Fosta membra 9am.ro
4462 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 03:37
asta iti spuneam si eu
Categoria nebunilor am folosit-o pentru exemplificare. Pentru ca nici homosexualii nu se considera anormali.
|
|
|
Yorick
1014 mesaje
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 04:19
De la: karpov, la data 2010-03-01 03:20:20
Era doar o gluma pentru nenea tycu -el crede tot ce i se spune -tot ce este de necrezut ! Daca exista problemele pe care le-ai expus eu cred ca solutia ar fi chiar la ei ! Daca ar gandi ceva mai mult si-ar asuma handicapul -eu asa cred -este un handicap tot ce nu se incadreaza intr-un tipar de normalitate ! E vorba de normalitatea unanim acceptata ! Si eu am un fel de dizabilitate-am un defect din nastere la inima-sa-i spunem fizica-ei au o dizabilitate mai mult de ordin psihic - eu mi-o asum -ei de ce nu vor sa si-o asume ? Eu nu-mi doresc sa lupt pentru a fi mai normal ca altii -nu-mi doresc sa fac fundatii sau asociatii - tin cont de ce sufar si incerc sa duc o viata apropiata de normalitate ! Daca as fi ca ei ,ar trebui sa-mi doresc sa alerg,sa fac sport sau mai stiu eu ce ! Toate astea mi-ar face rau -chiar daca pe de alta parte m-ar face sa ma simt bine ! Prefer sa ma abtin-ei de ce nu vor sa se abtina ?
Exista mai multe probleme in abordarea ta.
In primul rand "normalitatea" nu exista in mod obiectiv. Intotdeauna se va gasi un grup din care tu nu faci parte si fata de care tu esti o minoritate. Ti-am mai atras atentia asupra acestui aspect in alte ocazii. Nu ai voie sa definesti normalitatea dupa cum te taie pe tine capul, mai ales ca te vei gasi in contextul in care altcineva va defini normalitatea intr-un fel care te va exclude. Drept urmare vei fi tu nevoit sa iti asumi "handicapul" pentru simplul motiv ca se gasesc unii care sa ti-l impuna, daca nu ar exista Declaratia Drepturilor Omului , prin care se definesc anumite drepturi inalienabile ale individului , indiferent de majoritate.
Asta e un lucru pe care ar trebui sa il bagi la cap intr-un final , daca nu vrei sa te faci vinovat exact de lucrurile de care tu insuti ii acuzi pe altii, pe forumurile cu teme religioase.
"Normalitatea" despre care vorbesti nu este unanim acceptata. Unanim inseamna "toti", deci daca tu intalnesti opinii contrare pe forum, "unanimitatea" ta zboara pe geam. Uit-o!
In al doilea rand ce intelegi tu prin asumare? Faptul ca exista homosexuali care se recunosc in societate drept homosexuali , exact asta inseamna: asumare a propriei conditii! Probabil tu voiai sa spui ca ti-ai dori sa asume valorile tale, dar cine , ma rog, esti tu ca sa trebuiasca cineva sa tina cont de valorile tale? Sunt valorile tale absolute cumva? Prin aceasta abordare te inscrii perfect in categoria pe care o blamezi cel mai mult aici pe forum.
In al treilea rand de ce , ma rog, sa se abtina? Zici ca tu te-ai abtine. Ceea ce nu intelegi este ca ar trebui sa te abtii de la ceea ce esti. Adica abtine-te de la heterosexualitate daca poti.
in realitate nimeni nu isi poate nega propriul sine (cu exceptia unor asceti ciudati, sau a unor nebuni sadea). Prin urmare incearca sa observi ca nu esti centrul Universului si ca oamenii din jur nu-s obligati sa se comporte intr-un fel care sa iti faca tie pe plac. Altfel vreun homosexual ar avea exact la fel de multa dreptate ca si tine, sa iti solicite sa te abtii de la a-i polua lumea lui cu prezenta ta.
Diferenta este ca ei au bunul simt sa nu solicite asemenea lucruri absurde. Probabil si din motiv ca-s minoritari. Dar daca nu ar fi? Cum ti-ar conveni sa iti impuna cum sa traiesti? Presupun ca ai fi incantat.
Iti repet ce ti-am spus in alte ocazii si in alte forme: renunta la superioritatea de majoritar. Nu esti indreptatit sa o ai. Altfel , altii vor fi indrepatiti sa o aiba impotriva ta, pe alte criterii care nu-ti convin.
Libertatea , daca crezi in ea, ar trebui (cel putin la nivel teoretic, si cu atat mai mult pentru unul care se considera educat) sa fie si pentru catei, nu doar pentru dulai. In caz contrar nu esti cu nimic mai presus de cei pe care ii desconsideri pe alte forumuri.
Raporteaza abuz de limbaj
|
dorina27
24 mesaje
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 14:47
Moral este ca, indiferent de orientare sexuala sa nu etaleze, ''mozoleala'',in public .
Este neplacut sa asisti la o mozoleala de 20 minute, in statia de troleu,metrou etc. Este de prost gust indiferent de orientare sexuala. Homosexualitatea din punctul meu de vedere(am 54 de ani),este o problema a individului de care nu este intotdeauna vinovat el. Este clar o anomalie din nastere sau dobandita in urma unei agresiuni sexuale. Periculosi sunt insa ,in cazul cand homosexualii nu-si recunosc orientarea sexuala si recurg la vanatoare de placeri sexuale homo. si comit violuri. Aici de obicei cad victime copiii. Stimulii sexuali sunt mentali, "stimuli animalici",nici stiinta medicala nu a descoperit cauza, de tratat nici atat. Este usor sa dai cu 'batul', dar.......,
Ingrijorator este faptul ca, multi dintre ei sunt f. insistenti,iar in cazul ca, , tr. sa discearna intre a fi moral sau inmoral, de cele mai multe ori recurg la violuri(de obicei copii). Unii dintre acesti copii(baietei), violati, devin ei insasi potentiali violatori. ""Violenta naste violenta".
Spun asta pentru ca, cunosc un astfel de caz. Un copil violat care,pelanga faptul ca a ramas cu sechele vizibile(psihice), nu are acum o orientare sexuala de nici un fel(are 20 ani), si cine stie ce alte probleme se vor ivi.
Vinovati suntem noi toti. Cu atat mai mult parintii, care ar trebui sa-si educe copii.
Ati vazut ca in strainatate copii sunt educati sa nu vb. cu persoane straine, sa nu accepte sa fie atinsi. La noi nu se face asta, probabil si din cauza dezinteresului, in primul rand al ministerului sanatatii(care ar trebui sa se ocupe si el cu ceva...macar cu educatie de sanatate, face parte din sanatatea individului. Ca s-a luat amploare, bravo lor, ei stiu sa-si ceara drepturile. Noi de ce nu cerem macar edducarea populatiei+ preventie. Copii nostrii , habar nu au sa se fereasca de potentialii violatori. Stau cu mamica la telenovele , inloc de povesti cu feti frumosi, si impreuna cu mamica discuta ce ar fi trebuiot sa faca d-ra X, sa il seduca, fure, prosteasca,.
Copiilor trebuie sa se explice de mici, dint toate anomaliile posibile. Se recurge foarte usor si daunator familiei ,la dictonul,""asta este strada, moda, nu am timp, nu ai ce sa le faci, traiesc in-tro alta era. Oare????????,
|
merisia
52 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 10:55
IMULTIREA HOMOSEXUALILOR ,ETALAREA LOR IN PUBLIC FARA NICI O RUSINE...INDIFERENTA OAMENILOR NORMALI FATA DE ANORMAL ,PREFIGUREAZA EXACT SFIRSITUL LUMII. SEMNELE SUNT CLARE. NU VOR TRECE 2 ANI SI OMENIREA PT. A SUPRAVIETUII MINIEI LUI DUMNEZEU V-A TREBUII SA-I UCIDA.ADEVARAT VA SPUN.
|
|
|
Yorick
1014 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 11:08
De la: merisia, la data 2010-03-02 10:55:05IMULTIREA HOMOSEXUALILOR ,ETALAREA LOR IN PUBLIC FARA NICI O RUSINE...INDIFERENTA OAMENILOR NORMALI FATA DE ANORMAL ,PREFIGUREAZA EXACT SFIRSITUL LUMII. SEMNELE SUNT CLARE. NU VOR TRECE 2 ANI SI OMENIREA PT. A SUPRAVIETUII MINIEI LUI DUMNEZEU V-A TREBUII SA-I UCIDA.ADEVARAT VA SPUN.
"Dumnezeu va trebui sa-i ucida.." foarte interesant gandul.
Inca o dovada a faptului ca , in smerenia lor, credinciosii isi inchipuie ca stiu ce trece prin mintea divinitatii. Ceea ce e in mintea dumitale , e doar acolo si nicaieri in alta parte.
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 12:02
De la: dorina27, la data 2010-03-01 14:47:33Moral este ca, indiferent de orientare sexuala sa nu etaleze, ''mozoleala'',in public .
Este neplacut sa asisti la o mozoleala de 20 minute, in statia de troleu,metrou etc. Este de prost gust indiferent de orientare sexuala. Homosexualitatea din punctul meu de vedere(am 54 de ani),este o problema a individului de care nu este intotdeauna vinovat el. Este clar o anomalie din nastere sau dobandita in urma unei agresiuni sexuale. Periculosi sunt insa ,in cazul cand homosexualii nu-si recunosc orientarea sexuala si recurg la vanatoare de placeri sexuale homo. si comit violuri. Aici de obicei cad victime copiii. Stimulii sexuali sunt mentali, "stimuli animalici",nici stiinta medicala nu a descoperit cauza, de tratat nici atat. Este usor sa dai cu 'batul', dar.......,
Ingrijorator este faptul ca, multi dintre ei sunt f. insistenti,iar in cazul ca, , tr. sa discearna intre a fi moral sau inmoral, de cele mai multe ori recurg la violuri(de obicei copii). Unii dintre acesti copii(baietei), violati, devin ei insasi potentiali violatori. ""Violenta naste violenta".
Spun asta pentru ca, cunosc un astfel de caz. Un copil violat care,pelanga faptul ca a ramas cu sechele vizibile(psihice), nu are acum o orientare sexuala de nici un fel(are 20 ani), si cine stie ce alte probleme se vor ivi.
Vinovati suntem noi toti. Cu atat mai mult parintii, care ar trebui sa-si educe copii.
Ati vazut ca in strainatate copii sunt educati sa nu vb. cu persoane straine, sa nu accepte sa fie atinsi. La noi nu se face asta, probabil si din cauza dezinteresului, in primul rand al ministerului sanatatii(care ar trebui sa se ocupe si el cu ceva...macar cu educatie de sanatate, face parte din sanatatea individului. Ca s-a luat amploare, bravo lor, ei stiu sa-si ceara drepturile. Noi de ce nu cerem macar edducarea populatiei+ preventie. Copii nostrii , habar nu au sa se fereasca de potentialii violatori. Stau cu mamica la telenovele , inloc de povesti cu feti frumosi, si impreuna cu mamica discuta ce ar fi trebuiot sa faca d-ra X, sa il seduca, fure, prosteasca,.
Copiilor trebuie sa se explice de mici, dint toate anomaliile posibile. Se recurge foarte usor si daunator familiei ,la dictonul,""asta este strada, moda, nu am timp, nu ai ce sa le faci, traiesc in-tro alta era. Oare????????,  de cand femeea isi cere drepturi egale cu barbatul si tot sustine sus si tare ca se emancipeaza , sensul ei pe pamant si adevaratul rol pe care la dat dumnezeu il renega si cu timpul isi va pierde si sensul cuvantului de femee.femeea ar trebui sa se intoarca acolo unde-i este locul si sa lese barbatii sa faca ceea ce au de facu
|
Tycu
3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 12:14
Ticu
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
3915 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 12:29
De la: 9am045616, la data 2010-03-02 12:02:33De la: dorina27, la data 2010-03-01 14:47:33Moral este ca, indiferent de orientare sexuala sa nu etaleze, ''mozoleala'',in public .
Copiilor trebuie sa se explice de mici, dint toate anomaliile posibile. Se recurge foarte usor si daunator familiei ,la dictonul,""asta este strada, moda, nu am timp, nu ai ce sa le faci, traiesc in-tro alta era. Oare????????, de cand femeea isi cere drepturi egale cu barbatul si tot sustine sus si tare ca se emancipeaza , sensul ei pe pamant si adevaratul rol pe care la dat dumnezeu il renega si cu timpul isi va pierde si sensul cuvantului de femee.femeea ar trebui sa se intoarca acolo unde-i este locul si sa lese barbatii sa faca ceea ce au de facu Pai, noi femeile va lasam sa faceti ce-aveti de facut numai ca ... din pacate ati cam uitat ce trebuie facut si-atunci, noi va mai amintim si asta se traduce prin--va batem la cap; sau ne apucam noi sa facem ce e nefacut de voi si-atunci se zice ca ne-am emancipat
|
|
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 12:40
De la: karpov, la data 2010-03-01 03:20:20De la: Yorick, la data 2010-03-01 02:52:01De la: karpov, la data 2010-02-28 14:58:05
Sa nu se constipe ! Ar avea mari probleme ,in acest caz-s-ar pune in pericol perpetuarea speciei homoane !
Din pacate pentru ipoteza ta homosexualii provin din relatii heterosexuale. S-a demonstrat ca sansele ca un copil sa ajunga homosexual sporesc daca acel copil este fratele cu numarul.... 3, 4, 5, 6.....
Asta deoarece organismul mamei produce mai mult estrogen pe masura ce are mai multi copii baieti, ca sa contrabalanseze dezechilibrul hormonal provocat de un fat de sex masculin.
S-a observat deasemeni ca exista o diferenta fiziologica intre creierul homosexualilor si heterosexualilor. Heterosexualii (ma refer la masculi) au emisferele creierului dezvoltate inegal, pe cand homosexualii au emisferele dezvoltat egal , intocmai ca in cazul femeilor. Lesbienele pe de alta parte au emisferele dezvoltate inegal , precum in cazul barbatilor. Acestea sunt rezultate ale unor procese naturale. Cu alte cuvinte exista oarescare sanse sa ai un copil care va fi homosexual. Sansele nu-s foarte mari , dar nu-s nici neglijabile.
Alfred Kinsey, unul dintre primii oameni care au studiat problema orientarii sexuale, a tras concluzia ca homosexualii reprezinta un procent de aproximativ 10% din populatie. Exista si un film despre el , cu Liam Neeson in rolul principal, pe care ti-l recomand , e foarte interesant. Deasemeni el spune ca si in randul celorlalti 90% exista diferite grade in care impulsuri homosexuale se manifesta in indivizi, chiar daca nu sunt manifestate pe plan sexual.
O intelegere mai buna a ceea ce suntem noi toti ca specie ne-ar ajuta sa traim mai bine.
Problema odraslei potential homosexuale nu exista pentru tine deocamdata. Insa ar trebui sa te gandesti la aceasta posibilitate.
Era doar o gluma pentru nenea tycu -el crede tot ce i se spune -tot ce este de necrezut ! Daca exista problemele pe care le-ai expus eu cred ca solutia ar fi chiar la ei ! Daca ar gandi ceva mai mult si-ar asuma handicapul -eu asa cred -este un handicap tot ce nu se incadreaza intr-un tipar de normalitate ! E vorba de normalitatea unanim acceptata ! Si eu am un fel de dizabilitate-am un defect din nastere la inima-sa-i spunem fizica-ei au o dizabilitate mai mult de ordin psihic - eu mi-o asum -ei de ce nu vor sa si-o asume ? Eu nu-mi doresc sa lupt pentru a fi mai normal ca altii -nu-mi doresc sa fac fundatii sau asociatii - tin cont de ce sufar si incerc sa duc o viata apropiata de normalitate ! Daca as fi ca ei ,ar trebui sa-mi doresc sa alerg,sa fac sport sau mai stiu eu ce ! Toate astea mi-ar face rau -chiar daca pe de alta parte m-ar face sa ma simt bine ! Prefer sa ma abtin-ei de ce nu vor sa se abtina ?
 Stiu ca glumesti, nu, nu sunt omul sa creada orice , eu ma bag numai acolo unde cunosc, matale bre faci confuzia cu normalitatea , o relatie homo este o relatie normala ca si cea hetero, cu ce incurca pe ceilalti o persoana care iubeste si face sex cu o alta persoana de acelasi sex? Daca vezi un om ca mananca ciocolata cu mamaliga , inseamna in conceptia lui Karpov ca e anormal ???fiii serios !!! Nu domnule .Nu domnule nici in cazul cu inima, nu inseamna anormalitate, e doar un accident din nastere, tot normalitate e , daca [ exemplu ] te-ai fi nascut cu doua inimi, sau cu inima in picior, sau ai vedea un cal cu aripi , sau om cu mai multe capete,sau om cu 5 picioare,etc... astea sunt anormalitati domn' - Karpov,asa ca daca te-ai nascut matale cu defect la inima sau ca se pupa homo pe strada , nu inseamna ca sunt anormalitati !! astea nu le intelegi, daca intelegeai Biblia, intelegeai si asta !!!!!!
Ticu
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 12:44
De la: rodik_mi, la data 2010-03-02 12:29:03De la: 9am045616, la data 2010-03-02 12:02:33De la: dorina27, la data 2010-03-01 14:47:33Moral este ca, indiferent de orientare sexuala sa nu etaleze, ''mozoleala'',in public .
Copiilor trebuie sa se explice de mici, dint toate anomaliile posibile. Se recurge foarte usor si daunator familiei ,la dictonul,""asta este strada, moda, nu am timp, nu ai ce sa le faci, traiesc in-tro alta era. Oare????????, de cand femeea isi cere drepturi egale cu barbatul si tot sustine sus si tare ca se emancipeaza , sensul ei pe pamant si adevaratul rol pe care la dat dumnezeu il renega si cu timpul isi va pierde si sensul cuvantului de femee.femeea ar trebui sa se intoarca acolo unde-i este locul si sa lese barbatii sa faca ceea ce au de facu [/quote
] Pai, noi femeile va lasam sa faceti ce-aveti de facut numai ca ... din pacate ati cam uitat ce trebuie facut si-atunci, noi va mai amintim si asta se traduce prin--va batem la cap; sau ne apucam noi sa facem ce e nefacut de voi si-atunci se zice ca ne-am emancipat
Eeeee, nu toti uita, eu unul n-am uitat ,asa ceva nu se uita !!!
Ticu
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 12:48
De la: merisia, la data 2010-03-02 10:55:05IMULTIREA HOMOSEXUALILOR ,ETALAREA LOR IN PUBLIC FARA NICI O RUSINE...INDIFERENTA OAMENILOR NORMALI FATA DE ANORMAL ,PREFIGUREAZA EXACT SFIRSITUL LUMII. SEMNELE SUNT CLARE. NU VOR TRECE 2 ANI SI OMENIREA PT. A SUPRAVIETUII MINIEI LUI DUMNEZEU V-A TREBUII SA-I UCIDA.ADEVARAT VA SPUN.
 Pai de ce sa-i ucizi bre ? ti-a luat painea din fata, ti-a mancat mancarea din cratita ? Si de unde sti ca Dumnezeu vrea asa ceva ? ca eu nu am vazut asta !!!!
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
5243 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 12:53
De la: Tycu, la data 2010-03-02 12:40:11De la: karpov, la data 2010-03-01 03:20:20De la: Yorick, la data 2010-03-01 02:52:01De la: karpov, la data 2010-02-28 14:58:05
Sa nu se constipe ! Ar avea mari probleme ,in acest caz-s-ar pune in pericol perpetuarea speciei homoane !
Din pacate pentru ipoteza ta homosexualii provin din relatii heterosexuale. S-a demonstrat ca sansele ca un copil sa ajunga homosexual sporesc daca acel copil este fratele cu numarul.... 3, 4, 5, 6.....
Asta deoarece organismul mamei produce mai mult estrogen pe masura ce are mai multi copii baieti, ca sa contrabalanseze dezechilibrul hormonal provocat de un fat de sex masculin.
S-a observat deasemeni ca exista o diferenta fiziologica intre creierul homosexualilor si heterosexualilor. Heterosexualii (ma refer la masculi) au emisferele creierului dezvoltate inegal, pe cand homosexualii au emisferele dezvoltat egal , intocmai ca in cazul femeilor. Lesbienele pe de alta parte au emisferele dezvoltate inegal , precum in cazul barbatilor. Acestea sunt rezultate ale unor procese naturale. Cu alte cuvinte exista oarescare sanse sa ai un copil care va fi homosexual. Sansele nu-s foarte mari , dar nu-s nici neglijabile.
Alfred Kinsey, unul dintre primii oameni care au studiat problema orientarii sexuale, a tras concluzia ca homosexualii reprezinta un procent de aproximativ 10% din populatie. Exista si un film despre el , cu Liam Neeson in rolul principal, pe care ti-l recomand , e foarte interesant. Deasemeni el spune ca si in randul celorlalti 90% exista diferite grade in care impulsuri homosexuale se manifesta in indivizi, chiar daca nu sunt manifestate pe plan sexual.
O intelegere mai buna a ceea ce suntem noi toti ca specie ne-ar ajuta sa traim mai bine.
Problema odraslei potential homosexuale nu exista pentru tine deocamdata. Insa ar trebui sa te gandesti la aceasta posibilitate.
Stiu ca glumesti, nu, nu sunt omul sa creada orice , eu ma bag numai acolo unde cunosc, matale bre faci confuzia cu normalitatea , o relatie homo este o relatie normala ca si cea hetero, cu ce incurca pe ceilalti o persoana care iubeste si face sex cu o alta persoana de acelasi sex? Daca vezi un om ca mananca ciocolata cu mamaliga , inseamna in conceptia lui Karpov ca e anormal ???fiii serios !!! Nu domnule .Nu domnule nici in cazul cu inima, nu inseamna anormalitate, e doar un accident din nastere, tot normalitate e , daca [ exemplu ] te-ai fi nascut cu doua inimi, sau cu inima in picior, sau ai vedea un cal cu aripi , sau om cu mai multe capete,sau om cu 5 picioare,etc... astea sunt anormalitati domn' - Karpov,asa ca daca te-ai nascut matale cu defect la inima sau ca se pupa homo pe strada , nu inseamna ca sunt anormalitati !! astea nu le intelegi, daca intelegeai Biblia, intelegeai si asta !!!!!!
Gata nea tycule,acum am inteles -sunt si eu normal-o sa ma apuc de fumat si de baut -o sa fac sport-o sa alerg cate 2000 m pe zi -nu conteaza ca sunt bolnav de inima -nenea doctorul care mi-a interzis -este nebun -a atentat la normalitatea mea ! Nu trebuie sa ma mai abtin de la nimic-pot sa fac si ce fac oamenii normali ! Am gresit cand am ales sahul ca sport-trebuia sa ma apuc de maraton-sunt un om normal !
P.S. Daca decedez ,din cauza efortului ,ai dat de  ,nene tycule -o sa arzi in focul gheenei -o sa fii vinovat ca m-ai dus in ispita si ca m-ai dezinformat !
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 12:56
De la: dorina27, la data 2010-03-01 14:47:33Moral este ca, indiferent de orientare sexuala sa nu etaleze, ''mozoleala'',in public .
Copiilor trebuie sa se explice de mici, dint toate anomaliile posibile. Se recurge foarte usor si daunator familiei ,la dictonul,""asta este strada, moda, nu am timp, nu ai ce sa le faci, traiesc in-tro alta era. Oare????????,
 " Este neplacut sa asisti la o mozoleala de 20 minute, in statia de troleu,metrou etc. Este de prost gust indiferent de orientare sexuala. Homosexualitatea din punctul meu de vedere(am 54 de ani),este o problema a individului"-Aici ai dreptate, dar unde ai vazut matale violuri , adica un homo sa violeze un hetero ??? - poate intre ei , dar asta e altceva , iar in legatura cu copii, aia sunt pedofili bre , nu intra in randul homosexualilor , aici trebuie deschis alt topic cu tema " pedofilii !!!!
Ticu
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 14:01
De la: Tycu, la data 2010-03-02 12:56:56De la: dorina27, la data 2010-03-01 14:47:33Moral este ca, indiferent de orientare sexuala sa nu etaleze, ''mozoleala'',in public .
" Este neplacut sa asisti la o mozoleala de 20 minute, in statia de troleu,metrou etc. Este de prost gust indiferent de orientare sexuala. Homosexualitatea din punctul meu de vedere(am 54 de ani),este o problema a individului"-Aici ai dreptate, dar unde ai vazut matale violuri , adica un homo sa violeze un hetero ??? - poate intre ei , dar asta e altceva , iar in legatura cu copii, aia sunt pedofili bre , nu intra in randul homosexualilor , aici trebuie deschis alt topic cu tema " pedofilii !!!!
Si dumneata nea Tycule si Mole uitati un segment ...: atat la hetero cat si la homo exista o zona gri de relatii cu care nu se mandresc dar care face parte din viata(trecutul) lor sexual/a  Ai spus ( te-ai laudat ca sotia mata era virgina cand ,, ai luat-o,, dar pana la ea ai avut desigur relatii sexuale cu femei mai mult sau mai putin ,, usoare,,  ..
La homo e cam la fel pana sa-si gaseasca un partener ...DA !!! ASA E!?! FOLOSESC PARTENERI HETERO ( NU STIU DACA II VIOLEAZA (MOLE POVESTEA DE DISCERNAMANT ...DAR I-AM MAI SPUS CA UN OM CU DISCERNAMANT DIMINUAT ...cedeaza la tot felul de tentatii materiale  ( normal ca asta se intampla si in lumea hetero dar cred ca ei nu ajung dupa 5-10 ani la camera de garda pt incontinenta fecala, decat poate pt niste boli cu transmitere sexuala!!!)
Am lucrat la o Directie de asistenta sociala si prot. copilului si pot sa -ti spun ca 99% din cei care proveneau de pe strazi ( fam dezorganizate , vagabondaj , abandon familial , centre plasament ..practicasera in trecutul lor sexual ,relatiile homosexuale contra unor avantale materiale .. (spun ca erau abuzati pt ca la ei educatie nu exista si discernamantul indif de varsta biologica era undeva pe la 5 ani!!!!!  Si astia nu sunt putini ...sunt destui si in familii organizate sau mai rau.!!???.. cu .pretentii materiale si ...de ed . morala !?..Problema pe care si-o puneau ei nu era de moralitate ( ce educatie aveau ei!!!) ci de bani ....X o ,, punea pe bani butini adica= prost = fraier....
Eu la segmentul asta ma gandesc ..si pt ca ei la randul lor ,, corup ,, in felul asta pe altii mai defavorizati decat ei pt ca ,, Violenta naste violenta,,Credulitate exista si in lumea celor mai bine inzestrati dpdv psihic ..de-asta ex. vrajitori si preoti  :sml-confused0067 care profitand de o arecare stare de vulnerabilitate ..propun / accepta niste foloase materiale contra unor avantaje viitoare sau ...  imediate !!
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 14:46
De la: karpov, la data 2010-03-02 12:53:39De la: Tycu, la data 2010-03-02 12:40:11De la: karpov, la data 2010-03-01 03:20:20De la: Yorick, la data 2010-03-01 02:52:01De la: karpov, la data 2010-02-28 14:58:05
Gata nea tycule,acum am inteles -sunt si eu normal-o sa ma apuc de fumat si de baut -o sa fac sport-o sa alerg cate 2000 m pe zi -nu conteaza ca sunt bolnav de inima -nenea doctorul care mi-a interzis -este nebun -a atentat la normalitatea mea ! Nu trebuie sa ma mai abtin de la nimic-pot sa fac si ce fac oamenii normali ! Am gresit cand am ales sahul ca sport-trebuia sa ma apuc de maraton-sunt un om normal !
P.S. Daca decedez ,din cauza efortului ,ai dat de ,nene tycule -o sa arzi in focul gheenei -o sa fii vinovat ca m-ai dus in ispita si ca m-ai dezinformat !
 Nu, nu confunda o boala cu un handicap, e mare diferenta , handicapul arata o anormalitate acolo unde e handicapul si nu sunt necesare tratamente sau restrictii, dar o boala nu inseamna ceva anormal dar necesita tratamente si restrictii de la medic !!!
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 14:56
merisia draga, da' ce-ai fata cu cu*ru lu' aia ?
daca lor le place acolo care-i problema ta ?
parca tu in tinerete (ca banuiesc ca esti o venerabila acum) n-ai practicat perversiuni , n-ai luat-o macar odata acolo, la ochiu' maro , ca de bot nici nu discutam ?
sa moara mata daca mintzi ?
auzi la ea, cica sa fie ucishi !? nu tzi-e frica ca te bate dumnezau ! sau te da pe mana dracilor acolo in iad sa-shi faca aia mendrele cu tine shi numai ...taman acolo, sa te saturi, de blestemat poponari cum le zic altzii.
si electronica !
|
Fosta membra 9am.ro
4462 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 15:03
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 15:33
De la: AZAZEL, la data 2010-03-02 14:56:41De la: merisia, la data 2010-03-02 10:55:05IMULTIREA HOMOSEXUALILOR ,ETALAREA LOR IN PUBLIC FARA NICI O RUSINE...INDIFERENTA OAMENILOR NORMALI FATA DE ANORMAL ,PREFIGUREAZA EXACT SFIRSITUL LUMII. SEMNELE SUNT CLARE. NU VOR TRECE 2 ANI SI OMENIREA PT. A SUPRAVIETUII MINIEI LUI DUMNEZEU V-A TREBUII SA-I UCIDA.ADEVARAT VA SPUN.
merisia draga, da' ce-ai fata cu cu*ru lu' aia ?
daca lor le place acolo care-i problema ta ?
parca tu in tinerete (ca banuiesc ca esti o venerabila acum) n-ai practicat perversiuni , n-ai luat-o macar odata acolo, la ochiu' maro , ca de bot nici nu discutam ?
sa moara mata daca mintzi ?
auzi la ea, cica sa fie ucishi !? nu tzi-e frica ca te bate dumnezau ! sau te da pe mana dracilor acolo in iad sa-shi faca aia mendrele cu tine shi numai ...taman acolo, sa te saturi, de blestemat poponari cum le zic altzii.
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 15:41
De la: bad, la data 2010-03-01 03:23:10karpov, cei cu dizabilitati fizice sunt constienti de asta!
Da' ia spune-i unui nebun ca-i nebun!
 Da, dar mai rau e sa-i spui unui nebun ca e sanatos, sa vezi ce urat face !!!!
Ticu
|
Yorick
1014 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 16:22
De la: alehin, la data 2010-03-02 14:01:17
Si dumneata nea Tycule si Mole uitati un segment ...: atat la hetero cat si la homo exista o zona gri de relatii cu care nu se mandresc dar care face parte din viata(trecutul) lor sexual/a Ai spus ( te-ai laudat ca sotia mata era virgina cand ,, ai luat-o,, dar pana la ea ai avut desigur relatii sexuale cu femei mai mult sau mai putin ,, usoare,, ..
La homo e cam la fel pana sa-si gaseasca un partener ...DA !!! ASA E!?! FOLOSESC PARTENERI HETERO ( NU STIU DACA II VIOLEAZA (MOLE POVESTEA DE DISCERNAMANT ...DAR I-AM MAI SPUS CA UN OM CU DISCERNAMANT DIMINUAT ...cedeaza la tot felul de tentatii materiale ( normal ca asta se intampla si in lumea hetero dar cred ca ei nu ajung dupa 5-10 ani la camera de garda pt incontinenta fecala, decat poate pt niste boli cu transmitere sexuala!!!)
Am lucrat la o Directie de asistenta sociala si prot. copilului si pot sa -ti spun ca 99% din cei care proveneau de pe strazi ( fam dezorganizate , vagabondaj , abandon familial , centre plasament ..practicasera in trecutul lor sexual ,relatiile homosexuale contra unor avantale materiale .. (spun ca erau abuzati pt ca la ei educatie nu exista si discernamantul indif de varsta biologica era undeva pe la 5 ani!!!!! Si astia nu sunt putini ...sunt destui si in familii organizate sau mai rau.!!???.. cu .pretentii materiale si ...de ed . morala !?..Problema pe care si-o puneau ei nu era de moralitate ( ce educatie aveau ei!!!) ci de bani ....X o ,, punea pe bani butini adica= prost = fraier....
Eu la segmentul asta ma gandesc ..si pt ca ei la randul lor ,, corup ,, in felul asta pe altii mai defavorizati decat ei pt ca ,, Violenta naste violenta,,Credulitate exista si in lumea celor mai bine inzestrati dpdv psihic ..de-asta ex. vrajitori si preoti :sml-confused0067 care profitand de o arecare stare de vulnerabilitate ..propun / accepta niste foloase materiale contra unor avantaje viitoare sau ... imediate !!
Draga Alehin , cred ca confunzi problematicile.
O relatie sexuala normala (fie ca-i hetero fie ca-i homo) nu are legatura cu un viol. Un viol este de pedepsit indiferent de ce sex au cei implicati. Violul nu indeplineste criteriul CONSIMTAMANT.
A doua problematica este cea a categoriilor defavorizate. Acestia sunt victime ale abuzurilor tocmai pentru ca nu are cine sa ii apere. Asta ar fi rolul societatii, de a le asigura protectia si o viata decenta. Insa nu homosexualii cu precadere abuzeaza de acestia. Probabil ca sunt cazuri de homosexuali care sunt vinovati de acest lucru. Insa in mod egal sunt cazuri de heterosexuali care sunt vinovati de acelasi lucru. Prostituatele minore ce fel de clienti crezi ca au? Problema este saracia si lipsa protectiei familiale. Ori aceasta problema este total diferita de problema homosexualitatii.
A singulariza categoria "homosexuali" si a-i invinovati in bloc de abuzuri la adresa persoanelor defavorizate , ignorand simultan abuzurile savarsite de catre heterosexuali fata de aceste persoane, dovedeste partinire din partea ta. Cu atat mai mult cu cat nu te sprijini pe date statistice.
O abordare rationala ar trebui sa sune cam asa: "s-au facut studii care arata ca homosexualii au o tendinta accentuata de a savarsi abuzuri la adresa persoanelor defavorizate, spre deosebire de heterosexuali. Studii care indica faptul ca 40% (sa zicem) dintre homosexuali , fata de numai 20% dintre heterosexuali, au comis asemenea fapte."
Daca ar exista o asemenea corelatie te asigur ca diverse asociatii religioase care lupta impotriva homosexualitatii nu ar fi ezitat sa le foloseasca in discursul lor. Poate ca nu am auzit eu despre asemenea studii , asa ca daca tu cunosti asa ceva, te rog ofera o sursa. Daca nu ai cunostinta despre asa ceva , te faci vinovata de partinire in argumentatie, incercand cu orice pret sa sustii ideea care-ti convine , impotriva realitatii.
Pe de alta parte, chiar daca ar fi adevarata o asemenea afirmatie precum cea scornita de mine (si nu este! sunt doar cifre inventate de mine pentru a sugera in ce mod ar trebui construita argumentatia ta ca sa fie cat de cat valida) ... deci, repet, chiar daca ar fi adevarat ca 40% dintre homosexuali spre deosebire de 20% dintre heterosexuali ar fi vinovati de abuzuri , tot nu ar fi justificata generalizarea vinii la nivelul intregii categorii. Vinovat este strict cel care comite un abuz , nu si cel de alaturi care nu a comis nici un abuz.
Asemenea generalizari sunt larg dezbatute in lumea civilizata , spre exemplu cand se discuta vinovatia intregii comunitati musulmane pentru terorism. Nu e permis sa acuzi oameni nevinovati pentru crimele altora.
Sau alt exemplu , cum auzisem ieri la radio: studii arata ca violenta domestica in Romania este peste media europeana. Adica barbatii din Romania isi bat mai des nevestele decat cei din alte tari europene. Ar insemna asta oare ca trebuie sa ii blamam pe ABSOLUT toti barbatii din Romania?
Sau alt caz: daca studii arata ca femeile din Romania sunt mai predispuse la alcoolism decat cele din Franta (in general asa e , cu cat o tara e mai saraca cu atat exista probleme sociale mai profunde) , te-ai simti oare bine ca frantuzoaicele sa spuna ca toate femeile din Romania sunt alcoolice?
Asemenea exemple sunt menite sa iti sugereze ca argumentatia cum ca homosexualii sunt un vector corupator si raufacator , este distorsionata in mod voit , iar cauza este o simpla prejudecata la adresa unei categorii.
Ca sa nu fie o prejudecata , astept o statistica din partea ta care sa indice ca exista un sambure de adevar in afirmatia : "homosexualii provoaca rau mai mult decat heterosexualii"
|
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 16:40
De la: bad, la data 2010-03-01 03:37:33asta iti spuneam si eu
Categoria nebunilor am folosit-o pentru exemplificare. Pentru ca nici homosexualii nu se considera anormali.
ce-ai mah tataie cu noi ? (de fapt cu cu*u' nost ' ) ?
da' ce, lu' matale in tinerete nu ti-au tras-o acolo in ...spate (sa nu zic doamne iarta-ma cuvantul ala urat si puturos !), macar odata. ca sigur ai facut shi armata shi pushcarie.
or acolo baietzii cu par roshu ca mata urgent erau facutzi ...fetitze . macar pe un timp oaresh'care,
si electronica !
|
Fosta membra 9am.ro
4462 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 16:44
uite ca m-ai rusinat!
Pentru ca eu n-am experientele tale
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 16:51
De la: alehin, la data 2010-03-02 14:01:17De la: Tycu, la data 2010-03-02 12:56:56De la: dorina27, la data 2010-03-01 14:47:33Moral este ca, indiferent de orientare sexuala sa nu etaleze, ''mozoleala'',in public .
Si dumneata nea Tycule si Mole uitati un segment ...: atat la hetero cat si la homo exista o zona gri de relatii cu care nu se mandresc dar care face parte din viata(trecutul) lor sexual/a Ai spus ( te-ai laudat ca sotia mata era virgina cand ,, ai luat-o,, dar pana la ea ai avut desigur relatii sexuale cu femei mai mult sau mai putin ,, usoare,, ..
La homo e cam la fel pana sa-si gaseasca un partener ...DA !!! ASA E!?! FOLOSESC PARTENERI HETERO ( NU STIU DACA II VIOLEAZA (MOLE POVESTEA DE DISCERNAMANT ...DAR I-AM MAI SPUS CA UN OM CU DISCERNAMANT DIMINUAT ...cedeaza la tot felul de tentatii materiale ( normal ca asta se intampla si in lumea hetero dar cred ca ei nu ajung dupa 5-10 ani la camera de garda pt incontinenta fecala, decat poate pt niste boli cu transmitere sexuala!!!)
Am lucrat la o Directie de asistenta sociala si prot. copilului si pot sa -ti spun ca 99% din cei care proveneau de pe strazi ( fam dezorganizate , vagabondaj , abandon familial , centre plasament ..practicasera in trecutul lor sexual ,relatiile homosexuale contra unor avantale materiale .. (spun ca erau abuzati pt ca la ei educatie nu exista si discernamantul indif de varsta biologica era undeva pe la 5 ani!!!!! Si astia nu sunt putini ...sunt destui si in familii organizate sau mai rau.!!???.. cu .pretentii materiale si ...de ed . morala !?..Problema pe care si-o puneau ei nu era de moralitate ( ce educatie aveau ei!!!) ci de bani ....X o ,, punea pe bani butini adica= prost = fraier....
Eu la segmentul asta ma gandesc ..si pt ca ei la randul lor ,, corup ,, in felul asta pe altii mai defavorizati decat ei pt ca ,, Violenta naste violenta,,Credulitate exista si in lumea celor mai bine inzestrati dpdv psihic ..de-asta ex. vrajitori si preoti :sml-confused0067 care profitand de o arecare stare de vulnerabilitate ..propun / accepta niste foloase materiale contra unor avantaje viitoare sau ... imediate !!
 Domnita,asa este, e bine venita postarea asta pentru ca ea , sau prin ea matale ai aratat clar ca homosexualitatea e normala ca si hetero,. ; Aici matale ai facut o paralela intre cele doua relatii, numai ca ai pus accent pe consecintele lor luate separat , lucru care nu conteaza, conteaza dor consecinta si nu felul ei ! ; adica :-In primul rand da, ma bucur ca a fost sotia virgina si asa e, am fost inainte si cu alte femei, dar femeile acelea o faceau din propria placere , nu am dat impotranta ca sotia era virgina , ci faptul ca nu a facut-o din placere cu altul inaintea mea, ca daca ar fi fost violata sau fosta maritata, nu ma deranja , important ca nu a fost din placere.! Daca un homo fara partener violeaza un hetero , e nomal cum ar fi si un hetero sa violeze un homo, sau viol intre hetero sau intre homo !E adevarat ca intr-o relatie hetero ca si homo exista si tentatii materiale , da, la copii exista si mediul social unde traiesc,sau lipsa educatiei , dar la multi mai e si curiozitatea , in concluzie asa e ,cum ai postat matale aici dar, nu vad ce rost are diferenta intre consecinte . EXE,.daca eu ma lovesc la un ochi, ce mai conteaza la care m-am lovit ?-important ca m-am lovit !!- ce conteaza ca unul e cu incontinenta fecala , si celalalt e cu boala specifica heterosexualitatii, conteaza doar ca e boala, ca o neprotejare sau necunoastere a partenerului, indiferent de tipul relatii , poate duce la aceleasi boli ...!Ma intereseaza , ca sa condamn o relatie homo, ce rau fac omenirii , celor din jur in plus fata de cei hetero !!!!-- nici una ;Si atunci ??I ???
Ticu
|
Yorick
1014 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 16:59
De la: karpov, la data 2010-03-02 12:53:39De la: Tycu, la data 2010-03-02 12:40:11
P.S. Daca decedez ,din cauza efortului ,ai dat de ,nene tycule -o sa arzi in focul gheenei -o sa fii vinovat ca m-ai dus in ispita si ca m-ai dezinformat !
Argumentul ciocolatei cu mamaliga ... sa stii domnu' Tycu ca aici mi-ai placut. Subscriu intru-totul acestui argument. Totusi el nu se extinde si asupra unei conditii medicale, aia nu e o alegere ci un simplu fapt obiectiv. Argumentul ciocolatei cu mamaliga se aplica dupa parerea mea doar pentru alegeri.
Karpov - faci o asociere absolut fortata intre o conditie medicala si orientarea sexuala. O asemenea asociere este incorecta in mod logic. Pentru ca medicul nu iti impune prin lege sa te abtii de la miscare. Si nu te urmareste cu politia sa vada daca respecti ce ti-a zis el. El iti face doar o recomandare. E treaba ta daca o urmezi sau nu. Alegerea iti apartine.
Intocmai ca si alegerea "ciocolatei cu mamaliga". Ce te intereseaza daca se gasesc oameni carora sa li se para anormal? Daca nu le convine, sunt liberi sa nu consume. Dar nu sunt liberi sa iti impuna sa nu consumi tu.
Singura problema este daca furi ciocolata din magazin. Daca insa platesti ciocolata si kilu' de malai , treaba ta ce faci cu ele.
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 17:04
De la: Yorick, la data 2010-03-02 16:22:13De la: alehin, la data 2010-03-02 14:01:17
Draga Alehin , cred ca confunzi problematicile.
O relatie sexuala normala (fie ca-i hetero fie ca-i homo) nu are legatura cu un viol. Un viol este de pedepsit indiferent de ce sex au cei implicati. Violul nu indeplineste criteriul CONSIMTAMANT.
A doua problematica este cea a categoriilor defavorizate. Acestia sunt victime ale abuzurilor tocmai pentru ca nu are cine sa ii apere. Asta ar fi rolul societatii, de a le asigura protectia si o viata decenta. Insa nu homosexualii cu precadere abuzeaza de acestia. Probabil ca sunt cazuri de homosexuali care sunt vinovati de acest lucru. Insa in mod egal sunt cazuri de heterosexuali care sunt vinovati de acelasi lucru. Prostituatele minore ce fel de clienti crezi ca au? Problema este saracia si lipsa protectiei familiale. Ori aceasta problema este total diferita de problema homosexualitatii.
A singulariza categoria "homosexuali" si a-i invinovati in bloc de abuzuri la adresa persoanelor defavorizate , ignorand simultan abuzurile savarsite de catre heterosexuali fata de aceste persoane, dovedeste partinire din partea ta. Cu atat mai mult cu cat nu te sprijini pe date statistice.
O abordare rationala ar trebui sa sune cam asa: "s-au facut studii care arata ca homosexualii au o tendinta accentuata de a savarsi abuzuri la adresa persoanelor defavorizate, spre deosebire de heterosexuali. Studii care indica faptul ca 40% (sa zicem) dintre homosexuali , fata de numai 20% dintre heterosexuali, au comis asemenea fapte."
Daca ar exista o asemenea corelatie te asigur ca diverse asociatii religioase care lupta impotriva homosexualitatii nu ar fi ezitat sa le foloseasca in discursul lor. Poate ca nu am auzit eu despre asemenea studii , asa ca daca tu cunosti asa ceva, te rog ofera o sursa. Daca nu ai cunostinta despre asa ceva , te faci vinovata de partinire in argumentatie, incercand cu orice pret sa sustii ideea care-ti convine , impotriva realitatii.
Pe de alta parte, chiar daca ar fi adevarata o asemenea afirmatie precum cea scornita de mine (si nu este! sunt doar cifre inventate de mine pentru a sugera in ce mod ar trebui construita argumentatia ta ca sa fie cat de cat valida) ... deci, repet, chiar daca ar fi adevarat ca 40% dintre homosexuali spre deosebire de 20% dintre heterosexuali ar fi vinovati de abuzuri , tot nu ar fi justificata generalizarea vinii la nivelul intregii categorii. Vinovat este strict cel care comite un abuz , nu si cel de alaturi care nu a comis nici un abuz.
Asemenea generalizari sunt larg dezbatute in lumea civilizata , spre exemplu cand se discuta vinovatia intregii comunitati musulmane pentru terorism. Nu e permis sa acuzi oameni nevinovati pentru crimele altora.
Sau alt exemplu , cum auzisem ieri la radio: studii arata ca violenta domestica in Romania este peste media europeana. Adica barbatii din Romania isi bat mai des nevestele decat cei din alte tari europene. Ar insemna asta oare ca trebuie sa ii blamam pe ABSOLUT toti barbatii din Romania?
Sau alt caz: daca studii arata ca femeile din Romania sunt mai predispuse la alcoolism decat cele din Franta (in general asa e , cu cat o tara e mai saraca cu atat exista probleme sociale mai profunde) , te-ai simti oare bine ca frantuzoaicele sa spuna ca toate femeile din Romania sunt alcoolice?
Asemenea exemple sunt menite sa iti sugereze ca argumentatia cum ca homosexualii sunt un vector corupator si raufacator , este distorsionata in mod voit , iar cauza este o simpla prejudecata la adresa unei categorii.
Ca sa nu fie o prejudecata , astept o statistica din partea ta care sa indice ca exista un sambure de adevar in afirmatia : "homosexualii provoaca rau mai mult decat heterosexualii"[/quote
]Asa este,ai dreptate, violul este infaptuit din doua cauze, una e ca faptuitorul e bolnav isteric si asta nu tine de nicio orientare sexuala , si o alta cauza este razbunarea ! Asa e , ai dreptate !!!
Ticu
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 17:08
De la: Yorick, la data 2010-03-02 16:59:28De la: karpov, la data 2010-03-02 12:53:39De la: Tycu, la data 2010-03-02 12:40:11
Argumentul ciocolatei cu mamaliga ... sa stii domnu' Tycu ca aici mi-ai placut. Subscriu intru-totul acestui argument. Totusi el nu se extinde si asupra unei conditii medicale, aia nu e o alegere ci un simplu fapt obiectiv. Argumentul ciocolatei cu mamaliga se aplica dupa parerea mea doar pentru alegeri.
Karpov - faci o asociere absolut fortata intre o conditie medicala si orientarea sexuala. O asemenea asociere este incorecta in mod logic. Pentru ca medicul nu iti impune prin lege sa te abtii de la miscare. Si nu te urmareste cu politia sa vada daca respecti ce ti-a zis el. El iti face doar o recomandare. E treaba ta daca o urmezi sau nu. Alegerea iti apartine.
Intocmai ca si alegerea "ciocolatei cu mamaliga". Ce te intereseaza daca se gasesc oameni carora sa li se para anormal? Daca nu le convine, sunt liberi sa nu consume. Dar nu sunt liberi sa iti impuna sa nu consumi tu.
Singura problema este daca furi ciocolata din magazin. Daca insa platesti ciocolata si kilu' de malai , treaba ta ce faci cu ele.
 Asa e,foarte frumos ai pus problema , inteligenta logica !!!
Ticu
|
Yorick
1014 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 17:21
De la: Tycu, la data 2010-03-02 16:51:06
Domnita,asa este, e bine venita postarea asta pentru ca ea , sau prin ea matale ai aratat clar ca homosexualitatea e normala ca si hetero,. ; Aici matale ai facut o paralela intre cele doua relatii, numai ca ai pus accent pe consecintele lor luate separat , lucru care nu conteaza, conteaza dor consecinta si nu felul ei ! ; adica :-In primul rand da, ma bucur ca a fost sotia virgina si asa e, am fost inainte si cu alte femei, dar femeile acelea o faceau din propria placere , nu am dat impotranta ca sotia era virgina , ci faptul ca nu a facut-o din placere cu altul inaintea mea, ca daca ar fi fost violata sau fosta maritata, nu ma deranja , important ca nu a fost din placere.! Daca un homo fara partener violeaza un hetero , e nomal cum ar fi si un hetero sa violeze un homo, sau viol intre hetero sau intre homo !E adevarat ca intr-o relatie hetero ca si homo exista si tentatii materiale , da, la copii exista si mediul social unde traiesc,sau lipsa educatiei , dar la multi mai e si curiozitatea , in concluzie asa e ,cum ai postat matale aici dar, nu vad ce rost are diferenta intre consecinte . EXE,.daca eu ma lovesc la un ochi, ce mai conteaza la care m-am lovit ?-important ca m-am lovit !!- ce conteaza ca unul e cu incontinenta fecala , si celalalt e cu boala specifica heterosexualitatii, conteaza doar ca e boala, ca o neprotejare sau necunoastere a partenerului, indiferent de tipul relatii , poate duce la aceleasi boli ...!Ma intereseaza , ca sa condamn o relatie homo, ce rau fac omenirii , celor din jur in plus fata de cei hetero !!!!-- nici una ;Si atunci ??I ???
Domnu' Tycu taman ce te laudam si acu dai cu bata'n balta!
Cum adica "important ca nu a fost din placere" (adica ai prefera ca sotia sa fi fost violata , decat sa fi facut sex din placere inainte sa te fi cunoscut pe dumneata)
Ce importanta are daca cumva ar fi facut sex inainte sa te cunoasca? Important este ce s-a intamplat dupa ce te-a cunoscut. Nu putem sa fim ipocriti - daca esti de parere ca noi avem voie sa facem sex inainte de casatorie , atunci si femeile au voie. La urma urmei , daca ele n-ar avea voie , eu as fi cam trist. Adica nu mi-ar conveni ca ele sa nu aiba voie.
|
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 17:43
De la: bad, la data 2010-03-02 16:44:04uite ca m-ai rusinat!
Pentru ca eu n-am experientele tale
gata ! mi-a placut raspunsul !
si electronica !
|
Fosta membra 9am.ro
5243 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 18:40
De la: Yorick, la data 2010-03-02 16:59:28De la: karpov, la data 2010-03-02 12:53:39De la: Tycu, la data 2010-03-02 12:40:11
De aici s-ar intelege ca si pedofilia este o orientare sexuala si ca urmare ar cam fi cazul sa se legifereze !
In alta ordine de idei homosexualii astia -orientati spre acelasi sex de ce nu se limiteaza strict la aceeasi abordare sexuala precum lesbienele (oral si"manual") -chiar exista vreo indicatie in sensul ca e absolut obligatoriu si sexul anal ? De aici se poate deduce ca de fapt homosexualitatea este o boala -avand in vedere ca nu-si limiteaza pornirile sexuale ! Avand in vedere ca diferenta dintre hetero si homo e comandata de creier -atunci e posibil ca o anomalie intervenita in functia creierului sa produca diferit dorinta sexuala ! Ca urmare homosexualitatea poate fi considerata un handicap-datorat unui creier bolnav-acest defect al creierului nu ne poate face sa gandim ca acestia ar avea o afectiune psihica-e doar ceva de natura tehnica -creierul elibereaza anapoda niste substante sau impulsuri in organism si respectivii reactioneaza la stimuli . Eu am un orificiu ,intre ventricole-e o chestie de natura tehnica- inima ,care functioneaza ca o pompa -da rateuri din acest motiv ! Acest defect nu este o boala-nu se iau medicamente -trebuie doar sa tii cont de el si sa ai o anumita conduita ! La fel si astia cu orientarea -ar trebui sa tina cont si eventual sa-si procure orgasmul pe niste cai mai...ortodoxe ! Si cei care sunt hetero ""agreeaza"" partea dorsala ,la o femeie,insa aceasta tendinta a fost limitata prin educatie,religie sau pur si simplu prin refuzul reprezentantelor sexului frumos ! Daca creierul ,pentru a-si procura energia si oxigenul face orice -ajungand ca atunci cand nu te hranesti sa-ti consume din energia musculara sau rezerva de grasime-mergand pana la a-ti incetini metabolismul - cred ca esti de acord ca in ceea ce priveste instinctul de perpetuare al speciei ar proceda la fel . Problema e ca ,in cazul homo,creierul "" nu-si da seama""-aceasta demonstrand ca are un defect pe o anumita portiune -sau poate ca natura experimenteaza ceva -poate astfel se limiteaza inmultirea unei specii care nu are o specie care sa-i regleze inmultirea prin "" consum "".Totodata pastreaza aceste specimene ca pe o rezerva -in caz de catastrofa "demografica" acestia ar putea,fara probleme ,sa perpetueze specia-prin contact sexual cu lesbiene sau hetero ! Nu tot ce este scris e si real (exemplu biblia ) si nu trebuie sa tinem cont de toate principiile democratiei (se observa clar ,la alegeri -ca dreptul la vot al tuturor cetatenilor nu duce la o alegere corecta-motivul este ca majoritatea are discernamant limitat) Pe de alta parte nu tot ce se spune este real -mereu e loc si de alte interpretari -se pot gasi solutii sau se pot impune solutii ! Poate ai auzit de cleptomanie -ei fura fara a avea nevoie de obiectele respective-uneori obiecte fara valoare -chiar si printre cei bogati sunt cleptomani -tu i-ai considera poate hoti-in cel mai bun caz hoti excentrici-in schimb legea ii pedepseste ca pe niste hoti ordinari . Legile sunt proaste si gandirea umana -in mare -este inca la nivel de pestera in diverse domenii-mai ales pe latura sociala -spirituala !
|
Fosta membra 9am.ro
5243 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 19:31
|
|
|