Info
x
cine credeti ca ar putea salva romania?
|
9am173019 299 mesaje Membru din: 12/11/2009 |
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 15:24
OPERATIUNEA MATRIX
SALVATI-VA VIATA, FAMILIA SI INDENTITATEA 1. AFARA FMI DIN ROMANIA, BANI DE LA FMI SE DUC LA FIRME PARTICULARE ALE CLASEI POLITICE, DAR NU SUNT BANI PENTRU CETATENII ROMANIEI, PENTRU SALARII, MEDICAMENTE, PENSII SI ALTELE, IAR ROMANI TREBUIE SA PLATEASCA ACESTE DATORII LA FMI. 2. INDUSTRIE, CERCETARE, INVATAMANT, AGRICULTURA SI ECONOMIE DE STAT SI NU MAFIOTA SI TERORISTA 3. STOP STUDIILOR GRATUITE PENTRU CETATENI STRAINI CARE DUPA CE TERMINA STUDIILE GRATUITE SUNT ANGAJATI IN INSTITUTIILE STATULUI SI LUPTA IMPOTRIVA STATULUI SI CETATEANULUI ROMAN, VEZI CAZUL EUGEN TOMAC CETATEAN UCRAINIAN CARE A REFUZAT SA TRIMITA DOCUMENTELE DE VOTARE DIN STRAINATATE. 4. TINERII CETATENI AI ROMANIEI SA AIBA DREPTUL SA DEA EXAMEN ORI DE CATE ORI ESTE NEVOIE PENTRU ADMITERE LA LICEU SI PENTRU A OBTINE DIPLOMA DE BACALAUREAT SI STATUL SA ASIGURE SERVICIU SI SALARIU PENTRU TOTI CETATENI ROMANIEI. 5. RESURSELE ENERGETICE NATURALE ALE ROMANIEI SA TREACA DE URGENTA IN PROPRIETATEA STATULUI. 6. TOATE PERSOANELE VINOVATE DE PARTICIPARE LA DISTRUGEREA SI JEFUIREA ROMANIEI SI EXTERMINAREA POPORULUI ROMAN SA PLATEASCA. 7. ROMANIA DUPA 1990 NU MAI ARE INDUSTRIE SI ECONOMIE, DAR SUNT FUNDATII, ASOCIATII SI ONG-URI PARTICULARE,(VEZI, MASONERIA CONSIDERATA DE UTILITATE PUBLICA) CARE SUNT FINANTATE DIN BANII POPORULUI ROMAN SI NU PRODUC NIMIC, SA FIE FINANTATE DE PERSOANELE INTERESATE SI NU DE POPORUL ROMAN SARACIT SI INFOMETAT. 8. STOP REGIONALIZARII ROMANIEI, DESMEMBRAREA ROMANIA LA ORDIN EXTERN: SUA-ISRAEL RUSIA, FRANTA, UNGARIA SI ALTELE. 9. AFARA NATO DIN ROMANIA PENTRU CA AU VENIT SA APERE CE FURA SI JEFUIESC EVREII IN ROMANIA DUPA 1989 SI NU NE APARA DE RUSIA, DEOARECE SUNT IMPREUNA LA FURAT SI JEFUIT IN ROMANIA. 10. STOP CIP-URILOR SI VACCINARILOR CRIMINALE EVREIESTI-SIONISTE PENTRU EXTERMINAREA POPORULUI ROMAN. TINERI CETATENI ROMANI TREBUIE SA INTELEGETI CA SCHIMBARILE DUPA 1989 AU FOST FACUTE IN URMA UNEI LOVITURI DE STAT, ORGANIZATA DE SUA- ISRAEL SI RUSIA SI LA CARE AU PARTICIPAT TOATE TARILE MEMBRE NATO SI NIMENI DIN CLASA POLITICA NU A FACUT REFERENDUM SA INTREBE POPORUL ROMAN DACA ESTE DE ACORD SA INSTRAINEZE RESURSELE NATURALE ENERGETICE ALE ROMANIEI, SA DISTRUGA INDUSTRIA SI ECONOMIA ROMANIEI, AU DISTRUS SI VANDUT INTEREPRINDERI PE DOI LEI, LA FIARE VECHI SI AU ARUNCAT ROMANI IN STRADA FARA SERVICIU, SALARIU SI PENSIE. TINERI CETATENI ROMANI NU IESITI ACUM IN STRADA, DUPA TERMINAREA STUDIILOR SUNTETI SOMERI, PUTREZITI DE VII PE STRADA, FARA SERVICIU, SALARIU SI PENSIE SI ALTI IN ACEASTA PERIOADA VA FURA SI JEFUIESC IN NUMELE VOSTRU. ROMANI IN STRADA ESTE SOLUTIA. ACTIUNI DE PROTEST ZILNICE IN STRADA LA TOATE INSTITUTIILE STATULUI. ROMANI IN INSTITUTIILE STATULUI SI STRAINI AFARA DIN ROMANIA. SINGURA LUPTA ADEVARATA ESTE STRADA, ASA CUM FAC MERCENARII SI TERORISTII STRAINI IN ROMANIA DE 20 DE ANI, CEI DE LA EUROPA LIBERA, PRIN GRUPUL PENTRU DIALOG SOCIAL SI ALTE ASOCIATII, (VEZI, 16 DECEMBRIE 1989, TIMISOARA, 21 DECEMBRIE 1989 BUCURESTI, 15 MARTIE 1990 LA TARGU MURES PENTRU AUTONOMIE MAGHIARA, 13-15 IUNIE 1990 INCERCARE DE LOVITURA DE STAT) AU IESIT IN STRADA IMPOTRIVA NOASTRA SI STRIGAU: LIBERTATE JOS COMUNISMUL FARA COMUNISTI, CAND EI SUNT COMUNISTI SAU FII DE TORTIONARI COMUNISTI, VEZI VLADIMIR TISMANEANU, CETATEAN DE ORIGINE SOVIETICA SI AGENT CIA. SI IN SPATE ATACAU INSTITUTIILE STATULUI ROMAN CU STICLE INCENDIARE, PRIVATIZAU-VINDEAU INTREPRINDERI, ARUNCAU IN STRADA CETATENI ROMANI, PRIN RESTRUCTURARI SI DISPONIBILIZARI ILEGALE SI ABUZIVE. ALEGERI ANTICIPATE, NU POLITICA MERCENARILOR - TRASEISTI STOP DISTRUGERII ROMANIEI STOP EXTERMINARII POPORULUI ROMAN CEI CARE CITESC ACEST MESAJ SI DORESC SA-SI SALVEZE VIATA, CASA, FAMILIA, COPII SI INDENTITATEA SUNT RUGATI SA TRIMITA MAI DEPARTE ACEST MESAJ CARE TREBUIE SA AJUNGA LA TOTI CETATENII ROMANIEI. |
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 15:27
ma duc sa-mi caut furca....si toporul de la 1907.....
Raporteaza abuz de limbaj
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 15:31
De la: 9am147005, la data 2010-01-25 15:27:24ma duc sa-mi caut furca....si toporul de la 1907..... nu-l mai cauta : l-am vazut eu la muzeul satului ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 15:47
De la: mytcor, la data 2008-10-04 15:36:59..Am si Io, ... doua ... salvatoare sigure a romaniei : ...încã-i valabilã oferta !... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 15:51
faine oferte.... nirvana, n-ai?
|
|
vaiana 46 mesaje Membru din: 27/11/2009 |
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 16:50
De la: 9am147005, la data 2010-01-25 15:51:50Shambala nu este buna?..daca se vrea salvarea Romanicii cu adevarat sa-i dam un telefon in iad lui Hitler! sa-i gazeze pe toate javrele din conducere! si nu va speriati prea tare ca va costa mult apelul...pt ca este convorbire locala! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 14:36
TEPES ESTE MAI BUN SI MAI IEFTIN CACI ESTE DE-AL NOSTRU SI ESTE OBISNUIT CU ACESTE MELEAGURI,NU-I TRBUESTE GIPIES
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 16:01
De la: 9am045616, la data 2010-01-26 14:36:23 Pe cuvantul meu ca nu va inteleg, ce aveti cu Tepes, chiar muriti dupa unul care sa va stranga cureaua dupa bunul lui plac?!!!! Comunismul nu va invatat nimic?! Vreti sa traiti umili si rugatori la boier?!!!!! Asa putina mandrie si respect de sine, si proteste, si pretinderea respectarii drepturilor voastre cetatenesti nu cunoasteti?! Pocneste-ma stapane, numai da-mi de-o suta de rachiu si de 3 kg de faina sa-mi hranesc odraslele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Voi astia cu Tepes nu aveti personalitate, fara suparare dar nu stiti sa tineti capul sus, si sa nu admiteti ceea ce depaseste limitele voastre !!!!!!!!!!!!!!!!! Pai cum sa ajungem noi democratie de tip occidental daca suspinam dupa un sut in fund da` numai sa nu ne ia stapanul blidul de ciorba !!!!!!!!!!!!!! E jale frate de mentalitatea romaneasca, occidentalii?!!! Pai aia mor cu dreptatea de gat si bine fac, nu traiesc ca niste potai lase !!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 18:03
ROMANI TARA ARE O SANSA PRIN LEGEA COJOCARU../?E PE /NET
|
9am177593 19 mesaje Membru din: 12/12/2009 |
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 12:04
A R M A T A AA! SA PREIA PUTEREA IN STAT,SI ROMANIA ISI VA REVENI IN 6-7ANI ALTFEL,VOR MAI TRECE INCA ATITI SI CEI TINERI VOR PLECA DE AICI,DEJA MULTI COPII BUNI AU PLECAT SI PLEACA DIN TARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 12:07
De la: 9am177593, la data 2010-01-27 12:04:55A R M A T A AA! SA PREIA PUTEREA IN STAT,SI ROMANIA ISI VA REVENI IN 6-7ANI ALTFEL,VOR MAI TRECE INCA ATITI SI CEI TINERI VOR PLECA DE AICI,DEJA MULTI COPII BUNI AU PLECAT SI PLEACA DIN TARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! va putea salva romania
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 12:13
De la: 9am177593, la data 2010-01-27 12:04:55A R M A T A AA! SA PREIA PUTEREA IN STAT,SI ROMANIA ISI VA REVENI IN 6-7ANI ALTFEL,VOR MAI TRECE INCA ATITI SI CEI TINERI VOR PLECA DE AICI,DEJA MULTI COPII BUNI AU PLECAT SI PLEACA DIN TARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Auzi, te crezi undeva prin America latina sau prin Europa secolului al xxI- lea? Gandeste-te bine nu te grabi cu raspunsul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 12:15
De la: 9am178165, la data 2010-01-27 12:13:18De la: 9am177593, la data 2010-01-27 12:04:55A R M A T A AA! SA PREIA PUTEREA IN STAT,SI ROMANIA ISI VA REVENI IN 6-7ANI ALTFEL,VOR MAI TRECE INCA ATITI SI CEI TINERI VOR PLECA DE AICI,DEJA MULTI COPII BUNI AU PLECAT SI PLEACA DIN TARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! se crede in tara tuturor posibilitatilor .....rromania
|
Fosta membra 9am.ro 1196 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 12:23
Hai sa fim seriosi.......si armata face parte tot din patura privilegiata a societatii si nu au de ce s a faca asa ceva cand au avantaje peste avantaje.....Pensionare la 40 ani...salarii bune in raport cu prostimea etc..... Solutia pentru rezolvarea problemelor tarii este inlaturarea din functii a tuturor indivizilor ajunsi la varsta pensionarii!! Doar tineretul mai poate rezolva aceasta problema !!Ei au elanul necesar raportat la conjunctura actuala.....Nu intamplator tinerii sunt marginalizati....ei sunt sansa acestei tari!!
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
9am179056 2 mesaje Membru din: 19/12/2009 |
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 14:39
CINE CREDETI ? 2012 ? NU , PREA TARZIU CLASA POLITICA ? NU, AU DE JUMULIT BOGATII TARII ? Ha , glumesc ROMANII , domnilor ,DA Raporteaza abuz de limbaj |
|
maiadoli 9 mesaje Membru din: 23/01/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 14:44
Adevarat d-le Marian bd rotaru daca nu noi atunci cine,intai sa faca fiecare individ ceva pentru Romania sa nu ne mai plangem peste tot de tarisoara noastra si cred ca vom merge mai repede cu realizarile ,sa numai hulim ca noi facem un tot.si trebuie sa ne apreciem tara.
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 22:18
am primit azi un mail...il voi da copy aici desi topicul nu este cel potrivit.m-a pus pe ganduri si sper sa va puna pe toti. Doamne, fa-ma prost !
versuri de : Anonim si Victor Socaciu De-ar fi sa-i luam pe toti la rand, Si actualii, dar si fostii, Cei mai destepti de pe Pamant Au fost intotdeauna….PROSTII. Nu te ruga la ursitoare Sa-ti faca-n viata ta vreun rost, Mai bine urla-n gura mare: “Iubite Doamne, fa-ma….PROST!”/ De ce sa tragi ca la galera, Sa-nveti atatea fara rost, De vrei sa faci o cariera Ajunge numai sa fii….PROST. In lumea asta cu de toate, Unde se-nvata contra cost, Pacat ca nici o facultate Nu da si diploma de….PROST. Gratiela: Avem impozite cu carul, Dar inotam in saracie Si ce buget ar avea statul Dintr-un impozit pe…..PROSTIE…/Ei sunt ca iarba, cu duiumul, Sa nu-i jignesti, sa nu-i improsti! O, Doamne, de ne-ar creste grâul Cum cresc recoltele de …PROSTI. / Si-n lumea asta rasturnata, Unde cei strambi sunt cei mai drepti, Savantii nostri mor de foame Si numai PROSTII sunt destepti. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 22:20
din pacate nu o prea am cu pc-ul si nu am stiut sa o pun in formatul ei corect[de poezie] sper sa ma intelegeti,oricum eu imi cer scuze
|
nostalgicu 59 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 09:58
De la: acumvotez2009, la data 2010-01-27 12:23:59Hai sa fim seriosi.......si armata face parte tot din patura privilegiata a societatii si nu au de ce s a faca asa ceva cand au avantaje peste avantaje.....Pensionare la 40 ani...salarii bune in raport cu prostimea etc..... Solutia pentru rezolvarea problemelor tarii este inlaturarea din functii a tuturor indivizilor ajunsi la varsta pensionarii!! Doar tineretul mai poate rezolva aceasta problema !!Ei au elanul necesar raportat la conjunctura actuala.....Nu intamplator tinerii sunt marginalizati....ei sunt sansa acestei tari!! Ca bine zici! Tinerii de acum 20 de ani au imbatranit degeaba! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 10:24
ROMANIA AR PUTEA FI SALVATA DE:
1. DUMNEZEU; 2. MONARHIA REPREZENTATA PRIN ASR PRINCIPESA MARGARETA; 3. PREMIERUL LUMINAT, DL. CRIN ANTONESCU; 4. SERVICIILE SECRETE ROMANESTI PRIN ABANDONAREA NELEGITIMULUI DE LA COTROCENI, PRIN HOTARAREA LOR PATRIOTICA DE A-SI RISCA LEFURILE SI PRIVILEGIILE CE DECURG DIN POSTUL OCUPAT, SI SUSTINEREA REINSTAURARII MONARHIEI; 5. EDUCATIA CIVICA PRACTICATA LA TELEVIZIUNEA PUBLICA, PRIVIND INCURAJAREA HARNICIEI, SERIOZITATII, PRAGMATISMULUI, PERSEVERENTEI, ETC. Raporteaza abuz de limbaj |
|
ddonald 12 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 14:48
Ne imprumutam la FMI pentru a putea plati "salariile nesimtite" de care pomenea nu de mult domnul Boc, dar se pare ca nu vrea sau nu poate sa le taie. Asa se umple buzunarele politicienilor nostrii dupa care "p...limea" asa cum se exprima un exponent al politicii romanesti va trebui sa achite nota de plata.
Dar sa-mi spun si eu parerea cu privire la cine cred ca ar putea salva Romania: 1. Proclamatia de la Timisoara 1990; 2. Subscriu la cele spuse de 9am104796 - legea Cojocaru; 3. Ion Antonescu daca ar fi posibil - un mare patriot in adevaratul sens al cuvatului. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 27 mesaje Membru din: 14/01/2010 Oras: Iasi |
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 23:54
Da,ceva de genul acesta!..De fapt,nimeni si nimic nu ne poate salva!...'The rest is silence...'
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 00:01
Da,dar pe maresal l-am asasinat cu dezinvoltura!..si nici macar acum nu poate fi reabilitat!..cum pomenesti ceva,esti catalogat drept nazist,extremist,etc!..Asa ca ne conduc ciorile(mii de scuze,am vrut sa spun "romii") si manelistii,parasute prezidentiale avansate la rangul de ministrii,etc...e bine asa!..
Oricum,suntem plini de "succesuri"!..
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 00:03
De la: marian_bd_rotaru, la data 2008-10-28 17:04:53MONARHIA CONSTITUTIONALA ! Cu o conditie -Romania sa nu fie locuita !
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 01:06
NIMENI,NICIODATA!..
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 01:29
Mda!..Ai tupeu,bai nene!Eu am iesit in strada in "89 si probabil ca am sa ma culpabilizez pt.tot restul vietii!..De cite ori privesc la"menajeria"care ne sufoca,nu pot sa nu imi reprosez faptul ca si EU am contribuit la nasterea lor!..De iesit am sa mai ies in strada doar la...spalat parbrize,si asta doar in occident!..Licenta in filosofie orientala si cele 4 limbi straine pe care le vorbesc imi dau acest"drept"!E..."misto",nu?..Solutia este sa iesi in strada...doar pt. a face autostopul...spre vest!..
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 09:55
De la: walker, la data 2010-01-31 00:01:54Da,dar pe maresal l-am asasinat cu dezinvoltura!..si nici macar acum nu poate fi reabilitat!..cum pomenesti ceva,esti catalogat drept nazist,extremist,etc!..Asa ca ne conduc ciorile(mii de scuze,am vrut sa spun "romii") si manelistii,parasute prezidentiale avansate la rangul de ministrii,etc...e bine asa!.. Hat, da` ce-ai mancati`as cu noi ?!!!!!!!!!! Ca noi suntem neam cu basescu de cand se boteza o coplila de-a lui soru-mea!!!!!! Hat, ca-t` dau mancati`as 500 de euroi ca-mi dadu basascu ca a capatat si el banu` gros de la americanu` fraier, ala, FMI!!!!!!!!!! Hat, a pus loveaua-n palma mea sa n-am noroc de soacra-mea daca n-a platit barosanu` ca merita, daca-i faci smenu` sa stii ca pune banu` gros jos, e gigea, nu asa!!!!!!!!!!!!!!!!! Si frate-so-i de gasca, faci afaceri de pica bine loveaua, toti gaborii au rachete-antaia!!!! Ia frate loveaua ca esti roman fraier si fara lovele, mi mila de tine fraiere ca habar n-ai sa faci lovele!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 10:07
De la: 9am178165, la data 2010-01-31 09:55:57De la: walker, la data 2010-01-31 00:01:54Da,dar pe maresal l-am asasinat cu dezinvoltura!..si nici macar acum nu poate fi reabilitat!..cum pomenesti ceva,esti catalogat drept nazist,extremist,etc!..Asa ca ne conduc ciorile(mii de scuze,am vrut sa spun "romii") si manelistii,parasute prezidentiale avansate la rangul de ministrii,etc...e bine asa!.. poate ne dati si noua, astia fraierii, reteta de facut lovele ......... inafara de cantat manele si de facut pe blondele pa la OTV......daca nu-i cu banat......
|
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 10:23
De la: 9am147005, la data 2010-01-31 10:07:30De la: 9am178165, la data 2010-01-31 09:55:57De la: walker, la data 2010-01-31 00:01:54Da,dar pe maresal l-am asasinat cu dezinvoltura!..si nici macar acum nu poate fi reabilitat!..cum pomenesti ceva,esti catalogat drept nazist,extremist,etc!..Asa ca ne conduc ciorile(mii de scuze,am vrut sa spun "romii") si manelistii,parasute prezidentiale avansate la rangul de ministrii,etc...e bine asa!.. Reteta zici?!!!!!!!! Bai romanu-i roman, nu pricepe de nici o culoare, hauzi frate, pa` manglesti, pricepi? Manglesti tot ce prinzi, ca basascu mondialul ca hasta se stie cu ciorditul!!!!!! Hauzi la mandelu` fraiere: te benoclezi bine mancati-as sa vezi care gabor romanesc ii sefu`, hat nu unu` d-ala cu domnii in cap ca cu aia cu poti face afaceri, nu sare banu` gros, nu ciordesti de nici o culoare!!!!!!!!!!! Si daca-i d`-al nost ca cum ii basascu mondialu, iese smenu tapan, sa moara dusmanu` meu, asta-i om de afaceri, gabor fain ca si fratine-so, astia nu-s fraieri, ca i-am invatat noi cum sa faca sa cada banu` gros, ca si pe americanu` fraier l-au tepuit , c-a crezut americanu` tot ce i-a descantat gaboru` nost basescu, c-a prins bine bibilica lui, degeaba daca-i sucar e sucar, ce-i a lui, i-a lui!!!!!!!!!!! D-acu ma stiu si cu americanu`, las` ca-l mai prind io la interval cu euroi la fel de grosi, basascu gaboru` sa traiasca ca inflori bine smenurile de cand ii el barosan!!!!!!!!!! |
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 10:53
...bre, fraierul de la FMI, da banii, da stie el de ce ii da......
suntem deja datori cu 4.500 euro pe cap de locuitor mioritic la fraier..... o sa ajungem sa facem munca patriotica pentru fraier........ca sa traiasca bine clasa politica..... gandeste-te la altceva pana nu se prinde fraierul FMI....
|
|
|
|

TEPES ESTE MAI BUN SI MAI IEFTIN CACI ESTE DE-AL NOSTRU SI ESTE OBISNUIT CU ACESTE MELEAGURI,NU-I TRBUESTE GIPIES
Oricum,suntem plini de "succesuri"!..