back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Este moral ca homosexualii sa se sarute in public?

Pagini: << 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 14:40

De la: Tycu, la data 2010-04-28 13:56:06
De la: Victor2009, la data 2010-04-27 13:36:59
De la: Tycu, la data 2010-04-26 17:06:30 Domnu Florin bancurile sunt bune , am ras , dar pana la urma cum este ?matale esti de acord cu ei sau nu ?
Cred ca-ti place rau de tot ! Nebunule!

Da, mie-mi place .....!! Relatia homosexuala este o relatie normala ca si cea hetero numai cei nu vad asta!!!

brava florine !
i-a zii lu' baiatu' ...ce ochi ai papusha ?
daca-s verzi ok, ma inebunesc dupa d'ashtia ...da' funduletzu'...e tare ?
nu-mi lashi shi mie un nr.de telefon papusha ?
poate facem o iesheala la...iarba verde ...iau shi salteaua...e roz shi captushita cu matase ...
ce zici papusha ?
poate il luam shi pe dom' tycu ...ca tulcenii neam de grecotei o cam au cu ...spatele !
te pupicesc fata !

si electronica !
ississ

332 mesaje
Oras: Fagaras

Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 14:44

nu inteleg de ce nu merg homosexualii pe site-urile lor speciale.
De ce se amesteca cu lumea normala

Raporteaza abuz de limbaj
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2010, ora 14:43

De la: AZAZEL, la data 2010-04-29 14:40:50
De la: Tycu, la data 2010-04-26 17:06:30 Domnu Florin bancurile sunt bune , am ras , dar pana la urma cum este ?matale esti de acord cu ei sau nu ?

Da, mie-mi place .....!! Relatia homosexuala este o relatie normala ca si cea hetero numai cei nu vad asta!!!

brava florine !
poate facem o iesheala la...iarba verde ...iau shi salteaua...e roz shi captushita cu matase ...
ce zici papusha ?
poate il luam shi pe dom' tycu ...ca tulcenii neam de grecotei o cam au cu ...spatele !
te pupicesc fata !

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2010, ora 14:47

brava florine !
ce zici papusha ?
te pupicesc fata !

Domnu Azazel , multumesc de invitatie, imi face placere numai cu o mica precizare; nu suntem neam de grecotei ,nu ne impreunam cu greci, noi suntem din neam cu rusii si ucrainieni, de astia sa te feresti ca ei "lucreaza" numai cu fatza si nu o sa mai poti merge !!!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Mai 2010, ora 14:48

brava florine !
ce zici papusha ?
te pupicesc fata !

ai cumva limbrici taticu ???

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2010, ora 14:49

De la: ississ, la data 2010-04-29 14:44:21nu inteleg de ce nu merg homosexualii pe site-urile lor speciale.

De ce ? simplu, pentru ca si ei sunt normali !!!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

265 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 16:10

De la: Tycu, la data 2010-05-02 14:49:21
De la: ississ, la data 2010-04-29 14:44:21nu inteleg de ce nu merg homosexualii pe site-urile lor speciale.

Dumnezeu a creat barbatul si femeia ! Dupa aceea si-a dat seama ca a gresit si a creat homosexualii !

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2010, ora 17:08

De la: Cronos, la data 2010-05-03 16:10:25

Dumnezeu a creat barbatul si femeia ! Dupa aceea si-a dat seama ca a gresit si a creat homosexualii !

banuiesc ca shi matale reprezintzi o ...gresheala !?

si electronica !
Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2010, ora 17:10

De la: florinpreda999, la data 2010-05-02 14:48:06

brava florine !
ce zici papusha ?
te pupicesc fata !

ai cumva limbrici taticu ???

n-am !
da' tot imi placi , hai ce zici ne vedem ?

si electronica !
Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2010, ora 17:16

matale eshti normala ?
adica numa' ...acolo ?
da' sa shtii ca shi ...dincolo ...se lasa cu ...orgasme.
dom' tycu, cronos, florin shi altzii ca ei ...confirma !
nu baietzi (ma rog, sau fete !) ?

si electronica !
Fosta membra 9am.ro

265 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 19:39

De la: AZAZEL, la data 2010-05-03 17:08:30
De la: Cronos, la data 2010-05-03 16:10:25

banuiesc ca shi matale reprezintzi o ...gresheala !?

Blasfemie !

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 4 Mai 2010, ora 08:49

De la: AZAZEL, la data 2010-05-03 17:16:14

matale eshti normala ?
adica numa' ...acolo ?
da' sa shtii ca shi ...dincolo ...se lasa cu ...orgasme.
dom' tycu, cronos, florin shi altzii ca ei ...confirma !
nu baietzi (ma rog, sau fete !) ?

Asa e domnu' Azazel !!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

70 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 12:43

Domnisoara Isis, atunci cand un frumusel dintr-astia o sa iti execute vreo lucrare pidosnica pe la usa din beci, atunci sa incepi sa te agiti.

Cea mai buna metoda de a nu mai crede in Dumnezeu este sa citesti Biblia.
DiscutiiFaraSens

95 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2010, ora 19:55

Dupa mine, copiii nu trebuie invatati asa e bine asa nu, datoria parintiilor e sa le dezvolte rationamentul pe care la maturitate il vor cizela in functie de caracterul lor. Cine stabileste daca este moral asta sau aia...? sincer pb care se pune aici, pt mine e o pb a timpului modern asa cum a fost si cea cu oamenii de culoare si stie toata lumea cum a fost rezolvata, nu neaparat razboiul ca in zilele noastre nu mai este cazul acum timpul isi va face treaba. Oricum aici nu cred ca trebuia sa postez pt. ca sunt cel mai tolerant om pe care il stiu, nici macar modul de promovare al rasismului nu imi place, pt ca eu daca vine vorba de un om de culoar de exemplu ma simt prost sa ii spun nu sunt rasist stai linistit, prefer sa ii spun imi pare rau ca nu suntem toti la fel (lasand sa creada ca si eu as fi vrut sa fiu ca el, dar daca m-am referit ca vreau sa fiu negru sau as fi vrut sa fie el alb asta ramane pb mea), asta ca sa inataresc afirmatia de mai sus. asa si cu homosexuali si cu rromi si cu etniile si toate cele, in vremurile in care traim trebuie sa invatam sa ne acceptam asa cum suntem, si sa nu impunem noi astai care ne consideram mai normali alora care sunt mai putini ce trebuiau sa fie sau ce au voie le placa si ce nu, asta mi se pare o mare greseala de moralitate a zilelor noastre, fiti fiecare ce vreti faceti ce vreti dar fiti intodeauna o rotita functionala in sistemul in care traiti. Cat despre copii nu va faceti griji incercand sa ii educati pe principiile voastre nu faceti decat sa mai prelungiti timpul pana cand homosexuali vor fi acceptati pe deplin, si copiii ajung oameni mari si atunci vor lua deciziile singuri, vor sti sa puna in balanta si nu stiu ce pb va fi pt un copil care de cand era in parc in carucior prin parc a putut sa vada barbati care se tin de mana si chiar se sarutau daca parinti lui nu aduc niciodata in discutie pb asta ignorand ceea ce nu va afecteaza direct, si mai ales cand el ajunge acasa la familia lui "normala" si iubitoare care ramane pana la urma singurul exemplu elocvent din copilaria lui, sigur e grija pt viitorul lor sau e cumva frica generata de respingerea ideei a parintilor?
Cu siguranta o sa sariti cu pareri cum ca as fi gay sau chestii deastea, eu va spun ca NU ca sa se stie din start dar daca o sa fie si cei care vor insista sa ma contrazica atunci nui nimic, nu imi demonstrati decat ca m-am nascut prea devreme pt vremurile astea. Si ca un argument am cautat si o postare in care se pune pb lesbienelor, si SUPRIZA nu am gasit, ce ironie nui asa?

All yet unknown good senses, are hiding deeply in nonsenses.
DiscutiiFaraSens

95 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2010, ora 20:11

PT. CA ACCEPTAND FIE SI PRIN IGNORANTA, NU VEI MAI DA TOATE MOTIVELE CELUI DISCRIMINAT SA TE URASCA! Continuati sa fiti discriminanti si nu veti face decat sa intariti acea minoritate.

ups, asta mia scapat, iar m-a luat cu cugetari, dar asta cred si e normal sa imi sustin pct. de vedere. considerand ca traiesc intr-o tara democratica unde am drept liber de exprimare, oricum stiu ca vb degeaba, pt ca intodeauna cine trebuie sa auda se face ca ploua.

All yet unknown good senses, are hiding deeply in nonsenses.
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 14:27

Relatia homosexuala est o relatie normala ca si relatia hetero. Daca la hetero. este moral sarutul in public , normal ca si la relatia homo este moral sarutul in public . Din pacate sunt multi "incuiati " la minte , habarnaisti , care nu vad o relatie normala homosexualitatea . !

Ticu
Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 15:52

De la: Tycu, la data 2010-05-16 14:27:14 Relatia homosexuala est o relatie normala ca si relatia hetero. Daca la hetero. este moral sarutul in public , normal ca si la relatia homo este moral sarutul in public . Din pacate sunt multi "incuiati " la minte , habarnaisti , care nu vad o relatie normala homosexualitatea . !

Daca sarutul e normal si la unii si la altii atunci ar fi normal sa aiba copii si unii si altii ! S-ar parea insa ca aici lucrurile nu mai stau chiar asa ! Sunt handicapati fizic sau psihic-nu sunt in stare sa faca copii ! Doi barbati lipsiti de puterea de a perpetua ,sunt 2 barbati fara valoare,nu au ceea ce le trebuie ,cred ca din acest motiv au o asemenea relatie ! Ei simt ca natura nu a fost darnica cu ei -in momentul in care vor putea sa procreeze atunci vor fi normali . in acest moment sunt handicapati-au handicapul lipsei potentei -nu au suficient "material "pentru a se inmulti !

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 17 Mai 2010, ora 12:13

De la: karpov, la data 2010-05-16 15:52:37
De la: Tycu, la data 2010-05-16 14:27:14 Relatia homosexuala est o relatie normala ca si relatia hetero. Daca la hetero. este moral sarutul in public , normal ca si la relatia homo este moral sarutul in public . Din pacate sunt multi "incuiati " la minte , habarnaisti , care nu vad o relatie normala homosexualitatea . !

Daca sarutul e normal si la unii si la altii atunci ar fi normal sa aiba copii si unii si altii ! S-ar parea insa ca aici lucrurile nu mai stau chiar asa ! Sunt handicapati fizic sau psihic-nu sunt in stare sa faca copii ! Doi barbati lipsiti de puterea de a perpetua ,sunt 2 barbati fara valoare,nu au ceea ce le trebuie ,cred ca din acest motiv au o asemenea relatie ! Ei simt ca natura nu a fost darnica cu ei -in momentul in care vor putea sa procreeze atunci vor fi normali . in acest moment sunt handicapati-au handicapul lipsei potentei -nu au suficient "material "pentru a se inmulti !

De ce domnu' Karpov e normal sa aiba si copii?? daca doi oameni , indiferent ca sunt hetero sau homo se iubesc , nu-i obligatoriu sa aiba si copii. Cunosc familii care nu au copii si sunt foarte fericiti . Cu ce sunt eu mai fericit ca am o fetita fata de altii care nu au copii ?cu nimic !! Doi homo , daca vor copii pot sa infieze si fii sigur ca un copil traieste mai bine intr-ofamilie de homosexuali !!!

Ticu
economisire_creditare

37 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea

Postat pe: 17 Mai 2010, ora 15:11

Vrei o dobanda de pana la 28% la economiile tale dintr-un an, cu toate ca bancile comerciale ofera doar 7-8%?
Vrei sa primesti din partea statului o prima in valoare de pana la 250 de euro pe an?
Vrei un credit, cu dobanda fixa fara alte comisioane ascunse, 5% pe an?
Vrei o refinantare la un credit pe care deja il ai si la care platesti prea mult?
Vrei o asigurare de viatza, non viatza?
Vrei sa venim noi la tine sa nu mai stai tu la coada la banca?

Daca crezi ca una din intrebarile de mai sus ti se adreseaza, nu te costa nimic, doar un telefon!

Lucian Mirzoiu
economisire.creditare@yahoo.com
0768.005.639

P.S. : Poti sa economisesti cat vrei, cand vrei, nu exista nici o limita de varsta!!

BOBITA

638 mesaje

Postat pe: 17 Mai 2010, ora 15:32

De la: AMG, la data 2008-10-10 14:36:16Pe ici pe colo vezi barbati tinindu-se de mana sau chiar sarutindu-se cu pasiune. Daca zici ceva iti sar in cap ca faci ura de sex,adica sint discriminati. Se vorbeste de 'libertate' si 'egalitate' intre sexe si genuri.Oare cum sa ne invatam copiii ca este moral sa se poarte in societate, si oare ce mai este considerat 'moral' in ziua de azi?

Sigur ca da,face chef si altora !

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
nica_paul2002

2 mesaje

Postat pe: 22 Mai 2010, ora 20:47

daca copilul tau, baiat, fata, fiind, ar avea acesta orientare, ce vei face?
judeci lucrurile din prisma unei mentalitati personale.
ce alegi, copilul sa-ti fie aproape sau sa-l vezi in lume sau mai rau curmindu-si viata din cauza intolerantei?

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2010, ora 09:53

De la: nica_paul2002, la data 2010-05-22 20:47:39daca copilul tau, baiat, fata, fiind, ar avea acesta orientare, ce vei face?
judeci lucrurile din prisma unei mentalitati personale.
ce alegi, copilul sa-ti fie aproape sau sa-l vezi in lume sau mai rau curmindu-si viata din cauza intolerantei?

Relatia homo fiind o relatie normala ca si hetero , nu trebuie sa-i deranjeze cu ceva pe parinti ce orientare sexuala are copilul, sunt alte probleme in educatia copilului, care trebuie sa deranjeze , droguri, alcoolul, comportamentul in societate , care sunt periculoase ,nu conteaza orientarea sexuala , dar din pacate mai sunt si parinti cu mintea intunecata si inteligenta zero care se cam deranjeaza de orientarea copilului!!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2010, ora 10:01

De curand a avut loc parada homosexualilor , o parada pasnica in care oamenii cu orientare homo si-au cerut dreptul de om , si s-a gasit cea mai infecta , periculoasa si ordinara adunatura de indivizi legionari ai ciumei brune in Noua Dreapta sa ii condamne pe homosexuali ! Ce a facut aceasta adunatura a ciumei brune "Noua Dreapta" bun pentru tara ???-nimic , au facut numai rau si aceste infectii s-au gasit sa-i condamne pe homo !!!

Ticu
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2010, ora 20:22

Ar trebui sa se accentueze mai mult faptul ca multi dintre homosexuali provin din randul copiilor abuzati sexual sau din randul celor care au avut vremelnic o prima experienta sexuala nepotrivita. George Michael recunoaste indirect acest lucru prin felul in care a inteles sa militeze impotriva abuzurilor sexuale asupra copiilor.
In urma cu cativa ani am remarcat un baietel care avea urechile dezlipite si pline de sange. L-am vazut in starea asta de cateva ori in diverse locuri din zona in care locuiesc si la intervale de timp relativ lungi. L-am intrebat de cateva ori si mi-a raspuns invariabil ca pe o lectie invatata : "m-a tras de urechi la gradinita". Nu am crezut nici o clipa acest lucru. Intutia m-a dus cu gandul la adevartul motiv. Iata ca acum dupa cativa ani mi s-a confirmat situatia baietelului. In iarna l-am intalnit in trenul cu care mergeam la munte. Se afla acolo intr-un grup de copii care se aflau la cersit si cine stie ce alte orori. Am dedus asta fiindca am tras cu urechea la discutiile lor. Se certau inre ei si isi disputau anumite trenuri. Sunt de buna seama in "grija" cuiva care culege castigurile lor. Saptamana trecuta l-am vazut pe acel baietel din nou dar imbracat in fetita.Copilul este folosit ca obiect de placere. L-am vazut pentru prima data imbracat in fetita, cu parul prins la spate desi nu foarte lung si cu clame in par. L-am urmarit, am mers o buna bucata de drum in spatele lui. Mergea incet mancand dintr-o inghetata. La un moment dat s-a oprit inainte de a ajunge in fata intrarii unei curti. A aruncat hartie de la inghetata, s-a sters bine la gura si pe maini, si-a aranjat hainele ca si cum vroia sa ascunda faptul ca a mancat o inghetata. Am retinut adresa si ma gandesc sa iau legatura cu o asociatie sau cu o publicatie de presa pentru o eventuala ancheta. Situatia copilului este cunoscuta de niste angajati ai sectiei 3 Politie pe care anii trecuti i-am vazut luandu-l peste picior in piata Matache unde acesta se afla langa o gramada de pepeni si ajuta la cantarit cum stau copiii vara doar in pantaloni scurti fara tricou pe el. Ii spuneau :"Ba, pune ceva pe tine ca esti prea sexy". Copilul avea pe atunci 6/7 ani. Acum are in jur de 10. E un caz concret de copil abuzat sexual si transformat in fetita. Cat despre cei iesiti din caminele de orfani, majoritatea au aceasta orientare sexuala. Sa nu-mi spuneti ca din normalitatea vietii si educatiei de care au avut parte.Se stie ca prima experienta sexuala isi pune amprenta pe tot comportamentul sexual ulterior din timpul vietii cu atat mai mult cu cat experienta este una vremelnica si anormala.
Ca sa raspund din nou topicului de fata, nu consider normal ca homosexualii sa se sarute in public indiferent de cauza pentru care ei se afla in cadrul acestei minoritati. Este treaba lor ce fac in intimitatea vietii lor, este dreptul lor sa aleaga intre o apartenenta sau alta dar nu putem sa recunoastem ca homosexualitatea este firesc desi dainuie din timpuri stravechi. Nu constituie un comportament demn de insusit, ca atare ca parinte imi doresc sa nu existe exprimarea sa publica. Este un lucru ce tine de intimitatea fiecaruia deci sa ramana la nivel de intimitate. Intimitatea nu poate fi publica. Ori e intimitate, ori nu.

All Things Grow With Love
july

563 mesaje
Postat pe: 26 Mai 2010, ora 14:59

Nu devii homosexual doar pt ca ai trait intre ei sau ai fost abuzat sexual, etc.Dinainte de nastere se produce o dereglare hormonala, restul doar declanseaza aparitia homosexualitatii.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2010, ora 16:58

De la: july, la data 2010-05-26 14:59:57Nu devii homosexual doar pt ca ai trait intre ei sau ai fost abuzat sexual, etc.Dinainte de nastere se produce o dereglare hormonala, restul doar declanseaza aparitia homosexualitatii.

asa este , homosexualitatea devine din cauze hormonale si nu ca s-a abuzat de ei !!!!!!!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2010, ora 17:19

De la: super_green_frog, la data 2010-05-25 20:22:34Ar trebui sa se accentueze mai mult faptul ca multi dintre homosexuali provin din randul copiilor abuzati sexual sau din randul celor care au avut vremelnic o prima experienta sexuala nepotrivita. George Michael recunoaste indirect acest lucru prin felul in care a inteles sa militeze impotriva abuzurilor sexuale asupra copiilor.
In urma cu cativa ani am remarcat un baietel care avea urechile dezlipite si pline de sange. L-am vazut in starea asta de cateva ori in diverse locuri din zona in care locuiesc si la intervale de timp relativ lungi. L-am intrebat de cateva ori si mi-a raspuns invariabil ca pe o lectie invatata : "m-a tras de urechi la gradinita". Nu am crezut nici o clipa acest lucru. Intutia m-a dus cu gandul la adevartul motiv. Iata ca acum dupa cativa ani mi s-a confirmat situatia baietelului. In iarna l-am intalnit in trenul cu care mergeam la munte. Se afla acolo intr-un grup de copii care se aflau la cersit si cine stie ce alte orori. Am dedus asta fiindca am tras cu urechea la discutiile lor. Se certau inre ei si isi disputau anumite trenuri. Sunt de buna seama in "grija" cuiva care culege castigurile lor. Saptamana trecuta l-am vazut pe acel baietel din nou dar imbracat in fetita.Copilul este folosit ca obiect de placere. L-am vazut pentru prima data imbracat in fetita, cu parul prins la spate desi nu foarte lung si cu clame in par. L-am urmarit, am mers o buna bucata de drum in spatele lui. Mergea incet mancand dintr-o inghetata. La un moment dat s-a oprit inainte de a ajunge in fata intrarii unei curti. A aruncat hartie de la inghetata, s-a sters bine la gura si pe maini, si-a aranjat hainele ca si cum vroia sa ascunda faptul ca a mancat o inghetata. Am retinut adresa si ma gandesc sa iau legatura cu o asociatie sau cu o publicatie de presa pentru o eventuala ancheta. Situatia copilului este cunoscuta de niste angajati ai sectiei 3 Politie pe care anii trecuti i-am vazut luandu-l peste picior in piata Matache unde acesta se afla langa o gramada de pepeni si ajuta la cantarit cum stau copiii vara doar in pantaloni scurti fara tricou pe el. Ii spuneau :"Ba, pune ceva pe tine ca esti prea sexy". Copilul avea pe atunci 6/7 ani. Acum are in jur de 10. E un caz concret de copil abuzat sexual si transformat in fetita. Cat despre cei iesiti din caminele de orfani, majoritatea au aceasta orientare sexuala. Sa nu-mi spuneti ca din normalitatea vietii si educatiei de care au avut parte.Se stie ca prima experienta sexuala isi pune amprenta pe tot comportamentul sexual ulterior din timpul vietii cu atat mai mult cu cat experienta este una vremelnica si anormala.
Ca sa raspund din nou topicului de fata, nu consider normal ca homosexualii sa se sarute in public indiferent de cauza pentru care ei se afla in cadrul acestei minoritati. Este treaba lor ce fac in intimitatea vietii lor, este dreptul lor sa aleaga intre o apartenenta sau alta dar nu putem sa recunoastem ca homosexualitatea este firesc desi dainuie din timpuri stravechi. Nu constituie un comportament demn de insusit, ca atare ca parinte imi doresc sa nu existe exprimarea sa publica. Este un lucru ce tine de intimitatea fiecaruia deci sa ramana la nivel de intimitate. Intimitatea nu poate fi publica. Ori e intimitate, ori nu.

In legatura cu abuzurile sexuale impotriva minorilor asa este , sunt multe cazuri, adevarul ca si politia nu prea face nimic dar de vina sunt legile care sunt prea blande cu cei care abuzeaza si saracia din tara !! Dar nu din cauza asta devin homo Instinctul sexual de homosexualitate apare din cauze hormonale , ca si un copil poate sa fie oricat de abuzat , daca nu are in hormoni asa ceva nu va ajunge homosexual , sau femeile cum ajung lesbiene !? in copilarie spre maturitate incepe atractia persoanelor de acelasi sex si apoi apare curiozitatea , in primul rand homosexualitatea se bazeaza pe iubire si apoi pe sex, iar iubirea nu apare din abuzuri !!! Homosexualitatea este o relatie normala ca si hetero deoarece este individuala [specifica pe individ ], adica nu e ca o boala contagioasa .Daca e moral sau nu sa se sarute in public, este asa cum este si sarutul intre doi hetero adica moral sau nu !!!!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

123 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 26 Mai 2010, ora 17:19

De la: july, la data 2010-05-26 14:59:57Nu devii homosexual doar pt ca ai trait intre ei sau ai fost abuzat sexual, etc.Dinainte de nastere se produce o dereglare hormonala, restul doar declanseaza aparitia homosexualitatii.
Asa este , poponautii nu sunt niste javre cu mufa sparta, ei sunt o gresala a naturii si in consecinta cred ca ar fi necesar sa militeze si pentru infintarea unei tari a partarilor. Daca as putea pe acesti monstrii i-as exila pe o insula in mijlocul oceanului si le-as da interzis in restul lumii.Acolo sa-si creeze ei o rasa superioara pe cale bucala sau anala....

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 26 Mai 2010, ora 18:12

Si printre cei care sunt hetero exista deviatii ! Multi barbati doresc sex oral sau anal cu o femeie -femeile in general nu agreeaza acest lucru ! Cu toate astea eu nu am remarcat ca acestia sa-si doreasca sa iasa in strada,sa-si afiseze sexualitatea si deviatile respective -dau dovada de o oarecare normalitate si decenta ! Se limiteaza sa-si doresca in particular ! Insa homosexualii desi pot fi considerati ca fiind o "aberatie" a naturii ,mai sunt si exchibitionisti ! Acest fapt demonstreaza ca au ceva lipsa si pe alte "paliere" ! In alta ordine de idei smecherii aia care guverneaza crestinismul nu inteleg de ce fac atata tam-tam ! De parca homoxexualii nu ar fi creatia lui dumnezeu ! De fapt nu vor sa recunoasca faptul ca acel dumnezeu a creat rebuturi !
Dumnezeu cu mila !

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2010, ora 19:45

De la: karpov, la data 2010-05-26 18:12:06

Si printre cei care sunt hetero exista deviatii ! Multi barbati doresc sex oral sau anal cu o femeie -femeile in general nu agreeaza acest lucru ! Cu toate astea eu nu am remarcat ca acestia sa-si doreasca sa iasa in strada,sa-si afiseze sexualitatea si deviatile respective -dau dovada de o oarecare normalitate si decenta ! Se limiteaza sa-si doresca in particular ! Insa homosexualii desi pot fi considerati ca fiind o "aberatie" a naturii ,mai sunt si exchibitionisti ! Acest fapt demonstreaza ca au ceva lipsa si pe alte "paliere" ! In alta ordine de idei smecherii aia care guverneaza crestinismul nu inteleg de ce fac atata tam-tam ! De parca homoxexualii nu ar fi creatia lui dumnezeu ! De fapt nu vor sa recunoasca faptul ca acel dumnezeu a creat rebuturi !
Dumnezeu cu mila !

Asa este cu hetero deviatii si cu sexul oral , dar n-ai inteles cu parada lor , homosexualii nu au iesit in strada sa-si arate orientarea sexuala , ci au iesit ca sa ceara drepturile de om , de a exista, pe care niste minti incuiate ia ingradit . Asta sa retii ca parada lor a fost doar sa-si ceara niste drepturi [ cum a fost si marele miting din Capitala }, iar ce a creat Dumnezeu bun sau rau ,stie El ce face si nu-l judeca talica bre !

Ticu
Pagini: << 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Este moral ca homosexualii sa se sarute in public?
Mergi la: