Info
x
Cum credeti ca ar fi evoluat romania daca la revolutie se instaura dictatura militara?
|
9am043133 20 mesaje Membru din: 2/05/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Decembrie 2009, ora 17:54
Nu te supara prietene dar pastele cailor au o periodicitate de 700 de ani .TU VREI CA ROMANIA SA SE SUFOCE DE AUTOSTRAZI. Acesta este motivul de nu se construesc acum. Sa mai lasam timpul sa treaca ca doar avem democratie la ce este buna o dictatura militara corecta (ca daca este altfel vai de noi) Si cum noi santem in ROMANIA tara tuturor posibilitatilor vai de noi daca vom mai avea si o dictatura militara ca aceasta oricum se va folosi sa apere numa pe unii si sa ramana ROMANIA la mana strainilor cum este acum ca romanii sunt foarte cosmopoliti.
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 17:16
IN PRIMUL RAND DACA NU REUSE LOVITURA DE STAT DI '89 ACUM ERAM O MICA ELVETIE
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am174829 21 mesaje Membru din: 28/11/2009 |
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 20:05
S U P E R .... + SA-L FI CHEMAT INAPOI IN TARA PE REGE
altfel chiar ca pe degeaba am schimbat dictatura cu o 'dictatura demcratico-anahista' +no comment, ca-i [rea traziu, pacata Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 13:37
Ar fi evoluat foarte grav. Sper ca destul de multa lume intelege ca dictaturile raman un stadiu depasit pe linia evolutiei umane. Drumul sanatos pentru Romania este reprezentat de republica parlamentara de tip occidental. Numai intr-un astfel de regim populatia ar putea trai omeneste, s-ar dezvolta clasa de mijloc ca in arice sistem civilizat.
Epoca totalitarismului, a autocratiei si a autoritarismului tine de faza de dezvoltare primitiva a societatii umane, mai trebuie sa evolueze si mentalitatea publica de la baza piramidei instinctelor primordiale( in speta, agresivitate, conceptie de mascul alfa) spre varf, spre ratiune, decenta, respect pentru libertatile si drepturile umane. Nu credeti? |
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 19:14
Chiar atunci imediat dupa revolutie poate era mai bine daca s-ar fi instaurat o dictatura militara ca era nevoie de disciplina in urma haosului care s-a produs.Aceasta pentru scurt timp pana ar fi intrat lucrurile pe fagasul cel bun .Pe temen lung nu ar fi fost necesara o dictatura militara .
Raporteaza abuz de limbaj
GINA
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 19:17
De la: 9am178165, la data 2010-01-08 13:37:30Ar fi evoluat foarte grav. Sper ca destul de multa lume intelege ca dictaturile raman un stadiu depasit pe linia evolutiei umane. Drumul sanatos pentru Romania este reprezentat de republica parlamentara de tip occidental. Numai intr-un astfel de regim populatia ar putea trai omeneste, s-ar dezvolta clasa de mijloc ca in arice sistem civilizat. nu te mira daca,iesindu-i lu' Sefu pasienta cu partidu' unic,cu marea adunare nationala si cu opozitia redusa la tacere,nu vom experimenta o noua dictatura personala de tip capitan de vas ! |
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 19:21
De la: 9am076753, la data 2010-01-08 19:14:14Chiar atunci imediat dupa revolutie poate era mai bine daca s-ar fi instaurat o dictatura militara ca era nevoie de disciplina in urma haosului care s-a produs.Aceasta pentru scurt timp pana ar fi intrat lucrurile pe fagasul cel bun .Pe temen lung nu ar fi fost necesara o dictatura militara . care HAOS ,iubito ? chiar nici acum,dupa 20 ani,nu te-ai prins ca a fost Dirijat totul ? ca VIDUL de Putere era gata ocupat inca de la vizita lui Gorbaciov in tara ,atunci cind a venit sa-l cheme la ordine pe Ceausescu ? si mai zici ca te pricepi la politica ! d'aia ai incredere in Baselu' tau,ca n-ai inteles nimic din ce s-antimplat in tara asta !
|
Fosta membra 9am.ro 1449 mesaje Membru din: 2/11/2009 Oras: Buzau |
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 19:36
SI CASA VEZI CA NU-TI PORT PICA UITE- RUSII O SA-L TERMINE PE MARELE CIRMACI! NU ESTE PRIMUL, EL ESTE UN COMPROMIS, CARE V-A TREBUI SA CADA ODATA! UZURA MORALA O SA-L TERMINE! AI VAZUT CUM REACTIONEAZA RUSII DE LA POSTUL ALA DE RADIO? ASA GINDESC TOTI! INCLUSIV MAHARII1
Kosty.Prietenii la nevoie se cunosc! Nimeni nu este mai presus de restul ,doar un procent infim din ADN-ul nostru ne diferentiaza! Si asta creeaza "starea in care ne aflam".
|
|
|
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 21:44
De la: IPU, la data 2010-01-08 19:36:30SI CASA VEZI CA NU-TI PORT PICA UITE- RUSII O SA-L TERMINE PE MARELE CIRMACI! NU ESTE PRIMUL, EL ESTE UN COMPROMIS, CARE V-A TREBUI SA CADA ODATA! UZURA MORALA O SA-L TERMINE! AI VAZUT CUM REACTIONEAZA RUSII DE LA POSTUL ALA DE RADIO? ASA GINDESC TOTI! INCLUSIV MAHARII1 Nici macar nu-l urasc pe Basescu ci il dispretuiesc de-a dreptul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ironii prin care Basescu este prezentat ca fiind exact ceea ce este: hot de flota, talhar si vulgar in exprimare!!!! Sincer, mie imi e rusine cu el ca presedinte!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 21:55
De la: 9am178165, la data 2010-01-08 21:44:29De la: IPU, la data 2010-01-08 19:36:30SI CASA VEZI CA NU-TI PORT PICA UITE- RUSII O SA-L TERMINE PE MARELE CIRMACI! NU ESTE PRIMUL, EL ESTE UN COMPROMIS, CARE V-A TREBUI SA CADA ODATA! UZURA MORALA O SA-L TERMINE! AI VAZUT CUM REACTIONEAZA RUSII DE LA POSTUL ALA DE RADIO? ASA GINDESC TOTI! INCLUSIV MAHARII1 ..da nene, da stii ca ai dreptate? pai daca flota Romaniei costa doar cam cat un milion de lei cat face averea lui Basescu atunci zic si eu ca merita furata chiar de catre acesta poate asa reusea sa ajunga din urma "Vantul".
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 22:01
De la: 9am045616, la data 2009-12-31 17:16:55IN PRIMUL RAND DACA NU REUSE LOVITURA DE STAT DI '89 ACUM ERAM O MICA ELVETIE
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 22:15
De la: click_cont, la data 2010-01-08 21:55:39De la: 9am178165, la data 2010-01-08 21:44:29De la: IPU, la data 2010-01-08 19:36:30SI CASA VEZI CA NU-TI PORT PICA UITE- RUSII O SA-L TERMINE PE MARELE CIRMACI! NU ESTE PRIMUL, EL ESTE UN COMPROMIS, CARE V-A TREBUI SA CADA ODATA! UZURA MORALA O SA-L TERMINE! AI VAZUT CUM REACTIONEAZA RUSII DE LA POSTUL ALA DE RADIO? ASA GINDESC TOTI! INCLUSIV MAHARII1 STAI CUMINTE CA NU E NUMAI CAT STII AVEREA LUI BASESCU!!!! VEZI CA AI UITAT DE CASA DE UN MILION DE EURO A FICA-SI PENTRU CARE NU A DAT EXLICATII NICI IN ZIUA DE AZI DESI A PROMIS CA LE VA DA. DE FAPT AM VAZUT CAT TE POTI BAZA PE CUVANTUL LUI!!!!!!!!!!!!!!! S-APOI CONTURI PESTE CONTURI SA FII TU SANATOASA DACA CREZI CA-I CUNOSTI INTREAGA OPERA FRAUDULOASA!!! POATE STII NUMAI DACA ESTI NEVASTA-SA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 03:43
Acum nimeni nu ar mai fi indraznit sa spuna ca e rau la noi, sau ca sint legile aiurea. Toti in cor spuneau ca e democratie. Ca atunci cind apesi pe buton. Ca la comanda. Asta in cazul in care dictatura nu era singeroasa. Daca era singeroasa, situatia ar fi fost complet altfel. Trecerea prin botezul focului a unui mare numar de oameni ne-ar fi calit unimaginabil, dar cu jertfe. Nici in acest caz nu se mai punea problema sa fie ca acum, ci o stare ca dupa un uragan gigantic.
Eu sint de parere ca dictatura militara nu mai era posibila, din moment ce chiar s-a incercat. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 06:50
De la: IPU, la data 2010-01-08 19:36:30SI CASA VEZI CA NU-TI PORT PICA UITE- RUSII O SA-L TERMINE PE MARELE CIRMACI! NU ESTE PRIMUL, EL ESTE UN COMPROMIS, CARE V-A TREBUI SA CADA ODATA! UZURA MORALA O SA-L TERMINE! AI VAZUT CUM REACTIONEAZA RUSII DE LA POSTUL ALA DE RADIO? ASA GINDESC TOTI! INCLUSIV MAHARII1 mie mi-ai raspuns ? daca da, esti grozav : te-a mustrat constiinta ca m-ai insultat si ai invirtit-o ,ai sucit-o,m-ai cautat pe forum si-mi zici senin , "ca sa vezi ca nu-ti port pica"....mi-ai placut ; zau ca mi-ai placut !
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 07:05
De la: click_cont, la data 2010-01-08 21:55:39De la: 9am178165, la data 2010-01-08 21:44:29De la: IPU, la data 2010-01-08 19:36:30SI CASA VEZI CA NU-TI PORT PICA UITE- RUSII O SA-L TERMINE PE MARELE CIRMACI! NU ESTE PRIMUL, EL ESTE UN COMPROMIS, CARE V-A TREBUI SA CADA ODATA! UZURA MORALA O SA-L TERMINE! AI VAZUT CUM REACTIONEAZA RUSII DE LA POSTUL ALA DE RADIO? ASA GINDESC TOTI! INCLUSIV MAHARII1 intii s-a furat Flota....Vintu a aparut mai tirziu ....asta asa,ca sa respectam cronologia ! deci : EL a fost CEL DINTII barbat al tarii care s-a ocupat de dat la fier vechi bogatia tarii !
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 09:52
De la: gabigabi, la data 2010-01-09 07:05:15Nu e de ras ! E de impuscat aici ....De la: click_cont, la data 2010-01-08 21:55:39De la: 9am178165, la data 2010-01-08 21:44:29De la: IPU, la data 2010-01-08 19:36:30SI CASA VEZI CA NU-TI PORT PICA UITE- RUSII O SA-L TERMINE PE MARELE CIRMACI! NU ESTE PRIMUL, EL ESTE UN COMPROMIS, CARE V-A TREBUI SA CADA ODATA! UZURA MORALA O SA-L TERMINE! AI VAZUT CUM REACTIONEAZA RUSII DE LA POSTUL ALA DE RADIO? ASA GINDESC TOTI! INCLUSIV MAHARII1
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
florescu_vasile2001_2 326 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 10:46
"....daca se instaura o dictatura militara..."Nu este clar cine facea parte din dictatura militara.Dictatura militara ,in conditiile Roamaniei de acum 20 de ani-pana azi,ar fi fost mai buna cu conditia persinalizarii dictatorului.Daca facea parte tot din... era...si mai si.
|
ileanastan 86 mesaje Membru din: 26/10/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 12:38
Ar fi evoluat asa cum au evoluat si in conditii de democratie, deoarece nu s-ar fi instaurat niciodata dictatura militara. Nu S-a dorit asta. Si stiti cum e atunci cand nu Se doreste ceva. Nu se intampla. Regizorii nu au dorit in Romania o dictatura militara. Deoarece democratia este mai facil controlabila de catre Cei care detin Puterea financiara.
Ileana Adriana Stan
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 13:05
De la: ileanastan, la data 2010-01-09 12:38:15Ar fi evoluat asa cum au evoluat si in conditii de democratie, deoarece nu s-ar fi instaurat niciodata dictatura militara. Nu S-a dorit asta. Si stiti cum e atunci cand nu Se doreste ceva. Nu se intampla. Regizorii nu au dorit in Romania o dictatura militara. Deoarece democratia este mai facil controlabila de catre Cei care detin Puterea financiara.Mda ... cam ai dreptate. Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
ilie_1966 15 mesaje Membru din: 2/10/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 14:52
România este o țarã a controverselor, a bârfelor ieftine fãrã de care, parcã, nu am fi obișnuiți sã trãim. Dictatura militarã în România nu ar fi fãcut altceva decât ca sã fie în continuarea celeilalte... Probabil cã inițiatorul acestei tematici s-a gândit ca sã dezbatem un pic, cum ar fi fost dacã înlocuiam pe ... dracu cu ta'-so! Nu uitați cã oricine fãcea parte din armatã era comunist, și ținând cont de „plãcerea româneascã” de a gãsi pururea „nod în papurã” celor care conduc țara, ar fi apãrut aceleași nemulțumiri. Nu putem sã judecãm ceva ce s-ar fi putut întâmpla ...dacã... pentru cã ... ceea ce s-a întâmplat, fie cã ne convine sau nu, ne reprezintã pe noi ca și popor, pentru cã Iliescu nu este neamț, nici Basescu nici Geoanã s.a.m.d. Așadar, nu era in niciun caz bine dacã am fi dat o dictaturã pe alta cum nu este bine nici ceea ce s-a intâmplat pânã în prezent. Noi ne gândim poate la lucrurile ideale care s-ar fi putut întâmpla. Dacã ar fi fost totul corect, nu era nevoie de aceastã tematicã, nu credeți? Oare dacã era dictaturã militarã credeți ca nu mai era FMI care sã pãgubeascã mii de români? Nu se mai vindea țara cãtre strãini? Poate cã nu, dar trãiam izolați de restul lumii care te acceptã doar dacã colaborezi cu ei, în termenii lor. Dacã ar fi sã dãm vina pe cineva, aceea ar fi conjunctura actualã în care trãim, vecinii noștri care întotdeauna au fost ostili, caracterul slugarnic de care au dat dovadã cei care ne-au condus si ne conduc, in schimbul unor ... arginți, cum bine zicea cineva care posta la un articol precedent din 9am. Istoria are cursul ei, nimic nu stã pe loc, totul este într-o continuã transformare, o continuã evoluție. Sã dea Domnul sã fim sãnãtoși și vom vedea ce se va mai întâmpla.
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 16:49
De la: ileanastan, la data 2010-01-09 12:38:15Ar fi evoluat asa cum au evoluat si in conditii de democratie, deoarece nu s-ar fi instaurat niciodata dictatura militara. Nu S-a dorit asta. Si stiti cum e atunci cand nu Se doreste ceva. Nu se intampla. Regizorii nu au dorit in Romania o dictatura militara. Deoarece democratia este mai facil controlabila de catre Cei care detin Puterea financiara..................Aveti perfecta dreptate.trebuie sa recunoastem ca nici noi nu stiam prea bine ce dorim.Va mai amintiti cand au venit marii romani" de afara" cum le strigam in gura mare?"...N-ati mancat salam cu soia lafel ca noi,plecati unde ati mancat fripturi pana acum !..." ...N-a avut ilescu 90% la alegeri? Eh...! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 20:16
Am Atras odata atentia forumistilor spunandu-le ca de pe acest forum un nemernic oarecare, (pe atunci nu stiam cine) pe timpul campaniei electorale mi-a virusat calculatorul si mi-a schimbat continutul postarilor de pe forum. Va mai atrag odata atentia deoarece acum stiu cine este. Daca va pasa macar putin de ceea ce se intampla cu postarile voastre si cu dreptul la replica si la dezvaluirea propriilor opinii fara sa va cenzureze si fara sa va intoxice nimeni cu nerozii manipulatoare atunci va rog sa luati atitudine. Am dovada in postarile din aceasta seara ape care le citez mai jos.
Pentru a va pune pe toti in tema cu numele acestui nemernic va dezvalui numele sau de forumist: DORINEL Cei ce doresc sa scape de el si de neroziile lui o pot face ignorandu-l si ne mai raspunzandu-i la postari. Va multumesc! De la: click_cont, la data 2010-01-09 19:16:34 De la: Dorinel, la data 2010-01-09 19:13:06 De la: click_cont, la data 2010-01-09 19:09:03Admin, de ce ma cenzurezi?????????? ... nici macar nu am injurat Pentru ca admin-ul sunt eu ..... Ti-ai luat calmantele ? L-ai mai pupat pe Base pe frunte la trezire dupa somnul de frumusete ? Aha badarane, tu esti ala cu "virusurile''??? M-am prins ... na , stai tu numai... Stau ... Vezi ca mai unele la protap .... si sa vezi ce dinti au, musca tot ce prind in cale .... |
|
Fosta membra 9am.ro 7 mesaje Membru din: 17/06/2009 |
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 20:38
Ar fi evoluat mai bine, dar ar fi fost sabotata din exterior,oricum nu vanduta ca acum.Este posibil ca sa fi ajuns la conducere generali ca ontanu, iordanescu sau oprea si atunci va dati seama ca eram si mai vanduti.Cum a agonisit oprea averea colosala pe care o are militar fiind?Asa ca mai mult conteaza oamenii nu formele de conducere!
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 07:11
"....conteaza oamenii ,nu forma de conducere."Datele dintrecutul istoric apropiat sau indepartat arata ca oamenii (conducatori) ajunsi la conducere,daca sistemul nu le dadea posibilitati de afirmarea societatii schimbau sistemul.Vorbesc de oamenii conducatori capabili.Un exemplu usor de inteles este Napoleon I.
|
urecheatu_constantin 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 18:22
Ar fi evoluat FOARTE BINE!!!!!!.Cel putin trei ani se conservau toate inteprinderile si santierele nationale(VEzi canalul Dunare Bucuresti)etc.. La acesta. la canal, mai trebuiau 12 miliarde lei la vremea respectiva, pentru finalizare, Acum s-a pierdut si ce s-a investit atunci. In acest timp PARTIDELE isi clarificau doctrina, programele. Se desfasurau alegeri LIBERE> Castigatorul lua PE PROCES VERBAL AVUTIA TARII1!!!(oricum pe documente cu situatie la data respectiva).Conservarea cu forte militare era perfect posibila. Se pleca de la datorii externe "0". Responsabilitatea era TRANSPARENTA. Permanent se vedea de unde s-a plecat si unde s-a ajuns. Dar s-a preferat HAOSUL. Asa am ajuns unde suntem! Saraci in tara bogata!
|
9am092984 10 mesaje Membru din: 6/07/2009 Oras: Petrosani |
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 10:43
Daca n-o fi cu "banat",la zi ce avem ?Nu cumva o "dictatura militara"ascunsa ? Bine ascunsa.
|
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 18:42
Mai tineti minte ,imediat dupa caderea lui c. ;se srtiga in gura mare : "-Dam o perioada de intuneric total.Cine poate si stie sa acumuleze fara frica.Dupa cere vom face lumina si formulam legi de buna purtare..." . Adica cei hoti smecheri,pungasi,falsificatori sa fure fara grija.Cand se va face ziua ei vor fi pe fata sau pe la spate cei care vor conduce...Si asa a fost..........
|
Postat pe: 12 Ianuarie 2010, ora 12:13
De la: florescu_vasile2001_2, la data 2010-01-11 18:42:24Mai tineti minte ,imediat dupa caderea lui c. ;se srtiga in gura mare : "-Dam o perioada de intuneric total.Cine poate si stie sa acumuleze fara frica.Dupa cere vom face lumina si formulam legi de buna purtare..." . Adica cei hoti smecheri,pungasi,falsificatori sa fure fara grija.Cand se va face ziua ei vor fi pe fata sau pe la spate cei care vor conduce...Si asa a fost.......... POATE VREI SA ZICI CA ASA ESTE MAI ALES ACUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DOM`LE S-A FURAT SI-N VREMEA PSD-ISTILOR, DA` AIA MAI LASAU CATE CEVA SI PENTRU TARA!!!!!!!!!!!!!!! PD-L-UL FURA TOT, USCA TOT, IN VREMEA PSD-ULUI A VENIT RENAULTUL SI BINE A FACUT, SPUNE-MI O SINGURA COMPANIE MULTINATIONALA PE CARE ATI ADUS-O VOI, CARE SA INVESTEASCA LA NOI SI SA PLATEASCA TAXE LA STATUL ROMAN? HAI REPEDE, CARE-I AIA? DIN CONTRA, POGEA A AVUT GRIJA SA INGROAPE 120.000 DE FIRME, CARE DE BINE DE RAU PLATEAU IMPOZITE LA STAT, ACU` MAI PLATESTE PAZVANTE!!!! FURATI TATA FURATI, POATE DESCHID OCHII SI AERIENII CARE V-AU VOTAT, SI PRICEP CAT RAU AU FACUT TARII!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Ianuarie 2010, ora 14:49
VALEU....!!!Mie mi-ar fi rusine sa afirm ca sunt pro p.s.d...De-alde ilescu...si cu ai lui.Ma rog,fiecare cu cat il duce mintea sau "interesu".Cat a dezorganizat economia tarii in timpul lor nu -si aduce anminte sau nu vrea...Daca erau asa de inteligenti si iubitori sinceri de tara continuau cele bune incepute de ceausescu...Sa-ti ridici rochia ,sa-ti arati ...,este clar e vorba de psd-isti...
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 19:06
De la: florescu_vasile2001_2, la data 2010-01-11 18:42:24Mai tineti minte ,imediat dupa caderea lui c. ;se srtiga in gura mare : "-Dam o perioada de intuneric total.Cine poate si stie sa acumuleze fara frica.Dupa cere vom face lumina si formulam legi de buna purtare..." . Adica cei hoti smecheri,pungasi,falsificatori sa fure fara grija.Cand se va face ziua ei vor fi pe fata sau pe la spate cei care vor conduce...Si asa a fost.......... imi pare rau,eu nu-mi aduc aminte chiar sa se fi strigat in gura mare dar, IN FAPT ,asa s-a si intimplat! iar unul dintre cei care s-a priceput foarte bine sa acumuleze,sa ia credit si apoi sa -si stearga datoria catre banci a fooooost .....sunati trompeti ! rapaiti tobe ! TRAIAAAAN BASEEEESCU cel mai corecti dintre corecti ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

poate asa reusea sa ajunga din urma "Vantul".