back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce este la moda;credinta sau ateismul???

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Aprilie 2009, ora 22:08

De la: dora_visinescu, la data 2009-04-18 20:42:53Găbiță..7,
Cei ce nu cred în D-zeu, nu cred nici în diavol!....Și nu este adevărat că toată lumea se închină la ceva sau cineva!
Cei ce cred în Diavol, cred și în D-zeu!

Dora nu exista teren neutru ...ori esti cu Dumnezeu ori esti cu diavolul.
Toata lumea se inchina la ceva (fie la o ideie la care tine , fie un star, moda, sau cand iubesti pe cineva mai presus de DUMNEZEU etc... idolatrizarea unui anumit lucru sau persoana inseamna ca-i atribuie un loc mai presus de Dumnezeu, incalcand astfel porunca intai: SA NU AI ALTI DUMNEZEII IN AFARA DE MINE.

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 18 Aprilie 2009, ora 23:12

Găbiță, asta este părerea ta. Eu am altă părere! De-asta ți-am și răspuns.
Pentru tine, cei ce nu cred în D-zeu sunt neapărat cu Diavolul...Eu nu cred asta!
Ce spui tu, este un fel de: "Cine nu este cu mine, este neapărat împotriva mea"...ceea ce este fals!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 19 Aprilie 2009, ora 01:35

Hristos A Inviat !

Cel mai frumos e atunci cand suntem multumiti si fericiti cu ce avem si invatam sa ne bucuram de dragostea celor din jur.
Sa invatam sa pretuim lumina din viata noastra.

Paste fericit !

Dana P

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 19 Aprilie 2009, ora 01:36

Hristos A Inviat !

Cel mai frumos e atunci cand suntem multumiti si fericiti cu ce avem si invatam sa ne bucuram de dragostea celor din jur.

Paste fericit !

Dana P

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
opris_anna_maria

228 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 19 Aprilie 2009, ora 09:13

De la: pasadro, la data 2009-04-19 01:36:12Hristos A Inviat !

Paste fericit !

Dana P[/quote

ADEVARAT CA A INVIAT

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Aprilie 2009, ora 13:23

De la: dora_visinescu, la data 2009-04-18 23:12:31Găbiță, asta este părerea ta. Eu am altă părere! De-asta ți-am și răspuns.

Pentru tine, cei ce nu cred în D-zeu sunt neapărat cu Diavolul...Eu nu cred asta!

Ce spui tu, este un fel de: "Cine nu este cu mine, este neapărat împotriva mea"...ceea ce este fals!

Cand un om a avut nenumarate ocazii de a afla adevarul ,iar el a tot cautat nod in papura pt.al respinge e clar ca diavolul are autoritate asupra lui...dar cand unei persoane nu i s-a descoperit inca adevarul Dumnezeu in bunatatea lui nu-i tine in seama nestiinta pana la data cand i se face cunoscut.

Cerceteaza Biblia cu multa rugaciune ca sa poti afla pe ce teren te afli...si n-o mai lua in nume de rau.

Fosta membra 9am.ro

239 mesaje
Postat pe: 19 Aprilie 2009, ora 14:03

E viu!

E viu... Isus Hristos a înviat,
Călcând peste-a mormântului genune,
Și-acum, cu slavă-n veci încoronat,
E gata-ntreaga oaste s-o adune!

Prin moartea Sa, Hristos a doborât
Puterile Satanei în derută,
Și în mormântul rece-a coborât
Să spargă a păcatului redută.

Războinicul viteaz a înviat,
E viu în veci de veci, și nu mai moare;
Și nici acei pe care i-a salvat
Cu dreapta Lui atotbiruitoare.

Din cele patru zări acum, priviți,
Ne adunăm spre norul de lumină,
Și toți, prin învierea Lui uniți,
Strigăm spre Mirele iubit, să vină!

Cântați-I pe pământ și-n înălțimi,
Lăudați-I Numele printre popoare,
El vine-nconjurat de heruvimi
Cu zecile de mii în sărbătoare!

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2009, ora 14:08

De la: gabita_1844, la data 2009-04-19 13:23:22
De la: dora_visinescu, la data 2009-04-18 23:12:31Găbiță, asta este părerea ta. Eu am altă părere! De-asta ți-am și răspuns.

Cand un om a avut nenumarate ocazii de a afla adevarul ,iar el a tot cautat nod in papura pt.al respinge e clar ca diavolul are autoritate asupra lui...dar cand unei persoane nu i s-a descoperit inca adevarul Dumnezeu in bunatatea lui nu-i tine in seama nestiinta pana la data cand i se face cunoscut.
Cerceteaza Biblia cu multa rugaciune ca sa poti afla pe ce teren te afli...si n-o mai lua in nume de rau.

Ete scârț!!! Dogme! Nu sunt interesată...nici de unii ....nici de alții!
Fiecare cu ce-l doare...
Eu sunt prea preocupată să trăiesc, aici și acum! Puțin îmi pasă ce o să fie..sau dacă o să fie ceva după!

lorduljohn

499 mesaje
Postat pe: 19 Aprilie 2009, ora 14:16

De la: gabita_tg, la data 2009-04-18 22:08:32
Cei ce nu cred în D-zeu, nu cred nici în diavol!....Și nu este adevărat că toată lumea se închină la ceva sau cineva!

Toata lumea se inchina la ceva (fie la o ideie la care tine , fie un star, moda, sau cand iubesti pe cineva mai presus de DUMNEZEU etc... idolatrizarea unui anumit lucru sau persoana inseamna ca-i atribuie un loc mai presus de Dumnezeu, incalcand astfel porunca intai: SA NU AI ALTI DUMNEZEII IN AFARA DE MINE.

Tu crezi in D-zeu???
Eu nu cred ! Daca ai credea i D-zeu(obsrva ca scriu cu D) nu ai insulta pe nimeni !
Eu sunt ateu convins dar nu iau in deradere credinta nimanui !
Asa ca... mai cugeta ...inainte de ascrie TAMPENII ..pe topicuri.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Aprilie 2009, ora 21:40

De la: lorduljohn, la data 2009-04-19 14:16:58

Tu crezi in D-zeu???

Eu nu cred ! Daca ai credea i D-zeu(obsrva ca scriu cu D) nu ai insulta pe nimeni !

Cauta te rog in dictionarul explicativ al limbii romane ce inseamna A INSULTA sau A LUA IN DERADERE.

Si pana la urma putin imi pasa ca esti tu ateu, e problema ta cu Dumnezeu .

si parca nu cu tine am intrat in polemica in ce priveste Credinta sau Ateismul.

Ti-ai lasat mintea cumva la garderoba atunci cand ai spus ca scriu tampenii ?

Oare cine trebuie sa mai mediteze dupa mintea ta ?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Aprilie 2009, ora 22:02

Pentru cel credincios, Hristos este invierea si viata. In Mantuitorul nostru s-a recastigat viata care se pierduse prin pacat, deoarece El are viata in Sine pentru a invia pe acela pe care El voieste. El este investit cu dreptul de a da nemurire. Viata pe care a depus-o in firea omeneasca o ia din nou si o da omenirii. "Eu am venit", zicea El, "ca ei sa aibe viata, si s-o aibe din belsug". "Oriunde va bea din apa pe care i-o voi da Eu, in veac nu-i va fi sete, ba inca apa, pe care i-o voi da Eu, se va preface in el intr-un izvor de apa, care va tasni in viata vesnica." "Cine Mananca trupul Meu si bea din sangele Meu, are viata vesnica; si Eu voi invia in ziua de apoi". Ioan 10,10; 4,14; 6,54.

Pentru credinciosi, moartea este ceva de mica insemnatate. Hristos vorbeste despre ea ca si cum ar fi o clipa. "Daca pazeste cineva cuvantul Meu, in veac nu va gusta moartea." Pentru crestini, moartea nu era decat un somn, o clipa de tacere si de intuneric. Viata este ascunsa cu Hristos in Dumnezeu, si "cand Se va arata Hristos, viata voastra, atunci va veti arata si voi impreuna cu El in slava". Ioan 8,51.52; Col. 3,4.

lorduljohn

499 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2009, ora 02:19

De la: gabita_77_g, la data 2009-04-19 22:02:24Pentru cel credincios, Hristos este invierea si viata. In Mantuitorul nostru s-a recastigat viata care se pierduse prin pacat, deoarece El are viata in Sine pentru a invia pe acela pe care El voieste. El este investit cu dreptul de a da nemurire. Viata pe care a depus-o in firea omeneasca o ia din nou si o da omenirii. "Eu am venit", zicea El, "ca ei sa aibe viata, si s-o aibe din belsug". "Oriunde va bea din apa pe care i-o voi da Eu, in veac nu-i va fi sete, ba inca apa, pe care i-o voi da Eu, se va preface in el intr-un izvor de apa, care va tasni in viata vesnica." "Cine Mananca trupul Meu si bea din sangele Meu, are viata vesnica; si Eu voi invia in ziua de apoi". Ioan 10,10; 4,14; 6,54.

Pentru credinciosi, moartea este ceva de mica insemnatate. Hristos vorbeste despre ea ca si cum ar fi o clipa. "Daca pazeste cineva cuvantul Meu, in veac nu va gusta moartea." Pentru crestini, moartea nu era decat un somn, o clipa de tacere si de intuneric. Viata este ascunsa cu Hristos in Dumnezeu, si "cand Se va arata Hristos, viata voastra, atunci va veti arata si voi impreuna cu El in slava". Ioan 8,51.52; Col. 3,4.

daca nu foloseai cuvintele urmatoare nu ma adresam tie.:

Iar in ceeace priveste moartea eu impartasesc partial parerea dacilor.adica, nu ma tem de ea (sincer), dar... nu cred in viata de dupa viata (dupa moarte).

Sa auzim de bine.

lorduljohn

499 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2009, ora 02:28

De la: marian_bd_rotaru, la data 2008-12-12 07:13:10Nu esti credincios sau ateu pentru ca asa este moda . Crezi pentru ca simti . Nu crezi pentru ca nu ai suflet . A fi credincios din motive de moda , este falsa credinta , este minciuna , este mai rau decat ateismul . Cat despre faptul ca tinerii nu discuta astfel de subiecte - e de la sine inteles : le lipseste cultura , orizontul spiritual , nu citesc .

Faci o mare gresala . A spune ca ateii nu au sulet sau ca sunt cu toti inculti este la fel de lipsit de bun simt , de monstruos , ca si cand ai spune ca toti credinciosii sunt prosti !

Tezele tale sunt false si rau intentionate. Asa cum printre credinciosi -indiferent de religie- sun oameni foarte culti, asa sunt si pprintre atei. Sa nu va mirati , dara sa stiti ca sunt cel putin cati si printre credinciosi (exclud habotnicii).

Sa auzim de bine !

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2009, ora 04:29

John.. de ce te grabesti sa te simti ofensat?
Marian nu a afirmat ca ateii sunt inculti...
Ci evitarea anumitor subiecte este urmarea orizontului ingust al unora. F simplu.

lorduljohn

499 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2009, ora 07:31

De la: marinescuirina, la data 2009-04-20 04:29:15John.. de ce te grabesti sa te simti ofensat?
Marian nu a afirmat ca ateii sunt inculti...
Ci evitarea anumitor subiecte este urmarea orizontului ingust al unora. F simplu.

Nu evit animite subiecte decat pentru aca nu doresc sa insult pe nimeni.
Multi credinciosi aduc drept argumente ,citate din Biblie si atat.
In aceste conditii ,sincer , as putea sa le desfintez credinta. Dar nu doresc acest lucru .
Daca ei se simt bine asa , nu stiu , cu ce drept ar trebui sa le stric eu armonia sufleteasca.
Sa le fie de bine , asa cum doresc .
Sa auzim de bine !

craigdavidro

33 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2009, ora 12:21

De la: lorduljohn, la data 2009-04-19 14:16:58

Tu crezi in D-zeu???

Bai voi sunteti nebuuuni...adica sunteti super nebunatici... citesc tot ce e mai sus si vad cat de aiurea e dogma sau lipsa ei. Avem unul care se da "ateu convins", avem o fata cu adevarat isteata si cu picioarele pe pamant si avem vesnicul razboinic pt Hristos (indoctrinat pana la moarte)
Dumnezeu exista?..vreau dovezi clare si actuale, fizice binenteles. Vreau sa mi-l prezentati pe Dracu gol...asa cum e el astazi, si apoi o sa vedem noi ce are de spus in apararea lui. Pana atunci nu va mai necajiti neuronii, ca nu se mai nasc altii, si nu va luptati pentru ceva ce nu puteti demonstra. Conceptul de bine devine imediat un fapt incontestabil atunci cand intinzi o bucata de paine. Si tine de noi. Existenta lui Dumnezeu si a Diavolului nu o puteti demonstra, dar existenta binelui da. Asa ca faceti-va un bine si lasati-va in pace unii pe altii. Poate o sa ne intalnim Dincolo...daca e sa existe si o sa discutam mai pe larg.

Fosta membra 9am.ro

239 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2009, ora 12:29

Neuroni ai, dar materie cenusie?????
Dincolo o sa dicuti cu "ai tai", cei care il refuzati pe Hristos, dar va fi prea tarziu pt cei ca voi.

Fosta membra 9am.ro

239 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2009, ora 12:39

De la: lorduljohn, la data 2009-04-20 02:19:17
De la: gabita_77_g, la data 2009-04-19 22:02:24Pentru cel credincios, Hristos este invierea si viata. In Mantuitorul nostru s-a recastigat viata care se pierduse prin pacat, deoarece El are viata in Sine pentru a invia pe acela pe care El voieste. El este investit cu dreptul de a da nemurire. Viata pe care a depus-o in firea omeneasca o ia din nou si o da omenirii. "Eu am venit", zicea El, "ca ei sa aibe viata, si s-o aibe din belsug". "Oriunde va bea din apa pe care i-o voi da Eu, in veac nu-i va fi sete, ba inca apa, pe care i-o voi da Eu, se va preface in el intr-un izvor de apa, care va tasni in viata vesnica." "Cine Mananca trupul Meu si bea din sangele Meu, are viata vesnica; si Eu voi invia in ziua de apoi". Ioan 10,10; 4,14; 6,54.

daca nu foloseai cuvintele urmatoare nu ma adresam tie.:
Iar in ceeace priveste moartea eu impartasesc partial parerea dacilor.adica, nu ma tem de ea (sincer), dar... nu cred in viata de dupa viata (dupa moarte).
Sa auzim de bine.

Nu te temi pt ca nu costientizezi ce te asteapta pe tine si pe cei care il refuza pe Hristos.Acuma "dormi" esti "anesteziat" pentru ca nu cunosti , dar atunci vrei nu vrei o sa primesti "verdictul" tocmai pt ca ai refuzat aceasta Cunoastere. Nu vor exista scuze.

Fosta membra 9am.ro

239 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2009, ora 12:47

De la: dora_visinescu, la data 2009-04-19 14:08:06
De la: gabita_1844, la data 2009-04-19 13:23:22

Ete scârț!!! Dogme! Nu sunt interesată...nici de unii ....nici de alții!
Fiecare cu ce-l doare...
Eu sunt prea preocupată să trăiesc, aici și acum! Puțin îmi pasă ce o să fie..sau dacă o să fie ceva după!<

Dora, stii, chiar ai dreptate.Daca refuzi categoric pe Hristos, macar bucura-te de "viata", pt ca acolo va fi plansul si scrasnirea dintilor pt cei care resping pe Fiul lui Dumnezeu.
Dar stii ce cred eu, fara El, nu exista FERICIREA adevarata pt ca acest lucru l-a pus Dumnezeu in noi doar prin Hristos. Nu exista fericire fara Hristos in inima, acea fericire pe care o cautati in lumea fara Hristos e doar o imitatie ieftina , o amagire, si sunt sigura ca ai avut parte de ea. Tocmai de aceea te complaci in situatia asta.
Doar Hristos e APA VIE, adica acea plinatate care se revarsa, acea fericire ...restul este...fum, efecte speciale, ca cele de pe marile scene pe care se tin diversele concerte lumesti.... cand totul se termina...e gol sufletul, pustiit

zgirboc_18

72 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2009, ora 19:55

De la: dora_visinescu, la data 2009-04-18 15:46:15
De la: zgirboc_18, la data 2009-04-18 14:11:35
De la: dora_visinescu, la data 2009-04-18 01:32:34Învierea Domnului Iisus să aducă în sufletul vostru Iubire și Bucurie! Nu uita că destinul Său a fost "CRUCEA", scopul Său a fost "DRAGOSTEA", motivui Lui ai fost tu! Sunt zile când ne reamintim să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima mai caldă și mai deschisă.
Tuturor forumiștilor, vă doresc din suflet SĂRBĂTORI FERICITE!!!!!!

vad ca ai o poza cu un copil si preluand exemplul lui dumnezeu tiai crucifica fiul pt iertarea pacatelor , ale tale si ale celor din jurul tau? de unde si expresia bataia e rupta din iad pt ca dumnezeu sia omorat fiul diavoluyl numai ii bate cand nu sunt cuminti eu cred ca diavolul e ocrotitorul copiilor

Văd că ești de o prostie cum rar mi-a fost dat să văd! Îți permiți să faci supoziții aiurea, fără să știi dacă eu cred în vreun D-zeu...sau altceva!
Ar fi bine să te abții...că nu mă cunoști nici pe mine, nici familia mea, nici credințele sau situația pe care o avem!!!!

eu cred ca tu dai dovada de o prostie rara pt ca nu miai raspuns la nimic din ce tiam zis eu teai simtit ofensata pt ca tiam spus niste lucruri care ar putea fi adevarate, dar u esti prea batuta in cap sa realizezi unele lucruri

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2009, ora 22:27

De la: zgirboc_18, la data 2009-04-20 19:55:57
De la: dora_visinescu, la data 2009-04-18 01:32:34Învierea Domnului Iisus să aducă în sufletul vostru Iubire și Bucurie! Nu uita că destinul Său a fost "CRUCEA", scopul Său a fost "DRAGOSTEA", motivui Lui ai fost tu! Sunt zile când ne reamintim să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima mai caldă și mai deschisă.

vad ca ai o poza cu un copil si preluand exemplul lui dumnezeu tiai crucifica fiul pt iertarea pacatelor , ale tale si ale celor din jurul tau? de unde si expresia bataia e rupta din iad pt ca dumnezeu sia omorat fiul diavoluyl numai ii bate cand nu sunt cuminti eu cred ca diavolul e ocrotitorul copiilor

Văd că ești de o prostie cum rar mi-a fost dat să văd! Îți permiți să faci supoziții aiurea, fără să știi dacă eu cred în vreun D-zeu...sau altceva!
Ar fi bine să te abții...că nu mă cunoști nici pe mine, nici familia mea, nici credințele sau situația pe care o avem!!!!

eu cred ca tu dai dovada de o prostie rara pt ca nu miai raspuns la nimic din ce tiam zis eu teai simtit ofensata pt ca tiam spus niste lucruri care ar putea fi adevarate, dar u esti prea batuta in cap sa realizezi unele lucruri

Măi Zgârciob, pe lângă faptul că ești agramat și nu știi nici măcar să scrii corect, îți permiți să mă chestionezi pe mine, care dacă-mi reușea "primul sărut", aveam unul mai mare decât tine!
Ei, hai să-ți fac hatârul și să-ți spun, să știi și tu ( deși dacă mai citeai ce-am scris pe alte topicuri știai deja răspunsul), că eu îmi iubesc copiii mai mult decât orice....ABSOLUT ORICE pe pământ.
Pentru mine nimeni și nimic...nici măcar D-zeu în persoană, nu înseamnă mai mult, decât copiii mei. Sunt cea mai de preț comoară!
Mă doare-n cot de ce va fi după ce eu mor, atât timp cât lor le este bine...eu sunt fericită! Și fără să clipesc îmi dau sufletul și orice...pentru ei!
Și vorba cuiva de pe forum...." Acum să auzim corul fundamentaliștilor religioși!!!"

9am28543

8 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 22:38

De la: dora_visinescu, la data 2009-04-20 22:27:00
De la: zgirboc_18, la data 2009-04-20 19:55:57

Măi Zgârciob, pe lângă faptul că ești agramat și nu știi nici măcar să scrii corect, îți permiți să mă chestionezi pe mine, care dacă-mi reușea "primul sărut", aveam unul mai mare decât tine!
Ei, hai să-ți fac hatârul și să-ți spun, să știi și tu ( deși dacă mai citeai ce-am scris pe alte topicuri știai deja răspunsul), că eu îmi iubesc copiii mai mult decât orice....ABSOLUT ORICE pe pământ.
Pentru mine nimeni și nimic...nici măcar D-zeu în persoană, nu înseamnă mai mult, decât copiii mei. Sunt cea mai de preț comoară!
Mă doare-n cot de ce va fi după ce eu mor, atât timp cât lor le este bine...eu sunt fericită! Și fără să clipesc îmi dau sufletul și orice...pentru ei!
Și vorba cuiva de pe forum...." Acum să auzim corul fundamentaliștilor religioși!!!"

9am28543

8 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 22:41

Dora, cea mai mare iubire de pe pamant este cea a unei mame pentru copiii ei. Poate in felul asta intelegi si ce greu a fost pt Dumnezeu sa-si sacrifice Fiul pentru noi,la fel si pentru Avraam and l-a rugat Domnul sa faca asta. Ne-ai urata sarbatori fericite si ai vorbit asha de frumos despre scupol Lui Isus si totushi acuma te intorci?

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 22:51

De la: 9am28543, la data 2009-04-21 22:41:27Dora, cea mai mare iubire de pe pamant este cea a unei mame pentru copiii ei. Poate in felul asta intelegi si ce greu a fost pt Dumnezeu sa-si sacrifice Fiul pentru noi,la fel si pentru Avraam and l-a rugat Domnul sa faca asta. Ne-ai urata sarbatori fericite si ai vorbit asha de frumos despre scupol Lui Isus si totushi acuma te intorci?

Nu am ascuns faptul că eu sunt sceptică în ce privește Biblia, D-zeu...etc.
Vă respect credințele și religia și am considerat că toți forumiștii care sărbătoresc Paștele, merită un gând și un mesaj frumos din partea mea! Nu credeam că voi fi înțeleasă greșit...deși s-a întâmplat!
Am prieteni pe forum, mai mult sau mai puțin credincioși...sau chiar atei.
Eu nu am "simțit" vreodată atingerea lui D-zeu.....so, dacă se va întâmpla...îl voi recunoaște și îl voi prea-mării în fața oricui. Până atunci, sunt ateu convins!

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje
Oras: Dej

Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 10:19

Dora,Dumnezeu te-a atins cu binecuvintarea lui cind ti-a daruit copii.Uita-te in jurul tau ,observa,fii atenta la semne:stii cite femei isi doresc copii si nu pot avea? Stii citi copii mor inainte de a se naste? Stii citi copii mor dupa lungi suferinte impotriva tuturor lacrimilor si rugaciunilor? Copii tai sint sanatosi sint fericiti? Atunci inseamna ca esti iubita de Dumnezeu ,mai trebuie doar sa-ti indrepti privirea catre El.

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 13:47

Un filmulet scurt ce tine de religie,superstitie si dogma si ce anume genereaza acestea.
Imaginile,foarte grafice, arata pe viu ce inseamna de fapt acele vorbe care par fara sens si cu care va tot acuza si asasineaza ''ateii cei rai'',acuzand sfintele si minunatele religii de...bla-bla

Daca aveti probleme cu inima,va recomand sa tineti pastilele aproape..

A,si nu uitati ca asta a fost ocupatia de baza a crestinismului timp de sute de ani iar islamul mai practica asa ceva in ziua de azi,fara probleme.Sunteti siguri ca vreti sa ne intoarcem in zilele cand asa ceva se petrecea peste tot in Europa si in lume in numele ''Domnului''???

PS. Repet,imaginile sunt dure, deci, daca considerati ca nu va tine cureaua, nu vizionati filmul !

www.inewsit.com/video/gallery/Five-people-suspected-to-be-witchc...

Legio tertia decima Gemina (13th Twin Legion),
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 16:09

Buna!
Eu cred intr-o forta divina.... atat! biserica din punctul meu de vedere este ceea mai banoasa afacere( de cand lumea) ... nici o religie nu e mai presus decat cealalta si nici o credinta nu este mai convingatoare decat cealalta! noi ,oamenii suntem atat de incuiati si limitati mental ,incat avem impresia k mai exista vrajitoare,credem in deochiat ,in superstitii primitive... pana nu ne lasam creierul sa prelucreze niste informatii ,nu vom stii niciodata ce este aceasta 'forta' numita credinta!

kuntiberiu

4 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 17:49

majoritatea sunteti atei,dar mai suntem si o minoritate de credinciosi!am dreptate sau nu?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 18:05

De la: , la data 2008-11-23 16:05:59religia si politica sint doua mari racile ale omenirii.ambele au ca scop subjugarea maselor.In timpuri stravechi religia a aparut in cadrul tribului,unde cel mai puternic sustinea ca el este divinitatea pe pamint si avea pretentia ca toti masculii membri ai tribului sa-i aduca in fiecare noapte ca supusa nevasta,spnind ca numai asa vor dobindi urmasi.Mai tirziu a evoluat sub mai multe forme si pretexte.Politica a aparut ca forma de divizare a maselor ,separare in gasti-partide pentru a le subjuga mai usor cu diferite promisiuni mincinoase,doctrine prin care invrajbesc oamenii intre ei.Cum toti oamenii seamana ca fizic intre ei dar creerul difera ,religia si politica gaseste destui prosti ca adepti.Singura divinitate pe pamint si in univers este OMUL,care poate fi bun sau rau ,in functie de mediul in care se dezvolta.Religia a fost dea lungul timpurilor o frina in calea dezvoltarii societatii omenesti,pina la aparitia stiintei.Politica este in actualitate,invrajbeste oamenii,creiaza focare de razboi,dezastre intre natiuni.

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 18:10

Nu exista ateism!
Cei ce nu cred cred ca nu cred.
Pina si dracii cred si se infioara dar nu se supun.
Cititi intimplarea din tinutul Gadarenilor!
Acolo, dracii s-au rugat de Isus sa nu-i chinuie, sa nu-i trimita in adinc, si sa-i lase sa se bage in porcii care s-au aruncat in mare.
Cei ce zic, ca nu cred, sint mai rai ca dracii!
Ori sint oameni debusolati.
Crezi sau nu crezi, metafizicul, lumea spiritelor exista si nu poate fi negata!
Tu care citesti acum, ai un duh de viata de la Dumnezeu, altfel nu ai putea citi, ai fi mort.

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CE ESTE LA MODA;CREDINTA SAU ATEISMUL???
Mergi la: