Info
x
Diferente:americani-romani.se pot compara?
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 16:04
Una din diferențe ar fi aceea , ca..in momentul cind hot�r�sc un lucru, sau vor sa pun� in practica o idee, trec imediat la fapte, dup� aia vad ce si cum trebuie schimbat, pe cind noi...cam prea multa vorba si........ma opresc.
Multa s�n�tate forumiștilor si administratorului acestui forum. |
|
usa2005mwm 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 18:17
.......Ziceti ce vreti voi dar poate ca eu exagerez cand spun ca unele dintre cele mai luminati minti se afla in S U A si nu puteti sa ma contraziceti. Punetiva si voi aceas intrebare care mi-o pun eu de mai bine de 8 ani de cand am inceput sa percep ca o tara ca aceasta este totusi un loc unde poti deveni ceva si pe deasupra se castiga bine. De astfel cunosc destule pers care au plecat dupa 89 in State si acum au reusit sa-si faca o viata si un viitor in timp ce in Romania sau in Spania,Italia ce fac,sunt persecutati din cauza unor oameni care merg acolo doar sa ne faca de ras? Poate ca nu o mai fi tara care era acum catva ani cand pe buzele tuturor era America ca un nume de sfant si acum hai sa fim seriosi cati dintre noi dupa 89 nu au vrut sa emigreze undeva unde sa numai fie persecutati sau sa nu o mai duca cum o duceam intr-un timp. Poate ca acum viata in Romania sa mai inbunatatit fata de atunci dar totusi nu se compara cu cea ce traiesc romani care au emigrat in SUA. Intrebatii.....
|
|
sirius_zegetina 808 mesaje Membru din: 28/01/2009 Oras: Resita |
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 18:53
Lasa, fata draga, nu-i cazul sa mai intrebam nimic pe nimeni, se stie deja indeajuns de bine care-i situatia si pe-acolo, nu mai visa cu ochii deschisi; ca sa-ti faci o viata decenta trebuie sa ai cunostinte temeinice barem intr-o profesie, nu sa te prezinti ca un habarnist; trebuie sa stii si sa lucrezi mai multe ore decat iti inchipui si sa fii serios si de cuvant. Si despre ce discriminari vorbesti? Nici in Europa n-am fi fost, daca nu ne-o luau inainte "coloratii" cand s-au deschis granitele, n-ar fi furat, cersit, violat, ucis s.a.m.d., da? Sa fim seriosi: daca ajungeau tot aia-n S.U.A. inaintea unor romani, ia sa vezi, cum eram priviti si tratati? Crezi ca americanii-s toleranti? Or fi, da` numa`-n declaratii verbale, ca au si-asa destule probleme cu mexicanii sau alti "latino" care le trec granita pe sest, noapte de noapte!
|
|
Fosta membra 9am.ro 534 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 18:26
De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-23 18:53:50 da, corect! Cam asa stau lucrurile in America. E drept ca si pe aici sunt unii care ajung in posturi bune pentru ca au noroc sau ceva spate, dar nu raman acolo daca nu confirma, este departe de ceea ce se intampla in Romania! Competenta este de baza in tara asta si pana la urma pe acest criteriu se avanseaza si se castiga bani frumosi. |
|
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 18:48
Normal, Mona - si e cat se poate de corect! Da`-s cu gramada aia care viseaza ca, daca aici esti un pelega, un fartzangau de o para si-aia ruginita, acolo ajungi sa bei "bruderschaft" cu Rockefeller in trei luni-jumate si te umpli de parai cu minte putina, munca si mai putina (adica munca, asa cum s-au naravit cam multi pe-aci s-o "presteze"!) si... trai, nineaca, pe vatrai! Pai, ma desteptilor, mie nu-mi place clasa de sus, conducerea S.U.A., dar aia de jos, cetatenii, trebe admirati si pt. corectitudinea lor, si pt. cum si cat muncesc - ca daca au bafta sa-si gaseasca un loc de munca, tin de el si cu dintii, si trag, mai frate, si 14 - 16 ore daca-i nevoie, numa` sa nu ramana someri! Voi, astia care salivati la gandu` Americii si la ce-ati "realiza" acolo, precum Dracula-vampiru` cand vede-un gat alb si neted de fecioara, sunteti gata sa mergeti la "hei-rup" si oase tocate, ori va-nchipuiti ca merge si pe-acolo cum le-a "mers" multora prin Europa? Daca va mananca pielea, mergeti si fortati-va bafta, poate aveti parte de "cazare" pe la Sing-Sing, pe cheltuiala si-n toalele statului!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 09:31
REDAREA A UNEI PARTI DINTR-UN PROCES TINUT IN AMERICA
:"AVOCATUL : Doctore, inainte sa faci autopsia, ai cautat sa vezi daca mai avea puls ? MARTORUL : Nu AVOCATUL : Ai controlat tensiunea ? MARTORUL : Nu AVOCATUL : Ai verificat daca mai respira MARTORUL : Nu AVOCATUL : Deci e posibil ca pacientul sa fi fost inca viu atunci cand ai inceput autopsia ? MARTORUL : Nu AVOCATUL : Cum poti fi sigur Doctore ? MARTORUL : Pentru ca creierul lui statea pe o tavita pe biroul meu AVOCATUL : Inteleg, dar nu ar fi putut totusi ca pacientul sa fie viu, in ciuda acestui lucru ? MARTORUL : Ba da, e posibil sa fi fost viu si sa practice avocatura !" Astia sunt americanii |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 10:05
De la: henry, la data 2008-11-04 04:19:19 Cel mai tampit popor,care poate sa traiasaca in zilele noastre pe Pamant,ce reprezinta S.U.A? Romanii:cultura,frumusete,intelepciune nativa,bun simt,patriotism,mandrie si nu in ultimul rand sarmale; Americanii:fast food,Oprah.televizor,razboaie,inchisori vestite,minciuni nationale[11 septembrie,Irak,C.I.A.etc.]incultura,obezitate,imprumuturi bancare care ii incatuseaza la o viata pe un butoi cu pulbere,patriotism putred,droguri.Astept si parerile voastre. Lucrurile stau mai complicat ...Intelepciunea nativa a romanilor i-a facut sa strige "moarte intelctualilor " si "noi munim noi nu gandim",sarmalele nu sunt mancare traditionala romaneasca la fel cum nici macar mamaliga nu este ,bunul simt ii face sa iubeasca din toata inima scandalurile,isteriile si pe scandalagii nationali ,frumusetea nu este o insusire pe care o au doar romanii ,exista si americani frumosi ,cultura romanilor este de grau si porumb,altfel stam prost rau ,la fel ca americanii(dar macar la ei politicienii nu vorbesc de "succesuri") ,in loc de Oprah il avem pe Dan Diaconescu ,imprumiturile bancare care incatuseaza oamenii sunt la mare moda si la romani nu doar la americani ,drogurile sunt prin scoli si licee doar ca romanii nu au la fel de multi bani ca americanii ,patriotismul putred la noi a degenerat in nationalism putred etc .Se mai vorbeste in plus si de incultura americanilor ,un mit de altfel ,procentul de oameni inculti eu cred ca este mai mare in Romania ,de Guantanamo de parca noi nu am avut puscariile comuniste etc .De un lucru insa tin sa te asigur ,oameni ospitalieri,draguti ,deschisi ca in USA nu vei vedea nicaieri in Europa si cu atat mai mult in Romania unde marlania ,claxoanele,manlele si injuraturile se intalnsesc mult prea des.Au amarricanii defectele lor fireste iar pe mine traiul in USA m-ar termina ,nu este in stilul meu de viata(daca ar fi sa aleg o alta tara decat Romania ,acea tara ar fi Austria detasat si fara ezitare ) .Sa credem insa ca sunt mai rai sau mai prosti decat alte popoare este o exagerare. |
|
costelino1967 89 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Braila |
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 19:33
De la: vaneamarin, la data 2009-03-25 10:05:26De la: henry, la data 2008-11-04 04:19:19 Cel mai tampit popor,care poate sa traiasaca in zilele noastre pe Pamant,ce reprezinta S.U.A? Romanii:cultura,frumusete,intelepciune nativa,bun simt,patriotism,mandrie si nu in ultimul rand sarmale; Americanii:fast food,Oprah.televizor,razboaie,inchisori vestite,minciuni nationale[11 septembrie,Irak,C.I.A.etc.]incultura,obezitate,imprumuturi bancare care ii incatuseaza la o viata pe un butoi cu pulbere,patriotism putred,droguri.Astept si parerile voastre.
a fi sau a nu fi
|
|
|
|
|
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 18:50
De la: vaneamarin, la data 2009-03-25 10:05:26De la: henry, la data 2008-11-04 04:19:19 Cel mai tampit popor,care poate sa traiasaca in zilele noastre pe Pamant,ce reprezinta S.U.A? Romanii:cultura,frumusete,intelepciune nativa,bun simt,patriotism,mandrie si nu in ultimul rand sarmale; Americanii:fast food,Oprah.televizor,razboaie,inchisori vestite,minciuni nationale[11 septembrie,Irak,C.I.A.etc.]incultura,obezitate,imprumuturi bancare care ii incatuseaza la o viata pe un butoi cu pulbere,patriotism putred,droguri.Astept si parerile voastre.
|
|
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 22:29
De la: CAMELYA_, la data 2009-03-25 09:31:59REDAREA A UNEI PARTI DINTR-UN PROCES TINUT IN AMERICA eu mai stiu si altele, sunt "perle" scoase de avocati americani in timpul unor procese ...si la noi cred ca e la fel, mai ales ca dupa 1990 s-a umplut de juristi (ca ciupercile dupa ploaie s-au inmultit in Romania).Fair play este sa spui cand citezi asa ceva, ca e vorba despre perle, bancuri s.a.m.d. ca sa stie lumea. Asta nu inseamna ca majoritatea avocatilor americani sunt prosti. Inseamna ca fiecare padure are uscaturile ei. Aceste perle avocatesti, asa cum apar la noi pe mail "perle" debitate de elevi la BAC sau asa cum scot Carcotasii emisiunile alea de bascalie in care se speculeaza greselile prezentatorilor de la stiri, "succesurile" Elenei Basescu etc. Cele ce urmeaza au fost extrase dintr-o carte numita "Disorder in the Ameri can Courts" si sunt lucruri reale "scapate" in timpul proceselor de catre avocati si publicate apoi de reporteri specializati in relatarea proceselor : AVOCATUL : Aceasta astenie grava va afecteaza memoria ? MARTORUL : Da AVOCATUL : In ce fel va afecteaza memoria ? MARTORUL : Uit AVOCATUL : Uitati ? Ne puteti da un exemplu de ceva pe care l-ati uitat ? .............. AVOCATUL : Doctore, e adevarat ca daca o persoana moare in somn, el nu-si va da seama de treaba asta pana a doua zi dimineata ? MARTORUL : E adevarat ca dumneata chiar ai trecut examenul de barou ? ............... AVOCATUL : Fiul cel tanar, cel de douazeci de ani, ce varsta are ? MARTORUL : Are 20 , cam ca si IQ-ul dumneavoastra ................ AVOCATUL : Erati de fata cand va fotografiat ? MARTORUL : Glumiti ? ............... AVOCATUL : Deci data concep eri i (bebelusului) a fost 8 August MARTORUL : Da AVOCATUL : Si ce faceati dumneavoastra atunci ? MARTORUL : Cam ce credeti ca faceam ? ................. AVOCATUL : Ea avea trei copii, asa e ? MARTORUL : Da AVOCATUL : Cati din ei erau baieti ? MARTORUL : Niciunul AVOCATUL : Era vreunul din copii fata ? MARTORUL : Onorata Curte, cred ca am nevoie de un alt avocat. Pot sa-mi iau un alt avocat ? .................. AVOCATUL : Cum s-a incheiat primul dumneavoastra mariaj ? MARTORUL : Prin moarte AVOCATUL : Si prin moartea cui s-a incheiat ? MARTORUL : Incercati sa ghiciti ! ................... AVOCATUL : Puteti descrie individul ? MARTORUL : Cam de inaltime medie si purta barba.. AVOCATUL : Era barbat sau femeie ? MARTORUL : In afara de cazul in care era vreun Circ in oras, as merge pe varianta barbat. .................... AVOCATUL : Doctore, cate din autopsiile pe care le-ai facut au fost pe oameni morti ? MARTORUL : Toate. Cei inca vii . se zbat prea mult ! ................... AVOCATUL : Va amintiti la ce ora ati examinat trupul ? MARTORUL : Autopsia a inceput la ora 8.30 p.m. AVOCATUL : Si D-nul Denton era mort in acel moment ? MARTORUL : Daca nu, in mod sigur a fost pana am terminat autopsia ! .................. AVOCATUL : Esti calificat sa dai o mostra de urina ? MARTORUL : Dar dumneata chiar esti calificat sa pui intrebari ?? ................... Si . cireasa de pe tort !!! AVOCATUL : Doctore, inainte sa faci autopsia, ai cautat sa vezi daca mai avea puls ? MARTORUL : Nu AVOCATUL : Ai controlat tensiunea ? MARTORUL : Nu AVOCATUL : Ai verificat daca mai respira MARTORUL : Nu AVOCATUL : Deci e posibil ca pacientul sa fi fost inca viu atunci cand ai inceput autopsia ? MARTORUL : Nu AVOCATUL : Cum poti fi sigur Doctore ? MARTORUL : Deoarece creierul lui statea pe o tavita pe biroul meu AVOCATUL : Inteleg, dar nu ar fi putut totusi ca pacientul sa fie viu, in ciuda acestui lucru ? MARTORUL : Ba da, e posibil sa fi fost viu si sa practice avocatura tuturor
|
|
Fosta membra 9am.ro 84 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 23:06
Te gandesti la vacanta? Intra pe www.taberelemele.ro
|
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 18:33
Iar unu` ori una ? decat sa postati aiurea, mai bine , nu ne mai calcati pe bataturi!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 303 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 18:58
ma crucesc cand citesc remarci atat de acide asupra poporului american ,se vede treaba ca multi din cei ce au scris lucruri atat de rautacioase nu au visat macar odata sa emigreze in state nu zic sa mai si ajunga americanii prosti sau buni reprezinta niste idealuri ale europenilor ce au plecat acum 2-300 de ani (si unii si-au indeplinit o idealurile) ar trebui sa ai copiem nu sa ne comparam cu ei !!!!!!!!
|
|
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 00:48
Nu te mai cruci, ca nu-i cazu`, cine stie cum ramai de-o sa ai si-alte motive de crucit. Iar de imitat, nu stiu dac-ai aflat pan-acum, da` asta-i ocupatia preferata a maimutelor; crezi ca-i nimerit sa ne comparam? Si nu mai pica pe spate de extaz, c-au si ei parti proaste ca oricare altii; ca sa fii in tema cand mai postezi, fa-ti un bine si citeste macar tot ce s-a postat, de la prima pan` la ultima pagina si dupa aia mai da-ti cu presupusa, ca pe moment lasi impresia de musca picata-n lapte care bazaie doar da` nu mai zboara!
|
|
Shlomo_Mire_Ivan 1640 mesaje Membru din: 19/04/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 06:05
De la: alinushy, la data 2009-02-03 09:24:27ptr mona simona: intradevar ptr. exemplele ce le-ai dat jos palaria! nici eu nu sunt un fan al manelelor dar sa promovezi mai mult muzica altora cand si tu ai muzica ta mie se pare ori rea vointa ori vreun interes. de exemplu la "cronica carcotasilor" cat din muzica pe care danseaza bebelusele e romaneasca? cat din muzica difuzata de europa fm e romaneasca? exemplele ar putea continua dar nu as dori sa fac reclama unora care mananca paine romaneasca si ii ridica in slavi pe americani. or fii si ei niste tonomate vorba baselului? ce poti spune de andra, de monica anghel ? au sau nu au voce? ce poti spune de dj project sau marius moga ? au sau nu au melodii super bune? prea ni se pare ca tot ce e american e bun si tot ce e romanesc e prost. ce e mai grav e ca cei ce proslavesc america nu sunt chiar niste inculti cum spui tu ...Ai dreptate!Eu,pe bebeluse,le-as lua acasa sa le culturalizez!Le-as pune sa danseze pe muzica lui Grigore Lese! www.youtube.com/watch?v=BvChpiUieVQ&feature=related Cronica carcotasilor nu-i emisiune culturala! |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 06:11
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 06:43
Omul asta face mai mult decat toti patriotii autoproclamati la un loc!
|
|
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 12:37
Shlomo, pazea! Prea multe bebeluse de culturalizat epuizeaza... psihic, ca nu se stie cat de bune la-nvatatura or fi si cat te-i cazni sa le bagi ceva-n dovlecele, dar si fizic... ca n-ai de-unde sti daca nu le-o apuca apetitu` sa te-nvete ele ceea ce stiu mai bine... ce te faci atunci? N-ai si tu vreo Rifca pe langa sufletelu` tau, shintoistule?! Nu i-o veni si ei chef sa-ti "despleteasca" coditele?!!!!!
|
|
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 20:23
CATI DINTRE VOI DE PE ACEST TOPIC DE PE ACEST FORUM SAU CATI DINTRE VECINII VOSTRII AU UN DRAPEL TRICOLOR IN CASA????????????????????????????SA INTELEG CA SANT PROSTI AMERICANII ????????????SANT SI EU DE ACORD CA AU INDUSTRIA AUTO LA PAMANT CA SANT CAM BLEGUTI DAR SANT SUPERIORI NOUA CHEAR DACA LOCUIESC CU CHIRIE SAU INTRO RULOTA ESTE ADEVARAT CA AU SI EI USCACIUNILE LOR DAR.......................................NOI SANTEM INCHISI LA MINTE SI INDOCTRINATI DE COMUNISM ETC.....
|
|
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 23:13
De la: sirius_zegetina, la data 2009-04-22 12:37:23Nu reusesc culturalizarea,iau crucea de la vieru si le exorcizez!Rifca mea e topmodela,dar a cam iesit din garantie si ii vine cheful mai rar!Si ce sa mai despleteasca?De ceva vreme am inceput sa ma tund singur.
|
|
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 12:07
Vaaaaaleeeeuuuuuuu, Shlomo, te tuuuunzi?!!!! Siiinguuuur???!!! Ii bai maaaare!!! Frumoasele codite s-or dus de suflet?! Ii clar, o iesit din garantie; da` fa-i si tu o reparatie capitala, baga set motor nou-nout, fa-i oleaca de rodaj si... ii taman ca noua! Iar dac-o intreti cumsecade, ii folosibila inca barem 50 de ani fara alt RC. No, buna-i ideea? Fuguta, pune-o in aplicare, sa le dovedim astorlalti ca ni-s mai mintosi ca americanii! Ai habar de cam putine, Gigi, daca-ti inchipui ca numa` atat ii "uscat" prin State, mai informeaza-te; iar despre "inchisi la minte si-ndoctrinare", mai bine n-ai vorbi, ca mai abitir de cenzurata ca la ei, n-a fost presa noastra nici in vremea lu` Pingelica. Citeste niste ziare ori reviste de-ale lor, urmareste niste emisiuni tv. de-ale lor si constati singur; deocamdata esti cam pe dinafara. Daca vrei sa vezi cum se "fabrica imaginea" cuiva in S.U.A., vezi filmul "Wag the dog"; nu-i un simplu film artistic, iti arata si se critica niste realitati f. urate. Ca americanul de rand are si multe parti pozitive, le-am aratat, le puteai citi daca te-ai fi ostenit s-o faci; s-au scos in evidenta partile bune si cele rele, atat ale americanilor, cat si-ale romanilor, fara partinire; iar un drapel romanesc pe care sa-l tin in casa, macar unu` mic, spune-mi si mie unde gasesc de cumparat, ca alerg de vreo cativa ani din magazin in magazin, da`... ioc! De-ale altora gasesti steaguri si stegulete de toate marimile, da` nu si de-al nostru, nu-i ciudat? Trebe sa-mi confectionez singura unu`, ca fabricile noastre nu mai stiu sa le faca?!
|
|
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 19:03
De la: sirius_zegetina, la data 2009-04-23 12:07:48prietene nu te mai considera destept ca nu esti??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!daca vrei poti gasi www.drapele.ro/Drapel-Romania.php sau nu te-a dus mintea sa cauti ????? sincer daca ai fii asa patriot l-ai indoi pe dracu si ti-ai confectiona unul !!!!!!!!!!!!!se vede treaba ca inafara de a comenta impotriva ,,mustelor " nu mai ai nimic in cap la fel ca orice roman care spera sa ai moara capra vecinului , te rog sa nu imi mai defaimezi tu comentariul in fapt unul general fara a afecta cu ceva opinia unei anumite persoane .PS ai fost tu in state sa vezi cum este acolo ????sant cativa oameni pe topic care chear au fost si trait unii chear traiesc si acum in state asa ca lasama cu filmul............... |
|
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 20:48
Chear asa!
|
|
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 17:25
Chior asa, era mai potrivit, Shlomo! Gigi, baiete, se vede treaba ca te da fudulia desteptaciunii afara din casa! Tu ai fost in State? Te-ai amestecat printre oamenii de rand, ai colindat strazile si cartierele, chiar si cele mai marginase si mai jegoase, ai discutat cu cei mai putin (ori f. putin) instariti, i-ai intrebat cate slujbe au ca sa-si poata tine copiii la scoala, ce si cum lucreaza, cat platesc chirie, cat le ramane lunar, ce-si pot permite, etc.? Se vede de la o posta cat de habarnist esti, da`-ti permiti sa dai lectii; da-le altora care toata viata s-au invartit precum closca-n juru` parului!
|
|
Fosta membra 9am.ro 2406 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 18:03
Da eu am colindat America. Cei ce nu au putut merge acolo nu trebuie sa-i insulti, sau sa te dai balena in conserva.
New York este o gramada de gunoi cu o cireasa in virf, adica Manhatanul. Detroitul ajunsese atit de rau ca te rugau aia de la primarie sa cumperi o casa cu un dolar, dar sa-i platesti taxele din urma. Chicago, are centrul foarte frumos, doar atit. In Chicago, cred ca este cea mai mare coruptie din lume. Acolo, magazinele de piese de schimb pentru masini, au platit primaria ca sa nu repare drumurile, ca sa-si vinda ei arcurile de suspensie. Cind magaria a iesit la iveala, intr-un an toate drumurile au fost reparate. In Missouri este cea mai mare saracie din America. Sint salvati numai de St Louis orasul cel mai mare din zona, unde se mai gaseste de lucru. Cel mai mult mi-a placut Wiscounsan, un stat mic dar foarte curat. Totusi mai poti trai in America, nu te lasa sa mori de foame. Cind am trecut prin America, si am incercat sa le vorbesc de Dumnezeu, niste americani au scos dolarul si-l fluturau in fata mea si ziceau:"Asta este dumnezeul meu!" Nici nu-i de mirare ca au ajuns asa, caci Dumnezeu nu-si imparte slava cu nimeni. Nici cu maretul dolar. Au omorit mii de oameni in Irak, Dumnezeu le-a trimis pe Katrina, uraganul, care a ingropat in apa New Orleans. |
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Aprilie 2009, ora 01:19
De la: gigi_braicovici, la data 2009-04-22 20:23:39 Dar c�te r�zboaie s-au dus pe teritoriul SUA �n ultima sut� de ani?!
C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Aprilie 2009, ora 01:23
De la: radita09_telus_net, la data 2009-04-26 18:03:41Da eu am colindat America. Cei ce nu au putut merge acolo nu trebuie sa-i insulti, sau sa te dai balena in conserva. Parc� ai fi mama!!!! Exact a�a-mi poveste�te �i ea despre "m�re�ia" Americii
C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
|
|
Postat pe: 27 Aprilie 2009, ora 18:36
De la: sirius_zegetina, la data 2009-04-26 17:25:45sa mori tu de desteptaciune baiete si daca am fost sau nu ce iti pasa tie ca doar aceiasi saracie o vei vedea si aici si acolo . dar am cateva lucruri sa iti zic : ---1--- ei sant mandrii ca sant americani (asa cum sant) --- 2 --- la ei gasesti drapele in magazin dar este adevarat ca doar vina ta este ca nu ai gasit un tricolor la tine in librarie ---3--- sansa de a gasi un job party - time in state este mai mare decat in romania(sau cel putin era) si iubitule daca vrei sa agonisesti , muncesti si aici si in state ---4 --- militarii angajati romani ling picioarele sefilor sa plece in afganistan &irak pe cand sleatca de delingventi americani pleaca de buna voie la lupta pe solde mult mai mari si o pensioara grasa apoi ----5--- sa nu uitam de autostrazi ,de acei putini zgarie nori si casute la periferie si ce periferie ???!!!!!!! (cam cat resita ta ) parerea mea este ca esti dus baiete odata cu metalurgia romaneasca nu ai spirit in tine nu vei reusi niciodata sa iti vezi paiul din ochii nu vei atinge niciodata succesul (la fel ca nefericitii de americani ce nu au iesit niciodata din suburbii) am fost in state poate nu am vazut suburbiile de care zici dar am vazut un aeroport curat si bine organizat am vazut un port curat (nu precum constanta ) cateva drumuri (pardon autostrazi nu sosele cu gropi si o asa zisa autostrada ) a si inca ceva !!!!!! NU AM VAZUT TARANI nu am sa pot sa ai inteleg unde ai tineau
|
|
Postat pe: 27 Aprilie 2009, ora 18:44
De la: dora_visinescu, la data 2009-04-27 01:19:40pai cred ca cea mai mare lupta a fost intre ei nu???? cu spiritul american mai bine spus !!!! o tara care abia si-a ales primul presedinte negru ????? cam greu !!!!!! dar cati din cetatenii planetei cunosc unde este alaska si cati dintre ei stiu unde este romania??????De la: gigi_braicovici, la data 2009-04-22 20:23:39 |
|
Lyria 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Aprilie 2009, ora 22:04
De la: gigi_braicovici, la data 2009-04-21 18:58:43ma crucesc cand citesc remarci atat de acide asupra poporului american ,se vede treaba ca multi din cei ce au scris lucruri atat de rautacioase nu au visat macar odata sa emigreze in state nu zic sa mai si ajunga americanii prosti sau buni reprezinta niste idealuri ale europenilor ce au plecat acum 2-300 de ani (si unii si-au indeplinit o idealurile) ar trebui sa ai copiem nu sa ne comparam cu ei !!!!!!!! De ce sa-i copiezi, tot la fel de prosti sunt si ei daca nu si mai prosti.
Lidia
|
|
|
|

Lasa, fata draga, nu-i cazul sa mai intrebam nimic pe nimeni, se stie deja indeajuns de bine care-i situatia si pe-acolo, nu mai visa cu ochii deschisi; ca sa-ti faci o viata decenta trebuie sa ai cunostinte temeinice barem intr-o profesie, nu sa te prezinti ca un habarnist; trebuie sa stii si sa lucrezi mai multe ore decat iti inchipui si sa fii serios si de cuvant. Si despre ce discriminari vorbesti? Nici in Europa n-am fi fost, daca nu ne-o luau inainte "coloratii" cand s-au deschis granitele, n-ar fi furat, cersit, violat, ucis s.a.m.d., da? Sa fim seriosi: daca ajungeau tot aia-n S.U.A. inaintea unor romani, ia sa vezi, cum eram priviti si tratati? Crezi ca americanii-s toleranti? Or fi, da` numa`-n declaratii verbale, ca au si-asa destule probleme cu mexicanii sau alti "latino" care le trec granita pe sest, noapte de noapte!
:
eu mai stiu si altele, sunt "perle" scoase de avocati americani in timpul unor procese ...si la noi cred ca e la fel, mai ales ca dupa 1990 s-a umplut de juristi (ca ciupercile dupa ploaie s-au inmultit in Romania).
? decat sa postati aiurea, mai bine
, nu ne mai calcati pe bataturi!!!
Parc� ai fi mama!!!!
Americii