back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

cine credeti ca ar putea salva romania?

Pagini: << 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >> Sari la pagina:

Dorinel

3855 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 13:57

De la: tonsberg, la data 2009-09-26 13:44:09in momentul de fata singura SOLUTIE este , 2 ANI DICTATURA MILITARA ,care sa distruga toate cuiburile de nenorociti care au jefuit tara (executati fara drept de apel)facuta ordine in tara ,iar legea sa fie una pt toti, dupa care sa se faca alegeri prezidentiale si parlamentare si redata puterea de a conduce civililor. Alta solutie nu vad cum am scapa noi romanii de acesti NENOROCITI care au inrobit tara .CINE LE VINE DE HAC
Sa-mi dai si mie un exemplu in lume unde dupa ce s-a instaurat o dictatura militara ... dupa doi ani s-au organizat alegeri libere si s-a curatat sistemul de lichele ! O dictatura militara naste alte LICHELE si astea sunt mult mai periculoase decat cele actuale.

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
9am032662

6 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 14:39

da Dumnezeu si noi tinerii,ptr ca noi suferim cel mai mult,nu cei care ne conduc si care traiesc bn merci,ca 20 de palate in toata tara si de zeci de vacante in nu stiu ce insula,haideti sa ne unim si sa fim realisti sa ne gandim la viitorul nostru si al copiilor nostrii,sa ne gandim sa ducem o viata mai buna nu sa ne umplem buzunarele km fc astia din partide cu noi,nu credeti???

9am032662

6 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 14:40

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 14:59

De la: Dorinel, la data 2009-09-26 11:21:05
De la: iclezangelu, la data 2009-09-26 11:19:41VLAD TEPES AR SALVA ROMANIA
Nu cred ! Ar trage-o in teapa !

Deja avem pe cineva care ne-a propus þepe pentru corupþi în Piaþa Victoriei ºi, în fapt, ne-a tras þepe. Azi ne propune þepe, sub forma seringilor, pentru drogaþi.

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 15:02

De la: 111dinu, la data 2009-09-26 14:59:16
De la: Dorinel, la data 2009-09-26 11:21:05
De la: iclezangelu, la data 2009-09-26 11:19:41VLAD TEPES AR SALVA ROMANIA
Nu cred ! Ar trage-o in teapa !

Deja avem pe cineva care ne-a propus þepe pentru corupþi în Piaþa Victoriei ºi, în fapt, ne-a tras þepe. Azi ne propune þepe, sub forma seringilor, pentru drogaþi.
Bine zis !!!!

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 15:33

Fiecare roman este responsabil pentru salvarea Romaniei. Nu asteptati sa faca nimeni asta, fiecare dintre voi are datoria sa elimine de langa el hotii si banditii. Fiecare roman trebuie sa stie ca hotii si banditii marunti sustin hotia la nivel inalt, pe acestia se sprijina puterea actuala din Romania. Faceti bine si demascati orice act de furt si coruptie cu care va intalniti atunci cand lucrati la bunastarea voastra. Nu va fie frica de nimic, dreptatea intodeauna trebuie sa triumfe. Nu uitati ca toate nedreptatile sunt inlantuite si pentru a scapa de una este nevoie sa scapam de toate. Numai daca veti fi responsabili veti putea face asta. Salvarea Romaniei depinde de fiecare dintre noi. Acestea nu sunt vorbe aruncate, aceasta este realitatea. Romani nu mai fiti lasi, nu va fie frica de " probleme". Problemele voastre sunt tocmai ceea ce va doriti! Salvati Ramania din mainile unor ticalosi prin resposabilitatea voastra!

9am051172

2 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 15:44

De la: click_cont, la data 2009-09-26 15:33:19Fiecare roman este responsabil pentru salvarea Romaniei. Nu asteptati sa faca nimeni asta, fiecare dintre voi are datoria sa elimine de langa el hotii si banditii. Fiecare roman trebuie sa stie ca hotii si banditii marunti sustin hotia la nivel inalt, pe acestia se sprijina puterea actuala din Romania. Faceti bine si demascati orice act de furt si coruptie cu care va intalniti atunci cand lucrati la bunastarea voastra. Nu va fie frica de nimic, dreptatea intodeauna trebuie sa triumfe. Nu uitati ca toate nedreptatile sunt inlantuite si pentru a scapa de una este nevoie sa scapam de toate. Numai daca veti fi responsabili veti putea face asta. Salvarea Romaniei depinde de fiecare dintre noi. Acestea nu sunt vorbe aruncate, aceasta este realitatea. Romani nu mai fiti lasi, nu va fie frica de " probleme". Problemele voastre sunt tocmai ceea ce va doriti! Salvati Ramania din mainile unor ticalosi prin resposabilitatea voastra!

Excelent comentariu!!!! Asa este. Depinde doar de noi sa ne fie mai bine

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 15:52

De la: click_cont, la data 2009-09-26 15:33:19Fiecare roman este responsabil pentru salvarea Romaniei. Nu asteptati sa faca nimeni asta, fiecare dintre voi are datoria sa elimine de langa el hotii si banditii. Fiecare roman trebuie sa stie ca hotii si banditii marunti sustin hotia la nivel inalt, pe acestia se sprijina puterea actuala din Romania. Faceti bine si demascati orice act de furt si coruptie cu care va intalniti atunci cand lucrati la bunastarea voastra. Nu va fie frica de nimic, dreptatea intodeauna trebuie sa triumfe. Nu uitati ca toate nedreptatile sunt inlantuite si pentru a scapa de una este nevoie sa scapam de toate. Numai daca veti fi responsabili veti putea face asta. Salvarea Romaniei depinde de fiecare dintre noi. Acestea nu sunt vorbe aruncate, aceasta este realitatea. Romani nu mai fiti lasi, nu va fie frica de " probleme". Problemele voastre sunt tocmai ceea ce va doriti! Salvati Ramania din mainile unor ticalosi prin resposabilitatea voastra!

Mã scuzi cã voi aplica îndemnul tãu într-o altã ordine decât cea propusã de tine. Acesta este ºi motivul pentru care îmi cer scuze.
Înainte de a lua de guler "hoþii ºi bandiþii mãrunþi", aºa cum propui, ca un novice ce sunt am luat atitudine împotriva Elenei Udrea ºi împotriva îmbogãþirii ilicite a familiei Bãsescu. Sper ca userul black sã mã mai educe în alegerea prioritãþilor. Mea culpa !

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 15:57

De la: 111dinu, la data 2009-09-26 15:52:26

Mã scuzi cã voi aplica îndemnul tãu într-o altã ordine decât cea propusã de tine. Acesta este ºi motivul pentru care îmi cer scuze.
Înainte de a lua de guler "hoþii ºi bandiþii mãrunþi", aºa cum propui, ca un novice ce sunt am luat atitudine împotriva Elenei Udrea ºi împotriva îmbogãþirii ilicite a familiei Bãsescu. Sper ca userul black sã mã mai educe în alegerea prioritãþilor. Mea culpa !

Incepe de unde doresti dar ai grija ca "morile de vant" se sprijina si ele pe ceva. In rest multa bafta!

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 16:36

De la: click_cont, la data 2009-09-26 15:57:26
De la: 111dinu, la data 2009-09-26 15:52:26

Incepe de unde doresti dar ai grija ca "morile de vant" se sprijina si ele pe ceva. In rest multa bafta!

Este o remarcã înþeleaptã, însã, peste douã luni, trebuie sã-l "ungem" la Cotroceni pe cel care ne va da sau nu peste degetele "bãgate în visteria statului". Deocamdatã sunt focalizat pe termen imediat!

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 18:58

Corect. Chiar daca suna idealist, mai bine asa decat sa tot astepti sa fii salvat. De fapt, viata e mult mai frumoasa cand nu astepti salvarea din afara.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
daniel_ct68

8 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 21:49

sigur nu va fi nimeni care sa salveze romania ; vor fi mult mai multi care sa o fure si sa fure; daca mai este, ce? toti vor sa se salveze pe ei si sa cumpere si ultimu mertan care se va fabrica < candva>

daniel_ct68

8 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 21:53

ar trebui sa fim toti responsabili pentru asta dar ce ne pasa sau ce ne intereseaza daca totul e ok sau suntem prea ocupati cu cele de zi cu zi

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 00:12

dar vrem cu adevarat sa fim salvati?

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 10:25

De la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-09-27 00:12:19dar vrem cu adevarat sa fim salvati?

Nici vorba....multi nu stiu ce isi doresc....odata eliminata coruptia, spaga si "pilele" multi vor murii de foame....chiar si din randurile noastre... nu vor mai stii ce si cum sa faca, sa faci o facultate....va fi intradevar ceva extraordinar... doctori ce vor cunoaste meserie....insa cu 80% mai putini in fiecare an....amenzi mai multe......etc Oare chiar vrem schimbarea ?

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 21:42

De la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-09-27 00:12:19dar vrem cu adevarat sa fim salvati?

Eu nu...ca stiu sa inot.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
merisia

52 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 23:39

DOAR EU POT SALVA ROMANIA.DUMNEZEU MI-A INCREDINTAT UN PLAN.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 23:44

De la: merisia, la data 2009-09-27 23:39:03DOAR EU POT SALVA ROMANIA.DUMNEZEU MI-A INCREDINTAT UN PLAN.
Si rivalul lui ce spune>? Ca s-ar putea sa ai nevoie si de aprobare de la el. In triplu exemplar.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am062279

1 mesaj
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 09:27

Monarhia constitutionala -cu cine?

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 13:30

De la: 9am062279, la data 2009-09-28 09:27:43Monarhia constitutionala -cu cine?

Cu Traian Întâiul din 2009 ºi regina Elena Udrea !

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 23:07

De la: merisia, la data 2009-09-27 23:39:03DOAR EU POT SALVA ROMANIA.DUMNEZEU MI-A INCREDINTAT UN PLAN.

Si care e planul? Cu depasire la hectar sau fara?

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
merisia

52 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 00:36

CREDEȚI SAU NU ..,ESTE ADEVARAT...M-AM ÎNTORS DIN MOARTE CLINICÃ PENTRU VOI...DUMNEZEU M-A ÎNTORS...DAR VOI SCRIE SCURT ȘI NU VOI MAI REVENII...VA SPUN TOTUȘI ...VIN VREMURI GRELE PE PÃMÎNT. SE CONTUREAZÃ DEJA AL 3-LEA RÃZBOI MONDIAL.DAR VOI ... VEȚI FI POPORUL CE VA ÎNVAȚA OMENIREA CE ÎNSEAMNA DRAGOSTEA...NUMAI POPORUL ROMAN POATE ANULA RÃZBOIUL DIN VIITOR. AMIN !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 05:50

De la: Dorinel, la data 2009-09-26 13:57:47
De la: tonsberg, la data 2009-09-26 13:44:09in momentul de fata singura SOLUTIE este , 2 ANI DICTATURA MILITARA ,care sa distruga toate cuiburile de nenorociti care au jefuit tara (executati fara drept de apel)facuta ordine in tara ,iar legea sa fie una pt toti, dupa care sa se faca alegeri prezidentiale si parlamentare si redata puterea de a conduce civililor. Alta solutie nu vad cum am scapa noi romanii de acesti NENOROCITI care au inrobit tara .CINE LE VINE DE HAC
Sa-mi dai si mie un exemplu in lume unde dupa ce s-a instaurat o dictatura militara ... dupa doi ani s-au organizat alegeri libere si s-a curatat sistemul de lichele ! O dictatura militara naste alte LICHELE si astea sunt mult mai periculoase decat cele actuale.
Ce gindire logica ai. Nu ma asteptam la un ratoi....
Nu stiam de ce am groaza de o dictatura. Cum spunea cineva parca imi patineaza mintea. De fapt am o intuitie de ceea ce lasa in urma. Mai rau decit pina la ea. cu toate ca eu in dictatura ma simteam ca intr-o mocirla. Adica caldut.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 05:51

De la: merisia, la data 2009-09-29 00:36:58CREDEȚI SAU NU ..,ESTE ADEVARAT...M-AM ÎNTORS DIN MOARTE CLINICÃ PENTRU VOI...DUMNEZEU M-A ÎNTORS...DAR VOI SCRIE SCURT ȘI NU VOI MAI REVENII...VA SPUN TOTUȘI ...VIN VREMURI GRELE PE PÃMÎNT. SE CONTUREAZÃ DEJA AL 3-LEA RÃZBOI MONDIAL.DAR VOI ... VEȚI FI POPORUL CE VA ÎNVAȚA OMENIREA CE ÎNSEAMNA DRAGOSTEA...NUMAI POPORUL ROMAN POATE ANULA RÃZBOIUL DIN VIITOR. AMIN !

Noi ce crezi ca facem aici? Jucam sotron?

Celina

180 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 08:29

Dictatura militaara apoi monarhia ar salva Romania~ Daca vom vota iar anapoda, razatorul;sa traiti ei ;;iar bine,;; sa alergam sa i pupam , mana sa i cerem autografe vom ajunge sa fim vanduti la ;FMI; datorita datoriileor mari care le au facut; gaozarii; in bugetul Romaniei sa se distreze ei bine! Oalta lege;18; o justitie dreapta, legi drepte ar salva Romania! Cine sa le faca?? Daca toti sunt ;majiti;!

-
9am095133

28 mesaje
Oras: Miercurea Ciuc

Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 15:59

A facut cineva vreun portret robot al SALVATORULUI ROMANIEI?

Stie cumva tot românul (ori macar majoritatea simpla dintre ei) in ce fel de salvator sa creada?

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 16:07

De la: 9am095133, la data 2009-09-29 15:59:48A facut cineva vreun portret robot al SALVATORULUI ROMANIEI?

Stie cumva tot românul (ori macar majoritatea simpla dintre ei) in ce fel de salvator sa creada?

Salvatorul României este o ea ! Este Elena Udrea ! Cu cât mai multe tampoane absorbante pedeliste, cu atât mai multe depozite de gunoi ecologiste. Baºaca seringile de la drogul prezidenþial. Am pus pe locul doi preºediontele în funcþie, fiindcã acesta are doar o funcþie decorativã. Elena Udrea Cocoº conduce România ! În curând, vom plãti Elenei inclusiv parcãrile din curte.

9am_anonim

126 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 17:24

Scrisoare-Cristiana Alexandra Levitchi

De azi refuz sa mai platesc impozite, refuz sa mai am carte de munca in acest stat guvernat de oameni incapabili, corupti,ne-educati, care nu au in vedere decat propriul interes. Refuz sa mai finantez politicieni imbecili si amante care sfideaza o tara intreaga. Nu as avea nimic impotriva doamnelor apropiate presedintelui tarii, dar cand ele beneficiaza de bugete de milioane de euro printre care sunt si banii mei, banii parintilor mei, banii angajatilor mei,am o mare problema. E un blowjob mult prea scump! Refuz sa mai platesc taxe la stat – de ani de zile platesc sute de milioane de lei impozite pentru un stat care nu ma sprijinain nici un fel..platesc zeci de milioane pentru Sanatate,desi sunt constienta ca daca voi ajunge vreodata intr-un spital din Romania, voi fi tratata mizerabil.

De ani de zile,refuz sa ma mai uit la televizor, mi-e greata de politicienii romani, nu ma duc la vot pentru ca nu am pe cine sa votez, imi vine sa vomit cand vad panourile publicitare din campanii electorale gen –“noua ne pasa de Dumneavoastra”, refuz chiar si sa ma plang, pentru ca sunt mult prea ocupata sa imi castig existenta – cu toate acestea, cand se apropie data de 25 a lunii, in mod mecanic ma impacientez sa fac rost de banii care trebuie platiti la stat, pentru ca, nu-i asa? - “cu statul nu te joci”.

Dar iata ca suntem in plina criza, iata ca pentru prima data nu am reusit sa platesc taxele la stat si mi-au fost blocate conturile! Si asta m-a ajutat sa ma trezesc, am deschis ochii, m-am uitat in jurul meu cu atentie, am pus intrebari,am deschis televizorul pentru prima oara in ani de zile...si ce am vazut? EBA si Becali ma reprezinta in Parlamentul European, Elena Udrea beneficiaza de bugete de milioane de Euro de care dispune cum o taie capul, doamna Ridzi arunca 86 milioane de Euro pe o telecabina cand exista orase in Romania care nu au nici macar un spital de Doamne Ajuta, domnul Patriciu vinde Petromidia pentru cateva miliarde din care sunt curioasa daca plateste vreo taxa la stat. j

Jocuri politice murdare, politicieni corupti si curve, haos total, o tara vanduta pe nimic de niste agramati care nu si-au vazut decat propriul interes– macar daca ar fi vandut-o scump!, investitori straini care efectiv nu au cu cine discuta in Romania si se lupta cu morile de vant… si toti oamenii de calitate pe care ii cunosc stau cu capul bagat in nisip. L-am avut si eu, pana astazi - dar am realizat ca oricat de multi bani as face,oricate tari as vizita, oricate carti as citi, oricat as incerca sa nu ma las afectata, at the end of the day, traiesc tot aici si tactica strutului imi va face mai mult rau pe termen lung decat daca m-as implica acum.

Nu se mai poate asa! Enough is enough! Romania nu este doar o tara de hoti,de agramati, de curve, de parveniti, de oameni fara coloana vertebrala. Sa protestez prin a nu imi plati taxele nu este suficient, desi daca ar mai face-o si altii,s-ar putea declansa ceva. Fac apel catre toate persoanele integre, capabile, educate, care au cladit ceva prin munca lor, fara sa fure, sa ia atitudine pentru a stopa prostia ce ne afecteaza pe toti. Sunt milioane de tineri destepti, multi dintre ei muncesc peste 12 ore pe zi pentru multinationale sau pentru businessul lor propriu, oameni educati, in Romania si peste hotare, oameni care au gestionat milioane de euro, oameni cu viziune, talent, pro-activi, integri, care stiu sa comunice eficient si stiu ce inseamna sa livrezi, stiu ce inseamna un deadline,stiu ce inseamna reresponsabilitatea….sunt sute de mii de romani de calitate, plecati din Romania pentru a produce si a consuma in alte tari, cladind economia altor state. S-ar intoarce maine in Romania daca nu ar fi circul care este acum aici.
Trebuie sa luam atitudine, trebuie sa facem o schimbare, este nevoie de o Miscare a Romanilor cu Coloana Vertebrala! O Miscare de Intoarcere Acasa, atat a romanilor plecati slugi in alte tari, cat si a celor care, desi am ales sa ramanem aici, suntem absenti, pasivi, indiferenti si suportam ce ni se intampla doar visand la urmatoarea iesire din tara. E nevoie de o miscare in care leaderii sa fie testati si para-testati, asa cum se intampla cand esti angajat intr-o companie multinationala, fara sa fie acceptati daca nu li se dovedeste integritatea si eficienta. O miscare a oamenilor care nu au mai fost implicati in viata politica, neintinati, ne-spalati pe creier, ne-jigoditi. O miscare fara traseisti politici sau scursuri de la alte partide. Este nevoie de o miscare a oamenilor destepti, tineri, cu atitudine, experti in domeniul lor.

Si tu si eu cunoastem cel putin 5 oameni inteligenti care ne-ar putea reprezenta mai bine in Parlamentul European decat EBA sau Becali. Oare de ce nimeni nu actioneaza? Daca acum cinci ani ne-am fi implicat cu totii macar o ora pe saptamana, in mod sigur nu s-ar fi ajuns aici. Cati bani furati, cate proiecte blocate, cate fonduri nefolosite in cinci ani de zile? Daca am dialoga constructiv, daca ne-am intalni o ora pe saptamana, daca am actiona, daca am putea aduna si monta toti oamenii destepti, corecti, conectati, creativi, eficienti pe care ii cunosc eu si pe care ii cunosti tu s-ar vedea si simti diferenta in cinci ani de acum incolo.

Avem un plan de organizare, avem un plan de finantare, avem usi deschise catre marile centre politice si financiare care cauta in Romania un interlocutor nou. Nu credeti ca si marilor puteri le-ar face mai multa placere sa discute cu oameni educati decat cu agramatii parveniti ce reprezinta interesele Romaniei in momentul de fata?

Propun infiintarea unei Miscari a Corporatilor - oameni din banci, industrie, finante, firme de avocati, experti PR, intreprinzatori privati care au calitatile necesare sa scoata tara din criza. Este singura solutie viabila pentru Romania de acum. Tara asta se poate pune pe picioare numai daca s-ar uni toti oamenii capabili pe care ii avem in toate domeniile - creierele vanate de toate companiile multinationale, corporati educati, care gestioneaza bugete de miliarde, conduc sute de mii de angajati, sunt cosmopoliti, stiu sa negocieze / sa munceasca / sa comunice intr-un mediu international, intr-o piata globala, nu au doar viziune limitata de speculant din Pipera Tunari.

Este nevoie de o alternativa in Romania. Este nevoie de o MISCARE in valorile careia sa ma regasesc si eu, sa se regaseasca si Andreea Minescu, prietena mea, care la 26 de ani are firma ei,facuta fara ajutorul nimanui, munceste 13 ore pe zi si seara mai merge si la cursuri de German Business.

In care sa se regaseasca si Ileana Badiu, Managing Partner la una dintre cele mai mari agentii de publicitate, care munceste 14 ore pe zi chiar si in luna a opta de sarcina si Tereza Valcan, expert in PR, care a studiat in State, face MBA la Londra, s-a intors a munceasca in Romania si ar putea sa ne reprezinte in mod sigur mai bine decat EBA

Radu Manolescu, care la 28 de ani si-a facut firma lui de Head-Hunting, fara ajutorul nimanui si a adus-o in topul firmelor de profil si doamna Camelia Sucu, ajunsa in TOP Capital fara sa fure un leu, prin munca sa de ani de zile si doamna Mihaela Nicola, guru-ul publicitatii din Romania

Maria Lucia Hohan, designerul ale carei creatii se vand in toata lumea si care a ajuns unde a ajuns prin propria sa munca si Pepe Berciu, care a studiat la Londra si are businessul sau de succes si fratii de la Fratelli, care cu creativitate, pasiune si munca s-au impus in viata de noapte a capitalei.

Violeta Balan, care a terminat cu Magna Cum Laudae o facultate de drept din America, munceste pentru una dintre cele mai mari firme de avocatura din lume si s-ar intoarce maine acasa dar nu are la ce si Horia Mocanu, primul roman admis la Harvard, care scrie istorie intr-o tara vecina si Edy Uzunov, proprietarul agentiei Regatta, cultivat, meloman, impecabil.

O miscare in care sa se regareasca si Floriana Jucan, jurnalista erudita ce s-a incapatanat sa educe cititorul de presa din Romania si a reusit sa impuna pe piata o revista fara femei dezbracate si barfe dezgustatoare si Fady Zaidan, cel mai conectat si charismatic manager pe care il cunosc si Loredana Salcianu, avocata care a avut curajul acum patru ani sa plece dintr-o multinationala si sa isi deschida propria ei firma de avocatura.

Angela Teodora Burz, intreprinzatoarea eleganta care si-a facut bagajul si a plecat sa faca business in Shangai, dar duce dorul prietenilor din Romania. Diana Dondoe, care i-a sfidat pe toti cei ce au respins-o in Romania, ajungand prin munca, perseverenta si consecventa unul dintre cele mai celebre top modele ale lumii, facand milioane cu o detasare eleganta si impresionand lumea intreaga prin eruditia sa.

Bogdan Voica, la 30 de ani manager al uneia dintre cele mai cunoscute si exclusiviste agentii imobiliare din Europa si Eveline Pauna, care la 20 de ani, face o facultate, lucreaza 10 ore pe zi, scrie la Q Magazine si in putinul timp liber merge la Opera. Raluca Safta, care la 23 de ani a avut curajul sa isi deschida propria ei firma de relocari si a ajutat sute de expatriati, directori de companii multinationale sa se relocheze in Romania. Damian Draghici, cu IQ de geniu si cu premiul Grammy care a ales sa se intoarca in Romania la radacinile sale.

Aceasta este Romania mea! Nu Vanghelie, EBA sau Becali!! Si acestia sunt doar cativa dintre oamenii pe care ii cunosc. Mai sunt atatea milioane de oameni destepti si muncitori, corecti si educati, capabili si integri. Ma intreb, atatia oameni destepti nu se rusineaza ca sunt reprezentati de Gigi Becali si de EBA? Ma ingrozesc la gandul ca EBA va negocia pentru Romania fonduri de zeci de milarde de Euro! Nu va este rusine ca sunteti condusi de un om politic care nici macar nu poate sa pronunte Google? Nu va este rusine sa va dati la o parte cand in masinile cu girofar trece un agramat, un hot sau o papusa blonda cu tupeu si cu un singur talent, platit mult prea scump? Din banii vostri?

Am innebunit eu sau am innebunit noi cu totii sa stam pasivi in timp ce suntem calcati in picioare pe banii nostri? Ei bine, mie mi-a ajuns. Imi este rusine ca am stat cu mainile in san si s-a ajuns ca astazi sa fiu reprezentata de o domnisoara din Bamboo si de un cioban. Asa ca voi lua atitudine. Si va rog si pe voi, toti cei ce credeti ca nu va reprezinta cei din scena politica de acum, sa luati atitudine.

Sa gasim si sa sustinem oameni de care sa fim mandri ca ne reprezinta. Sa identificam valorile si sa le convingem sa se implice. Daca avem echipa, tot restul vine de la sine. Stiu ca ei exista, trebuie doar treziti. Trebuie sa facem ceva. Nu e suficient sa ne plangem, sau sa bagam capul in nisip. Trebuie actionat. Eu nu mai astept o minune, ma apuc de treaba. Voi lupta!

Pentru un grup de oameni capabili, care pot revolutiona un sistem de care toata lumea este satula.
Pentru o Romanie condusa de oameni destepti si integri.
Pentru o Romanie care sa fie un player international, nu “parasuta” de pe centura Europei.
Pentru o Romanie bogata, cu batrani bine ingrijiti, cu tineri carora sa li se ofere perspective, cu strazi fara gropi, cu hoti bagati dupa gratii, cu milionari pe merit, nu din furat.
Pentru un viitor mai bun pentru mine si pentru copiii mei, in tara mea, nu printre straini.
Pentru o Romanie de vulturi, nu de struti cu capul in nisip si posteriorul la dispozitia tuturor analfabetilor.

Sper sa nu va simtiti jigniti de exprimarea plastica, este doar realitatea! Suntem vulturi doar in businessul nostru, in zona noastra de confort sau cand iesim din tara, asta daca nu ne trateaza vreun strain de sus pentru ca avem pasaport romanesc.

Ajunge! Haideti sa ne trezim!

CRISTIANA ALEXANDRA LEVITCHI
psihoterapeut-psiholog clinician specialist
mobil - 0723.771.441
spital clinic - 323.22.30/228
cabinet -222.02.85
web- www.sensart.ro blog - cristianaalexandralevitchi.wordpress.com
email- cristiana.alexandra.levitchi@sensart.ro

9am_anonim

126 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 17:36

Mai este o scrisoare a lui Serban Huidu care a aparut in site-ul lui personal pe 8 iunie 2009 www.serbanhuidu.ro/2009/va-acuz-de-m-am-saturat-de-romania/

Am mai citit o asemenea scrisoare de Mihai Bendeac publicata in blogul lui personal.

Daca nu ati apucat sa cititi deja pe blogul lui Mihai Bendeac, puteti citi aici scrisoarea deschisa pe care actorul o adreseaza unui prototip de om (mult prea des) intalnit in societatea zilelor noastre. Si daca v-ati obisnuit pana acum sa radeti cu gura pana la urechi de topurile lui Bendeac sau de marturisirile sale comice prin sinceritatea lor, pregatiti-va pentru un text dureros de adevarat...

"Dragi cocalari,
Ati castigat. Voi si ai vostri v-ati fu..t nevestele prost (caci numai prost puteti) si iata ca samanta voastra mizerabila da rod. Ne acaparati. Ati reusit sa va "educati" progeniturile hidoase in spiritul kitch-ului, mitocaniei, nesimtirii, manelismului infect... Felicitari! Romania e pe cale sa devina a voastra. Dar atata timp cat inca mai putem si noi respira/vorbi/privi, dati-ne voie sa radem de voi.
Dati-ne voie sa va ironizam. Nu va fie teama. Sunteti pe drumul cel bun si in curand veti ajunge indeajuns de puternici incat sa-i luati pe astia ca mine si sa-i dati la lei. Pana atunci insa...

- cojile de la semintele scuipate pe asfalt nu dau rod. Nu incoltesc! Va jur! Stiu ca voi nu ati prea mers pe la scoala dar credeti-ma pe cuvant ca am facut biologie in liceu. N-o sa creasca niciodata floare sau bostan din ciment. Asa ca folositi un cornet.

- daca folositi cornet (putin probabil) va imploram sa rupeti foi din Manele magazin ca Marin Preda si Eminescu n-au nicio vina.

- tricoul mulat se poarta pe un corp perfect. Stiu ca in lumea voastra perfect inseamna atat mers la sala si inghitit steroizi cu pumnu' ca ghiolbanu cat si burta de bere si ceafa plina de slana. Noi insa ne facem datoria...

- Nu ne deranjeaza ca ascultati manele atata timp cat "ascultati" nu se transforma in "ascultam". Orice aparat de redat muzica are un buton pe care scrie volum...

- Stiu ca banii sunt singurul vostru Dumnezeu si daca ai bani esti "de valoare" dar exista niste chestii de noi le platim si ele se numesc impozite la stat. Stiu ca un manelist de-al vostru ii face "printesei lui" inmormantare de 50 de mii de euro fara sa-l intrebe cineva despre provenienta banilor dar daca reprezentantii vostri conduc finantele, politia si justitia din Rromania, puneti-ne si noua o vorba buna... Multumim anticipat.

- va rugam mult sa nu mai filmati videoclipuri la opera. Noi v-am dat televiziunile, lasati-ne la schimb opera si teatrele!

- "De puta madre" inseamna "p..da ma-tii". Ne bucuram ca majoritatea purtati tricouri cu aceasta sintagma. Inseamna ca mesajul nostru a razbatut pana la voi.

- Ne aratam realmente ingrijorati de aceasta cumplita molima care a cuprins intreaga comunitate cocalareasca si anume foto fobia. Stim ca medicii nu sunt de-ai vostri ca nah, au facut scoala multa ai dracu' tocilari, dar puteti apela cu incredere. Probabil e ingrozitor sa fii nevoit sa porti ochelarii de soare si-n baie...

- Suntem incantati ca ati invatat sa folositi programe gen "Photo shop". Nimic nu e mai frumos decat sa vezi o minune carliontata, in rochie de leopard si 5 kile de aur pe prima pagina din "The Sun". Si suntem incantati ca in pozele de Hi5 va inconjurati de stelute, brizbrizuri...
- Faptul ca reusiti sa manevrati cate 3 telefoane mobile in acelasi timp este o calitate demna de homo sapiens. Deci iata ca teoria lui Darwin se sustine...
- pantofii cu botul ridicat semnifica ceva religios? Sau e chestie de potenta?
- Tunningul cu geamuri fumurii, evacuare zgomotoasa si parasolar cu mesaj nu e foarte indicat. Stim ca trebuie si cocalarul sarac sa aiba o ocupatie dar...
- Apreciem faptul ca mergeti toti pe scutere fara casca! Ne dati sperante... Dar va atragem atentia ca atunci cand pe un motor sau pe o motoreta sau pe o bicicleta sau pe un scuter se afla un el si o ea dintre care el are casca si ea nu, se traduce prin : "Mori fa in mortii ma-tii!" Ma rog... Asta nu le deranjeaza pe femeile din Romania intrucat aceasta atitudine reprezinta o normalitate in relatia dintre sexe in tara noastra.

Ar mai fi multe de spus dar daca ai parcurs aceasta "scrisoare" inseamna ca deja ai citit de doua ori mai mult decat toata familia ta in intreaga ei existenta. Nu vreau sa te obosesc. Ne vedem la mall, Cu drag, Mihai Bendeac"
In urma carui eveniment s-a nascut scrisoarea asta...

"Am plans de ciuda ca ne vor strivi visele"
Vineri seara am oprit la o benzinarie ca sa alimentez scuterul (folosesc rar in perioada asta "decaportabila" caci cu motoreta e mai simpla viata in oras). Pun eu 3 litri fara plumb si intru sa platesc. In fata mea, o doamna. Achita. Scot si eu banii din buzunar si n-apuc sa-i intind ca in incinta patrunde val-vartej un cocalar la vreo 40 de ani. Tricou Adidas, bermude Adidas, papuci Adidas, sapca Adidas, creier Adidas.
- Cine p..a mea si-a lasat motoreta aia la pompa ca a incurcat tot acolo?!
- Eu. Dar de ce am incurcat?! Ma recunoaste, dar dupa 3 secunde de pauza se decide sa nu lase garda.
- Pai de ce-ai lasat-o acolo?!
- Pai unde s-o las? Daca eram cu masina, unde o lasam pana achitam benzina?! Benzinarul intervine si el :
-Cu ce a incurcat domnule?! Plateste si pleaca.
- Pai ce p..a mea baaaaa!!! Am ajuns sa stau ca prostu' dupa o motoreta?! Eu zic : "Pai cine va pune? Stati ca desteptul!
- Ma iei la misto?! Ce p..a mea!!!

Ies afara. Masina ghertoiului, un BMW X6, era parcat la 3 milimetri de scuter. Zice
-Poate mi-o zgarii.
Nu i-am zgariat-o. Am plecat si m-am oprit dupa 200 de metri. Am tras pe dreapta si am plans protejat de casca. Da, recunosc! Am plans! Am plans pentru ca mi-am imaginat ce s-ar fi intamplat daca as fi fost un roman obisnuit si nu "vedeta" de la televizor. M-ar fi omorat?

Am plans pentru ca astia vor ajunge atat de multi incat ne vor ingropa. Am plans pentru ca pe ala nu-l va intreba nimeni din ce bani si-a luat BMW-ul. Am plans de ciuda ca ne vor strivi visele. Am plans pentru frate-meu care are nesansa de a creste langa ei. Am plans pentru ca am ajuns la decizia de a nu avea copii vreodata caci nu vreau sa traiasca in lumea astora. Caci lumea va fi a lor! Nu va mintiti! Nu va amagiti! Va fi lumea lui Salam si a lui Guta! Lumea camatarilor, smenarilor, manelistilor, cocalarilor, burtosilor, nesimtitilor. Pentru ca nevestele si gagicile astora sunt mereu gravide! Pentru ca fiecare au cate 4-5 copii.

Apoi m-am revoltat! Si m-am gandit ce mult mi-as dori sa am pistol legal, cu permis, si de cate ori se intampla sa dau peste un animal ca asta sa trec pe langa el si sa-l injur in soapta de mama. El va lua foc si ma va lovi. Eu scot pistolul si poc! Direct in cap! Legitima aparare. Cat despre faptul ca astia fac copii, cu regret va spun ca usor-usor devin extremist in cel mai dur sens al termenului.

Probabil ca mai sunt si alte apeluri pentru schimbarea clasei politice din Romania.

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 01:33

a inviat " din morti" ,cumva ,Tepes ?

....desi...parca seama cu o replica din filmul acela de pe tvr. 1." B...GALACTICA"...

Pagini: << 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine credeti ca ar putea salva Romania?
Mergi la: