back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum poate explica homo religiosus urmatoarele atrocitati comise in numele religiilor ?

Pagini: << 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 16:20

De la: dkk0, la data 2009-12-10 14:26:56Tutenes, eu nu am nimic cu tine. Poti sa crezi si in FSM insa nu ma fa pe mine maimuta. Tu crezi intr-o poveste, eu nu. IN rest suntem oameni amandoi si pina vom nu vom avea dovezi ca intradevar exista o fiinta creatoare (atot) tu ramai cu credinta, eu cu lipsa ei.

"Pot sa spun ca Dumnezeu i-a creat pe cei care il recunosc de creator,ceilalti intr-adevar se trag din maimuta ." - aici iar o dai in bara. Adica cine citeste ce ai scris, intelege ca pe pamint sunt doua feluri de oameni: cei creati si cei care se trag din maimuta. Iar tu, esti atat de arogant incat sa crezi ca ai fost creat de o fiinta atotiubitoare, etc.

Slava domnului ca sunt ateu!

Domnule , eu cred ca toti,absolut toti au fost creati de Dumnezeu , si inca dupa chipul si asemanarea Lui - cu suflet si ratiune ; anacronismul din afirmatia mea avea rolul de a atrage atentia ca originea si menirea omului este mult mai inalta decat cea popularizate de stiinta .
Stiinta spune ca suntem maimute evoluate , care ca si maimutele sunt fericite cand le dai o banana .
Ortodoxia ne invata ca suntem fii ai lui Dumnezeu si fericirea noastra trebuie conjugata cu fericirea celorlalti .

Ioan 8 ,32. ªi veþi cunoaºte adevãrul, iar adevãrul vã va face liberi.
Fosta membra 9am.ro

48 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 19:25

deci ,daca Dunnezeu ne-a creat dupa chipul si asemanarea lui inseamna ca avem puterea de creati8e si implicit de autocreatie deci putem c[ca nici Dumnezeu nu ne opreste -prima manifestare a lui Dumnezeu fata de oameni -respectarea liberului atbitru-faci ce vrei dar iti asumi consecintele] ciar putem sa fim ce vrem noi ,fiecare:descendentul unei maimute sau fii deDumnezeu ,care e problema?In alta ordine de idei ,can lucifer a ajuns stapan al acestei planete s-a impreunat cu ficele oamenilor si i s-au nascut fii si fice .Aceea nu sunt fii de DUMNEZEU .aSTA CA NU STIA CINEVA ,CARE NU CREDE IN REINCARNARE CUM DIN CATEVA MII DE SUFLETE AM AJUNS LA CATEVA MILIOANE.Si daca fortele adversarului cresc ce faci?Iti cresti si tu armata si deci au venit la reancarnare si ingeri
Mai sunt ingerii cazuti care s-au razgandit si ei trebuie sa se nasca oameni si sa-si dovedeasca ,in trup,dorinta de a reveni la starea de gratie.Dar vei vrea dovezi dar ,eu nu pot sa ti le dau acum pe hartie Calea e lunga si daca le scurtez nu le vei accepta.Daca ceri dovezi inseamna ca e ceva in tine ,in afara oricarei religii,care e insetat de Adevar.Dovezile cereile lui Dumnezeu si ele vor veni treptat pe masura ce esti pregatit.Mult succes!!!!!!!!!!!1

sunt asa cum m-a creat Dumnezeu.Daca nu va place reclamati la birou de relatii cu publicul
Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 21:27

De la: mytcor, la data 2009-12-08 21:49:04..nah !...din pãcate nu pot fi de acord cu nici unul dintre voi...

...ce-s religiile ?...iluziile tecutului translate-n prezent ºi proictate-ntr-un viitor iluzoriu.

ha..ce definiție...
mytcor...ai de gând sã scrii și tu ceva logic pe topicul ãsta?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 21:34

De la: ioanna_dark, la data 2009-12-10 21:27:50
De la: mytcor, la data 2009-12-08 21:49:04..nah !...din pãcate nu pot fi de acord cu nici unul dintre voi...

...ce-s religiile ?...iluziile tecutului translate-n prezent ºi proictate-ntr-un viitor iluzoriu.

ha..ce definiție...

..a-a !...ce-þi mai face UB-ul , mai trãieºte ?...

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 21:37

De la: mytcor, la data 2009-12-10 21:34:52

ha..ce definiție...

e bine-merci la locul ei...nu s-a mutat de acolo.....

acum e rândul meu sã întreb...tu mai trãiești? ..sau vorbesc cu o fantomã?..sau...dacã mai trãiești...ești bine?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 21:43

De la: ioanna_dark, la data 2009-12-10 21:37:05

ha..ce definiție...

acum e rândul meu sã întreb...tu mai trãiești? ..sau vorbesc cu o fantomã?..sau...dacã mai trãiești...ești bine?

...ihi iiii !...ºi mã distrez al naibii de bine p-aici pe forum, mai ales în secþiunea politicã .

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 21:45

prietene mytcor,hai s-o distram impreuna,oricum la politica numa' caii nu se pricep deoarece vad numa' in fata,restu' toata lumea-i doxa de politichie,N'ASA???

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 21:52

De la: florinpreda999, la data 2009-12-10 21:45:52prietene mytcor,hai s-o distram impreuna,oricum la politica numa' caii nu se pricep deoarece vad numa' in fata,restu' toata lumea-i doxa de politichie,N'ASA???

...ce faci Florinache, ai dat bir cu fugiþii de pe topicul vacanþei vieneze ?...hai fuguþa ºi la loc comanda !....mergi acolo ºi fã rating, poate cine ºtie, te dãrâmã norocul c-o vacantã !...

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 22:02

De la: mytcor, la data 2009-12-10 21:43:05

ha..ce definiție...

...ihi iiii !...ºi mã distrez al naibii de bine p-aici pe forum, mai ales în secþiunea politicã .

da....super..a ieșit bãsescu președinte...ai vãzut?...l-am votat și eu

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 22:26

De la: ioanna_dark, la data 2009-12-10 22:02:55
De la: mytcor, la data 2009-12-10 21:43:05

ha..ce definiție...

da....super..a ieșit bãsescu președinte...ai vãzut?...l-am votat și eu

...cine þi-a plãtit votul ºi cât þi-a dat pe el ?...ai pãcãtuit !?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 23:40

Lista anti-depresie a lui Stash

1. Plimbati-va cu masina. Parcati la marginea
drumului, puneti-va ochelarii de soare si scoateti
pe geam uscatorul de par. Îndreptati-l catre
masinile care vin din fata. Acum numarati cîti
soferi franeaza brusc în fata voastra!

2. Reîncarcati automatul de cafea din biroul vostru
cu cafea decofeinizata timp de trei saptamani. Cînd
toata lumea va fi depasit dependenta de cafea,
schimbati-le cafeaua cu ESPRESSO.

3. Daca scoateti bani la ghiseul bancii la rubrica
« scopul folosirii banilor » scrieti « pentru
marijuana ».

4. Cînd sînteti pe un coridor, sariti în loc sa
mergeti. Apoi încercati sa numarati cîte persoane se
uita la voi crucis!

5. Daca sînteti la restaurant si vreti sa comandati
ceva, cereti « apa plata dietetica ».

6. Sunati-va prietenii cu cinci zile înainte sa
mergeti la o petrecere si spuneti-le ca nu veti
putea fi prezent din cauza unei dureri de cap.

7. Cînd scoateti bani de la ATM, apucati-va de
strigat din toti rarunchii « Am castigat! Am
castigat! »

8. Daca va aflati într-o gradina zoologica, luati-o
brusc la fuga catre parcare strigand îngrozit «
Salvati-va! Au scapat toate animalele! »

9. Daca aveti copii, la masa de seara spuneti-le ca
din cauza recesiunii va trebui sa renuntati la ei!

10. La farmacie, cumparati o cutie de prezervative
si dupa aia întrebati farmacistul unde este cabina
de proba!

Va garantez ca dupa ce veti fi încercat toate cele
zece puncte din aceasta lista, veti suferi de orice
mai putin de depresie!

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 00:39

ionica nu pacatuieste singura niciodata,TU ESTI DIVINA,ba di vina suntem amandoi

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 07:44

De la: 9am114782, la data 2009-12-10 19:25:48deci ,daca Dunnezeu ne-a creat dupa chipul si asemanarea lui inseamna ca avem puterea de creati8e si implicit de autocreatie deci putem c[ca nici Dumnezeu nu ne opreste -prima manifestare a lui Dumnezeu fata de oameni -respectarea liberului atbitru-faci ce vrei dar iti asumi consecintele] ciar putem sa fim ce vrem noi ,fiecare:descendentul unei maimute sau fii deDumnezeu ,care e problema?In alta ordine de idei ,can lucifer a ajuns stapan al acestei planete s-a impreunat cu ficele oamenilor si i s-au nascut fii si fice .Aceea nu sunt fii de DUMNEZEU .aSTA CA NU STIA CINEVA ,CARE NU CREDE IN REINCARNARE CUM DIN CATEVA MII DE SUFLETE AM AJUNS LA CATEVA MILIOANE.Si daca fortele adversarului cresc ce faci?Iti cresti si tu armata si deci au venit la reancarnare si ingeri
Mai sunt ingerii cazuti care s-au razgandit si ei trebuie sa se nasca oameni si sa-si dovedeasca ,in trup,dorinta de a reveni la starea de gratie.Dar vei vrea dovezi dar ,eu nu pot sa ti le dau acum pe hartie Calea e lunga si daca le scurtez nu le vei accepta.Daca ceri dovezi inseamna ca e ceva in tine ,in afara oricarei religii,care e insetat de Adevar.Dovezile cereile lui Dumnezeu si ele vor veni treptat pe masura ce esti pregatit.Mult succes!!!!!!!!!!!1

Bineinteles ca alegerile fiecaruia trebuie respectate . De acord .
In privinta interpretarii ca lucifer s-a impreunat cu fiicele oamenilor cred ca gresesti ; Biblia spune ca " fiii lui Dumnezeu au intrat la fiicele oamenilor" , ori in Biblie tot in acel timp descendentii lui Set sunt considerati fiii lui Dumnezeu .

Fosta membra 9am.ro

48 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 20:21

citeste cartea lui ENOH, e apocrifa ,dar nu a ajuns la ea elena si constantin si daca Iisus nu a ascultat de preotii vremii ,de ce am asculta noi acum ocolind cartile care ne-ar lumina mai bine,ca daca ma superi te intreb de unde si-au luat fii lui adam neveste si nu ai sa stii sa imi raspunzi si uite asa daca ai avea in fata un necredincios care vrea sa stie ,te incuie din intrebari si-l pierzi si-i trebuie aluia 20 de ani sa isi revina .Asa am patit eu cu un adventist bigot care stia bi.blia pe de rost degeaba
apostolulPavel in scrisoarea catre Corinteni scria:studiati,studiati,studiati........asa ca studiaza ca nu e de la Lenin cum na spus noua la scoala
si daca Set e tatal si toti urmasii lui erau toti fii de DUMNEZEU si nu erau alti fii pe pamant ,de ce ii spune DUMNEZEUluiNoe cand Il intreaba ce va fi cu ceilalti oameni ca vor pieri "ca nu au nimic din MINE" IA ZI,HAI TE TINE?

sunt asa cum m-a creat Dumnezeu.Daca nu va place reclamati la birou de relatii cu publicul
Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 21:33

De la: 9am114782, la data 2009-12-11 20:21:16citeste cartea lui ENOH, e apocrifa ,dar nu a ajuns la ea elena si constantin si daca Iisus nu a ascultat de preotii vremii ,de ce am asculta noi acum ocolind cartile care ne-ar lumina mai bine,ca daca ma superi te intreb de unde si-au luat fii lui adam neveste si nu ai sa stii sa imi raspunzi si uite asa daca ai avea in fata un necredincios care vrea sa stie ,te incuie din intrebari si-l pierzi si-i trebuie aluia 20 de ani sa isi revina .Asa am patit eu cu un adventist bigot care stia bi.blia pe de rost degeaba
apostolulPavel in scrisoarea catre Corinteni scria:studiati,studiati,studiati........asa ca studiaza ca nu e de la Lenin cum na spus noua la scoala
si daca Set e tatal si toti urmasii lui erau toti fii de DUMNEZEU si nu erau alti fii pe pamant ,de ce ii spune DUMNEZEUluiNoe cand Il intreaba ce va fi cu ceilalti oameni ca vor pieri "ca nu au nimic din MINE" IA ZI,HAI TE TINE?

Facerea cap. 5,4. Zilele pe care le-a trãit Adam dupã naºterea lui Set au fost ºapte sute de ani ºi i s-au nãscut fii ºi FIICE.
Uite ca am avut raspuns ; ideea ta ca daca tu nu stii raspunsul , nici altul (eu in cazul de fata) nu l-ar sti e falsa . Biblia nu le pomeneste dupa nume pe fiicele lui Adam dar mentiunea despre ele e foarte clara .
E raspuns si la intrebarea in legatura cu Noe , in Biblie dar mai bine cauta-l singura .
In schimb te rog sa dai tu versetele acelea in care Sf. Pavel a spus aceasta catre corinteni ; sunt tare curios .
Sper sa-mi raspunzi .

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 21:38

succesuri in batutul campilor si spor la aberat !!!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 22:13

De la: tutenes, la data 2009-12-11 21:33:40
De la: 9am114782, la data 2009-12-11 20:21:16citeste cartea lui ENOH, e apocrifa ,dar nu a ajuns la ea elena si constantin si daca Iisus nu a ascultat de preotii vremii ,de ce am asculta noi acum ocolind cartile care ne-ar lumina mai bine,ca daca ma superi te intreb de unde si-au luat fii lui adam neveste si nu ai sa stii sa imi raspunzi si uite asa daca ai avea in fata un necredincios care vrea sa stie ,te incuie din intrebari si-l pierzi si-i trebuie aluia 20 de ani sa isi revina .Asa am patit eu cu un adventist bigot care stia bi.blia pe de rost degeaba

Facerea cap. 5,4. Zilele pe care le-a trãit Adam dupã naºterea lui Set au fost ºapte sute de ani ºi i s-au nãscut fii ºi FIICE.
Uite ca am avut raspuns ; ideea ta ca daca tu nu stii raspunsul , nici altul (eu in cazul de fata) nu l-ar sti e falsa . Biblia nu le pomeneste dupa nume pe fiicele lui Adam dar mentiunea despre ele e foarte clara .
E raspuns si la intrebarea in legatura cu Noe , in Biblie dar mai bine cauta-l singura .
In schimb te rog sa dai tu versetele acelea in care Sf. Pavel a spus aceasta catre corinteni ; sunt tare curios .
Sper sa-mi raspunzi .

Nene Tute.nesscoffe , ne laºi cu vresetele o þâricã?...

hai treci pe explicaþii ºi justificãri, dacã ai, dacã nu,....aºteptãm sã-þi faci temele sã-þi înveþi lecþia dar, pânã atunci te trecem pe lista restanþierilor, e bine aºa?...

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 06:32

hai treci pe explicaþii ºi justificãri, dacã ai, dacã nu,....aºteptãm sã-þi faci temele sã-þi înveþi lecþia dar, pânã atunci te trecem pe lista restanþierilor, e bine aºa?...
si bagam si penalizari de 0,5% pt.fiecare zi de restanta,n'asa???

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 06:37

De la: florinpreda999, la data 2009-12-12 06:32:30Nene Tute.nesscoffe , ne laºi cu vresetele o þâricã?...

si bagam si penalizari de 0,5% pt.fiecare zi de restanta,n'asa???

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nyk_usor77

8 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 12:08

Orice homo religiosus explica atrocitatile amintite de tine , si altele, aparandu-si religia proprie si justificandu-le ca necesare in evolutia proprie sau de grup. Poate continua apoi cu ... a mea e mai "lunga" {adevarata , corecta , mai aproape de D-zeu etc} trecand peste aceste incidente nefericite petrecute in istoria atat de indepartata fiindca acum , normal, traim alte vremuri si timpuri in care manipularea atat de evidenta si de grosiera de atunci nu se poate compara cu manipularea din ziua de azi .Tot timpul au existat profesionistii cu ajutoru carora cetateanul de rand a reusit sa inteleaga mai devreme sau mai tarziu relatia intre si si avand apoi posibilitatea sa transmita mai departe adevarul absolut ca niste buni samariteni ce se pretind a fi .
Religia cea adevarata ramane la fel cata vreme cel care o cauta pune in continuare botu in stanga sau dreapta
Oricum ar fi , dupa o matura chibzuinta cu totii isi dau seama la finalul vietii ca au luat o mare teapa din partea divinitatii

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 12:34

Mi-as dori tare mult sa citesc acele carti pe care Vaticanu le ascund de ochii oamanilor de rand .pergamnete ,texte scoase din biblie ,carti care au fost interzise pe vremea inchizitiei ,carti despre achimie ,manuscrise arabesti legate de firea omului.blabla bla.La topicul asta sar pomeni de minune sa vorbiti despre inchizitie si ce fcut catolicismul in vreamea aceia cu asa numitele vrajitoare si metodele de a vedea daca este vrajitoare sau nu....

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 14:21

De la: mytcor, la data 2009-12-11 22:13:08
De la: tutenes, la data 2009-12-11 21:33:40

Sper sa-mi raspunzi .

Mi-e indiferent pe ce lista ma treceti .

pantera_dacs

9 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 15:07

Homo relogiosus, sau homo homini tot un dr...! Adica, in numele religiei multi impostori se arata si produc haos! NU inseamna ca a actionat DUMNEZEU!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 21:19

De la: tutenes, la data 2009-12-12 14:21:50
Mi-e indiferent pe ce lista ma treceti .

ok...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 10:39

....." Dupã ce a comis imprudenþa sau abuzul de-a se lãsa prea mult timp adorat, va trebui sã suporte acum consecinþele: sãtui de el, îl detronãm ºi, din adevãratul zeu care era, iatã-l ajuns un idol fals, silit sã se cãiascã pentru timpul pe care, fãrã vreun merit, ni L-a irosit. Poate cã nu l-am venerat decît cu speranþa sã ne luãm revanºa într-o zi. Ne place sã ne prosternãm, dar ºi mai mult sã-i renegãm pe cei în faþa cãrora ne-am umilit. A-l sãpa pe careva e o lucrare exaltantã, fortifiantã; de aici necesitatea, eficienþa ga¬rantatã a sentimentelor josnice. Invidia, care dintr-un poltron face un temerar, dintr-un iepure un tigru, bi¬ciuieºte nervii, înfierbîntã sîngele, transmite trupului un freamãt ce-1 menþine în formã, pune pe chipul cel mai banal o expresie de patos concentrat; fãrã invidie n-ar exista evenimente, nu ar fi lume, pur ºi simplu; tot ea este aceea care a fãcut posibil omul, care i-a permis sã-ºi facã un nume, sã cunoascã gloria prin pãcatul originar — revoltã împotriva slavei anonime a paradisului, pe care, la fel ca îngerul cãzut, inspirato¬rul ºi modelul sãu, n-o putea tolera. Tot ce respirã, tot ce miºcã stã mãrturie a întinãrii iniþiale. Asociaþi pe veci efervescenþei lui Satan, patron al Timpului, aproape identic cu Dumnezeu — cãci nu e decît faþa lui vizibilã—, sîntem supuºi acelui demon al rãzvrãtirii ce ne împinge sã ne facem datoria de trãitori pe pãmînt aþîþîndu-ne unii contra altora, într-o luptã"...

E. Cioran

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 11:55

De la: nyk_usor77, la data 2009-12-12 12:08:23Orice homo religiosus explica atrocitatile amintite de tine , si altele, aparandu-si religia proprie si justificandu-le ca necesare in evolutia proprie sau de grup. Poate continua apoi cu ... a mea e mai "lunga" {adevarata , corecta , mai aproape de D-zeu etc} trecand peste aceste incidente nefericite petrecute in istoria atat de indepartata fiindca acum , normal, traim alte vremuri si timpuri in care manipularea atat de evidenta si de grosiera de atunci nu se poate compara cu manipularea din ziua de azi .Tot timpul au existat profesionistii cu ajutoru carora cetateanul de rand a reusit sa inteleaga mai devreme sau mai tarziu relatia intre si si avand apoi posibilitatea sa transmita mai departe adevarul absolut ca niste buni samariteni ce se pretind a fi .
Religia cea adevarata ramane la fel cata vreme cel care o cauta pune in continuare botu in stanga sau dreapta
Oricum ar fi , dupa o matura chibzuinta cu totii isi dau seama la finalul vietii ca au luat o mare teapa din partea divinitatii

cam usor ai trecut peste manipularile alea grosolane din trecut,care nu se pot compara cu cele de azi ....eu as zice ca-i viceversa ! cu atit mai mari si mai grosolane sunt astazi,caci metodele si mijloacele folosite sunt si mai diverse si mai grosolane.....iar oamenii sunt dispusi sa se lase influentati la fel ca atunci ; si tot ca atunci ,vor sa-si nimiceasca "dusmanii " ! atita doar ca atunci se luptau pentru un dumnezeu ... acum ptr. un ZEUS de carton,trecator ca orice muritor care azi e-miine nu mai e ....dar nu conteaza asta, atunci cind nebunia pune stapinire pe un om !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 19:35

a netencuitelor cãrãmizi
de cuvinte,
o scuzã profanã
zugraveºte o minte ºi
Tac !...

LA MULÞI ANI !... mulþi ani MAI BUNI...

TUTUROR FORUMIªTILOR 9AM !..

scuze, tuturor celor ce nu le-am putut rãspunde !...

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 16:38

...declat acest subiect închis.

Dupã cum foarte bine pot concluziona:

Homo religiosus, nu poate explica sau justifica atrocitãþile comise în numele religiilor nici chiar dupã cei 2000 de ani de evoluþie a societãþii umane, preferã sã-ºi delege atributele fiinþei sale umane cât ºi asumarea responsabilitãþii sale ca entitate biologicã raþionalã, cãtre o autoritate ierarhic superioarã lui .
Prin acest refuz de asumare a responsabilitãþilor faptice sãvârºite în numele religiilor de-a lungul istoriei sale, el homo religiosus, oricând va fi capabil sã comitã noi atrocitãþi în numele oricãrei autoritãþi ce-i va cere aºa ceva ºi-n numele orcãrui bine suprem , chiar dacã litera legii de impunere a acelui bine i-ar interzice comiterea atrocitãþilor faþã de semenii sãi sau în numele sãu.

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 18:42

De la: mytcor, la data 2010-01-05 16:38:46...declat acest subiect închis.

Homo religiosus, nu poate explica sau justifica atrocitãþile comise în numele religiilor nici chiar dupã cei 2000 de ani de evoluþie a societãþii umane, preferã sã-ºi delege atributele fiinþei sale umane cât ºi asumarea responsabilitãþii sale ca entitate biologicã raþionalã, cãtre o autoritate ierarhic superioarã lui .
Prin acest refuz de asumare a responsabilitãþilor faptice sãvârºite în numele religiilor de-a lungul istoriei sale, el homo religiosus, oricând va fi capabil sã comitã noi atrocitãþi în numele oricãrei autoritãþi ce-i va cere aºa ceva ºi-n numele orcãrui bine suprem , chiar dacã litera legii de impunere a acelui bine i-ar interzice comiterea atrocitãþilor faþã de semenii sãi sau în numele sãu.

refuz de asumare?....poi de exemplu ce sa-si asume ortodocsii?...cruciade?...razboaie religioase?...inchizitia?.....dispari!!!...sa nu te vad...

deh..nici masonii in zilele noastre nu mai sunt ce erau odata...probabil privesti cu ciuda la secolul 19 cand a fost apogeul puterii lor...ce s-a ales de marile loji masonice din europa?...praful si pulberea...
in romania cel putin nu mai exista decat cateva mii de masoni lesinati ....vai de capul lor....
masoneria astazi sufera de o lipsa de legitimitate cronica...in secolul 19 (secolul ei de varf) legitimitatea ei venea din stiinta...masonii erau cu stiinta ...crestinii cu biblia ... azi cand toata lumea a acceptat stiinta fara a renunta la religie pentru a promova iar masonia trebuie sa-i regasiti sursa de legitimitate...si atunci e asta...pacea....!!!....promovati din plin ideea ca masonii sunt cu pacea , iar crestinii cu razboiul.....
sfatul meu este sa gasiti repede o alta pentru ca rad si curcile de voi....
cum puteti sa-i ametiti pe oameni cu crimele facute in numele religiei toata ziua?...
vai de tine , mytcor...crezi ca oamenii o sa ajunga in scurt timp sa creada ca religia e cauza tuturor crimelor de pe pamant si o vor abandona?...

cred ca asist la ultimele rabufniri ale unui mason frustrat...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 19:11

De la: ioanna_dark, la data 2010-01-05 18:42:23
De la: mytcor, la data 2010-01-05 16:38:46...declat acest subiect închis.

refuz de asumare?....poi de exemplu ce sa-si asume ortodocsii?...cruciade?...razboaie religioase?...inchizitia?.....dispari!!!...sa nu te vad...

deh..nici masonii in zilele noastre nu mai sunt ce erau odata...probabil privesti cu ciuda la secolul 19 cand a fost apogeul puterii lor...ce s-a ales de marile loji masonice din europa?...praful si pulberea...
in romania cel putin nu mai exista decat cateva mii de masoni lesinati ....vai de capul lor....
masoneria astazi sufera de o lipsa de legitimitate cronica...in secolul 19 (secolul ei de varf) legitimitatea ei venea din stiinta...masonii erau cu stiinta ...crestinii cu biblia ... azi cand toata lumea a acceptat stiinta fara a renunta la religie pentru a promova iar masonia trebuie sa-i regasiti sursa de legitimitate...si atunci e asta...pacea....!!!....promovati din plin ideea ca masonii sunt cu pacea , iar crestinii cu razboiul.....
sfatul meu este sa gasiti repede o alta pentru ca rad si curcile de voi....
cum puteti sa-i ametiti pe oameni cu crimele facute in numele religiei toata ziua?...
vai de tine , mytcor...crezi ca oamenii o sa ajunga in scurt timp sa creada ca religia e cauza tuturor crimelor de pe pamant si o vor abandona?...

cred ca asist la ultimele rabufniri ale unui mason frustrat...

www.noutati-ortodoxe.ro/old/wp-content/uploads/2008/08/12183611.jpg

....ipocrizia Joanna, ipocrizia !....

...ad hominem, aceeaºi tacticã în lipsa combaterii indeilor Joanna, folosesti aceeaºi tacticã !...

grijã mare, sã nu cumva sã fii nevoitã sã-þi ceri iarãºi scuze .

Pagini: << 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cum poate explica HOMO RELIGIOSUS urmatoarele atrocitati comise in numele RELIGIILOR ?
Mergi la: