudate pe care noi le numim extraterestrii sa fie doar niste experimente esuate ale oamenilor de stiinta americani .. gasiti documentare de pe discovery care atesta ipoteza aceasta.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 19:32

De la: nastasemihail, la data 2009-07-18 13:51:37
De la: ticu, la data 2009-07-18 08:41:01 Posibil in Univers sa mai fie planete locuite, dar nu ne-au vizitat nicio data si nici un OZN, este imposibila vizita lor .

Ticule, iar esti depresat. Eu am pus pe topicurile cu maimutoi din astia, mai multe linkuri si filmulete. Daca unul singur e real, aia sintem, sintem vizitati. eu votez ca da.

Nuuu domnule nastasemihail, este imposibila vizita lor [posibil sa mai fie stele locuite ] dar e imposibila vizita lor, legile fizicii o spun,totul este un fals, totul este pamantean !

Ticu
Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 13:22

De la: nastasemihail, la data 2009-07-14 23:32:09
De la: ioa_d, la data 2009-07-14 09:32:37
De la: iuri_blioju, la data 2009-07-04 15:09:51Savantii spun ca apa pe pamint a fost aadusa dupa caderi masive cu meteoriti ce aveau in continut gheata, asa ar fi luat nastere oceanele , care erau de culuoare verde iar cerul rosu , fiindca nu era oxigen mult, si deabia dupa citeva zeci de milioane de ani , dupa ce oxigenul a crescut , a ajuns pamintul la form de acum, dar de oameni care au populat Pamintul , se crede ca au venit de undeva, adusi de cineva.....

nu stiu ce savanti ai citit tu, dar apa de pe pamant nu a aparut in acest mod. apa a aparut prin diferite reactii chimice intre elementele constitutive din protoplaneta, si prin condensarea vaporilor existenti in interiorul pamantului, iesiti la suprafata prin eruptii. apa era pe terra din start, dar nu forma inca oceanele de azi. aportul de apa de pe terra prin intermediul meteoreitilor este foarte mica.

nu oxigenul da culoarea albastra cerului. albastrul e dat de vaporii de apa si alte particule si gaze difuzante ale radiatiei solare. oxigenul nu are treaba cu culoarea cerului.

iar verdele apei este dat de prezenta planctonului si a algelor. de aceea in unele situatii apa poate avea si alte culori. in cazul lacurilor sau al raurilor poate avea si alte culori in functie de culoarea mineralelor dizolvate in ea.

Apa exista in cantitati cosmice in spatiul cosmic. In cele 2 centuri dupa Pluto, se gasesc miliarde de comete cu compozitie , roci, hidrocarburi si apa. Cam in cantitati egale. Adevarul e ca nu se stie masa totala a acestor resturi. Se stie ca in trecut au fost ploi uriase de comete si meteoriti. Si in trecutul apropiat, milioane sau poate chiar mii de ani, au mai cazut.
Deci principala sursa a apei sint cometele.
Ca si din interior apare apa, din niste reactii, e adevarat. Dar la origine apa este din cosmos. Sa nu uitam ca Terra multe milioane de ani, la inceput, a fost incandescenta. S-o fi format apa prin condens. Dar principala sursa in timp tot cometele sint. De fapt apa e sarata asa cum se banuie ca e pe comete.. Din acele reactii din interiorul pamintului ar fi aparut cu multe substante si mai ales sulfuri si poate mai putina sare. Studiile viitoare ramine sa dovedeasca sau nu.
Si hidrocarburile in mare parte provin din comete. S-a format si din materii organice. Dar ptr a se dezvolta viata trebuia de undeva sa vina materii organice. Iar sursa e tot acele centuri cu materie inghetata de la protosteaua si protoplanetele de acum miliarde de ani.
Sa nu uitam ca terra nu putea sa sustina nici apa nici hidrocarburi cind avea temperatura de mii de grade, acum 3-4 miliarde anu.
Dupa ce un vulcan se stinge ramine in locul eruptiei doar materie arsa. Viata apare din exterior.

normal ca dupa ce erupe un vulcan sa ramana doar cenusa fara apa, la temperaturile alea normal sa se evapore.
nu spun ca toata apa provine de pe pamant, este si din cosmos, dar nu toata.
aveam o carte in care era explicata aparitia apei pe terra si a vietii....absolut tot, dar din pacate nu o mai gasesc. poate am imprumutat-o si nu o mai am. dar daca o gasesc, am sa dau detalii de acolo. tin minte ca in anul I am si facut un referat despre asta tot din acea carte, dar nici pe ala nu il mai gasesc. in mare tin minte despre ce era vorba, dar era demonstrat tot cu reactii chimice, tot ca lumea, si prefer sa demonstrez negru pe alb decat sa scriu doar amintiri. daca am sa o gasesc, intru in amanunte.

Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 13:27

De la: Shanya, la data 2009-07-18 18:35:19Nu cred ca suntem singurii din univers ci doar ca suntem limitati ca si simturi .
Se vorbeste despre extraterestrii si despre o lume spirituala DAR pe care noi nu o percepem ,la fel cum un animal nu percepe limbajul nostru decat daca este dresat , in fond suntem tot animale nu?
Probabil unii cercetatori au si decoperit acest lucru si se incearca o educare a populatiei prin intermadiul mass media introducandu-ne in aceasta lume prin intermediul filmelor desenelor animate etc... pana la urma ceea ce am vazut in desenele animate din copilarie incepe sa se concretizeze nu ? Avioane super sonice .. mici robotzei .... etc ... Poate ca ipoteza aceasta este un pic SF dar .....
exista si cea de-a doua varianta, care ar fi ca aceste fiinte ciudate pe care noi le numim extraterestrii sa fie doar niste experimente esuate ale oamenilor de stiinta americani .. gasiti documentare de pe discovery care atesta ipoteza aceasta.

ai dreptate. am vazut si eu documentare cu asa zisi extraterestrii vazuti, filmati, fotografiati, aratati la stiri, care pana la urma s-au demonstrat a fi niste experimente genetice scapate (sau nu?) de sub control si lasate intentionat la vedere. dar pana la urma nu erau extraterestrii.

Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 13:29

De la: ticu, la data 2009-07-18 19:32:30
De la: nastasemihail, la data 2009-07-18 13:51:37

Nuuu domnule nastasemihail, este imposibila vizita lor [posibil sa mai fie stele locuite ] dar e imposibila vizita lor, legile fizicii o spun,totul este un fals, totul este pamantean !

k, de acord ca nu ne viziteaza - am aceeasi parere.
dar luati o carte si explicati legile alea ale fizicii pe care le tot predicati aici, ca sa nu mai existe dubii. asa nu o sa reusiti sa va sustineti punctul de vedere, fara nici o dovada. demonstrati cumva legile alea, va rog eu.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 13:30

CONȘTIINȚA ȘI MISTERELE FIZICII CUANTICE CONȘTIINȚA ȘI MISTERELE FIZICII CUANTICE

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
nadubis

7 mesaje

Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 14:03

De la: ioa_d, la data 2009-07-17 23:02:17

pentru ca in SUA e la mare moda manipularea psihica in masa ....manipulare care mai ajunge si in rest, dar nu are atata efect ...

ai dreptate

Pagini: << 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului EXISTA EXTRATERESTRI?
Mergi la: