nastasemihail
47672 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 5 Noiembrie 2009, ora 07:27
Un presedinte de ceara. Nu ia nici o decizie care sa deranjeze pe cineva.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 5 Noiembrie 2009, ora 07:53
Un presedinte de ceara. Nu ia nici o decizie care sa deranjeze pe cineva.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
Fosta membra 9am.ro
1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 5 Noiembrie 2009, ora 09:12
Rolul unui presedinte asta este? Sa nu deranjeze pe nimeni?
|
GISSELLA
57 mesaje
|
Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 09:19
De la: gabriela_dutu, la data 2008-10-04 15:05:09 E drept,ca mi-e greu sa dau nume, din actuala scena politica.Totusi,as spune:Aurelian Pavelescu...viitor presedinte sau ministru' justitiei;Pavel Corut(e drept ca nu e politician,dar e un om de buna credinta)-presedinte sau ministru de externe si mai departe am sa va las pe d-voastra sa intregiti lista
NUMAI LIBERALII POT SALVA ROMANIA.bASESCU VREA SA INSTITUIE TEROAREA
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 10:55
De la: black10131307, la data 2009-11-05 09:12:21Rolul unui presedinte asta este? Sa nu deranjeze pe nimeni?
"Rolul Preºedintelui ARTICOLUL 80
(2) Preºedintele României vegheazã la respectarea Constituþiei ºi la buna funcþionare a autoritãþilor publice. În acest scop, Preºedintele exercitã funcþia de mediere între puterile statului, precum ºi între stat ºi societate. "
Ai cumva tu o alta Constitutie in care scrie ca rostul presedintelui este sa faca scandaluri demagogice ca sa isi pastreze scaunul ?Crezi cumva ca rostul unui presedinte este sa injure pe la TV,sa acuze fara dovezi in stanga si in dreapta,sa incalce Constitutia numind premier fara sa tina seama de consultarea cu partidele si sa invrajbeasca romanii unii impotriva altora?!Cred ca nici cele mai bananiere tari nu au un presedinte ca Basescu  .
|
9am086323
9 mesaje
|
Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 16:18
In tara ata cu omenire bulversata
Unde la loc de frunte este anarhia
Credeti ca cineva va sti vreodata
Cum poate i fi salvata.... Romania
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 19:52
De la: 9am086323, la data 2009-11-06 16:18:51In tara ata cu omenire bulversata
Unde la loc de frunte este anarhia
Credeti ca cineva va sti vreodata
Cum poate i fi salvata.... Romania
 Hai sa nu fim pesimisti, ca viata-i scurta si o traim, s-ar salva si Romania, votand cu toti , pe Vadim!
Ticu
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1171 mesaje
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 00:35
De la: GISSELLA, la data 2009-11-06 09:19:43De la: gabriela_dutu, la data 2008-10-04 15:05:09 E drept,ca mi-e greu sa dau nume, din actuala scena politica.Totusi,as spune:Aurelian Pavelescu...viitor presedinte sau ministru' justitiei;Pavel Corut(e drept ca nu e politician,dar e un om de buna credinta)-presedinte sau ministru de externe si mai departe am sa va las pe d-voastra sa intregiti lista
Poate liberalii din alta tara !
Astia de la noi stim ca o salveaza doar pentru ei !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
56 mesaje
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 14:07
Esti un ''baiat'' destept! Asa ar trebui, altfel e de JALE!
FDO
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 15:52
De la: 9am094523, la data 2009-11-07 14:07:37 Esti un ''baiat'' destept! Asa ar trebui, altfel e de JALE! PROSTIA DEPASESE NIVELUL NOSTRU DE GANDIRE
|
gigilipianu
443 mesaje
Oras: Tg Jiu
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 16:24
Nimeni altul nu poate salva Romania decat POPORUL ROMAN. Poporul Roman condus insa de Corneliu Vadim Tudor. Veti vedea in curand acest lucru si cei ce nu pot vedea acum. Din pacate vine o zi cand nici-un Corneliu Vadim Tudor nu va mai exista pentru a salva ROMANIA si atunci vom pierde pe mana noastra cum au pierdut si evreii in anii 72-73 dupa Hristos. Gigi.
|
Iosif
41 mesaje
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 17:27
|
Iosif
41 mesaje
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 17:31
AMBULANTA S-a stricat iar politicienii trebuiesc dusi la spalare de pacate ca sa-si revina un pic..
|
Fosta membra 9am.ro
5243 mesaje
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 19:00
De la: gigilipianu, la data 2009-11-07 16:24:57Nimeni altul nu poate salva Romania decat POPORUL ROMAN. Poporul Roman condus insa de Corneliu Vadim Tudor. Veti vedea in curand acest lucru si cei ce nu pot vedea acum. Din pacate vine o zi cand nici-un Corneliu Vadim Tudor nu va mai exista pentru a salva ROMANIA si atunci vom pierde pe mana noastra cum au pierdut si evreii in anii 72-73 dupa Hristos. Gigi.
Ce au pierdut evreii,ca nu am inteles ??
|
Celina
180 mesaje
Oras: Baia Mare
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 14:35
De la: gigilipianu, la data 2009-11-07 16:24:57Nimeni altul nu poate salva Romania decat POPORUL ROMAN. Poporul Roman condus insa de Corneliu Vadim Tudor. Veti vedea in curand acest lucru si cei ce nu pot vedea acum. Din pacate vine o zi cand nici-un Corneliu Vadim Tudor nu va mai exista pentru a salva ROMANIA si atunci vom pierde pe mana noastra cum au pierdut si evreii in anii 72-73 dupa Hristos. Gigi. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,  Voi pleca la vot! O sa-l votez pe Vadim Tudor! La asa ,,, tata,, trebuie un presedinte ca el!!
-
|
Celina
180 mesaje
Oras: Baia Mare
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 14:37
-
|
Fosta membra 9am.ro
3030 mesaje
Oras: Brasov
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 21:26
De la: lbtc, la data 2008-10-16 12:36:46Dzeu
NOI TOTI UNITI SI CONDUSI DE PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU
GINA
|
broscuta_super_verde
1273 mesaje
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 21:35
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 21:47
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
Fosta membra 9am.ro
163 mesaje
Oras: Sf Gheorghe
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 14:15
De la: gigilipianu, la data 2009-11-07 16:24:57Nimeni altul nu poate salva Romania decat POPORUL ROMAN. Poporul Roman condus insa de Corneliu Vadim Tudor. Veti vedea in curand acest lucru si cei ce nu pot vedea acum. Din pacate vine o zi cand nici-un Corneliu Vadim Tudor nu va mai exista pentru a salva ROMANIA si atunci vom pierde pe mana noastra cum au pierdut si evreii in anii 72-73 dupa Hristos. Gigi.
|
Fosta membra 9am.ro
163 mesaje
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 14:17
Tatae m-ai convins. Între TRIBUNUL ºi Bãsescu poate cã mai bun ar fi primul , dar chit cã nu prea se vede România ºi implicit ºi noi, suntem în Europa anului de graþie 2009... Cu oameni bolnavi la cârma þãrii, nu se poate! Amândoi au nevoie urgent de medicamente, de doctori... amândoi au sindromul puterii fãrã limitã, care este anticamera DICTATURII, cum puteþi uita aºa repede, cum a fost înainte de 1989....nu vreþi sau nu puteþi vedea asemãnãrile...Lasã-l sã moare liniºtit, tribunul, nu-l fã sã sufere cã dacã el nu... altu nu existã sã salveze aceastã þarã, care este artificialã. DA DOMNILOR. Aceastã þarã care este Rãmânia ar trebuii sã fie trei þãri, cu câte un conducãtor. Nu sã se dea ora exactã de la Bucureºti, unde dispar mii ºi mii de Euro, aterizând pe carduri personale...Bine spunea acum câtva seri la un post de televiziune Kelemen Hunor, cel pe care-l nu o sã votezi matale pentru cã este maghiar, nu? ºi nu vrei nici ca prim ministru pe Johanis pentru cã este german...Na pãi, aºa stau lucrurile ! , zicem noi ardelenii. Plângi cu lacrimi de crocodili pentru Vladim, dar dacã existã oameni capabili sã salveze þara...NU! Sã dormi liniºtit în papucii tãi de casã...visând cu tribunul ºi marinarul....GABY
|
Fosta membra 9am.ro
163 mesaje
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2009, ora 11:09
De la: obgabor53, la data 2009-11-10 14:15:13De la: gigilipianu, la data 2009-11-07 16:24:57Nimeni altul nu poate salva Romania decat POPORUL ROMAN. Poporul Roman condus insa de Corneliu Vadim Tudor. Veti vedea in curand acest lucru si cei ce nu pot vedea acum. Din pacate vine o zi cand nici-un Corneliu Vadim Tudor nu va mai exista pentru a salva ROMANIA si atunci vom pierde pe mana noastra cum au pierdut si evreii in anii 72-73 dupa Hristos. Gigi.
Tatae m-ai convins. Între TRIBUNUL ºi Bãsescu poate cã mai bun ar fi primul , dar chit cã nu prea se vede România ºi implicit ºi noi, suntem în Europa anului de graþie 2009... Cu oameni bolnavi la cârma þãrii, nu se poate! Amândoi au nevoie urgent de medicamente, de doctori... amândoi au sindromul puterii fãrã limitã, care este anticamera DICTATURII, cum puteþi uita aºa repede, cum a fost înainte de 1989....nu vreþi sau nu puteþi vedea asemãnãrile...Lasã-l sã moare liniºtit, tribunul, nu-l fã sã sufere cã dacã el nu... altu nu existã sã salveze aceastã þarã, care este artificialã. DA DOMNILOR. Aceastã þarã care este Rãmânia ar trebuii sã fie trei þãri, cu câte un conducãtor. Nu sã se dea ora exactã de la Bucureºti, unde dispar mii ºi mii de Euro, aterizând pe carduri personale...Bine spunea acum câtva seri la un post de televiziune Kelemen Hunor, cel pe care-l nu o sã votezi matale pentru cã este maghiar, nu? ºi nu vrei nici ca prim ministru pe Johanis pentru cã este german...Na pãi, aºa stau lucrurile ! , zicem noi ardelenii. Plângi cu lacrimi de crocodili pentru Vladim, dar dacã existã oameni capabili sã salveze þara...NU! Sã dormi liniºtit în papucii tãi de casã...visând cu tribunul ºi marinarul....GABY
Raporteaza abuz de limbaj
Urmareste topicul ' Cine credeti ca ar putea salva Romania?'
Esti abonat la acest topic. Dezabonare
Pagini:
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2009, ora 15:24
De la: obgabor53, la data 2009-11-10 14:17:44De la: gigilipianu, la data 2009-11-07 16:24:57Nimeni altul nu poate salva Romania decat POPORUL ROMAN. Poporul Roman condus insa de Corneliu Vadim Tudor. Veti vedea in curand acest lucru si cei ce nu pot vedea acum. Din pacate vine o zi cand nici-un Corneliu Vadim Tudor nu va mai exista pentru a salva ROMANIA si atunci vom pierde pe mana noastra cum au pierdut si evreii in anii 72-73 dupa Hristos. Gigi.
 pai ce faci, spurci forumul cu infectia asta de Kelemen Hunor,? ce cauta puroiul astaUDMR-ist pe forum?
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
3030 mesaje
Oras: Brasov
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2009, ora 18:20
Oamenii din tara si strainatate ar trebuii sa fie uniti la greu si sa munceasca , in asa fel ca economia tarii sa creasca .Politicienii sa fie de buna credinta nu ca cei din PSD, de care sincer imi este frica ca de Ceausescu.Trebuie sa iesim din criza economica si cea politica si sa reformam tara.Si pentru asta doresc la alegeri succes domnului presedinte TRAIAN BASESCU.
GINA
|
9am115340
35 mesaje
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2009, ora 19:41
De la: GISSELLA, la data 2009-11-06 09:19:43De la: gabriela_dutu, la data 2008-10-04 15:05:09 E drept,ca mi-e greu sa dau nume, din actuala scena politica.Totusi,as spune:Aurelian Pavelescu...viitor presedinte sau ministru' justitiei;Pavel Corut(e drept ca nu e politician,dar e un om de buna credinta)-presedinte sau ministru de externe si mai departe am sa va las pe d-voastra sa intregiti lista
Daca tot sugerezi ca Aurelian Pavelescu ar fi o solutie , atunci o solutie cel putin la fel de plauzibila ar fi Gigi Becali , Mircea Sandu sau Fanel Pavalache ! Care ar fi diferenta ?
|
9am115340
35 mesaje
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2009, ora 19:51
De la: obgabor53, la data 2009-11-10 14:15:13De la: gigilipianu, la data 2009-11-07 16:24:57Nimeni altul nu poate salva Romania decat POPORUL ROMAN. Poporul Roman condus insa de Corneliu Vadim Tudor. Veti vedea in curand acest lucru si cei ce nu pot vedea acum. Din pacate vine o zi cand nici-un Corneliu Vadim Tudor nu va mai exista pentru a salva ROMANIA si atunci vom pierde pe mana noastra cum au pierdut si evreii in anii 72-73 dupa Hristos. Gigi.
De 20 de ani , Romania este tot salvata cand de unii , cand de altiii ! Toti se ingesuie sa salveze Romania . Partea dureroasa este ca Romania , atat de salvata , s-a scufundat de tot ! Daca vine nea Vadim , cu echipa lui ilustra , Salvarea, dupa asta, nu mai trebuie sa fie de la innec ! Trebuie savata de sub pamant ! Este greu de crezut ca sunt si oameni care sunt influentati de isteriile unui individ instabil psihic si care se da dupa oricine , cu oricine , numai sa poata ajunge in varf ! Mai deschideti si ochii !! Atat de rau a ajuns aceasta tara ??!!
|
9am144599
12 mesaje
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2009, ora 20:09
 stimabile vocea arhanghelui a aunat pt tine  daca esti pregatit de impartasanie esti sigur asteptat  la azilul de la Butimaru  ,o rezerva intre norocoasele patupede se va gasi si pt tine urlatorule la luna
|
9am144599
12 mesaje
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2009, ora 20:21
poate pt tara ta cu capitala la Tampestii din vale  avertisment pt cei care mai avteui curaj "lsasati in urma orice speranta "si si contribuiti la un alt p.i.b.  pt ca acesta pe care din infantilism sau comoditate  credeti ca o sa va satisfaca.o farmitura din el  v-il vor infasca popii si nationalisti de mlastina  .cautatotorii de tamaine
|
gigilipianu
443 mesaje
Oras: Tg Jiu
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2009, ora 22:55
Ar fi bine sa contribuim cu ideile si parerile noastre, in mod constructiv si izvorate din studiul platformelor candidatilor, din activitatea buna si rea a acestora de dupa 1990, ca argumente pentru a ne sustine o idee si nu cu intrebari si injurii la un nivel sub decent de la unii neintrebati ce s-ar voi bagati in seama mai mult ca orice tata la piata. Nu vreau sa spun acum ca pot spala eu trocul porcilor astfel ca sa vedem apa limpede cristal in el, nu ar folosi la nimic bineinteles, dar o minima decenta in exprimare s-ar cuveni de la cine am putea pretinde. Dar vorba aceea "De unde nu e nici Dumnezeu nu cere". Imi pare rau ca nu putem discuta cu unii participanti la topic care se pare ca sufera de mari frustari in viata de toate zilele devreme ce nu pot intelege mai nimic din viata civilizata. Gigi.
|
NESIMTITUL
786 mesaje
Oras: Cluj
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2009, ora 09:19
De la: gigilipianu, la data 2009-11-11 22:55:19Ar fi bine sa contribuim cu ideile si parerile noastre, in mod constructiv si izvorate din studiul platformelor candidatilor, din activitatea buna si rea a acestora de dupa 1990, ca argumente pentru a ne sustine o idee si nu cu intrebari si injurii la un nivel sub decent de la unii neintrebati ce s-ar voi bagati in seama mai mult ca orice tata la piata. Nu vreau sa spun acum ca pot spala eu trocul porcilor astfel ca sa vedem apa limpede cristal in el, nu ar folosi la nimic bineinteles, dar o minima decenta in exprimare s-ar cuveni de la cine am putea pretinde. Dar vorba aceea "De unde nu e nici Dumnezeu nu cere". Imi pare rau ca nu putem discuta cu unii participanti la topic care se pare ca sufera de mari frustari in viata de toate zilele devreme ce nu pot intelege mai nimic din viata civilizata. Gigi.
Numai sefu si PDL ul la figura 69 poate sa schimbe ceva
|
|
|