back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Exista extraterestri?

Pagini: << 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >> Sari la pagina:

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 16:05

De la: ioa_d, la data 2009-07-19 13:29:07
De la: ticu, la data 2009-07-18 19:32:30
De la: nastasemihail, la data 2009-07-18 13:51:37
De la: ticu, la data 2009-07-18 08:41:01 Posibil in Univers sa mai fie planete locuite, dar nu ne-au vizitat nicio data si nici un OZN, este imposibila vizita lor .

Ticule, iar esti depresat. Eu am pus pe topicurile cu maimutoi din astia, mai multe linkuri si filmulete. Daca unul singur e real, aia sintem, sintem vizitati. eu votez ca da.

Nuuu domnule nastasemihail, este imposibila vizita lor [posibil sa mai fie stele locuite ] dar e imposibila vizita lor, legile fizicii o spun,totul este un fals, totul este pamantean !

k, de acord ca nu ne viziteaza - am aceeasi parere.
dar luati o carte si explicati legile alea ale fizicii pe care le tot predicati aici, ca sa nu mai existe dubii. asa nu o sa reusiti sa va sustineti punctul de vedere, fara nici o dovada. demonstrati cumva legile alea, va rog eu.

Se tot vorbeste de extraterestrii, acei omuleti [!!!!!!} mici si verzi ! Sa spuna domnul nastasemihail sau cine crede in ei, cum se face ca au cap ca omul, au fata si ceafa ca omul ,au pe fata doi ochi [nu mai multi ] ca omul asezati pe fata orizontal ca omul , intre ei vertical e nasul cu doua nari ca omul, gura orizontal pe fata ca omul , gat, trup maini, picioare degete ca omul ,nu pare ciudat? suntem la ani lumina distante dar semanam !!!! inteligenta ca omul,!! Se tot discuta de "gauri de vierme" , de curbarea spatiului, lucruri nerealizabile , practic . Gauri de vierme nu exista , se stie ca distanta minima intre doua corpuri este linia dreapta,curbarea spatiului, se stie ca se poate curba numai ce are forma si e stare solida , ori spatiul nu are forma, nu este stare solida .! timpul se scurge la fel in intreg universul in timpul repaus . Tot fizica spune ca tot ce este materie in univers, este facuta din atomi si celulule ! Se stie ca atomul in forma lui [electroni in jurul nucleului ] nu se poate deplasa, adica viteza =zero. datorita inertiei prin miscarea electronilor in jurul nucleului. ; la fel este si celula . Ele se pot deplasa in spatiul dat cu viteza luminii , numai separate; adica electronii separat ,nucleul, protonii separati, la fel si celula. atunci, daca un corp, un obiect se deplaseaza cu viteza luminii, automat el se separa in electroni, protoni neutroni e.t.c. la fel si celula imprastiindu-se in spatiu. ! [extra terestrii ar sti asta ] apoi legea fiului mai batran ca tatal! si a distantei enorme ., cea mai apropiata stea este proxima centaurii la 4,23 ani lumina, si nu are viata. , sistemul solar al nostru nu are viata ,pai atunci cata viata sa aiba "omuletul "ala,sa zboare cu viteza luminii zeci ,sutede ani doar ca sa ne vada si alti sute de ani spre acasa unde generatia lui e de mult trecuta ? ! Numai cateva din legile fizici [ ele sunt mai multe }care spun Nu, nu au fost extra terestrii pe la noi . !!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 16:09

www.youtube.com/v/XlkV1ybBnHI&hl=en&fs=1&">www.youtube.com/v/XlkV1ybBnHI&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 16:15

vreti sa vedeti extraterestri reali:www.schimbdeneveste.ro

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

666 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 17:32

www.animatedgif.net/space/efaniroswell_e0.gif">

Adevarat ca mai cinstit lucru nu este in lume, si mai scump si mai curat, decat omul procopsit la invatatura. - Mihail Sadoveanu
Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 17:53

domnu ticu, la legile fizicii nu ma bag, dar faza cu infatisarea extraterestrilor si modul lor de gandire similar cu al nostru am pomenit-o si eu pe celalalt topic despre extraterestrii - fara sa vad postarea asta a dumneavoastra. la noi functioneaza telepatia?

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 17:56

Termodinamica Si Fizica Statistic A Termodinamica Si Fizica Statistic A

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 21:54

De la: ioa_d, la data 2009-07-20 17:53:45domnu ticu, la legile fizicii nu ma bag, dar faza cu infatisarea extraterestrilor si modul lor de gandire similar cu al nostru am pomenit-o si eu pe celalalt topic despre extraterestrii - fara sa vad postarea asta a dumneavoastra. la noi functioneaza telepatia?
:

sml-indifferent0014: Domnita, la legile fizici eu am aratat cateva, cele mai simple,ele sunt mai multe si complexe, pai numai fizica atmosferica pentru lucruri simple poate are capitole intregi . ! Nu stiu daca functioneaza telepatia, dar stiu ca la matale functioneaza o inteligenta sanatoasa, o logica dezvoltata , si vezi lucrurile asa cum sunt ,reale.! esti o persoana cu care ai ce sa discuti pe tema asta .! De multe ori poate e bine sa mai si visam sa ne credem plimbati cu OZN-urile., ce zici ? C e nu prea imi place, este chestia cu "dumneavoastra" parca ma imbatraneste, la persoana intai e mai alt fel, !

Ticu
Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 21:58

CONªTIINÞA ªI MISTERELE FIZICII CUANTICE CONªTIINÞA ªI MISTERELE FIZICII CUANTICE

Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 21:59

FilosofiaOrientului si fizica moderna o viziune umanista a Universului FilosofiaOrientului i fizica moderna o viziune umanista a Universului

Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 23:19

De la: ticu, la data 2009-07-20 21:54:46
De la: ioa_d, la data 2009-07-20 17:53:45domnu ticu, la legile fizicii nu ma bag, dar faza cu infatisarea extraterestrilor si modul lor de gandire similar cu al nostru am pomenit-o si eu pe celalalt topic despre extraterestrii - fara sa vad postarea asta a dumneavoastra. la noi functioneaza telepatia?
:

sml-indifferent0014: Domnita, la legile fizici eu am aratat cateva, cele mai simple,ele sunt mai multe si complexe, pai numai fizica atmosferica pentru lucruri simple poate are capitole intregi . ! Nu stiu daca functioneaza telepatia, dar stiu ca la matale functioneaza o inteligenta sanatoasa, o logica dezvoltata , si vezi lucrurile asa cum sunt ,reale.! esti o persoana cu care ai ce sa discuti pe tema asta .! De multe ori poate e bine sa mai si visam sa ne credem plimbati cu OZN-urile., ce zici ? C e nu prea imi place, este chestia cu "dumneavoastra" parca ma imbatraneste, la persoana intai e mai alt fel, !

bine atunci, tu, dar nu ma mai lua nici tu cu domnitza! si eu sant tot" tu" in cazul asta!

la fizica atmosferica ma bag, e specialitatea casei la mine, dar in rest, prefer sa ascult

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 00:20

De la: ticu, la data 2009-07-20 16:05:39
De la: ticu, la data 2009-07-18 08:41:01 Posibil in Univers sa mai fie planete locuite, dar nu ne-au vizitat nicio data si nici un OZN, este imposibila vizita lor .

Ticule, iar esti depresat. Eu am pus pe topicurile cu maimutoi din astia, mai multe linkuri si filmulete. Daca unul singur e real, aia sintem, sintem vizitati. eu votez ca da.

Nuuu domnule nastasemihail, este imposibila vizita lor [posibil sa mai fie stele locuite ] dar e imposibila vizita lor, legile fizicii o spun,totul este un fals, totul este pamantean !

dar luati o carte si explicati legile alea ale fizicii pe care le tot predicati aici, ca sa nu mai existe dubii. asa nu o sa reusiti sa va sustineti punctul de vedere, fara nici o dovada. demonstrati cumva legile alea, va rog eu.

Se tot vorbeste de extraterestrii, acei omuleti [!!!!!!} mici si verzi ! Sa spuna domnul nastasemihail sau cine crede in ei, cum se face ca au cap ca omul, au fata si ceafa ca omul ,au pe fata doi ochi [nu mai multi ] ca omul asezati pe fata orizontal ca omul , intre ei vertical e nasul cu doua nari ca omul, gura orizontal pe fata ca omul , gat, trup maini, picioare degete ca omul ,nu pare ciudat? suntem la ani lumina distante dar semanam !!!! inteligenta ca omul,!! Se tot discuta de "gauri de vierme" , de curbarea spatiului, lucruri nerealizabile , practic . Gauri de vierme nu exista , se stie ca distanta minima intre doua corpuri este linia dreapta,curbarea spatiului, se stie ca se poate curba numai ce are forma si e stare solida , ori spatiul nu are forma, nu este stare solida .! timpul se scurge la fel in intreg universul in timpul repaus . Tot fizica spune ca tot ce este materie in univers, este facuta din atomi si celulule ! Se stie ca atomul in forma lui [electroni in jurul nucleului ] nu se poate deplasa, adica viteza =zero. datorita inertiei prin miscarea electronilor in jurul nucleului. ; la fel este si celula . Ele se pot deplasa in spatiul dat cu viteza luminii , numai separate; adica electronii separat ,nucleul, protonii separati, la fel si celula. atunci, daca un corp, un obiect se deplaseaza cu viteza luminii, automat el se separa in electroni, protoni neutroni e.t.c. la fel si celula imprastiindu-se in spatiu. ! [extra terestrii ar sti asta ] apoi legea fiului mai batran ca tatal! si a distantei enorme ., cea mai apropiata stea este proxima centaurii la 4,23 ani lumina, si nu are viata. , sistemul solar al nostru nu are viata ,pai atunci cata viata sa aiba "omuletul "ala,sa zboare cu viteza luminii zeci ,sutede ani doar ca sa ne vada si alti sute de ani spre acasa unde generatia lui e de mult trecuta ? ! Numai cateva din legile fizici [ ele sunt mai multe }care spun Nu, nu au fost extra terestrii pe la noi . !!

Exista in biologie un fenomen care se numeste evolutie convergenta. In general, la aceleasi probleme natura are tendinta sa dea raspunsuri asemanatoare. Cazul clasic este cel al delfinilor si al ihtiozaurilor, specii a caror anatomie si morfologie este surprinzator de asemanatoare. In ambele cazuri, vorbim de animale de uscat care s-au adaptat la viata acvatica si la un regim bazat pe consumul de peste atat de mult, incat in timp au pierdut orice legatura cu uscatul in afara de respiratie. Modul lor de viata fiind identic, corpurile li s-au transformat aproape identic. Cu toate acestea, intre ihtiozauri si delfini nu exista nici cea mai mica legatura. Delfinii sunt animale care apartin ultimelor cateva milioane de ani si sunt mamifere, evoluand dintr-un stramos comun cu cel al balenelor, care acum 50 de milioane de ani traia exclusiv pe uscat, in timp ce ihtiozaurii erau reptile si au disparut odata cu dinozaurii acum 65 de milioane de ani.

Pot da si alte exemple, cum ar fi asemanarea dintre raptorii mezozoici si pasarile phoroacide neozoice din America de Sud, dintre dinozaurii ceratopsieni si rinoceri etc. Ideea este insa ca omul are un design care ii permite sa dezvolte o civilizatie tehnologica: patru membre din care doar doua sunt folosite la mers, celelalte doua, avand o configuratie carele permite sa manipuleze diverse obiecte, fiind folosite ca unelte universale; un creier mare, performant, plasat intr-o capsula osoasa puternica, care sa-l protejeze de socuri (alaturi de alte straturi cu rol protectiv, de la dura mater la par), in partea de sus, cea mai putin expusa, a corpului, si in imediata vecinatate a organelor de simt (ceea ce contribuie la procesarea rapida a informatiei); ochii plasati in fata, permitand vederea 3D, utila de asemenea in manipularea cu acuratete a diverselor obiecte; un aparat vocal complex, care permite limbajul articulat ca o forma de transmitere detaliata si exacta a informatiei, fapt esential pentru dezvoltarea civilizatiei tehnologice; regimul alimentar omnivor, care permite omului sa-si extraga energia rapid si eficient, nefiind obligat sa-si cosume tot timpul intre somn si cautarea hranei, cum fac majoritatea animalelor; sangele cald care permite un metabolism rapid, fara a se mai pierde timp cu extragerea caldurii necesare de la soare; s.a.m.d.

Asadar, prin prisma celor de mai sus, este de asteptat ca si eventualele specii inteligente si tehnologice extraterestre, dezvoltate in conditiile unor planete de tip Pamant, sa prezinte o anumita similitudine anatomica si morfologica cu omul, asa cum delfinul a redescoperit designul ihtiozaurului, sau rinocerul pe cel al ceratopsianului, fara sa existe nici cea mai mica inrudire intre specii. Desigur, ca si in celelalte cazuri de evolutie convergenta, un astfel de extraterestru nu ar fi klingonianul din Star Trek, cu care la o adica un om poate si procrea; dincolo de orice aparenta, el ar fi de fapt mai departe de om decat orice specie animala sau vegetala dezvoltata pe Pamant, fiind produsul unei alte planete.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 01:17

domnu ticu, eu cred ca nu mai are nici un rost. lasa-i sa creada ce vor. asa e viata mai palpitanta. unora le place sa traiasca in conditii de stres si sa se hraneasca cu energiile negative din astfel de senzatii. daca le place mai mult varianta vietii stresante "daca ne fura extraterestrii" "vor extraterestrii experimente genetice" "le trebe ovare"...etc, etc, asa sa fie atunci. eu prefer sa merg linistita cu cortul pe munte si sa ma gandesc la frumusetile naturii, fara sa imi fie teama ca vine noaptea sau ca sant in locuri mai putin populate si ma fura extraterestrii. lasa-i sa stea cu frica in san ca vin omuletii verzi sa le faca ce stiu eu ce. fiecare cu convingerile lui si cu felul lui de a vedea lucrurile.
poate ii ajuta cumva pe extraterestrii astia sa se inmulteasca, sa invete cum sta treaba cu barza care aduce bebelasi in cosuletz, pleaca naibii pe planetele lor, si terminam si noi cu subiectele astea fara sens...

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 18:23

De la: DanubianKnight, la data 2009-07-23 00:20:19
De la: ticu, la data 2009-07-20 16:05:39

Exista in biologie un fenomen care se numeste evolutie convergenta. In general, la aceleasi probleme natura are tendinta sa dea raspunsuri asemanatoare. Cazul clasic este cel al delfinilor si al ihtiozaurilor, specii a caror anatomie si morfologie este surprinzator de asemanatoare. In ambele cazuri, vorbim de animale de uscat care s-au adaptat la viata acvatica si la un regim bazat pe consumul de peste atat de mult, incat in timp au pierdut orice legatura cu uscatul in afara de respiratie. Modul lor de viata fiind identic, corpurile li s-au transformat aproape identic. Cu toate acestea, intre ihtiozauri si delfini nu exista nici cea mai mica legatura. Delfinii sunt animale care apartin ultimelor cateva milioane de ani si sunt mamifere, evoluand dintr-un stramos comun cu cel al balenelor, care acum 50 de milioane de ani traia exclusiv pe uscat, in timp ce ihtiozaurii erau reptile si au disparut odata cu dinozaurii acum 65 de milioane de ani.

Pot da si alte exemple, cum ar fi asemanarea dintre raptorii mezozoici si pasarile phoroacide neozoice din America de Sud, dintre dinozaurii ceratopsieni si rinoceri etc. Ideea este insa ca omul are un design care ii permite sa dezvolte o civilizatie tehnologica: patru membre din care doar doua sunt folosite la mers, celelalte doua, avand o configuratie carele permite sa manipuleze diverse obiecte, fiind folosite ca unelte universale; un creier mare, performant, plasat intr-o capsula osoasa puternica, care sa-l protejeze de socuri (alaturi de alte straturi cu rol protectiv, de la dura mater la par), in partea de sus, cea mai putin expusa, a corpului, si in imediata vecinatate a organelor de simt (ceea ce contribuie la procesarea rapida a informatiei); ochii plasati in fata, permitand vederea 3D, utila de asemenea in manipularea cu acuratete a diverselor obiecte; un aparat vocal complex, care permite limbajul articulat ca o forma de transmitere detaliata si exacta a informatiei, fapt esential pentru dezvoltarea civilizatiei tehnologice; regimul alimentar omnivor, care permite omului sa-si extraga energia rapid si eficient, nefiind obligat sa-si cosume tot timpul intre somn si cautarea hranei, cum fac majoritatea animalelor; sangele cald care permite un metabolism rapid, fara a se mai pierde timp cu extragerea caldurii necesare de la soare; s.a.m.d.

Asadar, prin prisma celor de mai sus, este de asteptat ca si eventualele specii inteligente si tehnologice extraterestre, dezvoltate in conditiile unor planete de tip Pamant, sa prezinte o anumita similitudine anatomica si morfologica cu omul, asa cum delfinul a redescoperit designul ihtiozaurului, sau rinocerul pe cel al ceratopsianului, fara sa existe nici cea mai mica inrudire intre specii. Desigur, ca si in celelalte cazuri de evolutie convergenta, un astfel de extraterestru nu ar fi klingonianul din Star Trek, cu care la o adica un om poate si procrea; dincolo de orice aparenta, el ar fi de fapt mai departe de om decat orice specie animala sau vegetala dezvoltata pe Pamant, fiind produsul unei alte planete.

Asa este cu acest fenomen de evolutie convergenta ,pana la problema cu extraterestrii asa este cum e postat aici, dar matale ai omis ce trebuia de fapt precizat ,si despre spirala ADN si cromozomi. Intrebarea este daca exista extraterestrii, in univers, posibil sa mai fie in miliardele de stele, dar e imposibil sa vina la noi in vizita, si Ioa d a pus o problema , foarte bine pusa,de ce se aseamana oamenii cu extraterestrii ,distante de ani lumina, la care vad ca nu se stie a se da raspunsul . Sti care e comunul intre om si pom ?[ regn animal si vegetal } ???? La inceputu aparitiei planetei, 4,5 miliarde ani,planeta era inconjurata de apa pura, nu erau uscaturi, nu avea atmosfera, era ca o minge din apa. in interior erau vulcani marini ce emanau sulf in apa, datorita temperaturii puternice ,[ nefiind Ozon ] apele s-au evaporat formand nori, determinand uragane cu descarcari electrice puternice ce bombardau apa,electricitatea impreuna cu gazele de la vulcani,au facut sa apara animalele unicelulare, ele unindu-se au format animale pluricelulare,fiecare celula avand rolul ei, asa au aparut primele animale complexe pestii.,apoi a aparut ADN ca sa pastreze caracterele,cand au aparut muntii, si multa apa s-a evaporat, a aparut uscatul , multi pesti au ramas pe uscat.unii au murit altii s-au adaptat [transformat ] in animale terestre, alti pesti nedeplasandu-se au cautat hrana in apa prin pamant, asa au aparut radacinile adica regnul vegetal , prin evolutie a aparut pomul,.iar din animale prin evolutie a aparut omul ; asta are comun omul cu pomul, originea [celula ] , oxigenul si apa !Bine, pesti e cam impropriu spus dar important ca toate astea s-au intamplat pe pamant, in forma mai complexa ,de asta oamenii seamana intre ei, si celelalte animale la fel , ca au in comun celula , oxigenul, caractere in ADN,am vrut sa arat ca daca s-au intamplat pe pamant , cum se face ca la mii de ani lumina sunt fiinte care seamana cu noi ? cum au ajuns cromozomi acolo ?Clar , acei omuleti sunt niste fantezii ale unor visatori de senzational !

Ticu
Fosta membra 9am.ro

666 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 18:27

De la: ticu, la data 2009-07-23 18:23:28Clar , acei omuleti sunt niste fantezii ale unor visatori de senzational !
nea Ticule, daca ti-as spune ca eu m-am intalnit cu acesti omuleti, ma crezi sarit de pe ... macaz ?!!! visator esti tu sa crezi ca esti singur in Univers !!!

Adevarat ca mai cinstit lucru nu este in lume, si mai scump si mai curat, decat omul procopsit la invatatura. - Mihail Sadoveanu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 18:29

De la: ioa_d, la data 2009-07-23 01:17:37domnu ticu, eu cred ca nu mai are nici un rost. lasa-i sa creada ce vor. asa e viata mai palpitanta. unora le place sa traiasca in conditii de stres si sa se hraneasca cu energiile negative din astfel de senzatii. daca le place mai mult varianta vietii stresante "daca ne fura extraterestrii" "vor extraterestrii experimente genetice" "le trebe ovare"...etc, etc, asa sa fie atunci. eu prefer sa merg linistita cu cortul pe munte si sa ma gandesc la frumusetile naturii, fara sa imi fie teama ca vine noaptea sau ca sant in locuri mai putin populate si ma fura extraterestrii. lasa-i sa stea cu frica in san ca vin omuletii verzi sa le faca ce stiu eu ce. fiecare cu convingerile lui si cu felul lui de a vedea lucrurile.
poate ii ajuta cumva pe extraterestrii astia sa se inmulteasca, sa invete cum sta treaba cu barza care aduce bebelasi in cosuletz, pleaca naibii pe planetele lor, si terminam si noi cu subiectele astea fara sens...

Ai dreptate , am vazut la TV ca a fost arestat un medic ca vindea ovare, poate extraterestrilor le vindea si noi n-am stiut !

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 18:35

De la: AMIRALUL, la data 2009-07-23 18:27:23
De la: ticu, la data 2009-07-23 18:23:28Clar , acei omuleti sunt niste fantezii ale unor visatori de senzational !
nea Ticule, daca ti-as spune ca eu m-am intalnit cu acesti omuleti, ma crezi sarit de pe ... macaz ?!!! visator esti tu sa crezi ca esti singur in Univers !!!
:

sml-confused0006: Te-ai intalnit cu omuleti ? interesant,nu, nu te-as considera sarit de pe macaz,te-as considera glumet ! fii serios !

Ticu
Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 20:00

De la: ticu, la data 2009-07-23 18:29:32
De la: ioa_d, la data 2009-07-23 01:17:37domnu ticu, eu cred ca nu mai are nici un rost. lasa-i sa creada ce vor. asa e viata mai palpitanta. unora le place sa traiasca in conditii de stres si sa se hraneasca cu energiile negative din astfel de senzatii. daca le place mai mult varianta vietii stresante "daca ne fura extraterestrii" "vor extraterestrii experimente genetice" "le trebe ovare"...etc, etc, asa sa fie atunci. eu prefer sa merg linistita cu cortul pe munte si sa ma gandesc la frumusetile naturii, fara sa imi fie teama ca vine noaptea sau ca sant in locuri mai putin populate si ma fura extraterestrii. lasa-i sa stea cu frica in san ca vin omuletii verzi sa le faca ce stiu eu ce. fiecare cu convingerile lui si cu felul lui de a vedea lucrurile.

Ai dreptate , am vazut la TV ca a fost arestat un medic ca vindea ovare, poate extraterestrilor le vindea si noi n-am stiut !

Fosta membra 9am.ro

666 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 20:12

De la: ticu, la data 2009-07-23 18:35:12
Te-ai intalnit cu omuleti ? interesant,nu, nu te-as considera sarit de pe macaz,te-as considera glumet ! fii serios !
nea Ticule, oricat de glumet ma crezi , ... sunt foarte serios !!!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 21:59

De la: AMIRALUL, la data 2009-07-23 20:12:30
Te-ai intalnit cu omuleti ? interesant,nu, nu te-as considera sarit de pe macaz,te-as considera glumet ! fii serios !
:

sml-confused0067: Domnule AMIRALUL, nu ma intelege gresit, cand am spus "glumet" m-am referit adica faci glume cu mine, nu la altceva, :glume domnule, fiindca extraterestrii nu au cum sa vina la noi, intelegi, E IMPOSIBIL > !cine stie ce ai vazut matale !

Ticu
Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 23:37

fulgere globulare....
bi_anca, unde esti, ca tocmai am atacat iar, cu dedicatie pentru tine ca sa ai cu cine te certa....pe tot forumul ma cert cu tine daca duci lipsa!

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 23:43

De la: ioa_d, la data 2009-07-23 23:37:28fulgere globulare....
bi_anca, unde esti, ca tocmai am atacat iar, cu dedicatie pentru tine ca sa ai cu cine te certa....pe tot forumul ma cert cu tine daca duci lipsa!

Sunt pe norisorii roz !!! Adica in ....LIMBA !! M-am indragostit de OBSEDACHE...da' a fugit si asta pe sub vre-o masa...

Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 24 Iulie 2009, ora 00:17

ma inseli !!!

na lasa numa, iti arat eu tie cearta !!!

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 14:13

De la: ticu, la data 2009-07-23 18:23:28

Asa este cu acest fenomen de evolutie convergenta ,pana la problema cu extraterestrii asa este cum e postat aici, dar matale ai omis ce trebuia de fapt precizat ,si despre spirala ADN si cromozomi. Intrebarea este daca exista extraterestrii, in univers, posibil sa mai fie in miliardele de stele, dar e imposibil sa vina la noi in vizita, si Ioa d a pus o problema , foarte bine pusa,de ce se aseamana oamenii cu extraterestrii ,distante de ani lumina, la care vad ca nu se stie a se da raspunsul . Sti care e comunul intre om si pom ?[ regn animal si vegetal } ???? La inceputu aparitiei planetei, 4,5 miliarde ani,planeta era inconjurata de apa pura, nu erau uscaturi, nu avea atmosfera, era ca o minge din apa. in interior erau vulcani marini ce emanau sulf in apa, datorita temperaturii puternice ,[ nefiind Ozon ] apele s-au evaporat formand nori, determinand uragane cu descarcari electrice puternice ce bombardau apa,electricitatea impreuna cu gazele de la vulcani,au facut sa apara animalele unicelulare, ele unindu-se au format animale pluricelulare,fiecare celula avand rolul ei, asa au aparut primele animale complexe pestii.,apoi a aparut ADN ca sa pastreze caracterele,cand au aparut muntii, si multa apa s-a evaporat, a aparut uscatul , multi pesti au ramas pe uscat.unii au murit altii s-au adaptat [transformat ] in animale terestre, alti pesti nedeplasandu-se au cautat hrana in apa prin pamant, asa au aparut radacinile adica regnul vegetal , prin evolutie a aparut pomul,.iar din animale prin evolutie a aparut omul ; asta are comun omul cu pomul, originea [celula ] , oxigenul si apa !Bine, pesti e cam impropriu spus dar important ca toate astea s-au intamplat pe pamant, in forma mai complexa ,de asta oamenii seamana intre ei, si celelalte animale la fel , ca au in comun celula , oxigenul, caractere in ADN,am vrut sa arat ca daca s-au intamplat pe pamant , cum se face ca la mii de ani lumina sunt fiinte care seamana cu noi ? cum au ajuns cromozomi acolo ?Clar , acei omuleti sunt niste fantezii ale unor visatori de senzational !

Tocmai prin evolutia convergenta este de asteptat ca pe alte planete care au evoluat in mod similar Pamantului- cu oceane, vulcani submarini etc.- sa apara intr-o anumita faza a dezvoltarii vietii fiinte capabile sa dezvolte o civilizatie tehnologica, care din anumite puncte de vedere sa ne semene. Ca, de exemplu, creierul mare, bine protejat, plasat in vecinatatea principalelor organe de simt, in partea superioara a corpului, cel mai probabil intr-un cap, vederea stereoscopica, mersul biped, dar cu existenta a doua membre functionale in partea superioara a corpului, sangele cald, durata relativ lunga a vietii (pentru un animal cu sange cald), vorbirea articulata. Cat priveste acizii nucleici, ADN si ARN, probabil ca viata dezvoltata pe planete similare Pamantului,prin procese chimice identice, si-ar baza informatia ereditara tot pe cei doi acizi nucleici atat de importanti pe Pamant.

Desigur aceasta nu inseamna ca vreo fiinta de pe o astfel de planeta ar fi atat de asemanatoare omului incat hibridizarea ar fi posibila (si implicit toata povestea unor exaltati ai "rapirilor de catre extraterestri" cu ovulele, fetusii hebrizi etc.). Nu este posibila hibridizarea dintre om si cimpanzeu, desi mai bine de 95% din ADN este identic si cele doua specii s-au despartit undeva acum doar 7 milioane de ani, putin la scara geologica. De fapt, un extraterestru cu o morfologie si anatomie cvasi-umana- fie el omuletul verde, cel gri sau OZN-istul sexy cu aspect scandinav- ar fi mai putin inrudit cu un om decat un pom, pentru ca, asa cum ati si spus, acum 4.5 miliarde de ani omul si pomul au avut stramosi comuni, in timp ce omul si extraterestrul nu au avut niciun stramos comun niciodata.

Parerea mea este insa ca va grabiti cand proclamati ca nu se poate calatori (eficient) intre stele. Ca noi nu putem inca sa o facem este adevarat, dar nici pe luna nu puteam sa ajungem acum 100 de ani, iar inainte de vikingi nu puteam nici macar sa traversam Atlanticul catre America. Daca insa fenicienilor, generatii la rand, oricat erau ei de navigatori priceputi, le-a lipsit tehnologia de a traversa cu succes vastitatea unui ocean, asta nu oceanul nu putea fi traversat, mai intati cu enorme riscuri, astazi chiar cu mai putine riscuri decat implica traversarea bulevardului Kisseleff cand alearga soferii ca nebunii pe acolo. De fapt, bazele teoretice ale unei deplasari sa-i spunem superluminice, sau taind scurtaturi prin curburile spatiului, exista, insa noi suntem inca foarte departe de putea sa incercam sa le punem in practica. Sa ne imaginam insa ce ar putea sa faca o civilizatie cu numai 500 de ani mai avansata decat a noastra... nici cele mai ascutite minti ale secolului 16- si nu au fost putine- nu au putut si nu ar fi putut prevedea tehnologia de care dispunem si lumea in care traim in acest debut de secol 21. Dar ce sa ne mai gandim ca in Universul asta imens, vechi de vreo 15 miliarde de ani daca nu si mai mult, soarele nu are decat vreo 5 miliarde de ani, si apartine unui tip de stea destul de comun, raspandit peste tot in Universul cunoscut. Pai, numai un miliard de ani in plus in viata unui alt soare, chiar si din propria noastra galaxie, si a planetelor sale, ar insemna ca civilizatia nascuta pe o planeta similara Pamantului orbitand in jurul acelui soare s-ar putea afla intr-un punct al existentei pe care nici speculatiile cele mai indraznete ale autorilor de SF nu si-l pot imagina.

Bine, faptul ca ceva este posibil, nu inseamna ca s-a si intamplat, cel putin in timpurile noastre. Daca, de exemplu, expeditii stiintifice ale unei civilizatii din alta lume au vizitat Pamantul pe vremea dinozaurilor, noi nu am avea cum s-o aflam acum. Cat priveste posibilele vizite extraterestre in timpul prezent, cred ca trebuie discernut intre fenomenul OZN si problema rapirilor. Primul fenomen este real si raspandit la scara planetara, chiar daca explicarea lui nu este pe deplin realizata; deocamdata, orice e posibil, de la aeronave si astronave experimentale secrete ale marilor puteri, la fenomene pur naturale asociate vulcanismului si magnetismului terestru, la eventualele sonde si vehicule cu ajutorul carora una sau mai multe civilizatii extraterestre ne studiaza (cam cum studiaza antopologii nostri triburile primitive din Papua Noua Guinee; daca era sa ne invadeze, asta nu ar fi fost o problema pentru o civilizatie capabila sa faca saltul dintre stele).

Chestiunea intalnirilor de gradul 3 si a rapirilor nu mai este atat de cuser. In primul rand, fenomenul e mult prea american, are prea putine dovezi fizice, si are notele isterice care au insotit valurile de posesii demonice din Evul Mediu sau vanatorile de vrajitoare din Europa si America protestanta a secolelor 17-18. Apoi, designul si comportamentul extraterestrilor se modifica in functie de perioada. Imediat dupa al doilea razboi mondial fac cariera omuletii verzi, care de multe ori se poarta mai mult sau mai putin ca niste invadatori sau spioni; dar sa nu uitam era epoca de inceput si de maximum de isterie a razboiului rece. De asemenea, atunci cand "contacte" pasnice se stabilesc, acesti extraterestri vin de multe ori de pe planetele invecinate Marte si Venus, in acea perioada inca suspectate a adaposti o viata abundenta si eventual ceva civilizatii. Prin anii 1960-1970, desi omuletii cu capete mari, indicativ al intelectului lor nu neaparat pozitiv, dar remarcabil, nu dispar, face cariera un alt tip de extraterestru, cel cu aspectul de scandinav inalt, blond si cu ochi albastri, care de multe ori nu se jeneaza sa angajeze raporturi sexuale cu pamantenii, uneori chiar si in vederea procreerii. Sa nu uitam insa ca era epoca revolutiei sexuale si o perioada in care blondele si blonzii erau foarte la moda. De asemenea, acum toti extraterestrii vin din afara sistemului solar, intrucat intre timp se aflase ca nu exista viata pe Venus, si nici vreo civilizatie pe Marte. Din anii 1980, omuletii verzi practic dispar iar "nordicii" sunt intalniti din ce in ce mai rar, lasand loc omuletilor gri cu capete mari si ochi enormi complet negri, cu restul detaliilor anatomo-morfologice foarte delicate, a caror imagine este generalizata prin actiunea catorva hipnotizatori americani, care in plus creaza si un scenariu standard al rapirii, in care totul se intampla impotriva vointei omului, redus la un grad maxim de neputinta. Anii 1980, epoca post-Vietnam si post-flower power, sunt insa si anii cand creste neincrederea americanilor in propriul guvern, cand teoriile conspiratiei privitoare la serviciile secrete si la experimentele pe oameni ale Puterii iau amploare, nu fara un anumit temei, si, evident, se realizeaza conexiunea guvern-extraterestri ce va domina "Dosarele X" in anii 1990.

In ce priveste si aspectul acesta cel mai comun al extraterestrilor, care fie ca sunt verzi, fie ca sunt gri, au capetele foarte mari si corpurile delicate, chiar fragile, si el pare a veni din cultura noastra, si anume dintr-o extrapolare darwinista. Antropologia fizica a dovedit ca de-a lungul evolutiei omului creierul a avut o tendinta de marire, in timp ce corpul a devenit mai delicat. O maimuta antropoida este mult mai puternica, dar si mai putin inteligenta decat un om. Fosilele multor stramosi sau colaterali ai omului indica ca si la acestia raportul dintre masa osoasa si musculara si marimea creierului era initial asemanator cu cel al maimutelor antropoide, dar in timp masa osoasa si cea musculara au scazut, iar masa cerebrala a crescut. Intre aniii 1950 si 1980 chiar a predominat tendinta de a crede ca acesta a fost un drum drept, cu o linie evolutiva mai mult sau mai putin continua, determinata de tendinta descrisa mai sus. Mai mult, se specula ca tendinta de crestere a creierului si de scadere a masei corpului erau corelate cu dezvoltarea tehnologica, tehnologia compensand pierderea in planul fortei fizice. Astazi stim ca drumul spre umanitate nu a fost atat de drept, ci mult mai complex, dar in cultura populara s-a intiparit imaginea omului-maimuta cu creierul mai mic si foarte robust; punandu-l la mijloc pe Homo sapiens, rezulta ca, pastrand tendinta, urmasul acestuia ar trebui sa fie o fiinta cu un creier mult mai mare decat al lui Homo sapiens, dar practic lipsita de forta fizica, cu un corp atrofiat, suplinind atrofierea corpului cu tehnologia aflata la dispozitia sa. Pe scurt, exact imaginea standard a extraterestrului, omulet verde sau gri. De fapt, prin 1986 sau 1987 un studiu foarte interesant in acest sens a fost realizat de un profesor universitar francez, care corela mitul extraterestrului gracil cu creier hipertrofiat cu mitul lui Yeti, giganticul om-maimuta, cei doi exprimand de fapt extremele evolutive ale umanitatii, asa cum sunt ele percepute in cultura populara.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 03:29

De la: ticu, la data 2009-07-23 21:59:14
De la: AMIRALUL, la data 2009-07-23 20:12:30
:

sml-confused0067: Domnule AMIRALUL, nu ma intelege gresit, cand am spus "glumet" m-am referit adica faci glume cu mine, nu la altceva, :glume domnule, fiindca extraterestrii nu au cum sa vina la noi, intelegi, E IMPOSIBIL > !cine stie ce ai vazut matale !

Fiinte din astea, REAL, au fost vazute doar de citeva zeci de persoane. Ma refer la cei din deceniile cind nu era era digitala. Deci si falsuri f putine. Practic era imposibil sa falsifici un omulet de 1 m care alerga din intimplare prin fata camerei sau ap foto. Persoanele respective facind fotografii evident in scop normal.
In privinta faptului, de unde vin, am mai spus si aici si pe alte forumuri. Sint in nave gigantice, la marginea sistemului solar.
dar Dl Ticu, iti dau dreptate. Acum mai multi ani, a fost difuzata o informatie, ca aceste fiinte, urmeaza sa se cam retraga. Si-au facut treaba cu noi. Ei ne-au nasit. Dupa unele surse sint de 18 milioane ani. Cel care a spus informatia si multe altele, a murit dubios.
Deci in viitor s-ar putea sa fie liniste, pe Terra. Poate in spatiul mai indepartat de Terra sa mai circule.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 03:41

Dl Danubian, in 1989, prin toamna, intr-un oras rus, de prin sud, Volgograd, nu mai tin minte, a aterizat un obiect. Intr-un parc. Au iesit fiinte din el. Erau multi oameni prin apropiere. Fiintele nu au observat oamenii, cu toate ca era apropiati. Cind i-au vazut, au intrat repede in nava si au plecat.
Tot in Rusia, a fost gasit un fel de ou, cu un extraterestru mic in el. A fost vazut cind a aterizat, si gasit apoi.
Tot in Rusia un caz dramatic. Mai multi militari, citeva zeci se pare, s-au apropiat de un echipaj linga un aparat. Era prin Siberia. Aveau de gind sa-i captureze. Dupa declaratii aparatul ori era defect ori chiar se prabusise. Fiintele s-au prins in cerc si ....au explodat, formind o jerba de scintei. Militarii care au fost atinsi de scintei au devenit...plastifiati. Unii au innebunit. Militarii plastifiati mai sint si acum intr-un depozit militar. E intr-un raport militar cazul.

Am pus cazurile astea ca sa se vada ca nu numai in SUA sint cazuri.
Sint si la noi, dar isi bat joc cei din media de oamenii care relateaza.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 10:32

De la: nastasemihail, la data 2009-07-26 03:41:03Dl Danubian, in 1989, prin toamna, intr-un oras rus, de prin sud, Volgograd, nu mai tin minte, a aterizat un obiect. Intr-un parc. Au iesit fiinte din el. Erau multi oameni prin apropiere. Fiintele nu au observat oamenii, cu toate ca era apropiati. Cind i-au vazut, au intrat repede in nava si au plecat.
Tot in Rusia, a fost gasit un fel de ou, cu un extraterestru mic in el. A fost vazut cind a aterizat, si gasit apoi.
Tot in Rusia un caz dramatic. Mai multi militari, citeva zeci se pare, s-au apropiat de un echipaj linga un aparat. Era prin Siberia. Aveau de gind sa-i captureze. Dupa declaratii aparatul ori era defect ori chiar se prabusise. Fiintele s-au prins in cerc si ....au explodat, formind o jerba de scintei. Militarii care au fost atinsi de scintei au devenit...plastifiati. Unii au innebunit. Militarii plastifiati mai sint si acum intr-un depozit militar. E intr-un raport militar cazul.

Am pus cazurile astea ca sa se vada ca nu numai in SUA sint cazuri.
Sint si la noi, dar isi bat joc cei din media de oamenii care relateaza.
mihaita,lor nu le trebuie adevarul,ei vor doar sa vina jesus christ,the fucking super star

9am053446

3 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 16:21

De la: BINLANDEN, la data 2008-11-29 10:12:39 NU MAI EXISTA CA IA FURAT CORUPTII DIN ROMANIA

octavian
Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 16:50

Daca vom considera termenul EXTRATERESTRU=in afara Terrei, da, mai exista cel putin 13 mii de planete care pot sustine viata. Aceasta este concluzia astronomilor.
Din punct de vedere religios, Apostolul Ioan, vine si spune la un moment dat, ca daca se vor scrie carti cu tot ce a facut Isus, aceste carti nu vor incapea in lumea noastra, pe pamint.
Biblia este cartea de istorie a Pamintului, nicidecum a Universului.
Scrie ca Dumnezeu a facut cerurile (si aici, din cind in cind ni se mai da cite o referinta despre Univers) si PAMINTUL. INCEPIND DE LA ACEST PUNCT SE VORBESTE NUMAI DESPRE PAMINT: legi, viata, profetii etc.
Nu gasim niciunde scris ca nu ar mai fi alte lumi, si noi sintem BURICUL Universului.
Daca sintem realisti, noi sintem doar un praf in infinit.
DA ETRATERESTRII EXISTA SI AVEM MII DE DOVEZI.
Acum, nu-i nimeni vinovat, daca unii tin capul in traista!

shanice

300 mesaje
Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 16:55

De la: radita09_telus_net, la data 2009-07-26 16:50:36Daca vom considera termenul EXTRATERESTRU=in afara Terrei, da, mai exista cel putin 13 mii de planete care pot sustine viata. Aceasta este concluzia astronomilor.
Din punct de vedere religios, Apostolul Ioan, vine si spune la un moment dat, ca daca se vor scrie carti cu tot ce a facut Isus, aceste carti nu vor incapea in lumea noastra, pe pamint.
Scrie ca Dumnezeu a facut cerurile (si aici, din cind in cind ni se mai da cite o referinta despre Univers) si PAMINTUL. INCEPIND DE LA ACEST PUNCT SE VORBESTE NUMAI DESPRE PAMINT: legi, viata, profetii etc.
Nu gasim niciunde scris ca nu ar mai fi alte lumi, si noi sintem BURICUL Universului.

Tin capu'n traista !!! Yes !!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 16:59

De la: radita09_telus_net, la data 2009-07-26 16:50:36Daca vom considera termenul EXTRATERESTRU=in afara Terrei, da, mai exista cel putin 13 mii de planete care pot sustine viata. Aceasta este concluzia astronomilor.
emile,vrei adevarul?spune-mi daca vrei sa cunosti extrase din file ale arhivei secrete a vaticanului

Pagini: << 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului EXISTA EXTRATERESTRI?
Mergi la: