back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

cine credeti ca ar putea salva romania?

Pagini: << 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 11:39

De la: 9am147005, la data 2010-01-13 15:41:10
De la: vaiana, la data 2010-01-13 14:53:34
De la: 9am042268, la data 2010-01-13 13:25:35NU STIU DACA MAI POATE FI SALVATA DE CINEVA DUPA TOT CE SE INTAMPLA. DOAR O NOUA REVOLUTIE CRED. -MIOARA
Care revolutie??? cand a fost asta si eu nu imi aduc aminte?!?! ..ca ce a fost in '89...a fost lovitura de stat si manipulare. obiectii????

vad ca te irita tare cuvantul "revolutie"...
sa-i dam un sinonim: miscarea sociala din '89 care a avut ca rezultat sfarsitul unor oameni ce-si plimba spiritul prin lume, a dat posibilitatea romaniei sa guste din placerile libertatii dar fara sa-si faca asigurare de rau de inaltime!!!

distinsii nostri alesi, de 20 de ani, invata alfabetul economiei cautand cuibare de randunici in nas fara sa priceapa nici macar un sfert din progresia matematica a vecinilor din vest: investitiile sustinute si stimulate si o lege a sponsorizarii geniala!

si-au bagat toti neghiobii degetele si picioarele in borcanul cu miere, pentru tine o importa pe a chinezeasca, si amu, n-au pe unde sa scoata camasa!

asa ca strangeti curelele...... nu de gat.... ....si asteptati sa vina vreun bill gates sau vreun neamt in romania sa investeasca .......

servus
SA CIOCNIM CA SI CUM ASTA AR FI................ ,., MXZ

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 11:45

De la: 9am178165, la data 2010-01-13 22:17:21
De la: 9am175157, la data 2010-01-13 19:31:00 Noi trebuie sa o salvam dar numai dupa ce vom face curatenie in ograda noastra
si ii vom aresta pe toti acesti derbedei care ne-au furat si au devalizat aceasta tara in frunte cu condu-
catorii lor si ne vom alege niste conducatori care sa fie demni de cea ce fac si sa ne apucam cu totii de
munca si de comportament civilizat.

Asa fratele meu, asa, ai dreptate, mai trebuie sa scapam de fenomenul asta cvasimafiot creat de prezidentialul tragator de sfori si camarila sa portocalie.
Sper din tot sufletul sa se trezeasca romanii macar acu`inainte ca guvernul sa-l condamne la infometare!!!!!!!!!!
CINCI ANI ....TOT ORANJ VOM VEDA IN FATA OCHILOR... ... CORB LA CORB NU-SI SCOATE .........BANII DIN CONTURI

Raporteaza abuz de limbaj
d69an

1 mesaj
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 15:45

De la: 9am045616, la data 2010-01-16 11:45:00
De la: 9am178165, la data 2010-01-13 22:17:21
De la: 9am175157, la data 2010-01-13 19:31:00 Noi trebuie sa o salvam dar numai dupa ce vom face curatenie in ograda noastra
si ii vom aresta pe toti acesti derbedei care ne-au furat si au devalizat aceasta tara in frunte cu condu-
catorii lor si ne vom alege niste conducatori care sa fie demni de cea ce fac si sa ne apucam cu totii de
munca si de comportament civilizat.

Asa fratele meu, asa, ai dreptate, mai trebuie sa scapam de fenomenul asta cvasimafiot creat de prezidentialul tragator de sfori si camarila sa portocalie.
Sper din tot sufletul sa se trezeasca romanii macar acu`inainte ca guvernul sa-l condamne la infometare!!!!!!!!!!
CINCI ANI ....TOT ORANJ VOM VEDA IN FATA OCHILOR... ... CORB LA CORB NU-SI SCOATE .........BANII DIN CONTURI

edy_sword

166 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 16:41

nimeni pentru ca suntem niste mamaligari si ea nu explodeaza

curcan_gheorghe

5 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 17:09

De la: 9am104796, la data 2010-01-12 16:13:02CREDETI CA FRIPTURISTII DE AZI AU CEVA CURAJ ? NU LE TREBUIE DECIT CITEVA SUTE DE ROMANI CU SINGE IN INSTALATIE SI SANDRAMAUA DE STAT PROST ASEZAT SI SECATUIT DE VLAGA O IA LA VALE .GASCA ASTA DE POLITRUCI[PDL] A PUS CAPAC LA TOATE HOTIILE SI MIZERIILE POSIBILE . ROMANI AU MURIT IN 89 PENTRU A DUCE TARA ASTA SPRE CIVILIZATIA EUROPEANA NU IN GROTELE MINCIUNI SI HOTIEI NEMASURATE //? ESTE TIMPUL SA AUZIM UN VECHI IMN /DESTEAPTATE ROMANE /// DESTEAPTATE ROMANE /
UN Asteroid .

9am173019

299 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 17:12

OPERATIUNEA MATRIX

SALVATI-VA VIATA, FAMILIA SI INDENTITATEA

1. AFARA FMI DIN ROMANIA, BANI DE LA FMI SE DUC LA FIRME PARTICULARE ALE CLASEI POLITICE, DAR NU SUNT BANI PENTRU CETATENII ROMANIEI, PENTRU SALARII, MEDICAMENTE, PENSII SI ALTELE, IAR ROMANI TREBUIE SA PLATEASCA ACESTE DATORII LA FMI.
2. INDUSTRIE, CERCETARE, INVATAMANT, AGRICULTURA SI ECONOMIE DE STAT SI NU MAFIOTA SI TERORISTA
3. STOP STUDIILOR GRATUITE PENTRU CETATENI STRAINI CARE DUPA CE TERMINA STUDIILE GRATUITE SUNT ANGAJATI IN INSTITUTIILE STATULUI SI LUPTA IMPOTRIVA STATULUI SI CETATEANULUI ROMAN, VEZI CAZUL EUGEN TOMAC CETATEAN UCRAINIAN CARE A REFUZAT SA TRIMITA DOCUMENTELE DE VOTARE DIN STRAINATATE.
4. TINERII CETATENI AI ROMANIEI SA AIBA DREPTUL SA DEA EXAMEN ORI DE CATE ORI ESTE NEVOIE PENTRU ADMITERE LA LICEU SI PENTRU A OBTINE DIPLOMA DE BACALAUREAT SI STATUL SA ASIGURE SERVICIU SI SALARIU PENTRU TOTI CETATENI ROMANIEI.
5. RESURSELE ENERGETICE NATURALE ALE ROMANIEI SA TREACA DE URGENTA IN PROPRIETATEA STATULUI.
6. TOATE PERSOANELE VINOVATE DE PARTICIPARE LA DISTRUGEREA SI JEFUIREA ROMANIEI SI EXTERMINAREA POPORULUI ROMAN SA PLATEASCA.
7. ROMANIA DUPA 1990 NU MAI ARE INDUSTRIE SI ECONOMIE, DAR SUNT FUNDATII, ASOCIATII SI ONG-URI PARTICULARE,(VEZI, MASONERIA CONSIDERATA DE UTILITATE PUBLICA) CARE SUNT FINANTATE DIN BANII POPORULUI ROMAN SI NU PRODUC NIMIC, SA FIE FINANTATE DE PERSOANELE INTERESATE SI NU DE POPORUL ROMAN SARACIT SI INFOMETAT.
8. STOP REGIONALIZARII ROMANIEI, DESMEMBRAREA ROMANIA LA ORDIN EXTERN: SUA-ISRAEL RUSIA, FRANTA, UNGARIA SI ALTELE.
9. AFARA NATO DIN ROMANIA PENTRU CA AU VENIT SA APERE CE FURA SI JEFUIESC EVREII IN ROMANIA DUPA 1989 SI NU NE APARA DE RUSIA, DEOARECE SUNT IMPREUNA LA FURAT SI JEFUIT IN ROMANIA.
10. STOP CIP-URILOR SI VACCINARILOR CRIMINALE EVREIESTI-SIONISTE PENTRU EXTERMINAREA POPORULUI ROMAN.

TINERI CETATENI ROMANI TREBUIE SA INTELEGETI CA SCHIMBARILE DUPA 1989 AU FOST FACUTE IN URMA UNEI LOVITURI DE STAT, ORGANIZATA DE SUA- ISRAEL SI RUSIA SI LA CARE AU PARTICIPAT TOATE TARILE MEMBRE NATO SI NIMENI DIN CLASA POLITICA NU A FACUT REFERENDUM SA INTREBE POPORUL ROMAN DACA ESTE DE ACORD SA INSTRAINEZE RESURSELE NATURALE ENERGETICE ALE ROMANIEI, SA DISTRUGA INDUSTRIA SI ECONOMIA ROMANIEI, AU DISTRUS SI VANDUT INTEREPRINDERI PE DOI LEI, LA FIARE VECHI SI AU ARUNCAT ROMANI IN STRADA FARA SERVICIU, SALARIU SI PENSIE.

TINERI CETATENI ROMANI NU IESITI ACUM IN STRADA, DUPA TERMINAREA STUDIILOR SUNTETI SOMERI, PUTREZITI DE VII PE STRADA, FARA SERVICIU, SALARIU SI PENSIE SI ALTI IN ACEASTA PERIOADA VA FURA SI JEFUIESC IN NUMELE VOSTRU.

ROMANI IN STRADA ESTE SOLUTIA.
ACTIUNI DE PROTEST ZILNICE IN STRADA LA TOATE INSTITUTIILE STATULUI.
ROMANI IN INSTITUTIILE STATULUI SI STRAINI AFARA DIN ROMANIA.

SINGURA LUPTA ADEVARATA ESTE STRADA, ASA CUM FAC MERCENARII SI TERORISTII STRAINI IN ROMANIA DE 20 DE ANI, CEI DE LA EUROPA LIBERA, PRIN GRUPUL PENTRU DIALOG SOCIAL SI ALTE ASOCIATII, (VEZI, 16 DECEMBRIE 1989, TIMISOARA, 21 DECEMBRIE 1989 BUCURESTI, 15 MARTIE 1990 LA TARGU MURES PENTRU AUTONOMIE MAGHIARA, 13-15 IUNIE 1990 INCERCARE DE LOVITURA DE STAT) AU IESIT IN STRADA IMPOTRIVA NOASTRA SI STRIGAU:

LIBERTATE
JOS COMUNISMUL
FARA COMUNISTI, CAND EI SUNT COMUNISTI SAU FII DE TORTIONARI COMUNISTI, VEZI VLADIMIR TISMANEANU, CETATEAN DE ORIGINE SOVIETICA SI AGENT CIA.

SI IN SPATE ATACAU INSTITUTIILE STATULUI ROMAN CU STICLE INCENDIARE, PRIVATIZAU-VINDEAU INTREPRINDERI, ARUNCAU IN STRADA CETATENI ROMANI, PRIN RESTRUCTURARI SI DISPONIBILIZARI ILEGALE SI ABUZIVE.

ALEGERI ANTICIPATE, NU POLITICA MERCENARILOR - TRASEISTI

STOP DISTRUGERII ROMANIEI
STOP EXTERMINARII POPORULUI ROMAN

CEI CARE CITESC ACEST MESAJ SI DORESC SA-SI SALVEZE VIATA, CASA, FAMILIA, COPII SI INDENTITATEA SUNT RUGATI SA TRIMITA MAI DEPARTE ACEST MESAJ CARE TREBUIE SA AJUNGA LA TOTI CETATENII ROMANIEI.

9am130415

4 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 17:46

Stii ce-mi place de voi? Ca toti dati jos politicienii din fata calculatorului:)) discutand si enervandu-va asemeni unor tanci de 13 ani care ulterior nu fac nimic si reintra in sistem...de fiecare data cand : nu ies in strada, se duc la munca, muncind ii ajuta pe porcii de la putere sa se mai ingrase putin...Astfel de teme nu le veti vorbi niciodata pe un forum public caci sunt cei de la putere care prin anumite "servicii" iau seama acestor subiecte...deci nu asa se face...dar desigur...este alegerea voastra...
Macar eu am sa strig cat pot de tare ca e FRUMOS SI NU CUL SA FII ROMAN SI AMERICAN! Si pentru cel ce a scris inaintea mea, nu nene chiar nu era posibila o schimbare in Decembrie. Era in felul urmator : Alegi comunistii sau "democratii". Alegi stanga sau alegi dreapta. Alegi un prost citit sau un inteligent incult, alegi Ilici Iliescu sau alegi Marinarul . Nu se schimba nimic.
Ca ceva sa se schimbe, e nevoie de o haiducie e nevoie de un Corneliu Zelea Codreanu, e nevoie de patriotism e nevoie de alte zeci de mii de oameni precum M. Eminescu si M. Sorescu, e nevoie de "curatenie" la toate nivelurile de asta este nevoie. Iar asa ceva, nu prea mai este posiibil decat daca intr-adevar te-ai nascut sa fii revolutionar, lutator, sa nu pleci capul indiferent de cate sabii sunt in jurul sau, sa ai tupeul sa mori ca altora sa le fie bine, sa ai destul de multe motive sa o faci, sa iti doresti ca urmasii tai sa fie la acelasi nivel cu nemtii, englezii, italienii si, totusi, mult mai destepti. ;)
E ceva imposibil. As face cu mare placere pentru ca, zilnic lupt impotriva sistemului, cu orice si nu cedez. Nu am de ce! Daca nu e nici macar unul care sa vrea sa faca ceva, atunci nu e nimic, unul e, intrebarea e cati vor la fel de multe ca el?:)

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 20:07

De la: 9am130415, la data 2010-01-16 17:46:02 Stii ce-mi place de voi? Ca toti dati jos politicienii din fata calculatorului:)) discutand si enervandu-va asemeni unor tanci de 13 ani care ulterior nu fac nimic si reintra in sistem...de fiecare data cand : nu ies in strada, se duc la munca, muncind ii ajuta pe porcii de la putere sa se mai ingrase putin...Astfel de teme nu le veti vorbi niciodata pe un forum public caci sunt cei de la putere care prin anumite "servicii" iau seama acestor subiecte...deci nu asa se face...dar desigur...este alegerea voastra...
Macar eu am sa strig cat pot de tare ca e FRUMOS SI NU CUL SA FII ROMAN SI AMERICAN! Si pentru cel ce a scris inaintea mea, nu nene chiar nu era posibila o schimbare in Decembrie. Era in felul urmator : Alegi comunistii sau "democratii". Alegi stanga sau alegi dreapta. Alegi un prost citit sau un inteligent incult, alegi Ilici Iliescu sau alegi Marinarul . Nu se schimba nimic.
Ca ceva sa se schimbe, e nevoie de o haiducie e nevoie de un Corneliu Zelea Codreanu, e nevoie de patriotism e nevoie de alte zeci de mii de oameni precum M. Eminescu si M. Sorescu, e nevoie de "curatenie" la toate nivelurile de asta este nevoie. Iar asa ceva, nu prea mai este posiibil decat daca intr-adevar te-ai nascut sa fii revolutionar, lutator, sa nu pleci capul indiferent de cate sabii sunt in jurul sau, sa ai tupeul sa mori ca altora sa le fie bine, sa ai destul de multe motive sa o faci, sa iti doresti ca urmasii tai sa fie la acelasi nivel cu nemtii, englezii, italienii si, totusi, mult mai destepti. ;)
E ceva imposibil. As face cu mare placere pentru ca, zilnic lupt impotriva sistemului, cu orice si nu cedez. Nu am de ce! Daca nu e nici macar unul care sa vrea sa faca ceva, atunci nu e nimic, unul e, intrebarea e cati vor la fel de multe ca el?:)

te astepti cumva sa iesim cu furcile in strada!!!!
si eu lupt in fiecare zi impotriva mentalitatii de pasalac dar cu furcile caudine ...

ideea ar fi sa faca toata lumea la fel.....

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 00:42

De la: 9am147005, la data 2010-01-16 20:07:40
De la: 9am130415, la data 2010-01-16 17:46:02 Stii ce-mi place de voi? Ca toti dati jos politicienii din fata calculatorului:)) discutand si enervandu-va asemeni unor tanci de 13 ani care ulterior nu fac nimic si reintra in sistem...de fiecare data cand : nu ies in strada, se duc la munca, muncind ii ajuta pe porcii de la putere sa se mai ingrase putin...Astfel de teme nu le veti vorbi niciodata pe un forum public caci sunt cei de la putere care prin anumite "servicii" iau seama acestor subiecte...deci nu asa se face...dar desigur...este alegerea voastra...

si eu lupt in fiecare zi impotriva mentalitatii de pasalac dar cu furcile caudine ...

tucute-as,ca bine le zici tu bobocule

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
cristinalenti

3 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 08:02

noi romani, daca am acepta mai usor noile masuri luate de guvern .

fulgerul1989

133 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 10:23

Care romani ? Pensionarii sau noii nascuti .

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 10:44

De la: florinpreda999, la data 2010-01-17 00:42:18
De la: 9am147005, la data 2010-01-16 20:07:40

tucute-as,ca bine le zici tu bobocule

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 10:49

De la: cristinalenti, la data 2010-01-17 08:02:46noi romani, daca am acepta mai usor noile masuri luate de guvern .
Cum as putea sa accept masurile de doi bani luate de actualul guvern, nu ca cele dinainte ar fi fost mai breze, cand nimic din constructia bugetului de stat pe 2010 nu incurajeaza mediul de afaceri, si pe deasupra, fara fundament economic, irealist si fara resursele necesare de a fi pus in practica ?.... Ce faci ? Dormi ''pe tine'' ?
Naivitatea asta .... daca ar durea n-ar mai fi loc in spitale ! ! !

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 11:13

De la: Dorinel, la data 2010-01-17 10:49:03
De la: cristinalenti, la data 2010-01-17 08:02:46noi romani, daca am acepta mai usor noile masuri luate de guvern .
Cum as putea sa accept masurile de doi bani luate de actualul guvern, nu ca cele dinainte ar fi fost mai breze, cand nimic din constructia bugetului de stat pe 2010 nu incurajeaza mediul de afaceri, si pe deasupra, fara fundament economic, irealist si fara resursele necesare de a fi pus in practica ?.... Ce faci ? Dormi ''pe tine'' ?
Naivitatea asta .... daca ar durea n-ar mai fi loc in spitale ! ! !

...ar fi fost o coada la vaccinari! ....

9am169282

3 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 11:37

EU CRED CA OBAMA MAI POATE SALVA ROMINIA

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 11:50

Obama? Cred ca asta e gresala noastra , ca asteptam ca altii sa vina sa ne ajute, sa ne salveze. NU suntem un popor de handicapati care sa stam cu mana intinsa , cred ca Romania poate fi salvata de ROMANI . TREBUIE SA AVEM INITIATIVA SI APORTUL PRINCIPAL .Ajutorul celor puternici e bun dar conducerea si initiativa trebue sa fie a noastra .Sa nu uitam ajutorul NEPRECUPETIT al Uniunii Sovietice si uite cu ce ne-am procopsit ca am fost sub tutela lor jumate de secol

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 11:55

9am180342 ... stai linistita si nu te ambala inutil ! Nici predecesorii comunistilor nu erau mai breji .... Si aia miroseau a palinca, branza si si alte ''mirodenii intelectuale'' ... cat cuprinde.

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
9am173376

112 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 12:52

De la: 9am104796, la data 2010-01-12 16:13:02CREDETI CA FRIPTURISTII DE AZI AU CEVA CURAJ ? NU LE TREBUIE DECIT CITEVA SUTE DE ROMANI CU SINGE IN INSTALATIE SI SANDRAMAUA DE STAT PROST ASEZAT SI SECATUIT DE VLAGA O IA LA VALE .GASCA ASTA DE POLITRUCI[PDL] A PUS CAPAC LA TOATE HOTIILE SI MIZERIILE POSIBILE . ROMANI AU MURIT IN 89 PENTRU A DUCE TARA ASTA SPRE CIVILIZATIA EUROPEANA NU IN GROTELE MINCIUNI SI HOTIEI NEMASURATE //? ESTE TIMPUL SA AUZIM UN VECHI IMN /DESTEAPTATE ROMANE /// DESTEAPTATE ROMANE /

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 16:41

De la: 9am180342, la data 2010-01-17 11:50:09Obama? Cred ca asta e gresala noastra , ca asteptam ca altii sa vina sa ne ajute, sa ne salveze. NU suntem un popor de handicapati care sa stam cu mana intinsa , cred ca Romania poate fi salvata de ROMANI . TREBUIE SA AVEM INITIATIVA SI APORTUL PRINCIPAL .Ajutorul celor puternici e bun dar conducerea si initiativa trebue sa fie a noastra .Sa nu uitam ajutorul NEPRECUPETIT al Uniunii Sovietice si uite cu ce ne-am procopsit ca am fost sub tutela lor jumate de secol

nu suntem....dar suntem !

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
curcan_gheorghe

5 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 18:18

Un asteroid de vreo 2 mm in diametru !

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 11:58

Dupa parerea lui base? Iti spun eu: incantatiile, potiunile, descantecele si spiritele.
Si unu ca asta ajunge presedinte. Pfui!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9am109678

49 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 15:12

Am citit acum vreun an un comentariu la adresa noastra ca romani facut cam pe vremea lui Stefan cel Mare.Am ramas uimit sa constat ca,cu mici diferente,ne caracteriza cum suntem si acum:hoti(de fapt gainari),puturosi,dornici de un castig rapid fara multa munca,etc.Va rog sa va puneti intrebarea:daca de la 1500 nu ne-am putut schimba,credeti ca vom reusi in 30-40 de ani????? Au venit alesii nostri cu multe idei:Sa aplicam modelul francez!! Sa aplicam modelul japonez!!Si multe alte asemenea aberatii.Va spun eu un lucru:modelul francez va merge in orice tara daca e aplicat de oameni francezi!!Si cel japonez la fel!!Putem face si o experienta:sa ne mutam toti romanii in Germania si sa vina toti nemtii in Romania sa munceasca!Va garantez ca Romania va fi infloritoare!!...........Pacat ca va disparea Germania !!!!!!!

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 15:18

De la: 9am109678, la data 2010-01-18 15:12:21Am citit acum vreun an un comentariu la adresa noastra ca romani facut cam pe vremea lui Stefan cel Mare.Am ramas uimit sa constat ca,cu mici diferente,ne caracteriza cum suntem si acum:hoti(de fapt gainari),puturosi,dornici de un castig rapid fara multa munca,etc.Va rog sa va puneti intrebarea:daca de la 1500 nu ne-am putut schimba,credeti ca vom reusi in 30-40 de ani????? Au venit alesii nostri cu multe idei:Sa aplicam modelul francez!! Sa aplicam modelul japonez!!Si multe alte asemenea aberatii.Va spun eu un lucru:modelul francez va merge in orice tara daca e aplicat de oameni francezi!!Si cel japonez la fel!!Putem face si o experienta:sa ne mutam toti romanii in Germania si sa vina toti nemtii in Romania sa munceasca!Va garantez ca Romania va fi infloritoare!!...........Pacat ca va disparea Germania !!!!!!!

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 15:19

De la: 9am109678, la data 2010-01-18 15:12:21Am citit acum vreun an un comentariu la adresa noastra ca romani facut cam pe vremea lui Stefan cel Mare.Am ramas uimit sa constat ca,cu mici diferente,ne caracteriza cum suntem si acum:hoti(de fapt gainari),puturosi,dornici de un castig rapid fara multa munca,etc.Va rog sa va puneti intrebarea:daca de la 1500 nu ne-am putut schimba,credeti ca vom reusi in 30-40 de ani????? Au venit alesii nostri cu multe idei:Sa aplicam modelul francez!! Sa aplicam modelul japonez!!Si multe alte asemenea aberatii.Va spun eu un lucru:modelul francez va merge in orice tara daca e aplicat de oameni francezi!!Si cel japonez la fel!!Putem face si o experienta:sa ne mutam toti romanii in Germania si sa vina toti nemtii in Romania sa munceasca!Va garantez ca Romania va fi infloritoare!!...........Pacat ca va disparea Germania !!!!!!!

Mi-ai stricat ziua total. Oricum imi parea rau de Romania, acum imi fac griji si pentru Germania, pentru ca ideea pare buna!

Nu trageti in pianist!
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 15:38

ei,da ! si cind a venit un Neamt a facut din tara asta un regat respectat ! voi continua sa cred ca daca aveam un guvern Iohannis -neamtul, aveam o sansa....si Romanica sa-si revina si nici Germania sa nu piara ! dar,deh : nu ne vindem tara !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 15:39

ups, scuzati : a iesit o negatie a negatiei ! scuzati ...pfff,nasol !

curcan_gheorghe

5 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 16:01

Erata . Un asteroid de 50-100 m in diametru .

9am_anonim

126 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 07:09

De la: 9am169282, la data 2010-01-17 11:37:50EU CRED CA OBAMA MAI POATE SALVA ROMINIA

Ajutorul extern trebuie inteles ca un transfer de bani de la oamenii saraci din tarile bogate catre oamenii bogati din tarile sarace, spunea Douglas Casey, un economist American, antreprenor si investitor international , autorul unor studii geopolitice si strategii economice pentru redresarea economica a tarilor din lumea a treia. Ma gandesc la felul in care s-au folosit banii imprumutati de Romania de la FMI. Nu s-au creeat noi locuri de munca, nu s-a investit in afaceri care ar putea aduce bani la PIB, nu s-au creeat facilitate pentru antreprenori. Banii s-au cheltuit fara perspective de crestere economica. In schimb s-au platit salariile bugetarilor, care oricum nu produceau nimic. Cine va plati imprumutul de la FMI si dobnzile aferente? Probabil sectorul privat, cel mai afectat de la instalarea crizei financiare si totodata cel care n-a primit nici un fel de ajutor de la stat. Oare de ce ne suparam cand ne spun occidentalii sa suntem o tara din lumea a treia?

Un guvern suficient de mare, incit sa-ti dea tot ce ai nevoie, este suficient de puternic sa-ti ia tot ce posezi, spunea Thomas Jefferson, al treilea presedinte al Statelor Unite, in anul 1791. Daca aceste afirmatii sut valabile astazi in Romania, inseamna ca suntem cu doua sute de ani in urma lor?

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 07:49

Americanii nu ajuta pe nimeni, fara ca sa-i jupoaie dupa aia!
Iar daca nu au interese nu ajuta deloc!

9am137147

8 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 12:28

Alt primministru,alt presedinte,alt ministru de finante.
Este strigator la cer sa dai legi care au desfiintat si va mai desfiinta mii de firme.Unde vreti sa ajungeti domnilor...Poate ca veti ramine singuri si atunci pe cine mai conduceti?
Toate aceste firme care chipurile nu plateau impozit,plateau totusi niste salarii TVA si alte cheltueli legate de functionare,si daca nu plateau impozir de ce nu sa verificat ca era foarte simplu...mai oameni astia au din ce sa mai plateasca si impozit.
AUD VOCEA UNUI MARE MINISTRU IDIOT...pai cei care nau profit sa se inchida ca sint incapabili.
Domnia sa nu a gindit nici o clipa ca acesti oameni au avut profit cu ani in urma,ba au investit in utilaje si acum ce sa faca sa vinda totul la fier vehi.
Domnia sa nu sa gindit a daca o firma a avut profirt 10--15 ani dupa care nu a mai avut,ceva trebuie sa se fi intiplat.Pai nu de aceasta chestiune e prea greu sa se ocupe...asa ca mai bine inchideo ca nui capabil.
Domnia sa nu sa gindit citusi de putin ca numarul consumatorilor de servicii sau diminuat cu citeva milioane in ultimi ani,sau scumpit gazele,curenturrrl,benzina,cum mai putea realiza profit o firma cu cheltueli supra taxate si cu venituri obligat mai mici.
Coboriti domnilor guvernanti din mercedesuri,din iahturi,avioane l asati milioanele cheltuite pe alegeri de toayr rte felurile .Si opritiva odata din impozitele idioate forfetare si altele.

Pagini: << 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine credeti ca ar putea salva Romania?
Mergi la: