back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

cine credeti ca ar putea salva romania?

Pagini: << 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 20:18

De la: 9am147005, la data 2010-02-03 20:07:09
florine, ce te vanturi cu adresa asta pe aici?
aici se descuta chestii serioase.......
ce poate fi mai serios decat ce zice baiatu asta www.youtube.com/watch?v=7FMQ6Qpe6aI

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 20:29

De la: 9am178165, la data 2010-01-31 11:53:41
De la: 9am147005, la data 2010-01-31 10:53:27...bre, fraierul de la FMI, da banii, da stie el de ce ii da......
suntem deja datori cu 4.500 euro pe cap de locuitor mioritic la fraier.....
o sa ajungem sa facem munca patriotica pentru fraier........ca sa traiasca bine clasa politica.....
gandeste-te la altceva pana nu se prinde fraierul FMI....

Hauzi smechere?!!!!!!!!!
Io-s tigan ca muma care ma facu, ca asa fu ea tigana ca si masa!!!!!!!
Si daca smenu` asta bun de curse misto la parai nu tine, io-t` pot ciordi s-altceva ca tiganu` stie: romanu prost munceste si tiganu` destept mangleste si cu basascu mondialu` bine el traieste!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ciordeala sa traiasca, tiganu` sa-`nfloreasca in tara romaneasca, ca romanu` fraieru` trage ponoasele, auzitu-m-ai?!!!!!!
Nu tiganu` destept si nu basascu mondialu` ca noi neamurile de balta ne-` nvartim, nu ca voi!!!!!!!!!!!!
www.youtube.com/watch?v=I8byTUJbTJA

Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 22:53

De la: 9am147005, la data 2010-02-03 19:19:21
De la: 9am178165, la data 2010-02-03 10:19:53
De la: 9am147005, la data 2010-02-02 22:50:42
De la: florinhged, la data 2010-02-02 22:36:51care rom?de jamaica?havana club? aha sa inteleg ca vorbesti despre romul......alb

da ma, ala corcit cu autohtonul mioritic......
....auzi, da la invatamant, sanatate, n-ai nicio idee.....ca vad ca le ai..... ma doare gura de ras....

Hauzi smechere, ce le-a poposit prin dibla la gaborii nosti?!!!!!!!!!
Ca palat am, hat da` mi-o zis Zarzarel, frati-miu ca noi de ce s-a n-avem si noi statuia nosta fiecare, hat ce, tiganu` si tigana sa n-aiba?
Ca tiganii nosti poa` sa faca statui faine tata meu cu solzi de aor d-ala scump de 24 de karate, ca numa` gagica lu` basascu mondialu` s-aiba si noi nu?!!!!!
D-acu tot tiganu` isi lipeste statuia lui frumosa si lucioasa sa sa vada de departe.
Ca scriu cu Lindab rosu pe coperis la casuta me: acilea sade Tarzan monumentu` intra doua turnuri si in fata casii, pun statuia me cu solzi de aor!!!!!!!!!
Te-am spart rumanule, asa-i ca ti-am luat benoaclele, ia zi tu ai turnuri la casa si statuie, sau avem numa` noi si cu gagica lu` basascu mondialu, o stii pe Lenuta piranda ai blonda (l-o `nnebunit pe Zarzarel, dac-o prinde nebunu` apucat cum ii, numai iesa muiere veci din ie).

bai cromozom colorat, neam de smenar, fiu de ciordar, proprietar de palat .....
la ce ti-ai tras ma statuie, n-au pe ce se usura ciorile? mai bine faceai o donatie la vreun spital, la vreo scoala pe unde sa scolarizeaza pirandele tale......
fa si tu un lucru bun la viata ta, daca vrei sa-mi iei benoaclele.....pui si tu o proptea la sandramaua romaniei......zau asa......

Haoleu rumanule nu ma baga la ajutoare ca-mi duhneste-a saracie da daparte!!!!!!!!!!!!
Hauzi tata meu, da` capu` tau nu pricepe ca atata facere da bine miroasa a saracie lucie mancati-as gura ta?!!!!!!!!!!!!! S-apoi uita ruman nehalit la barosanu`, basascu mondialu` pa` cum da-i plin da bistari?
Ca apuca vartos ori de unde apuca si nu-i da, hat n-ai auzit: foaie verde de dai, n-ai.
Si lasa-ma cu ciorile ca ma-`nnervezi, hat dac` te iei de neamu` meu, n-apuci anu`.
Benocleaza-te tata meu la pretenarii lu` basascu mondialu`, ca s-aia apuca cu sacu`, cu vagonu`, unu` nu da nimanui un bistar gaurit.
Rumanule, rumanule, sa moara dusmanii mei daca nu eram lat da foame, cu sfaturile tale.

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 22:55

ia un link de la florin ca-ti trece......

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 23:01

De la: 9am147005, la data 2010-02-03 22:55:24 ia un link de la florin ca-ti trece......

Hauleu ca nu-ti zisei, nu-mi `nebuni pirandele ca-s fete faine s`-au minte dastula s`-asa, hat ce scoala?
Che, nu stiu sa apuce cu un leu si sa dea cu 3?
Dac` s-apuca de scoli, le `nnebuneste benga sa sa bage la sefie la bucuresti, poa` sa sa si vopsasca cu galben pa par, pfui drace!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 23:06

De la: 9am178165, la data 2010-02-03 23:01:37
De la: 9am147005, la data 2010-02-03 22:55:24 ia un link de la florin ca-ti trece......

Hauleu ca nu-ti zisei, nu-mi `nebuni pirandele ca-s fete faine s`-au minte dastula s`-asa, hat ce scoala?
Dac` s-apuca de scoli, le `nnebuneste benga sa sa bage la sefie la bucuresti, poa` sa sa si vopsasca cu galben pa par, pfui drace!!!!!!!!!!!

da ce are daca se mai emancipeaza si ele???
numai puradei, ceaune.......
scoate-le ma la lumina, ca-s frumoase si cu tupeu......mai stii prin ce minister si-or vantura fustele.....

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 23:13

Hai sucar, sucar, sa traiasca Nicu Paleru, fruuuuuuuuumos rumanule, m-a uns la suflet, gaboru` asta romanesc da florin sa stie la muzica!!!!!!!!!!!!!!

9am176212_Laura

7 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 14:13

Personal, nu prea mai cred în ... personagii providenþiale, cu excepþia ... LUI DUMNEZEU ÎNSUªI.
Cred cã dacã fiecare am deveni puþintel mai conºtient de ce facem zilnic, de cum vorbim, cum ne salutãm, unde ºi cum aruncãm ce nu ne mai convine, ce ºi cum înghiþim - din mass media, cât e bine ne facem propria treabã, înainte de a sãri la gâtul celuilalt, lucrurile ar începe sã meargã mai bine....

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 14:17

...'þi-ai dreaqcu' cu maneliºtii voºtrii ciu tot !...

costelcornea

35 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 22:47

Sunt cativa Oameni care pot salva Romania! Dar numai ei singuri, nu pot! Trebuie sa-i ajutam si noi, cu voturile noastre!
Pe Vadim, l-am trimis la Psihiatrie!
Pe Eduard Manole, nu am vrut sa-l ascultam! Cei care l-au ascultat, nu au avut incredere sa-l voteze!
Dupa alegeri, ne-a parut rau ca n-am facut-o. Nu puteam, nestiind prea multe despre el!
Acum sa ivit o noua posibilitate!
Varianta Cojocaru, poate redresa Romania!
Salvarea Romaniei este Varianta Cojocaru!
Urmariti esenta Legii Cojocaru (10 minute) si nu veti regreta:
www.youtube.com/watch?v=sMIRFfgdW_M

Desteptarea Romaniei !
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 10:27

Legea cojocaru nu este destul de bine primita in cercurile politice din romania [nici nu au curaj sa discute de ea ] Acum cind statul nu are bani de investitii si nici nu este interesat sa o faca este o modalitate de a incepe mici investitii in locuri de munca dar agricultura este cea care va avea cel mai mult de cistigat .Cred ca de pe urma acestei legi tara va avea de cistigat si merita dezbatuta atit pe forum cit si in mediile intelectuale /
ROMANE FII DESTEPT/

Fosta membra 9am.ro

115 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 14:08

Multe din raspunsurile ( bascaliile) pe aceasta tema sunt , un joc cu propria noastra existenta dragi participanti.
Ceea ce raspundeti de multe ori asa si credeti , apreciuati , vedeti, cunoasteti , actionati, raspundeti , sau chiar va comporatati .
Glumele sunt glume dar Nu la aceasta tematica .
E cum e dar suntem un popor si oamenii care formeaza acest popor .
Nu e totuna cu cine formezi o colectivitate , fiind mai nou si europeani.

ZP

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 08:56

De la: 9am147005, la data 2010-02-03 23:06:44

da ce are daca se mai emancipeaza si ele???
numai puradei, ceaune.......
scoate-le ma la lumina, ca-s frumoase si cu tupeu......mai stii prin ce minister si-or vantura fustele.....

Hat mi-e-mi spui rumanule da pirande?!!!!!!!!!!!
Da` lasa-le la satra lor fara figuri in cap, ca ase ajung sa sa faca bagaboante, s-apoi la tigani nu le mai traba, pote numa` la rumani.
Fomea traba pazita rumanule si urata d-apoi daca-i si ochioasa, ca face puradeii nosti, si tre` sa-i faca cu tiganii nosti.
Acilea nu facem misto, fomea minte multa n-are, d-aia traba pazita !!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 22:59

acum esti si rasista ......sau rasist! lasa sa se amestece natiile......mai stii ce tulpina genetica "strong" iese.......

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 03:07

Vegetatia de primavara...acopera tot....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am178594

26 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 04:45

Crestinii nascuti din nou, care stiu sa manuiasca prin credinta, Sabia Duhului, adica Cuvantul promisiunii lui D-zeu !!!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 08:12

Romania poate fi salvata de incurajarea dezvoltarii domeniului privat cu salarii mai mari decat la stat si cu interzicerea spagii ( omul sa munceasca strict pentru salariu, sa dispara din mentalitatea oamenilor asteptatul plicului).
Numai astfel vom termina cu acest cerc vicios: clientul ofera plicuri pentru servicii si angajatul il baga astfel in seama).
Si mai ales, prin plata cu ora a muncii fiecarui angajat, iar fiecare ora suplimentara sa fie platita, macar ca in tarile central europene ( Cehia), la stat asta nu se va intampla !!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 08:36

De la: 9am147005, la data 2010-02-07 22:59:09acum esti si rasista ......sau rasist! lasa sa se amestece natiile......mai stii ce tulpina genetica "strong" iese.......
CA MASURA DE SIGURANTAAA......... UN ANTI VIRUS CEVA??....

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 11:02

De la: 9am147005, la data 2010-02-07 22:59:09acum esti si rasista ......sau rasist! lasa sa se amestece natiile......mai stii ce tulpina genetica "strong" iese.......

Hauleu rumanule, plesneste-te peste clanta si scuipa-n san da necuratu`, ca pupi piranda de-a nosta, ca-n clipa aia vine sfarsitu` lumii!!!!!!!!!!!!
Muierile noaste is a noste asa sa stii!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si de crezi ca le pazim? Ca sa nu ne spurce spita ca, fomea poarta neamu` mai departe, si neamu` nost asa ramane cum i-acu` si cum a fost de o mie de ani incoace. Ca piranda tre` sa fie cinstita si -`npletita, nu ca noi borfasii da gabori tiganesti sau romanesti, care suntem niste bagabonzi din fasa.
C-am vazut io niste gabori romanesti chiar acilea pa sticla ca tot cu beutura sa ocupa.

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 16:14

Guvernul a anuntat astazi ca va schimba stema ROMANIEI
Purtatorul de cuvant al Guvernului a anuntat astazi
hotararea cabinetului de a schimba stema. Noua stema,
infatisand un PREZERVATIV, este considerata
ca fiind mult mai reprezentativa pentru situatia si
performanta politica actuala.
Prezervativul va
simboliza inflatia, oprirea productiei, distrugerea
generatiilor viitoare, protejarea unor capete tari si
manjite.
De asemenea, el va da populatiei un sentiment de protectie
in timp ce aceasta va fi in continuare regulata.

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 08:20

De la: 9am176212_Laura, la data 2010-02-04 14:13:14Personal, nu prea mai cred în ... personagii providenþiale, cu excepþia ... LUI DUMNEZEU ÎNSUªI.
Cred cã dacã fiecare am deveni puþintel mai conºtient de ce facem zilnic, de cum vorbim, cum ne salutãm, unde ºi cum aruncãm ce nu ne mai convine, ce ºi cum înghiþim - din mass media, cât e bine ne facem propria treabã, înainte de a sãri la gâtul celuilalt, lucrurile ar începe sã meargã mai bine....
BOZAIIIII.....

9am175157

89 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 08:55

acest guvern numai sa fie lasat in pace sa lucreze si sa faca legi bune si durabile dar sa fie monitorizat tot timpul de presa si sanctionat cind greseste.

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 08:58

De la: 9am175157, la data 2010-02-09 08:55:15 acest guvern numai sa fie lasat in pace sa lucreze si sa faca legi bune si durabile dar sa fie monitorizat tot timpul de presa si sanctionat cind greseste.
ATUNCEA TREBUE SA IL SUPRAVEGHEM CU UN RADAR GIGANT..........LA VITEZA CU CARE ADOPTA LEGI PE CARE NU LE RESPECTA.... CRED CA DEMULT TREBUEA ANULAT

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Februarie 2010, ora 10:26

De la: CAMELYA_, la data 2010-02-08 16:14:31 Guvernul a anuntat astazi ca va schimba stema ROMANIEI
Purtatorul de cuvant al Guvernului a anuntat astazi
hotararea cabinetului de a schimba stema. Noua stema,
infatisand un PREZERVATIV, este considerata
ca fiind mult mai reprezentativa pentru situatia si
performanta politica actuala.
Prezervativul va
simboliza inflatia, oprirea productiei, distrugerea
generatiilor viitoare, protejarea unor capete tari si
manjite.
De asemenea, el va da populatiei un sentiment de protectie
in timp ce aceasta va fi in continuare regulata.

votez pentru asa stema!!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2010, ora 10:30

SI DACA-I SPARTA STEMA ???

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 10 Februarie 2010, ora 10:32

De la: 9am175157, la data 2010-02-09 08:55:15 acest guvern numai sa fie lasat in pace sa lucreze si sa faca legi bune si durabile dar sa fie monitorizat tot timpul de presa si sanctionat cind greseste.

La cate greseli are,deja era terminat in sanctiuni !! Concluzia e ca nu e bun, PDL trebuie exclus , ca altfel , ne termina de tot !!!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 10 Februarie 2010, ora 10:34

De la: 9am045616, la data 2010-02-10 10:30:56 SI DACA-I SPARTA STEMA ???

E pericol , ca o sa iasa PDL-istii pe spartura !!!

Ticu
Bendiss

10 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 10 Februarie 2010, ora 12:24

o bomba atomica sa omoare toti romanii si adusa alta natie aici.. asta ar fi singura salvare...
pana nu o sa isi schimbe romanu mentalitatea de om retard, adica niciodata ...
Romania cu populata de oameni potriviti ar putea fi nr 1 pe plan economic in europa... dar nah cu rushine pot spune ca suntem prea prosti ca sa realizam ceva.
Degeaba dam vina pe sistem...
Ne trebuie amenzi de peste 500E pt aruncarea oricarui gunoi pe jos... din banii astia scosi de pe amenzi marite salariile la gabori ca sa nu merite sa ia spaga si sa dea amenda...
alta chestie pedeapsa capitala pusa in aplicare... nu mai platim atati bani sa intretinem criminali hoti si violatori etc.
Puse astea 2 lucruri in aplicare o sa vedem cum rata criminalitatii scade... rata vandalismului.. si economia va creste.
Stiu ca acum o sa aud numai pareri contra dar asta ar fi singura solutie sa salvam tzara asta...
In oras avem cosuri de cunoi din 5 -10 m ... si oamenii in loc sa arunce la cos arunca pe jos chiar daca doar ce au trecut pe langa acel cos.... Daca acel om ar platii o amenda de 700E oare cu cat tupeu o sa o mai faca a doua oara?

Bendiss

10 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 10 Februarie 2010, ora 12:26

De la: ryana4cutty, la data 2010-02-10 12:24:46o bomba atomica sa omoare toti romanii si adusa alta natie aici.. asta ar fi singura salvare...
pana nu o sa isi schimbe romanu mentalitatea de om retard, adica niciodata ...
Romania populata de oameni potriviti ar putea fi nr 1 pe plan economic in europa... dar nah cu rushine pot spune ca suntem prea prosti ca sa realizam ceva.
Degeaba dam vina pe sistem...
Ne trebuie amenzi de peste 500E pt aruncarea oricarui gunoi pe jos... din banii astia scosi de pe amenzi marite salariile la gabori ca sa nu merite sa ia spaga si sa dea amenda...
alta chestie pedeapsa capitala pusa in aplicare... nu mai platim atati bani sa intretinem criminali hoti si violatori etc.
Puse astea 2 lucruri in aplicare o sa vedem cum rata criminalitatii scade... rata vandalismului.. si economia va creste.
Stiu ca acum o sa aud numai pareri contra dar asta ar fi singura solutie sa salvam tzara asta...
In oras avem cosuri de cunoi din 5 -10 m ... si oamenii in loc sa arunce la cos arunca pe jos chiar daca doar ce au trecut pe langa acel cos.... Daca acel om ar platii o amenda de 700E oare cu cat tupeu o sa o mai faca a doua oara?

scuzati greselile gramaticale

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2010, ora 21:17

PNL-ul, prin inlaturarea dictaturii portocalii si instaurarea unei veritabile democratii!!!!!!!!!

Pagini: << 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine credeti ca ar putea salva Romania?
Mergi la: