back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum poate explica homo religiosus urmatoarele atrocitati comise in numele religiilor ?

Pagini: << 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 14:09

Aveți la dispoziție comentariile presei franceze referitoare la gestul presedintelui roman, acel sărut al mâinii , pe care T.basescu l-a dat unei inalte fețe bisericesti.
Ar fi suficient acest gest , pentru a concluziona că statul laic românesc este subordonat intreseselor religioase, sau autoritățile politice cât și întreaga clasă politică ,folosesc religia ca instrument în manipularea opiniei publice ?

La 1 Ianuarie 1802, T.Jefferson scria unei Asociatii Baptiste din Connecticut : "Am meditat cu adanca reverenta asupra ceea ce a declarat poporul American in intregime, ca „legislativul nu trebuie sa faca nici o lege care sa stabileasca o religie ca fiind oficiala ori sa interzica exercitarea libera a religiei"

Acest concept, este în deplin acord cu PRIMUL AMENDAMENT al CONSTITUȚIEI S.U.A...."Congresul nu trebuie sa faca nici o lege care sa stabileasca o religie oficiala de stat sau prin care sa impiedice libertatea religioasa,legi care sa ingradeasca libertatea de exprimare,libertatea presei,legi care sa limiteze dreptul la adunare pasnica si la a trimte petitii catre guvern."

Și reprezintă o clară separație între RELIGIE și STAT.

În ROMANIA sec. XXI. îndraznește cineva să propună un asemenea amendament constituțional ?
Dacă nu, atunci comentariile francezilor, au o concluzionare perfect valabila, REALĂ !

Fosta membra 9am.ro

48 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 16:25

nu are nidi o importanta ,cred eu,daca statul e aservit bisericii sau invers.Statul si biserica ar trebui sa fie entitati separate si din pdv al drepturilor cetatenesti fiecare trebuie sa aleaga singur ce biserica frecventeaza sau nu.ias basescu ar trebui sa pupe liber toate mainile care vrea ,dar ca om ,nu ca presedinte.DA ,gestul tradeaza cel putin complicitate intre cele 2 institutii.Basescu e om ,insa,si a facut ce credea el ca da bine sau ii foloseste .Mai vinovat e petriarhul ,care il slujeste pe Iisus "a carui imparatie nu apartine acestei lumi"si nu se poate scuza ca nu a stiut aceasta

sunt asa cum m-a creat Dumnezeu.Daca nu va place reclamati la birou de relatii cu publicul
CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 09:31

De la: 9am114782, la data 2009-11-16 16:25:49nu are nidi o importanta ,cred eu,daca statul e aservit bisericii sau invers.Statul si biserica ar trebui sa fie entitati separate si din pdv al drepturilor cetatenesti fiecare trebuie sa aleaga singur ce biserica frecventeaza sau nu.ias basescu ar trebui sa pupe liber toate mainile care vrea ,dar ca om ,nu ca presedinte.DA ,gestul tradeaza cel putin complicitate intre cele 2 institutii.Basescu e om ,insa,si a facut ce credea el ca da bine sau ii foloseste .Mai vinovat e petriarhul ,care il slujeste pe Iisus "a carui imparatie nu apartine acestei lumi"si nu se poate scuza ca nu a stiut aceasta

Ba are o mare importanta, pentru ca multe decizii care iau vor fi determinate de influenta bisericii. In nici un caz nu are cw cauta religia in scoli, iar dac tot au introdus-o puteau sa o faca cu titlu informativ, optional, si nu obligatoriu si vu valoare de adevar absolut. Religia avand putere de conditionare, mai ales la nivelul copiilor ca nu pot discerne intre adevar si povesti, prin efectul de indobitocire, religia devine toxica.
In scoala se preda pe deoparte evolutionismul, iar iar pe partea cealalta creationismul, doua curente, care odata asimilate, ajung sa produca haos in mintile oamenilor.
in parlament se jura pe biblie, si nu pe constitutie, juramantul pe comnstitutie care e legea suprema in stat, altfel e perceputa. Daca jur pe biblie si incalc juramatul, o sa ma bata D-zeu?
Apoi s-a introdus religia in armata, unde se lupta si trebuie sa fi leu, nu miel cum propavaduieste biblia, nu sa intorci si celalat obraz, atunci daca nu poti aplica preceptele lui isus, la cine te rogi de fapt, nu cumva la zeul Marte. Exemplele pot continua.

Fosta membra 9am.ro

48 mesaje

Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 20:17

eu tot cred ca e rau si daca statul e aservit biserici si daca biserica e aservita statului ptr ca se duce libertatea naibii de tot se pot naste idioteniile de lupte religioase si oameni care ar trebui sa fie prieteni se omoara intre ei doar pentru ca unul e catolic si altul protestant.In ceea cepriveste predarea religiei in scoli tot ar fi un lucru bun ,daca ar prezenta toate religiile ,cu particularitatile ei ptr cultura generala ptr ca ne place sau nu religia e prezenta in societatea umana si copii trebuie pregatiti intelectual.NU AM SPUS CA SUNT DE ACORD CU TAMPENIA ASTA INDOBITOCITOARE PE CARE EI O NUMESC ORA DE RELIGIE.Am vazut un manual si m-am mirat ca s-a aprobat tiparirea !!!!!!!!!!!!!nu mai vorbesc de predare lui catre copii.Inspectorii scolari au facut-o si cred ca ori nu l-au rasfoit pri au interese materiale alaturi de autor ,de editura, ori sunt batuti in cap .Daca tii copilul oeparte de religie si nu ii prezinti ce se intamla pe planeta te trezesti ca intra in cine ce secta sinucigasa si nu mai ai ce sa-i faci.Eu cred ca ar trebui pregatiti rational ,fara bigotism ,prozelitim si dogmatism despre toate sistemele religioase

sunt asa cum m-a creat Dumnezeu.Daca nu va place reclamati la birou de relatii cu publicul
CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 21:52

Asa cum am spus, sunt de acord cu perzentarea religilor cu titlu informativ, in care pe baze stiintifice sa fie pezentate religiile, cu materiale de studiu, cu dictionate de termenei religiosi, gen Kerbakh, sau cu istoria religiilor, de Mircea Eliade, si prezentate de oameni echidistanti si nepartizani, exclus persoane aprtinand clerului.
in nici un caz prezentarea cu titlu de adevar absolut si imuabil a unei religii. In vita asat avem extraordinar d putine certitudini, nimeni nu s-a intors de dincolo sa ne spuna ce este. Singurele certitudini sunt aici, in viata asta, ce este dincolo nu stim, acesta este un motiv intemeiat sa traim aici drep si luminos, ca atunci cand ajungem in fata portii sa nu avem nici ce regreta, si nici de ce sa ne temem.
D-zeu ne-a dotat cu tot ce avem nevoie pentru a cunoaste lumea in care traim, pentru a ne informa si pentru a cerceta, daca D-zeu avea ceva de ascuns, nu ne dadea aceasta putere. A nu ne folosi creerul la intrega lui capacitate, e un pacat, fiindca te impotrivesti firii si darurilor date de divinitate.

Fosta membra 9am.ro

48 mesaje

Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 16:52

asa ma gandeam si eu,Cremene,ptr ca ignoranta e mai vatamatoare.Din ignoranta celor multi s-au putut produce acele cruzimi ,razboaie intre frati ptr religie de pe urma carora s-au si imbogatit niste ticalosi.Mai aproape de noi in timp si spatiu e Iugoslavia.Nu stiu cati ani ai tu ,dar eu am 59 si stiu ca putin a lipsit acum19 ani sa inceapa si la noi ,ptr ca cineva ii tot intarata pe romani contra maghiarilor si invers.Si ar trebui sa le predea si despre modul cum au aparut ,cum s-au dezvoltat si acele secte sincigase :din Guyana, din Japonia, davidienii din America s.a.m.d.si chiar la no datorita ignorantei a reusit Bivolaru sa faca un mons.tru din MISA si sa distruga credibilitatea oricarei scoli de yoga din Romania

CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 14:31

De la: 9am114782, la data 2009-11-18 16:52:26asa ma gandeam si eu,Cremene,ptr ca ignoranta e mai vatamatoare.Din ignoranta celor multi s-au putut produce acele cruzimi ,razboaie intre frati ptr religie de pe urma carora s-au si imbogatit niste ticalosi.Mai aproape de noi in timp si spatiu e Iugoslavia.Nu stiu cati ani ai tu ,dar eu am 59 si stiu ca putin a lipsit acum19 ani sa inceapa si la noi ,ptr ca cineva ii tot intarata pe romani contra maghiarilor si invers.Si ar trebui sa le predea si despre modul cum au aparut ,cum s-au dezvoltat si acele secte sincigase :din Guyana, din Japonia, davidienii din America s.a.m.d.si chiar la no datorita ignorantei a reusit Bivolaru sa faca un mons.tru din MISA si sa distruga credibilitatea oricarei scoli de yoga din Romania

Intradevar ignoranta e unul dintre cele mai rele flageluri ale omenirii, care afecteaza in mod negativ viata oamenilor, chiar si pe a acelora care gandesc, fiindca cei ignoranti, fanatizati religios, sunt teribil de multi si la noi in tara, sunt foarte multi, iar in ignoranta lor, lovesc in valorile celorlalti.
Noi avem noroc, fiindca cele secte inca nu au patruns masiv la noi in tara, iar intr-o anumita masura, credinta veche rezista. MISA, nu are nimic de aface cu yoga, desi intr-o anumita masura s-a desprins de acolo. Misa e doar o secta cu pretentii de cult, in care se imbina cele mai tenebroase metode de alienare mentala, transformand omul intr-un animal de lesa. Intr-o foarte mare masura, statul poarta o vina enorma, findca nu vegheaza la sanatatea mentala a cetatenilor, pe spatele carora traieste. Foarte multe miscari ar trebui interzise, sau facute campanii de informare asupra pericolelor care survin din aceste miscari. In SUA, de exemplu au fost interzise miscarile de meditatie transcedentala.
La noi statul are nevoie doar de o masa de oameni mamipulabili care sa mearga la vot, sa plateasca taxe, sa munceasca si sa nu puna intrebari. Ori in genere religiile de orice fel acest model de om propavaduiesc. In nici un caz, cunoasterea, mandria de neam, demnitatea si onoarea, responsabilitatea.
Un om trebuie sa fac eforturi mari petruu a supravietui drept si curat in acest sistem.

Fosta membra 9am.ro

48 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 17:20

nu cred in interdictii.SA=TI SPUN UN SECRET :eu sunt FOARTEcredincioasa,dar Dumnezeu ,ca asa ii zicem noi acum ,a luptat mult cu mine ca sa ma convinga si eu de fapt am bantuit curioasa cam pe la toate sectele si am citit din toate religiile si biblii aporife tot ce am gasit IN FINAL AM INTELES DE CE ADUNATURA AIA DE TEXTE MAI MULT SAU MAI PUTIN CREDIBILEnumita BIBLIE eunt de fapt menite sa te faca sa gandesti BIGOTII N-AU CITIT NICIUNUL BIBUIA am verificat eu se multumesc sa repete ce le spun lor pastorii si preotii si predicatorii si guru al lor.PE MINE CREDINTA MA FACUT LIBERA.cand Iisus spune ca daca asti lovit pe un obraz intoarce-l pe celalalt crezi ca vroia sa stai ca prostul sa ti-o iei????????????????????????????????????Cred ca stia si el ca celalalt obraz e INVERS nu are aceasi asezare in satiu ca obrazul palmuit si asta e doar un exemplu .Orice interdictie inseamna privare de informatii.STATUL TREBUIA SA ASIGURE UN TRAI DECENT CELOR CE MUNCESC PTR CA LA SECTE SE DUC CEI LIPSITI DE SPERANTA .Am lucrat in asistenta sociala si am intalnit o multime de oameni si am reusit sa imi fac o idee despre bigoti ,sectanti ,fricosi ,oameni in varsta care vor ca cei tineri sa traiasca dupa normele lor depasite.Am inteles de ce MOISE ,IA PLIMBAT 40 DE ANI PRIN PUSTIU PE EVREI,!!!!!!!!!!!!Trebuia ca o generatie de sclavi sa dispara ,o generatie fii celor sclaivi sa fie prea batrani si abia generatia nascuta libera sa intre in tara cea noua .Dar generatia noua trebuie informata si cand neuroni lor plini vor trebui sa ia o decizie poti spera ca e buna.ORICE LIPSA CREAZA O LACUNA si nu e bine ptr ca suntem oameni si chiar daca in desteptaciunea noastra am reusi sa creem o societate perfecta ca raiul ,sarpele tot o sa-si bage coada[asta e morala biblieiin traducere tinerii vor fi fascinati de ce e nou si interzis ,omul e mereu nemultumit de conditia sa dar asta creaza conditii ptr evolutie ceea ce e minunat

CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 19:53

Doamna, am un respect pentru d-voastra si credinta pe care v-ati insusit-o. Nu am umblat pe la secte, pentru ca am simtit ca nu trebuie, am citit despe budism , mahomedanism, religia veche egipteana, am "studiat" biblia cu pixul in mana si vreo doua dictionare, unul de mitologie si unul religios langa mine. Nu l-am gasit pe D-zeu acolo, acele texte nu au venit pe fax de la divinitate, orice text care poate fi de origine divina, trebuie sa fie actual in orice timp, insa acele texte sunt primitive, lipsite de orice perspectiva.D-zeu este vizionar, este progresist, nici una din minunile tehnice moderne nu sunt descrise acolo, nici macar un telefon sau un banal radio.
Nu am nimic cu d-voastra, dar avem puncte de vedere foarte diferite, eu m-am intors la radacine credintei acestiu neam, incerc sa o descoper cat am reusit sa mai descopar, din ceea ce au distrus si sters crestinii.
Cu 500 de ani, inainte de ISUS, platon in Dialoguri a pus in gura lui socrate urmatorul text: Ca un soldat care luptase impreuna cu soldati traci, a fost vindecat de un medic si credincios in Zamolze, care spunea ca pentru a vindeca ochii, trebuie mai intai sa vindeci capul, pentru a vindeca capul , trebuie mai inatai sa vindeci trupul , iar pentru a vindeca trupul mai intai trebuie sa vindeci sufletul, ca el e cel mai important si de acolo vin toate relele. E o uimitoare lectie de psihologie, care a fost spusa cu foarte mult timp inainte si era un mod de viata.
In acele vremuri cu acea credinta dacii erau cei mai viteji si mai drepti dintre traci, erau lupi si aveau lupul simbolul cutezantei neimblanzite si sarpele simbolul intelepciunii pe stindard. Au taiat vita de vie. Acum au simbol mielul si simbolul de turma. In nici un loc in biblie nu se vorbeste despre demnitate, despre onoare, ci numai despre crime, curvasaraie, hotie in vechiul testament, si umilinta, lasitate si betie in noul testament. Impartasania si simbolul sangelui lui ISUS, au ca baza vinul, Burebista a interzis consumul vinului, crestinii, l-au adus inapoi ca si simbol.
Nu am vrut sa va jignesc, sau sa va ranesc in vreun fel. Dar dupa tot ce csrisesem inainte, nu putem discuta pe o baza logica, pe o reala. Va apreciez credinta, dar capii bisericii care au impus religia si insemnele bisericesti in scoli, parlament, armata au citit si ei biblia si tot fanatici sunt.
O seara frumoasa.

Fosta membra 9am.ro

48 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 14:29

ba da ,avem despre ce discuta.Te-au-i suparat pe mine deoarece DUMNEATA amesteci credinta cu biserica .am spus ca bisericile se folosesc de religie si credinta in folosul personal ,care de altfel e material si in defavoarea noastra.SA-TI DAU EXEMPLE?provobaduiesc saracia si renuntarea la cele lomesti in timp ce iti cere 50 de lei sa citeasca un acatist de 3 randuri[manastirea cernica],trebuie da dai 20 la suta din venitul tau la adventisti si mai ai si tot felul de treburi care nu sunt salarizate ,dar daca vrei sa vorbesti cu pastorul nu poti ca e plecat prin franta,prin germania[pastorul nu are servici se autoplateste din contributia enoriasilor]APOI CHIAR MA BUCUR CA TI-AM SCRIS vorbeste-mi despre ZAMOLXIS si despre credinta dacilor.AM CITIT SI EU CE SCRIE PLAYON SI HERODOT[daca tin bine minte]despre el dar e prea putin daca ai alte surse lumineaza-ma NOI NU SUNTEM URMASII ROMEI

CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 24 Noiembrie 2009, ora 11:09

De la: 9am114782, la data 2009-11-21 14:29:04ba da ,avem despre ce discuta.Te-au-i suparat pe mine deoarece DUMNEATA amesteci credinta cu biserica .am spus ca bisericile se folosesc de religie si credinta in folosul personal ,care de altfel e material si in defavoarea noastra.SA-TI DAU EXEMPLE?provobaduiesc saracia si renuntarea la cele lomesti in timp ce iti cere 50 de lei sa citeasca un acatist de 3 randuri[manastirea cernica],trebuie da dai 20 la suta din venitul tau la adventisti si mai ai si tot felul de treburi care nu sunt salarizate ,dar daca vrei sa vorbesti cu pastorul nu poti ca e plecat prin franta,prin germania[pastorul nu are servici se autoplateste din contributia enoriasilor]APOI CHIAR MA BUCUR CA TI-AM SCRIS vorbeste-mi despre ZAMOLXIS si despre credinta dacilor.AM CITIT SI EU CE SCRIE PLAYON SI HERODOT[daca tin bine minte]despre el dar e prea putin daca ai alte surse lumineaza-ma NOI NU SUNTEM URMASII ROMEI

Nu m-am suparat, pur si simplu fiecare are dreptul sa creada in ce vrea si cum vrea, e strict responsabilitatea lui, atat fata de le cat si fata de divinitate. Nu fac nici un ameste, daca a-ti fi citit cu atentie postarile mele anterioare ati fi vazut ca fac o distinctie clara intre credinta si si biserica+religie. Nu am nici o problema in privinta credintei, la care ajungi prin convingeri propri, in urma cunoasterii obiective a lumii in care traim, cunoastere pe baze realiste, dar nu suport sa vad oameni alienati religios si manipulati de niste smecheri in straie popesti, care au pretentia de a se cocota mai sus ca si D-zeu. Cu divinitatea ai o reletie si o adresare directa, ii spui simplu TU DOAMNE, pe cand preotilor, trebuie sa le faci matatnii sa la pupi mana si sa le spui sarut mana parinte. Ti se pare normal?

Daca chia r vrei sa afli mai multe, poti citi Getica de Vasile Parvan, Sau Getica de Iordanes, Dacia Secreta de Adrian Bucurescu, Religia Dacilor, Dan Oltean si multe altele. Chiar si cartea de care vorbesti, Noi Nu Suntem Urmasii Romei- Romanii Sunt Noi.
Chestia e ca trebuie sa fi foarte atenta in ce citesti si discerni, pentru ca si ei se pot insela.
Iti doresc o zi frumoasa.

Fosta membra 9am.ro

48 mesaje

Postat pe: 24 Noiembrie 2009, ora 17:09

Multumrsc!Voi cauta cartile sa le citesc.Iti urez sanatate si zile frumoase!

adela1zone5

66 mesaje
Postat pe: 24 Noiembrie 2009, ora 21:49

Cel mai CERT LUCRU POSIBIL este ca in Romania biserica sustine toti nenorocitii pentru ca toata lumea stie ca poate sa faca orice rau ca dupa aia se duce la biserica si se spovedeste si cere iertare lui Dzeu si scapa. Vad permanent asa ceva. Tocmai m-am trezit cu reactiile unei NEBUNE in cel mai adevarat mod care se plangea ca se duce sa-si faca fiv in UNGARIA ca nu poate avea copii ca a tot umblat degeaba si cand am intrebat-o daca s-a dus la cei mai tari in BUCURESTI ca-i spun eu unde sa se duca a avut cea mai incredibila reactie posibila. Mi-a raspuns - pentru o simpla intrebare - ca eu sa nu ma bag, s-o las in pace, ca ce treaba am eu cu ea...nervoasa rau. Eu vorbesc real si-atat. Intr-un final mi-a transmis ca sunt a dracu si nu stie cum de ma tine dumnezeu in viata - niste aberatii si crize de disperare ale unei nebune rau care nici problema nu vroia sa si-o rezolve si nici sa stea la locul ei. I-am spus ca daca n-o interesa trebuia sa nu bage in seama si sa nu raspunda. A aruncat cele mai nenorocite porcarii posibile pentru o intrebare f. scurta care putea s-o ajute.

CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 16:04

De la: adela1zone5, la data 2009-11-24 21:49:25Cel mai CERT LUCRU POSIBIL este ca in Romania biserica sustine toti nenorocitii pentru ca toata lumea stie ca poate sa faca orice rau ca dupa aia se duce la biserica si se spovedeste si cere iertare lui Dzeu si scapa. Vad permanent asa ceva. Tocmai m-am trezit cu reactiile unei NEBUNE in cel mai adevarat mod care se plangea ca se duce sa-si faca fiv in UNGARIA ca nu poate avea copii ca a tot umblat degeaba si cand am intrebat-o daca s-a dus la cei mai tari in BUCURESTI ca-i spun eu unde sa se duca a avut cea mai incredibila reactie posibila. Mi-a raspuns - pentru o simpla intrebare - ca eu sa nu ma bag, s-o las in pace, ca ce treaba am eu cu ea...nervoasa rau. Eu vorbesc real si-atat. Intr-un final mi-a transmis ca sunt a dracu si nu stie cum de ma tine dumnezeu in viata - niste aberatii si crize de disperare ale unei nebune rau care nici problema nu vroia sa si-o rezolve si nici sa stea la locul ei. I-am spus ca daca n-o interesa trebuia sa nu bage in seama si sa nu raspunda. A aruncat cele mai nenorocite porcarii posibile pentru o intrebare f. scurta care putea s-o ajute.

Chestia in sine nu trebuie sa va supere, in mod normal, atata o duce capul atata face, si exact cu am mai spus, in general, religia conditioneaza mintal. De la conditionarea mintala si pana la fanatism, sau dereglari psihice, mai e un singur pas, mai mic sau mai mare. Intradevar, biserica vinde asa zisa iertare pe arginti, in mod normal, pentru orice fapta rea faci de iertat, o poate face doar dumnezeu, dupa ce treci de marea poarta, in nici un caz niste miorlaitori mistici. Prin acest procedeu se ajunge de fapt la o forma de sclavie psihica, fiindca devi dependent de popi.. Au instituit niste reguli aberante, copilul care vine pe lume, trebuie musai botezat, de ce, ce pacate are, vine in aceasta lume care numai dumnezeiasca nu e, casatoria musai la popa, iar moartea la fel. Iar toate astea pe bani nenica, un botez in Bucuresti poate ajunga si la 3000 de lei. o spaga pentru intrat la seminar, sau la faculta de teologie, este echivalentul unei masini.
Numai ca popi au invatat sa se apere, nu fa ce face popa, adica nu-ti deschide crasma, fa ce spune popa, roagate si da-i lui banii. La urma urmei e vorba numai de ciolan si privilegii, cum ar fi, ca doasarele de securitate ale preotilor, nu vor fi facute publice.

Fosta membra 9am.ro

48 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 16:44

am intalnit si eu reactiaasta si div experiehta mea apare la oameni care frecventeaza asiduu o biserica indiferent de cultul respectiv Am intalnit-o si la ortodoxi si la adventisti si la untip care a frecventat MISA timp de 7 ani.Eca o spalare acreierului si ei cred ca sunt un fel de protejati ai Divinitatii si lumea e impotriva lor chir daca le dai un sfat pe care oricmnu ar fi obligati sa-l urmeze.Pacat e ca acesti oameniraman cu sechele chiar daca se indeparteaza de cultul respectiv.IDEAL AR FI SA NU FACI CHIAR TOT CE ZICE POPA ,e tot un om si el si nu are 2 capete .Pana la urma Iisus a fost un razvratit impotriva unor lideri ai bisericii

CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 09:50

De la: 9am114782, la data 2009-11-25 16:44:22am intalnit si eu reactiaasta si div experiehta mea apare la oameni care frecventeaza asiduu o biserica indiferent de cultul respectiv Am intalnit-o si la ortodoxi si la adventisti si la untip care a frecventat MISA timp de 7 ani.Eca o spalare acreierului si ei cred ca sunt un fel de protejati ai Divinitatii si lumea e impotriva lor chir daca le dai un sfat pe care oricmnu ar fi obligati sa-l urmeze.Pacat e ca acesti oameniraman cu sechele chiar daca se indeparteaza de cultul respectiv.IDEAL AR FI SA NU FACI CHIAR TOT CE ZICE POPA ,e tot un om si el si nu are 2 capete .Pana la urma Iisus a fost un razvratit impotriva unor lideri ai bisericii

Nu aruncati cu margaritare la porci, fiindca se vor intoarce si va vor rupe. Asa scrie undeva.
In sistemul religios, unde cine nu e cu mine e impotriva mea, orice vine in contradictie cu sistemul lor de gandire, este taxat ca amenintare.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 18:12

...D'le Cremene, vreo explicație, vreo justificare, vreo asumare a responsabilității din partea cuiva p-aici ?..

..nimic ?...

..greu la deal, greu !...

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 18:17

De la: mytcor, la data 2009-12-04 18:12:54...D'le Cremene, vreo explicație, vreo justificare, vreo asumare a responsabilității din partea cuiva p-aici ?..

..nimic ?...

Unele religii au fost si sunt indreptate impotriva omului iar alte religii au concepte care au fost intelese gresit .

Ioan 8 ,32. Și veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi.
CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 17:03

De la: mytcor, la data 2009-12-04 18:12:54...D'le Cremene, vreo explicație, vreo justificare, vreo asumare a responsabilității din partea cuiva p-aici ?..

..nimic ?...

D-le Mytcor, imi responsabilitatea pentru absolut tot ce am scris acolo..
Iar in privinta explicatiilor, spune cam de ce te strang asa tare pantofii si vom rezolva.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 17:37

De la: CREMENE, la data 2009-12-05 17:03:00

..nimic ?...

Iar in privinta explicatiilor, spune cam de ce te strang asa tare pantofii si vom rezolva.

Era o vorbă din bătrâni:
Pantofii ce te strâng , nu-s buni!
Și tot acei bătrâni te ajutau,
Cu boabe de porumb muiate-i labărțau !...
Acum, la modă-i felixatu',
Pantofii mei au șpiț, băiatu
Te rog, termnă cu prostia,
De vrei să-ți iasă fandaxia !...

CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:16

De la: mytcor, la data 2009-12-05 17:37:39

..nimic ?...

Era o vorbă din bătrâni:

Da-mi voie sa-ti spun ca atitudinea ta de baiat cu spituri, nu e chiar cea normala, ci mai degraba una tipic fandosista. daca ai ceva nelamuriri, zii, si poate te luminam, altfel raman la idea cu margaritarele.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:37

De la: CREMENE, la data 2009-12-05 18:16:23

..nimic ?...

Era o vorbă din bătrâni:

Da-mi voie sa-ti spun ca atitudinea ta de baiat cu spituri, nu e chiar cea normala, ci mai degraba una tipic fandosista. daca ai ceva nelamuriri, zii, si poate te luminam, altfel raman la idea cu margaritarele.

spune-mi că te-ai supărat,
și-o să tai nasu' la băiat !...

CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:48

De la: mytcor, la data 2009-12-05 18:37:19

..nimic ?...

Era o vorbă din bătrâni:

Se pare ca ai chef de raca, iar eu nu, daca ai ceva argumente, e ok, daca nu nu vad nici un motiv pentru care sa continuam discutia.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:52

De la: CREMENE, la data 2009-12-05 18:48:10

..nimic ?...

Era o vorbă din bătrâni:

Se pare ca ai chef de raca, iar eu nu, daca ai ceva argumente, e ok, daca nu nu vad nici un motiv pentru care sa continuam discutia.

nuuuuuuuu !

CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 19:08

De la: mytcor, la data 2009-12-05 18:52:24

..nimic ?...

Era o vorbă din bătrâni:

nuuuuuuuu !

Ok , te-am inteles, fiecare cu motivele si argumentele lui in aceasta lume.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 19:13

De la: CREMENE, la data 2009-12-05 19:08:04
De la: mytcor, la data 2009-12-05 18:52:24

..nimic ?...

Era o vorbă din bătrâni:

nuuuuuuuu !

Ok , te-am inteles, fiecare cu motivele si argumentele lui in aceasta lume.

..mă bucur !...

lui homo religiosus, îi cam lipsesc argumentele, dar mai așteptăm, poate cineva se va lămuri odată și-o dată!..

o seară plăcută !

CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 19:20

Multzam fain, o seara placuta si tie.
Fiecare sa avem parte de lumina.

Fosta membra 9am.ro

48 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 23:55

exact ,asta ne trebuie LUMINA si o doresc ptr toti romanii dar e greu de recunoscut .Isi trag pe ochi perdeaua cu'n-ai argumente ' si refuza sa o vada .biblia nu e adevarata ca insiruire de evenimente si ca dormeau evreii linistiti si in timpul asta arhanghelii bateau la dusmani ,ci ca sfaturi .Daca spune sa nu iti faci idoli si sa nu te inchini lor avea dreptate caci omul e pornit sa faca idol si sa se inchine chiar si conceptului de ateu.Pana la urma poti fi bigot fara a fi religios
Pana la urma vor primi toti lumina dar unii intr-o viata viitoare sau ..alta,alta...alta...........

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 08:34

De la: 9am114782, la data 2009-12-05 23:55:24exact ,asta ne trebuie LUMINA si o doresc ptr toti romanii dar e greu de recunoscut .Isi trag pe ochi perdeaua cu'n-ai argumente ' si refuza sa o vada .biblia nu e adevarata ca insiruire de evenimente si ca dormeau evreii linistiti si in timpul asta arhanghelii bateau la dusmani ,ci ca sfaturi .Daca spune sa nu iti faci idoli si sa nu te inchini lor avea dreptate caci omul e pornit sa faca idol si sa se inchine chiar si conceptului de ateu.Pana la urma poti fi bigot fara a fi religios
Pana la urma vor primi toti lumina dar unii intr-o viata viitoare sau ..alta,alta...alta...........

Nu exista vieti viitoare .

Ioan 8 ,32. Și veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi.
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 03:34

De la: CREMENE, la data 2009-11-25 16:04:00
De la: adela1zone5, la data 2009-11-24 21:49:25Cel mai CERT LUCRU POSIBIL este ca in Romania biserica sustine toti nenorocitii pentru ca toata lumea stie ca poate sa faca orice rau ca dupa aia se duce la biserica si se spovedeste si cere iertare lui Dzeu si scapa. Vad permanent asa ceva. Tocmai m-am trezit cu reactiile unei NEBUNE in cel mai adevarat mod care se plangea ca se duce sa-si faca fiv in UNGARIA ca nu poate avea copii ca a tot umblat degeaba si cand am intrebat-o daca s-a dus la cei mai tari in BUCURESTI ca-i spun eu unde sa se duca a avut cea mai incredibila reactie posibila. Mi-a raspuns - pentru o simpla intrebare - ca eu sa nu ma bag, s-o las in pace, ca ce treaba am eu cu ea...nervoasa rau. Eu vorbesc real si-atat. Intr-un final mi-a transmis ca sunt a dracu si nu stie cum de ma tine dumnezeu in viata - niste aberatii si crize de disperare ale unei nebune rau care nici problema nu vroia sa si-o rezolve si nici sa stea la locul ei. I-am spus ca daca n-o interesa trebuia sa nu bage in seama si sa nu raspunda. A aruncat cele mai nenorocite porcarii posibile pentru o intrebare f. scurta care putea s-o ajute.

Chestia in sine nu trebuie sa va supere, in mod normal, atata o duce capul atata face, si exact cu am mai spus, in general, religia conditioneaza mintal. De la conditionarea mintala si pana la fanatism, sau dereglari psihice, mai e un singur pas, mai mic sau mai mare. Intradevar, biserica vinde asa zisa iertare pe arginti, in mod normal, pentru orice fapta rea faci de iertat, o poate face doar dumnezeu, dupa ce treci de marea poarta, in nici un caz niste miorlaitori mistici. Prin acest procedeu se ajunge de fapt la o forma de sclavie psihica, fiindca devi dependent de popi.. Au instituit niste reguli aberante, copilul care vine pe lume, trebuie musai botezat, de ce, ce pacate are, vine in aceasta lume care numai dumnezeiasca nu e, casatoria musai la popa, iar moartea la fel. Iar toate astea pe bani nenica, un botez in Bucuresti poate ajunga si la 3000 de lei. o spaga pentru intrat la seminar, sau la faculta de teologie, este echivalentul unei masini.
Numai ca popi au invatat sa se apere, nu fa ce face popa, adica nu-ti deschide crasma, fa ce spune popa, roagate si da-i lui banii. La urma urmei e vorba numai de ciolan si privilegii, cum ar fi, ca doasarele de securitate ale preotilor, nu vor fi facute publice.
asa este

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Pagini: << 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cum poate explica HOMO RELIGIOSUS urmatoarele atrocitati comise in numele RELIGIILOR ?
Mergi la: