back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

cine credeti ca ar putea salva romania?

Pagini: << 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 >> Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 14:42

Carnaval sau octoberfest. Asta trebuie. Ziua recoltei se poate transforma in carnaval. Dar ar fi mult mai bine la sfirsitul lui iulie. Ca e cald.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 14:44

Ziua recoltei se poate transforma in carnaval. Dar la sfirsitul lui iulie e mai bine, ca e cald si sint concedii.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am116575

10 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 15:23

România poate fi salvatã de cãtre agriculturã ºi turism. Chiar dacã sunt restricþii privind valorificarea produselor în UE sepot gãsi pieþe de desfacere. Produsele agricole sunt o marfã vandabilã. Sprijinirea agriculturii prin implicarea statului poate fi soluþia cu rezultate imediate (1an). Discuþia turismului este mai complicatã ºi nesesitã investiþii strategice pe o perioadã de timp medie (pânã la 5 ani). Nu uitaþi cã avem un Minister de Externe ce poate pune la dispoziþie informaþiile necesare unei acþiuni coerente de marketing din partea ,,statului,,. Statul în situaþia actualã poate sã+ºi aminteascã ºi de schimburile economice numite ,,barter,, adicã schimburi de produse în naturã. E o soluþie bunã Nu ºtiu! S+o încercãm. Analiza se poate face numai ,,sus,, pe oferte concrete ºi necesitãþi.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 15:29

De la: phoenixbird2003, la data 2009-09-23 12:34:07Romania trebuie sa se schimbe...in anul 2003 s-a constituit o organizatie de tip militar si strategic la initiativa cuiva care a prevazut ca lucrurile in tara asta se vor inrautatii...initiativa am luat-o.avem nevoie de voluntari pt a duce mai departe aceasta miscare...cu voi vom putea dobora acest sarpe veninos care sta incolacit in jurul tarii.si eu ca si voi as vrea sa vad unu ca vantu ,voiculescu,sau patriciu care a vandut zacamintele tarii,intr-un penitenciar de maxima securitate sa-si astepte pachetul de la rude,sa stea lg cei care poate de nevoie au fost impinsi sa faca rele,sau lg cei mai periculosi criminali...noi..poporul treb sa ne conducem singuri tara .iar aceasta organizatie ar trebui in permanenta sa fie o structura de control a banului public sau a activitatii conducerii tari.suntem a -7a tara ca marime de pe continent cu o populatie considerabila,in 20 de ani ar fi trebuit sa fim printre cele mai importante tari din europa.nu pentru asta au murit tinerii in 89?ce am ajuns acum..sa ne fie rusine cu noi insine..pe cand cei care ne conduc sunt mana in mana cu lumea interlopa.la noi toate constructiile dureaza ani buni si cand se termina se incep altele tot pt a cheltui banul public..si toate firmele sunt straine.cand nu mai putem si economia e la pamant ne spun ca nu am progresat si treb sa marim taxele.poporul roman e ingenuncheat de catre proprii nostri compatrioti care ar trebui sa ne apere.medicametele,asigurarile medicale aproape ca nu mai exista.sa nu mai vb de justitie sau televiziune care incearca sa ne sperie sau sa ne manipuleze in fiecare zi.ajunge.haideti sa punem stop...alaturati-ne noua..haide-ti sa formam un grup mare din poporul nostru care sa puna capat coruptiei...sa aducem noi tara pe un drum mai bun.avem de toate ,clima perfecta..relief perfect...avem o gramada de zacaminte si noi inca ne mai indatoram sa importam...pana cand???astept raspunsuri astept voluntari....sa fim armata care intr-adevar are grija de romania...si poate pe urma,ii vom indrepta si pe ceilalti...PENTRU ROMANIA

HAI LA LOZINCI ! HAI LA LOZINCI ! parca-i fi vladidec si,l-am intrebat si pe el si te voi intreba si pe tine : CUM poate sa conduca Poporul ? fizic,te-ntreb ....cum poate sa faca asta ? prin rotatie ? azi sau o saptamina eu,apoi tu,apoi x ?frate POPOR suntem toti traitorii din acest spatiu si ne incadram in aceasta notiune atita timp cit nu miscam in front - adica nu ne individualizam ! in clipa in care iesi prin ceva in fata - de ex. tu esti Seful acestei organizatii - NU mai esti "Popor" ! si daca tu esti Sefu',un altul este mina ta dreapta.... iar un altul mina ta stinga; unul e cu dogma ,altul cu banii pe mina si aici.,eh,mai cunoastem ... deci ,cei citiva care CONDUC aceasta organizatie nu mai sunt Popor,intelegi ca ei NU pot vorbi in numele a milioane de oameni ci doar a celor afiliati ? intelegi ceva din ce zic ? iar masa de manevra ,adica ceilalti nu pot altceva sa faca decit sa se Supuna,ceea ce voi sustineti ca trebuie sa se termine o data cu supunerea si manipularea si sunteti in contradictie cu ce ziceti !

9am129302

3 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 15:33

Propun ca slvator al romaniei pe minutemaid...e singurul care (dupa parerea mea) are dreptate...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 15:38

De la: 9am129302, la data 2009-09-23 15:33:05Propun ca slvator al romaniei pe minutemaid...e singurul care (dupa parerea mea) are dreptate...

Unde e? ca nu mai e din decembrie.

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 15:39

De la: phoenixbird2003, la data 2009-09-23 14:30:26actiune civica ,pasnica,asumata????da ..bun hai sa facem cum zici tu...si dupa ce vom face aceasta actiune...pe domnul vantu sau voiculescu sau patriciu...sau parlamentarii care baga banii nostrii in buzunar prin diferitele firme care le detin prin intermediari,ii vor apuca mustrarile de constiinta si vor veni in genunchi sa-si ceara iertare pt ce au facut.nu mai fi naiv...vezi realitatea...lasa otv-ul sau postul acasa...pt ca asa te comporti...gandeste realist ,fi demn si spune stop coruptiei.

Puiule te-ai dat de gol. Eºti un pupincurist pedelist ºi încerci sã deturnezi atenþia prin aºa-zise organizaþii militare. Eºti jalnic! Ai spus doar de Vântu, Patriciu, Voiculescu, fãrã sã aminteºti de Bãsescu, familia acestuia, Cocoº, Coposu, Cãºuneanu, Puiu Popoviciu ºi mulþi alþii.
Dacã eºti cu adevãrat militar, onoarea ºi demnitatea militarã îþi joacã feste. Totuºi, sunt convins cã nu eºti militar ci doar un biet trepãduº în slujba Elenei Udrea, adevãrata ºefã a PD-L-ului.
Este campanie electoralã ºi matroana vã trimite sã vã instalaþi bordelurile politice pe internet.

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 15:39

De la: 9am129302, la data 2009-09-23 15:33:05Propun ca slvator al romaniei pe minutemaid...e singurul care (dupa parerea mea) are dreptate...

pai parca a disparut de pe forum sau ma-nsel eu ? si parca era femeie si nu barbat,dupa cum reiese din fraza cu "e Singurul ".....am dreptate sau nu ?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 15:40

Pai domnule,noi restul ce mai facem,doar dansul sa salveze tara asta ?IDansul tot dadea cu educatia si astfel de chestii plictisitoare , complet lipsite de adrenalina .Domnule,fara sa dai o bata in capatana sau un cap in gura unui dusman al poporului,nu are farmec salvarea Romaniei,este doar o activitate plictisitoare .

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 17:47

Singura solutie pentru salvarea Romaniei este o noua revolutie. Cea din 89 a fost facuta de comunistii impututi si jegosi care ne conduc si azi. Schingiuirea lenta este cea mai buna solutie pentru ei.

mihaiandronic

1 mesaj
Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 18:21

Romanuia nu va fi salvata decat atunci cand toti care ne condux nu vor fi schimbati de tineri cu simt civic si incoruptibili si care chiar vor sa faca ceva pentru Romania si cetatenii ei. din pacate asemenea persoane sunt din ce in ce mai rare, iar cine incearca totusi sa faca ceva, sau sa schimbe ceva , este repede " inghitit " de sistem.
eu sincer cand voi merge la vot il voi vota pe acela care nu face parte din nici un partid politic. acuma tind sper Principele Radu, dar astept sa vad ce program politic are.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 20:16

De la: CAMELYA_, la data 2009-09-23 17:47:37Singura solutie pentru salvarea Romaniei este o noua revolutie. Cea din 89 a fost facuta de comunistii impututi si jegosi care ne conduc si azi. Schingiuirea lenta este cea mai buna solutie pentru ei.

Ce motive ai sa crezi ca singura solutie este o noua revolutie?!Dupa revolutie a aparut FSNul si are si azi 70%!Ce anume te face sa crezi Camelya ca asta este singura solutie ?Crezi ca sangele daca va curge duce obligatoriu spre ceva bun ?Eu cred altceva ,ca lupta trebuie dusa spre o societate civila reala(deci nu una cu indivizi ca alde Patapievici,slujitor jenant al celui care ii da "sa manance"),activa ,constienta si interesata de destinele tarii.Asta este exact ce nu a existat inainte si imediat dupa revolutia(sau ce dracu a fost ) din 1989 .

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 23:14

De la: CAMELYA_, la data 2009-09-23 17:47:37Singura solutie pentru salvarea Romaniei este o noua revolutie. Cea din 89 a fost facuta de comunistii impututi si jegosi care ne conduc si azi. Schingiuirea lenta este cea mai buna solutie pentru ei.

Nu mai fi si matale asa rea cu PCR-ul ,sa nu exageram , dar au lasat multe lucruri bune, care astia au distrus in loc sa mentina! hai sa vedem ambele fete!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 23:14

Nu mai fi si matale asa rea cu PCR-ul ,sa nu exageram , dar au lasat multe lucruri bune, care astia au distrus in loc sa mentina! hai sa vedem ambele fete!

Ticu
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 24 Septembrie 2009, ora 10:39

De la: mihaiandronic, la data 2009-09-23 18:21:42Romanuia nu va fi salvata decat atunci cand toti care ne condux nu vor fi schimbati de tineri cu simt civic si incoruptibili si care chiar vor sa faca ceva pentru Romania si cetatenii ei. din pacate asemenea persoane sunt din ce in ce mai rare, iar cine incearca totusi sa faca ceva, sau sa schimbe ceva , este repede " inghitit " de sistem.
eu sincer cand voi merge la vot il voi vota pe acela care nu face parte din nici un partid politic. acuma tind sper Principele Radu, dar astept sa vad ce program politic are.

te anunt cu tristete ca cetateanul Radu Duda s-a retras din cursa prezidentiala, de vreo luna ! peste 5 ani mai vorim despre asta,de vom supravietui pina atunci !

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 24 Septembrie 2009, ora 18:41

De la: gabigabi, la data 2009-09-24 10:39:17
De la: mihaiandronic, la data 2009-09-23 18:21:42Romanuia nu va fi salvata decat atunci cand toti care ne condux nu vor fi schimbati de tineri cu simt civic si incoruptibili si care chiar vor sa faca ceva pentru Romania si cetatenii ei. din pacate asemenea persoane sunt din ce in ce mai rare, iar cine incearca totusi sa faca ceva, sau sa schimbe ceva , este repede " inghitit " de sistem.

te anunt cu tristete ca cetateanul Radu Duda s-a retras din cursa prezidentiala, de vreo luna ! peste 5 ani mai vorim despre asta,de vom supravietui pina atunci !

De ce cu tristete, ca n-a murit nimeni bre ! Eu vreau sa apuc cel putin 10 mandante Vadimiene !!

Ticu
9am086364

3 mesaje
Postat pe: 24 Septembrie 2009, ora 21:39

o noua era glaciara...probabil

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 25 Septembrie 2009, ora 12:03

Tara ar trebuii condusa de un patron de succes. Poate asa am face si profit !

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 25 Septembrie 2009, ora 17:52

De la: vladidec, la data 2009-09-25 12:03:56Tara ar trebuii condusa de un patron de succes. Poate asa am face si profit !

ce zici de Patriciu ?

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 25 Septembrie 2009, ora 18:03

De la: gabigabi, la data 2009-09-25 17:52:21
De la: vladidec, la data 2009-09-25 12:03:56Tara ar trebuii condusa de un patron de succes. Poate asa am face si profit !

ce zici de Patriciu ?

Decât sã chefuiascã Udrea, Ridzi, Videanu, Berceanu, Sulfina Barbu pe taxele ºi impozitele plãtite de el, mai bine a plecat în Georgia.

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

14 mesaje
Oras: Bistrita

Postat pe: 25 Septembrie 2009, ora 19:23

sunt ft multe idei bune si rele....oricum parca toate imposibile...s,au impanzit prea mult gandacii...acum este greu ...zic ..si eu o vorba ...una tot imposibila...parerea mea este una mai simpla...una care i.ar face pe ei sa renunte..loviti direct unde doare ...in buzunar...in geanta care o tin ca viata...loviti in drepturi...in avioanele cu care circula in masinile de sute de mii de euro..pusi la respect printr.o lege ca ...cel ce vrea sa cionduca sa nu aibe nici un salar inafara de cel de rand ...si dupa un an daca face treaba ...sa fie ridicat in grad si sa fie reespectate meritele ...fomistii astia inghit toata romania cu noi cu tot si tot nu le ajunge ...suntem de rasul lumii...sta lumea cu ochii pe noi...multi ar vrea sa investeasca in ro...dar se abtin...ar fi multe locuri de munca dar strainii nu se incumeta...iar romanii care dau de munca la romani...sunt inghititi de vii...lipsiti de confort ...lipsiti de tot..sa fie ca si cei mai derand oameni...si daca ei au firme si sunt bogati..e bine este si mai bin e...adica cei care vor sa mai ramana la conducere dupa ce vor fi platiti putin..adica iau pensii uriase si daca nu au facut nimik ...?mizerabilliii si hotii....trebuie sa fie platiti dupa rezultate nu inainte....vai vai....ia sa li se diminueze salariile si confortul...sa vedeti ce ar fi ....sa vedeti cum pe rand dau bir cu fugitii...vai de mama lor....si cine vrea cu adevarat sa fie la conducere ...acela sa faca treaba .......mi scarba de subiectul asta ...este degeaba...succes la toti...speranta ..nadejdea si dragostea ....

Celina

180 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 25 Septembrie 2009, ora 20:23

In conditiile de azi nimeni si nimic nu poate salva Romania,din dezastrul economic existent!Nu i intereseaza pe alesii ;poporul; de popor1 Toti mint, promit si cand ajung la os uita de tot ce au promis! I-mi este scarba sa i vad si sa i mai aud!

-
Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 25 Septembrie 2009, ora 22:07

PRIMA PARTE DIN RASPUNSUL TAU SUNA FOARTE BINE!

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 08:45

De la: victor_chirica2007, la data 2009-09-25 22:07:18PRIMA PARTE DIN RASPUNSUL TAU SUNA FOARTE BINE!

Suna bine doar ca formulare, in rest : e RAU,chiar foarte rau,dar adevarat !

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 08:50

De la: gabigabi, la data 2009-09-26 08:45:50
De la: victor_chirica2007, la data 2009-09-25 22:07:18PRIMA PARTE DIN RASPUNSUL TAU SUNA FOARTE BINE!

Suna bine doar ca formulare, in rest : e RAU,chiar foarte rau,dar adevarat !
In nici un caz ''democratia'' actuala ! Avem nevoie de altceva, de un alt sistem politic.

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
umblataprinlume

72 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 10:57

Ambitia lui Emil Boc a fost:
"Ori premier, ori nimic!"
Se pare ca i-au reusit amandoua... .

Basescu la psihiatru:
-Nu stiu ce se-ntampla ca in ultimul timp sunt tot mai atacat de opozitie si de moguli, au inceput sa ma paraseasca pana si sustinatorii fideli si scad vertiginos in sondaje. Mi se reproseaza ca prea ma bag in toate, ca sunt autoritar si chiar ca ma dau drept Dumnezeu...
Psihiatrul:
-S-o luam incet si metodic. Spuneti-mi amanuntit si in ordine cronologica tot ce-ati facut.
Basescu:
-Pai, la inceput am creat Cerul si Pamantul...

Sloganul electoral al PD-L:
Frati romani!
Iliescu si Constantinescu ne-au adus pe marginea prapastiei. Numai alegandu-l pe Traian Basescu vom face un pas inainte!

Presedintele cu sotia se plimba la pas prin Bucuresti. La un moment dat, Traian Basescu se opreste brusc in fatza unei vitrine si exclama:
-Ia uite, Marie, ce preturi: sacou -15 Roni, pantaloni -10 Roni, camasa -5 Roni. Si se mai plang toti de criza in loc sa-mi fie recunoscatori ca traiesc atat de bine !
La care consoarta, intrucatva jenata, ii spune:
-Pai, Traiane, asta-i o spalatorie!

El: Draga mea, daca tu, pe criza asta, ai invata sa gatesti, am putea concedia bucatareasa.
Ea: Ai dreptate, dragul meu. Dar daca tu ai invata sa faci sex, am putea concedia si soferul.

Cativa politicieni, cam cu chef, fac un turneu electoral prin sate. Pe un drum de tara, masina se izbeste de un copac si accidentu-i gata.
Aflat in trecere, un taran cu frica lui Dumnezeu ii aduna, ii ingroapa pe loc si isi vede mai departe de treaba.
Dupa un timp, se observa lipsa politicienilor. Ancheta, reconstituire, interogatorii etc.
Anchetatorul il intreaba pe taran:
-Cand ai sosit la locul accidentului mai era vreunul in viata?
-Unii dintre ei ziceau ca sunt, dar poti sa-i crezi pe astia?!

D-zeu crea tarile... . La un moment dat Sf. Petre il intreaba:
- Bine, Doamne, in toate tarile, ba ai pus numai desert, ba numai paduri, ba numai petrol, ba numai ape, dar in tarisoara asta Romania ai pus de toate, si paduri, si ape, si bogatii, cum vine asta?
- Da, asa este, dar sa vezi ce popor pun... .

Un parlamentar iese agale din sala de sedinte si se intalneste cu un coleg din opozitie care se plimba pe hol si-l intreaba soptit: - Nici tu n-ai somn?

Basescu, Nastase si Vadim naufragiaza pe o insula.
Pentru a gasi de mancare ei se despart.
Nastase merge in stanga.
Basescu in drepta.
Vadim tiptil si el se duce in dreapta, dupa Basescu.
Dupa un timp, ratacind aiurea, Nastase, mort de foame, il vede pe Basescu prajind ceva.
Nestiind cum sa intre in vorba cu el deoarece erau dusmani ii spune:
"Auzi, mie nu-mi prea place de Vadim asta."
La care Basescu ii zice autoritar:
"Nu-ti place, nu mananci !"

Maria si Traian Basescu, pe plaja. Ploua... .
Ea: Da Doamne sa stea !
El: O sa-ncerc...

Vara, la mare...
Salvamarii ies in larg si striga spre un tip care inota:
"Domnule vames, ati depasit geamandura !"
Tipul nedumerit intreaba:
"Cum v-ati dat seama ca sunt vames? ca doar sunt in chiloti, ca toata lumea... ."
"Dom'le, lumea obisnuita, cand inoata, da apa in lateral, mata o strangi la piept... ."

favorita nr.1
iclezangelu

3 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 11:19

VLAD TEPES AR SALVA ROMANIA

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 11:21

De la: iclezangelu, la data 2009-09-26 11:19:41VLAD TEPES AR SALVA ROMANIA
Nu cred ! Ar trage-o in teapa !

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
9am16526

60 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 13:43

Numai noi putem salva Roamania, Ca doar n-o sa vina cineva din afara,
Si nu pe net. Iesiti in strada si dati cu alesii D-stra de pamant.
Nu asteptati pana la laegeri pentru ca oricum n-o sa aveti ce alege.
Ei au format o mafie si-si vor scoate in fata tot mafioti de-ai lor.
Asta e singurul mod prin care puteti sa salvati Romania.
Cu discutii pe net,in care nu faceti altceva dacat sa va plangeti voua de mila, nu o sa faceti nimic.

tonsberg

24 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 13:44

in momentul de fata singura SOLUTIE este , 2 ANI DICTATURA MILITARA ,care sa distruga toate cuiburile de nenorociti care au jefuit tara (executati fara drept de apel)facuta ordine in tara ,iar legea sa fie una pt toti, dupa care sa se faca alegeri prezidentiale si parlamentare si redata puterea de a conduce civililor. Alta solutie nu vad cum am scapa noi romanii de acesti NENOROCITI care au inrobit tara .CINE LE VINE DE HAC

Pagini: << 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine credeti ca ar putea salva Romania?
Mergi la: