Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 12:43
|
|
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 12:59
De la: 9am045616, la data 2010-02-11 12:43:30De la: 9am178165, la data 2010-02-10 21:17:22PNL-ul, prin inlaturarea dictaturii portocalii si instaurarea unei veritabile democratii!!!!!!!!! SA PLECE DICTATURA PORTOCALIE SI SA VINA DICTATURA GRIIII ...A MURIT REGELE ,TRAIASCA REGELE
Nu glumi amice, te rog eu frumos nu glumi, ca dictatura inseamna esecul democratiei, inseamna reintoarcerea la primitivism, inseamna un alt ev mediu intunecat!!!!!!!!!!!!!
Nu va mai jucati cu vorbele fratilor, ca vorbele au putere, nu mai pomeniti de autoritarism si dictatura, ca eu cred ca am depasit faza aceea de dezvoltare a omenirii!!!!!!!!!
Fara Vlad Tepes, fara tb, pentru ca asa inseamna regres!!!!!!!!!!!!!!!
OMUL PROVIDENTIAL= NU EXISTA, NU EXISTA, NU EXISTA. INTELEGETI-MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
UN GRUP DE OAMENI PATROTI SI ORIENTATI SPRE INTERESUL PUBLIC= DE ASTA ARE NEVOIE ROMANIA, HAIDETI SA FACEM SALTUL DE LA AUTOCRATIE LA DEMOCRATIE, LA PUTEREA CELOR MULTI
Nimeni, nici un om sa nu aiba dreptul sa faca pe nebunul in tara noastra, pentru ca iubim libertatea, ne iubim drepturile, vrem sa fim stapani pe noi insine, n-avem nevoie sa ne spuna nimeni ce avem de facut, cu totii sa pretindem respectarea drepturilor noastre si sa intelegem sa ne asumam obligatiile.
Daca suntem primar si-am incalcat legea rutiera sa facem bine sa platim, nu sa dam telefoane la seful politiei sa ne scoata basma curata.
Raporteaza abuz de limbaj
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 14:51
|
gabigabi
12108 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 16:34
De la: 9am178165, la data 2010-02-11 12:59:43De la: 9am045616, la data 2010-02-11 12:43:30De la: 9am178165, la data 2010-02-10 21:17:22PNL-ul, prin inlaturarea dictaturii portocalii si instaurarea unei veritabile democratii!!!!!!!!! SA PLECE DICTATURA PORTOCALIE SI SA VINA DICTATURA GRIIII ...A MURIT REGELE ,TRAIASCA REGELE
Nu glumi amice, te rog eu frumos nu glumi, ca dictatura inseamna esecul democratiei, inseamna reintoarcerea la primitivism, inseamna un alt ev mediu intunecat!!!!!!!!!!!!!
Nu va mai jucati cu vorbele fratilor, ca vorbele au putere, nu mai pomeniti de autoritarism si dictatura, ca eu cred ca am depasit faza aceea de dezvoltare a omenirii!!!!!!!!!
OMUL PROVIDENTIAL= NU EXISTA, NU EXISTA, NU EXISTA. INTELEGETI-MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
UN GRUP DE OAMENI PATROTI SI ORIENTATI SPRE INTERESUL PUBLIC= DE ASTA ARE NEVOIE ROMANIA, HAIDETI SA FACEM SALTUL DE LA AUTOCRATIE LA DEMOCRATIE, LA PUTEREA CELOR MULTI
Nimeni, nici un om sa nu aiba dreptul sa faca pe nebunul in tara noastra, pentru ca iubim libertatea, ne iubim drepturile, vrem sa fim stapani pe noi insine, n-avem nevoie sa ne spuna nimeni ce avem de facut, cu totii sa pretindem respectarea drepturilor noastre si sa intelegem sa ne asumam obligatiile.
Daca suntem primar si-am incalcat legea rutiera sa facem bine sa platim, nu sa dam telefoane la seful politiei sa ne scoata basma curata.
ah,cita dreptate ai si cit de departe suntem de ce spui tu ! ...romanului nu-i cade prea bine la stomac democratia : prea multa bataie de cap; prea multe variante de ales; prea multe responsabilitati ! nici comunismul nu i -a priit ....tot la stomac ! ca el cam cu asta gindeste : cu burta ; toate trec pe acolo !....nici nu stiu ce ne-ar fi pe masura....chiar nu stiu !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
7245 mesaje
|
Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 16:45
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 20:36
De la: gabigabi, la data 2010-02-11 16:34:48De la: 9am178165, la data 2010-02-11 12:59:43De la: 9am045616, la data 2010-02-11 12:43:30De la: 9am178165, la data 2010-02-10 21:17:22PNL-ul, prin inlaturarea dictaturii portocalii si instaurarea unei veritabile democratii!!!!!!!!! SA PLECE DICTATURA PORTOCALIE SI SA VINA DICTATURA GRIIII ...A MURIT REGELE ,TRAIASCA REGELE
ah,cita dreptate ai si cit de departe suntem de ce spui tu ! ...romanului nu-i cade prea bine la stomac democratia : prea multa bataie de cap; prea multe variante de ales; prea multe responsabilitati ! nici comunismul nu i -a priit ....tot la stomac ! ca el cam cu asta gindeste : cu burta ; toate trec pe acolo !....nici nu stiu ce ne-ar fi pe masura....chiar nu stiu !
Scumpa mea, eu cred ca foamea si suferinta este cel mai bun sfetnic!!!!!!!!!
Daca romanii nu s-au hotarat nici macar acu` sa se lase de hotii si "hai sa facem sa fie bine", inseamna ca mai trebuie sa sufere inca!
Daca nu vad ca respectand legile cu totii indiferent de functie, indirect, avem de castigat, inseamna ca vremea suferintei si lipsurilor nu a trecut pentru romani!!
Un amic de-al meu in Austria, a aruncat un chistoc pe strada si imediat, a fost oprit de un trecator care i-a aratat chistocul si i-a spus ca i-a scapat sigur accidental, sa-l ridice si sa-l arunce la cosul de gunoi!!!!!!
Nu l-a oprit politistul ci un cetatean cu mult spirit civic asa cum sunt toti cei de acolo!!!!!!!!!!
Ce ziceti, ce patea in Romania necajitul care ar fi facut greseala sa opreasca un compatriot care si-ar fi aruncat chistocul pe jos? Raspunsul e clar si emana din reactiile sefului statului roman: lua un pumn in gura!!!!!!!!
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 08:25
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
|
Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 08:34
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 17:23
De la: 9am178165, la data 2010-02-11 20:36:25De la: gabigabi, la data 2010-02-11 16:34:48De la: 9am178165, la data 2010-02-11 12:59:43De la: 9am045616, la data 2010-02-11 12:43:30De la: 9am178165, la data 2010-02-10 21:17:22PNL-ul, prin inlaturarea dictaturii portocalii si instaurarea unei veritabile democratii!!!!!!!!! SA PLECE DICTATURA PORTOCALIE SI SA VINA DICTATURA GRIIII ...A MURIT REGELE ,TRAIASCA REGELE
Daca romanii nu s-au hotarat nici macar acu` sa se lase de hotii si "hai sa facem sa fie bine", inseamna ca mai trebuie sa sufere inca!
Daca nu vad ca respectand legile cu totii indiferent de functie, indirect, avem de castigat, inseamna ca vremea suferintei si lipsurilor nu a trecut pentru romani!!
Un amic de-al meu in Austria, a aruncat un chistoc pe strada si imediat, a fost oprit de un trecator care i-a aratat chistocul si i-a spus ca i-a scapat sigur accidental, sa-l ridice si sa-l arunce la cosul de gunoi!!!!!!
Nu l-a oprit politistul ci un cetatean cu mult spirit civic asa cum sunt toti cei de acolo!!!!!!!!!!
Ce ziceti, ce patea in Romania necajitul care ar fi facut greseala sa opreasca un compatriot care si-ar fi aruncat chistocul pe jos? Raspunsul e clar si emana din reactiile sefului statului roman: lua un pumn in gura!!!!!!!!
exact ! si injuraturi cit nu putea duce !....deci : mai trebuie suferinta !
|
Fosta membra 9am.ro
3581 mesaje
|
Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 16:56
De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-12 12:08:51
De la: florinpreda999, la data 2010-02-12 10:02:32
Oameni buni,fac un apel disperat la bunavointa dumneavoastra,UN OM--------SILVIU BUCUR,traieste printre noi si are un mare necaz,sotia sa este bolnava de boala secolului----CANCERUL,are nevoie de sprijinul nostru neconditionat,cine poate,cine vrea,haideti sa incercam sa-l ajutam,atat moral,dar mai ales financiar,VA ROG DIN SUFLET si VA MULTUMESC !!!
SILVIU NE TRANSMITE LA RUGAMINTEA NOASTRA de a incerca sa strangem niste bani in contul lui pentru Elena:
,,Sa incercam, nu stiu cum se va face dar iti dau contul meu de la BCR: 4689180210060000203 iar seria cardului se termina in 2217 titular fiind Bucur Constantin Silviu.
Multumesc oricum, eu sunt sceptic, dar asta poate si pentru ca nu mai stiu incotro s-o apuc si ce sa fac.
Silviu''
Nu trageti in pianist!
|
Copilasa
80 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 16:02
De la: 9am178165, la data 2010-02-11 20:36:25De la: gabigabi, la data 2010-02-11 16:34:48De la: 9am178165, la data 2010-02-11 12:59:43De la: 9am045616, la data 2010-02-11 12:43:30De la: 9am178165, la data 2010-02-10 21:17:22PNL-ul, prin inlaturarea dictaturii portocalii si instaurarea unei veritabile democratii!!!!!!!!! SA PLECE DICTATURA PORTOCALIE SI SA VINA DICTATURA GRIIII ...A MURIT REGELE ,TRAIASCA REGELE
Sunt de acord cu urmatoarea propunere expusa mai sus, referitor la ce ar trebui românilor :
" UN GRUP DE OAMENI PATROTI SI ORIENTATI SPRE INTERESUL PUBLIC= DE ASTA ARE NEVOIE ROMANIA, HAIDETI SA FACEM SALTUL DE LA AUTOCRATIE LA DEMOCRATIE, LA PUTEREA CELOR MULTI".
Pare simplu, dar este complicat în realitate. Românii au iesit din primitivismul totalitarismului si vor sa semene cu cei bogati de pe planeta, sa aiba de toate, sa stapâneasca, sa posede, sa câstige mult si în putin timp. Deci, concluzie : pe un comunism complet esuat se instaleaza un capitalism salbatic, fara reguli si care face victime.
Greu în aceste conditii sa ai simt civic. Simtul civic se creaza in timp si are legaturi cu patriotismul, cu democratia, dar si cu simtul proprietatii publice, in comun, cu comunitatea. Ori la noi in România nu prea exista aceste lucruri (ele fiind în buna parte distruse de dicatura). În România fiecare se ocupa de propria proprietate, notiune de "bun public, comun" nu exista. Un exemplu, sau mai multe : aruncarea pe jos a deseurilor (sunt blocuri la care peluza din jur este o adevarata lada de gunoi) ; degradarea locuintelor închiriate de catre chiriasi (lipsa de respect a bunului altuia, etc) ; stricarea unor spatii publice (smulgerea gardurilor la parcuri, stricarea bancilor publice, etc).
Sa nu credeti ca prin ale strainataturi, oamenii sunt mai buni, mai civilizati în mod natural. Din contra, legislatia in aceste tari este un adevarat "corset de fier" pt cetatean, dar aplicata de toti. De ce ? Pt ca se recunoaste de catre toti cetatenii valoarea acestor legi pt comunitate. Exista notiunea de "bun al tuturor" (orasul, strada, parcul, etc.). Asta vine cu siguranta din simtul proprietatii (adus de la individ la societate) dar si din mijloace de constrângere aplicate constant : amenzi usturatoare pentru orice încalcare, cât de mica a "corsetului de fier "legislativ. Lumea occidentala nu consimte la aceste legi din "civilizatie", din contrà, constrângerile duc la civilizare.
Ori la noi, situatia este total diferita. Orice regulament sau lege este luat drept contrângere insuportabila si deci contestata, neaplicata, fraudata, ignorata, etc.
Trebuie sa realizam ca simtul civic, interesul comun (dincolo doar de intersul egoist al individului) este pâna la urma folositor si indispensabil întregii comunitati. Avem toti interes sa avem drumuri si blocuri curate, produse alimentare proaspete, servicii publice de calitate peste tot, etc.
Da, sunt de acord cu cel care spune ca trebuie sa fim noi SOLIDARI, între noi, sa formam o societate matura si hotarâta sa nu mai suportam abuzuri de la nimeni si in nici o conditie. Asta presupune ca fiecare individ sa fie corect cu ceilalti. Nu putem pretinde conducatori buni la un popor corupt sau invers.
NOI TOTI TREBUIE SA REZOLVAM PROBLEMA, ÎN ROMÄNIA, UNITI. Si sa fie fiecare mai sever cu sine însusi.
Iata explicatia mea pt exemplul cu "extraordinara civilzatie" a cetateanului austriac si mai ales cu beatitudinea colegului nostru in fata acestui "fenomen nemaipomenit".
|
9am175157
89 mesaje
|
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 19:13
 acest guvern ! sa stiti ca am mare incredere in el dar trebuie sa il lasam sa lucreze si
sa i-l incurajam sa faca legi care sa le taie pofta nesatuilor de a mai fura ceva in aceasta tara si sa se
orienteze pe cine pune in guvern sa deschida bine ochii ,daca va fi lasat sa lucreze va face treaba
iar cind greseste trebuie sanctionat.
|
9am138133
3 mesaje
|
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 20:56
Cat esti de frumoasa! Bine ar fi sa fii o mielusica! Capritele sunt insuportabile.
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 22:00
De la: Copilasa, la data 2010-02-14 16:02:04De la: 9am178165, la data 2010-02-11 20:36:25De la: gabigabi, la data 2010-02-11 16:34:48De la: 9am178165, la data 2010-02-11 12:59:43De la: 9am045616, la data 2010-02-11 12:43:30De la: 9am178165, la data 2010-02-10 21:17:22PNL-ul, prin inlaturarea dictaturii portocalii si instaurarea unei veritabile democratii!!!!!!!!! SA PLECE DICTATURA PORTOCALIE SI SA VINA DICTATURA GRIIII ...A MURIT REGELE ,TRAIASCA REGELE
Sunt de acord cu urmatoarea propunere expusa mai sus, referitor la ce ar trebui românilor :
" UN GRUP DE OAMENI PATROTI SI ORIENTATI SPRE INTERESUL PUBLIC= DE ASTA ARE NEVOIE ROMANIA, HAIDETI SA FACEM SALTUL DE LA AUTOCRATIE LA DEMOCRATIE, LA PUTEREA CELOR MULTI".
Pare simplu, dar este complicat în realitate. Românii au iesit din primitivismul totalitarismului si vor sa semene cu cei bogati de pe planeta, sa aiba de toate, sa stapâneasca, sa posede, sa câstige mult si în putin timp. Deci, concluzie : pe un comunism complet esuat se instaleaza un capitalism salbatic, fara reguli si care face victime.
Greu în aceste conditii sa ai simt civic. Simtul civic se creaza in timp si are legaturi cu patriotismul, cu democratia, dar si cu simtul proprietatii publice, in comun, cu comunitatea. Ori la noi in România nu prea exista aceste lucruri (ele fiind în buna parte distruse de dicatura). În România fiecare se ocupa de propria proprietate, notiune de "bun public, comun" nu exista. Un exemplu, sau mai multe : aruncarea pe jos a deseurilor (sunt blocuri la care peluza din jur este o adevarata lada de gunoi) ; degradarea locuintelor închiriate de catre chiriasi (lipsa de respect a bunului altuia, etc) ; stricarea unor spatii publice (smulgerea gardurilor la parcuri, stricarea bancilor publice, etc).
Sa nu credeti ca prin ale strainataturi, oamenii sunt mai buni, mai civilizati în mod natural. Din contra, legislatia in aceste tari este un adevarat "corset de fier" pt cetatean, dar aplicata de toti. De ce ? Pt ca se recunoaste de catre toti cetatenii valoarea acestor legi pt comunitate. Exista notiunea de "bun al tuturor" (orasul, strada, parcul, etc.). Asta vine cu siguranta din simtul proprietatii (adus de la individ la societate) dar si din mijloace de constrângere aplicate constant : amenzi usturatoare pentru orice încalcare, cât de mica a "corsetului de fier "legislativ. Lumea occidentala nu consimte la aceste legi din "civilizatie", din contrà, constrângerile duc la civilizare.
Ori la noi, situatia este total diferita. Orice regulament sau lege este luat drept contrângere insuportabila si deci contestata, neaplicata, fraudata, ignorata, etc.
Trebuie sa realizam ca simtul civic, interesul comun (dincolo doar de intersul egoist al individului) este pâna la urma folositor si indispensabil întregii comunitati. Avem toti interes sa avem drumuri si blocuri curate, produse alimentare proaspete, servicii publice de calitate peste tot, etc.
Da, sunt de acord cu cel care spune ca trebuie sa fim noi SOLIDARI, între noi, sa formam o societate matura si hotarâta sa nu mai suportam abuzuri de la nimeni si in nici o conditie. Asta presupune ca fiecare individ sa fie corect cu ceilalti. Nu putem pretinde conducatori buni la un popor corupt sau invers.
NOI TOTI TREBUIE SA REZOLVAM PROBLEMA, ÎN ROMÄNIA, UNITI. Si sa fie fiecare mai sever cu sine însusi.
Iata explicatia mea pt exemplul cu "extraordinara civilzatie" a cetateanului austriac si mai ales cu beatitudinea colegului nostru in fata acestui "fenomen nemaipomenit".
[/quot
Ma bucur ca ma intelegi. Uite cate persoane de pe topicele astea si-ar dori o dictatura, si l-ar dori pe Vlad Tepes!!!!!!!!!!!!
Nu inteleg sa se manifeste ca oameni liberi, liberi sa se plimbe pe la 2 noaptea pe strada, liberi sa critice sau chiar sa injure guvernul, oameni liberi pur si simplu!!!!!!!!!!!
Chiar sa nu ne simtim bine noi romanii daca nu ne impileaza cineva, daca nu ni se impune cum sa traim?!!!!!!! Singura restrictie pe care o admit este cea a respectarii legii indiferent de clasa sociala din care sa facem parte. Si aici sa nu-mi vorbeasca nimeni de impartialitatea justitiei in Romania ca asta e asa un fariseism ca ti se apleaca pur si simplu.
SOLUTIA? Grea, deoarece cere un efort continuu de lunga durata al fiecarui cetatean cu el insusi!!!!!!!!!
Este vorba ca fiecare din noi sa-si interzica lui insusi sa fure, sa minta, sa insele sau sa tepuiasca, sa eliminam cuvantul inselator "tupeu" ca nu reprezinta o virtute, si sa folosim in locul lui pe cel de "cutezator" pentru ca este mult mai cinstit. NUMAI ASTFEL PUTEM CLADI O MENTALITATE SANATOASA LA NIVEL DE NATIUNE, O MENTALITATE CARE SA OPREASCA ALUNECAREA TARII IN BEZNA IZOLARII SI SARACIEI, SI SA INCEPEM SA NE RIDICAM SPRE ONORABILITATE SI SA PRIMIM RESPECT DIN PARTEA CELORLALTE NATIUNI.
Prin dictatura pare mai usor, ca dictator ii spui poporului "ma`, daca mai furati va sparg, si unu` nu mai vedeti soarele", DAR OARE FIINDU-I IMPUSA DISCIPLINA, OARE POPORUL O VA SI INVATA, O VA SI IMPRIMA IN SUBCONSTIENTUL SAU NATIONAL?!!!!!!!!!!!! SINCER, EU NU CRED!!!!!!!!!
Cred ca singura cale e cea a luptei personale a fiecaruia dintre noi cu el insusi, inca o data va spun, dureaza mult, e dificil, dar, E SINGURA CALE!!!!!!!!!!!!!
Si nu e vorba de beatitudinea mea in fata atitudinii cetateanului austriac, sunt convinsa ca este si in Romania o patura subtirica de oameni cinstiti si cu simt civic, dar eu ma refeream la fenomenul de masa, in Austria patura celor nesimtiti e subtirica.
HAIDETI SA NU PROTESTAM, HAIDETI SA NE PRIVIM CU ONESTITATE IN FORUL NOSTRU INTERIOR SI SA NE RECUNOASTEM METEHNELE, ASA POATE NE VOM RUSINA SI VOM INCEPE SA SCHIMBAM CEVA.
IAR CEI CE AU RELATII LA TELEVIZIUNEA PUBLICA, INCEPETI FRATILOR O CAMPANIE CONTINUA DE EDUCATE A POPULATIEI, E IMPORTANTA SI CEA PRIVIND SAREA, ZAHARUL SI GRASIMILE, DAR PANA LA ALIMENTATIA SANATOASA, HAIDETI SA INVATAM SA TRECEM STRADA INDIFERENT DE VARSTA PE CARE O AVEM DOAR PE LA LOC PERMIS, HAIDETI SA NE RESPECTAM MAI MULT SI SA NU NE GRABIM CU INVECTIVELE LA LOCUL DE MUNCA, PE STRADA, ETC.
Si d-lor diriginti, insistati va rugam pe orele de educatie civica, inmultiti-le, mai lasati comentariile savante la lb. romana si civilizati elevii!!!!!!!!!!
|
curcan_gheorghe
5 mesaje
|
Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 14:53
V-am mai spus , un asteroid !
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 16 Februarie 2010, ora 19:06
De la: curcan_gheorghe, la data 2010-02-15 14:53:31V-am mai spus , un asteroid ! Ba mai multi. Dar tu nu ai unul, de vrei inca unul?
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 16 Februarie 2010, ora 22:42
Romania ar putea fi salvata de o mare revolta populara, pentru ca daca ne mai gandim mult nu vom mai avea ce salva.
NU SUNT PENTRU LOVITURI DE STAT, DAR CRED CA NUMAI ASA PUTEM SCAPA DE HIENELE PORTOCALII AFLATE LA PUTERE.
NU DORESC PROVOCAREA DE DISTRUGERI, DAR CRED CA 100.000 DE OAMENII HOTARATI SA VINA LA BUCURESTI L-AR PUTEA ARUNCA PE FRAUDULOSUL DE LA COTROCENI DIN LOCUINTA IN CARE S-A INSTALAT CU INCALCAREA VOINTEI LEGITIME A POPORULUI ROMAN.
CE VOR FACE AUTORITATILE NOASTRE OBEDIENTE, VOR TRECE CU TANCURILE PESTE OAMENI?!!!!!!!
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 10:06
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 15:02
De la: 9am045616, la data 2010-02-17 10:06:47De la: 9am178165, la data 2010-02-16 22:42:05Romania ar putea fi salvata de o mare revolta populara, pentru ca daca ne mai gandim mult nu vom mai avea ce salva.
NU SUNT PENTRU LOVITURI DE STAT, DAR CRED CA NUMAI ASA PUTEM SCAPA DE HIENELE PORTOCALII AFLATE LA PUTERE.
NU DORESC PROVOCAREA DE DISTRUGERI, DAR CRED CA 100.000 DE OAMENII HOTARATI SA VINA LA BUCURESTI L-AR PUTEA ARUNCA PE FRAUDULOSUL DE LA COTROCENI DIN LOCUINTA IN CARE S-A INSTALAT CU INCALCAREA VOINTEI LEGITIME A POPORULUI ROMAN.
CE VOR FACE AUTORITATILE NOASTRE OBEDIENTE, VOR TRECE CU TANCURILE PESTE OAMENI?!!!!!!! aia 100.000 de specialisti de care spui tu...........sunt condusi de tine???
Eu sunt un om modest, si nu am murit niciodata de dorinta de a ma baga in seama, si n-am nici pregatirea potrivita pentru asa ceva!!!!!!!!!!!!!!!
Intotdeauna in situatii catastrofale cand seful statului s-a dovedit un netrebnic, iar guvernul sau hot, molau si incapabil, s-au gasit vreo 3-4 generali patrioti care impreuna cu cativa politicieni, au pus de un complot!!!!!!!!!!!!!!
Intotdeuna in istorie, au existat macar un grup de oameni puternici interesati de binele national care au stiut sa mobilizeze masele.
Ce Dumnezeu, ma gandesc ca nu i-o fi medaliat fraudulosul pe toti generalii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vei crede ca exagerez, dar asculta ce-ti spun acu`: daca nu se misca nimic, intr-un an de zile vei vedea oameni lati de foame pe strada, si jafuri, hoarde de oameni flamanzi vor jefui pe cine are o plasa in mana!!!!!!!!!!!
STI CA ORICAT DE EVOLUAT AR FI UN OM, SA FEREASCA SFANTUL SA NU SE TINA SEAMA DE NEVOILE LUI DE BAZA, CA POATE AJUNGE LA CANIBALISM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 16:22
De la: 9am178165, la data 2010-02-17 15:02:55De la: 9am045616, la data 2010-02-17 10:06:47De la: 9am178165, la data 2010-02-16 22:42:05Romania ar putea fi salvata de o mare revolta populara, pentru ca daca ne mai gandim mult nu vom mai avea ce salva.
CE VOR FACE AUTORITATILE NOASTRE OBEDIENTE, VOR TRECE CU TANCURILE PESTE OAMENI?!!!!!!! aia 100.000 de specialisti de care spui tu...........sunt condusi de tine???
Eu sunt un om modest, si nu am murit niciodata de dorinta de a ma baga in seama, si n-am nici pregatirea potrivita pentru asa ceva!!!!!!!!!!!!!!!
Intotdeauna in situatii catastrofale cand seful statului s-a dovedit un netrebnic, iar guvernul sau hot, molau si incapabil, s-au gasit vreo 3-4 generali patrioti care impreuna cu cativa politicieni, au pus de un complot!!!!!!!!!!!!!!
Intotdeuna in istorie, au existat macar un grup de oameni puternici interesati de binele national care au stiut sa mobilizeze masele.
Ce Dumnezeu, ma gandesc ca nu i-o fi medaliat fraudulosul pe toti generalii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vei crede ca exagerez, dar asculta ce-ti spun acu`: daca nu se misca nimic, intr-un an de zile vei vedea oameni lati de foame pe strada, si jafuri, hoarde de oameni flamanzi vor jefui pe cine are o plasa in mana!!!!!!!!!!!
STI CA ORICAT DE EVOLUAT AR FI UN OM, SA FEREASCA SFANTUL SA NU SE TINA SEAMA DE NEVOILE LUI DE BAZA, CA POATE AJUNGE LA CANIBALISM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  deci conditia de a fi OM in crimul rand trece prin stomac.......
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 16:33
De la: 9am045616, la data 2010-02-17 16:22:55De la: 9am178165, la data 2010-02-17 15:02:55De la: 9am045616, la data 2010-02-17 10:06:47De la: 9am178165, la data 2010-02-16 22:42:05Romania ar putea fi salvata de o mare revolta populara, pentru ca daca ne mai gandim mult nu vom mai avea ce salva.
STI CA ORICAT DE EVOLUAT AR FI UN OM, SA FEREASCA SFANTUL SA NU SE TINA SEAMA DE NEVOILE LUI DE BAZA, CA POATE AJUNGE LA CANIBALISM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! deci conditia de a fi OM in crimul rand trece prin stomac.......
cam DA ! dar, @178165 cred ca exagerezi un pic ....nu stiu cum am facut noi,romanii sau cum facem,dar iesim totusi la lumina,ceea ce nu-i rau totusi ....supravietuim ! e drept , in ' 89 am sperat la mai mult decit la a "supravietui ",dar n-a fost sa fie !
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 16:41
De la: gabigabi, la data 2010-02-17 16:33:14De la: 9am045616, la data 2010-02-17 16:22:55De la: 9am178165, la data 2010-02-17 15:02:55De la: 9am045616, la data 2010-02-17 10:06:47De la: 9am178165, la data 2010-02-16 22:42:05Romania ar putea fi salvata de o mare revolta populara, pentru ca daca ne mai gandim mult nu vom mai avea ce salva.
STI CA ORICAT DE EVOLUAT AR FI UN OM, SA FEREASCA SFANTUL SA NU SE TINA SEAMA DE NEVOILE LUI DE BAZA, CA POATE AJUNGE LA CANIBALISM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! deci conditia de a fi OM in crimul rand trece prin stomac.......
cam DA ! dar, @178165 cred ca exagerezi un pic ....nu stiu cum am facut noi,romanii sau cum facem,dar iesim totusi la lumina,ceea ce nu-i rau totusi ....supravietuim ! e drept , in ' 89 am sperat la mai mult decit la a "supravietui ",dar n-a fost sa fie !  in nu stiu cvati ani neam saturat de comunism!!!............dar 20 de ani de democratie neau adus la cea mai de jos conditie a omului.
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 19:15
De la: 9am045616, la data 2010-02-17 16:22:55De la: 9am178165, la data 2010-02-17 15:02:55De la: 9am045616, la data 2010-02-17 10:06:47De la: 9am178165, la data 2010-02-16 22:42:05Romania ar putea fi salvata de o mare revolta populara, pentru ca daca ne mai gandim mult nu vom mai avea ce salva.
Da, scumpul meu, conditia de a fi OM in primul rand trece prin stomac!!!!!!!!!!!
Nu manca 2 zile daca poti atata timp si vei vedea, ca nu mai tin nici frumoase teorii, o sa te agiti nervos prin casa de nu-i adevarat!!!!!!!!!!!!!
Nu vei mai putea dormi, si in final te vei simti ametit!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ASTA ESTE RETETA FERICIRII PRESCRISA DE PD-L PENTRU POPORUL ROMAN !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
9am092984
10 mesaje
Oras: Petrosani
|
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 09:57
De la: 9am178165, la data 2010-02-17 19:15:25De la: 9am045616, la data 2010-02-17 16:22:55De la: 9am178165, la data 2010-02-17 15:02:55De la: 9am045616, la data 2010-02-17 10:06:47De la: 9am178165, la data 2010-02-16 22:42:05Romania ar putea fi salvata de o mare revolta populara, pentru ca daca ne mai gandim mult nu vom mai avea ce salva.
Da, scumpul meu, conditia de a fi OM in primul rand trece prin stomac!!!!!!!!!!!
Nu manca 2 zile daca poti atata timp si vei vedea, ca nu mai tin nici frumoase teorii, o sa te agiti nervos prin casa de nu-i adevarat!!!!!!!!!!!!!
Nu vei mai putea dormi, si in final te vei simti ametit!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ASTA ESTE RETETA FERICIRII PRESCRISA DE PD-L PENTRU POPORUL ROMAN !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
9am092984
10 mesaje
Oras: Petrosani
|
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 10:15
Semne intunecate pe cerul sperantei.Ne rezolva "alesii".Dupa ce ne-au "ciuruit",acum ne fac cadou si un depozit de deseuri nucleare. Oare nu-si dau seama ca cel mai de temut adversar e "condamnatul la moarte"?
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 10:36
De la: 9am092984, la data 2010-02-18 10:15:31Semne intunecate pe cerul sperantei.Ne rezolva "alesii".Dupa ce ne-au "ciuruit",acum ne fac cadou si un depozit de deseuri nucleare. Oare nu-si dau seama ca cel mai de temut adversar e "condamnatul la moarte"?
Da, Doamne Fereste de reactiile celui care nu mai are ce pierde!!!!!!!!!!!
Eu pe tb nu-l vad bine deloc, pentru ca cu fiecare decizie pe care o ia i se incarca socoteala tot mai mult in fata celor multi!!!!!!!!!!!!
Mi-am dorit atat de mult sa terminam odata cu indepartarile sangeroase de la putere in Romania, am sperat ca am terminat cu epoca lui Voda Lapusneanu, dar se pare ca nu !!!!!!!!!!!
Ar trebui ca si candidatii la presedintie sa faca un test psihologic dar de acela pe bune, sa se constate din vreme daca au tendinte megalomane sau nu, ca nu mai putem cu boala asta pentru putere.
Iti dai seama care ar fi reactiile in UE daca intr-o mare revolta populara l-am azvarli pe impostor de turul pantalonilor afara din Cotroceni intr-un penitenciar de maxima securitate?!!!!!!!!!!!!!
E posibil sa se aplice clauza de salvgardare pentru Romania si sa fim dati afara din lumea civilizata, dar poate ca asta si meritam, ca DAM LA SEMNE DE PROSTIE DE NU-I ADEVARAT MAI ALES CU OCAZIA ALEGERILOR!!!!!!!!!!
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 16:48
De la: 9am178165, la data 2010-02-18 10:36:34De la: 9am092984, la data 2010-02-18 10:15:31Semne intunecate pe cerul sperantei.Ne rezolva "alesii".Dupa ce ne-au "ciuruit",acum ne fac cadou si un depozit de deseuri nucleare. Oare nu-si dau seama ca cel mai de temut adversar e "condamnatul la moarte"?
Eu pe tb nu-l vad bine deloc, pentru ca cu fiecare decizie pe care o ia i se incarca socoteala tot mai mult in fata celor multi!!!!!!!!!!!!
Mi-am dorit atat de mult sa terminam odata cu indepartarile sangeroase de la putere in Romania, am sperat ca am terminat cu epoca lui Voda Lapusneanu, dar se pare ca nu !!!!!!!!!!!
Ar trebui ca si candidatii la presedintie sa faca un test psihologic dar de acela pe bune, sa se constate din vreme daca au tendinte megalomane sau nu, ca nu mai putem cu boala asta pentru putere.
Iti dai seama care ar fi reactiile in UE daca intr-o mare revolta populara l-am azvarli pe impostor de turul pantalonilor afara din Cotroceni intr-un penitenciar de maxima securitate?!!!!!!!!!!!!!
E posibil sa se aplice clauza de salvgardare pentru Romania si sa fim dati afara din lumea civilizata, dar poate ca asta si meritam, ca DAM LA SEMNE DE PROSTIE DE NU-I ADEVARAT MAI ALES CU OCAZIA ALEGERILOR!!!!!!!!!! asta inseamna ca ne vor da afara din lumea civilizata abia peste 100 de ani ,cam atat ne mai trebue sa intram in randul tarilor civilizate
|
BERBEC1946
51 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 16:53
De la: gabriela_dutu, la data 2008-10-04 15:05:09 E drept,ca mi-e greu sa dau nume, din actuala scena politica.Totusi,as spune:Aurelian Pavelescu...viitor presedinte sau ministru' justitiei;Pavel Corut(e drept ca nu e politician,dar e un om de buna credinta)-presedinte sau ministru de externe si mai departe am sa va las pe d-voastra sa intregiti lista
Tot romanii ,nu mai asteptati Martienii !
ROMANIA VA SUPRAVETUI FOARTE GREU ,FARA AGRICULTURA,INDUSTRIE PROPRIE,CRESTEREA ANIMALELOR ,PENTRU PRODUCTIA DE CARNE SI LAPTE,SCOLARIZAREA,CALIFICAREA PERSONALULUI,CERCETARE SI EXPLOATAREA INVENTIILOR ROMANESTI,.POLITICA APLICATA DUPA 1989 AU TRANSFORMAT ROMANIA IN TARA DE LUMEA A 4 A ,DIN CE IN CE MAI SARACA.
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 21:32
De la: 9am045616, la data 2010-02-18 16:48:43De la: 9am178165, la data 2010-02-18 10:36:34De la: 9am092984, la data 2010-02-18 10:15:31Semne intunecate pe cerul sperantei.Ne rezolva "alesii".Dupa ce ne-au "ciuruit",acum ne fac cadou si un depozit de deseuri nucleare. Oare nu-si dau seama ca cel mai de temut adversar e "condamnatul la moarte"?
E posibil sa se aplice clauza de salvgardare pentru Romania si sa fim dati afara din lumea civilizata, dar poate ca asta si meritam, ca DAM LA SEMNE DE PROSTIE DE NU-I ADEVARAT MAI ALES CU OCAZIA ALEGERILOR!!!!!!!!!! asta inseamna ca ne vor da afara din lumea civilizata abia peste 100 de ani ,cam atat ne mai trebue sa intram in randul tarilor civilizate
Ba s-ar putea sa ne dea afara peste 6 luni, cand tb va fi gatuit de popor, si scuipat de popor ca o masea stricata.
|
costindogaru
6 mesaje
|
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 14:32
|
|
|