Info
x
cine credeti ca ar putea salva romania?
|
Fosta membra 9am.ro 13 mesaje Membru din: 27/11/2009 |
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 17:30
|
|
9am173467 3 mesaje Membru din: 19/11/2009 |
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 11:57
cine decat noua alianta formata din oameni seriosi si care sunt convinsa ca se vor tine de cuvant
daca s-ar continua dictatura BASESCU oameni buni ar fi o tragedie pt tara |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 12:36
La facerea lumii, Dumnezeu, pentru a-i ajuta pe oameni sa prospere, a hotarât sa dea printr-o “Lege Divina” fiecarei natii câte doua virtuti. Astfel, El i-a facut: - Pe elvetieni - ordonati si respectuosi fata de legi; - Pe englezi - perseverenti si studiosi; - Pe japonezi - muncitori si rabdatori; - Pe francezi - culti si rafinati; - Pe spanioli - veseli si ospitalieri etc. Când a ajuns la români, I-a spus îngerului consilier care si nota: - Românii vor fi inteligenti, cinstiti si buni politicieni; Dupa ce a publicat-o în “Monitorul Celest”, îngerul a remarcat: - Doamne, ai dat tuturor popoarelor câte doua virtuti, iar românilor trei. Oare în acest fel, nu cumva ei îi vor depasi si exploata pe toti ceilalti? - Aoleu, asa e! Ai dreptate! Atunci sa revenim cu o “Ordonanta”. Pentru ca virtutile Dumnezeiesti, o data acordate, nu se mai pot lua înapoi, precizez ca nimeni nu va putea avea mai mult de doua virtuti, din cele trei, în acelasi timp! Si astfel, se explica de ce românii care: - Sunt inteligenti si cinstiti, în nici un caz nu fac politica; - Sunt cinstiti si fac politica, categoric nu sunt inteligenti; - Fac politica si sunt inteligenti, fara nici un fel de dubiu, nu sunt deloc cinstiti! Este bine cã au ieºit "mogulii" unora în luminile reflectorelor, ar fi bine sã iasã absolut toþi "mogulii" de prin toate partidele politice româneºti la rampã, sã vedem ºi noi cine sunt ºi ce pot face pe viitor pentru cetãþenii româniei. Aaaa, pot lua cu ei de mânuþã ºi baronaºii locali, nu de alta, dar s-ar putea simþi nedreptãþiþi sieracii, º-apoi sã demonstreze cetãþenilor români ce pot face spre binele tuturor, cã destul ºi-au umplut buzunarele-n ultimii 20 de ani numai pentru ei. Dacã aº fi în locul viitorului preºedinte, indiferent care ar fi acesta, dacã tot se desfinnþeazã o camerã a parlamentului (senatul), aº înfiinþa o camerã consultativã formatã numai din aceºti "moguli ºi baroni locali"... Având în vedere cele anterioare ºi potenþa lor financiarã, n-ar trebui sã primeascã nici un fel de indemnizaþie din partea statului Român, munca lor ar trebui sã se transpunã mai întâi în interesul tuturor cetãþenilor români ºi mai apoi în al lor personal. Pragmatic sau utopic,...aaaa ?! Are sã vinã sãrbãtorile de iarnã, o sã aºteptaþi sã vã facã alþii cadouri copiilor voºtri de Crãciun aºa cum au fãcut-o anul trecut ?... Hilfskonvois nach Rumänien Weihnachtsgeschenke für Kinder in Armut Die meisten Kinder in Deutschland werden an Heiligabend auch dieses Jahr wieder jede Menge Geschenke bekommen. In Rumänien sieht das anders aus. Dort erhalten viele Kinder gar kein Geschenk, weil die Armut so groß ist. Die Stiftung Kinderzukunft und der Service-Club Round Table Deutschland starten deshalb auch in diesem Jahr zum mittlerweile achten Mal einen Weihnachtspäckchenkonvoi nach Rumänien. ...sau o sã vã bãgaþi minþile-n cap ºi-o sã vã solidarizaþi pentru a vã obþine drepturile necesare unor cetãþeni demni ai unui stat de drept ºi democrat ?... am sã repet acest com. pânã o sã vã plictisiþi, poate aºa o sã vã reveniþi !... picãtura chinezeascã, ..n-aºa?!... |
|
9am152446 1 mesaj Membru din: 2/12/2009 |
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 12:59
cred ca tot basescu ar fi util tarii...pana la el nu am auzit de politisti,politicieni,oameni de afaceri corupti
|
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 13:13
De la: gabriela_dutu, la data 2008-10-04 15:05:09 E drept,ca mi-e greu sa dau nume, din actuala scena politica.Totusi,as spune:Aurelian Pavelescu...viitor presedinte sau ministru' justitiei;Pavel Corut(e drept ca nu e politician,dar e un om de buna credinta)-presedinte sau ministru de externe si mai departe am sa va las pe d-voastra sa intregiti lista Haideti mai gaozarilor sa cadem la pace,recunosc ca am cheltuit ceva bani cu demonstratia de la Timisoara,cred ca JOHANES putea sa fie premier,dar am incercat posibilitatile din Constitutie sa vad daca nu pot ramine eu dictator Acum fac cum vreti voi pina cistig alegerile ca pe urma vad eu cum i-mi dicteaza Elena Udrea
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 13:17
De la: 9am152446, la data 2009-12-02 12:59:36cred ca tot basescu ar fi util tarii...pana la el nu am auzit de politisti,politicieni,oameni de afaceri corupti CORECT!!!!!!!!!!!!!!! AVETI INSA GRIJA, ACESTIA SUNT PREA MULTI |
|
Fosta membra 9am.ro 4 mesaje Membru din: 2/12/2009 |
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 14:59
e prea de tot daca tu crezi ca cei doi pot doar nu crezi ca traiesc singuri pe pamint
|
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 15:43
iliescu, geoana,vanghelie,iohannis,patriciciu,vantu,remesh,cozma,pleshitza(post mortem),antonescu(pe post de tzucalar) si neaparat ...madam cornea (care declara ca la timisoara, a fost mineriada organizata de banatzeni!)...
vor salva romania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! asha ca , votatzi duminica pe tov.geoana ! (shi ghicitzi cine va deveni preshedinte de ...onoare a romaniei ?)
si electronica !
|
|
|
|
|
9am173994 2 mesaje Membru din: 23/11/2009 |
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 15:57
Primaru Sibiului cu un guvern de tehnocrati .
|
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 17:29
Salvarea Romaniei va veni in timp cu revenirea din criza economica, politica , numai cu oamenii din aceasta tara care stiu sa munceasca sa produca si sa redreseze economia.
GINA
|
|
9am087574 22 mesaje Membru din: 29/06/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 18:31
Scrisoare catre un fan Basescu
Desi iti pare ca il vezi, S-a dus demult,s-a scufundat! Au mai ramas doar caii verzi Ce vor pieri si ei indat’… Cu-adevarat nu mai exista. Nu-l plange ,e o umbra doar! …. S-a dus cu era PDL-ista! Orice speranta e-n zadar! Ti-am scris sa stii ca-ti sunt amic Si-umaru-ti ofer de mi-l vei cere; Tot e ceva decat nimic, La durere.
gdam.ASA?
|
|
9am087574 22 mesaje Membru din: 29/06/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 19:34
Cui" sufletelul" ii cere Pe Traian iar la putere Ori nu stie,ori nu poate Faptele a discerne, Ori e venit de pe Marte.
gdam.ASA?
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 04:33
De la: mytcor, la data 2009-12-02 12:36:54ce spuneai?
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 04:47
De la: nastasemihail, la data 2009-12-03 04:33:37Ceva inteligibil ...De la: mytcor, la data 2009-12-02 12:36:54ce spuneai?
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
victor_albei 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 12:58
Daca Alianta Rusinii castiga, atunci in mod sigur, Romania pierde.
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 13:17
De la: victor_albei, la data 2009-12-03 12:58:57Daca Alianta Rusinii castiga, atunci in mod sigur, Romania pierde. Daca prin alianta rusinii intelegeti fuziunea intre PD si falsii liberali ai lui Stolo, PLD ,atunci chiar va dau dreptate!
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 13:20
STIM CU TOTII CARE ESTE ALIANTA RUSINII. O STII SI TU. CEA CE MA MIRA INSA ESTE CA NO O RECUNOSTI.
SAU TI-O FI RUSINE SI TIE???/ |
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 13:23
De la: 9am087574, la data 2009-12-02 19:34:55 CE POEZIOARA DRAGUTA...TU AI FACUT-O? VEZI CA N-ARE LOGICA SI NICI N-AI SCRS-O IN LIMBA ROMANA. E CUMVA IN LIMA "PSD-ISTA"? |
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 13:28
De la: click_cont, la data 2009-12-03 13:20:14STIM CU TOTII CARE ESTE ALIANTA RUSINII. O STII SI TU. CEA CE MA MIRA INSA ESTE CA NO O RECUNOSTI. Va dau cuvantul meu de onoare ca NU SUNT SIGUR ce anume numiti dumnevoastra alianta rusinii .In mod normal va stiu iubitoare de Basescu insa parca nu imi vine sa cred ca numiti Alianta Rusinii O ALIANTA ALCATUITA DIN TOATE PARTIDELE PARLAMENTARE IN AFARA DE PDL..Numiti alianta rusinii orice alianta din care nu face parte PDLul?Asta este logica cumva?Asa definiti dumneavoastra orice nu este de partea lui Base ca fiind rusinos?.Nu imi vine nici sa cred ca o alianta care doreste un guvern Johannis o considerati rusinoasa iar pe cei care il sustin pe ..."Livache" ii considerati probabil o mare mandrie pentru Romania!In cazul in care prin alianta rusinoasa intelegeti alianta formata pentru guvernul Johannis atunci vreau sa va intreb ce anume este rusinos in aceasta alianta ?.... |
|
9am175401 16 mesaje Membru din: 1/12/2009 |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 13:40
eu stiu:1)DUMNEZEU ESTE CALE ADEVARUL SI VIATA si 2)iliescu nu crede in DUMNEZEU rezulta, ca la matematica ,nici cei care au nevoie de el nu cred in DUMNEZEU ,rezulta geoana e un mincinos si degeaba foloseste in campania din suceava brelocuri cu iconite ;deci rezulta eu niciodata n-am sa aleg un antihrist pentru ca, pentru el eu nu sunt om, ci doar 70 de kg de carne bun de muncit pentru el; iar daca eu refuz sa muncesc el va aduce aceeasi carne de muncit de la rusi ,basarabia,china ca doar banul conteaza,am dreptate domnilor crestini ori ba?degeaba incercati sa ma convingeti de contrariul in DUMNEZEU CRED DE 42 DE ANI SI NU -MI VOI VINDE CREDINTA CUM A FACUT-O ANTONESCU IN DOAR 12 ORE, CE ZICI TU I-TI VINZI SUFLETUL CARE INSEAMNA SI CREDINTA SI DRAGOSTE PENTU BANI CARE MAI DEVREME SAU MAI TIRZIU TI SE VOR TERMINA?INSA DACA AI DRAGOSTE SI CREDINTA IN DUMNEZEU SUFLETUL TAU NEVINDUT VA FII VESNIC IN INIMILE URMASILOR URMASILOR TAI PINA LA SFIRSITUL VEACURILOR VEACURILOR
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 13:49
PT. vaneamarin. EI VEZI CA STII? NU MAI TREBUIE SA MA INTREBI! NUMAI CA EU NU SUNT IUBITOARE DE BASESCU CI DE TARA IAR ACEASTA TARA NU ARE NEVOIE SA FIE CONDUSA DE RUSI GERMANI UNGURI SI ALTE ASEMENEA NATIONALITATI CARE ISI DORESC SA SFARTECE ROMANIA. AI UITAT CE NE-A ADUS NOUA ROMANILOR INFLUENTA RUSIEI SI DE CE NU SI A GEMANIEI IN VREMURI MAI INDEPARTATE? AI UITAT CINE STA IN SPATELE ACESTEI ALIANTE PE CARE TU O CREZI BENEFICA? (O FI PENTRU TINE PERSONAL INSA NU SI PT POPORUL ROMAN).
ITI REAMINTESC EU: ILIESCU CARE A BAGAT ROMANIA IN RAHAT IN CELE DOUA MNDATE LASIND SA SCAPE OPORTUNITATEA UNIRII MOLDOVEI CU ROMANIA SI DAND MANA LIBERA PRIN ACTIUNILE SALE HOTILOR SI BANDITILOR SA VANDA TOATE BOGATIILE ROMANILOR IN TIMP CE NOUA NE DADEA CUPOANE SI JOCURI PIRAMIDALE. APOI BOMBONEL, PATRICIU, VOICULESCU, ANALFABETUL CU "ALMANAHELE", SI MULTI ALTII DE TEAPA SA, INFIPTI IN CONDUCERILE LOCALE DIN APROAPE TOATE JUDETELE TARII CARE FAC "LEGILE" DUPA BUNUL LOR PLAC. ACEASTA ALIANTA ESTE MULT IUBITA DE TINE SI DE MULTI ALTII CARE FIE N-AU CREER FIE SUNT STRAINI DE BINELE ACESTEI TARI FIE SE TEM SA NU PIARDA NISTE PRIVILEGII OBTINUTE PE CAI ILICITE. MA OPRESC AICI PT CA NU AM TIMP DE DISCUTII CU UN CREER PITIC INFECTAT DE MINCIUNA SI IMPATIMIT AL CARACATITEI ROSII CARE DORESTE SA PUNA STAPANIRE TOTALA PE ROMANIA. DACA VREI SA FACI UN SERVICIU ACESTEI TARI OPRESTETE! DREPTATEA DE CARE TU VORBESTI E DEJA INFECTA. |
|
9am175401 16 mesaje Membru din: 1/12/2009 |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 14:12
eu nu merg pe bancuri populare ci doar pe deductie marematica:cind te rogi DUMNEZEU te lumineaza eu la asta ma refeream :mergi la vot roagate si DUMNEZEU va fi cu tine si vei vota fara frica;eti flamind roagate si DUMNEZEU va gasii calea ca tu sa maninci/intelegi roagate continuu si niciodata nu vei fii in situatii fara esire ce nu e posibil tie mie sau unui popor, roagate si la DUMNEZEU e posibil/iar dac tu esti asa de mindru incit crezi ca salvarea exista fara sa te rogi continu la DUMNEZEU ,atunci dragul meu nu exista reusita pentru tine sau pentru noi.
|
|
Fosta membra 9am.ro 28 mesaje Membru din: 3/12/2009 |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 14:20
Cine credeti ca ar putea salva Romania ? Hmmmm....Eu cred ca noi toti am salva Romania. Nu poti spune ca, cutarescu sau o singura persoana ar salva Romania, pentru ca noi toti o putem salva si o putem schimba. Nu mai trebuie sa fim codasii Europei!!! Trebuie sa fim mai uniti sa nu ne uitam in curtea vecinilor, sa ne uitam in curtea noastra sa facem ceva pentru tara asta, sa ne respectam valorile culturale, sa oprim taierea padurilor, sa nu mai fim nesimtiti si sa aruncam chistoacele sau pachetele de tigari pe geam (in ideea ca vine cutarescu sa le ia ca d'aia l-am votat), sa dam impresia ca noi suntem uniti si nimeni nu ne poate distruge....dar, sa fim seriosi poporul nostru este un popor distructiv nu constructiv, avem o tara pe care nu stim sa o valorificam.
Hai Romania!!! Hai romani!!! |
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 14:22
De la: click_cont, la data 2009-12-03 13:49:49PT. vaneamarin. EI VEZI CA STII? NU MAI TREBUIE SA MA INTREBI! NUMAI CA EU NU SUNT IUBITOARE DE BASESCU CI DE TARA IAR ACEASTA TARA NU ARE NEVOIE SA FIE CONDUSA DE RUSI GERMANI UNGURI SI ALTE ASEMENEA NATIONALITATI CARE ISI DORESC SA SFARTECE ROMANIA. AI UITAT CE NE-A ADUS NOUA ROMANILOR INFLUENTA RUSIEI SI DE CE NU SI A GEMANIEI IN VREMURI MAI INDEPARTATE? AI UITAT CINE STA IN SPATELE ACESTEI ALIANTE PE CARE TU O CREZI BENEFICA? (O FI PENTRU TINE PERSONAL INSA NU SI PT POPORUL ROMAN). Mda,si eu ma opresc,chiar nu are sens sa discut cu dumneavoastra.Sunteti o insiruire de fobii si texte Basesciene ieftine. |
|
Celina 180 mesaje Membru din: 7/09/2009 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 20:29
Iliescu, Geoana, Vanghelie, Iohannis, patriciciu, vantu, remesh, Cozma, pleshitza (post mortem), Antonescu (como tzucalar ) y realmente ... córnea señora (que indica que en Timisoara fue organizada por los mineros banatzeni !)...< br />
Rumania guardar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Asha que votatzi domingo en tov.geoana! (shi ghicitzi que se convierte en el ... honor Rumanía preshedinte?) : SML-happy0158:: SML-happy0158:: SML-happy0141:: SML-happy0141:: SML-jumping0044:: SML-happy0028:: SML-happy0028:: SML-jumping0044: [/ quote],,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, GEOANA!!!!!!!!!!!!!!!! GEOANA!! GEOANA!!!!!!!!!!!!!!
-
|
|
Celina 180 mesaje Membru din: 7/09/2009 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 20:32
De la: AZAZEL, la data 2009-12-02 15:43:57iliescu, geoana,vanghelie,iohannis,patriciciu,vantu,remesh,cozma,pleshitza(post mortem),antonescu(pe post de tzucalar) si neaparat ...madam cornea (care declara ca la timisoara, a fost mineriada organizata de banatzeni!)...;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;DA!!!!!!!!!!! DA!!! !!!!!!!!!!!! DA!!!!!!!!!!!!!!!! VOM VOTA::: MIRCEA GEOANA!!!!!!!!!!!!
-
|
|
mihaivilcu2004 153 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 13:12
De la: 9am173467, la data 2009-12-02 11:57:38cine decat noua alianta formata din oameni seriosi si care sunt convinsa ca se vor tine de cuvant Corect! Noua alianta in frunte cu Geoana dupa ce se intorc noaptea de la sfatul cu Vantu Pleaca ai nostri vin ai vostri noi ramanem tot ca prostii!!
|
|
9am060574 6 mesaje Membru din: 26/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 14:23
O sigura persoana nu poate salva Romania ! Noi locuitorii acestei tari sa fim corecti,muncitori,sa avem incredere ca numai impreuna -o vom putea salva - !
Gh Voiculescu
|
|
eugentampa958 26 mesaje Membru din: 27/05/2009 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:24
Rasunsul prieteni, e vanare de vant
Raspunsul : numai credinta in dumnezeu. Numai asta ne va ajuta sa trecem peste toate perioadele grele Si numai noi suntem aceia care atunci cand ne vom trezi, vom salva Romania. Din pacate poporul roman a intrat din nou in cei 50 de ani de letargie. |
|
vaiana 46 mesaje Membru din: 27/11/2009 |
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:26
pe Base...l-am vazut...pe Geoana... de ce oare a facut atatea calatorii pe la rusi???? riscam oare sa reintram sub cizma ruseasca?????? cred ca cel mai bine ar fi sa facem "culmea economiei"...ultimul care pleaca din tara sa stinga lumina!
|
|
|
|