back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Diferente:americani-romani.se pot compara?

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 23:57

De la: Dorin_Ilie, la data 2009-06-14 23:29:56
De la: lorduljohn, la data 2009-06-14 23:27:13Mona ! Gresit ! Albert Einstein nu a ales sa fie cetatean american ! A fost rapit ! pentru ca aveau nevoie de el sa fabrice bomba atomica !
Jonh! Gresit! Albert Einstein a ales sa fie cetatean american ca nu a avut incotro!

Banii nu sunt un scop in sine ci unul dintre mijloacele prin care poti sa-ti vezi visele cu ochii.

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 23:58

De la: Dorin_Ilie, la data 2009-06-14 23:37:06
De la: mona_simona2002, la data 2009-06-14 23:16:27 ...
Simona, stii care este greseala judecatii tale?! Banii pentru tine au fost un profesor prost! Ei te �mping s� crezi c� esti infailibil�!

Scuze, am citat gresit. Raspunsul de mai sus se referea la acest comentariu.

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 00:10

De la: Dorin_Ilie, la data 2009-06-14 23:29:56
De la: lorduljohn, la data 2009-06-14 23:27:13Mona ! Gresit ! Albert Einstein nu a ales sa fie cetatean american ! A fost rapit ! pentru ca aveau nevoie de el sa fabrice bomba atomica !
Jonh! Gresit! Albert Einstein a ales sa fie cetatean american ca nu a avut incotro!

"In 1933 Albert and Elsa Einstein emigrated to Princeton, New Jersey. In autumn 1935 they moved to a house in Mercer Street,[24] bought that August,[25] but shortly afterwards Elsa developed an eye swelling and was diagnosed with heart and kidney problems.[24] Elsa died December 20, 1936, after a painful illness..[24]"

(Sursa: Wikipedia )

"In 1914 he was appointed Director of the Kaiser Wilhelm Physical Institute and Professor in the University of Berlin. He became a German citizen in 1914 and remained in Berlin until 1933 when he renounced his citizenship for political reasons and emigrated to America to take the position of Professor of Theoretical Physics at Princeton. He became a United States citizen in 1940 and retired from his post in 1945".

(sursa: Albert Einstein Biography - Nobelprize Org)

"My passionate sense of social justice and social responsibility has always contrasted oddly with my pronounced lack of need for direct contact with other human beings and human communities. I am truly a 'lone traveler' and have never belonged to my country, my home, my friends, or even my immediate family, with my whole heart; in the face of all these ties, I have never lost a sense of distance and a need for solitude..." (Albert Einstein)

(sursa: AIP Center of History of Physics)

vladidec

851 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 00:27

AMERICA

Istorie : Criminali, pleava societatii europene, dat la cap la amerindieni, curcan, Traiasca SUA.

ROMANIA :

Istorie : Daci + Romani, primii aici, castele, cetati, printi, voievozi, regi, sabii, prastie, sange, sarmale, dat la cap la turci, stam tot aici. Traiasca Romania !

AMERICA :

Prezent : Putere mare, golit petrol, dat la cap la vietnamez, irakian, la el , numai sa curga petrol, avion vajjj vajjj, submarin, pusca care trage dupa colt, Bronx, 50 de Centi, Hollyood, bere, Playboy.

ROMANIA :

Prezent : Putere ....de concentrare, vandut petrol, dat la cap numai la romani, avion prrr trosc pleosc, ...dar avem barci...se pune ?, pusca cu fitil, Ferentari, Copilul Minune, Iar Ferentari, Revista Femeia.

AMERICA :

Viitor : Va mai fii aici, v-or conduce incontinuare lumea, mai arunca ceva in aer.

ROMANIA :

VIITOR : 20% in Italia, 20% in Spania, 20% in Germania, 20% Franta, 20% SUA, a...si ar mai fii inca 20% care raman aici cu Vanghelie...(daia da peste), Vom conduce Sandero , nu mai aruncam nimic, strangem tot .

Raspunde la vre-o intrebare ?

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
Fosta membra 9am.ro

303 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 01:07

esti cam pesimist si sa stii ca pleava era precum dizidentii romani pe vremea lui ceasca adica buni dar nu prea bine vazuti america reprezenta , daca nu inca reprezinta idealuri , libertate alte mentaliati fata de curtea regala ........parerea mea !!!!!!!!!PS este adevarat ca marinarii nu prea erau usa de biserica in acele vremuri dar cineva trebuia sa ai duca si pe cei buni!!!!!

Fosta membra 9am.ro

241 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 09:46

Daca ma credeti la cei 58 de ani pe care -i voi implini anul asta,am doar o casa de 380mp ,un cont in dolari de 85000,un cont in euro de72000,unul in roni de 250000,ceasuri de 35000 euro,bijuterii de20000 euro,tablouri de 17000 euro,un teren de 174mp si unul de 46 mp pentru o pravalie,fata de un american stau bine !

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 15:33

De la: mona_simona2002, la data 2009-06-14 23:57:36Banii nu sunt un scop in sine ci unul dintre mijloacele prin care poti sa-ti vezi visele cu ochii.
Mona sunt diferite moduri prin care iti poti vedea visele cu ochii. Banii au un rol secundar in aceasta ecuatie. Cat despre acele placeri si vise impilite cu ajutorul baniilor, atata timp cat ele genereaza consum in exces ..... Intelegi ce vreau sa spun! Daca nu ai inteles fii pe faza: traiesti intr-o iluzie a bunastarii!

Religia este o r�m�i�� a copil�riei inteligen�ei noastre, ea se va stinge pe m�sur� ce adopt�m ra�iunea �i �tiin�a ca principii directoare. Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 15:33

De la: LUGULUGU, la data 2009-06-15 09:46:34Daca ma credeti la cei 58 de ani pe care -i voi implini anul asta,am doar o casa de 380mp ,un cont in dolari de 85000,un cont in euro de72000,unul in roni de 250000,ceasuri de 35000 euro,bijuterii de20000 euro,tablouri de 17000 euro,un teren de 174mp si unul de 46 mp pentru o pravalie,fata de un american stau bine !
Poate o adoptati si pe Simona!

Religia este o r�m�i�� a copil�riei inteligen�ei noastre, ea se va stinge pe m�sur� ce adopt�m ra�iunea �i �tiin�a ca principii directoare. Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 16:18

De la: Dorin_Ilie, la data 2009-06-15 15:33:00
De la: mona_simona2002, la data 2009-06-14 23:57:36Banii nu sunt un scop in sine ci unul dintre mijloacele prin care poti sa-ti vezi visele cu ochii.
Mona sunt diferite moduri prin care iti poti vedea visele cu ochii. Banii au un rol secundar in aceasta ecuatie. Cat despre acele placeri si vise impilite cu ajutorul baniilor, atata timp cat ele genereaza consum in exces ..... Intelegi ce vreau sa spun! Daca nu ai inteles fii pe faza: traiesti intr-o iluzie a bunastarii!

Ti se pare... dar daca te simti mai bine asa, dormi linistit... FNI are grija de banii tai.
Eu am invatat sa-mi port singura de grija si sa-mi ating scopurile fara sa fur, fara sa lucrez pentru idioti sau sa ling in fund smecheri influenti. Multumesc pentru bunele intentii, dar n-am nevoie de "sponsori" ...if you know what I mean....

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 16:19

De la: mona_simona2002, la data 2009-06-15 16:18:09

Ti se pare... dar daca te simti mai bine asa, dormi linistit... FNI are grija de banii tai.
Eu am invatat sa-mi port singura de grija si sa-mi ating scopurile fara sa fur, fara sa lucrez pentru idioti sau sa ling in fund smecheri influenti. Multumesc pentru bunele intentii, dar n-am nevoie de "sponsori" ...if you know what I mean....

Te Mona �i subscriu!!!

C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 16:22

De la: LUGULUGU, la data 2009-06-15 09:46:34Daca ma credeti la cei 58 de ani pe care -i voi implini anul asta,am doar o casa de 380mp ,un cont in dolari de 85000,un cont in euro de72000,unul in roni de 250000,ceasuri de 35000 euro,bijuterii de20000 euro,tablouri de 17000 euro,un teren de 174mp si unul de 46 mp pentru o pravalie,fata de un american stau bine !

WOW! Felicitari! Tu faci parte din acea categorie de romani care n-are motive sa emigreze. Mi-ar placea sa fie mai multi in situatia ta, romani care sunt interesati sa vada occidentul doar pentru o vacanta. Sunt curioasa cum ai reusit sa strangi aceasta avere in Romania? Vorbesc foarte serios.

Daca nu vrei sau nu poti sa spui aici, poti sa-mi dai detalii in privat. Chiar ma intereseaza. Multumesc anticipat.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 16:24

Mona nu tr�ie�te o iluzie, ea chiar tr�ie�te via�a care o are �i �nc� destul de bine, mai bine ca 80% dintre cei din Rom�nia!
�i dau dreptate c�nd spune c�, citez: "Banii nu sunt un scop in sine ci unul dintre mijloacele prin care poti sa-ti vezi visele cu ochii." ...este c�t se poate de adev�rat!
Da-mi tu un singur exemplu, care s� nu aib� leg�tur� direct� cu banii! N-ai s� po�i....dar po�i �ncerca

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 22:34

De la: mona_simona2002, la data 2009-06-15 16:18:09Ti se pare... dar daca te simti mai bine asa, dormi linistit... FNI are grija de banii tai.
Nu ai inteles mai nimic din ce am vrut sa spun. Stai linistita, ma simt bine asa cum sunt ... imi port singur de grija, lucrez pentru niste idioti de americani care ma platesc cam jumatate din cat castiga un american dar suficient pentru un trai prosper aici in Romania si nu ling in fund pe nimeni. Cat despre acel consum in exces ... rezultatele se vad clar in SUA.

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 22:42

De la: Dorulet, la data 2009-06-15 16:24:43�i dau dreptate c�nd spune c�, citez: "Banii nu sunt un scop in sine ci unul dintre mijloacele prin care poti sa-ti vezi visele cu ochii." ...este c�t se poate de adev�rat!
Da-mi tu un singur exemplu, care s� nu aib� leg�tur� direct� cu banii! N-ai s� po�i....dar po�i �ncerca
De exemplu cand ma duc sa fac un dus n-am nevoie de bani, cand beau un pahar cu apa rece n-am nevoie de bani .... cand vorbesc cu cineva n-am nevoie de bani ... cand ma intorc pe partea cealalta n-am nevoie de bani ... . Nici tu n-ai inteles nimic din ce am vrut sa spun. Pentru tine fac o exceptie: cu banii castigati sa-ti implinesti visele si nu visele tale sa le implinesti cu bani! Banii in tot ceea ce faci in viata ocupa un rol secundar. Este adevarat ca in spatele bunastarii stau ei dar cum tot la fel de adevarat ca in spatele bunastarii stai ... TU!

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 23:06

De la: Dorin_Ilie, la data 2009-06-15 22:42:08
De la: Dorulet, la data 2009-06-15 16:24:43�i dau dreptate c�nd spune c�, citez: "Banii nu sunt un scop in sine ci unul dintre mijloacele prin care poti sa-ti vezi visele cu ochii." ...este c�t se poate de adev�rat!
De exemplu cand ma duc sa fac un dus n-am nevoie de bani, cand beau un pahar cu apa rece n-am nevoie de bani .... cand vorbesc cu cineva n-am nevoie de bani ... cand ma intorc pe partea cealalta n-am nevoie de bani ... . Nici tu n-ai inteles nimic din ce am vrut sa spun. Pentru tine fac o exceptie: cu banii castigati sa-ti implinesti visele si nu visele tale sa le implinesti cu bani! Banii in tot ceea ce faci in viata ocupa un rol secundar. Este adevarat ca in spatele bunastarii stau ei dar cum tot la fel de adevarat ca in spatele bunastarii stai ... TU!

Gre�e�ti Dorin....APA nu este gratis! Nici paharul din care o bei...nici du�ul...nimic nu este gratis (doar aerul pe care-l respiri)...�n rest...dac� at�t banii, c�t �i eu....st�m �n spatele bun�st�rii....�nseamn� c� at�t eu, c�t �i banii avem cam acela�i rol.
�n consecin��, prefer s� r�m�n la p�rerea mea...este mai �n�elept!

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 23:15

De la: Dorulet, la data 2009-06-15 23:06:06 Gre�e�ti Dorin....APA nu este gratis! Nici paharul din care o bei...nici du�ul...nimic nu este gratis (doar aerul pe care-l respiri)...�n rest...dac� at�t banii, c�t �i eu....st�m �n spatele bun�st�rii....�nseamn� c� at�t eu, c�t �i banii avem cam acela�i rol. �n consecin��, prefer s� r�m�n la p�rerea mea...este mai �n�elept!
fiecare cu greselile lui! eu raman la convingerea ca in spatele banastarii sta fiecare dintre noi. pe mine nu banii ma ghideaza in viata si eu ii ghidez pe ei!

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 00:56

De la: Dorin_Ilie, la data 2009-06-15 22:34:47
De la: mona_simona2002, la data 2009-06-15 16:18:09Ti se pare... dar daca te simti mai bine asa, dormi linistit... FNI are grija de banii tai.
Nu ai inteles mai nimic din ce am vrut sa spun. Stai linistita, ma simt bine asa cum sunt ... imi port singur de grija, lucrez pentru niste idioti de americani care ma platesc cam jumatate din cat castiga un american dar suficient pentru un trai prosper aici in Romania si nu ling in fund pe nimeni. Cat despre acel consum in exces ... rezultatele se vad clar in SUA.

Draga Dorin_Ilie, comentariul meu se referea strict la fraza funny prin care-l rugai pe Lugulugu cel bogat din Constanta sa ma infieze. Voiam sa-ti transmit ca mai sunt femei independente pe lumea asta si care se descurca foarte bine cu capul, nu cu fundul si n-au nevoie de un "sugar daddy" pentru a obtine o pozitie sociala/profesionala.

Cam asta ti-a spus si Dora. Cred ca in aceasta trilogie tu erai personajul care n-a inteles.

Noapte buna si

lorduljohn

499 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 00:59

De la: Dorin_Ilie, la data 2009-06-15 23:15:33
De la: Dorulet, la data 2009-06-15 23:06:06 Gre�e�ti Dorin....APA nu este gratis! Nici paharul din care o bei...nici du�ul...nimic nu este gratis (doar aerul pe care-l respiri)...�n rest...dac� at�t banii, c�t �i eu....st�m �n spatele bun�st�rii....�nseamn� c� at�t eu, c�t �i banii avem cam acela�i rol. �n consecin��, prefer s� r�m�n la p�rerea mea...este mai �n�elept!
fiecare cu greselile lui! eu raman la convingerea ca in spatele banastarii sta fiecare dintre noi. pe mine nu banii ma ghideaza in viata si eu ii ghidez pe ei!

Esti cumva miliardar?

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 01:01

De la: mona_simona2002, la data 2009-06-16 00:56:03Draga Dorin_Ilie, comentariul meu se referea strict la fraza funny prin care-l rugai pe Lugulugu cel bogat din Constanta sa ma infieze. Voiam sa-ti transmit ca mai sunt femei independente pe lumea asta si care se descurca foarte bine cu capul, nu cu fundul si n-au nevoie de un "sugar daddy" pentru a obtine o pozitie sociala/profesionala.
Cam asta ti-a spus si Dora. Cred ca in aceasta trilogie tu erai personajul care n-a inteles.
sunt eu mai Alien hi

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 01:02

De la: lorduljohn, la data 2009-06-16 00:59:36Esti cumva miliardar?
Nu John, sunt OM!

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 05:33

Vad ca domnul Lugulugu nu se grabeste cu explicatiile privind declaratia sa de avere si felul in care a dobandit-o.

In aceasta situatie raman la parerea mea - respectivul domn a dat copy/paste la declaratia de avere a lui Traian Basescu.

Mai sunt si alti "sugar daddy" doritori sa ma infieze?

Fosta membra 9am.ro

303 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 19:09

DE LAUDAROSI ESTE PLINA LUMEA !!!!!!!!!! SANT CONVINS CA MAJORITATEA DINTRE CEI CE AU POSTAT PE ACEST TOPIC COMENTARII TENDENTIOASE ASUPRA AMERICANILOR (DAR SI NOI CEILALTI ), NU AR REUSI SA SE MENTINA PE O LINIE DE PLUTIRE IN NORD AMERICA (CEL PUTIN IN PRIMII 10 ANI) SI DACA AR REUSI SIGUR NU AR AVEA UN REAL SUCCES SI CRED CA MA POT INCLUDE AICI SI PE MINE (CEL PUTIN LA PARTEA CU SUCCESUL ) ESTE O ALTA LUME FRATILOR SI NIMENI NU ITI DA O CANA DE APA CA NU STIE DACA MERITI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 20:55

De la: gigi_braicovici, la data 2009-06-16 19:09:45DE LAUDAROSI ESTE PLINA LUMEA !!!!!!!!!! SANT CONVINS CA MAJORITATEA DINTRE CEI CE AU POSTAT PE ACEST TOPIC COMENTARII TENDENTIOASE ASUPRA AMERICANILOR (DAR SI NOI CEILALTI ), NU AR REUSI SA SE MENTINA PE O LINIE DE PLUTIRE IN NORD AMERICA (CEL PUTIN IN PRIMII 10 ANI) SI DACA AR REUSI SIGUR NU AR AVEA UN REAL SUCCES SI CRED CA MA POT INCLUDE AICI SI PE MINE (CEL PUTIN LA PARTEA CU SUCCESUL ) ESTE O ALTA LUME FRATILOR SI NIMENI NU ITI DA O CANA DE APA CA NU STIE DACA MERITI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gigi, miza este o viata decenta si respect, nu neaparat succesul.

Acum 60 ani marele actor Constantin Tanase avea un cuplet la adresa guvernantilor. Din nefericire este la fel de actual si azi si mi-e teama ca va mai fi inca multi ani de aici inainte in Romania. Spun asta cu regret. Chiar imi pasa de Romania si as vrea sa aud de bine pe acolo.

"Ne-am trezit din hibernare
Si-am strigat cat am putut:
Sus Cutare! Jos Cutare!?
Si cu asta ce-am facut?

Am dorit, cu mic, cu mare,
Si-am luptat, cum am stiut,
S-avem noua guvernare?
Si cu asta ce-am facut?

Ca mai bine sa ne fie,
Ne-a crescut salariul brut,
Dar traim in saracie?
Si cu asta ce-am facut?

Ia coruptia amploare,
Cum nicicand nu s-a vazut,
Scoatem totul la vanzare?
Si cu asta ce-am facut?

Pentru-a castiga o piine,
Multi o iau de la-nceput,
Ratacesc prin tari straine?
Si cu asta ce-am facut?

Traversam ani grei cu crize,
Leul iar a decazut,
Cresc intruna taxe-accize?
Si cu asta ce-am facut?

Totul este ca-nainte,
De belele n-am trecut,
Se trag sforile, se minte?
Si cu asta ce-am facut?

Se urzesc pe-ascuns vendete,
Cum nicicand nu s-a vazut,
Tara-i plina de vedete?
Si cu asta ce-am facut?

Pleaca-ai nostri, vin ai nostri!
E sloganul cunoscut;
Iarasi am votat ca prostii.
Si cu asta ce-am facut?"

Fosta membra 9am.ro

303 mesaje
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 22:03

am trait liberi simona !!!!!!! cat de liberi sant romanii in comparatie cu americanii????? bravo mi-a placut

SOGUNUL

389 mesaje

Postat pe: 19 Iunie 2009, ora 09:35

Nu conteaza ce natie esti,conteaza daca ai vointa sa realizezi ceva in timpul vietii,sa gindesti si sa fii activ.A privi la iarba vecinului si vazind ca este mai verde ,treci si uda si iarba din gradina ta.Numai ca la romani ,logica este alta; sa se usuce si iarba vecinului,sa moara toata lumea saraca privind pe Basescu la televizor,cum debiteaza ineptii electorale.

http://promotia70eltc.nvn.ro/istoric/71-istoric.html
Fosta membra 9am.ro

303 mesaje
Postat pe: 19 Iunie 2009, ora 22:04

sa iti zic ceva de basescu as fii subiectiv dar sincer sa ne intoarcem la topic si sa privim ce a facut altul ce face altul sa ne apropiem de americani?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 02:26

De la: Dorin_Ilie, la data 2009-06-15 23:15:33
Hait

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
INITIATORUL

67 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 03:29

De la: broscuta_super_verde, la data 2009-04-29 16:37:33Dora said

am January 15 2009 @ 7:01 pm

Stind de vorba sau schimbind emailuri cu mai multe persoane care au emigrat, am constatat ca ei de fapt iubesc Romania. Daca nu ar iubi-o atunci nu i-ar interesa de ceea ce se intimpla in Romania. Dar daca o iubesc, de ce au parasit-o? Putini dintre ei sint cei care recunosc, da, mi-e dor de Romania si ori de cite ori am ocazia ma urc in avion si vin in Romania. Si mai putini recunosc ca ACUM sint someri din cauza crizei si se gindesc cu groaza ca daca nu vor gasi job cit de curind va fi greu sa faca fata cu ratele pe care le au la banca pentru casa pe inca 20 de ani de acum inainte iar daca 3 luni nu platesc banca le ia casa.
americanii,nitel mai prosti dar mai obisnuiti cu munca decit romanii

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 03:34

De la: 9am079577, la data 2009-06-20 03:29:04
De la: broscuta_super_verde, la data 2009-04-29 16:37:33Dora said

am January 15 2009 @ 7:01 pm

Stind de vorba sau schimbind emailuri cu mai multe persoane care au emigrat, am constatat ca ei de fapt iubesc Romania. Daca nu ar iubi-o atunci nu i-ar interesa de ceea ce se intimpla in Romania. Dar daca o iubesc, de ce au parasit-o? Putini dintre ei sint cei care recunosc, da, mi-e dor de Romania si ori de cite ori am ocazia ma urc in avion si vin in Romania. Si mai putini recunosc ca ACUM sint someri din cauza crizei si se gindesc cu groaza ca daca nu vor gasi job cit de curind va fi greu sa faca fata cu ratele pe care le au la banca pentru casa pe inca 20 de ani de acum inainte iar daca 3 luni nu platesc banca le ia casa.
americanii,nitel mai prosti dar mai obisnuiti cu munca decit romanii
Hi nu zu. De cee se cut europeni l ei. Deci inclusiv romini.
Nu mi spuneti prostii din astea ca paina la urma o sa credeti si voi.
Aia fug de angajati asiatici. Cei care au lansat zvonul perfid ca europenii sint lenesi.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 16:21

De la: henry, la data 2008-11-04 04:19:19 Cel mai tampit popor,care poate sa traiasaca in zilele noastre pe Pamant,ce reprezinta S.U.A? Romanii:cultura,frumusete,intelepciune nativa,bun simt,patriotism,mandrie si nu in ultimul rand sarmale; Americanii:fast food,Oprah.televizor,razboaie,inchisori vestite,minciuni nationale[11 septembrie,Irak,C.I.A.etc.]incultura,obezitate,imprumuturi bancare care ii incatuseaza la o viata pe un butoi cu pulbere,patriotism putred,droguri.Astept si parerile voastre.

Si amandoua popoarele au in comun spiritul manelist. Din pacate.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Diferente:Americani-Romani.Se pot compara?
Mergi la: