back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

cine credeti ca ar putea salva romania?

Pagini: << 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 >> Sari la pagina:

9am16526

60 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 16:31

Nu v-ati saturat sa amintiti de acest Vlad Tepes?
Chiar e asa de greu de inteles ca al INVIA nu al "REINVIA" pe acest personaj este doar o utopie?
Pe toate forumurile care au ca tema coruptia sau in general teme de politica romaneasca se vorbeste de el. Lasati-l fratilor ca se rasuceste in mormant de atatea pomeniri. Si daca prin absurd l-ati invia, nici el n-ar mai face acele orori in zilele noastre.
Mai bine ati gandi la ceva mai pamantesc si mai realist.

9am054469

32 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 10:38

Intai sa ne dea baniifurati , sa ne redea ROMANIA furata , apoi sa puna bomba OSAMA BYN LADEN

9am16526

60 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 15:45

De la: 9am054469, la data 2009-10-02 10:38:29Intai sa ne dea baniifurati , sa ne redea ROMANIA furata , apoi sa puna bomba OSAMA BYN LADEN

Asteptati pana o sa va dea cineva ceva.
Doar sa asteptati. Sa nu faceti nimic.
SA ASTEPTATI

andredeea

3 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 15:45

Emil Boc

9am095133

28 mesaje
Oras: Miercurea Ciuc

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 14:26

Dacã proverbiala înþelepciune româneascã va izbândi, atunci România va reintra pe curgul timpului ei veciuit.

În eposul românesc nu existã Mesia, ci numai Credinþã, Hãrnicie ºi Cutezanþã.

Poporul spaþiului Danubiano-Carpato-Pontic nu are în folklorul sãu rãzboinici, ci preponderent oameni din Talpa Þãrii.

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 16:34

De la: andredeea, la data 2009-10-02 15:45:29Emil Boc

BUNA GLUMA ?

Ticu
111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 16:36

De la: 9am095133, la data 2009-10-03 14:26:38Dacã proverbiala înþelepciune româneascã va izbândi, atunci România va reintra pe curgul timpului ei veciuit.

În eposul românesc nu existã Mesia, ci numai Credinþã, Hãrnicie ºi Cutezanþã.

Poporul spaþiului Danubiano-Carpato-Pontic nu are în folklorul sãu rãzboinici, ci preponderent oameni din Talpa Þãrii.

Cred cã þi-a intrat o þeapã în talpã !?

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
21goot

103 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 17:22

eu cred ca singur partid care mai poate este PRM chiar si gigi pentru ce si cum .?nu vedeti ca toate partidele doresc sa faca o tara capitalista si din restul la clasa muncitoare asa ca ganditi ce ati realizat cu PSD PD PNL nimic

chiar daca unui il considera pe vadim nebun dar cu om ca ,si acesta se poate conduce o tara ,iar cu gigi cum il fac uni ciban si prost da cu om ca , si acesta se poate merge inainte de ce ?ca gandeste ca oricare om de pe strada

ce scoala are iliescu de tradator avansat -la care acum il invata pe geoana trucurile lui cu acesti oameni doriti o romanie avansata fara WC inca in ograda (comunisti ) ,pe acestia ii considerati inteligenti atunci toti care sustineti cu geoana clanul PSD sau PD santeti toti tradatori in (general)

nu mai cred in nici un partid decat in PRM

cristal
21goot

103 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 17:30

tycu eu stiam ca esti PRM-ist cum de vb de BOC adica ce doresti sa spui

ok fiecare cu opinile lui dar boc -poc face mari hop-corn asa ca aveti grija este un al doilea tar dupa iliescu si geoana pe locul unu -apoi este basescu cu boc pe locul doi -

as dori sa traiasca ei inca la tara cu WC in ograda eu vb pt cei d ela tara ca ,cei de la oras sau emancipat si au uitat de unde au venit si acum doresc clanul tarului mic poc si boc

cristal
alehin

2584 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 17:42

De la: 9am062279, la data 2009-09-28 09:27:43Monarhia constitutionala -cu cine?

De la Alehin:
Cu imparatul Iulian ...cu Regina R&B ..cu regele manelelor Adi de Vito ,Copilu' de aur , regina srancenelor ...cum o cheama ..Soare parca ...HAI NU FITI RAI AVEM DE UNDE ALEGE .....!!??
Lac sa fie ca broaste sunt destule...

De la ce sa ne salveze ..fratilor ...n-am bagat noi mortu'n casa ...cu buna stiinta ...pe taticu Iliescu ...acum culegem dupa 20 de ani ...ce-am semanat...cu manuta nostra .....

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 12:26

De la: 21goot, la data 2009-10-03 17:22:06eu cred ca singur partid care mai poate este PRM chiar si gigi pentru ce si cum .?nu vedeti ca toate partidele doresc sa faca o tara capitalista si din restul la clasa muncitoare asa ca ganditi ce ati realizat cu PSD PD PNL nimic
chiar daca unui il considera pe vadim nebun dar cu om ca ,si acesta se poate conduce o tara ,iar cu gigi cum il fac uni ciban si prost da cu om ca , si acesta se poate merge inainte de ce ?ca gandeste ca oricare om de pe strada
ce scoala are iliescu de tradator avansat -la care acum il invata pe geoana trucurile lui cu acesti oameni doriti o romanie avansata fara WC inca in ograda (comunisti ) ,pe acestia ii considerati inteligenti atunci toti care sustineti cu geoana clanul PSD sau PD santeti toti tradatori in (general)

Ticu
alehin

2584 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 16:49

De la: Tycu, la data 2009-10-04 12:26:09
De la: 21goot, la data 2009-10-03 17:22:06eu cred ca singur partid care mai poate este PRM chiar si gigi pentru ce si cum .?nu vedeti ca toate partidele doresc sa faca o tara capitalista si din restul la clasa muncitoare asa ca ganditi ce ati realizat cu PSD PD PNL nimic

Bre nea Ticule ...eu am inteles ca esti caine pan'la moarte ...si ca vrei cu PRM dar n-am inteles ...ce-i cu

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 16:52

O iarna grea ne salveaza. Sterilizeaza.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am16526

60 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 20:27

AVETI OCAZIA SA VA SALVATI SINGURI
IESITI IN STRADA SI LASATI DISCUTIILE CONTRADICTOTII PE FORUMURI CA LA VORBE SUNTETI BUNI TOTI LA FAPTE SA VA VAD.
ASTEPTATI MINUNI DE LA DUMNEZEU? ASTEPTATI DEGEABA.
ASTEPTATI CA CINEVA SA VA SALVEZE? ASTEPTATI DEGEABA.
VOI IMPREUNA VA SALVATI.
ARATATI LIMII CA ROMANIA TRAIESTE.
ARATATI LUMII CA AVETI COLOANA VERTEBRALA.
ARATATI LUMII CA VA RESPECTATI PE VOI INSIVA SI O SA VA RESPECTE SI LUMEA PE VOI.
NU MAI ASTEPTATI ,CA ASTEPTATI DEGEABA.
MINUNILE LE FACE OMU
IN TOATE TARILE OCCIDENTALE AVANSATE MINUNILE SI LE-AU FACUT EI CU MANA LOR.
DEMOCRATIA NU SE INSTALEAZA DIN FATA CALCULATORULUI SI SCRIIND PE FORUM SAU MILOGINDU-TE LA CEI CARE DETIN PUTEREA .
PUTEREA ESTE A VOASTRA NU A LOR. EI SUNT ACOLO PENTRU CA VRETI VOI.
DACA NU-I MAI VRETI PE ACESTI MAFIOTI DATII JOS. DAR STAND LA TASTATURA NU FACETI NIMIC.
DATI-VA MAINILE PENTRU CA IN FINAL TOTI SUNTETI NEMULTUMITI SI DATI DE PAMANT CU ACEASTA CLASA POLITICA.
NU MAI ASTEPTATI ALTE PROMISIUNI DE LA MAFIOTI CA ASTEPTATI DEGEABA.
NU MAI ASTEPTATI ALEGERILE CA LE ASTEPTATI DEGEABA .NU VETI AVEA PE CINE SA ALEGETI.
IN FINAL SE VOR ALEGE EI INTRE EI.,IAR VOI O SA VA TARATI DEGEABA PE LA PICIOARELE LOR.
pROFITAI DE ACESTE NMISCARI SINDICALE, ASA CUM ATI PROFITAT DE MITINGUL ORGANIZAT DE CEAUSESCU IN 89.
UNITI-VA SI DATI JOS PUTREGAIUL. SMULGETI RAUL DE LA RADACINA.IMPREUNA VETI REUSI
ASA CUM ATI REUSIT IN 89 O SA REUSITI SI SCUM. ATUNCI NE-A FOST CONFICATA LUPTA SU REVOLUTIA (cum vreti sa-i ziceti) DE ACTUALA MAFIE. NU-I NIMIC. CU O FLOARE NU SE FACE PRIMAVARA. LUPTATI MAI DEPARTE SI VETI REUSI.
DEMOCRATIA NU SE INSTALEAZA PESTE NOAPTE IN TOATA LUMEA S-AU DAT LUPTE GRELE.
DEMOCRATIA SE CASTIGA CU SANGE.

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 09:34

Cred ca aveti dreptate......DAR......totusi acest partid a fost timp de multi ani in parlamentul Romaniei...? Ce a facut? Nimic si sa multumit cu beneficiile mandatului. De ce? Puteau iesi din parlament toti deputatii si senatorii(demisia)...... Daca erau asa cinstiti de ce s-au complacut? In mandatul 2000-2004 aveau o reprezentare destul de maricica pentru a zdruncina din temelii parlamentul tarii si a da un semnal populatiei ca ei sint partidul ,,OAMENILOR CINSTITI'.........Deci cu parere de rau tot nemernici sint si acesti PRMisti.,,,,

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 09:40

De la: 9am16526, la data 2009-10-04 20:27:18AVETI OCAZIA SA VA SALVATI SINGURI
IESITI IN STRADA SI LASATI DISCUTIILE CONTRADICTOTII PE FORUMURI CA LA VORBE SUNTETI BUNI TOTI LA FAPTE SA VA VAD.
ASTEPTATI MINUNI DE LA DUMNEZEU? ASTEPTATI DEGEABA.
ASTEPTATI CA CINEVA SA VA SALVEZE? ASTEPTATI DEGEABA.
VOI IMPREUNA VA SALVATI.
ARATATI LIMII CA ROMANIA TRAIESTE.
ARATATI LUMII CA AVETI COLOANA VERTEBRALA.
ARATATI LUMII CA VA RESPECTATI PE VOI INSIVA SI O SA VA RESPECTE SI LUMEA PE VOI.
NU MAI ASTEPTATI ,CA ASTEPTATI DEGEABA.
MINUNILE LE FACE OMU
IN TOATE TARILE OCCIDENTALE AVANSATE MINUNILE SI LE-AU FACUT EI CU MANA LOR.
DEMOCRATIA NU SE INSTALEAZA DIN FATA CALCULATORULUI SI SCRIIND PE FORUM SAU MILOGINDU-TE LA CEI CARE DETIN PUTEREA .
PUTEREA ESTE A VOASTRA NU A LOR. EI SUNT ACOLO PENTRU CA VRETI VOI.
DACA NU-I MAI VRETI PE ACESTI MAFIOTI DATII JOS. DAR STAND LA TASTATURA NU FACETI NIMIC.
DATI-VA MAINILE PENTRU CA IN FINAL TOTI SUNTETI NEMULTUMITI SI DATI DE PAMANT CU ACEASTA CLASA POLITICA.
NU MAI ASTEPTATI ALTE PROMISIUNI DE LA MAFIOTI CA ASTEPTATI DEGEABA.
NU MAI ASTEPTATI ALEGERILE CA LE ASTEPTATI DEGEABA .NU VETI AVEA PE CINE SA ALEGETI.
IN FINAL SE VOR ALEGE EI INTRE EI.,IAR VOI O SA VA TARATI DEGEABA PE LA PICIOARELE LOR.
pROFITAI DE ACESTE NMISCARI SINDICALE, ASA CUM ATI PROFITAT DE MITINGUL ORGANIZAT DE CEAUSESCU IN 89.
UNITI-VA SI DATI JOS PUTREGAIUL. SMULGETI RAUL DE LA RADACINA.IMPREUNA VETI REUSI
ASA CUM ATI REUSIT IN 89 O SA REUSITI SI SCUM. ATUNCI NE-A FOST CONFICATA LUPTA SU REVOLUTIA (cum vreti sa-i ziceti) DE ACTUALA MAFIE. NU-I NIMIC. CU O FLOARE NU SE FACE PRIMAVARA. LUPTATI MAI DEPARTE SI VETI REUSI.
DEMOCRATIA NU SE INSTALEAZA PESTE NOAPTE IN TOATA LUMEA S-AU DAT LUPTE GRELE.
DEMOCRATIA SE CASTIGA CU SANGE.

În 1990 se practicau îndemnurile la violenþã. Era procedeul aplicat de FSN, (devenit azi PSD ºi PD-L, partide comuniste sub sigle democratice), pentru a deturna cererile justificate ale oamenilor.
Cred cã Traian Bãsescu abia aºteaptã niºte violenþe pentru a decreta starea de necesitate, atât de beneficã în lupta sa electoralã.

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 09:43

SALUT...! AVETI MARE DREPTATE SI SUBSCRIU MESAJULUI DV..... IN ROMANIA DOAR CU MISCARI SINDICALE DE AMPLOARE SE MAI POATE FACE CEVA....SI O GREVA FISCALA AR FI BINEVENITA......DAR CU CINE? MAMALIGA NU VREA SA EXPLODEZE PENTRU CA SINTEM UN POPOR LAS FARA COLOANA VERTEBRALA....POATE CA AR TREBUI INFAPTUITA O,, REVOLUTIE FRANCEZA'' IN TOATA SPLENDOAREA EI........DOAR CU GLONTUL PUTEM SCAPA DE ACTUALA CLASA POLITICA DE ORIGINE MAFIOTA SI KGBista....

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
9am16526

60 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 14:17

111 dinu
Nu te-ai saturat de papagal aiurea.
daca nu esti deacord este problema ta. Dar a baga strambe aiurea.este altceva.
sper sa fii bine platit pentru acestea.
macar daca faci servicii de dezinformare si de spargator de initiative ai grija cum iti vinzi mana de lucru.
se pare ca iti meriti salariu substantial
Si nu numia tu. mai sunt si altii. Jumatate din voi sunteti pe acest forum platiti.

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 14:27

De la: 9am16526, la data 2009-10-05 14:17:57111 dinu
Nu te-ai saturat de papagal aiurea.
daca nu esti deacord este problema ta. Dar a baga strambe aiurea.este altceva.
sper sa fii bine platit pentru acestea.
macar daca faci servicii de dezinformare si de spargator de initiative ai grija cum iti vinzi mana de lucru.
se pare ca iti meriti salariu substantial
Si nu numia tu. mai sunt si altii. Jumatate din voi sunteti pe acest forum platiti.

Dacã nu ai înþeles, înseamnã cã eºti, probabil, un fan violent al vreunei galerii de fotbal.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 14:28

De la: alehin, la data 2009-10-04 16:49:52
De la: Tycu, la data 2009-10-04 12:26:09

Bre nea Ticule ...eu am inteles ca esti caine pan'la moarte ...si ca vrei cu PRM dar n-am inteles ...ce-i cu

sml-confused0006: Pai asta inseamna un sarut prietenesc pe obraz, adica esti de acord cu respectivul, ai pentru el un respect si un respect prietenesc ! nu-l confunda cu asta

Ticu
9am005350

47 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 14:17

Cred ca cel mai corect este sa ne intrebam daca exista cineva dispus sa isi asume salvarea Romaniei... Aveti idee careva cam ce ar trebui facut si cu ce dar mai ales cu cine aveti de luptat? Trebuie inainte de toate un om hotarat, cu o atitudine verticala, un individ educat dispus sa ia cele mai dure masuri atunci cand este cazul. Stiu ca nu va place ceea ce cititi dar asa ceva nu cred ca mai exista. Barbatii romani sunt niste papa-lapte, purtatori de organe genitale doar pentru procreere. Se sperie cand un tigan le ataca familia si tac atunci cand sunt jigniti ei sau familiile lor. Femeile de model nou cauta banii inainte de toate si barbati care sa le indeplineasca dorintele la bataia de picior sau palme. Majoritatea au capatat apucaturi de satra sau mahala: smecheria, tupeul, nesimtirea, incultura, toate le-au adus la rang de mari calitati. Si asa s-a ajuns la ceea ce guvernantii nostrii si-au dorit: nu mai exista opinie publica ci doar legea 'fiecare pentru el". Conducatorii nostrii sunt oglinda a ceea ce suntem noi toti ca societate.. Concluzie: nu vad nici o solutie in afara de aceea de a ne ridica sa luptam impotriva lor. Cu violenta daca e cazul. si va fi pentru ca ei nu vor lasa tortul din mana pentru 15-20 de milioane de oameni care nu sunt de fapt decat masa de manevra...

VRETI CU ADEVARAT SA FACEM CEVA? HAIDETI SA NE STRANGEM CATI PUTEM INTR-O ZI INTR-UN LOC! NU SA PROTESTAM CI SA VORBIM DESPRE CUM AM PUTEA SA NE ORGANIZAM! ASTA AR FI AL DOILEA PAS. PRIMUL E CA AM TOT STABILIT PE FORUMURI CE SI CUM. AVETI CURAJ?

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 16:10

Cine credeþi cã ar putea salva România ?

Eu pariez pe populaþie, cu o singurã condiþie : sã renunþe la masochism !
Istoria celor 20 de ani demonstreazã cã majoritãþii îi plac biciul ºi foamea. Vorbesc de majoritatea care nu se prezintã la vot. Cele 28% procente prezente la urne sunt activiºtii de partid. Aceºti sunt, ulterior, recompensaþi din bani publici. Cu cât ei, activiºtii sunt mai puþini, cu atât cuantumul recompensei din banul public este mai mare. Aºa cã masochismul devine trãsãturã definitorie pentru naþia românã. Voi decideþi !

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 17:04

VOTEAZA TU SI MAMICA TA DRAGULE........AM LUAT TEAPA DESTULA IAR CIND EU ERAM IN PIATA UNIVERSITATII INPREUNA CU ACEI ROMANI CARE AU INTELES SENUL DEMOCRATIEI.......MATALE SAU PARINTII MATALE CRED CA SCANDAU '' IMGB FACE ORDINE'' SAU '' ILIESCU APARE SOARELE RASARE''......DE ACEEA VREI SA MERGEM LA VOT , PT A VOTA TOATE SCURSURILE.......TOTI SINT URMASII FSNului DOAR CA ACUM SE NUMESC ;PDSR. PNL, PDL,PRM,PNG etc.........ASTA E SI PINA NU VA APAREA O ALTA FORMATIUNE CURATA EU SI FAMILIA MEA NU VOM MAI VOTA........CU TOATE ACESTEA SINT PRESEDINTE DE COMISIE LA O CIRCA DE VOTARE DIN SECT 3............. ASA CA PARTICIP LA VOTARE ........DAR FARA SA VOTEZ...!!!

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 18:12

De la: victor_chirica2007, la data 2009-10-06 17:04:30VOTEAZA TU SI MAMICA TA DRAGULE........AM LUAT TEAPA DESTULA IAR CIND EU ERAM IN PIATA UNIVERSITATII INPREUNA CU ACEI ROMANI CARE AU INTELES SENUL DEMOCRATIEI.......MATALE SAU PARINTII MATALE CRED CA SCANDAU '' IMGB FACE ORDINE'' SAU '' ILIESCU APARE SOARELE RASARE''......DE ACEEA VREI SA MERGEM LA VOT , PT A VOTA TOATE SCURSURILE.......TOTI SINT URMASII FSNului DOAR CA ACUM SE NUMESC ;PDSR. PNL, PDL,PRM,PNG etc.........ASTA E SI PINA NU VA APAREA O ALTA FORMATIUNE CURATA EU SI FAMILIA MEA NU VOM MAI VOTA........CU TOATE ACESTEA SINT PRESEDINTE DE COMISIE LA O CIRCA DE VOTARE DIN SECT 3............. ASA CA PARTICIP LA VOTARE ........DAR FARA SA VOTEZ...!!!

Nu cred cã ai face faþã unei discuþii pe tema acþiunilor din perioada 1989-1991. Cam mulþi vã erijaþi, acum, dupã 20 de ani, în "viteji".
A nu merge la vot este o formã democraticã, dar asta nu înseamnã cã trebuie sã-þi reproºez faptul cã, în decembrie 1989, nu ai fost arestat "tu cu mama ta" , aºa cum s-a întâmplat cu mine în Timiºoara.
În legãturã cu Piaþa Universitãþii, aflã, puiule, cã am vorbit deseori mulþimii deºi, în acea perioadã, îmi era interzis. Totodatã, mai aflã cã am organizat, împreunã cu Societatea Timiºoara, un maraton în Piaþa Operei, în semn de solidaritate cu Bucureºtiul.
ªi atunci, la fel ca ºi acum, vorbeam despre formele democratice prin care se poate schimba conducerea politicã. Participarea la vot!
Dacã eºti preºedintele unei secþii de votare, înseamnã cã eºti înregimentat politic. Pa!i

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 20:59

PUISOR MIC TARE MIC, AFLA CA ESTI TOTAL NEINFORMAT........LUCREZ UNDEVA IN ADMINISTRATIA PUBLICA SI ASA REUSESC SA MAI FAC ROST DE CEVA BANUTI(DOAR NU CREDEAI CA DE PLACERE MERG LA SECTIA DE VOTARE) INREGIMENTAT POLITIC AM FOST DAR.....IN PNTcd SI ASTA PE TIMPUL DOMNULUI COPOSU (DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA) CU MATALE DESPRE EVENIMENTE NU PREA CRED CA POT DISCUTA DEOARECE CRED CA ESTI PREA MITITEL(la anisori) PT ASA CEVA.... IN LEGATURA CU VOTUL SI SIMTUL CIVIC DE CARE VB MATALE AM RUGAMINTEA SA INCERCI SA-MI DAI DOAR UN NUME REZONABIL PE CARE AS PUTEA PUNE EU STAMPILA? AVEM ASA CEVA IN POLITICA ROMANEASCA? CARE DIN VARIANTELE PE CARE LE AVEM SINT SOLVABILE? SA VOTEZ DOAR PENTRU A MA CONSIDERA MAI TIRZIU,, VINOVAT'' CA AM PUS STAMPILA PE UN DERBEDEU? DIN PACATE TOTI CANDIDATII PE CARE AI AVEM ACUM SINT VINOVATI PENTRU HOTIA DIN ACEASTA TARA SI CHIAR AU PARTICIPAT LA DEZASTRUL ACTUAL.......DACA AM FI UN POPOR INTELIGENT AR TREBUI SA-I LASAM SA SE VOTEZE INTRE EI IAR PARTICIPAREA LA VOT SA DEA DE GINDIT . O PARTICIPARE LA VOT DE DOAR MAX.10% (CAM ATIT REPRERZINTA EI SI CATELUSII LOR) AR DEMONSTRA CA POPORUL ROMAN MAI ARE O SANSA.......MATALE VOTEAZA IN CONTINUARE ...............,,..SUCCESURI'' VORBA PRIMEI INTELECTUALE A TARII...........VOTEAZA-L PE TATICUL EI CA MERITA.........

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 21:13

MICUTULE...IN LEGATURA CU PIATA UNIVERSITATII......AFLA CA SINT UNUL DINTRE VORBITORII DIN CELEBRUL BALCON......IAR PE PROTAGONISTII PRINCIPALI AI CUNOSC DESTUL DE BINE........DAR CE MAI CONTEAZA...........CEI CA MATALE FAC ISTORIE( adica ,,eroii'') (cu e mic bineinteles)

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 10:23

De la: victor_chirica2007, la data 2009-10-06 21:13:55MICUTULE...IN LEGATURA CU PIATA UNIVERSITATII......AFLA CA SINT UNUL DINTRE VORBITORII DIN CELEBRUL BALCON......IAR PE PROTAGONISTII PRINCIPALI AI CUNOSC DESTUL DE BINE........DAR CE MAI CONTEAZA...........CEI CA MATALE FAC ISTORIE( adica ,,eroii'') (cu e mic bineinteles)

Din datele postate de tine rezultã cã eºti de sex feminin, însã numele de user este masculin ºi exprimarea "sunt unul dintre..." dovedeºte, de asemenea faptul cã eºti de sex masculin. De ce eºti aºa de nehotãrât? Eºti hermafrodit?
În privinþa vârstei mele, las-o mai moale !
În schimb, faptul cã ai vorbit din "celebrul balcon" nu te contrazic. Probabil ai vorbit minerilor, sau l-ai închis, aºa cum preoþii au închis Catedrala din Timiºoara, pentru a nu permite demonstranþilor sã se adãposteascã de gloanþele unor ticãloºi.
Refuz sã mai discut despre Piaþa Universitãþii cu impostori !

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 16:44

DA AVETI MARE DREPTATE....CRED CA NU PREA AVEM CE DISCUTA....IN REST NUMAI DE BINE....!

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 16:49

ORI CUM LA VIRSTA DE 55 ANI GINDITI FOARTE ""LEJER,,, SI '' RAREFIAT,,, VOTEAZA MATALE SI LASA PE CEI ''MAI NAIVI'' IN PACE..................DECIT SA ALEGEM DERBEDEI SI BORFASI MAI BINE LIPSA..! O zi buna!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 19:35

De la: victor_chirica2007, la data 2009-10-07 16:49:13ORI CUM LA VIRSTA DE 55 ANI GINDITI FOARTE ""LEJER,,, SI '' RAREFIAT,,, VOTEAZA MATALE SI LASA PE CEI ''MAI NAIVI'' IN PACE..................DECIT SA ALEGEM DERBEDEI SI BORFASI MAI BINE LIPSA..! O zi buna!
:sml-

confused0006: Domnu Victor, in PRM nu sunt derbedei si borfasi, sunt oameni cinstiti, si ia spune matale cat v-au platit taranistii ca sa vorbiti la balcon , ? ca eu i-am vazut cum oamenii lu' Coposu dadeau "cadouri " helanci, Kenturi, parfumuri de firma si alte "atentii" la cei din Piata Universitatii ,ca sa faca tot circul care l-au facut !!!

Ticu
Pagini: << 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine credeti ca ar putea salva Romania?
Mergi la: