Info
x
Ce este la moda;credinta sau ateismul???
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 11:50
Pacat ca ai primit o BIBLIE......N-AI INVATAT NIMIC......."'Cine-i fara pacat sa ridice piatra sa arunce primul''''.......Comunisti n-au persecutat pe cei mici,simplii credinciosi......Au inchis oameni mari....TRAIAN DORZ.....RICHARD WURMBRAND....NICOLAIE MOLLDOVEANU.....si multi altii......catolici....baptisti.....ect..Eu te intreb;esti in masura sa judeci pe aproapele tau???
|
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 13:05
De la: symy, la data 2008-12-26 11:50:34Pacat ca ai primit o BIBLIE......N-AI INVATAT NIMIC......."'Cine-i fara pacat sa ridice piatra sa arunce primul''''.......Comunisti n-au persecutat pe cei mici,simplii credinciosi......Au inchis oameni mari....TRAIAN DORZ.....RICHARD WURMBRAND....NICOLAIE MOLLDOVEANU.....si multi altii......catolici....baptisti.....ect..Eu te intreb;esti in masura sa judeci pe aproapele tau??? Da, o fi precum spui, dar eu vreau sa-i aud pe cei care au fost persecutati un pe ipocriti ! Asa este, si cei care manaca rahat aici sa-i puna la zid pe securistii si activistii care au facut posibile abuzurile astea si sa-i traga la raspundere, sa aleaga oamenii care sa faca posibila tragerea la raspundere a celor care l-au intrupat pe satana, nu sa debiteze minciuni sfruntate si sa falsifice istoria cu nerusinare !
Acum nu e momentul !
|
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 13:10
De la: symy, la data 2008-12-26 11:50:34Pacat ca ai primit o BIBLIE......N-AI INVATAT NIMIC......."'Cine-i fara pacat sa ridice piatra sa arunce primul''''.......Comunisti n-au persecutat pe cei mici,simplii credinciosi......Au inchis oameni mari....TRAIAN DORZ.....RICHARD WURMBRAND....NICOLAIE MOLLDOVEANU.....si multi altii......catolici....baptisti.....ect..Eu te intreb;esti in masura sa judeci pe aproapele tau??? Da sunt in masura pentru ca am trait acele vremuri, am fost dizident adevarat dar n-am avut tupeul pe care-l au ei sa mint cu nerusinare despre acele vremuri. Adica astia de tuna si fulgera acum ca nu i-ar fi lasat comunistii cu biblia nu fac nimic impotriva popilor nenorociti care erau foarte buni prieteni cu activistii de partid si securistii regimului comunist, la care-i mai si turnau, vin acum de se dau loviti ca niste curve, cum ca nu-i lasa nu stiu cine sa creada in ce doreau .... Nimeni nu ma poate impiedica sa cred in Dumnezeu daca vreau sa cred ! In rest, poezii si povesti nemuritoare, doar-doar s-o gasi cineva sa caste gura la ei .... Salut !
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 13:45
Atot
Nu ai realizat ce se intampla daca ''amesteci'' religia....cu politica??? Inainte NU PUTEAI VORBI.....CA TE ASCULTAU TOTI......acuma....VORBESTI...SI NU TE ASCULTA NIMENI......
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 20:37
De la: Atotputernicul, la data 2008-12-25 14:48:14Daca studiezi nu mai departe de 20 de ani in tara noastra, ce era interzis la intrarea in tara? Mai informeaza-te. Daca ai primit in tara noastra inainte de revolutie o biblie asta nu inseamna ca mint (si eu am primit si alte carti). Se aduceau clandestin biblii la noi in tara . Pentru edificare citeste sau asculta Wumbrand, si altii care au fost inchisi pentru acest lucru. Cauta cartea "Dumnezeu imi cunoaste masura", "Amintiri cu sfinti"acolo pot afla si mai multe. Cat despre faptul ca spui ceea ce spui desper mine, nu ma astept la laude. Domnul Isus a spus ca daca el a fost tratat cum a fost tratat sa nu ne asteptam ca toti cei care il urmeaza (indiferent de denominatiune) sa fim laudati. Cat despre evul mediu unde anume "strigau" apostolii evanghelia? |
|
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 23:49
Stiti ce e la moda?
VULGARITATEA.INDECENTA.INCULTURA.MINCIUNA.FATARNICIA.HOTIA. IMBUIBAREA.IMORALITATEA. |
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 08:19
Pasi pe nisip
Poezie de dragoste de Ademar Baross - poet brazilian Am avut un vis in noaptea de Craciun. Mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla: una era a mea, cealalta a Lui. Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma. Si am revazut toti pasii care se pierdeau in departare. Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura... Am revazut filmul vietii mele. Ce surpriza! Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: -Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce nu ti-ai tinut promisiunea? De ce m-ai lasat singur in cele mai grele momente din viata, in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: -Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate... Dana P
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 09:42
|
|
|
|
|
Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 09:50
Multumim pentru poezie.
|
|
richard_gher2000 28 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 11:29
CITAT
"Dumnezeu in multe situatii , nu vrea sa intervina, "i-a lasat prada voii mintii lor", si de aceea sunt in aceste situatii. Informati-va si vedeti cu cata greutate si sacrificii partunde Biblia in tarile in care majoritar este budismul si hinduismul. Daca studiezi nu mai departe de 20 de ani in tara noastra, ce era interzis la intrarea in tara? Biblia!!!! Sunt multe tari in care este interzis accesul cu Biblii in acea tara. De ce? Pentru ca Lucifer are acolo adepti puternici, pe care ii poate controla. Dar pana intr-o zi! Ziua Domnului nu e departe si vai va fi de cei ce nu-si vor albi hainele in sangele mielului pana in ziua aceea!"[/quote] " Am incheiat citatul Ganditi-va putin cat de aiurea par unii crestinii in ochii altor religii! Foarte multi care se dau crestini nu fac nici a suta parte din ce propovaduiesc. Cu siguranta si eu sunt in categoria crestinului-exemplu prost. Deosebirea de care vorbeam si toleranta de care aminteam mai sus a hinduistilor si a buddhistilor este ca ei nu cauta sa-si faca prozeliti, si nu acuza alte religii ca nu-s pe calea cea buna. Ei spun ca orice cale (alta decat a lor) care te duce spre Nirvana este buna, indiferent de confesiune (noi spunem Dumnezeu, vesnicie, musulmanii Allah samd). In schimb multi dintre noi avem tupeul sa le spunem pagani. Cu ce drept? Daca ne nasteam noi ca ei aveam vreo vina? Poate de mai multa indurare au ei, in fata lui Dumnezeu, decat noi care suntem niste fatarnici. Cum ziceam si mai sus, eu insumi nu sunt un crestin adevarat, si nu mi-e rusine sa o recunosc pentru ca asta e adevarul, dar nu vreau sa arunc cu noroi in alte religii pentru ce eu cred ca fiecare trebuie sa-si tina religia lui si ca daca cineva trece la o alta religie trebuie sa o faca din proprie convingere nu pentru ca cineva ii cere asta. Crestinismul in sine e bun, doar ca sunt unii oameni care spun: numai religia mea e buna, lucru care nu e adevarat. Un Dalai Lama, daca nu ma insel chiar cel actual, zicea asa vesticilor care veneau in India pentru meditatie: "Daca-l aveti pe Hristos de ce mai veniti in India sa meditati?". Asta exemplu de toleranta! Nu ti se interzice in India sa crezi in Biblie sau cu atat mai mult sa o ai. Sigur Deosebire de China unde comunismul vrea sa distruga religia, ba a si distrus-o partial, in cazul lor punand accent pe distrugerea religiei buddhiste! |
|
KingSkorpyon 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 23:04
ITI DAU PERFECTA DREPTATE ASA ESTE DACA CINEVA AR AVEA CURIOZITATEA SA GASEASCA UN FILM "ZEITGEIST" S-AR CONVINGE DE TOATE CELE SPUSE. ITI SUSTIN PAREREA
|
|
Fosta membra 9am.ro 38 mesaje Membru din: 8/12/2008 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 18:47
De la: nazi, la data 2008-12-23 16:21:29De la: REDIU, la data 2008-12-11 23:00:21EU CRED IN DUMNEZEU SI CHIAR DACA NU MERG LA BISERICA MA ROG TOT TIMPUL CHIAR SI CIND IES DIN CASA MA ROG ,AM TRECUT PRIN MOMENTE FFFFFFFFFF GRELE SI NU POT SA ZIC CA DUMNEZEU MA LASAT Puterea de a intoarce obrazul?????????????? Cea mai gretoasa poveste din toata religia! |
|
omul_bun2000 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 18:55
Credinta an DUMNEZEU este cel mai deosebit lucru posibil , daca citesti biblia ; ioan 3 16 ati va da o mare satisfactie totul sa antelegi cea ce ai citit , a fi un crestin trebue sa ai multa staruinta si ancredere an sine daca ai rabdare sa citesti biblia ai rabdare si an viata de zi cu zi totul sa devii un crestin adevarat , sa stii sa pretuiesti si sa iubesti ,
|
|
Fosta membra 9am.ro 255 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 18:56
Cine a inteles ca intreg Universul,creatia lui,creatia vietii noastre pe pamant,nu este o pura intamplare,acela cu siguranta va crede ca exista un Dumnezeu. De aici credinta sa. Unii IL exclud cu desavarsire(ateii),considerand teoria lui Darwin ca singura explicatie a evolutiei intamplatoare a vietii pe pamant. Altii cred ca au credinta in Dumnezeu,dar uita in urmatoarea clipa de EL. Unii atei au devenit credinciosi,asa cum unii credinciosi,destui de multi,sunt de fapt atei.
|
|
msutaca 79 mesaje Membru din: 7/11/2008 |
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 23:01
Dumnezeu exista dragii mei, pentru ca El este Izvorul Vietii !!!!!!!!! Orb trebuie sa fii ca sa nu vezi viata din toate creaturile lui Dumnezeu !!!!!! Pun eu o intrebare domnilor atei ! Este omul capabil sa faca cu toata bogatia si toata stiinta sa, un simplu fir de iarba ?! Sa-l faca sa creasca singur. Sa nu mai vorbim de maretia si armonia creatiei. Poate omul controla o simpla raceala din corpul lui ?! Sa se faca bine fara a se ruga lui Dumnezeu ?! Sunt atit de multe minuni care se intimpla, dragii mei, chiar sub ochii nostri. Aceste minuni sunt parte din Lucrarea lui Dumnezeu. O minune este insasi existenta noastra ! Faptul ca suntem vii ! Un intreg univers este corpul uman. Nu s-a descoperit inca nici a 10-a parte din ceea ce se intimpla in noi ! S-a nascut omul din maimuta ?! Pai acu' de ce nu se mai naste ?! Ori deja au murit toate maimutele care nasteau pe om ?!!!! Personal, eu pot afirma cu tarie ca DUMNEZEU EXISTA PENTRU CA EU AM SIMTIT CA EL EXISTA !!!!!!! Multumesc lui Dumnezeu pentru acest mare Dar pe care El Mi l-a facut mie netrebnicului si pacatosului. Sa nu mai vorbim de un copac inviat peste noapte, de o fetita de un an vindecata de cancer la creier cind medicii se asteptau sa moara din zi in zi, si alte si alte minuni facute de Dumnezeu care prin Mila Sa le-a facut ca sa ma intareasca in credinta !!!!! DECI DRAGII MEI, IATA DUMNEZEU EXISTA !!! VIATA NU POATE FI NICIODATA INFRINTA DE CATRE MOARTE PENTRU CA HRISTOS A CALCAT MOARTEA CU MOARTE PE MOARTE CALCIND SI LUMII VIATA DARUIND !!!!!!!! AMIN !!!!!!! DOAMNE MINTUIESTE SI SUFLETELE ORBILOR !!!!!! AMIN !!!!!! Mircea netrebnicul si pacatosul (prin Mila lui Dumnezeu sunt ORTODOX) |
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 23:19
De la: nazi, la data 2008-12-27 23:49:05Stiti ce e la moda? Nu mi-am pus niciodată întrebarea dacă este sau nu la modă să crezi în ceva. Sunt de părere că majoritatea oamenilor au nevoie să creadă în ceva. Este prea greu pentru ei să conștientizeze că mori și gata, nu trăiești decât prin ADN-ul pe care-l transmiți urmașilor. E clar că eu nu cred în nimic dar nu m-a interesat niciodată dacă dacă este sau nu la modă. Pur și simplu nu cred într-un Dumnezeu așa cum îl descrie Biblia, nu cred nici în Alah, nici în reâncarnare. Ceea ce contează, până la urmă este cum trăiești. Cât bine faci celor din jur, cât de mult le areți dragostea pe care le-o porți, cât de frumos ști să-ți trăiești viața.
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
homemarcel0 1937 mesaje Membru din: 19/12/2008 |
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 23:37
De la: symy, la data 2008-12-26 11:50:34Pacat ca ai primit o BIBLIE......N-AI INVATAT NIMIC......."'Cine-i fara pacat sa ridice piatra sa arunce primul''''.......Comunisti n-au persecutat pe cei mici,simplii credinciosi......Au inchis oameni mari....TRAIAN DORZ.....RICHARD WURMBRAND....NICOLAIE MOLLDOVEANU.....si multi altii......catolici....baptisti.....ect..Eu te intreb;esti in masura sa judeci pe aproapele tau??? ... vaaaaaiii ... catolici ... baptisti .. 2,3 ... alungati din tara apoi ... dar pina la aproape 3 milioane ce au fost ? ... rudele voastre ... ortodoxi ... mai, raspopitilor ... de care va e cam sila acum ... ... vechea intrebare de 3 lei - cine esti tu sa iti judeci aproapele ... ce sa spun ... niste sectanti care urla ca napircile ca restul e departe de adevar ... lor bineinteles ca nu li se poate pune aceiasi intrebare ... au norme de facut ... la aruncat cu bale ...
|
|
alisasmilefavor 25 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 23:41
De la: homemarcel0, la data 2009-01-28 23:37:18De la: symy, la data 2008-12-26 11:50:34Pacat ca ai primit o BIBLIE......N-AI INVATAT NIMIC......."'Cine-i fara pacat sa ridice piatra sa arunce primul''''.......Comunisti n-au persecutat pe cei mici,simplii credinciosi......Au inchis oameni mari....TRAIAN DORZ.....RICHARD WURMBRAND....NICOLAIE MOLLDOVEANU.....si multi altii......catolici....baptisti.....ect..Eu te intreb;esti in masura sa judeci pe aproapele tau??? Dumnezeu sa aiba mila de tine si de sufletul tau...............multa pace
|
|
Fosta membra 9am.ro 311 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 00:38
De la: symy, la data 2008-12-26 11:50:34Pacat ca ai primit o BIBLIE......N-AI INVATAT NIMIC......."'Cine-i fara pacat sa ridice piatra sa arunce primul''''.......Comunisti n-au persecutat pe cei mici,simplii credinciosi......Au inchis oameni mari....TRAIAN DORZ.....RICHARD WURMBRAND....NICOLAIE MOLLDOVEANU.....si multi altii......catolici....baptisti.....ect..Eu te intreb;esti in masura sa judeci pe aproapele tau??? ailalti multi altii pe care i-ai trecut la "etc", sa stii ca erau preoti ortodocsi si au fost chiar multi, dar parca ti-ai fi rupt din suflet sa scrii si asta symy, nu-i asa? (v. topicul a doua venire a lui Hristos) |
|
alexandru_goia 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Drobeta Turnu Severin |
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 14:50
credinta nu este in nici un caz ;la moda; .ori o ai ,ori nu.inteligenta inseamna ;a-ti da seama.superlativul inteligentei inseamna:a-ti da seama de existenta CREATORULUI. fiti inteligenti!!!!
|
|
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 19:51
Eu as spune intelepciune, mai degraba decit inteligenta suprema !!! Intelept este sa realizezi ca depinzi de Dumnezeu Dragostea !!!!!! Ca El este Creatorul si Stapin a toate cite sunt, vazute si nevazute.
DOAMNE AJUTA !!!!!!! mircea |
|
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 19:59
Pentru credinciosii de drapta credinta-ORTODOXA,
Dragii mei, Nu va mai luati si voi de sectari saracii ca nu pot vedea pt. ca i-a orbit diavolul. Sa ne fie mila de ei !!!!!! Insa "credinta" lor TREBUIE S-O RESPINGEM HOTARIT !!! Pe ei trebuie ca sa-i iubim pentru ca si ei sunt suflete din suflarea de viata a lui Dumnezeu ! Si pe ei Dumnezeu ii iubeste ca pe toate sufletele, de altfel. Sa ne rugam pentru ei ca sa le mintuiasca Dumnezeu sufletele ! Cum stie El ca El toate le stie ca un Dumnezeu !!!!!!! DOAMNE AJUTA |
|
Kenny 230 mesaje Membru din: 28/01/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 20:41
De la: msutaca, la data 2009-01-30 19:59:04Pentru credinciosii de drapta credinta-ORTODOXA, "Pentru credinciosii de drapta credinta-ORTODOXA" Toate celelalte religii sunt "strambe"?
Vanity, definitely my favorite sin.
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 22:14
Kenny, poate că nu sunt strâmbe....poate sunt de stânga!
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
Fosta membra 9am.ro 391 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 22:34
De la: msutaca, la data 2009-01-30 19:59:04Pentru credinciosii de drapta credinta-ORTODOXA, MODA este de regula ceva ce trece, ca si apa sambetei Credinta apoi o ai sau ba! A fi ateu este de regula ceva de asemenea trecator, sau doar un mod de a te ascunde, de a nu lasa sa ti se citeasca sufletul ''pana-n panzele albe'' !? Iar cele ce le spuneti dvs, d-le ''msutaca'', eu una nu-mi fac griji pentru religiile altora cu atat mai mult sa le resping. Asa cum un parinte isi iubeste copii si-i lasa sa greseasca si-i ajuta sa traga niste concluzii apoi, asa si noi trebuie sa respectam experientele celorlalti, si nu tocmai sa le combatem ... Insa cred ca faceati referire la a le respinge hotarat credinta in sensul de a nu ii face loc cumva in sufletele noastre, pentru a ne pastra noi propria credinta nealterata Credinta fiecaruia este sapata in propriu-i suflet prin cei 7 ani de-acasa! Dragostea (pentru aproapele nostru) este cea care ne va salva, chiar si atuncea cand aparent se pare ca pierdem ..........
|
|
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 04:44
Da Kenny draga,
ABSOLUT TOATE CELELALTE RELIGII SUNT STRIMBE !!!!!!!!!!!!!!! NU IMI ESTE FRICA DE DUMNEZEU CA SA AFIRM ACEST LUCRU !!!!!!!!!!! NU IMI ESTE FRICA ASADAR DE NIMENI SA AFIRM CEVA CE EU SUNT SIGUR CA ESTE ADEVARUL !!!!!!!! AM TRAIT, PRIN MILA LUI DUMNEZEU, EXPERIENTE PRIN CARE DUMNEZEU MI-A ARATAT ACEST ADEVAR !!! ASADAR PENTRU ADEVAR EU SUNT IN STARE SI SA MOR, MULTUMESC LUI DUMNEZEU !!!!!!!!! O SINGURA CREDINTA, UN SINGUR DUMNEZEU !!!!!!!! TOATE CELELALTE "CREDINTE" SUNT REZULTATUL LUCRARII SATANEI DE A ORBI PE OM !!!!!! PT. MINE E LIMPEDE CA LUMINA ZILEI !!!!!! DOAMNE MINTUIESTE TOATE SUFLETELE !!! AMIN !!! Mircea pacatosul |
|
Fosta membra 9am.ro 440 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 04:49
De la: msutaca, la data 2009-02-01 04:44:48Da Kenny draga, |
|
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 05:05
Da, bineinteles ca trebuie sa respingem hotarit orice alta credinta in afara de credinta stramosilor nostri pe care ei au primit-o de la Sfintul Apostol Andrei si pentru care au luptat multe secole murind pentru apararea ei ! Credinta Ortodoxa este sufletul poporului Roman ! De fapt in sufletul poporului nostru au lovit dusmanii si au vrut sa-l distruga ! Dar vor si acum ! Insa acum satana ataca mai perfid ca oricind : ataca in acelasi timp din afara Ortodoxiei prin sectari (ca o paranteza, fostul Patriarh Alexei al 2-lea al Rusiei, Dumnezeu sa-l ierte di sa-l odihneasca, a reusit si a obtinut de la guvern aprobarea unei legi care ingradeste mult activitatea diavolului-a sectelor pe teritoriul Rusiei) si dinauntrul ei prin ecumenism !!! Trebuie sa fim tari !!! Sa ne rugam lui Dumnezeu sa ne intareasca credinta !!!!!!!
A fi Ortodox inseamna in primul rind a iubi sincer si neconditionat toate sufletele !!!!!!! A intelege ca Dumnezeu e Iubire !!! De ce sa acceptam asadar alta religie care ne invata altceva ?! Nu este limpede ca alta religie-i de la diavol ???!!! Ortodoxia inca da Sfinti !!! De Pastele Ortodox trimite Dumnezeu Lumina Sfinta la Sfintul Sau Mormint !!! Ortodoxia are taina spovedaniei si impartasaniei prin care Hristos ne iarta pacatele ! Bineinteles trebuie ca sa le regretam sincer si sa cerem Lui ajutorul pt. a nu mai pacatui. Noi Ortodocsii cinstim pe Maica Domnului. Protestantii incearca sa desparta pe Fiu de Mama Sa ! Ei incearca, Dumnezeu sa-i ierte, incearca sa distruga Dragostea dintre Mama si Fiu ! Pai cel ce incearca sa distruga Dragostea, nu cumva este atit de orb incit incearca sa rastigneasca pe Dumnezeu ?! Doar stim ca Dragostea este Dumnezeu !!! Deci, dragii mei, pentru mine lucrurile sunt limpezi ! Sa iubim toate sufletele, sa ne fie mila de ele. Dar orbirea lor, a celor de alte credinte, s-o respingem !!! Hotarit !!! Sa ma iertati ca sunt atit de habotnic !!! Eu nu sunt decit un biet pacatos dar multumesc lui Dumnezeu din toata inima si din tot sufletul ca ma ajuta neincetat !!! A facut si o gramada de minuni pt. mine cel slab in credinta !!! DOAMNE AJUTA !!!!! Mircea |
|
Fosta membra 9am.ro 440 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 05:12
Daca pentru un ortodox e buna ortodoxia,pentru un musulman,de exemplu,ce ar fi mai bine?Sa-si pastreze credinta stramosilor sau sau...
|
|
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 05:18
de ce trebuie musai sa fie un turn drept ??? Turnurile sunt turnuri si nu au nimic a face cu credinta.
Eu stiu una si buna : Sfintii sunt parte din Lucrarea lui Dumnezeu !!! Citi Sfinti are Ortodoxia si citi Sfinti au sectele toate la un loc ?! Din cite stiu eu sectele NU AU NICI UN SFINT !!! Ba mai mult, ca sa fie orbirea sectarilor indeajuns de adinca, diavolul le spune ca nu exista Sfinti ! Cu alte cuvinte le spune de fapt ca nici Dumnezeu nu exista. Si ei saracii cred. Cind au fost inventate si cine a inventat sectele ?! Cum s-a nascut credinta Ortodoxa ?! De ce trimite Hristos Lumina Sfinta la Mormintul Sau din Ierusalim NUMAI SI NUMAI DE PASTELE ORTODOX ???????!!!! Alta intrebare : de ce crezi tu ca venea diavolul la mine in vis de fiecare data cind ma luam de sectari ca sa-i aduc inapoi la credinta dreapta ?! Imi faceam cruce de trei ori si disparea necuratul, multumesc lui Dumnezeu. Chiar ! Cum alunga sectarii pe diavol daca nu-si fac semnul crucii ?! Sa-ti spun eu ?! Nu-l alunga pt. ca-i stapinul lor ! De Hristos sectarii s-au lepadat !!!! TREBUIE SA FII ORB DE TOT INCIT SA CREZI IN VREO SECTA !!!!!!!!! FERASCA DUMNEZEU !!!!!!!! Asa ca turnurile cu treaba lor ! Credinta e limpede ca nu poate fi comparata cu ele !!! DUMNEZEU SA LUMINEZE PE SECTARI SARACII CA TARE S-AU AFUNDAT IN INTUNERIC !!!!!! Mircea pacatosul |
|
|
|