back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum credeti ca ar fi evoluat romania daca la revolutie se instaura dictatura militara?

Pagini: << 11 12 13 14 15 16 >> Sari la pagina:

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 20:09

De la: 9am045616, la data 2010-04-10 21:38:33POLONIA IN DOLIU

Sincere condoleante poporului polonez pentru presedintele lor, un om cu adevarat merituos!!!!!!!!!!

florescu_vasile2001_2

326 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 17:27

..".........pilotul este vinovat...."

Raporteaza abuz de limbaj
9am185734

5 mesaje
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 05:11

De la: carpattinus, la data 2008-10-18 19:34:44In urma unei discutii avute avute aseara, propun acest subiect, mai ales pentru persoanele cu veleitati de analiza politica,curios fiind sa aflu parerea generala macar a persoanelor care acceseaza acest forum !
Daca a fost Revolutie ,dece Basescu este presedinte ?

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 15:34

De la: , la data 2008-10-28 23:39:38
De la: gaftonm, la data 2008-10-28 16:57:32ne-ar trebui o dictatura "chinezeasca" sa puna 5/6 ani parul pe noi sa bage la zdup toti viermii astia ingrasati pe pielea noastra.Romanul e lenes,mereu nemultumit,carcotas,etc.Noi avem nevoie de legi pe care sa le respectam cu Adevarat nu formal,ceausescu nu era bun,ok,nu ma bag,aveam 7 ani cand l-au pus la zid,deci ma abtin,dar acesti golani care fac averi incomensurabile pe pielea noastra sunt mai buni?Am auzit ca inainte de revolutie daca terminai o facultate/doua aveai asigurat un loc de munca decent.Acum trebuie sa cauti cateva luni daca esti norocos sa gasesti ceva acceptabil dar niciodata de lunga durata,iar de locuinte ce sa mai zic...Tara lui papura voda...NU e o solutie sa pleci din tara dar uneori te intrebi cu ce dracu ai gresit sa te nasti in romanica....

Atunci cand faci un portret asa de "frumos" romanilor te gandesti la toti romanii in general ? Sau doar la unii ? Meritam cu totii sa vina cineva sa ne bage mintile in cap sau doar unii ? Si daca spui ca aveai 7 ani cand l-au pus la zid pe Ceausescu, te bazezi doar pe ceea ce ai auzit atunci cand comentezi ce se intampla cand terminai o facultate ?
facultati,facultati vindem .............

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 15:37

De la: 9am185734, la data 2010-04-14 05:11:28
De la: carpattinus, la data 2008-10-18 19:34:44In urma unei discutii avute avute aseara, propun acest subiect, mai ales pentru persoanele cu veleitati de analiza politica,curios fiind sa aflu parerea generala macar a persoanelor care acceseaza acest forum !

Asta trebuia sa o pui la topicul...intrebari ciudate.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 15 Aprilie 2010, ora 16:17

De la: nastasemihail, la data 2010-04-14 15:37:19

Asta trebuia sa o pui la topicul...intrebari ciudate.
poate mai bine la topicul ,,de ce se masturbeaza fetele''

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 15 Aprilie 2010, ora 22:58

Uite o intrebare de bun simt!!!
Da, daca am dorit eliberarea de sub dictatura comunista, daca am dorit capitalism si libertate de miscare, de exprimare, de gandire, daca am dorit democratie, deci libertate, ATUNCI DE CE AVEM UN PRESEDINTE COMUNIST SI SECURIST A CARUI PRIETENA PERSONALA VORBESTE DESPRE DICTATURA LUMINATA?!!!!!!!!!!!!!
OARE CUM SE IMPACA ASPIRATIA SPRE LIBERTATE A POPORULUI ROMAN CU UN PRESEDINTE COMUNIST, DICTATOR SI BOLSEVIC CU O PERFECTA EDUCATIE KGB?!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 08:17

De la: 9am178165, la data 2010-04-15 22:58:26

Da, daca am dorit eliberarea de sub dictatura comunista, daca am dorit capitalism si libertate de miscare, de exprimare, de gandire, daca am dorit democratie, deci libertate, ATUNCI DE CE AVEM UN PRESEDINTE COMUNIST SI SECURIST A CARUI PRIETENA PERSONALA VORBESTE DESPRE DICTATURA LUMINATA?!!!!!!!!!!!!!
OARE CUM SE IMPACA ASPIRATIA SPRE LIBERTATE A POPORULUI ROMAN CU UN PRESEDINTE COMUNIST, DICTATOR SI BOLSEVIC CU O PERFECTA EDUCATIE KGB?!!!!!!!!!!!!
Naspa ..noi mergem tot inainte.................caci inainte era mai bine

florescu_vasile2001_2

326 mesaje

Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 20:08

..........................................Carac terizarile negative sunt din partea unei persoane cu alte vederi politice ,cu admiratie pentru persoane concurente la conducerea tarii.Apelati la sentimentul de nedreptate pentru a denigra pe cei ce nu va convin ,pentruca aveti alte interese....Este un exemplu de rationament in care se foloseste praf in ochi....Nu vretyi sa vedeti ca ceilalti concurenti sunt mult.mult mai comunisti ....

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 20:24

De la: florescu_vasile2001_2, la data 2010-04-16 20:08:11

..........................................Carac terizarile negative sunt din partea unei persoane cu alte vederi politice ,cu admiratie pentru persoane concurente la conducerea tarii.Apelati la sentimentul de nedreptate pentru a denigra pe cei ce nu va convin ,pentruca aveti alte interese....Este un exemplu de rationament in care se foloseste praf in ochi....Nu vretyi sa vedeti ca ceilalti concurenti sunt mult.mult mai comunisti ....

O sa fim seriosi!!!
Cine centralizeaza iar totul? Cine are pretentia sa fie in fapt si presedinte si premier si toti ministrii si sef DNA si sef DIIcot, cine numeste in mod neconstitutional Procurorul general al Romaniei, cine o asmute pe ANI impotriva nealiniatilor, cine manipuleaza totul prin cele 7(sapte) servicii speciale ale Romaniei, cine este seful PD-L, cine vrea sa aiba si stanga esichierului politic in mana sa, cine este fac totumul Romaniei?!!!!!!!!!!!!!
Cum poti nu-mi un om care nu intelege sa imparta decizia politica cu cineva, care el singur este CSAT-ul, care este bolnav de control?
Cum se numeste? Megaloman, dictator, bolnav de cultul personalitatii, ia ghiceste cam cu ce pantofar celebru se aseamana basescu?
basescu face exact ceea ce a invatat in anii tineretii sale de tanar securist aspirant, sigur se pretinde mare filoamerican, mare democrat, dar este cat se poate de limpede ca marele sau model este starul de la rasarit, Vladimir Putin.
Acesta este adevarul, depinde de fiecare dintre noi daca vrem sa-l vedem sau daca preferam iluzionismul prezidential romanesc.

florescu_vasile2001_2

326 mesaje

Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 17:53

Sleahta celorlalte partide a dus la dezastrul de astazi a ceea ce dumneavoastra numiti democratie....Parerea mea este ca in conditiile economiei de astazi din tara ,in care se fura pe ruptelea,conducatorul tarii ar trebui sa aiba puteri de decizie mult mai mari;indiferent cine ar fi.Pentru o perioada de 10 ani seful statului trebuie sa decida .Numai asa pot da vina pe el...Ce s-a intamplat pana acum a demonstrat ca s-a furat in GRUPURI asa zis politice,iar tara a ajuns cum a ajuns.Cei care au fost au demonstrat clar pentru orcine priveste corect ca au lansat HOTIA.Imi este sila sa-i numesc....Justitia nu poate face nimic....,desi ar avea multe...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 04:57

Eu as propune sa ramina numai conducatorii, iar ceilalti sa faca roata in jurul tarii si sa se uite la ei ce democrati sint.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 08:55

De la: nastasemihail, la data 2010-04-19 04:57:12Eu as propune sa ramina numai conducatorii, iar ceilalti sa faca roata in jurul tarii si sa se uite la ei ce democrati sint.
Cu sau fara spite

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 11:02

Disparea topicul ,,diferenta dintre bogati si saraci''

Fosta membra 9am.ro

273 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 11:30

De la: florescu_vasile2001_2, la data 2010-04-12 17:27:14..".........pilotul este vinovat...."

....nu vi se pare ca va cam grabiti cu...ipotezele....asta e foarte greu de verificat...aproape imposibil...ca pilotul ar fi vinovat....eu consider ca nu...si mai e un aspect...nu a murit tzatza nu/stiu care si cu moshu...mai stiu io care de pe nu stiu unde....in accidentul ala aviatic au murit oameni cu functii inalte in stat...iar de aici teoretic se pot specula si alte idei!!!...si nu stau eu sa dezvolt aici asemenea idei....pentru ca zic ca nu e cazul!!

Fosta membra 9am.ro

273 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 11:41

si ca sa fiu on topic...referitor la subiectul topicului...nu stiu ce inteleg unii ca ar fi ..sau cum isi imagineaza ei...efectul unei dictaturi militare dupa o revolutie...asta inseamna ca nu ar fi fost revolutie...ci doar o lovitura de stat...nu numai contra conducatorilor de la vremea aia dar si contra poporului...adica oamenilor de rand..care oricum n/au stiut ce/i aia si cu ce se mananca!..unora revolutia nu le/a adus ce le/a adus altora..cine gandeste in felul asta ca de asta ar fi fost nevoie in tara asta la momentul ala...destul de critic oricum...inseamna ca nu gandeste cu adevarat si habar nu are de nimic!!
...omeneste vorbind nu cred ca e nevoie sa vina cineva la tine in casa si sa iti explice cu bata pe spinare ce ai de facut in viataza!!!....ca io cam asha vad dictatutra militara!!...e ca si cum ai incepe sa te lovesti singur...asha de nebun!!

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 11:44

De la: 9am038113, la data 2010-04-19 11:41:42si ca sa fiu on topic...referitor la subiectul topicului...nu stiu ce inteleg unii ca ar fi ..sau cum isi imagineaza ei...efectul unei dictaturi militare dupa o revolutie...asta inseamna ca nu ar fi fost revolutie...ci doar o lovitura de stat...nu numai contra conducatorilor de la vremea aia dar si contra poporului...adica oamenilor de rand..care oricum n/au stiut ce/i aia si cu ce se mananca!..unora revolutia nu le/a adus ce le/a adus altora..cine gandeste in felul asta ca de asta ar fi fost nevoie in tara asta la momentul ala...destul de critic oricum...inseamna ca nu gandeste cu adevarat si habar nu are de nimic!!
...omeneste vorbind nu cred ca e nevoie sa vina cineva la tine in casa si sa iti explice cu bata pe spinare ce ai de facut in viataza!!!....ca io cam asha vad dictatutra militara!!...e ca si cum ai incepe sa te lovesti singur...asha de nebun!!
sa pice avioanele

anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 9 Septembrie 2010, ora 15:07

Daca nu era revolutia sigur urma ...DICTATURA MILITARA...

In productia de energie electrica se introdusese deja....

Hidrocentralele si mai ales termocentralele erau controlate de armata...

Apex

370 mesaje

Postat pe: 9 Septembrie 2010, ora 15:09

SORIN OVIDIU VÂNTU în sfârºit arestat !

Acest individ fãrã scrupule, care a bãgat jumãtate de Românie în buzunar, trebuie sã facã 1 000 de ani de puºcãriei, împreunã cu cei de la REALITATEA TV .

Doamne ajutã pe ROMÂNI, sâ-ºi recapete bunurile furate ºi þara lor înapoi ! Vor urma ºi alte evenimente !

Raspunde | Varianta pentru tiparire a topicului Sorin Ovidiu Vantu Arestat Mergi la: General Business Social Politica Sport LifeStar International Incredibil Auto Imobiliare

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 9 Septembrie 2010, ora 15:12

Daca se instaura dictatura militara, jumatate din barbatii valizi erau militari. Poate chiar toti, si nu mai era nici o problema.
Isi comandau unii altora, si nevestele ...le comandau lor.

Apex

370 mesaje

Postat pe: 9 Septembrie 2010, ora 15:30

SORIN OVIDIU VÂNTU în sfârºit arestat !

Acest individ fãrã scrupule, care a bãgat jumãtate de Românie în buzunar, trebuie sã facã 1 000 de ani de puºcãriei, împreunã cu cei de la REALITATEA TV .

Doamne ajutã pe ROMÂNI, sâ-ºi recapete bunurile furate ºi þara lor înapoi ! Vor urma ºi alte evenimente !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 15:28

De la: nastasemihail, la data 2010-09-09 15:12:32Daca se instaura dictatura militara, jumatate din barbatii valizi erau militari. Poate chiar toti, si nu mai era nici o problema.

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 01:12

De la: Apex, la data 2010-09-09 15:30:25SORIN OVIDIU VÂNTU în sfârºit arestat !

SOV SCAPA RAPID ,PENTRU CA TRAGE DUPA EL O ARMATA ,DIN CEI CARE AU AJUNS MILIARDARI DE CARTON ,CU BANII DEPONENTILOR LA FNI,SAU LA BANCILE LUI SOV,UTOTNUL E MARE SI TARE BAUTOR FOST ...... SI ACUM ..... NO ,CA ASTAI TOT O FASAIALA SI O FUMIGENA,V-ADUCETI AMINTE CA SI PATRICIANUL A AVUT O ASEMENEA AFACERE ,PRECUM A LUI SOV, A PATIT CEVA?NICI MACAR NU L-A DURUT IN COT ,A DAT STATUL IN JUDECATA SI A CASTIGAT PAREMISEDAR DATORIA NU SI-O ACHITA ,DE FAPT EL A VANDUT VRABIA DE PE GARD ,PENTRU CA MIDIA A LUAT-O GRATIS SI A VANDUTO DAR NU A DAT BANII STATULUI NICI PANA AZI.ASA CA NICI VIFOR NU PATE NIMIC,CA STIE MULTE SI CUI I-A IMPRUMUTAT MANII MANII

anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 13:04

De la: TEPARUL, la data 2010-09-11 01:12:42
De la: Apex, la data 2010-09-09 15:30:25SORIN OVIDIU VÂNTU în sfârºit arestat !

SOV SCAPA RAPID ,PENTRU CA TRAGE DUPA EL O ARMATA ,DIN CEI CARE AU AJUNS MILIARDARI DE CARTON ,CU BANII DEPONENTILOR LA FNI,SAU LA BANCILE LUI SOV,UTOTNUL E MARE SI TARE BAUTOR FOST ...... SI ACUM ..... NO ,CA ASTAI TOT O FASAIALA SI O FUMIGENA,V-ADUCETI AMINTE CA SI PATRICIANUL A AVUT O ASEMENEA AFACERE ,PRECUM A LUI SOV, A PATIT CEVA?NICI MACAR NU L-A DURUT IN COT ,A DAT STATUL IN JUDECATA SI A CASTIGAT PAREMISEDAR DATORIA NU SI-O ACHITA ,DE FAPT EL A VANDUT VRABIA DE PE GARD ,PENTRU CA MIDIA A LUAT-O GRATIS SI A VANDUTO DAR NU A DAT BANII STATULUI NICI PANA AZI.ASA CA NICI VIFOR NU PATE NIMIC,CA STIE MULTE SI CUI I-A IMPRUMUTAT MANII MANII

Poate se leaga mai multe dosare,..mai multi miliardari...deveniti peste noapte..... mai putine

anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2010, ora 12:26

De la: nastasemihail, la data 2010-09-10 15:28:43
De la: nastasemihail, la data 2010-09-09 15:12:32Daca se instaura dictatura militara, jumatate din barbatii valizi erau militari. Poate chiar toti, si nu mai era nici o problema.

Ai uitat femeile cu cariera militara.... 1973 prima generatie de studente...militari...uniforme...

Si existau ofiteri si subofiteri ...femei...militari de cariera...scoala militara vreo doi ani...

Suficenti militari de cariera si militari in rezerva ...femei....si barbati...ce ar fi ocupat functii inalte....

In armata....ORDINUL SE EXECUTA.... FUNCTIA ESTE MAI MARE DECAT GRADUL....

TRAI NINEACA PE VATRAI... si mai putine

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2010, ora 18:38

Ar fi fost ca in Rusia, ar fi batut jandarmii la protestatari de nu-i adevarat!! O tampenie din asta sa ne dorim si noi???? Am dovedi ca suntem de o prostie crunta.

anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 13:11

De la: 9am178165, la data 2010-09-14 18:38:29Ar fi fost ca in Rusia, ar fi batut jandarmii la protestatari de nu-i adevarat!! O tampenie din asta sa ne dorim si noi???? Am dovedi ca suntem de o prostie crunta.

Acest lucru am vrut sa-l subliniez...

Armata la putere si vai de noi>>>>

Dar se pare ca multi isi doresc ...ORDINE... nu DIALOG civilizat....

Weekend placut

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 13:35

De la: 9am178850, la data 2010-09-18 13:11:57
De la: 9am178165, la data 2010-09-14 18:38:29Ar fi fost ca in Rusia, ar fi batut jandarmii la protestatari de nu-i adevarat!! O tampenie din asta sa ne dorim si noi???? Am dovedi ca suntem de o prostie crunta.

Acest lucru am vrut sa-l subliniez...

Armata la putere si vai de noi>>>>

Dar se pare ca multi isi doresc ...ORDINE... nu DIALOG civilizat....

Weekend placut

Romania are legi suficiente, are Coduri civile, penale, comerciale si de procedura cu duiumul!!!!! Mai are nevoie exact de 2 lucruri:
1. Cetatenii sa cunoasca legile, deci de o buna educatie civica;
2. Organele de aplicare a legii sa-si faca datoria in mod impartial, implacabil si identic fata de toti cetatenii indiferent de functie sau statut social.

ATAT!!!!! In fond este atat de simplu!! Doar ca legile nu se aplica fata de toti cetatenii, unii se considera deasupra legii (vezi, basescu), iar organul de aplicare a legii (politie, parchet, DNA) nu este lasat sa lucreze, este "asmutit" politic impotriva celor din opozitie sau "inchide in mod condamnabil ochii" cand e vorba de prejudicii de milioane de euro (vezi cazul Nicolaiciuc).

Concluzie:
NU AVEM NEVOIE DE DICTATURA MILITARA ASA CEVA E PRIMITIV SI A FOST POTRIVIT IN SECOLELE TRECUTE, noi trebuie sa devanim o democratie de tip occidental in care repet: sa existe legi, iar acestea sa fie aplicate cu strasnicie.

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 00:13

Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
9am188648

241 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 10:44

Categoric ar fi fost mai bine , am spus acest lucru colegilor si prietenilor , ca ar fi fost benefic dictatura militara , ca asa zisa democratie a adus haos din care vad ca nu_si mai revine tara. Odictatura militara pana se puneau ordine in diferitele probleme si pe urma trecerea treptata la democratie. Poporul roman s_a comportat ca un caine tinut in lant ani de zile cand a fost eliberat a turbat.

Pagini: << 11 12 13 14 15 16 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cum credeti ca ar fi evoluat Romania daca la revolutie se instaura dictatura militara?
Mergi la: