back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Diferente:americani-romani.se pot compara?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

scheletif_sisif

8 mesaje
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 19:01

ha ha, you're funny. Ce anume te face pe tine sa crezi ca esti in masura sa ma inveti lucruri pragmatice? Si apropo ghilimelele la cuvantul "dadacesti' nu sunt degeaba acolo

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 19:05

De la: scheletif_sisif, la data 2009-02-20 19:01:44ha ha, you're funny. Ce anume te face pe tine sa crezi ca esti in masura sa ma inveti lucruri pragmatice? Si apropo ghilimelele la cuvantul "dadacesti' nu sunt degeaba acolo

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 19:07

taticu' daca sti lucruri si fapte,citeste oameni si soareci sau fa-ti mamaliga din ardei,sau fa ceva pt.tara asta,ca sta aplecata-ntr-o rana ca turnu' din pisa,ok?

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
sirius_zegetina

808 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 19:29

Sisifule, daca tot ti-ai luat numele asta, ce-ar fi ca in loc de gargara sa pui osul la treaba, sa faci o analiza serioasa a diferentelor dintre noi si americani, sa le gasesti punctele slabe si cele tari (sau bune), sa ni le vezi si pe-ale noastre tot asa - si bune si rele - sa-i clantani fara partinire si pe unii, si pe ceilalti, poate mai multe capete cu ceva materie cenusie-n ele or mai fi trezind din reverie pe unii de-ai nostri care cred ca-i destul sa stea cu laboanta intinsa ori cu gura cascata ca sa le pice totul de-a gata. Padure fara uscaturi nu-i niciunde, dar n-ar cam fi vremea sa mai reducem si dintr-ale noastre? Americanii sa-si faca ordine-n ograda lor, ca nu suntem noi platiti sa le purtam de grija , iar noi... sa ne uram spor la curatenie!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 19:50

Cand o fi fost in stare romanul a-si recunoaste greselile, a le tine minte . a le corecta acolo unde se mai putea corecta si a nu l repeta ?...

Cand am fost noi in stare a ne sustine valorire intelectuale si elitele profesionale, ale acestui neam, cand o sa renuntam a ne autoflagela scotandu-ne in evidenta tarele comportamentale si balacarelile zoioase ce le expunem mapamondului fara pic de remuscare ?...

Cum sa fim priviti de catre alte natii cand noi suntem in stare a ne privii noi intre noi cu invidie, rautate , furandu-ne caciula singuri c-o dexteritate buna de-o cauza mai buna.?....

Cand se va sfarsi o data razboiul ROMANO-ROMAN pentru a ne putea solidariza nimpotriva tuturor celor s-al provocarilor s-al "razboaielor" ce vor urma isi pe care o sa fim obligati a le castiga?...altfel.....tare mi-este teama ca ...

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 19:57

Eu am vrut sa fac numai bine pentru tara mea.
Daca nu s-a putut, poate ca e si vina ei ....

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 20:11

De la: Subredul, la data 2009-02-20 19:57:35Eu am vrut sa fac numai bine pentru tara mea.

@ Silviu, romanului trebuie sa-i faci binele cu forza !...

avem nevoie urgenta de-o PREPUBLICA PREZIDENTIALA cu puteri sporite presedintelui pana la limita dictatorului sau de-o MONARHIE mai mult sau mai putin ABSOLUTA !..

Altfel, tare mi-e teama ca suntem pierduti !...

Sa nu-mi spuneti ca n-avem cu cine ca nu va cred !...rezervorul valorilor intelectualo-profesionale contine inca indivizi valorosi, numai ca nu doresc a se murdarii printr-o implicare in treburile acestui stat actual ce pe zi ce trece isi dilueaza autoritatile pana la disparitie pentru a se putea converti spre folosirea lor in cadrul unui stat de-a dreptul mafiot in devenire.

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 20:17

Asa este Mytcor, ne trebuie o republica prezindentila, o dictatura a binelui.
Beleaua e ca nu suntem in stare sa identificam binele.
Cine sa fie dictatorul binelui ?
Daca va spun eu cine cred, iar ma aleg injurat....

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 20:24

De la: Subredul, la data 2009-02-20 20:17:42Asa este Mytcor, ne trebuie o republica prezindentila, o dictatura a binelui.

Sa fii linistit D'le Silviu, si eu imi primesc portia de injuraturi de la cate-un ametit de pe forum da' nu-i bai !...prefer sa ma injure un ametit roman decat sa primesc injuraturi din alta locatie...dac ma-ntelegi.

Si da sunt de acord fie si T Basescu acel dictator al binelui numai faceti-l o data , daca nu veti fi obligati sa inventati unul !...

lorduljohn

499 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 01:08

De la: mytcor, la data 2009-02-20 20:24:59
De la: Subredul, la data 2009-02-20 20:17:42Asa este Mytcor, ne trebuie o republica prezindentila, o dictatura a binelui.

Sa fii linistit D'le Silviu, si eu imi primesc portia de injuraturi de la cate-un ametit de pe forum da' nu-i bai !...prefer sa ma injure un ametit roman decat sa primesc injuraturi din alta locatie...dac ma-ntelegi.

Si da sunt de acord fie si T Basescu acel dictator al binelui numai faceti-l o data , daca nu veti fi obligati sa inventati unul !...

CHIAR SUNTETI BOLNAVI DE "BASENIADA" !
SA STITI CA SE POATE TRATA !

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 12:07

Cum lordule ? Cum se poate trata ?
Negandu-l pe Basescu si atat ?
Vino cu altceva daca vrei sa spui, sa insemni ceva.
Zi o alta propunere mai buna ...
Eu unul m-am saturat de negarea urmata de nimic.
Nimic inseamna haos.
Ori, haos avem deja !
Ai ceva constructiv sau ... ?

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 16:17

De la: mytcor, la data 2009-02-20 20:24:59

Tot o dictatura a binelui ...a fost si comunismul...prin Marx, parintele bun al comunismului care prin ura sa individuala fata de burghezie a reusit sa transforme intr-o ura institutioanlizata, cultivata prin comunsimul cel iubit!
Mare atentie. Nu avem nevoie de o dicatura a binelui...ci de oameni...zdraveni, cu mintea eliberata de orice ganduri meschine si de un suflet curatit de orice rautate. Inca mai cred in Basescul..desi am avut si indoieli asupra domniei sale..m-am abtinut sa-mi exprim aceste indoilei...dar ce facut Tariceanu prin niste ordonante si hotarari de guvern date inainite de sfarsitul manadatului sau...e o crima fata de tot ce insemna identitatea romanului! Taxa auto, pasapoarte biometrice..ca sa nu mai spun de toata afacerea pe marginea litigiului dintre Ucraina si Romania asupra Insulei Serpilor....sunt total dezamagita!

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 16:19

Silviule..dar ce ai patit de te-ai subrezit?
Nu te inteleg...din cel care nu se lasa...puternic fiind...ai ales extrema cealalta de subrezire....pe bune, te stiam ca esti bine!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 16:50

@mari uk , vad ca ne dai la gioale cu Marx. dar nu uita c-a fost amestecat cu Engels si din abundenta cu gandirea ideologica a bolsevicului Lenin din care a rezultat o ideologie ce s-a vrut a fi internationalista. Capitalul lui Marx nu-i chiar asa.

Oricum, eu iti suport faulturile cu stoicism , da, te rog sa-l scutesti pe @Silviu sau faulteaza-l cu blandete,... ca s-asa a incasat destule s-apoi l-au subrezit luptele duse in contra pampalailor autohtoni.,...mai cu mila te rog, mai cu mila !...

Daca nu stiai iti spun eu, @Silviu e republican convins, eu Monarhist convins , numai ca uite am cazut de acord ca indiferent de forma de guvernamant avem nevoie de-o mana de otel intr-o manusa de catifea pentru a reusi a instaura un stat de drept in Ro. c-altfel ......tare mi-e teama ca suntem pierduti.

Ca va fi o Republica Prezidentiala in care seful statului sa fie si prim ministru sau :O Monarhie mai mult ori mai putin absoluta,....

Avem nevoie de stabilitate, stat de drept si democratie, in limitele stricte ale interesului national.

N-am pregatit cateva versur dar cu proxima ocazie ai sa primesti cateva @Mari uk ....cu bine !...

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 17:01

De la: mytcor, la data 2009-02-21 16:50:13@mari uk , vad ca ne dai la gioale cu Marx. dar nu uita c-a fost amestecat cu Engels si din abundenta cu gandirea ideologica a bolsevicului Lenin din care a rezultat o ideologie ce s-a vrut a fi internationalista. Capitalul lui Marx nu-i chiar asa.
Oricum, eu iti suport faulturile cu stoicism , da, te rog sa-l scutesti pe @Silviu sau faulteaza-l cu blandete,... ca s-asa a incasat destule s-apoi l-au subrezit lupta in contra pampalailor.,...mai cu mila te rog, mai cu mila !...

Daca nu stiai iti spun eu, @Silviu e republican convins, eu Monarhist convins numai ca uite am cazut de acord ca indiferent de forma de guvernamant avem nevoie de-o mana de otel intr-o manusa de catifea pentru a reusi a instaura un stat de drept in Ro. c-altfel ......tare mi-e teama ca suntem pierduti.
Ca va fi o Republica Prezidentiala in care seful statului sa fie si prim ministru sau :O Monarhie mai mult ori mai putin absoluta,....

Avem nevoie de stabilitate, stat de drept si democratie, in limitele stricte ale interesului national.

N-am pregatit cateva versur dar cu proxima ocazie ai sa primesti cateva @Mari uk ....cu bine !...

Mytcor..sunt atat de trista ...In fine...sunt trista de cum vad ca merg lucrurile in lumea asta! Of ....ce lume nebuna traim...noroc ca merg la teatru..mi-am propus ca anul acesta sa nu pierd nici-o piesa de teatru...si asa am si facut de la inceputul anului! Am un mare respect fata de artisti (actori adevarati)! Si sunt atat de SARACI! NICI NU VA IMAGINATI! MERGETI OAMENI BUNI LA TEATRU...INVESTITI IN TEATRU, IN CULTURA!
Sunt fie pentru monarhie...fie pentru un regim prezidential in care presedintele sa aibe si un rol executiv. Dar Doamne, numai sa fie una din ele! Ca sunt satula....de ce a fost pana acum! ....SI nu uita... astept versurile!

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 20:46

Republica prezidentiala cu drept de vetto pt. presedinte (ca tot vorbim de americani - sa luam si-un exemplu bun!). De "unsi ai Domnului" ( cat de unsi si cum?!), multumesc! ma lipsesc; inca un destrabalat prea-plecat evreilor (mai ales prin alcovurile amantelor) sau unul care sa aiba nevoie de-un logoped pt. a invata sa se adreseze inteligibil "supusilor" ca tot neamul lui "Hopantol"? Nu credeti ca ne-am face de bacanie dupa "debarcarea" lui "Mr. Papugiu"?! Mytcor, te admiram pt. cunostintele tale - in general - si pt. cele de istorie - in special. Se poate ca tu sa nu stii "amanuntele" astea???!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 21:06

Cunosc eu foarte bine culisele ambelor tabere, atat republicane cat si monarhiste., atat informatiile propagandisticede-o parte si de alta cat si contrainformatiile raspandacilor de-o parte si de alta.
Numai ca eu m-am cam saturat d-aceasta democratie originala de dupa buluceala post decembrista!
Vreau ori la bal ori la spital ca nu mai poci conita, daca ma-ntelegi !

Ori o republica prezidentiala cu mandat de 7 ani , drept de veto si presedintele sef,al guvernului, ori o monarhie constitutionala in care nu-i neaparata nevoie de-o continuitatea fostei case regale.

Sincer conita@sirius, simt ca ma sufoc si nadusesc rece pe sirul spinarii cand ma holbez si vaz ca pe zi ce trece statul nostru scump se metamorfozeaza din ce-in-ce mai pregnant intr-unul mafiot !...

m-oi crede nu m-oi crede, asta sant !...daca vrei sa defilam impreuna bine , daca nu tot trebuie sa ne aplaudam reciproc,...c-altfel ne sufla mamaliga din straita viniticii !..

lorduljohn

499 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 22:39

De la: Subredul, la data 2009-02-21 12:07:08Cum lordule ? Cum se poate trata ?
Negandu-l pe Basescu si atat ?
Vino cu altceva daca vrei sa spui, sa insemni ceva.
Zi o alta propunere mai buna ...
Eu unul m-am saturat de negarea urmata de nimic.
Nimic inseamna haos.
Ori, haos avem deja !
Ai ceva constructiv sau ... ?

Ti-am mai spus : Nu-l neg pe Presedintele Traian Basescu , ci pe Omul (retine ca am scris cu majuscula ) Traian Basescu care din nefericire pentru el nu-l respecta pe Presedintele Traian Basescu si nici institutia care se cheama Presedintele Romaniei !
Sper ca ai inteles ! Nu e prea greu !
Daca va fi o alternativa sau nu la Omul Traian Basescu , la alegerile Prezidentiale din acesta toamna ???
Vom vedea atunci !
Sau poate ar trebui sa facem cum au facut Bratieinii in sec IX , si aducem un nou Carol din Occident ??!!
Poate ! Cine stie ???
Sa auzim de bine , si... mai usor cu insultle la adesa celor care au alte concepte si idei politice !

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 16:39

De la: Subredul, la data 2009-02-20 19:57:35Eu am vrut sa fac numai bine pentru tara mea.

Felicitari, Bucur!

La obiect, bravo!

Cam asa ceva am simtit si eu ..la un moment dat... vis-a-vis de tara mea...

Era o vorba din batrani ...ai cu dragostea cu de-a sila...

Si eu ca proasta... inca o mai iubesc

tuturor

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 17:39

Puschea pe limba-ti cu "carolingenii"! Cati domnitori de obarsie romana au murit de batranete sau de "moarte buna" si cati straini?! Si asta ar trebui sa spuna ceva; cum s-a "facut" istoria acestui pamant, cine sunt "binevoitorii intru salvarea noastra", cati romani si cati alogeni au tot dictat si si-au impus interesele? Americanii (bravo lor, in sensul asta!) au stiut sa se "despaducheze" folosind un "flitt" eficient - functie de caz - discursul politico-diplomatic, "punerea la punct" civica (prin "internarea" la "pension" a non-conformistilor), sau, la nevoie, cu bata de base-ball ori flinta! Noi cand ne "despaduchiem" de "rebuturi" si repunem lucrurile in ordinea lor fireasca, incepand cu noi insine si terminand cu "varful piramidei"? "Pestele de la cap se-mpute, dar se curata de la coada"! Facem ceva sau continuam sa ne lamentam, sa batem cu pumnul in masa la birt, la o berica, apoi ne-ndreptam spre casa, multumiti c-am "facut ceva"? Tara asta e potul cel mare la o partida de pocheras in Cismigiu?!

lerolv4

282 mesaje

Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 17:51

Buna sa va fie inima, prieteni si compatrioti. Diferente dintre si intre sunt precum este diferita fata de baiat. Disciplina,Curatenie,Renume,Speculacitate,Dorinte,Suprapotentialitate,Geo-Politica,Desfacere,Facere,Armata,Potential,51state formeaza O AMERICA. Mana invizibila a facut si mai multe.

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 19:05

Ai numarat stelele de pe drapel? O stea=un stat! Mai numara, vezi c-ai gresit! Si-ai mai gresit in multe alte privinte; nu pica pe spate de admiratie, ca inca n-ai motiv; in care privinte-s de admirat - s-a postat, in care-s de criticat - iar s-a postat. Daca vii numai sa salivezi de pofta hamburgherilor facuti de ei, nu vii, practic, cu nimic. Ceva mai acatarii n-ai gasit? Vreo observatie la obiect, vreo chestie care sa ne fi scapat, ceva in ceea ce ne priveste - ce-ar trebui sa preluam din experienta lor si ce nu... nimic, doar trei randuri insirate? Incepi sa semeni cu Pufulet si nu-i a buna...

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 09:50

Nu e cazul. E mai important sa ne pastram identitatea. Este singurul lucru autentic din care mai avem ceva. Dupa cum frumos spune Dan Puric " Nu te potrivi chipului acestei lumi". Va recomand cartea publicata de curand. E un roman veritabil si imi creste inima ca mai avem inca astfel de oameni printre noi, care se exprima in beneficiul nostru.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
johnprisaca

5 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 15:00

assafdsds

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 15:20

De la: johnprisaca, la data 2009-02-24 15:00:48assafdsds

poate ne traduci si noua....

Multumesc anticipat.

johnprisaca

5 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 15:55

De la: mona_simona2002, la data 2009-02-24 15:20:04
De la: johnprisaca, la data 2009-02-24 15:00:48assafdsds

poate ne traduci si noua....

Multumesc anticipat.

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 17:41

De la: alinushy, la data 2009-02-03 16:05:53dar ce parere ai despre o parte a audiovizualului romanesc care promoveaza numai muzica americana sau englezeasca, chiar tu spuneai ca americanii stiu sa isi promoveze propriile valori ...

O parte a audio-vizualului romanesc este controlata de oameni politici care au interesul sa conduca o masa de idioti inculti pentru ca e mai simplu asa decat sa conduca o masa de oameni bine informati si educati care pun intrebari.

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 18:05

De la: roxanapitis, la data 2009-02-24 09:50:52Nu e cazul. E mai important sa ne pastram identitatea. Este singurul lucru autentic din care mai avem ceva. Dupa cum frumos spune Dan Puric " Nu te potrivi chipului acestei lumi". Va recomand cartea publicata de curand. E un roman veritabil si imi creste inima ca mai avem inca astfel de oameni printre noi, care se exprima in beneficiul nostru.

Roxana, ai dreptate.

Intr-un interviu Dan Puric spunea ca "oamenii normali vor deveni o secta in Romania" si ca "Romania are un popor ingenunchiat, dar nu in genunchi!"

La intrebarea:
" Ati vorbit despre ce anume are nevoie poporul roman. In momentul de fata insa, care este identitatea acestui popor?"

Dan Puric raspunde:
"Depinde cine intreaba. Daca intreaba un securist, ii spunem ca suntem o tara inca buna de furat pentru el si neamul lui, adica mama, soacra si nepoti. Daca intreaba rusul, spunem ca suntem un fel de gubernie, oricand putem accesa la ei. Daca intreaba americanul, ii spunem ca ne putem situa in zona de portavion in orice directie si in orice pozitie doreste el. Daca intreaba comunitatea europeana ii spunem ca suntem un hipermarket plin cu brand-uri, nu cu intimitati si identitati. Daca intreaba un bun crestin ii spun ca Romania este o intimitate ca orice alt popor de pe fata pamantului, cu o taina a existentei. Si ca este un popor ingenunchiat, dar nu in genunchi, ci un popor care se va ridica. Cum? Urmeaza emisiunea �Surprize, surprize��

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 18:22

Adresat Monei Simona!!!

costelino1967

89 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 23 Martie 2009, ora 15:28

Americani bani multi, minte putina/ Romanii bani putini si minte multa !

a fi sau a nu fi
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Diferente:Americani-Romani.Se pot compara?
Mergi la: