Info
x
Cum credeti ca ar fi evoluat romania daca la revolutie se instaura dictatura militara?
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 August 2009, ora 11:08
@danubianule ,n-am vazut mesajul tau si de aceea iti raspund cu intirziere : poate ca si alti presedinti - ca Obama,zici tu- fac bai de multime,dar nicaieri,niciodata ,n-a fost folosita aceasta formula parsiva....parsiva ,care sa induca ideea de monolit ; de popor care sta strins unit in jurul partidului si conducatorului sau,decit in "comunismul "lui Ceausescu,beat de propria-i putere !
|
|
Fosta membra 9am.ro 981 mesaje Membru din: 12/07/2009 |
Postat pe: 25 August 2009, ora 17:46
PRINCIPELE RADU AL ROMANIEI Acum, in plina vara Publicat in: Jurnal, data: 25.08.2009 Acum, in plina vara, când lipsesc si evenimentele, dar si cei care le-ar putea provoca, as dori sa scriu, pe scurt, despre câteva detalii care privesc Familia noastra si care inseamna ceva pentru Principesa si pentru mine. Ne aflam in avion, in drumul nostru acasa dintr-o vizita in Europa. In timpul zborului, un domn vine la rândul nostru de scaune, se apleaca discret si spune Principesei: “Alteta Voastra Regala, as vrea sa va multumesc”. Principesa intreaba de ce. Domnul raspunde: “Acum saptesprezece ani eram student la medicina. Fundatia Altetei Voastre Regale mi-a dat bani pentru a urma un curs in Marea Britanie. Astazi am un cabinet particular la Londra, sunt medic psihiatru, am absolvit Universitatea din Oxford si sunt tatal unui baietel nascut in Marea Britanie. Bursa pe care mi-ati oferit-o mi-a schimbat viata. As vrea sa va multumesc acum, dupa atâtia ani”! Al doilea detaliu priveste tot pe Alteta Sa Regala. Cu câteva saptamâni in urma, Principesa a primit, prin decret semnat de Presedintele Republicii Franceze, ordinul national Legiunea de Onoare. Al treilea detaliu este legat de dumneavoastra, cei care urmariti paginile electronice ale siturilor noastre. Ieri a fost o zi insemnata pentru mine, fiindca numarul vizitatorilor sitului www.princeradu.ro/ a ajuns la un milion. Va multumesc! |
|
9am013233 15 mesaje Membru din: 15/03/2009 |
Postat pe: 25 August 2009, ora 20:44
De la: romanita, la data 2009-08-25 17:46:09 |
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 19/07/2009 |
Postat pe: 26 August 2009, ora 15:27
Am exprimat a doua opinie în urmã cu douã zile dar mesajul nu a fost postat.
Nu pot admite un asemenea tratament, prin urmare vã cer sã dovediþi buna credinþã. Dacã era ceva nepublicabil puteaþi sã mã contactaþi ºi eventual sã mã anunþaþi aceasta. Dacã nu aþi procedat aºa înseamnã lipsã de respect iar eu nu am ce cãuta în acest cadru. Buna credinþã se dovedeºte prin fapte în fiecare zi iar aceasta este o dovadã cã nu puneþi preþ decât pe prezenþa unor "nevinovaþi" care "sã umple sala". Sunt dezamãgit, nu cred cã acest mesaj va fi postat, spre informarea celorlalþi, eu însã mi-am fãcut datoria sã vã spun cã sunteþi incorecþi ºi nu veþi merge prea departe. dem |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 August 2009, ora 15:45
De la: 9am102038, la data 2009-08-26 15:27:28Am exprimat a doua opinie în urmã cu douã zile dar mesajul nu a fost postat. Nu vezi ca si asta a fost scos. Vezi ca ai probleme la accesarea siteului. Nu e de la cei de la forum.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 27 August 2009, ora 15:56
De la: romanita, la data 2009-08-25 17:46:09 "romaniþa", când citatul este transmis de tine, împietezi generozitatea familiei regale. Eºti prea mitocan pentru a reda asemenea fapte.
Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice.
Gãoaza este un desert prezidenþial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 11:42
oameni buni, reveniti-va ! incetati razboiul asta nebun care transforma orice,in gunoi ! este al 5.lea topic transformat in cimp de lupta ! AJUNGE !
|
|
Postat pe: 30 August 2009, ora 09:58
De la: generalul, la data 2009-08-30 09:08:40De la: gabigabi, la data 2009-08-28 11:42:23oameni buni, reveniti-va ! incetati razboiul asta nebun care transforma orice,in gunoi ! este al 5.lea topic transformat in cimp de lupta ! AJUNGE ! FEMEIA ÎL RIDICÃ, FEMEIA ÎL COBOARÃ… (PE BÃSESCU ÎN SONDAJE) Traian Bãsescu trãieºte înconjurat de (multe) femei, acasã, ca bun familist cu nevastã ºi douã fiice, dar ºi la serviciu (ºi …în servicii) de când, renunþând la meseria de navigator în anturajul marinãresc specific, exclusiv masculin ºi, îmbrãþiºând cariera de prestigios prestidigitator politic, s-a întovãrãºit cu numeroase, simpatice si distinse doamne si domniºoare de la partid(e), le-a scos în lume ºi le-a dat un nume, le-a emancipat ºi le-a plasat în mult râvnitul ºi bine plãtitul aparat de stat, în funcþii administrative, iar în ultimii cinci ani ºi la preºedinþie ºi ºi în guvernele pe care PD(L) le-a produs ºi le-a impus sub bagheta maestrului cotrocean, prin pãguboasele alianþe cu peneliºtii în trecut, ºi cu pesediºtii în prezent, co-participand cu o îndrãzneaþã reprezentare femininã în executiv ºi legislativ, în europarlament ºi aparatul diplomatic, în magistraturã ºi la toate nivelurile instituþionale decisive ale delicatului ºi graþiosului nostru stat. Cu o opoziþie atât de misoginã ºi exclusivistã, reprezentatã de adevãraþi bãrbaþi(!) între care Crin Antonescu, Ludovic Orban, Corneliu Vadim Tudor, Codrin ªtefãnescu, Cristian Pavelescu ºi alþi virulenþi ºi virili “cavaleri” ai tristelor figuri (!) politico-mediatice ºi ai jalnicelor atacuri, cu poalele lor bãrbãteºti în cap, la adresa delicatelor porumbiþe, lebede ºi pãuniþe din rezervaþia democrat-liberalã a Bãsescului, nu este de mirare cã bravii masculi ornito-politici - piþigoi, fazani ºi guguºtiuci, înfruntând ºi tãvãlind “fetele”, de fapt dau piept indirect cu vulturul pleºuv de la Cotroceni, cãruia i-au gasit punctual slab, cãlcâiul vulnerabil: fauna politicã femininã din jurul puterii între care celebrele EBa, Ridzi, Udrea, Plãcintã, Muscã, Macovei… Recentul scandal iniþiat ºi rãscolit de cãtre mercenarii trusturilor, s-a soldat cu demisia-demiterea(!) preþioasei ºi risipitoarei tinere de la tineret ºi sport ºi a avut un impact de imagine negativ ºi nociv asupra preºedintelui cocoº ºi a premierului boBoc, nevoiþi sã o sacrifice pe una dintre cele mai devotate ºi …devorate pãsãri de curte care a avut sarcina de a lua ºi ocroti sub propria aripã ca de cloºcã europuicuþa preºedintelui. Renunþarea la serviciile de ministru ale Monicãi Iacob Ridzi ºi numirea Luminiþei Plãcintã din amintitul cârd pedelist i-au prilejuit Bãsescului o manevrã deja fumatã ºi previzibilã, de a se supãra foc ºi.. mediatic, încã o datã, pe mogulii ºi mercenarii trusturilor de presã aflaþi în cunoscuta cârdãºie “monstruoasã” cu clasa politicã imoralã care plãteºte la negru, din furãciune publicã, publicitatea electoralã. |
|
|
|
|
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 16:53
De la: romanita, la data 2009-08-30 09:58:36De la: generalul, la data 2009-08-30 09:08:40De la: gabigabi, la data 2009-08-28 11:42:23oameni buni, reveniti-va ! incetati razboiul asta nebun care transforma orice,in gunoi ! este al 5.lea topic transformat in cimp de lupta ! AJUNGE ! Userul "romanita" face parte din grupul securiºtilor care îl trãdeazã pe Traian Bãsescu. Asta este meseria lui. Aceea de trãdãtor. Sunt bucuros cã ºleahta securiºtilor profitori prezidenþiali se destramã când simt cã "tãtucul" se scufndã... Tragic este faptul cã aceia care au distrus destine , recte userul "romanita", încearcã sã se aciuiascã pe lângã un prezidenþiabil. În speranþa unei alte parveniri. Însã, în prostia lui, userul "romanita" nu are educaþia necesarã. O facultate muncitoreascã i-a dat atât cât a putut. Din acest motiv se exprimã atât de vulgar. Culmea este cã doreºte sã fie un fel de purtãtor de cuvânt al principelui Duda. De fapt, în ignoranþa lui, userul romaniþa nu îºi dã seama de faptul cã mai mult rãu îi face prezidenþiabilului Duda. Sau este trimis special pentru a compromite familia regalã?
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
|
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 17:04
Mda, 111DINU, alias 999FLORIN si comp!
Securistul de mine deconspira practicile breslei mele pe forumuri si bloguri! La semnalul tras, ai si iesit la lumina, vierme, sa te aperi prin calomnii si improscare cu rahat. O tot dai ca tampul cu facultatea muncitoreasca, mai bobina de inductie... |
|
vladidec 851 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 21:54
DA !!!!!
Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ?
Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul !
>>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 10:57
De la: vladidec, la data 2009-09-02 21:54:09DA !!!!! IESISI IAR LA LUMINA PRECUM DIN ANUS O BA...SINA? |
|
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 11:46
De la: romanita, la data 2009-09-03 10:57:36De la: vladidec, la data 2009-09-02 21:54:09DA !!!!! Câtã culturã a acumulat, la facultatea muncitoreascã, acest "telectual". Ciocanul îi este mai accesibil decât condeiul.
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 12:47
"Ciocanul" imi este mai la indemana pentru cei de teapa ta, sa le dau muite,
iar condeiul meu ejaculeaza rime pe masura gurii voastre, postaci securici! |
|
vladidec 851 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 13:31
Romanita... ultima ta postare !
Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ?
Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul !
>>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 13:57
Nu ai rezistat prea mult in gaura!
Iesisi, asadar, si tu, Florine, la lumina, din gaura ta de vierme! "Ultima postare" mai aratare? |
|
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 13:58
De la: vladidec, la data 2009-09-03 13:31:39Romanita... ultima ta postare ! Ma impusti sau...mna musti? |
|
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 14:48
De la: romanita, la data 2009-09-03 12:47:54"Ciocanul" imi este mai la indemana pentru cei de teapa ta, sa le dau muite, Toate spusele mele s-au adeverit. În sfârºit ai recunoscut de unde îþi tragi esenþa intelectualã. Bravo, "telectualule" !
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 15:03
Bãsescu a scãzut drastic în sondaje, ajungând la 30,5%. Monica Macovei, luptãtoarea anticorupþie cu care defila Bãsescu, „ este acuzata, intr-un e-mail primit de membrii Comisiei pentru Libertati Civile a Parlamentului European, de favorizarea unor acte de coruptie. Ea este acuzata si de potentiale abuzuri privind fondurile unor organizatii non-profit pentru activitatile sale comerciale private in Europa de Sud-Est, in special in timpul angajarii sale la ambasada britanica din Skopje, informeaza Agerpres. E-mail-ul a fost trimis de polonezul Stanislaw Pigon, care sustine ca Macovei incearca sa se plaseze deasupra legii UE, folosind fonduri ale companiilor britanice, pentru care a facut un lobby intens in Macedonia, in timpul campaniei pentru PE. (L.P.)” – sursa ziarul Ziua.
Prezumþia de corupþie a Monicãi Macovei îl va aduce sub pragul de 28%, iar cererea de urmãrire penalã a Elenei Udrea îl vor aduce la 25% Mircea Geoanã are 19,5% în sondaje ºi, în cazul în care Sorin Oprescu se încãpãþâneazã sã candideze, va ajunge sub pragul electoral de 15%. Principele Radu Duda, deºi s-a retras din cursa prezidenþialã, a reuºit sã dezmorþeascã 5-6% din electorat. Aceºtia sigur se vor prezenta la urne, însã votul lor nu îl vor acorda lui Bãsescu sau Geoanã, ci candidatului PNL Crin Antonescu. Crin Antonescu este cotat cu 20,5%, la care se vor adãuga, deocamdatã, procentele principelui Duda. La o aritmeticã simplã, Antonescu deja îl depãºeºte în sondaje pe Traian Bãsescu. Adio, tovarãºi feseniºti !
|
|
9am043133 20 mesaje Membru din: 2/05/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 21:21
Si in armata si in securitate au fost militari patrioti ,dar la acea vreme era greu sa-i indentifici cu adevarat pentruca ciuma rosie (secretarii de patrtid in marea lor majoritate 98% cu acolitii lor)a stiut sa-i improaste cu noroi sa nu mai poata fi deosebiti dintre lasi si tradatori.iar dintre generalii rosii ai armate eu lasi scoate pe generalul Gusa.Desi nu inteleg prea bine de ce in toiul evenimentelor el era la sediul c.c.in loc sa fie la M.Ap.N caci era seful marelui stat major al armatei. Sa fi vrut oare sa nu participe la acea sedinta cu Iliescu si oamenii lui unde s-a stabilit traictoria de urmat a asa zisei revolutii si a ROMANIEI?
Iar ura intre armata si securitate a fost bine regizata ,ei au colaborat si s-au ajutat,caci altfel nu mai pleca regimul Ceausescu. |
|
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 21:39
De la: 9am043133, la data 2009-09-04 21:21:45 Si in armata si in securitate au fost militari patrioti ,dar la acea vreme era greu sa-i indentifici cu adevarat pentruca ciuma rosie (secretarii de patrtid in marea lor majoritate 98% cu acolitii lor)a stiut sa-i improaste cu noroi sa nu mai poata fi deosebiti dintre lasi si tradatori.iar dintre generalii rosii ai armate eu lasi scoate pe generalul Gusa.Desi nu inteleg prea bine de ce in toiul evenimentelor el era la sediul c.c.in loc sa fie la M.Ap.N caci era seful marelui stat major al armatei. Sa fi vrut oare sa nu participe la acea sedinta cu Iliescu si oamenii lui unde s-a stabilit traictoria de urmat a asa zisei revolutii si a ROMANIEI? Asa e, ai dreptate! Dar cine nu are dreptate in tara asta in care troneaza nedreptatea si strambatatea? |
|
9am043133 20 mesaje Membru din: 2/05/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 21:57
Da oare dece nu-i furam tronul nedreptatii si strambatatii?
|
|
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 10:57
DESPRE FOSTUL POLITIST PREDA FLORIN PETRE, alias 999FLORIN, FLORIN_BAD_BOY2006.................. Decizie nr. 55 din 31/01/2008 (Decizie 55/2008 privind respingerea ... - 10:31 Petre Ninosu - judecator. Ion Predescu - judecator ... Cristian Constantin Coman, Aurelian Preda, Florin Petre, Danut Toma, Vasile Gheorghe, Ilie Valentin ... www.legestart.ro/Decizie-nr-55-din-2008-(MzAwOTM2).htm - În Cache - Pagini similare - Curtea Constitutionala Decizie nr. 55 din 31/01/2008 (Decizie 55/2008) privind respingerea exceptiei de neconstitutionalitate a Hotararii Guvernului nr. 677/2003 privind conditiile de acordare in mod gratuit a asistentei medicale si psihologice, a medicamentelor si protezelor pentru politisti Publicat in Monitorul Oficial nr. 118 din 14/02/2008 Pe rol se afla solutionarea exceptiei de neconstitutionalitate a Hotararii Guvernului nr. 677/2003 privind conditiile de acordare in mod gratuit a asistentei medicale si psihologice, a medicamentelor si protezelor pentru politisti, C U R T E A, examinand incheierile de sesizare, punctul de vedere al Avocatului Poporului, rapoartele intocmite de CURTEA CONSTITUTIONALA In numele legii D E C I D E: Respinge, ca fiind inadmisibila, exceptia de neconstitutionalitate a Hotararii Guvernului nr. 677/2003 privind conditiile de acordare in mod gratuit a asistentei medicale si psihologice, a medicamentelor si protezelor pentru politisti, exceptie ridicata de .................................................... Preda Florin Petre ...................................................................................... Definitiva si general obligatorie. Pronuntata in sedinta publica din data de 31 ianuarie 2008. PRESEDINTELE CURTII CONSTITUTIONALE, prof. univ. dr. IOAN VIDA Prim-magistrat-asistent, Claudia Miu Act incarcat complet. |
|
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 15:02
Userule romanita, ai acceptat, am înþeles, oferta mea de a te educa. Va fi greu, dar sunt de acord !
Prima datã mergi la pãrinþii tãi ºi spune-le despre greºeala pe care ai comis-o când ai înjurat pãrinþii altora. De asemenea, spune-le cã i-ai pus în postura ingratã de a fi înjuraþi ºi ei, educaþia celorlalþi fiind singura care i-a ferit de cuvinte obscene (fiindcã nu meritã sã fie batjocoriþi indiferent de nivelul adrenalinei) Dupã ce vei face acest lucru, vom trece la abecedarul educaþiei..
|
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 22:25
De la: 9am043133, la data 2009-09-04 21:21:45 Si in armata si in securitate au fost militari patrioti ,dar la acea vreme era greu sa-i indentifici cu adevarat pentruca ciuma rosie (secretarii de patrtid in marea lor majoritate 98% cu acolitii lor)a stiut sa-i improaste cu noroi sa nu mai poata fi deosebiti dintre lasi si tradatori.iar dintre generalii rosii ai armate eu lasi scoate pe generalul Gusa.Desi nu inteleg prea bine de ce in toiul evenimentelor el era la sediul c.c.in loc sa fie la M.Ap.N caci era seful marelui stat major al armatei. Sa fi vrut oare sa nu participe la acea sedinta cu Iliescu si oamenii lui unde s-a stabilit traictoria de urmat a asa zisei revolutii si a ROMANIEI? Gusa nu a fost la MApN pentru ca acolo era Stanculescu, cel care de fapt facea jocurile.
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 10:15
Generalul Guºe a fost la Timiºoara ºi a dat ordin sã tragã în demonstranþi.
Citez din Jurnalul acþiunilor de luptã întocmit la Divizia 18 Mecanizatã din Timiºoara “ : (…) la atac se trage în aer, apoi la picioare; sã fie înãbuºite toate focarele de rezistenþã; echipajele de pe tancuri sã tragã cu pistoalele.”
|
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 13:04
De la: 111dinu, la data 2009-09-07 10:15:40Generalul Guºe a fost la Timiºoara ºi a dat ordin sã tragã în demonstranþi. Corect. In realitate nu dictatura militara, ci o victorie a partidelor istorice la alegerile din mai 1990 ar fi fost marea sansa a Romaniei.
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 16:37
Corect ! iar partidele istorice erau pro-monarhiste,ori "comunismul cu fata umana" nu se putea face cu MJ Regele Mihai !
|
|
Fosta membra 9am.ro 810 mesaje Membru din: 11/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 17:46
care aceea a lui Stanculescu, a lui Chitac?
|
|
Fosta membra 9am.ro 2406 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 17:53
Raspuns
Cambogia, Laos, America de Sud. Militarii nu sint economisti!!! |
|
|
|