Info
x
Este moral ca homosexualii sa se sarute in public?
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Iunie 2010, ora 17:59
De la: super_green_frog, la data 2010-06-11 20:22:22De la: Tycu, la data 2010-06-01 23:49:17De la: CAMELYA_, la data 2010-06-01 21:41:39De la: Tycu, la data 2010-05-31 17:18:26 Pai nu-i corect , adica cei hetero pot sa se sarute in public dar cei homo sa o faca pe ascuns !!- ei nu au tot aceleasi drepturi ? Dar daca copilul vede doi hetero sarutandu-se ce-i spui ? Corect sa-i spui copilului ca indiferent ca persoanele sunt hetero sau homo sa-i spui ca sunt doua persoane care se iubesc , iar cu orientarea sexuala a lui mai tarziu si-o alege singur in functie de instinctul lui si a sentimentului !!! !!!
Ticu
|
|
Postat pe: 10 August 2010, ora 07:50
Da e moral , e problema lor cum se iubesc ei !
Raporteaza abuz de limbaj
Ticu
|
|
pandora 23 mesaje Membru din: 17/05/2010 Oras: Galati |
Postat pe: 10 August 2010, ora 14:14
da sunt..eu am vazut in constanta.. este ffff scarboss..iar acum, imi petrec vacanta in Milano.. m'am saturat sa vad travestitiiiiiiii!!! Intr'o zi ma plimbam prin centrul orasului si am zarit o femeie care arata super bine :)) cand a deschis gura mi.am dat seama ca de fapt era barbat. Vezi barbati care se tin de mana cu travestiti..si cel mai trist e ca sunt multi romani care sunt indragostiti de travestitii sud americani :)) Stiti cum arata travestitii aici ? :)) operatii estetice la nas, botox in buze, silicon la sani, silicon in fese... si mai vezi cate unul caruia ii curge siliconul pe coapse, ca nu i l'a pus bine.. pur si simplu ti se face greata!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 August 2010, ora 14:15
trebuie sa aveti o doaga sarita sa fiti de acord cu animalele astea
|
Postat pe: 12 August 2010, ora 09:32
De la: trici, la data 2010-08-10 14:14:22 N-ai inteles titlu topicului, aici e vorba de homosexuali adica de Gay si lesbiene , nu de travestiti.! Intr-adevar travestitii au probleme cu capul ! dar gay si lesbienele sunt oameni normali sanatosi psihic si relatia lor este normala ca si hetero !!
Ticu
|
|
Postat pe: 12 August 2010, ora 20:51
travestiti, gay, lesbiene, homosexuali..sunt acelasi drac.... sunt sariti de pe fix... si toti imi provoaca greata
|
Postat pe: 12 August 2010, ora 20:54
ma scuzi dar un barbat care asteapta sa fie patruns in posterior nu cred ca este un om normal :)) daca tu asa vezi lucrurile problema ta... ce sa mai zic de acei bieti copii care sunt dati in familiile astea? * cine e mama cine e tata?
|
Yorick 1014 mesaje Membru din: 20/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 August 2010, ora 02:03
De la: Tycu, la data 2010-08-12 09:32:28De la: trici, la data 2010-08-10 14:14:22 Domnu' Tycu, iar iti dai cu stangu'n dreptu'. Daca dumneata sustii ca homosexualii au drepturi egale cu heterosexualii, exact din aceleasi motive travestitii au fix aceleasi drepturi. Diferenta intre noi este ca eu sustin o chestiune de principiu, si anume : "cata vreme nu faci rau altuia, esti liber sa faci orice". Daca eu beneficiez de libertatea asta, si altii (care-s diferiti) trebuie sa beneficieze exact la fel. Adica si travestitii. Singurele criterii valabile pentru a judeca comportamentul uman in domeniul sexualitatii sunt acestea: DISCERNAMANT si CONSIMTAMANT. Dupa aceste criterii pot fi separati pedofilii sau zoofilii (spre exemplu) , deoarece asemenea comportamente incalca dreptul cuiva care este fie lipsit de discernamant, fie nu poate exprima consimtamantul. In schimb, cand vine vorba despre travestiti, ei au tot dreptul de a se imbraca dupa cum "vrea" muschii lor. De ce? Pentru ca e dreptul lor! Daca nimeni nu vine sa iti impuna dumitale cum sa te imbraci, nici dumneata nu ai dreptul de a impune altora cum sa se imbrace. In al doilea rand, cred ca e o confuzie majora in capul dumitale si in capul lui Trici despre termenul "travestit". Travestit se refera la persoane care se imbraca cu haine care sunt tipice pentru sexul opus. Referinta: en.wikipedia.org/wiki/Transvestite Travestitii pot fi atat homosexuali cat si heterosexuali, si in cele din urma - categoria cu care ii confundati- si anume transexuali. Sunt categorii diferite! Asta doar asa , ca un semn ca sexualitatea umana este extrem de complexa. Travestitii doar se IMBRACA cu haine ale sexului opus , insa asta nu sugereaza neaparat ca sunt homosexuali sau transexuali. Pot fi si heterosexuali. Motivele pentru care fac asta pot fi un milion si nu le discut acum. Ceea ce discut este dreptul unor indivizi de a se imbraca dupa cum vor ei. Imi amintesc de adolescenta , cand , rocker fiind, aveam parul lung. Poate ca unor indivizi pe strada li s-o fi parut ca asta e un atribut feminin. De altfel au si fost uneori unele remarci in acest sens. SO WHAT? Ma pis pe ceea ce crede individul X despre felul cum ar trebui sa am parul , sau ce fel de haine ar trebui sa imbrac! Ceea ce nu pricepe individul X este ca asemenea revolte tipic adolescentine sunt cauzate TOCMAI de felul in care societatea priveste lucrurile stramb. Prin urmare , eu ma revolt impotriva unei societati formate din prostovani care n-au alt lucru mai bun de facut decat sa se bage in viata altora, fara sa fie treaba lor. Si totusi aceeasi prostovani ar protesta daca ar veni cineva sa incerce sa le impuna o anume coafura. Intotdeauna m-am mirat cum pot sa nu vada contradictia. Probabil lipsa de inteligenta ajuta la a trece mai usor peste contradictii... Dar , din fericire, lucrurile nu raman pe loc. Totul se schimba, usor usor. Sau uneori abrupt. Daca inainte de revolutie nu ai fi vazut niciodata un prezentator cu parul lung la TV , acu poti sa vezi asa ceva. Si lumea nu mai e nicidecum scandalizata. De ce? Pentru ca a invatat ca aia nu sunt capcauni ci sunt oameni ca oricare altii. Cam asta prevad ca se va intampla si cu travestitii. Intr-un timp oarecare, nu imediat. De ce? pentru ca si ei sunt oameni ca oricare altii. Au fix aceleasi drepturi cu natangii carora li se umfla fierea cand ii vad. Pentru Trici: Esti cam dus cu pluta, monser! "si cel mai trist e ca sunt multi romani care sunt indragostiti de travestitii sud americani " Oare traiesc eu in alta lume? Vad o asemenea replica si nu pot sa nu ma intreb "pe ce planeta traieste omu' asta?" Au devenit travestitii sud-americani o problema? unde? pe Marte? Eu stau in Bucuresti , care probabil e cel mai cosmopolit oras din Romania. (sa nu ma injure vreun cititor din Ardeal, dar asta e , aici e capitala). Si jur ca n-am vazut in viata mea vreun travestit pe strada. Imi dau seama ca probabil or fi vreo cativa, da' eu unu' nu i-am vazut. De altfel n-am vazut nici homosexuali pupandu-se, da' poate ca nici nu am fost atent. Sunt constient ca trebuie sa fie si din astia vreo cativa, chiar daca nu i-am vazut. Eu sustin doar o chestiune de principiu. Drepturile sunt ale OMULUI si nicidecum ale heterosexualilor. Asa ca , domnu' Trici, ce ti se pare tie scarbos nu are nici cea mai mica relevanta. Este egal cu zero. Poate ca ar exista vreo unii care sa gandeasca asa despre dumneata. Ar avea asta vreo relevanta? NU! Pentru ca aceia nu vor veni sa iti impuna dumitale cum sa te comporti fata de nevasta/prietena etc. Si nu iti vor spune ce ai si ce nu ai voie sa faci pe strada. Asa ca: ciocu' mic si dumneata cand vine vorba de drepturile altora. Mie mi se par nasoale niste femei care isi dau cu o lopata de ruj si cu o tona de chestie din aia lucitoare pe la ochi (pe astea le-am remarcat, pentru ca dupa femei ma mai uit pe strada). DAR... chiar daca mie mi se par nasoale (prefer un machiaj cat mai discret si cat mai natural) nu ma duc nicidecum sa le interzic sa fie asa. E treaba lor si nu a mea! Daca ele asa se simt mai frumoase si asa considera ca atrag privirea ... asta e. Eu imi voi orienta privirea catre altele mai pe placul meu. Ceea ce iti sugerez si dumitale sa faci, in loc de a te baga unde n-ai treaba. |
|
|
|
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 August 2010, ora 02:11
De la: Yorick, la data 2010-08-13 02:03:40De la: Tycu, la data 2010-08-12 09:32:28De la: trici, la data 2010-08-10 14:14:22 Exact, ai spus clar : DREPTURILE OMULUI !!! Nu cred ca mai sunt necesare alte explicatii. Si aia cu lopata de ruj m-a facut sa ma tavalesc pe jos.....bine ca abia spalasem |
|
Postat pe: 13 August 2010, ora 02:13
De la: pandora, la data 2010-08-12 20:51:50travestiti, gay, lesbiene, homosexuali..sunt acelasi drac.... sunt sariti de pe fix... si toti imi provoaca greata Sunt convinsa ca sentimentul e reciproc...chiar daca ei sunt destul de educati ca sa nu il exprime..... Ma dezamagesti......
|
Postat pe: 13 August 2010, ora 10:19
De la: pandora, la data 2010-08-12 20:51:50travestiti, gay, lesbiene, homosexuali..sunt acelasi drac.... sunt sariti de pe fix... si toti imi provoaca greata Vad ca nu cunosti aici ; homosexualii sunt persoane care au atat sentimente cat si dorinte sexuale cu persoane de acelasi sex. ;aici intra numai gay pasivi si activi, si lesbienele . relatia dintre ele este o relatie normala ca si heterosexuala, sunt sanatosi psihic sau cu probleme la fel ca si cei hetero .Din pacate mai sunt multi incuiati la minte care se opun relatiei lor, [asa au ei ideea fixa } .Dumnezeu nu condamna asa relatie !, dar biserica isi iese din atributiuni in cazul asta ! Transexualii sunt un alt grup de oameni care datorita unor hormoni , vor sa fie de sex opus si fac tot posibilul sa arate ca sexul dorit de ei si nu au legatura cu homosexualii ! E adevarat ca au probleme cu psihicul , dar nu sunt periculosi , nu fac rau nimanui , sunt mai sufletisti decat heterosexualii,si nu vad de ce sa-ti produca scarba! ! Nu avem dreptul sa ne amestecam in intimitatea lor cum mai fac unii incuiati la minte !!!
Ticu
|
|
Postat pe: 13 August 2010, ora 10:35
De la: Yorick, la data 2010-08-13 02:03:40:De la: Tycu, la data 2010-08-12 09:32:28De la: trici, la data 2010-08-10 14:14:22 sml-confused0006: Ori nu citesti postarile mele,ori nu le intelegi, eu nu inteleg de ce am dat "cu stangu in dreptu " pentru ca si eu sunt de acord cu ce ai scris aici,asa este , doar ca eu am aratat asta in mai putine cuvinte !
Ticu
|
|
Postat pe: 13 August 2010, ora 11:10
De la: Tycu, la data 2010-08-13 10:35:22 Ti-am spus ca iti dai cu stangul in dreptul pentru urmatoarea replica: "Intr-adevar travestitii au probleme cu capul !" Nu poti sa faci impartiri arbitrare intre oameni doar dupa criteriul : unii imi plac iar altii nu. Nu poti pe de o parte sa vorbesti de normalitatea homosexualitatii si pe de alta parte sa zici de alta categorie (asa ca travestitii) ca aia nu-s normali. In primul rand eu consider ca problema normalitatii este una falsa. Daca vei intreba o mie de oameni vei obtine o mie de pareri diferite despre ce-i "normal". In linii generale vei obtine o majoritate care sa zica despre heterosexualitate ca e acel "normal" . Insa dupa ce intri in detalii....parerile vor fi din ce in ce mai divergente. Adica unii vor considera ca sexul oral sau anal (intre un barbat si o femeie) sunt anormale , iar altii vor considera ca sunt normale. Si pe masura ce analizezi tot mai multe detalii vei constata ca acea majoritate heterosexuala nu e nicidecum omogena in pareri. Insa asta nu e o problema. Pentru ca parerile au aplicatie DOAR in dormitorul lor, si nu in dormitorul altora. Asa ca legea nu trebuie sa prevada absolut nimic despre preferintele oamenilor in domeniul sexualitatii. Singura exceptie este urmatoarea: cand se incalca dreptul altcuiva. Din acest motiv este violul pedepsit. Este o incalcare a dreptului persoanei violate de a dispune de propriul corp dupa cum vrea. Cand insa nu este incalcat nici un drept al nimanui , oamenii sunt liberi sa faca ce vor cu propriul corp. Intocmai cum poti sa te acoperi cu tatuaje din cap pana'n picioare fara sa te opreasca nimeni sa faci asta. Daca unora li se pare ca "nu e normal" sa te acoperi cu tatuaje, sau ca "ai o problema cu capul" , au dreptul sa aiba parerea asta, insa NU au dreptul sa ti-o impuna. Criteriul "normalitate" este complet lipsit de relevanta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 August 2010, ora 11:12
De la: Bi_anca, la data 2010-08-13 02:11:35 Stii bancul cu "abia spalasem.."? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 August 2010, ora 13:49
De la: Yorick, la data 2010-08-13 11:12:12De la: Bi_anca, la data 2010-08-13 02:11:35 Nu! Dar daca e porcos, prefer sa raman ignoranta!
|
Postat pe: 13 August 2010, ora 13:54
De la: pandora, la data 2010-08-12 20:54:16ma scuzi dar un barbat care asteapta sa fie patruns in posterior nu cred ca este un om normal :)) daca tu asa vezi lucrurile problema ta... ce sa mai zic de acei bieti copii care sunt dati in familiile astea? * cine e mama cine e tata? Sa inteleg ca un "barbat" care isi "patrunde" in "anterior" propria fiica e NORMAL, doar pt. ca e hetero. Iti garantez ca amarata aia ar prefera 10 tati gay. NU STIU TU!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 August 2010, ora 15:05
De la: Bi_anca, la data 2010-08-13 13:49:28De la: Yorick, la data 2010-08-13 11:12:12De la: Bi_anca, la data 2010-08-13 02:11:35 nu-mi dau seama daca e. Mie nu mi se pare ca e, insa depinde de cum interpretezi cuvantul "porcos" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 August 2010, ora 15:40
De la: Yorick, la data 2010-08-13 11:10:29De la: Tycu, la data 2010-08-13 10:35:22 Imi place cum pui problema aici cu normalitatea , dar trebuie o precizare ; nu confunda drepturile unei minoritati ce au alt comportament cu boala psihica! ; Ai dreptate ca si transexualii pot fii homosexuali sau heterosexuali , numai ca eu m-am referit la boala psihica adica daca homosexualii [ gay si lesbienele ] sunt sanatosi psihic,transexualii [ indiferent orientarea sexuala a lor ] au probleme cu capul ! Ai dreptate ca ca de la o mie de oameni ai o mie de pareri despre aceste relatii si orientari sexuale , dar eu ,mai clar ma refer ca o relatie homosexuala trebuie privita ca si o relatie heterosexuala, adica exemplu ,daca consideri ca relatia homo nu e normala inseamna ca nici hetero nu e normala ,iar daca consideri ca hetero e normala atunci si homo e normala, nu trebuie facuta diferenta intre ele si e gresita parerea celor care fac diferenta intre ele, a celor care spun ca hetero e normala dar homo nu e normala ; ambele trebuie puse pe aceeasi linie !! Mi-a placut asta ca ...."Asa ca legea nu trebuie sa prevada absolut nimic despre preferintele oamenilor in domeniul sexualitatii.""....."Cand insa nu este incalcat nici un drept al nimanui , oamenii sunt liberi sa faca ce vor cu propriul corp"..-aici ai perfecta dreptate !!!
Ticu
|
|
Postat pe: 13 August 2010, ora 16:47
De la: Yorick, la data 2010-08-13 15:05:32De la: Bi_anca, la data 2010-08-13 13:49:28De la: Yorick, la data 2010-08-13 11:12:12De la: Bi_anca, la data 2010-08-13 02:11:35 Am incredere in capacitatea ta de discernamant, asa ca zi-l!!!!
|
Postat pe: 13 August 2010, ora 17:34
De la: Bi_anca, la data 2010-08-13 16:47:06De la: Yorick, la data 2010-08-13 15:05:32De la: Bi_anca, la data 2010-08-13 13:49:28De la: Yorick, la data 2010-08-13 11:12:12De la: Bi_anca, la data 2010-08-13 02:11:35 ok. Daca insisti... Cica femeia de serviciu , proaspat violata, da declaratie la politie despre cum s-au petrecut lucrurile. Dupa ce politistul asculta povestea , zice cu nedumerire in glas: "Bine, bine... dar l-ai vazut cum se apropie de tine pe culoar cu chilotii in vine... de ce n-ai fugit?" La care femeia de serviciu: "Pai unde sa fug? In stanga perete, in dreapta perete, in spate abia spalasem.."
|
Postat pe: 22 August 2010, ora 13:40
|
dorina27 24 mesaje Membru din: 30/04/2009 |
Postat pe: 23 August 2010, ora 09:01
Buna dimineata !
Va spun drept nu am citit toate comentariile asa ca, raspund strict la titlul povestii,'daca este sau nu moral ca homosexualii sa se sarute in public'. Ei bine, parerea mea este urmatoarea; Sarutul propriu zis , este ceva foarte intim si este inmoral sa te afisezi in strada sub privirile trecatorilor, batrani, copii etc. Din punctul meu de vedere este la fel de scarbos sa vezi tineri sau nu numai,sarutandu-se in strada, statii de metrou, tranvai etc, ca sunt si homo.......pentru mine este la fel. Consider ca este o lipsa de respect pentru cei din jur, si ..un fel de prostitutie. Nu ma hazardez sa condamn homosexualii. Inmoral este sa NU te saruti in public indiferent de orientare sexuala. In ceia cei priveste pe homosexuali, de ce sa-i condamn eu sau cetatenii in general?.Este vinovat individul de anomalia cu, care este inzestrat de la natura?, poate el face ceva?, Este saracul inzestrat cu o amestecatura de hormoni in exces, de care , daca medicina ar putea-o rezolva, cu siguranta ar apela la medicina. Stiinta medicala s-a declarat clar neputincioasa in aceasta problema, individul la fel. Cine suntem noi sai condamnam?. Personal mi se pare inmoral din partea mea sa-i condamn, in afara de aceasta anomalie de care EL nu este vinovat, sunt oameni absolut normali. Dar , este inmoral sa te saruti in strada , mai ales ca esti constient ca esti privit dar ignori trecatorii , ba mai mult faci ca totul sa para demonstrativ. Spunea mama mea cand eram eu copila(avertisment), **sarutul este arvona sexului**, asta nu se face in strada, preludiu se face in pat. In concluzie nu am nimic cu homosexualii. Tranvestitii....., deja vorbim despre altceva. A se vedea pe centura, prostituatele+ homosexualii tranvestiti = prostitutie,fara discriminare au ceva la cap. Femeile sunt foarte dezbracate, barbatii sunt tranvesti........... tocmai, cartea de vizita, sa se vada din tir, masina, ce pot ei oferi. Ca din exces de zel se dau in spectacol , miting, etc. asta a plecat de la discriminare sociala. Ca altii inteleg altceva(ma refer la homo), si se amesteca cu prostituatele..... Cam complicat, dar **este imoral sa te saruti in public** . Imoral mi se pare ca sunt EU, care ma cred normal si il discriminez ca exstenta umana. Are si el , ca si noi aceleasi drepturi(sau cel putin pentru asta lupta ei inca), Angajarile fara discriminare, in societate, vecini de bloc, prieteni, colectivitati. Am citit mai sus ca, cei spune copilului???. Orice mama , trebuie sa faca educatie acasa cu, copilul,copilul trebuie sa stie ce se intampla in lumea asta a noastra, care este diferenta ca vede copilul sarutadu-se in strada indiferent p[e cine??. Se gasesc cuvinte si pentru mintea frageda a copilului,explicatii atent alese, astfel sa nu facem din copil un extremist. Homosexualul are o problema medicala, imposibil de a se putea rezolva. In pericol poate fi copilul atunci cand nu este educat, , pentru copii nu homosexualul este un pericol, atentie la pedofili. criminali in serie, trafic de carne vie, hoti, banditi etc. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 23 August 2010, ora 09:07
De la: dorina27, la data 2010-08-23 09:01:25 Buna dimineata ! Saracia din randul oamenilor,face sa apara multe probleme in societate! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 23 August 2010, ora 11:36
De la: pandora, la data 2010-08-12 20:54:16ma scuzi dar un barbat care asteapta sa fie patruns in posterior nu cred ca este un om normal :)) daca tu asa vezi lucrurile problema ta... ce sa mai zic de acei bieti copii care sunt dati in familiile astea? * cine e mama cine e tata? ...tara arde si ...babele se piaptana.....
|
Postat pe: 23 August 2010, ora 16:23
De la: dorina27, la data 2010-08-23 09:01:25 Buna dimineata ! Corect, foarte frumos si bine ai pus problema !!!!!
Ticu
|
|
Postat pe: 23 August 2010, ora 16:32
De la: Ebony, la data 2010-08-23 11:36:13De la: pandora, la data 2010-08-12 20:54:16ma scuzi dar un barbat care asteapta sa fie patruns in posterior nu cred ca este un om normal :)) daca tu asa vezi lucrurile problema ta... ce sa mai zic de acei bieti copii care sunt dati in familiile astea? * cine e mama cine e tata? Daaa, si arde rau !!! Ooo, Doamne ce se vaita pandora ! ca nu o sa mai stie copilul cine e mami si tatii !!! ce conteaza atat timp cat copilul o sa aiba o educatie buna si sa nu duca lipsa de nimic si o sa aleaga el pe mami si tatai cum "vrea" muschii lui !!!!
Ticu
|
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 23 August 2010, ora 16:34
Atat morala crestina cat si cea civica zice ca NU.
Din pacate, insa, putini sunt cei ce mai tin cont de aceste ,,amanunte''. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 August 2010, ora 00:07
De la: M_Elody, la data 2010-08-23 16:34:18Atat morala crestina cat si cea civica zice ca NU. hmm.... Morala crestina nu zice nimic despre intrebarea "este moral ca homosexualii sa se sarute in public?" Dar, ma rog , desi nu zice nimic de sarut (in public ori ba) , zice totusi ca cica trebe sa-i omori daca fac sex. (indiferent daca se saruta sau nu), In schimb , morala civica? Serios? Unde? In ce text? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 August 2010, ora 00:58
De la: dorina27, la data 2010-08-23 09:01:25 Buna dimineata ! Cateva observatii: 1. Sarutul , care este o manifestare de afectiune intre doua persoane, ti se pare ceva imoral? Cred ca e o lume foarte trista cea in care traiesti, si-mi pare rau pentru asta. Dupa parerea mea orice manifestare de afectiune intre oameni face lumea un pic mai buna. 2. In al doilea rand, constat ca sustii ca homosexualii nu trebuie condamnati. La asta subscriu. Insa... un pic mai departe afirmi: "Este saracul inzestrat cu o amestecatura de hormoni in exces, de care , daca medicina ar putea-o rezolva, cu siguranta ar apela la medicina." Ce te face sa crezi asta? Nu iti poti imagina ca majoritatea nu ar face asta, pe motiv ca-s fericiti asa? Aceasta e un soi de aroganta pe care eu nu prea pot sa o inteleg. Niste oameni se apuca sa spuna altora: "eu sunt corect construit , iar tu esti defect. Daca am putea ti-am repara defectul" Asa ceva e o aroganta imensa. In rest , sa zicem ca e relativ echilibrat comentariul tau, de vreme ce nu sustii impuneri asupra lor. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 24 August 2010, ora 11:24
Cu atatea femei langa noi,numa daca esti dus rau cu pluta faci ceea ce nici o alta fiinta de pa pamant nu face!Omul ca si fiinta autointitulata superioara ,nu face decat sa fie o pata neagra in ceea ce a lasat DUMNEZEU!
|
|
|

Da este moral, relatia homo este normala ca si relatia hetero , mai sunt minti si gandiri intunecate care ii condamna fara sa gandeasca ca nu au dreptul asta !!!!!!
Eu am vrut sa spun ca este moral asa cum este si sarutul intre parteneri hetero ,adica daca la hetero este moral, trebuie sa fie si la homo daca la hetero nu este moral atunci nici la homo nu este . Dar copii cand vad doi hetero ca se saruta in public nu e acelasi lucru ? ba daa domnita !!!!!
Vorba unuia de mai sus. E baiat, are tot ce-i trebuie pentru asta si il educ sa devina barbat si nu "fetitza" cuiva sau o simpla unealta de placeri ca in multe cazuri. Stim cu siguranta ca in randul lor, un mare procent o fac pentru bani. Cu asta isi castiga existenta. Nu generalizez bineinteles.
da sunt..eu am vazut in constanta.. este ffff scarboss..iar acum, imi petrec vacanta in Milano.. m'am saturat sa vad travestitiiiiiiii!!! Intr'o zi ma plimbam prin centrul orasului si am zarit o femeie care arata super bine :)) cand a deschis gura mi.am dat seama ca de fapt era barbat. Vezi barbati care se tin de mana cu travestiti..si cel mai trist e ca sunt multi romani care sunt indragostiti de travestitii sud americani :))
...tara arde si ...babele se piaptana.....