Info
x
cine credeti ca ar putea salva romania?
|
Fosta membra 9am.ro 1196 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 20:18
De la: Tycu, la data 2009-10-25 11:18:45Una din multiplele carii si cangrene din PRM este tocmai Vadim Tudor.Pupincurist din nascare. Chiar se pot uita odele facute inpuscatului? Ok dar a facut ceva bun acest om politic? Doar latra si in schimb noi ne certam pe forumuri! Mai omule toti cei care sant in politica la ora actuala sant doar niste lepadaturi! Poate generatia nascuta dupa 89 sa dea ceva mai bun in politica romaneasca!De la: victor_chirica2007, la data 2009-10-23 21:13:39Nea Ticule NATY MEIR parca tot deputat PRM a fost? Am dreptate?(nici nu stiu daca am scris bine numele fostului DEPUTAT PRM)
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
9am115340 35 mesaje Membru din: 10/08/2009 |
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 22:59
Daca Romania ajunge sa fie salvata de .. Naty Meir, atunci megem sigur spre o epoca de hotie generalizata ! Daca tot a fost probat ca se ocupa cu lucruri necurate si doreste sa fie conducatorul acestui popor, ne putem astepta la orice ! Problema este ca in Romania se poate . Se poate orice ! S- ar fi ajuns in asemenea situatie daca ar fi existat un filtru moral si valoric , cat de cat functional ? Hotarat nu . Conststand ca romanii tolereaza si chiar incurajaza oportunismul , imoralitatea , tupeul si obraznicia , in 20 de ani , toate tipologiile umane care au constatat aceste slabiciuni si naivitati , nu au ezitat nici un moment si au ajuns in varf ! Asa am ajuns in situatia in care minciuna a juns la rang de virtute , in care a fura de la stat (adica de la popor ) , este o obisnuinta cotidiana , a nu da socoteala nimanui este un drept mostenit si transmis mai departe ! Si asa a ajuns poporul roman sa supravetuiasca din imprumuturi si indatorat pana la adanci batranete . Sa nu se inteleaga prin asta ca tot poporul este dator . Nu ,numai partea celor care muncesc si traiesc cinstit ! Cealalta parte detine acumulari cu care si-au asigurat prosperitatea si luxul inca 10 generatii ! Si poate crede cineva ca din munca , sau din talente deosebite.... Singurul talent a fost si este acela de a se infrupta din ce a acumulat acest popor !
Citeam mai anterior ca desi a fost membru PRM , Naty Meir a fost exclus de CV Tudordin partid pe considerentul ca acesta din urma ar fi constatat ca individul este dubios ! Ati observat cati prieteni "la catarama" , au fost exclusi din acest partid in continua transformare componentiala ? Va mai amintiti cum tipa V. Tudor la adresa lui G. Becali ? Ati observat cine era cel mai aprig sustinator al "ciobanului" , cand acesta era in arest ? Cat credeti ca va dura aceasta pretenie ? Cat timp va mai trece pana vom auzi aceleasi tipete isterice la adresa " ciobanului" ? Instabilitatea psihica a acestui conducator "unic" de partid , ar rebui sa dea de gandit fiecarui om cu mintea intreaga . Asadar de la cine asteptati salvarea ? De la indivizi imbibati , batuti pe veci in pozitii din care iau cat doresc si nu ofera nimic ?! Exclus . Doar se schimba intre ei , ajungand in varf cei ce mint mai mult lin anumite momente . Dar sa nu va ganditi ca odata ajunsi la varf , ii pot afecta pe ceilalti , care pentru o perioada trec in planul doi . Nu . Ei doar profita la maxim de pozitia castigata , iar ceilalti isi asteapta randul . In Romania s-a instalat o oligarhie care va dainui si exploata aceasta tara multi , foarte multi ani . Salvarea ? Ar trebui sa vina tot de la romani , dar in ce conjuctura ? Greu de anticipat . Poate salva Romania o catastrofa naturala de proportii , o transformare la nivel mondial , care nu poate ocoli Romania , sau o revolta generala a masei de oameni . Sa nu credeti ca va da cineva socoteala . Nimeni . Cei saturati , au valori acumulate cu care isi permit sa traiasca pe picior mare in orice colt de pe aceasta planeta . Si sa nu credeti ca va suferi vreunul din ei pentru Romania sau pentru poporul roman! Sa nu credeti asta ! |
|
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 23:10
De la: marian_bd_rotaru, la data 2008-10-28 17:04:53MONARHIA CONSTITUTIONALA ! Daca crezi ca un rege care si-a vandut tara care nu era a lui , dar pe care o expoloatase ani abuni , ar salva aceasta tara , .. este tragic ! Am spus ca a eploatat ani buni aceasta tara , pentru ca familia regala a venit in Romania fara nimic , si a plecat cu averi imense , fara a mai pune la socoteala , ce a scos din tara inainte de 1940 . Si daca mai punem la socoteala si ce retrocedari i-au mai acordat regimul actual , avem imaginea completa a ceea ce spuneam . Daca cineva imi demonstreaza ca ca aceste bunuri au fost acumulate prin munca , imi retrag afirmatiile , cu mii de scuze ! |
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 12:53
De la: 9am115340, la data 2009-10-30 23:10:36De la: marian_bd_rotaru, la data 2008-10-28 17:04:53MONARHIA CONSTITUTIONALA ! Ai perfecta dreptate , asa este , nu se poate demonstra contrariu,ca nu exista !
Ticu
|
|
Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 13:17
De la: nuvotez2009, la data 2009-10-30 20:18:30De la: Tycu, la data 2009-10-25 11:18:45De la: victor_chirica2007, la data 2009-10-23 21:13:39Nea Ticule NATY MEIR parca tot deputat PRM a fost? Am dreptate?(nici nu stiu daca am scris bine numele fostului DEPUTAT PRM) Matale faci confuzii mari bre, vorbesti in necunoastere de cauza, singura dreptate e cu actualii politicieni. M-am uitat la varsta si am ramas uimit impresionat cum poti sa spui asa ceva de Ceausescu , sau poate ai fi trait in alta tara ! pai Ceausescu a facut lucruri mari pentru tara asta si oamenii ei, lucruri care tradatorii din politica de azi le-au daramat ! Ceausescu a fost tradat de hoardele maghiare, cu scopul de a lua Ardealul, si criminalii de la noi ca : Voican, Popa nebunul , rahatul de Dinescu, Nicolaescu, si alti ! Vadim , a vut dosar , era urmarit de securitate , dar odele facute lu' Ceausescu le facea ca le merita bre, cine din actualii care au fost presedinti dupa '89 merita o lauda ? Vadim si PRM sunt singurii in care trebuie sa avem incredere,! -Mai trebiue gandit si cu capul !
Ticu
|
|
gigilipianu 443 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 13:46
In nici-un caz Traian Basescu. Oricare din primii 4 de dupa el ar fi mai bun. Daca nu ne-au ajuns acesti ani ca sa ne dam seama macar de cine-i mai bun Presedinte al Romaniei atunci cum o sa putem alege parlamentarii ? Eu am incredere doar in Corneliu Vadim Tudor. Indiferent cate nebunisme sau atitudini neasteptate credeti d-stra ca ar putea avea acesta si poate este si posibil sa se intample, el este singurul candidat de care nu se poate lega nimeni privind coruptia, hotia, mafia sau alte atitudini antinationale de care pot fi suspectati ceilalti. Nu a mai fost niciodata la putere si nu putem sti dinainte cat de bun sau rau va fi. Avem nevoie de unul ca el care se poate lupta cu morile de vant, care poate reaseza valorile noastre morale si nationale, este singurul care ne va face sa ne sculam in picioare in fata altor popoare. Cat de mult va reusi sa repare raul facut pana acum nu depinde numai de el. Depinde de fiecare dintre noi si de conjucturile internationale, naturale, sociale din viitor. Doar cu Vadim inainte vom avea sperante mai multe ! Gigi.
|
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 13:49
De la: gigilipianu, la data 2009-10-31 13:46:50In nici-un caz Traian Basescu. Oricare din primii 4 de dupa el ar fi mai bun. Daca nu ne-au ajuns acesti ani ca sa ne dam seama macar de cine-i mai bun Presedinte al Romaniei atunci cum o sa putem alege parlamentarii ? Eu am incredere doar in Corneliu Vadim Tudor. Indiferent cate nebunisme sau atitudini neasteptate credeti d-stra ca ar putea avea acesta si poate este si posibil sa se intample, el este singurul candidat de care nu se poate lega nimeni privind coruptia, hotia, mafia sau alte atitudini antinationale de care pot fi suspectati ceilalti. Nu a mai fost niciodata la putere si nu putem sti dinainte cat de bun sau rau va fi. Avem nevoie de unul ca el care se poate lupta cu morile de vant, care poate reaseza valorile noastre morale si nationale, este singurul care ne va face sa ne sculam in picioare in fata altor popoare. Cat de mult va reusi sa repare raul facut pana acum nu depinde numai de el. Depinde de fiecare dintre noi si de conjucturile internationale, naturale, sociale din viitor. Doar cu Vadim inainte vom avea sperante mai multe ! Gigi. Dacã va fi în turul doi cu putoarea politicã de la Cotroceni, îl voi vota pe Vadim. Punct !
Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice.
Gãoaza este un desert prezidenþial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
|
Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 13:49
@ black cifra
Îþi schimbi avatarul cam des. ªi de data asta scena meritã explicatã. În decembrie 2008, Traian, Traian Bãsescu spunea cã ºi-a îndeplinit visul. Adicã refacerea FSN-ului ºi implicit întoarcerea la origini. Întoarcerea în gãoaza mentorului Ion Iliescu. Acþiune pe care pedeliºtii au fãcut-o. Probabil au intrat prea brutal ºi, dupã 9 luni, au apãrut probleme. Cum poate nea Ion sã-i scoatã din gãoazã !? Dacã acum 20 de ani, nea Ion era mai tânãr ºi, ca atare, a reuºit, printr-un singur pârþ, sã-ºi scoatã rapid din gãoazã PD-ul, la vârsta asta, efortul este mai mare... Miniºtrii pedeliºti se þin cu dinþii de locurile vacante lãsate de PSD, micuþul Boc nu este de gãsit prin labirintul gãoazei, iar pilula diureticã „de moþiune” nu prea îºi face efectul... Aici intervine black cifrã. Ca urmare, în noul sãu avatar, cei doi, Antonescu ºi Geoanã aratã lumii ce efect poate sã aibã supozitorul terorist black cifrã asupra gãoazei lui nea Ion. Toþi suntem curioºi... Black a promis cã acþiunea lui de supozitor terorist va scoate guvernul Boc printr-o singurã cufurealã. Eu nu sunt atât de convins. Cred cã vor fi cel puþin trei cufureli de-ale lui nea Ion. Una miercuri, pentru Croitoru, alta spre sfârºitul lunii, iar ultima în 6 decembrie, când „valul” va mãtura ºi locatarul de la cotroceni. Voi ce ziceþi?
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
|
|
|
|
9am17869 1 mesaj Membru din: 31/10/2009 |
Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 18:33
Am fost sintem si vom fi un popor de fraieri ,lasi si45%hoti sintem prosti ne meritam soarta D-ZEU
|
|
Fosta membra 9am.ro 810 mesaje Membru din: 11/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 21:27
Se spune ca atunci cand a facut lumea Dumnezeu a rasturnat sacul cu minuni in locul unde este acum Romania. Uimit si putin socat de bunavointa excesiva a Stapanului sau un inger Il intreaba: Ce faci Preasfintite, le dai prea multe! La care Dumnezeu ii raspunde: Stai sa vezi ce conducatori le dau!
|
|
Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 21:28
De la: 9am115340, la data 2009-10-30 23:10:36De la: marian_bd_rotaru, la data 2008-10-28 17:04:53MONARHIA CONSTITUTIONALA !
|
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 09:25
De la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-10-31 21:27:38Se spune ca atunci cand a facut lumea Dumnezeu a rasturnat sacul cu minuni in locul unde este acum Romania. Uimit si putin socat de bunavointa excesiva a Stapanului sau un inger Il intreaba: Ce faci Preasfintite, le dai prea multe! La care Dumnezeu ii raspunde: Stai sa vezi ce conducatori le dau!
Ticu
|
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 15:46
De la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-10-31 21:27:38Se spune ca atunci cand a facut lumea Dumnezeu a rasturnat sacul cu minuni in locul unde este acum Romania. Uimit si putin socat de bunavointa excesiva a Stapanului sau un inger Il intreaba: Ce faci Preasfintite, le dai prea multe! La care Dumnezeu ii raspunde: Stai sa vezi ce conducatori le dau! Se spune ca D.zeu ar fi spus :" sa vezi ce oameni le dau ! " Si ne-a dat ! Asa suntem , asta meritam ! " Fiecare grupare sociala , isi are seful pe care il merita " ! De unde oameni corecti si cinstiti ? Intr-un sondaj nepublicat niciodata , pe un esantion de 1260 de persoane peste 30 de ani , la intrebarea " daca ati ajunge intr-o functie importanta , ati profita de aceasta functie ? " , 96 % au raspuns promt " evident !" , iar 4 % au raspuns "probabil !". De la cine asteptati minuni ? Cum sa schimbi caracterul unei natiuni ? |
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 19:54
Mergem cu toti la vot si punem stampila pe POTIRCA ce daca este rrom este sarac este minoritar si asa toti rromi se aduna aici si devenim o tara de rromi/
|
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 20:18
De la: 111dinu, la data 2009-10-31 13:49:13De la: gigilipianu, la data 2009-10-31 13:46:50In nici-un caz Traian Basescu. Oricare din primii 4 de dupa el ar fi mai bun. Daca nu ne-au ajuns acesti ani ca sa ne dam seama macar de cine-i mai bun Presedinte al Romaniei atunci cum o sa putem alege parlamentarii ? Eu am incredere doar in Corneliu Vadim Tudor. Indiferent cate nebunisme sau atitudini neasteptate credeti d-stra ca ar putea avea acesta si poate este si posibil sa se intample, el este singurul candidat de care nu se poate lega nimeni privind coruptia, hotia, mafia sau alte atitudini antinationale de care pot fi suspectati ceilalti. Nu a mai fost niciodata la putere si nu putem sti dinainte cat de bun sau rau va fi. Avem nevoie de unul ca el care se poate lupta cu morile de vant, care poate reaseza valorile noastre morale si nationale, este singurul care ne va face sa ne sculam in picioare in fata altor popoare. Cat de mult va reusi sa repare raul facut pana acum nu depinde numai de el. Depinde de fiecare dintre noi si de conjucturile internationale, naturale, sociale din viitor. Doar cu Vadim inainte vom avea sperante mai multe ! Gigi. Vadim presedinte si tu prim-ministru! La Balaceanca! 'rati ai dracu amindoi! |
|
paulete_16 6 mesaje Membru din: 6/03/2009 |
Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 11:40
Cred ca D-nul Patriciu are solutia sau ar putea sa o gaseasca .Dar desigur asta ar costa Romania foarte mult.
|
|
ionela89 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 11:45
IN NICI UN CAZ CEI CARE CANDIDEAZA ACUM LA PRESEDENTIE....HAI SA FIM SERIOSI!....ACELASI PERSONAJE CARE MAI DE CARE CANDIDEAZA TOT TIMPUL SI CEL CARE IESE AJUNGE IN FINAL SA NE DEZAMAGEASCA...ASA CUM S-A INTAMPLAT DE FIECARE DATA PANA ACUM...O POLITICA ANTI-VOT!!!! PENTRU CEI CARE CANDIDEAZA...
|
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 12:14
De la: black10131307, la data 2009-11-01 20:18:41De la: 111dinu, la data 2009-10-31 13:49:13De la: gigilipianu, la data 2009-10-31 13:46:50In nici-un caz Traian Basescu. Oricare din primii 4 de dupa el ar fi mai bun. Daca nu ne-au ajuns acesti ani ca sa ne dam seama macar de cine-i mai bun Presedinte al Romaniei atunci cum o sa putem alege parlamentarii ? Eu am incredere doar in Corneliu Vadim Tudor. Indiferent cate nebunisme sau atitudini neasteptate credeti d-stra ca ar putea avea acesta si poate este si posibil sa se intample, el este singurul candidat de care nu se poate lega nimeni privind coruptia, hotia, mafia sau alte atitudini antinationale de care pot fi suspectati ceilalti. Nu a mai fost niciodata la putere si nu putem sti dinainte cat de bun sau rau va fi. Avem nevoie de unul ca el care se poate lupta cu morile de vant, care poate reaseza valorile noastre morale si nationale, este singurul care ne va face sa ne sculam in picioare in fata altor popoare. Cat de mult va reusi sa repare raul facut pana acum nu depinde numai de el. Depinde de fiecare dintre noi si de conjucturile internationale, naturale, sociale din viitor. Doar cu Vadim inainte vom avea sperante mai multe ! Gigi. Ce ai bre cu Vadim ? spune de Basescu , de Crin , dar nu de un om de care nici n-ai auzit ! ca Vadim iti da painea in mana , te baga gratis si in scoala , ce mai vrei ? !
Ticu
|
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 12:19
De la: paulete_16, la data 2009-11-02 11:40:08Cred ca D-nul Patriciu are solutia sau ar putea sa o gaseasca .Dar desigur asta ar costa Romania foarte mult. Excrocul de Patriciu ? vanzatorul de tara ? locul lui Patriciu este la Chilia in serparie cu lanturi la picioare ! poate de acolo sa salveze tara !!!
Ticu
|
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 12:30
@ black – cursant la ºcoala sovieticã, fondatã în gãoaza lui Ion Iliescu
Black ºi-a schimbat cred cã de 10 ori avatarul. Vã amintiþi faptul cã ultimul avatar îl prezenta ca pe un supozitor terorist în gãoaza lui Ion Iliescu. Acum este într-o altã posturã ºi musai trebuie explicatã, mai ales cã black cifrã va sta foarte puþin în exteriorul bucilor lui nea Ion. Ca urmare, din surse neoficiale, am aflat cã Black s-a sãturat sã i se mai spunã incult, sau vorba marinarului, tâmpit. Vrea sã înveþe ceva mai mult decât a reuºit sub numele de Alexandru Mitache pânã la vârsta de 51 de ani. În bibliotecile dintre picioarele celor douã „fruntaºe” pedeliste, unde a ocupat posturile de tampon absorbant ºi de ghemotoc de vatã hidrofilã, a gãsit doar sãmânþa pentru urmaºii lui Traian, Traian Bãsescu. În schimb, în postura de supozitor terorist din gãoaza lui Ion Iliescu a gãsit broºuri sovietice. Dupã eºecul visului de marinar, acela de a reface fostul FSN, Traian, Traian Bãsescu i-a ordonat urmaºului sãu, black, sã încerce mãcar sã recupereze „învãþãturile” sovietice din gãoaza lui Ion Iliescu, „învãþãturi” necesare dezvoltãrii viitoare a ideologiei Partidului Democrat Liberal. Zis ºi fãcut! A renunþat, pentru moment, la funcþia explozivã, a recuperat tot ce era de recuperat ºi, în exces de zel, a înfiinþat clandestin „ ªcoala de Recalificare Sovieticã pentru Manipulatorii PD-L, cu sediul între bucile lui Ion Iliescu. Fiind sub acoperire, black ºi-a pus o mascã, fãrã sã cunoascã faptul cã liberalul Crin Antonescu nu a fost nici mãcar membru PCR. Astfel deghizat, cu broºurile comuniste în mânã, vrea sã ademeneascã ºi pedeliºtii care încã nu s-au pretat la scârboºenii manipulatoare. A apãrut, deci, o nouã categorie de pedeliºti : cursanþi la ºcoala sovieticã, fondatã în gãoaza lui Ion Iliescu.
|
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 12:35
De la: 9am104796, la data 2009-11-01 19:54:17 Mergem cu toti la vot si punem stampila pe POTIRCA ce daca este rrom este sarac este minoritar si asa toti rromi se aduna aici si devenim o tara de rromi/ Pai asa au spus si Italienii , spaniolii si fracezii ! ca ei sunt latini si noi suntem rromi latini !
Ticu
|
|
9am143205 5 mesaje Membru din: 26/10/2009 |
Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 14:19
CEAUSESCU
|
|
paulete_16 6 mesaje Membru din: 6/03/2009 |
Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 19:25
Ai dreptate.EL si un omfoarte inteligent si capabil in toate domeniile
|
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 15:56
De la: Tycu, la data 2009-11-01 09:25:22De la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-10-31 21:27:38Se spune ca atunci cand a facut lumea Dumnezeu a rasturnat sacul cu minuni in locul unde este acum Romania. Uimit si putin socat de bunavointa excesiva a Stapanului sau un inger Il intreaba: Ce faci Preasfintite, le dai prea multe! La care Dumnezeu ii raspunde: Stai sa vezi ce conducatori le dau! thank you very much...............
|
|
Fosta membra 9am.ro 549 mesaje Membru din: 11/09/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 18:39
MISCAREA ROMANIA ALTFEL Comunicat de presa Membrii fondatori anunta constituirea organizatiei militante Miscarea România Altfel, prescurtat Mi.R.A., având scopul de a transforma in program national conceptul "Romania Altfel" si proiectul „România. O viziune pe 30 de ani” prin care Familia Regala, prezenta constant in viata publica interna si internationala, propune un parteneriat istoric tuturor mediilor – politic, economic, administrativ, social, mediatic - pentru reintoarcerea patriei la principiile si valorile autentice, pentru dezvoltarea durabila a Romaniei ca stat si natiune. In acest sens, Miscarea România Altfel si-a stabilit urmatoarele obiective: Constientizarea si unificarea ideatica a tuturor asociatiilor, aliantelor, formatiunilor, organizatiilor si a membrilor societatii civile, indiferent de orientarile politice, pentru primenirea si purificarea morala, pentru reformarea si reconstructia din temelii a României moderne, europene. Mobilizarea tuturor energiilor pozitive ale natiunii române si polarizarea valorilor reale, traditionale si contemporane în jurul celor mai morali si reprezentativi militanti, pentru educarea si pregatirea societatii noi, a tineretului mai ales, în spiritul reafirmarii fiintei nationale a României. Adresa electronica a Forumului organizatiei Mi.R.A. este: tashy.ro/miscarea-romania-altfel/ |
|
Celina 180 mesaje Membru din: 7/09/2009 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 19:21
Cu regret in glas va spun ca; Nimeni!! Este mai rau decat pe vremea impuscatului! Azi traiesc ei bine vreo,,10%,, se descurca;; vreo;;25%,, iar ,,65% prostii, mor de foame! Sa facem o comparatie, in 1967, mama intra in serviciu, avea 750lei salariu, minim, azi este 600. Bunicul in ; 1972, a mers in pensie, cu 750lei, a muncit, si n agricultura,, mama are 675lei dupa 26ani munciti! Ce preturi erau atunci, ce preturi sunt azi???! :::UN BIN LADEN;; ar salva Romania de trantorii care nu fac nimic, si ar rade; Blestemata Casa a Poporului, care mananca atatia bani cu intretinerea ei! Voi merge la vot, ori ii tai pe toti ori il votez pe ;;;;Vadim Tudor,, nu m i drag nici el dar ;de restul m i scarba!! Mai rau decat ne este, nu ne mai poate fi!
-
|
|
9am042611 48 mesaje Membru din: 1/05/2009 |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 19:33
Sant de acord cu D-ta ,ex-regele este o mumie iar regalitatea o noua groapa in care ar intra Romania.
|
|
lorduljohn 499 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 20:13
Intrebarea corecta este:
"Ce poate salva Romania ?" Raspunsul: BOMBA NUCLEARA ! |
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 14:27
De la: 9am042611, la data 2009-11-03 19:33:32Sant de acord cu D-ta ,ex-regele este o mumie iar regalitatea o noua groapa in care ar intra Romania.
Ticu
|
|
mihaivilcu2004 153 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 15:21
De la: Copilasa, la data 2009-10-24 14:42:27De la: 9am1313, la data 2008-10-27 11:29:31Copy-Paste Noi ce facem ca sa schimbam ceva? Sa incepem sa schimbam mentalitatea mai intai in familiile noastre si asa cu pasi mici poate poate mai exista o speranta |
|
|
|

Da Nati Meir a fost in PRM , dar ai vazut ca si la om, cand azi ai o masea buna si dupa un timp se strica , cum o dai afara ? asa si cu Nati a fost ca o masea stricata , si Vdim nu tine stricaciuni in partid ! asa om cinstit sa fie si ceilalti capi de partide, nu sa tina toate ciurucurile ..!
Ai perfecta dreptate , asa este , nu se poate demonstra contrariu,ca nu exista !
Ce ai bre cu Vadim ? spune de Basescu , de Crin , dar nu de un om de care nici n-ai auzit ! ca Vadim iti da painea in mana , te baga gratis si in scoala , ce mai vrei ? !