back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Exista extraterestri?

Pagini: << 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 15:18

De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-10 15:11:04 De pe la 19 incepand, cand vrei tu.
ok,ne auzim atunci

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
umblataprinlume

72 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 15:28

Eu cred ca exista o forta supranaturala care dirijeaza lumea...

Universul, omul, animalele, plantele, toate sant niste mecanisme extrem de complexe si fantastice...

Vizionati, cititi si va minunati pe mine una m-a impresionat foarte mlt acest filmulet... Mi se pare atat de excitanta idea:

video.google.com/videoplay?docid=2187881590727047595

favorita nr.1
umblataprinlume

72 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 15:31

De la: cumintica, la data 2008-11-24 02:32:07 exista multe gauri negre financiare,in care se topesc multi bani pe imaginatie.Pamintul este singura planeta din Univers locuita de oameni,forma cea mai evoluata de viata ,restul pe alte planete exista bacterii,iar pe pamint minti cu imaginatie distructiva.Profitorii din religii si excrocii din politica care traiesc pe spinarea naivilor creduli.

"Gura pacatosului Adevar Graieste..."

favorita nr.1
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 15:44

Exista destui ce se grabesc a ne critica , numai ca intre noi si ei ,....exista acea diferenta precum aceia dintre temporalitate si atemporalitate.

Daca -i intalnesti si incerci un schimb ideatic , ti-ai dat foc la cutia cu gugustuci !....cu cat incerci sa cobori mai mult spre nivelul lor de intelegere pentru a te face inteles, cu atat te vor atrage -din ce-in-ce mai puternic - spre nivelul necunoasterii lor, apoi te vor invinge foarte usor avand la dispozitie atat practica cat si experienta ignorantei.

Acesti indivizi, se comporta precum oamenii cavernelor care la iesirea dintr-o grota si-ar acoperi ochiii pentru a nu se lasa fotografiati d-un satelit geostationar.

N-am sa pretentind ca o majoritate importanta dintre indivizii ce compun acuala civilizatie umana sa inteleaga fenomenologia si cercetarile stiintifice a caror desfasurare se afla la frontierele cunoasterii umane, dar, sa intalnesti indivizi ce se folosesc de mijloacele de comunicatii cat-de-cat tehnologizate,informatizate,..&,..&...& si sa-si exprime public ignoranta, ....chiar ca-mi taie orice apetit al "schimburilor" s-al comunicarii rationale.

Tare-mi (....),... sa le spun celor care nu inteleg , ori celor care fenomenologia OZN considera ca-i o utopie, ca se pot intoarce oricand fericiti in grotele din care au iesit, sau poate nu !!!!..

Sirius, o lasam balta sau ne lasam pagubasi ?

lerolv4

282 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 15:50

De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-10 14:45:18 Florine, nu m-am prins inca exact unde bati (asta fiindca nu beau lapte), dar numele meu n-a aparut niciodata-n presa, eu fiind un "anonimus" perfect, dupa cum imi dicteaza... constiinta; nu-s nici infractor evadat sau lasat sa plece linistit acasa dupa ce-a facut risipa de "plumbi" pe pielea cuiva, nici din acela cu "guler alb" de sub care nu se vede jegu`, nici Jack Spintecatoru`, nici nu fac parte din vreo "Nobila Familie"... asa ca presa nu ma baga-n seama... si bine face! Natiune spirituala, zici? E interpretabil - in sens pozitiv - natiune al carui nivel intelectual a trecut pragul mediocrului al "grobianului" de jos si mediu, cu o constiinta de sine, de menirea sa, mult mai acuta decat a natiunilor care s-au axat exclusiv pe satisfacerea unor nevoi materiale in detrimentul spiritualitatii (atata timp cat spiritualitatii nu i se atribuie doar un unic sens - cel religios); cu-alte cuvinte, exprimat simplu - o natiune care nu se rezuma la ideea ca-i destul sa ai multi muschi si minte putina. In sens negativ - o natiune cu o puternica miscare regresiva datorata unei mari mase indoctrinate religios, fapt care implica o tendinta retrograda, fatalista, opusa celei ascendente; exprimat simplist - "fericiti cei saraci cu duhul...", sau meditatie excesiva (lene in gandire si actiune) contra activitate creativa si utila; ori si mai simplu - "dusi cu pluta"... depinde la ce te referi. Asta ca sa-ti raspund la "tema de casa". Revenind la tematica, Ticu a recunoscut ca astronautii nu pot avea iluzii optice intrucat ei - impreuna cu navele cosmice - evolueaza in spatiul extraterestru, deci inafara atmosferei; la fel, trebuie tinut cont si de celelalte aspecte care-l fac sau nu pe-un om apt pt. zborul cosmic - sanatate perfecta, antrenamentul premergator de lunga durata, cunostinte temeinice intr-ale stiintei, tehnologiei, psihologiei, navigatiei, etc. In cazul asta, sa explice urmatoarele: "... in martie 1964, cosmonautii de pe Voshod 1 au semnalat ca in apropierea lor a trecut un obiect misterios. In toamna aceluiasi an, nava Voshod 2 s-a intalnit la un moment dat pe traiectoria sa circumterestra cu un grup de corpuri discoidale care n-au putut fi identificate. In ziua de 14 noiembrie 1964 astronomul argentinian B. Reyna a observat mai multe obiecte luminoase, vizibile doar prin telescop, inconjurand de cateva ori satelitul de telecomunicatii Echo 2, care la acea data se gasea la altitudinea de 1000 km, dupa care au disparut". Asta, pt. inceput; si-am dat citatul acesta intentionat spre a-l putea intreba cum se face ca nu doar americanii "au vedenii, c-ar fi implantati, sunt satelitii lor ceea ce-au vazut", etc. Astronauti care sa nu recunoasca propriii sateliti sau cei ai altei tari evoluand pe orbita?! Sau care sa semnaleze centrului de coordonare a zborului ca alaturi de ei evolueaza... meteoriti ori comete?! Te consideri om cu scaun la cap?

Oare toate astea nu au fost spuse, deoarece se cauta o alta plecare in spatiu si fondurile de bani trebuiau justificate?
Eu cred ca totul a plecat de la ideea ca, in spatiu exista viata, deci in consecinta stiinta a creat prima nava cosmica, pe banii cine stie cui. Pe urma odata ajunsi in cosmos, transmiteau sau inregistrau tot felu de idei pe care astronauti le debitau, nu spun ca sunt prosti sau nebuni, dar exista posibilitatea de a dori sa se intoarca din nou in spatiu si iata ca fara motive nu o puteau face. E complex de crezut ce am spus mai sus, deoarece nu am dovezi, dar se poate adeveri in prezentul nostru, logica din trecutul lor.
Plus era eu zic o noua cucerire, pentru cuceritori care au realizat prea multe de atunci pana acum. Daca EXTRATERESTRI in propria lor fiinta ar fi existat, atunci eu zic ca ne contactau deja pe fata.
Dar se pare ca este o iluzie si un vis a unora, care nu traiesc pe pamant ci pe EXTRAPAMANT, facant totul intr-o EXTRA masura.
Intelepciune si Pace tuturor.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 16:38

De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-10 14:45:18 Florine, nu m-am prins inca exact unde bati (asta fiindca nu beau lapte), dar numele meu n-a aparut niciodata-n presa, eu fiind un "anonimus" perfect, dupa cum imi dicteaza... constiinta; nu-s nici infractor evadat sau lasat sa plece linistit acasa dupa ce-a facut risipa de "plumbi" pe pielea cuiva, nici din acela cu "guler alb" de sub care nu se vede jegu`, nici Jack Spintecatoru`, nici nu fac parte din vreo "Nobila Familie"... asa ca presa nu ma baga-n seama... si bine face! Natiune spirituala, zici? E interpretabil - in sens pozitiv - natiune al carui nivel intelectual a trecut pragul mediocrului al "grobianului" de jos si mediu, cu o constiinta de sine, de menirea sa, mult mai acuta decat a natiunilor care s-au axat exclusiv pe satisfacerea unor nevoi materiale in detrimentul spiritualitatii (atata timp cat spiritualitatii nu i se atribuie doar un unic sens - cel religios); cu-alte cuvinte, exprimat simplu - o natiune care nu se rezuma la ideea ca-i destul sa ai multi muschi si minte putina. In sens negativ - o natiune cu o puternica miscare regresiva datorata unei mari mase indoctrinate religios, fapt care implica o tendinta retrograda, fatalista, opusa celei ascendente; exprimat simplist - "fericiti cei saraci cu duhul...", sau meditatie excesiva (lene in gandire si actiune) contra activitate creativa si utila; ori si mai simplu - "dusi cu pluta"... depinde la ce te referi. Asta ca sa-ti raspund la "tema de casa". Revenind la tematica, Ticu a recunoscut ca astronautii nu pot avea iluzii optice intrucat ei - impreuna cu navele cosmice - evolueaza in spatiul extraterestru, deci inafara atmosferei; la fel, trebuie tinut cont si de celelalte aspecte care-l fac sau nu pe-un om apt pt. zborul cosmic - sanatate perfecta, antrenamentul premergator de lunga durata, cunostinte temeinice intr-ale stiintei, tehnologiei, psihologiei, navigatiei, etc. In cazul asta, sa explice urmatoarele: "... in martie 1964, cosmonautii de pe Voshod 1 au semnalat ca in apropierea lor a trecut un obiect misterios. In toamna aceluiasi an, nava Voshod 2 s-a intalnit la un moment dat pe traiectoria sa circumterestra cu un grup de corpuri discoidale care n-au putut fi identificate. In ziua de 14 noiembrie 1964 astronomul argentinian B. Reyna a observat mai multe obiecte luminoase, vizibile doar prin telescop, inconjurand de cateva ori satelitul de telecomunicatii Echo 2, care la acea data se gasea la altitudinea de 1000 km, dupa care au disparut". Asta, pt. inceput; si-am dat citatul acesta intentionat spre a-l putea intreba cum se face ca nu doar americanii "au vedenii, c-ar fi implantati, sunt satelitii lor ceea ce-au vazut", etc. Astronauti care sa nu recunoasca propriii sateliti sau cei ai altei tari evoluand pe orbita?! Sau care sa semnaleze centrului de coordonare a zborului ca alaturi de ei evolueaza... meteoriti ori comete?! Te consideri om cu scaun la cap?
: sml-happy0158: Domnita Zegetina, chiar daca ne contrazicem puternic pe acest forum , sa nu aveti nicio clipa ideea ca vin jigniri, sau alte obraznicii, stiu sa respect omul, decenta, si ideile lui !In 1964,echipajul lui Vostok 1 au semnalat ca un obiect ciudat ii urmareste, ;mister dezlegat, era una din treptele rachetei, din cauza inertiei ia mai urmarit o vreme,si fiind o problema la desprindere, si-a modificat putin pozitia, Nu mult dupa aceea, daca va amintiti, au fost niste discutii intre rusi si americani, se invinuiau pentru poluarea cosmosului, adica tot ce era scos din folosinta [trepte sateliti] erau lasati sa pluteasca in deriva prin cosmos fiind pericol pentru alti. acestia erau confundati de multe ori cu faimoasele OZN si ploile de meteoriti dadeau alte impresii,acestea" pacaleau " pe cosmonauti de raportau OZN !Daca ar fi asa , dupa parerea matale de ce americanii tin secret , cand se semnaleaza OZN sau extraterestrii., asa ceva se facea cunoscut imediat in toata lumea ?

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 16:42

De la: umblataprinlume, la data 2009-03-10 15:28:59Eu cred ca exista o forta supranaturala care dirijeaza lumea...
Universul, omul, animalele, plantele, toate sant niste mecanisme extrem de complexe si fantastice...
Vizionati, cititi si va minunati pe mine una m-a impresionat foarte mlt acest filmulet... Mi se pare atat de excitanta idea:

video.google.com/videoplay?docid=2187881590727047595

Da , exista o forta ,si se numeste Dumnezeu !

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 16:47

De la: mytcor, la data 2009-03-10 15:44:08Exista destui ce se grabesc a ne critica , numai ca intre noi si ei ,....exista acea diferenta precum aceia dintre temporalitate si atemporalitate.
Daca -i intalnesti si incerci un schimb ideatic , ti-ai dat foc la cutia cu gugustuci !....cu cat incerci sa cobori mai mult spre nivelul lor de intelegere pentru a te face inteles, cu atat te vor atrage -din ce-in-ce mai puternic - spre nivelul necunoasterii lor, apoi te vor invinge foarte usor avand la dispozitie atat practica cat si experienta ignorantei.
Acesti indivizi, se comporta precum oamenii cavernelor care la iesirea dintr-o grota si-ar acoperi ochiii pentru a nu se lasa fotografiati d-un satelit geostationar.
N-am sa pretentind ca o majoritate importanta dintre indivizii ce compun acuala civilizatie umana sa inteleaga fenomenologia si cercetarile stiintifice a caror desfasurare se afla la frontierele cunoasterii umane, dar, sa intalnesti indivizi ce se folosesc de mijloacele de comunicatii cat-de-cat tehnologizate,informatizate,..&,..&...& si sa-si exprime public ignoranta, ....chiar ca-mi taie orice apetit al "schimburilor" s-al comunicarii rationale.
Tare-mi (....),... sa le spun celor care nu inteleg , ori celor care fenomenologia OZN considera ca-i o utopie, ca se pot intoarce oricand fericiti in grotele din care au iesit, sau poate nu !!!!..

Sirius, o lasam balta sau ne lasam pagubasi ?
: sml-confused0067: Mytcor, toate bune, dar e prea mult bla bla bla , in teoria ta. Mai redu la un bla sa intelegem si noi > .

Ticu
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 16:59

Poi vezi Ticule, acesta-i defectul tau , ca nu intelegi !...

Mai grav, nici nu te-ai straduit pentru a putea intelege.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 17:04

De la: mytcor, la data 2009-03-10 16:59:13Poi vezi Ticule, acesta-i defectul tau , ca nu intelegi !...

Mytcor, explicăâi tu la ticu...că doamna pe care o aplaudă cu așa sârg, are impresia că pământu-i gol pe dinăuntru și de-acolo de vine "mântuirea"!!!

Mamăă ce de absurdități!!!

Scuze...tastatura, bat-o vina!: explică-i

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 17:09

De la: dora_visinescu, la data 2009-03-10 17:04:45
De la: mytcor, la data 2009-03-10 16:59:13Poi vezi Ticule, acesta-i defectul tau , ca nu intelegi !...

Mytcor, explicăâi tu la ticu...că doamna pe care o aplaudă cu așa sârg, are impresia că pământu-i gol pe dinăuntru și de-acolo de vine "mântuirea"!!!

Dora, intreab-o cati ani are s-apoi cere sa-ti arate foaia matricola.
Vezi sa nu fi trecut prin scoala din Ro si sa fie proprietara vr-unei diplome de studii d-aia cu € uroi pictati pe verso !...

sirius_zegetina

808 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 19:10

"Gura pacatosului, adevar graieste"... Mytcor, in sensul studiilor... c-asa merge treaba cam de mult la fac. din B.Herculane - de unde si zicala de tip nou "Te duci turist si te-ntorci jurist"! Ce nu pot pricepe nici in ruptu` capului e de ce se agata unii ca-nnecatu` de-un pai, formuland tot soiu` de explicatii ce nu stau in picioare nici cat un sugar de 3 luni, in mod total confuz si parca citand din prelegerile lui C. Sagan din urma cu vreo 15 ani cand, platit si la comanda U.S.A.F. debita "explicatiile" preluate de Ticu si-altii; cine-a vazut interviul f. amplu de-acum 3 ani a vazut si-nteles destul, fiindca Sagan a adunat dovezile reale si si-a intocmitt o documentatie paralela pe care a pastrat-o pana la schimbarea din functie (sau decesul) celor care l-au platit in trecut si care i-au pus in vedere sa-si tina gura, ca altfel... In fine, asta-i problema lui Sagan; pt. co-forumistii care-si etaleaza credinta-n Dumnezeu, dar si-n biblie, dar care pretind ca "nu ne-a contactat sau vizitat nimeni" ii invit sa-mi raspunda cine-au fost ingerii, de unde-au venit, cum de s-au putut metisa cu pamantencele, cu ce-au venit si unde-au plecat.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 19:53

De la: mytcor, la data 2009-03-10 17:09:05
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-10 17:04:45

Dora, intreab-o cati ani are s-apoi cere sa-ti arate foaia matricola.
Vezi sa nu fi trecut prin scoala din Ro si sa fie proprietara vr-unei diplome de studii d-aia cu € uroi pictati pe verso !...
Mytcor, te rog si eu ceva, intreabo pe doamna Dora la care doamna se refera, ca o aplaud cu asa sarg ? Eu nu stiu la cine se refera si nu aplaud pe nimeni .

Ticu
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 20:24

....hmm ! s-apoi dupa ce "Te duci turist si te-ntorci jurist", le mai trebuiesc si-o universitate d-aia cu plata de " dresat tupeul ", altfel nu-i individul competent pentru un upgrade in erarhia diviziunii muncii ,...n-asa ?...

Sa ne fereasca "Elohinonino-Nino" sa-si lanseze unu' d-asta un deshti in bataia vantului sau... c-ai dat d-un "hait" de-ti sar clampanalele direct in zama "fundamentelor abstract ostracizate" de unu' d-alde cesta !...ehe !...nu-l intreba daca te-ncearca, c-a 2-a zi trebuie musai sa-i deschizi capitonata inaintea secretoasei .

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2009, ora 14:48

Descriere 100% exacta a ipochimenului respectiv, Mytcor; intalnitu-l-ai vreodata, ori te-mpiedicasi de el? Eu am avut "placuta" experienta de "sezum" dinaintea unui asemenea exemplar deloc rar in zilele noastre. Sa-ti descriu faza: trec peste amanunte picante, trec si peste descrierea antecamerei, dar nu si-a secretarei care era un deliciu de aspect coboratoare - bag sama - dintr-un sir de top-modele tipice f. terestre (siliconata pe toate partile din belsug, "pictata" numa` cu produse Maybelline, craci pana-n amigdale, o idee de bluzita si-a fustita de nu stiai daca-i pusa acolo cu intentia de-a acoperi ceva ori de-a face reclama la batiste, oaie-n cap - adica abia de i se zareau ochii de carlionti si, bineinteles, blonda si platinata pe deasupra - ti-ai format o imagine?), trec si peste "capitonata" pe care-a deschis-o cu evlavie, nu mai amintesc de kitch-ul de neam prost ce se voia lux din terenul ala de tenis numit birou si... ma prezant "d-lui"! Eh, pe-asta, la fel, musai sa ti-l descriu, ca sa stii - pe viitor, daca prinzi sub geana o astfel de "creatie" - ce hram poarta: tolanit intr-un fotoliu mai apropiat de dimensiunile unui divan de harem, a catadicsit - totusi - sa se semi-ridice mai intai, asteptand efectu`; cum asta - efectu`- a intarziat sa se arate s-a inaltat complet. Na, c-amu` si-aveai ce vedea: o golema de peste 1,90 ce batea la fund mai bine de 2 chintale, "colorata" bine din nascare, cu laboante de lotcar si cu picior de neam prost ca toate alealalte (cred c-avea o talpa marimea 47!), transpirat zdravan si-mprastiind in toata hala aia o duhoare de "Rexona Men" amestecata cu propriu-i "parfum" (gretos!), c-o claie de late cam unsuroase, ochi afundati in pungi de grasime... ce mai, cred ca-l vezi; trebe musai sa adaug ca era paros pe labe, inclusiv pe deshte... ca nu stiam - is intr-un ceva numit birou, ori in "Planeta maimutelor"! Ce era sa fac, l-am lasat sa se desfasoare si sa se-nfasoare la loc ca sa putem discuta la obiect; crezi ca s-a putut? ash! tipu` se chiora la tratatul de drept civil de sub nasu-i cat un trombon baban ca la a 8-a minune a lumii contemporane, maraia din cand in cand ceva indefinibil, rasfoia cartoiu` cu pricina, se benocla iar de parca art. de lege ar fi fost o cocomarla ori un mitucangur, o punea jos, iar o lua-n laboante, ba odata a si-ntors-o cu "cracii-n" sus, adica cu scrisul pe inverse (n-am priceput nici in ziua de azi de ce)... Si-uite asa m-am lasat pagubasa de-a mai trece pe la astfel de "birouri de consultanta juridica", chiar daca la plecare, dupa ce mi-a "pompat" mana cu sarg, a chirait un "mai treceti pe la noi"! La anu` si la multi ani, mesterica! Treaca al de-are timp de pierdut si bani de aruncat pe garla! Afara, ma uitam cu mila la bietu` "Nissan Patrol" ultimu` racnet ce trebuia sa-ndure la fiecare deplasare chintalele malacului si-l compatimeam sincer. Asa ca, Mytcor, grija mare si ochii cat sarmaua! Cand zaresti numa` de la distanta asa o aratare, fa cale-ntoarsa si ia-ti picioarele la trap, ca nu-i rostu`sa incerci a sta la taclale fiindca n-ai cu cine! Si-asta-i abia inceputu`! Stai sa vezi ce halimai o fii cand termina ai de se numesc inca "studenti"! Na, am oferit si-o descriere faina a "bravilor juristi cu viitoru`-n fata" si cu noi pe-unde s-o mai nimeri, amu sa trecem la "obectu`" topicului; vad ca n-am primit niciun raspuns la intrebarile puse. Unde-s parerile "bine documentate si-ntemeiate"?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 11 Martie 2009, ora 16:50

Poi da @Sirius, dupa cum "suflezi naratiunea-ti " parca-mi "zbantzuie corasonu-mi d-asa musica tradicional de gran calidad" , ai potrighit-o cum nu se putea mai bine, asa ceva,... trebuie "musui sa-i gazetam mazeta " ca doar n-om fi numai noi hai mai "Stanesti Patitii"autohtoni.

Scuze @Sirius !...momentan nu dispun de timpul minim sufieient pentru ati raspunde pe masura d-aceea am sa-ti postez un mai vechi com. pe care la-m postat pe-o alta tema.
Referitor la ei sa fim tot noi,... Terrani , -com .pe care l-ai postat pe alt topic- nu-i exclus !..tocmai acest aspect ar rezulta in urma unei ipotezedin care rezulta lipsa interactiunii.

Nu s-a " certificat oficial " pana acum teleportarea unui obiect sau chiar a unui om doar cu puterea mintii.Ceea ce se cunoaste, de catre o larga majoritate, sunt "spectaculoasele rezultante" din Experimentul Philadelphia , facand abstractie de ultimele descoperiri stiintifice ale cercetarii fundamentale .
"Arc peste timpul celor peste sase decenii, au aparut sute de lucrari în întreaga lume ce au abordat unul dintre cele mai controversate experimente efectuate de catre armata americana în anul 1943, cand se presupune ca o nava a armatei americane a fost teleportata pe o distanta de 600 Km ca urmare a unui experiment ultrasecret numit Proiectul Rainbow (Curcubeul), cunoscut publicului sub numele de Experimentul Philadelphia.
La baza acestui experiment au stat lucrarile savantilor Nicola Tesla si Albert Einstein, ce tratau complexul „continuu spatiu – timp”.

Fizica cuantica considera ca toate sistemele materiale detine o caracteristica principala: dualitatea undă-particulă. Electronii, / care în fizica newtoniana / acționau ca particule, în condiții speciale se pot comporta ca unde, respectand legile electromagneticii si nu cele ale mecanicii.
Exemplificand, un atom poate face un salt de la o stare la alta, fara a trece prin stadiile intermediare, cu emisia unei cantitați cuantice de energie luminoasă. Ultimile cercetari in domeniu, au reusit a demonstra un fenomen uimitor : asa zisul efect 2 pe un loc in care /empiric spus/ s-ar putea cita versul lui Eminescu " Azi o vedem si nu e ".....nu-l / o vedem dar exista !... ceea ce noi putem vedea la un anumit nivel de vibratie al materiei este universul nostru, iar la un nivel superior/inferior de vibratie al materiei ,ea dispare din "campul nostru vizual" transcendand in campul vizual al "celorlalti observatori" ai universului de stare superior/inferior devenind vizibil pentru ei. Conf. teoriei: Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga ci totul se transforma !... Cand particulele interactioneaza, este ca si cum ele ar fi conectate prin legaturi invizibile la un intreg. La scara cozmica (universala), infinitatea invizibilelor conexiuni supuse analizelor,rezultatul lor devine probabilistic, dar, avem la dispozitie teoriilo haosului si al logicii vagului prin care intr-un viitor nu prea indepartat, am certitudinea ca vor fi,... cel putin predictibile. .
Exista o proprietate "ciudata", putem spune c-ar fi chiar stranie; de... "ne-localizare" cuantică. Adica particule aflate la distanteunele de altele (de ex. mii de ani lumina / V. luminii= 300.000 Km/s ) pot sa interacționeze unele cu altele într-un mod ciudat, ca si cum ar fi inter-conectate, insa legatura dintre ele ne este actualmente necunoscută. Este un efect, ca si cum ar exista un "TOT" care dirijeaza prin metode necunoscute fiecare particula a universului . Cercetatori cum ar fi; Heisenberg au dezvoltat aceasta ipoteza, demonstrând ca observatiile nu pot fi obiective, deoarece observatorul, prin actiunea sa de observare, modifică starea cuantică a intregului sistem observat. Spus concret, rezulta ca simpla indreptare a atenției catre o floare modifica la nivel cuantic starea acelei flori!......

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2009, ora 17:09

Am citit teoria emisa de Heisenberg, iar ce afirma nu-i lipsit de sens, intrucat se cunoaste demult dualitatea atomica unda-particula; as adauga doar ca Experimentul Philadelphia, cu toate variantele lui date pe ici-pe colo publicitatii, tot mai prezinta multe aspecte necunoscute. De ex. nava Eldridge - "obiectul" experimentului, a fost vazuta clar de multi observatori (indeosebi militari) in rada portului Norfolk, dupa care a disparut iarasi. S-a negat si experimentul in sine, si rezultatele acestuia; se pune insa o intrebare: daca acea nava n-a fost implicata in niciun fel in experiment, cum de, atunci cand in `52 a fost vanduta marinei grecesti, era mai usoara cu 2200 t; unde s-a "pierdut" diferenta de greutate, dintre cea trecuta-n documentele de dare-n folosinta si cea pe care-o avea in momentul vanzarii? Ce s-a demontat de pe ea inainte de-a fi vanduta? A avut totusi dreptate Jessup Morris?!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2009, ora 17:50

De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-10 19:10:33 "Gura pacatosului, adevar graieste"... Mytcor, in sensul studiilor... c-asa merge treaba cam de mult la fac. din B.Herculane - de unde si zicala de tip nou "Te duci turist si te-ntorci jurist"! Ce nu pot pricepe nici in ruptu` capului e de ce se agata unii ca-nnecatu` de-un pai, formuland tot soiu` de explicatii ce nu stau in picioare nici cat un sugar de 3 luni, in mod total confuz si parca citand din prelegerile lui C. Sagan din urma cu vreo 15 ani cand, platit si la comanda U.S.A.F. debita "explicatiile" preluate de Ticu si-altii; cine-a vazut interviul f. amplu de-acum 3 ani a vazut si-nteles destul, fiindca Sagan a adunat dovezile reale si si-a intocmitt o documentatie paralela pe care a pastrat-o pana la schimbarea din functie (sau decesul) celor care l-au platit in trecut si care i-au pus in vedere sa-si tina gura, ca altfel... In fine, asta-i problema lui Sagan; pt. co-forumistii care-si etaleaza credinta-n Dumnezeu, dar si-n biblie, dar care pretind ca "nu ne-a contactat sau vizitat nimeni" ii invit sa-mi raspunda cine-au fost ingerii, de unde-au venit, cum de s-au putut metisa cu pamantencele, cu ce-au venit si unde-au plecat.
: sml-confused0067: Domnita zegetina, am vazut si eu cateva emisiun ale lui Sagan. Am mai spus, nu confundati ingerii cu extraterestrii, lumea cereasca cu universul.Ingerii nu sunt extraterestrii, ei sunt fapturi dumnezeiesti cu un anumit rol pe la noi. De unde au venit si unde-i lumea lor, nu se stie, fapt este ca sunt. Ingerii nu au sex, nu s-au cuplat cu femei pamantene , cuplarea este pentru procreere.;Au venit prin putere dumnezeiasca si nu au plecat nicaieri, sunt aici cu noi .

Ticu
sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2009, ora 18:01

Aleluiaaa, confuzia confuziilor, nestiinta nestiintelor, abureala la doi bani bucata, scris mult habar putin; "cateva" emisiuni cu C. Sagan ca invitat? Se vede!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 15:04

De la: ticu, la data 2009-03-11 17:50:51
De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-10 19:10:33 "Gura pacatosului, adevar graieste"... Mytcor, in sensul studiilor... c-asa merge treaba cam de mult la fac. din B.Herculane - de unde si zicala de tip nou "Te duci turist si te-ntorci jurist"! Ce nu pot pricepe nici in ruptu` capului e de ce se agata unii ca-nnecatu` de-un pai, formuland tot soiu` de explicatii ce nu stau in picioare nici cat un sugar de 3 luni, in mod total confuz si parca citand din prelegerile lui C. Sagan din urma cu vreo 15 ani cand, platit si la comanda U.S.A.F. debita "explicatiile" preluate de Ticu si-altii; cine-a vazut interviul f. amplu de-acum 3 ani a vazut si-nteles destul, fiindca Sagan a adunat dovezile reale si si-a intocmitt o documentatie paralela pe care a pastrat-o pana la schimbarea din functie (sau decesul) celor care l-au platit in trecut si care i-au pus in vedere sa-si tina gura, ca altfel... In fine, asta-i problema lui Sagan; pt. co-forumistii care-si etaleaza credinta-n Dumnezeu, dar si-n biblie, dar care pretind ca "nu ne-a contactat sau vizitat nimeni" ii invit sa-mi raspunda cine-au fost ingerii, de unde-au venit, cum de s-au putut metisa cu pamantencele, cu ce-au venit si unde-au plecat.
: sml-confused0067: Domnita zegetina, am vazut si eu cateva emisiun ale lui Sagan. Am mai spus, nu confundati ingerii cu extraterestrii, lumea cereasca cu universul.Ingerii nu sunt extraterestrii, ei sunt fapturi dumnezeiesti cu un anumit rol pe la noi. De unde au venit si unde-i lumea lor, nu se stie, fapt este ca sunt. Ingerii nu au sex, nu s-au cuplat cu femei pamantene , cuplarea este pentru procreere.;Au venit prin putere dumnezeiasca si nu au plecat nicaieri, sunt aici cu noi .

Enoch

1.Iata cuvintele lui Enoh prin care el binecuvinteaza pe cei alesi si cei drepti care vor trai timpuri de mahnire profunda, cand vor fi respinse toate rautatile si toate nelegiuirile. Enoh, om drept care a mers in fata Domnului, cand ochii lui au fost deschisi si cand el a contemplat o viziune sfanta in Ceruri si a spus: " Iata ce mi-au prezentat ingerii".

1. Toti aceia care locuiesc in Ceruri cunosc ce se intampla pe pamant.

2. Ei stiu ca sferele ceresti care ne lumineaza nu-si schimba niciodata drumul; ca fiecare din ele rasar si apun cu regularitate, la timpul propriu fiecaruia, fara a se abate niciodata de la ordinele pe care le-a primit. Ei privesc pamantul si stiu imediat totul despre el de la inceput si pana la sfarsit.

3. Ei vad ca fiecare din creatiile lui Dumnezeu urmeaza fara abatere drumul care i-sa dat. Ei vad vara si iarna; vad ca pamantul e indestulat cu apa si ca norii, ceta si ploaia improspateaza vahduhul.

1. Pe cand copii oamenilor se inmultisera in acele zile. s-a facut ca ficele lor s-au nascut gratioase si frumoase.

2. Si atunci, cand ingerii, copii Cerurilor, le-au vazut, s-au indragostit de ele; si ei si-au spus unii altora: sa ne alegem femei din rasa oamenilor si sa avem copii cu ele.

3. Atunci, Samyaza, seful lor a zis: " Eu ma tem ca voi nu veti fi in stare sa va impliniti gandul vostru".

4. " Si ca eu voi suporta singur pedeapsa pentru crima voastra".

5. Dar ei au raspuns: noi va juram.
6. Si noi ne legam cu totii cu blestem; noi nu vom schimba cu nimic planul nostru, noi vom savarsi ceea ce am hotarat.

7. Intr-adevar ei au jurat si s-au legat intre ei printr-un legamant cu blestem. Ei erau in numar de 200 si coborau din Adis, loc asezat in apropierea muntelui Hermon.

8. Acest munte era denumit Hermon (in original armon ), pentru ca acolo au jurat si s-au legat printr-un legamant cu blestem.

9. Iata numele sefilor lor: Samyaza, seful lor, Urakabarameel, Akibeel, Tamiel, Ramuel, Danel, Azkeel, Sarakmyal, Asael, Armers, Batraal, Anane, Zavebe, Samsaveel, Ertael, Turel, Yomyael, Arazeal. Acestia erau sefii celor 200 de ingeri; si restul erau toti cu ei.
10. Si ei si-au ales fiecare cate o femeie, si s-au apropiat de ele si au convietuit cu ele; si ei le-au invatat vrajitorii, farmece si insusirile radacinilor si arborilor.

11. Si aceste femei ai zamislit si au nascut uriasi.

12. Statura lor era de 300 de coti. Ei au inghitit tot ce munca oamenilor poate sa produca, si n-a fost chip sa fie saturati.
1. Azayel i-a mai invatat pe oameni sa faca sabii, cutite, scuturi, platose, oglinzi; el le-a aratat cum sa faca bratari si podoabe, cum sa foloseasca vopsele, arta de a-si inegri spancenele, de a folosi pietrle pretioase si tot soiul de spoieli, astfel incat oamenii s-au stricat.

2. Nelegiuirea s-a intins; depravarea s-a inmultit, creaturile incalcau orice ordin si distrugeau tot ce le iesea in cale.

3. Amazarak i-a invatat to felul de vrajitorii, de farmece si insusirile radacinilor.

4. Armers i-a invatat arta de a dezlega vrajitoriile.

5. Barkayal i-a invatat arta de a urmarii stelele.

6. Akibeel i-a invatat semnele.

7. Tamiel i-a invatat astronomia.

8. Si Asaradel i-a invatat miscarile lunii.

........................................................................................................................

ce parere ai Ticule ?...

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2009, ora 15:22

De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-11 18:01:18 Aleluiaaa, confuzia confuziilor, nestiinta nestiintelor, abureala la doi bani bucata, scris mult habar putin; "cateva" emisiuni cu C. Sagan ca invitat? Se vede!
: sml-confused0067: In urma cu peste 10 ani la TVR 1 au fost niste emisiuni, in care acest Sagan incerca sa explice niste teorii in legatura cu universul., la ele m-am referit.Clar ??

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2009, ora 15:59

De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-11 17:09:27 Am citit teoria emisa de Heisenberg, iar ce afirma nu-i lipsit de sens, intrucat se cunoaste demult dualitatea atomica unda-particula; as adauga doar ca Experimentul Philadelphia, cu toate variantele lui date pe ici-pe colo publicitatii, tot mai prezinta multe aspecte necunoscute. De ex. nava Eldridge - "obiectul" experimentului, a fost vazuta clar de multi observatori (indeosebi militari) in rada portului Norfolk, dupa care a disparut iarasi. S-a negat si experimentul in sine, si rezultatele acestuia; se pune insa o intrebare: daca acea nava n-a fost implicata in niciun fel in experiment, cum de, atunci cand in `52 a fost vanduta marinei grecesti, era mai usoara cu 2200 t; unde s-a "pierdut" diferenta de greutate, dintre cea trecuta-n documentele de dare-n folosinta si cea pe care-o avea in momentul vanzarii? Ce s-a demontat de pe ea inainte de-a fi vanduta? A avut totusi dreptate Jessup Morris?!
Scuze ca ma bagai cu interventia. In legatura cu experimentul Philadelphia, mister rezolvat.Nava Eldridge a disparut intr-o misiune secreta timp de 4ore dupa care a revenit, fara multi marinari care i-a lasat pe drum, dar totul s-a intamplat pe o ceata puternica dand impresia de disparitie .!

Ticu
sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2009, ora 20:09

Daca tot nu stii sa faci diferenta dintre informare si dezinformare - in cazul dat o povestioara de trei lulele, n-am inteles de ce te tot bagi? Nu s-a rezolvat niciun mister, iar ce-ai postat e bun de banc de proasta calitate; nava a fost vanduta marinei grecesti in 1952, ce-i atat de greu de inteles, n-am scris romaneste? Ori crezi ca un amiral al marinei grecesti arunca vorbe nerumegate cum faci tu? Iar interviurile lui Sagan la tvr erau trunchiate, scoase din context, bucatile cu-adevarat insemnate n-au fosr date niciodata; le-am vazut la alte posturi. Iti place atat de mult sa-ti citesti postarile incat sa nu-ti pese ce scrii - baliverne, aiureli, fragmente din lecturi pe care le interpretezi cum crezi de cuviinta, orice, numai sa fie la nr. - exact ca Iulcar, doar cu alt subiect?

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 12 Martie 2009, ora 20:15

Extratestrii exista!!!!!!!

Sunt imbracati in politicieni

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2009, ora 20:27

Ntt, ntt, hhhmmm... Camelya, confunzi romanii cu americanii! Numa` plozii unchiesului (aia "mari si tari" care taiau si spanzurau dupa bunul lor plac, nu cei "micuti"!) au decretat la un moment dat: "ne temem ca sunt printre noi, in serviciile noastre secrete... poate chiar in Congres"!!!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 15:29

Asa este , extraterestrii sunt politicienii . ei sunt in afara realitatii cu ce se intampla la noi, in alt spatiu, in alt timp !

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 15:45

De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-12 20:09:49 Daca tot nu stii sa faci diferenta dintre informare si dezinformare - in cazul dat o povestioara de trei lulele, n-am inteles de ce te tot bagi? Nu s-a rezolvat niciun mister, iar ce-ai postat e bun de banc de proasta calitate; nava a fost vanduta marinei grecesti in 1952, ce-i atat de greu de inteles, n-am scris romaneste? Ori crezi ca un amiral al marinei grecesti arunca vorbe nerumegate cum faci tu? Iar interviurile lui Sagan la tvr erau trunchiate, scoase din context, bucatile cu-adevarat insemnate n-au fosr date niciodata; le-am vazut la alte posturi. Iti place atat de mult sa-ti citesti postarile incat sa nu-ti pese ce scrii - baliverne, aiureli, fragmente din lecturi pe care le interpretezi cum crezi de cuviinta, orice, numai sa fie la nr. - exact ca Iulcar, doar cu alt subiect?
In privinta lui Sagan , asa o fi, posibil truchiate, oricum pe mine nu m-au interesat emisiunile lui, dar nu aveam ce vedea alt post.;posibil .In legatura cu acest experiment se stie.Ce importanta are ca nava a fost vanduta in 1952 grecilor, cand experienta Philadelphia, [experimentul Rainbow] dupa unii, s-ar fi intamplat in 12 august 1943., dar marina americana , cercetand jurnalul a observat ca ea era pe traseu in timpul ala si abia in 28 oct. 1943 , a avut loc experimentul care de fapt era o plecare pe o ceata puternica intr-o misiune secreta .! Nu sunt baliverne , eu nu vorbesc din auzite "ca altii," eu spun din citite .

Ticu
sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 15:56

Ce-am scos in evidenta e diferenta de tonaj, asta ar fi trebuit sa vezi, nu sa subliniez eu; iar experimentul in sine n-a avut loc nici in iunie, nici in iulie, nici in octombrie (cate "surse de informare", tot atatea variante si date diferite), ci dupa jumatatea lui noiembrie. Pune-ti si tu o intrebare simpla (nu-l imita pe Iulcar), de ce atatea variante, ce se doreste a se musamaliza? Dar declaratiile lui Jessup Morris, participant la experiment, alaturi de Tesla si Einstein, le-ai citit? Au fost date in anii `70, Morris fiind in `43 cel mai tanar dintre fizicienii participanti la experiment.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 20:09

De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-13 15:56:02 Ce-am scos in evidenta e diferenta de tonaj, asta ar fi trebuit sa vezi, nu sa subliniez eu; iar experimentul in sine n-a avut loc nici in iunie, nici in iulie, nici in octombrie (cate "surse de informare", tot atatea variante si date diferite), ci dupa jumatatea lui noiembrie. Pune-ti si tu o intrebare simpla (nu-l imita pe Iulcar), de ce atatea variante, ce se doreste a se musamaliza? Dar declaratiile lui Jessup Morris, participant la experiment, alaturi de Tesla si Einstein, le-ai citit? Au fost date in anii `70, Morris fiind in `43 cel mai tanar dintre fizicienii participanti la experiment.
Domnita, laso-n colo de greutate, mai trebuia sa ne spui si ce vopsea avea catargul" Einstein a explicat ca teoretic e posibila teoria lui.Marina americana , a facut publice jurnalele vasului, si tot ce s-a intamplat atunci !dar si asta e pamanteana , in niciun caz extra terestre .!

Ticu
sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 22:57

De fapt, n-am inteles un lucru: eu i-am raspuns lui Mytcor la o postare care, intr-adevar, n-avea legatura prea mare cu subiectul topicului si era - intr-o anumita masura - o capcana pt. cei ca tine, de ce te-ai bagat? Eram convinsa c-o sa te afli iar in treaba si o sa postezi ceva, sa arati tuturor cat de destept esti, cat de cult si de informat! Nu m-am inselat, ai facut-o! A pretins careva ca era macar vreun amanunt "extraterestru" in experimentul Philadelphia? N-am vazut o astfel de pretentie! Toata discutia se rezuma la tehnologie si la natura experimentului, dar daca nu esti in stare sa pricepi... pici de fazan mereu, ca si Iulcar! Si doar te-am prevenit!

Pagini: << 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului EXISTA EXTRATERESTRI?
Mergi la: