back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Diferente:americani-romani.se pot compara?

Pagini: << 16 17 18 19 20 Sari la pagina:

9am185284

24 mesaje
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 04:06

Sunt pe alt continent americanii,dar oricum ,au alta mentalitate despre munca si profit,se gindesc cit trebuie sa dea ca sa primeasca ceva,romanii cer ,dar ofera cam nimic.

UGLY_MAN20

15 mesaje
Oras: Botosani

Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 13:54

....cel mai cretin popor dar si cel mai bine organizat ...parerea mea ,pe cand romanii varza.. mai avem de mancat mult mult pana ajungem la nivelul lor ........aa si fara sa furam

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

60 mesaje
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 14:23

RICA VENTURIANO cred ca a fost unul din cei mai prolifici romani . Urmasii lui se "produc" on line cu o disperare justificata numai din dorinta de asi impune parerea. Buna, rea , cum o fi ea. Este un sindrom colectiv in Romania ce dateaza din vremurile in care barfa pe la colturi era o manifestare de dizidenta. Zic asta , fara sa minimalizez activitatea de dizidenta autentica a multora din concetatenii nostrii.
De cele mai multe ori , o cat de mica si nevinovata parere emisa de oricine , atrage nimicirea si jignirea persoanei ce a indraznit sa-si prezinte pozitia. Administratorul acestui forum va trebui sa-si gestioneze bine temele si forumistii , impunand o minima decenta in planul limbajului folosit .
Altfel , va atrag atentia ca sunt deja teme in care doar 25% din forumisti mai abordeaza un limbaj decent, dar si mai grav , nu mai abordeaqza tema discutiei deviind in atacuri antipersonale.
Temele propuse discutiei ,in lipsa de comentatori onesti fata de subiect, nu vor mai atrage pe altii.
Consecinta : cand materialele promotionale de pe site vor fi pe ritm de manele inseamna ca ati atins maximum de targhet.
CU ALTE CUVINTE VA SPUN CA AVETI UN ROL IMPORTANT IN SOCIETATEA ROMANEASCA PRIN MENTINEREA UNEI STACHETE CE TREBUIE RIDICATA SAU COBORATA IN FUNCTIE DE TARGHETUL DUMNEAVOASTRA.

vlad_639

489 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 15:58

De acord cu dvs. Poti avea opinii diferite si tocmai in asta consta placerea de a coresponda
.Nimeni nu este posesorul adevaruluii absolut. Dar totul se poate exprima decent,cu respect fata de cel pe care-l combati cinstit si corect.
Folosirea de cuvinte jignitoare,suburbane descalifica pe cel ce le emite,chiar daca opinia ssa in esenta este valoroasa.. Nimeni nu este mai destept decat altul.Pot fi mai bine pregatiti in materie,mai buni oratori si speculanti ai schimbului de idei,mai inspirati.Dar ,ptr Dzeu,haideti sa ne respectam.Cu stima.

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 12:41

nu este comparatie...noi suntem stapani noi suntem noi

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Octombrie 2013, ora 05:08

De la: Republicanus, la data 2009-07-07 19:45:26Ce? armata romana nu a fost invinsa?
asta-i gluma saptamanii sau ce?
armata romana a incasat-o pe unde si-a aratat fata... poate doar in razboiul de independenta putem vorbim chiar de victorie, in rest, pauza...
de unde v-ati adunat toti neinstruitii sa va mai dati si mari cu marile voastre cunostinte, nush

De 200 de ani incoace.
Razboiul de independenta, cistigat.
WW1, cistigat.
WW2, in coada de peste, nu au fost lupte cu rusii pe teritoriul nostru, nu ne-am predat. Gonit germanii si ungurii. Mai mult cistigatori.
La revolutie ni se pregatea cea mai urita treaba, dpdv militar, evitat.
In evul mediu, tinut turcii la granite, si platit bani.
Transilvania ungurilor si Ungaria pasalic.
Studiul e facut de americani, ei au constatat invincibilitatea armatei romine.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Pagini: << 16 17 18 19 20 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Diferente:Americani-Romani.Se pot compara?
Mergi la: