gcristea
70 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 10:42
De la: 9am064173, la data 2009-11-23 10:27:18Sa votam in turul doi
Pe cine-a pus jugu' pe noi,
Asa tara, asa ales
Doamne, ca iar ai dat gres.
Tara, tarisoara mea,
Cand oare te-oi destepta,
Faci ce faci si-alegi tot prost,
Nu mai are nici un rost.
Ei au fost tot ei vor fii,
Pina cind tara ai muri,
Furata mereu de hoti,
Pina te-om parasi toti.
Pe alea meleaguri straine,
Si-om duce dorul de tine,
Tara,tarisoara mea,
Multi hoti sint in fruntea ta.
Bravo bai alcipiade baaa, frumoaxa poezie scrisa de o personulitate maaaa....! Ei te-ntzele ca ai scris-o-ngraba, am facut eu corecturile importante.
Daca stii spune poporului in timpul carui mandat (iti pun o intrebare ajutatoare:cine a avut 2 mandate si jumatate la cotroceni?) s-au privatizat-a se citi VANDUT: petrolul, rafinariile, combinatele, combinatul siderurgic, liniile de distributie electrica? In timpul carei guvernari (linistite!) s-au infiintat fondurile, FNI- care avea reclama si la TV. Avea dreptate in reclama: "Dormiti linistiti, FNI va lucreaza!", jocuri piramidale gen, CARITAS, GERALD etc. Norocul meu a fost ca nu am avut suficienti bani si multam lui DUMNEZEU ca mi-a dat minte sa ma intreb din ce pot scoate un profit atat de mare!
Coalitia GRIVCO si criza mondiala au determinat aceasta situatie. Nu ne ajungea ca ne luptam cu "mondialismul crizat" ne mai trebuia si "politicianism in criza" de ce? Mare este batalia pentru cotroceni deoarece mai sunt cateva de "volatilizat" cum ar fi: Patrimoniul UGSR, bataie intre sindicalisti, atentie, nu sindicate!!! salinele, posta care nu s-a reusit a intra in posesia cuiva desi, prin diverse tertipuri gen directorasu' ala ce incerca sa introduca in circuit si posta. Or mai fi si alte interese dar par a fi neimportante, sunt frimituri de la o masa copioasa a politicienilor si, mai ales PSD!!!
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
314 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 10:54
De la: gcristea, la data 2009-11-23 10:42:55De la: 9am064173, la data 2009-11-23 10:27:18Sa votam in turul doi
Asa tara, asa ales
Tara, tarisoara mea,
Nu mai are nici un rost.
Pina cind tara ai muri,
Furata mereu de hoti,
Pina te-om parasi toti.
Tara,tarisoara mea,
Bravo bai alcipiade baaa, frumoaxa poezie scrisa de o personulitate maaaa....! Ei te-ntzele ca ai scris-o-ngraba, am facut eu corecturile importante.
Daca stii spune poporului in timpul carui mandat (iti pun o intrebare ajutatoare:cine a avut 2 mandate si jumatate la cotroceni?) s-au privatizat-a se citi VANDUT: petrolul, rafinariile, combinatele, combinatul siderurgic, liniile de distributie electrica? In timpul carei guvernari (linistite!) s-au infiintat fondurile, FNI- care avea reclama si la TV. Avea dreptate in reclama: "Dormiti linistiti, FNI va lucreaza!", jocuri piramidale gen, CARITAS, GERALD etc. Norocul meu a fost ca nu am avut suficienti bani si multam lui DUMNEZEU ca mi-a dat minte sa ma intreb din ce pot scoate un profit atat de mare!
Coalitia GRIVCO si criza mondiala au determinat aceasta situatie. Nu ne ajungea ca ne luptam cu "mondialismul crizat" ne mai trebuia si "politicianism in criza" de ce? Mare este batalia pentru cotroceni deoarece mai sunt cateva de "volatilizat" cum ar fi: Patrimoniul UGSR, bataie intre sindicalisti, atentie, nu sindicate!!! salinele, posta care nu s-a reusit a intra in posesia cuiva desi, prin diverse tertipuri gen directorasu' ala ce incerca sa introduca in circuit si posta. Or mai fi si alte interese dar par a fi neimportante, sunt frimituri de la o masa copioasa a politicienilor si, mai ales PSD!!!
|
Fosta membra 9am.ro
314 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 11:01
citeste cu atentie poezia, e simpla dar profunda, pe intelesul tuturor, dupa aceea incepe sa jignesti. Inca mai avem dreptul la opinie, cred eu. Cit priveste inventarul tuturor asa zise privatizarii, le stim cu totii, unii le-au simtit pe propia piele.
|
9am173971
34 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 12:57
Corneliu Vadim Tudor
Gheorghe Funar
Adrian Paunescu
|
|
|
Tycu
3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 17:59
Ticu
|
ride4funfreezone
4 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 19:28
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 19:28
romania va fi salvata de mama omida,mafalda si isus,atunci cand aceste personaje vor invia cu adevarat nu numai in povesti jidanesti sau tiganesti
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
|
cristianvitu
732 mesaje
Oras: Ploiesti
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2009, ora 07:52
"Cine credeti ca ar putea salva Romania?"
..pai, io stiu?!...Romanii?!...hm?
de omnia dubitandum
|
|
|
DYLES
41 mesaje
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2009, ora 19:11
NOI ,CIND NU VOM MAI FI PUPINCURISTI,TRADATORI,LENESI,COMUNISTI.
|
ctitorul
280 mesaje
Oras: Craiova
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2009, ora 19:22
De la: 9am143758, la data 2009-11-24 19:11:47NOI ,CIND NU VOM MAI FI PUPINCURISTI,TRADATORI,LENESI,COMUNISTI.
DE DATA ASTA PE 6 DECEMBRIE 2009 VOTIND PENTRU GIOANA -ANTONESCU IN SUBSIDIAR,ROMANIA NU MAI GRESESTE.O NOUA POLITICA SOCIAL -LIBERALA VA GHIDA ROMANIA IN RINDUL TARILOR DEMOCRATE DIN EUROPA.
ANTONESCU A DEVENIT DIN PERDANTUL CURSEI PENTRU COTROCENI EROUL NATIONAL,CARE IMPREUNA CU PSD-GIOANA VA SCOATE ROMANIA DIN CRIZA SI VA LICHIDA SARACIA
nu va uitati ca Basescu este un gainar hot,suportati mizeriile lui !
|
ctitorul
280 mesaje
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2009, ora 19:24
De la: 9am064173, la data 2009-11-23 10:54:42De la: gcristea, la data 2009-11-23 10:42:55De la: 9am064173, la data 2009-11-23 10:27:18Sa votam in turul doi
Asa tara, asa ales
Tara, tarisoara mea,
Nu mai are nici un rost.
Pina cind tara ai muri,
Furata mereu de hoti,
Pina te-om parasi toti.
Tara,tarisoara mea,
Coalitia GRIVCO si criza mondiala au determinat aceasta situatie. Nu ne ajungea ca ne luptam cu "mondialismul crizat" ne mai trebuia si "politicianism in criza" de ce? Mare este batalia pentru cotroceni deoarece mai sunt cateva de "volatilizat" cum ar fi: Patrimoniul UGSR, bataie intre sindicalisti, atentie, nu sindicate!!! salinele, posta care nu s-a reusit a intra in posesia cuiva desi, prin diverse tertipuri gen directorasu' ala ce incerca sa introduca in circuit si posta. Or mai fi si alte interese dar par a fi neimportante, sunt frimituri de la o masa copioasa a politicienilor si, mai ales PSD!!! TRATAREA CU DISPRET A INTERESELOR ROMANIEI ,AU FACUT POSIBILA ASCENSIUNEA LUI BASESCU LA CIRMA CARE IN 5 ANI A DISTRUS TOT
nu va uitati ca Basescu este un gainar hot,suportati mizeriile lui !
|
bistriteanul
25 mesaje
Oras: Bistrita
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2009, ora 21:09
Numai daca romanii vor sa o duca bine in tara lor si merg sa voteze pe GIOANA pentru meritele lui Antonescu ,care va reforma politica in Romania.
|
Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 08:45
De la: ctitorul, la data 2009-11-24 19:22:10De la: 9am143758, la data 2009-11-24 19:11:47NOI ,CIND NU VOM MAI FI PUPINCURISTI,TRADATORI,LENESI,COMUNISTI.
DE DATA ASTA PE 6 DECEMBRIE 2009 VOTIND PENTRU GIOANA -ANTONESCU IN SUBSIDIAR,ROMANIA NU MAI GRESESTE.O NOUA POLITICA SOCIAL -LIBERALA VA GHIDA ROMANIA IN RINDUL TARILOR DEMOCRATE DIN EUROPA.
ANTONESCU A DEVENIT DIN PERDANTUL CURSEI PENTRU COTROCENI EROUL NATIONAL,CARE IMPREUNA CU PSD-GIOANA VA SCOATE ROMANIA DIN CRIZA SI VA LICHIDA SARACIA  Sunt uimit de postarea dv! Antonescu si Geoana eroi nationali? M-am abtinut sa merg la vot in primul tur si aveam de gand sa fac idem si in turul doi,dar acum ma-ti convins domnule ! Datorita inversunarii tuturor hotilor din Romanica de a pune mana pe ciolan fara a mai tine cond de doctrina voi vota BASESCU si la fel ca mine sunt foarte multi. Liberalii in toti anii de dupa 89 au dovedit ca sunt CURVE si in spatele lor au doar interese de clan... Antonescu daca era un individ vertical trebuia sa se abtina si sa propuna sustinatorilor sa voteze dupa cum le dicteaza constiinta...Cunosc membri de partid PNL care sunt foarte dezamagiti de liderul lor si care vor vota Basescu... Majoritatea PNListilor vor migra in masa la PNTcd asa cum este si normal pentru ca de acolo au si venit . PNL dovedeste din nou ca este un partid fara doctrina pt ca este a doua oara cand se aliaza cu ILIESCU tradatorul Romaniei !!
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 08:57
VOTATI BASESCU OAMENI BUNI PT CA TARA ROMANEASCA SA NU INCAPA PE MANA PUSLAMALELOR COMUNISTE ! CE A FACUT BASE PT A AVEA ATAT DE MULTI DUSMANI?? SINGURA LUI GRESALA ESTE CA DORESTE RESTRUCTURAREA CLASEI POLITICE? SE SPUNE CA AU FOST ANI DE SCANDALURI POLITICE,DAR CINE SE FACE VINOVAT DE ELE? O CLASA POLITICA CARE NU VREA SA RENUNTE LA PRIVILEGII... SE SPUNE CA BASE ESTE DICTATOR,DAR IN ACESTI 5 ANI PRESA A AVUT CELE MAI MARI LIBERTATI....VA AMINTITI CE LINISTE ERA PE TIMPUL LUI NASTASE? ALA A FOST DICTATOR SI PE TIMPUL LUI S-AU INCHIS TELEVIZIUNI NU PE TIMPUL LUI BASE! POT DA MULTE ARGUMENTE DAR STIU CA POPULATIA ROMANIEI LE CUNOASTE SI VA VOTA INPOTRIVA NEMERNICIEI CLASEI POLITICE !! HAI LA VOT LA VOT LA VOT...BASESCU PE PRIMUL LOC !!!
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
9am096416
278 mesaje
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 09:13
la ora actuala ,singura varianta salvatoare este numai BASESCU. VOTATI BASESCU !!!!!
M
|
9am087574
22 mesaje
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 09:24
Romanii insisi,doamnelor si domanilor! Nu schimbam nimic daca ne manifestam nemultumirile doar la alegeri si in restul timpului dormim.
V-as recomanda sa cititi poezia HORA de Vasile Alecsandri.
gdam.ASA?
|
gcristea
70 mesaje
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 11:04
De la: , la data 2008-10-05 21:48:34 cred ca ai dreptate ,l-am cunoscut si eu si multi din cei prezenti la TVR atunci ,insa cred ca-i acum in virsta de peste 60 de ani,cred ca nu-l mai intereseaza politica,ROMANIA avea sansa atunci cind nu mai avea datorii externe,Iliescu,Constantinescu invatati ca pe vremea comunismului au papat dar nu au realizat nimic au bagat ROMANIA in datorii de peste 150 miliarde de euro
Sunt de acord dar, mai citeste inca o data ce ai scris si mai ales ce am scris!
 Daca stii spune poporului in timpul carui mandat (iti pun o intrebare ajutatoare:cine a avut 2 mandate si jumatate la cotroceni?) s-au privatizat-a se citi VANDUT: petrolul, rafinariile, combinatele, combinatul siderurgic, liniile de distributie electrica, telefonia fixa? In timpul carei guvernari (linistite!) s-au infiintat fondurile, FNI- care avea reclama si la TV. Avea dreptate in reclama: "Dormiti linistiti, FNI va lucreaza!", jocuri piramidale gen, CARITAS, GERALD etc. Norocul meu a fost ca nu am avut suficienti bani si multam lui DUMNEZEU ca mi-a dat minte sa ma intreb din ce pot scoate un profit atat de mare! Coalitia GRIVCO si criza mondiala au determinat aceasta situatie. Nu ne ajungea ca ne luptam cu "mondialismul crizat" ne mai trebuia si "politicianism in criza" de ce? Mare este batalia pentru cotroceni deoarece mai sunt cateva de "volatilizat" cum ar fi: Patrimoniul UGSR, bataie intre sindicalisti, atentie, nu sindicate!!! salinele, posta care nu s-a reusit a intra in posesia cuiva desi, prin diverse tertipuri gen directorasu' ala ce incerca sa introduca in circuit si posta. Or mai fi si alte interese dar par a fi neimportante, sunt frimituri de la o masa copioasa a politicienilor si, mai ales PSD!!!
Exista un post de televiziune care imi este indiferent uneori chiar dezagreabil, aseara trecand dintr-un program intr-altu’ am gasit o dezbatere privitoare la, citez: JAF NATIONAL, ceea ce m-a uimit, este faptul ca realizatorul emisiunii intocmea lista in urma si in timpul apelurilor telespectatorilor. Principalele intrebari erau: Ce? Cand? Cine? Intrebarea cand si cine, se referea la perioada de guvernare si cine a “cumparat-o”. Presupuneam in unele situatii chiar stiam ca, sub masca privatizarii s-e derulat o japca nationala prin binecunoscuta metoda a reducerii vaolrii la cat mai putin aplicandu-se metode specifice de “ aducere in paragina” pentru a se putea vinde sau chiar dona. Am ramas cu ochii-n televizor si urechile ciulite privind si ascultand. JAPCA CEA MARE , s-a intamplat in guvernarile LINISTITE al lui iliescu, la intrebarea ce? Se incadrau absolut toate resursele tarii, la intrebarea cand? A fost o singura exceptie, guvernarea CDR care “la invins sistemul” stiti bine despre cine-i vorba in rest, invariabil nu lipsea PSD-ul din lista, cine? Pai realizati ca nu altii decat baronii PNL si PSD care nu este altul decat FSN-ul care in timp si-a schimbat denumirea trecand prin PSDR, PDSR, acele personulitati care ne ignora, sunt mai presus de lege, nimeni nu le poate face nimic deoarece ei au controlul si l-au avut pana acum. De unde atata ura, furie, inversunare pe Base? Ei da, in ultimii 5 ani nu au mai putut face jocurile lor, simt amenintarea ca, de va castiga un alt mandat, EI VOR FI TERMINATI !!! Prin targ circula zvonul ca, atunci cand Base a spus ca va fi un presedinte jucator, “mafia din guvern” ar fi inteles ca va face jocul lor, citez: “...jucator inseamna a ne face jocurile noastre....” Aseara pe un alt post am aflat ca, in 2010 proprietarul “petrolului” ar avea conform contractului incheiat cu cca. 7 ani in urma cam 600.000.000 de dolari de platit, va asigur ca exista posibilitatea sa NU-I PLATEASCA!!! Este una dintre mizele cele mari!!! Demonstratia de umilinta prin forta au facut-o nu sindicatele, ci SINDICALISTII ! Cum ar fi sa fii un lider de sindicat corect, cinstit, sa se initieze greva nationala de avertisment de “SINDICALISTI” inregimentati politic iar tu, sa refuzi participarea? Au mizat bine pe santajul membrilor de sindicat care spun ca daca nu participi nu le sustii cauza, idee care de fapt, le-au inoculat-o SINDICALISTII CORUPTI !!!
Cum ar fi sa ti se spuna: Daca nu participi cu “trupa” la greva nu te intereseaza de nevoile lor, ale membrilor; cum unele sindicate pot si altele nu? Ce raspuns le-ati da? Sunt interesele personale ale membrilor derulate prin intermediul LIDERILOR COMANDATI POLITIC care au interese mult mai mari decat cele ale membrilor!
Ritzi este anchetata, Udrea cred ca la fel dar, MATUSA TAMARA A LU’ BOMBONEL, CONTRACTUL ROMPETROM, toate asa zisele privatizari de pe vremea lu’ nastase si ilievici trebuiesc reanalizate dar, sunt contractele atat de bine facute, ca statul are minime sanse de castig, asa cum este facut contractul cumnatului lu’ geoana care daca ar fi dat afara statul TOT I-AR PLATI SALARIUL, SPORURILE SI TOATE BONIFICATIILE !!!
...........................................................................................................................................................................................
Am considerat ca unele nume proprii nu merita efortul de a apasa tasta shift !
Mai vorbim dar pana atunci....cititi!
Lui Geoana ii lipseste latura umana
Pe de alta parte, scrie BBC, Mircea Geoana, care are aproape 30% dintre sufragii, "radiaza o incredere indarjita". "Fost ministru de externe si diplomat, caruia ii pica destul de greu sa rada si sa pupe copii in timpul deplasarilor din campanie, a reusit sa inlature o serie de personalitati puternice din fruntea PSD. Daca reuseste sa castige turul al doilea, va fi pentru ca Traian Basescu si-a facut prea multi dusmani, mai ales in presa prosocialista, care il ataca de dimineata pana seara. (...) "Daca pierde, va fi din cauza faptului ca ii lipseste acea latura umana pe care Basescu o are si pentru ca exista retineri in ceea ce priveste capacitatea sa de a controla asa-numitii 'baroni locali' din partidul sau", continua articolul.
Cheia e la Antonescu
In ceea ce-l priveste pe Crin Antonescu, BBC noteaza ca "acesta a fost alegerea celor care s-au saturat de Basescu, dar care nu au vrut sa voteze cu social-democratii. Votantii lui detin acum cheia catre victoria din 6 decembrie, dar acestia par a fi destul de retinuti in a-si da voturile intr-o parte sau in alta", puncteaza publicatia. [Antonescu: Este exclusa orice colaborare intre mine si Traian Basescu!]
Referendumul a reusit din cauza nepasarii parlamentarilor
Abordand si subiectul referendumului, BBC remarca unul dintre panourile lui Traian Basescu: "De ce le e frica nu scapa". In acest sens, analistul politic Cristian Mititelu explica cum, odata ce sunt alesi, parlamentarii au foarte putine legaturi cu circumscriptia din care provin. "Acest lucru se intampla, in parte, din cauza sistemului politic, dar este si un prost obicei al politicienilor", scrie BBC. "Ceea ce e mai rau este ca nu exista o dezbatere reala despre modul in care ar trebui sa functioneze economia, efectele negative ale inflatiei si necesitatea reducerii cheltuielilor bugetare. Publicul nu este suficient de constient de aceste probleme, iar politicienii par sa nu aiba capacitatea necesara pentru a determina oamenii sa fie mai implicati in deciziile guvernarii", argumenteaza Mititelu. [Referendumul a fost validat, BEC anunta o prezenta de 50,16%]
La finalul articolului, BBC face si o referire la fostul regim ceausist. "Parasind orasul Calarasi si indreptandu-ne catre drumul spre Bucuresti, cele doua uzine de otel construite de Nicolae Ceausescu se ridicau in zare precum un oras separat, cu furnalele si halele sale reflectandu-se in apusul de soare. De la o astfel de distanta nimeni nu-si poate da seama ca uzinele sunt numai o fantoma a ceea ce erau inainte, numai o epava ruginita".
|
gcristea
70 mesaje
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 11:07
De la: minerul, la data 2008-10-22 20:50:03 din mina gastiilor actuale este greu sa mai fie salvata daca Basescu ajunge dictator ,acolitii lui vor pirjoli si mai mult Romania.
Ia de citeste, adicaaa...silabiseste mai
 Daca stii spune poporului in timpul carui mandat (iti pun o intrebare ajutatoare:cine a avut 2 mandate si jumatate la cotroceni?) s-au privatizat-a se citi VANDUT: petrolul, rafinariile, combinatele, combinatul siderurgic, liniile de distributie electrica, telefonia fixa? In timpul carei guvernari (linistite!) s-au infiintat fondurile, FNI- care avea reclama si la TV. Avea dreptate in reclama: "Dormiti linistiti, FNI va lucreaza!", jocuri piramidale gen, CARITAS, GERALD etc. Norocul meu a fost ca nu am avut suficienti bani si multam lui DUMNEZEU ca mi-a dat minte sa ma intreb din ce pot scoate un profit atat de mare! Coalitia GRIVCO si criza mondiala au determinat aceasta situatie. Nu ne ajungea ca ne luptam cu "mondialismul crizat" ne mai trebuia si "politicianism in criza" de ce? Mare este batalia pentru cotroceni deoarece mai sunt cateva de "volatilizat" cum ar fi: Patrimoniul UGSR, bataie intre sindicalisti, atentie, nu sindicate!!! salinele, posta care nu s-a reusit a intra in posesia cuiva desi, prin diverse tertipuri gen directorasu' ala ce incerca sa introduca in circuit si posta. Or mai fi si alte interese dar par a fi neimportante, sunt frimituri de la o masa copioasa a politicienilor si, mai ales PSD!!!
Exista un post de televiziune care imi este indiferent uneori chiar dezagreabil, aseara trecand dintr-un program intr-altu’ am gasit o dezbatere privitoare la, citez: JAF NATIONAL, ceea ce m-a uimit, este faptul ca realizatorul emisiunii intocmea lista in urma si in timpul apelurilor telespectatorilor. Principalele intrebari erau: Ce? Cand? Cine? Intrebarea cand si cine, se referea la perioada de guvernare si cine a “cumparat-o”. Presupuneam in unele situatii chiar stiam ca, sub masca privatizarii s-e derulat o japca nationala prin binecunoscuta metoda a reducerii vaolrii la cat mai putin aplicandu-se metode specifice de “ aducere in paragina” pentru a se putea vinde sau chiar dona. Am ramas cu ochii-n televizor si urechile ciulite privind si ascultand. JAPCA CEA MARE , s-a intamplat in guvernarile LINISTITE al lui iliescu, la intrebarea ce? Se incadrau absolut toate resursele tarii, la intrebarea cand? A fost o singura exceptie, guvernarea CDR care “la invins sistemul” stiti bine despre cine-i vorba in rest, invariabil nu lipsea PSD-ul din lista, cine? Pai realizati ca nu altii decat baronii PNL si PSD care nu este altul decat FSN-ul care in timp si-a schimbat denumirea trecand prin PSDR, PDSR, acele personulitati care ne ignora, sunt mai presus de lege, nimeni nu le poate face nimic deoarece ei au controlul si l-au avut pana acum. De unde atata ura, furie, inversunare pe Base? Ei da, in ultimii 5 ani nu au mai putut face jocurile lor, simt amenintarea ca, de va castiga un alt mandat, EI VOR FI TERMINATI !!! Prin targ circula zvonul ca, atunci cand Base a spus ca va fi un presedinte jucator, “mafia din guvern” ar fi inteles ca va face jocul lor, citez: “...jucator inseamna a ne face jocurile noastre....” Aseara pe un alt post am aflat ca, in 2010 proprietarul “petrolului” ar avea conform contractului incheiat cu cca. 7 ani in urma cam 600.000.000 de dolari de platit, va asigur ca exista posibilitatea sa NU-I PLATEASCA!!! Este una dintre mizele cele mari!!! Demonstratia de umilinta prin forta au facut-o nu sindicatele, ci SINDICALISTII ! Cum ar fi sa fii un lider de sindicat corect, cinstit, sa se initieze greva nationala de avertisment de “SINDICALISTI” inregimentati politic iar tu, sa refuzi participarea? Au mizat bine pe santajul membrilor de sindicat care spun ca daca nu participi nu le sustii cauza, idee care de fapt, le-au inoculat-o SINDICALISTII CORUPTI !!!
Cum ar fi sa ti se spuna: Daca nu participi cu “trupa” la greva nu te intereseaza de nevoile lor, ale membrilor; cum unele sindicate pot si altele nu? Ce raspuns le-ati da? Sunt interesele personale ale membrilor derulate prin intermediul LIDERILOR COMANDATI POLITIC care au interese mult mai mari decat cele ale membrilor!
Ritzi este anchetata, Udrea cred ca la fel dar, MATUSA TAMARA A LU’ BOMBONEL, CONTRACTUL ROMPETROM, toate asa zisele privatizari de pe vremea lu’ nastase si ilievici trebuiesc reanalizate dar, sunt contractele atat de bine facute, ca statul are minime sanse de castig, asa cum este facut contractul cumnatului lu’ geoana care daca ar fi dat afara statul TOT I-AR PLATI SALARIUL, SPORURILE SI TOATE BONIFICATIILE !!!
...........................................................................................................................................................................................
Pe de alta parte, scrie BBC, Mircea Geoana, care are aproape 30% dintre sufragii, "radiaza o incredere indarjita". "Fost ministru de externe si diplomat, caruia ii pica destul de greu sa rada si sa pupe copii in timpul deplasarilor din campanie, a reusit sa inlature o serie de personalitati puternice din fruntea PSD. Daca reuseste sa castige turul al doilea, va fi pentru ca Traian Basescu si-a facut prea multi dusmani, mai ales in presa prosocialista, care il ataca de dimineata pana seara. (...) "Daca pierde, va fi din cauza faptului ca ii lipseste acea latura umana pe care Basescu o are si pentru ca exista retineri in ceea ce priveste capacitatea sa de a controla asa-numitii 'baroni locali' din partidul sau", continua articolul.
Cheia e la Antonescu
In ceea ce-l priveste pe Crin Antonescu, BBC noteaza ca "acesta a fost alegerea celor care s-au saturat de Basescu, dar care nu au vrut sa voteze cu social-democratii. Votantii lui detin acum cheia catre victoria din 6 decembrie, dar acestia par a fi destul de retinuti in a-si da voturile intr-o parte sau in alta", puncteaza publicatia. [Antonescu: Este exclusa orice colaborare intre mine si Traian Basescu!]
Abordand si subiectul referendumului, BBC remarca unul dintre panourile lui Traian Basescu: "De ce le e frica nu scapa". In acest sens, analistul politic Cristian Mititelu explica cum, odata ce sunt alesi, parlamentarii au foarte putine legaturi cu circumscriptia din care provin. "Acest lucru se intampla, in parte, din cauza sistemului politic, dar este si un prost obicei al politicienilor", scrie BBC. "Ceea ce e mai rau este ca nu exista o dezbatere reala despre modul in care ar trebui sa functioneze economia, efectele negative ale inflatiei si necesitatea reducerii cheltuielilor bugetare. Publicul nu este suficient de constient de aceste probleme, iar politicienii par sa nu aiba capacitatea necesara pentru a determina oamenii sa fie mai implicati in deciziile guvernarii", argumenteaza Mititelu. [Referendumul a fost validat, BEC anunta o prezenta de 50,16%]
La finalul articolului, BBC face si o referire la fostul regim ceausist. "Parasind orasul Calarasi si indreptandu-ne catre drumul spre Bucuresti, cele doua uzine de otel construite de Nicolae Ceausescu se ridicau in zare precum un oras separat, cu furnalele si halele sale reflectandu-se in apusul de soare. De la o astfel de distanta nimeni nu-si poate da seama ca uzinele sunt numai o fantoma a ceea ce erau inainte, numai o epava ruginita".
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 11:53
De la: gcristea, la data 2009-11-25 11:07:24De la: minerul, la data 2008-10-22 20:50:03 din mina gastiilor actuale este greu sa mai fie salvata daca Basescu ajunge dictator ,acolitii lui vor pirjoli si mai mult Romania.
Ia de citeste, adicaaa...silabiseste mai
Cheia e la Antonescu
blablabla ! e a 4 a oara cind citesc textul asta !  cere si tu de la Centru sa-ti trimita material nou ptr. propaganda, papagalule !
|
dumihai
14 mesaje
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 11:59
Ar fi bine sa stii ca Basescu a fost inainte de 89 tot un nomenclaturist (comunisto-securist, cu state vechi de informator din timpul scolii de marina - nu facultate !) Altfel nu ar fi ajuns nici in vis comandat (in nici un caz pe o nava moderna, cel mult poate pe o amarata de motonava paradita si exploatata la maximum de cei pilosi ca el, cu care stiai ca pleci, dar ca este foarte posibil sa nu te mai intorci pe uscat !) si nici reprezentant la Anvers ! Cat despe activitatea de dupa: un ministru si un primar incompetent si incorect (sunt prea multe argumente de enumerat si nici nu are rost sa le arati celor orbi - care nu le-au vazut impotriva evidentei atat de clare, sau sa-ti racesti gura de pomana vorbind la surzi, lasand la o parte flota, el este cel care a farmat calea ferata si se vad astazi urmarile), care a avut si are grija de "SINE" (vezi de fiicele sale ... ca sa nu zic mai multe ...) si nu de "tine", un demagog (tot se refera la ceilalti ca sunt sistemul ticalosit, dar pe cei din preajma sa de ce se face ca nu-i vede ? ce ne propune el : politicieni ca Udrea, Ridzi, Videanu, Berceanu sau impertinentul si obraznicul cu cas la gura, micul activist de partid si de stat Boureanu ? de ce ? pentru ca face parte la loc de frunte din acest sistem ! - el si ai ai lui hotul care striga primii "hotii!'), un circar si un panglicar (minte de ingheata apele, n-are doua vorbe la un loc - usturoi n-a mancat si gura nu-i pute !) si un bisnitar, smecheras din port, care joaca un mic pokeras cu tara (de, daca cei mai multi dintre cei inteligenti au plecat din tara - au ramas o majoritate de prea amarati sau de smecherasi, prea multi prosti si handicapati sau de oportunisti sau hoti !).
|
dumihai
14 mesaje
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 12:02
Ar fi bine sa stii ca Basescu a fost inainte de 89 tot un nomenclaturist (comunisto-securist, cu state vechi de informator din timpul scolii de marina - nu facultate !) Altfel nu ar fi ajuns nici in vis comandat (in nici un caz pe o nava moderna, cel mult poate pe o amarata de motonava paradita si exploatata la maximum de cei pilosi ca el, cu care stiai ca pleci, dar ca este foarte posibil sa nu te mai intorci pe uscat !) si nici reprezentant la Anvers ! Cat despe activitatea de dupa: un ministru si un primar incompetent si incorect (sunt prea multe argumente de enumerat si nici nu are rost sa le arati celor orbi - care nu le-au vazut impotriva evidentei atat de clare, sau sa-ti racesti gura de pomana vorbind la surzi, lasand la o parte flota, el este cel care a farmat calea ferata si se vad astazi urmarile), care a avut si are grija de "SINE" (vezi de fiicele sale ... ca sa nu zic mai multe ...) si nu de "tine", un demagog (tot se refera la ceilalti ca sunt sistemul ticalosit, dar pe cei din preajma sa de ce se face ca nu-i vede ? ce ne propune el : politicieni ca Udrea, Ridzi, Videanu, Berceanu sau impertinentul si obraznicul cu cas la gura, micul activist de partid si de stat Boureanu ? de ce ? pentru ca face parte la loc de frunte din acest sistem ! - el si ai ai lui hotul care striga primii "hotii!'), un circar si un panglicar (minte de ingheata apele, n-are doua vorbe la un loc - usturoi n-a mancat si gura nu-i pute !) si un bisnitar, smecheras din port, care joaca un mic pokeras cu tara (de, daca cei mai multi dintre cei inteligenti au plecat din tara - au ramas o majoritate de prea amarati sau de smecherasi, prea multi prosti si handicapati sau de oportunisti sau hoti !).
|
dumihai
14 mesaje
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 12:03
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 12:14
De la: dumihai, la data 2009-11-25 12:03:29Ar fi bine sa stii ca Basescu a fost inainte de 89 tot un nomenclaturist (comunisto-securist, cu state vechi de informator din timpul scolii de marina - nu facultate !) Altfel nu ar fi ajuns nici in vis comandat (in nici un caz pe o nava moderna, cel mult poate pe o amarata de motonava paradita si exploatata la maximum de cei pilosi ca el, cu care stiai ca pleci, dar ca este foarte posibil sa nu te mai intorci pe uscat !) si nici reprezentant la Anvers ! Cat despe activitatea de dupa: un ministru si un primar incompetent si incorect (sunt prea multe argumente de enumerat si nici nu are rost sa le arati celor orbi - care nu le-au vazut impotriva evidentei atat de clare, sau sa-ti racesti gura de pomana vorbind la surzi, lasand la o parte flota, el este cel care a farmat calea ferata si se vad astazi urmarile), care a avut si are grija de "SINE" (vezi de fiicele sale ... ca sa nu zic mai multe ...) si nu de "tine", un demagog (tot se refera la ceilalti ca sunt sistemul ticalosit, dar pe cei din preajma sa de ce se face ca nu-i vede ? ce ne propune el : politicieni ca Udrea, Ridzi, Videanu, Berceanu sau impertinentul si obraznicul cu cas la gura, micul activist de partid si de stat Boureanu ? de ce ? pentru ca face parte la loc de frunte din acest sistem ! - el si ai ai lui hotul care striga primii "hotii!'), un circar si un panglicar (minte de ingheata apele, n-are doua vorbe la un loc - usturoi n-a mancat si gura nu-i pute !) si un bisnitar, smecheras din port, care joaca un mic pokeras cu tara (de, daca cei mai multi dintre cei inteligenti au plecat din tara - au ramas o majoritate de prea amarati sau de smecherasi, prea multi prosti si handicapati sau de oportunisti sau hoti !). votati psd
|
9am087574
22 mesaje
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 15:46
BUNA ESTE INTREBAREA!
RASPUNSUL,INSA,NU-I DE BINE!...
DRAGI ROMANI ,E CLAR, SALVAREA,
A TRECUT SI ...NU MAI VINE!...
gdam.ASA?
|
9am087574
22 mesaje
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 16:37
ZICE,GHEORGHE,UN TARAN:
DE-O FI MIRCEA ORI TRAIAN
CEI DE-ACUM ,NU CARE-AU FOST,
VOM TRAI LA FEL DE PROST.
(din ciclul DE PE FORUM ADUNATE SI-NAPOI LA FORUM DATE)
gdam.ASA?
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 16:40
De la: 9am087574, la data 2009-11-25 16:37:54
ZICE,GHEORGHE,UN TARAN:
Dar de Johannis Klaus a spus badea Gheorghe ceva?
|
Fosta membra 9am.ro
1563 mesaje
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 17:21
De la: vaneamarin, la data 2009-11-25 16:40:36De la: 9am087574, la data 2009-11-25 16:37:54
ZICE,GHEORGHE,UN TARAN:
Dar de Johannis Klaus a spus badea Gheorghe ceva?
Si de-o ninge si-o ploua
Este tot o muhaia!
Si sustinatorii lui tot asa!
Of of, mai mai....
|
Fosta membra 9am.ro
3030 mesaje
Oras: Brasov
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 19:54
Acum chiar ca sant derutata si dezamagita.Depinde de cine va fi Presedinte.Jocurile sant facute de ei.
GINA
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 20:01
De la: 9am087574, la data 2009-11-25 15:46:36BUNA ESTE INTREBAREA!
:
sml-confused0067: Ai dreptate cu salvarea,
dar nu ai pus intrebarea ,
intrebare ce o stim,
de ce n-ati votat pe Vadim ???
Ticu
|
Nr4
134 mesaje
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 20:12
De la: Tycu, la data 2009-11-25 20:01:43De la: 9am087574, la data 2009-11-25 15:46:36BUNA ESTE INTREBAREA!
<
sml-confused0067: Ai dreptate cu salvarea,
dar nu ai pus intrebarea ,
intrebare ce o stim,
de ce n-ati votat pe Vadim ???
pentru ca nu suntem toti cretini ticule tata..
|
|
|