Info
x
cine credeti ca ar putea salva romania?
|
Marcel_Ghilinta 127 mesaje Membru din: 14/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 10:31
Nu vă promit că veți fi răsplătiți pentru efortul de a veni la București, că veți primi funcții în administrație, sau că veți avea alte avantaje. Nu vă promit că la Congresul PNȚCD se va încheia vreo alianță politică salvatoare pentru partid, nici că se va rezolva pe loc litigiul cu domnul Marian Petre Miluț, dar vă asigur că pe 26 septembrie, aveți ocazia să vă întâlniți cu oameni de ispravă, care pun principiile mai presus de avantajele personale.
Orice s-ar spune, PNȚCD este acolo unde se regăsesc simbolurile sale: Ion Diaconescu, Gabriel Țepelea, Nicolae Ionescu Galbeni, surorile Coposu, Radu Sârbu, Gheorghe Ciuhandu, Doru Năsui, Ion Caramitru, Alexandru Herlea, toți Seniorii și veteranii partidului. Crin Antonescu, mi-a dat de înțeles ieri la Baia Mare, că va veni si el la Congres. Va veni să-și cunoască, în sfârșit, frații țărăniști. Nu-i promit că vom tăia vițelul cel gras, dar pot să-l asigur că adevărata familie țărănistă îl poate ajuta în lupta pentru democrație care se va da pe 22 noiembrie. Traian Băsescu a devenit un pericol pentru firava democrație din România, iar țărăniștii au pus intotdeauna pe primul plan apărarea sistemului democratic, inclusiv in noiembrie 2004, când în turul doi au votat împotriva lui Adrian Năstase. Știu că mesajul meu pare anacronic, dar eu personal nu dau doi bani pe așa zisul pragmatism politic. Mă simt bine între țărăniști iar mie asta îmi ajunge. Pe 26 septembrie voi fi prezent la Congresul PNTCD alături de țărăniștii care vor avea drept de vot și alături de cei care vor veni în calitate de invitați POSTAT de ION BEUCA Blog de taranist maramuresean |
|
ioskaboy 6 mesaje Membru din: 11/07/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 12:47
MARE dreptate ai ........!!!
|
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 13:10
Romania poate sa fie salvata,de o politica nationalista de stanga. Partidele de dreapta sunt distrugatoare si vanzatoare de tara! , cum au facul ale noastre ,care ne-au vandut UDMR-ului !
Ticu
|
|
Justitiarul 119 mesaje Membru din: 15/09/2009 |
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 13:25
România va fi salvată doar atunci când Sistemul Ticăloșit va fi distrus. Societatea noastră este în agonie.
Această agonie se datorează abuzului de putere al magistraților și polițiștilor. Abuzurile magistraților au traumatizat și traumatizează mii de familii. Abuzurile magistraților și polițiștilor instigă diferite grupuri la savarsirea de fapte penale. După 89 Sefii Militiei Politice au pus stapanire pe institutiile statului creându-si o armata de functionari care actioneaza in baza a doua idei:: - musamalizeaza genocidul si crimele la adresa drepturilor romanilor savarsite de aparatul represiv MIlitia Politica. - savarsirea de crime la adresa drepturilor romanilor (incalcarea dreptului de viata). Romania este o interminabila lupta dintre octogonari si nebunii si miseii lui Eminescu (magistrati si politisti). PENTRU ACEST MESAJ ĂȘTIA MĂ BAGĂ LA PUȘCĂRIE? |
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 13:28
De la: Justitiarul, la data 2009-09-19 13:25:14România va fi salvată doar atunci când Sistemul Ticăloșit va fi distrus. Societatea noastră este în agonie. Superficial, dacă nu ai amintit, măcar în treacăt, despre cel care a produs haos în instituțiile statului : despre Băsescu!
Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice.
Găoaza este un desert prezidențial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 13:47
Simplu: o alta conjunctura social-politica internationala sau regionala. Este clar, pentru cine nu vrea sa vada, ca actualul sistem capitalist - asta nu inseamna intoarcerea in comunism - nu va aduce niciodata prosperitate in aceasta tara; pur si simplu este impotriva ...
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 14:55
De la: Dorinel, la data 2009-09-19 13:47:36Simplu: o alta conjunctura social-politica internationala sau regionala. Este clar, pentru cine nu vrea sa vada, ca actualul sistem capitalist - asta nu inseamna intoarcerea in comunism - nu va aduce niciodata prosperitate in aceasta tara; pur si simplu este impotriva ... Asa este,ai dreptate !!
Ticu
|
|
Iosif 41 mesaje Membru din: 22/08/2009 |
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 15:17
Treziti-va romani!! A venit momentul sa nu-i mai lasati pe altii sa "va salveze" tara. Dar pana cand vom mai suporta atata ipocrizie si atata incapacitte de a munci ptr folosul cetateanului normal din tara asta si nu ptr imaginea lor, buzunarul lor, casele lor...etc. Haideti sa vedem unde am gresit si unde altii au facut bine ce au facut si sa punem lucrurile in ordine. Sa stimulam dorinta de a trai in Romania de a face o tara mai frumoasa si mai bogata ca de nu va mai trece o generatie de sacrificiu(degeaba). Trebuie sa incepem chiar acum sa facem ce trebuie facut ca avem cu ce dar sa vedem daca avem si cu cine. Caut un om care sa mearga ptr noi si sa raspundem cu totii: Suntem aici ptr a munci, a fi mai buni, mai dezinteresati de noi insine si mai interesati de ceilalti. Doar atunci vom reusi sa urnim din loc Romania ca tara, ca popor, si ca individ. ..... si......
|
|
|
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 15:24
De la: 9am118336, la data 2009-09-19 15:17:46Treziti-va romani!! A venit momentul sa nu-i mai lasati pe altii sa "va salveze" tara. Dar pana cand vom mai suporta atata ipocrizie si atata incapacitte de a munci ptr folosul cetateanului normal din tara asta si nu ptr imaginea lor, buzunarul lor, casele lor...etc. Haideti sa vedem unde am gresit si unde altii au facut bine ce au facut si sa punem lucrurile in ordine. Sa stimulam dorinta de a trai in Romania de a face o tara mai frumoasa si mai bogata ca de nu va mai trece o generatie de sacrificiu(degeaba). Trebuie sa incepem chiar acum sa facem ce trebuie facut ca avem cu ce dar sa vedem daca avem si cu cine. Caut un om care sa mearga ptr noi si sa raspundem cu totii: Suntem aici ptr a munci, a fi mai buni, mai dezinteresati de noi insine si mai interesati de ceilalti. Doar atunci vom reusi sa urnim din loc Romania ca tara, ca popor, si ca individ. ..... si......Trezeste-te tu, mai nene ! Tu n-ai auzit ca niciodata nu faci nimic de unul singur ? Asa si cu Romanica noastra; inca mai crezi in basme de genul ''tara mai frumoasa si mai bogata ... '' In lumea in care traim, principalul factor care aduce prosperitate majoritatii populatiei este ... Te las pe tine sa ghicesti ...
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
ion00 367 mesaje Membru din: 23/03/2009 |
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 17:31
Romania poate fi salvata de Dumnezeu,daca noi romanii iI facem voia Sa: Ferice de poporul,al carui Dumnezeu este Domnul www.youtube.com/watch?v=ID3ornl_jAA
|
|
edy_sword 166 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 18:42
mai baieti, cum spunea sa traiti bine ,puterea de a schimba ceva in tara asta suntem numai noi,aia multi si prosti cum ne cred unii dar care putem face alta tara asa cum ne am dorit o dupa revolutie l;;;;; Puterea este numai la noi cei multi sa avem o viata mai buna facuta de noi
|
|
Fosta membra 9am.ro 810 mesaje Membru din: 11/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 20:32
un ULTRANATIONALIST,may be?
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 02:48
Iar au aparut gugustiucii la geam. Cum vine frigul, vin sa ma salveze...si eu pe ei.
Le dau griu. Asta da salvare.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 02:49
De la: Dorinel, la data 2009-09-19 15:24:34De la: 9am118336, la data 2009-09-19 15:17:46Treziti-va romani!! A venit momentul sa nu-i mai lasati pe altii sa "va salveze" tara. Dar pana cand vom mai suporta atata ipocrizie si atata incapacitte de a munci ptr folosul cetateanului normal din tara asta si nu ptr imaginea lor, buzunarul lor, casele lor...etc. Haideti sa vedem unde am gresit si unde altii au facut bine ce au facut si sa punem lucrurile in ordine. Sa stimulam dorinta de a trai in Romania de a face o tara mai frumoasa si mai bogata ca de nu va mai trece o generatie de sacrificiu(degeaba). Trebuie sa incepem chiar acum sa facem ce trebuie facut ca avem cu ce dar sa vedem daca avem si cu cine. Caut un om care sa mearga ptr noi si sa raspundem cu totii: Suntem aici ptr a munci, a fi mai buni, mai dezinteresati de noi insine si mai interesati de ceilalti. Doar atunci vom reusi sa urnim din loc Romania ca tara, ca popor, si ca individ. ..... si......Trezeste-te tu, mai nene ! Tu n-ai auzit ca niciodata nu faci nimic de unul singur ? Asa si cu Romanica noastra; inca mai crezi in basme de genul ''tara mai frumoasa si mai bogata ... '' joggingul...mental.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 152 mesaje Membru din: 21/09/2008 Oras: Timisoara |
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 03:02
De la: Justitiarul, la data 2009-09-19 13:25:14România va fi salvată doar atunci când Sistemul Ticăloșit va fi distrus. Societatea noastră este în agonie. Daca nu m-au bagat pe mine ca am lovit de atatea ori in masonii si sionistii care trag de capastrele lumii si i-am numit pe nume, nu te vor ascunde nici pe tine. Macar de-ar spori numarul celor care incep sa le urle in fata asasinilor ca li se apropie funia de par! In curand va exploda mamaliga nu doar la nivel de Romania ci cam peste tot, pentru ca s-a umput lumea de jale si disperare si s-au trezit si se trezesc din buimaceala cam multi. Si esta e imbucurator. La mai multi si Doamne ajuta!
*Per la Scienza il Calabrone non potrebbe volare perché il suo corpo e troppo grande rispetto alle ali. Il Calabrone questo non lo sa, e vola !*
*Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.*
*Spesso, la verità più profonda, si trova grazie ad una piccola storia*
*Vulturul poate zbura mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor putea ridica niciodata pana la nori* *"Ca urmare a asezarii geografice, a resurselor naturale si, mai ales a celei mai mici densitati (populationale) din Europa, Romania n-a fost niciodata un stat absolut independent.
Tipul de Roman repudiat de toate puterile tutelare este nationalistul cu convingeri imposibil de corupt si patriotul refractar la operatii transactionale. Aceste insusiri de intelect si de caracter sunt considerate a fi periculoase si deci o vinovatie cu care nu se colaboreaza si care se pedepseste daca iese din anonimat.
Exact invers, tipul de Roman agreat de toate puterile straine care au tutelat si care au controlat Romania: fara convingeri politice, caldicel in comportament si adaptabil in colaborari cameleon in politica, tranzactionist in afaceri oportunist in relatii si, intotdeauna, de partea Puterii si cu folosinta pentru Putere."
(Serban Milcoveanu)**
|
|
ion00 367 mesaje Membru din: 23/03/2009 |
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 08:31
Noi cu totii putem contribui la mai bine sau la mai rau. BUNASTAREA noasrra,a romanilor depinde si de noi cei mai multi.Si cei din conducerea tarii,dar si noi trebuie sa ne INTOARCEM la Dumnezeu,iubindu-L din tot sufletul nustru,tot cugetul nostru,toata inima noastra,si pe aproapele nostru ca pe noi insine. SI ASTFEL ROMANIA VA FI SALVATA. Daca NU va fi rau pt noi ca si pt toti romanii.Uitati -va mai jos va rog,cu atentie: ce inseamna OAMENI NEINTORSI la Dumnezeu,si atunci vom intelede mai usor starea de lucruri actuala din ROMANIA. " Sa stii ca in zilele din urma vor fi vremuri grele. Caci oamenii vor fi iubitori de sine ,iubitori de bani,laudarosi, trufasi,hulitori,neascultatori de parinti,nemultumitori,fara evlavie,fara dragoste fireasca,neinduplecati,clevetitori,neinfrinati,neimblinziti;neiubitori de bine,vinzatori,obraznici,inganfati,iubitori mai mult de placeri decit iubitori de Dumnezeu,avind doar o forma de evlavie dar tagaduindu-I puterea.Departeaza-te de oamenii acestia. Citat din BIBLIE. Intr-o tara unde poruncile Lui Dumnezeu sunt nesocotite LUCRULILE NU VOR MERGE BINE. Haideti,si cu toti romanii SA SALVAM ROMANIA prin ascultare de Dumnezeu,si atunci o vom duce altfel aici si dincolo in vesnicii,in rai mai ales.
|
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 12:09
De la: ion00, la data 2009-09-20 08:31:00Noi cu totii putem contribui la mai bine sau la mai rau. BUNASTAREA noasrra,a romanilor depinde si de noi cei mai multi.Si cei din conducerea tarii,dar si noi trebuie sa ne INTOARCEM la Dumnezeu,iubindu-L din tot sufletul nustru,tot cugetul nostru,toata inima noastra,si pe aproapele nostru ca pe noi insine. SI ASTFEL ROMANIA VA FI SALVATA. Daca NU va fi rau pt noi ca si pt toti romanii.Uitati -va mai jos va rog,cu atentie: ce inseamna OAMENI NEINTORSI la Dumnezeu,si atunci vom intelede mai usor starea de lucruri actuala din ROMANIA. " Sa stii ca in zilele din urma vor fi vremuri grele. Caci oamenii vor fi iubitori de sine ,iubitori de bani,laudarosi, trufasi,hulitori,neascultatori de parinti,nemultumitori,fara evlavie,fara dragoste fireasca,neinduplecati,clevetitori,neinfrinati,neimblinziti;neiubitori de bine,vinzatori,obraznici,inganfati,iubitori mai mult de placeri decit iubitori de Dumnezeu,avind doar o forma de evlavie dar tagaduindu-I puterea.Departeaza-te de oamenii acestia. Citat din BIBLIE. Intr-o tara unde poruncile Lui Dumnezeu sunt nesocotite LUCRULILE NU VOR MERGE BINE. Haideti,si cu toti romanii SA SALVAM ROMANIA prin ascultare de Dumnezeu,si atunci o vom duce altfel aici si dincolo in vesnicii,in rai mai ales. Studiaza Evul Mediu. Spune-mi cat de bine au mers lucrurile in tari unde Doamne-Doamne era pe toate drumurile si pe toate buzele.
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 12:20
De la: Dorinel, la data 2009-09-19 13:47:36Simplu: o alta conjunctura social-politica internationala sau regionala. Este clar, pentru cine nu vrea sa vada, ca actualul sistem capitalist - asta nu inseamna intoarcerea in comunism - nu va aduce niciodata prosperitate in aceasta tara; pur si simplu este impotriva ... Ba tocmai capitalismul va salva aceasta tara, pentru ca este singurul sistem economic care functioneaza. Evident insa, modul de viata al muncitorilor romani din comunism, bazat pe chiul si bautura, nu poate supravietui in capitalism.
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
Fosta membra 9am.ro 152 mesaje Membru din: 21/09/2008 Oras: Timisoara |
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 14:17
De la: DanubianKnight, la data 2009-09-20 12:20:48De la: Dorinel, la data 2009-09-19 13:47:36Simplu: o alta conjunctura social-politica internationala sau regionala. Este clar, pentru cine nu vrea sa vada, ca actualul sistem capitalist - asta nu inseamna intoarcerea in comunism - nu va aduce niciodata prosperitate in aceasta tara; pur si simplu este impotriva ... Trebuie sa fii ori foarte ignorant , ori foarte rau intentionat in privinta viitorului tarii si al poporului roman, ori efectiv incapabil sa vezi realitatea atata timp cat inca ignori evidentele puternic graitoare ale timpurilor pe care le-am trait si le traim de douazeci de ani. Cui ii aduce beneficii capitalismul in afar detinatorilor de capital ( majoritatea ajun si la acest stadiu prin fraude si hotii de la cel mai mic la cel mai inalt nivel)? Aducera tarii la un asemenea subnivel de viata, pentru tine inseamna efect pozitiv si semn de salvare a natiunii? Tuturor care considerati ca doar capitalismul poate aduce bunastarea va urez sa beneficiati din plin de "bunastari" ca acestea, pe care le simte pe pielea sa oricare cetatean comun al tarii, care a pastrat i n sufletul sau calitatea de om cinstit si adevarat patriot.
*Per la Scienza il Calabrone non potrebbe volare perché il suo corpo e troppo grande rispetto alle ali. Il Calabrone questo non lo sa, e vola !*
*Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.*
*Spesso, la verità più profonda, si trova grazie ad una piccola storia*
*Vulturul poate zbura mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor putea ridica niciodata pana la nori* *"Ca urmare a asezarii geografice, a resurselor naturale si, mai ales a celei mai mici densitati (populationale) din Europa, Romania n-a fost niciodata un stat absolut independent.
Tipul de Roman repudiat de toate puterile tutelare este nationalistul cu convingeri imposibil de corupt si patriotul refractar la operatii transactionale. Aceste insusiri de intelect si de caracter sunt considerate a fi periculoase si deci o vinovatie cu care nu se colaboreaza si care se pedepseste daca iese din anonimat.
Exact invers, tipul de Roman agreat de toate puterile straine care au tutelat si care au controlat Romania: fara convingeri politice, caldicel in comportament si adaptabil in colaborari cameleon in politica, tranzactionist in afaceri oportunist in relatii si, intotdeauna, de partea Puterii si cu folosinta pentru Putere."
(Serban Milcoveanu)**
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 15:26
De la: 9am118336, la data 2009-09-19 15:17:46Treziti-va romani!! A venit momentul sa nu-i mai lasati pe altii sa "va salveze" tara. Dar pana cand vom mai suporta atata ipocrizie si atata incapacitte de a munci ptr folosul cetateanului normal din tara asta si nu ptr imaginea lor, buzunarul lor, casele lor...etc. Haideti sa vedem unde am gresit si unde altii au facut bine ce au facut si sa punem lucrurile in ordine. Sa stimulam dorinta de a trai in Romania de a face o tara mai frumoasa si mai bogata ca de nu va mai trece o generatie de sacrificiu(degeaba). Trebuie sa incepem chiar acum sa facem ce trebuie facut ca avem cu ce dar sa vedem daca avem si cu cine. Caut un om care sa mearga ptr noi si sa raspundem cu totii: Suntem aici ptr a munci, a fi mai buni, mai dezinteresati de noi insine si mai interesati de ceilalti. Doar atunci vom reusi sa urnim din loc Romania ca tara, ca popor, si ca individ. ..... si...... De la bun inceput trebuia sa ne inspiram de la societatile care functioneaza cu suces, civilizat, echitabil si in consecinta fara framantari .Legile in baza carora functioneaza un stat de drept trebuiau adaptate in sensul asta dupa modele onorabile. si demne de urmat. Legile in schimb au fost mereu adoptate in functie de interesele de grup a celor care erau la carma in diverse momente pentru a profita strict de oportunitatile momentului. Asa s-a ajuns pe cele mai laturalnice carari prin care am fost noi toti jefuiti sistematic si adusi intr-un stadiu de inapoiere de neacceptat. Nu s-a gandit nimeni la repercursiunile de viitor asupra tarii. Vor face in continuare ceea ce stiu. La inceput a fost moda fundatiilor mafiote sub protectia statului prin care se plimbau banii, apoi a fost marea privatizare, domeniul constructiilor si imobiliar care presupun contracte, subcontracte sa ajunga la toata clica. Acum va dudui infrastructura cu clientela binecunoscuta si tot asa in functie de ce si cum le va merge. Noi consideram ca a devenit inacceptabil dar pentru ai e inacceptabil sa piarda ciolanu; si ne propun cu aceeasi "dibacie" candidaturile lor fara sa incerce macar sa arate o "schimbare la fata". N-am fi vrut mai mult, le-am fi trecut cu vederea tot raul facut si am mai fi dat o data dovada de buna-credinta in favoarea unora sau altora din cei perindati. Nu fac rabat la "mogulii" lor acestia trebuind fi mentinuti, intretinuti, protejati ca si pana acum cu atat mai mult cu cat buna parte din ei au cam scapata si au de carpit imperii pe jupuirea noastra. S-a vazut cum functioneaza haita. O mana spala pe alta.
All Things Grow With Love
|
|
9am16526 60 mesaje Membru din: 20/03/2009 |
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 15:37
Ba tocmai capitalismul va salva aceasta tara, pentru ca este singurul sistem economic care functioneaza. Evident insa, modul de viata al muncitorilor romani din comunism, bazat pe chiul si bautura, nu poate supravietui in capitalism.[/quote] Trebuie sa fii ori foarte ignorant , ori foarte rau intentionat in privinta viitorului tarii si al poporului roman, ori efectiv incapabil sa vezi realitatea atata timp cat inca ignori evidentele puternic graitoare ale timpurilor pe care le-am trait si le traim de douazeci de ani. Cui ii aduce beneficii capitalismul in afar detinatorilor de capital ( majoritatea ajun si la acest stadiu prin fraude si hotii de la cel mai mic la cel mai inalt nivel)? Aducera tarii la un asemenea subnivel de viata, pentru tine inseamna efect pozitiv si semn de salvare a natiunii? Tuturor care considerati ca doar capitalismul poate aduce bunastarea va urez sa beneficiati din plin de "bunastari" ca acestea, pe care le simte pe pielea sa oricare cetatean comun al tarii, care a pastrat i n sufletul sau calitatea de om cinstit si adevarat patriot. [/quote] Daca tu crezi ca in Romania la ora actuala este capitalism te inseli amarnic. Inseamna ca nu stii ce este capitalismul. Sau poate nu intelegi. In cazul asta stai in banca ta si gaseste-ti tu raspunsul la urmatoarea intrebare: Cum se face ca toate tarile cele mai civilizate si cu un nivel ridicat de viata sunt capitaliste ,in timp ce toate statele care au incercat alte sisteme economice si alte filozofii populiste au ramas in urma. Si nu numai atat .Au distrus omul ca fiinta rationala cu putere de gandire si de decizie. |
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 15:48
De la: DanubianKnight, la data 2009-09-20 12:20:48De la: Dorinel, la data 2009-09-19 13:47:36Simplu: o alta conjunctura social-politica internationala sau regionala. Este clar, pentru cine nu vrea sa vada, ca actualul sistem capitalist - asta nu inseamna intoarcerea in comunism - nu va aduce niciodata prosperitate in aceasta tara; pur si simplu este impotriva ... Regret ca din mesajul tau putem deduce o relatare nefasta a ceea ce inseamna capitalism: pe de o parte capitalistul, pe de alta parte muncitorul betiv si lenes. Te contrazic fiindca stiu cat si cum muncesc cea mai mare parte a romanilor. Stiu de cata buna-credinta au dat dovada in acesti 20 de anngajatii de diferite niveluri si pregatiri, de la vanzatorul de covrigi pana la un manager cu doua licente si master, indurand fel si fel de abuzuri si lacune legislative pe considerentul ca suntem in tranzitie si ca lucrurile o vor lua pe un fagas normal. Gata, nu mai putem vorbi de tranzitie iar pe capitalism nu l-a oprit nimeni sa functioneze. A functionat din plin si a dat nastere rapid unor capitalisti veritabili.. Te asigur ca nu ei au muncit pentru asta ci cei despre care spui tu in mod rusinos ca sunt lenesi si betivi si care in ciuda celor sustinute de tine, au muncit tot din buna-credinta cat pentru trei la locul lor de munca, program de peste 14 ore pe zi, week-end-uri, fara concedii, pe salarii de gladiatori, asta pana s-au "asezat "capitalurile. Acum chipurile ne-am mai civilizat vrand nevrand fiindca nici omul nu mai e dispus sa accepte ceea ce a acceptat cu ani in urma. O generatie a fost epuizata si pusa pe altarul capitalismului. Ce nu functioneaza atunci ? Se vede treaba ca nu functioneaza fiindca acest asa zis capitalism se bizuie in continuare pe afaceri cu statul dovada ca sunt incapabili sa functioneze real si performant. Mediul de lucru e de vina nu muncitorul lenes si betiv, aici trebuie sa vina schimbarea. Sa vedem ce si cat sunt dispusi sa accepte tinerii absolventi noi aparuti pe piata muncii.
All Things Grow With Love
|
|
Fosta membra 9am.ro 10 mesaje Membru din: 29/08/2009 |
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 23:13
Auzi...bre!!!!
Te rog frumos!!!!! Fara CRINEL, care ,,linge aceiasi bocanci" ca si taricelu!!! Ai tu idee ce s-a intamplat la locale in comunele din jurul Bucurestiului, mai bine zis in Ilfov??? Stii matalica ca in disperarea de a nu pati ceea ce a patit pnt (adica de a disparea de pe scena politica, au fost obligati politistii din comunele ilfovene sa stea de pza la lazile cu bani pentru a fi impartiti fmistilor pentru a vota pnl-ul.Doar asa ati mai scos amaratul ala de procente.. cam cat a fost??? 15%? Tot respectul ptr. pnt dar te rog frumos nu-i amesteca!!! M-am blestemat cain viata mea nu mai pun stampila pe pnl. Nu ca ailalti ar fi mai BREJI!!!!!! sTAU SI MA INTREB????? dE CE DRACU AM PIERDUT RAZBOIUL CU NEMTII???POATE TRAIAM SI NOI CA EI!!!! SAU DE CE DRACU L-AM IMPUSCAT PE ,,PLUMBUITU" CAND BAGAM POLITIA DE PAZA LA IMPARTIT BANI LA VOTARE???? DACA ERATI ASA DE IUBITI(PNL) DE CE NU V-A MAI VOTAT LUMEA???? HABAR NU AI CE POCNITORI BANTUIE PRIN BUCURESTI SI PRIN JUR DE LA PARTIDULETUL TAU!!!! VORBA LUI ,,JIJI" HA-HA-LE-RE TE ROG SA CITESTI BINE SI SA OBSERVI CA NU TE-AM JIGNIT. ASTEPT UN RASPUNS |
|
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 23:25
De la: DanubianKnight, la data 2009-09-20 12:20:48Daca ai sti cit s-a muncit in "comunismul" ceausist mai ales. In cel de dinaintea lui, nu prea stiu, dar vezi TOATE DRUMURILE SI SOSELELE, nationale si regionale, cu toate amenajarile, care nu le mai face nimeni acum fara f multi bani. Mii de km facuti de "puturosii", de atunci. Bunicii si parintii nostrii.De la: Dorinel, la data 2009-09-19 13:47:36Simplu: o alta conjunctura social-politica internationala sau regionala. Este clar, pentru cine nu vrea sa vada, ca actualul sistem capitalist - asta nu inseamna intoarcerea in comunism - nu va aduce niciodata prosperitate in aceasta tara; pur si simplu este impotriva ... In timpul lui ceausu, eram printre primii la multe, IN LUME. Nu are rost sa le mai enumar, sint in almanaHE...si statistici, care mai spuneau multe adevarate. Ca minteau si capitalistii de au facut in SUA de exemplu 25% din populatie ultrasaraca. Hai sa mai vedem si adevarul adevarat, ca ne maninca pielea apoi, daca nu-l vedem.
|
|
kabir 47 mesaje Membru din: 23/05/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 23:40
Au facut aia batrani sosele si alte alea dar fura doar cativa cu taraita nu ca acum.Cine salveaza Romania? un despot ca Vlad Tepes.Actuala clasa politica este de mare KK.Nici unul din lideri nu s-a dovedit demn de o asemenea treaba.Eu consider ca economia mai merge, asa cum merge,datorita numai si numai lui Mugur Isarescu.Omul asta este un foarte bun economist dar nu stiu cat va putea sa mai manevreze parghiile financiare daca la aia cu autostrada un sac de ciment costa dublu decat in magazin?
|
|
Fosta membra 9am.ro 10 mesaje Membru din: 29/08/2009 |
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 11:05
Poate vrei sa spui dupa ,,MAREA ABUREALA" din 1989
Pacat ca au murit oamenii aia degeaba!!!! |
|
mihaivilcu2004 153 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 12:01
Stie cineva daca exista vreo formatiune asemanatoare cu cea legionara ? Daca e activa se misca, ia atitudine? Ca pe TV nu cred c-o sa apara vreodata. As adera si eu la o astfel de miscare leogionara
. Sa vad ca actioneaza cineva, sa vad tineri care inca isi mai iubesc originile... Frumos ar mai fi sa vezi cum renastem din mocirla ...
|
|
rebel 37 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 12:11
Buna ziua frati romani, stam aici si comentam cine va salva Romania, dar hienele de afara, cei nevazuti, da, ei masonii si altii ca ei, din grupul Bildbergcei care fac razboaie cand vor ei, si cu cine vor, cei care platesc ptr a fabrica SIDA si alte nenorociri ca aceasta criza creata special ptra globaliza si mai mult lumea, a controla,isi vad de treaba, pun oameni de paie, vand ce a mai ramas di n industria tarii, - ca, nu trebuie cumva sa producem, sa le facem concurenta!- ca nu e bine,nu mai au ei unde sa-si vanda produsele...tara asta in perioada interbelica,era printre cele mai dezvoltate din Euroipa si ajungea un pericol, dupa acea, Ceausescu a vrut sa fie fara datorii, cand a ajuns fara datorii, l-au mazilit ca nu ne mai aveau cu nimic la mana..degeaba va certati, stanga, dreapta, etc..doar un guvern legionar, asculatti-ma..cu adevarat frica de d-zeu si respect fata de popor mai poate salva ceva..se intorc Decebal, Tepes, Stefan si Mihai in groapa cand vad ce am facut...D-zeu cu Romania
|
|
rebel 37 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 12:17
Mugur ISARESCU..hm, as spune cateva, dar sunt pe un forum public..ISARESCU, e de 20 de ani guvernator, nimeni nu-l da jos,...DE CE?pai iti spun eu, e in clubul de la Roma baiatule, deci,..tot mason..el e unul din oamenii cheie de care se folosesc in Romania..el e intre ciocan si nicolavala asa ca..mai informeaza-te si apoi vorbeste. Oricum, tara asta e binecuvantata de D-zeu asa cum e ea, cu oameni saraci si needucati -unii din ei- ptr ca de 2000 de ani, ne fura astia si tot mai avem..D-zeu cu Romania
|
|
musicapopa_angela 10 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 12:59
Cred ca pentru Romania e deja prea tarziu! Eu n-o mai vad salvata nici dupa ce mor!
Angela
|
|
|
|

Romania poate sa fie salvata,de o politica nationalista de stanga. Partidele de dreapta sunt distrugatoare si vanzatoare de tara! , cum au facul ale noastre ,care ne-au vandut UDMR-ului !
Le dau griu. Asta da salvare.
un despot ca Vlad Tepes.Actuala clasa politica este de mare KK.Nici unul din lideri nu s-a dovedit demn de o asemenea treaba.Eu consider ca economia mai merge, asa cum merge,datorita numai si numai lui Mugur Isarescu.Omul asta este un foarte bun economist dar nu stiu cat va putea sa mai manevreze parghiile financiare daca la aia cu autostrada un sac de ciment costa dublu decat in magazin?
. Sa vad ca actioneaza cineva, sa vad tineri care inca isi mai iubesc originile... Frumos ar mai fi sa vezi cum renastem din mocirla ...