Fosta membra 9am.ro
996 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 14 Martie 2011, ora 20:27
De la: Silver9AM, la data 2011-03-14 20:16:03De la: corcodel, la data 2011-03-14 20:05:21De la: vaneamarin, la data 2011-03-09 19:00:05De la: corcodel, la data 2011-03-09 17:36:35De la: gladlynelf_______, la data 2011-03-09 17:18:22De la: corcodel, la data 2011-03-09 17:06:41De la: gabigabi, la data 2011-03-09 16:57:01De la: gabigabi, la data 2011-03-09 16:11:25De la: 9am243736, la data 2011-03-09 16:00:01MJR e si, si???
nu, badie : o Dictatura Luminata , nu e republica nici prez. sau parlamentara si nici monarhie ...
sau : e si "republica" si "monarhie", intrucit cel ce-o conduce se poarta ca un rege intr-un stat asa zis democratic....dar, noi am intrat deja pe aceasta a treia cale, deoarece baselu face acum ce nici un REGE nu face : conduce STATUL din toate pozitiile e premier, e sef de partid, e parlamentul ; e boc e si codruta kovesi ; e si roberta ....ei, la lenuta a lu' cocos ma opresc.....ca nu stiuuuuu.....chiar nu stiu daca nu cumva " gainusa "asta nu-i mai cocos chiar decit baselu, caci ii cam ciugleste din ...palma, desigur ca asta-i cuvintul !
citeste si raspunde-mi Mytcore, ce legatura mai are RO cu Statul de drept , acum cind legile organice sunt luate prin asumare de raspundere si parlamentul a devenit un fel de apendic al democratiei, din ce in ce mai uscat si nefolositor ? Buna ziua! Pai ce mai poate fi acest parlament? Suna frumos.....apendic...dar mai trebuie sa adaugati si ....imflamat...intr-un cuvant, o ceata de puslamale cu imunitate in fata tuturor legilor statului roman.
Buna sa-ti fie Corcodele, nu cumva tu erai cel ce conf. mobiler ? Corect......si prin ,,grija'' statului roman inca ma mai misc ...... pana cand...? nu prea stiu.
O duci mai greu Corcodele ? Nu-mi vine sa cred asa ceva ! Oribil ! Pai treci la MUNCA ,MUNCESTE ca vei avea prosperitate lenesule,parazitule,comunistule ! Te-ai lenevit,cred ca asta este cauza ! Nu intelegi "dreapta basesciana" Corcodele ,din cauza asta te plangi ! Cine munceste ARE Corcodele,nu conteaza politica statului,ca doar nu este unul social care sa ajute cetatenii (sau economia) ! Parca asa spuneai ,un fel de sintagma ieftina basesciana de ..."huo,la munca daca vreti sa aveti bani !"...Hai,LA MUNCA CU TINE! Tot ,,injectat '' ai ramas? Am spus ca inca ma mai misc, asta inseamna ca afacerea inca functioneaza ticule ! Ca nu se castiga ca in anii trecuti......... , comenzile scad si pana la urma cred...... ca ma apuc sa produc coparsele !!! Rentabilitate 100%
AM SI EU UN PRIETEN BUN CARE ARE UN MAG.SI LA FEL SE PLANGE CA ANUL ASTA E TERIBIL....DE CE ? DIN CAUZA CA TELEVIZIUNILE I'AU INDOBITOCIT PE OAMENI.......PREFERA SA BAGE LA SALTEA SI NU SCOT BANUL........
SA AI BAFTA CORCODELE SI SA'TI RELANSEZI AFACEREA !!!!!!!!!!!  Salut! Stai linistit Silver ca treaba merge, slabut dar daca reusesc sa fac platile iar la sfarsitul lunii sa mai raman si cu o bruma de maruntis( un salariu mare) , eu ma declar multumit. Decat sluga la Vanea patronul, mai bine cu propria afacere.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 14 Martie 2011, ora 20:30
De la: corcodel, la data 2011-03-14 20:05:21De la: vaneamarin, la data 2011-03-09 19:00:05De la: corcodel, la data 2011-03-09 17:36:35De la: gladlynelf_______, la data 2011-03-09 17:18:22De la: corcodel, la data 2011-03-09 17:06:41De la: gabigabi, la data 2011-03-09 16:57:01De la: gabigabi, la data 2011-03-09 16:11:25De la: 9am243736, la data 2011-03-09 16:00:01MJR e si, si???
nu, badie : o Dictatura Luminata , nu e republica nici prez. sau parlamentara si nici monarhie ...
sau : e si "republica" si "monarhie", intrucit cel ce-o conduce se poarta ca un rege intr-un stat asa zis democratic....dar, noi am intrat deja pe aceasta a treia cale, deoarece baselu face acum ce nici un REGE nu face : conduce STATUL din toate pozitiile e premier, e sef de partid, e parlamentul ; e boc e si codruta kovesi ; e si roberta ....ei, la lenuta a lu' cocos ma opresc.....ca nu stiuuuuu.....chiar nu stiu daca nu cumva " gainusa "asta nu-i mai cocos chiar decit baselu, caci ii cam ciugleste din ...palma, desigur ca asta-i cuvintul !
citeste si raspunde-mi Mytcore, ce legatura mai are RO cu Statul de drept , acum cind legile organice sunt luate prin asumare de raspundere si parlamentul a devenit un fel de apendic al democratiei, din ce in ce mai uscat si nefolositor ? Buna ziua! Pai ce mai poate fi acest parlament? Suna frumos.....apendic...dar mai trebuie sa adaugati si ....imflamat...intr-un cuvant, o ceata de puslamale cu imunitate in fata tuturor legilor statului roman.
Buna sa-ti fie Corcodele, nu cumva tu erai cel ce conf. mobiler ? Corect......si prin ,,grija'' statului roman inca ma mai misc ...... pana cand...? nu prea stiu.
O duci mai greu Corcodele ? Nu-mi vine sa cred asa ceva ! Oribil ! Pai treci la MUNCA ,MUNCESTE ca vei avea prosperitate lenesule,parazitule,comunistule ! Te-ai lenevit,cred ca asta este cauza ! Nu intelegi "dreapta basesciana" Corcodele ,din cauza asta te plangi ! Cine munceste ARE Corcodele,nu conteaza politica statului,ca doar nu este unul social care sa ajute cetatenii (sau economia) ! Parca asa spuneai ,un fel de sintagma ieftina basesciana de ..."huo,la munca daca vreti sa aveti bani !"...Hai,LA MUNCA CU TINE! Tot ,,injectat '' ai ramas? Am spus ca inca ma mai misc, asta inseamna ca afacerea inca functioneaza ticule ! Ca nu se castiga ca in anii trecuti......... , comenzile scad si pana la urma cred...... ca ma apuc sa produc coparsele !!! Rentabilitate 100%
Bine Corcodele,sa-ti faci un blog de amintiri ca poate il citesc, desi ma indoiesc ca ma va interesa .Probabil ca nu iti merge chiar asa de bine din cauza ca ti-ai cheltuit prea multi bani de 1 dec cu fasole si carnati pentru primaria PDL.Iti mai amintesti,era inainte sa ajungi sa te dai pensionar pe forum .
Vezi ca acum intrebam daca Base a colaborat sau nu cu securitatea si am dat documentele oficiale ale CNSAS in care aia spun la punctul 26 ca "figureaza domnul Traian BASESCU IN CALITATE DE COLABORATOR "
PS:Daca vrei sa injuri, ia legatura cu unul '736 si puteti face echipa impreuna .
Raporteaza abuz de limbaj
|
Fosta membra 9am.ro
996 mesaje
|
Postat pe: 14 Martie 2011, ora 20:35
De la: vaneamarin, la data 2011-03-14 20:30:29De la: corcodel, la data 2011-03-14 20:05:21De la: vaneamarin, la data 2011-03-09 19:00:05De la: corcodel, la data 2011-03-09 17:36:35De la: gladlynelf_______, la data 2011-03-09 17:18:22De la: corcodel, la data 2011-03-09 17:06:41De la: gabigabi, la data 2011-03-09 16:57:01De la: gabigabi, la data 2011-03-09 16:11:25De la: 9am243736, la data 2011-03-09 16:00:01MJR e si, si???
Bine Corcodele,sa-ti faci un blog de amintiri ca poate il citesc, desi ma indoiesc ca ma va interesa .Probabil ca nu iti merge chiar asa de bine din cauza ca ti-ai cheltuit prea multi bani de 1 dec cu fasole si carnati pentru primaria PDL.Iti mai amintesti,era inainte sa ajungi sa te dai pensionar pe forum .
Vezi ca acum intrebam daca Base a colaborat sau nu cu securitatea si am dat documentele oficiale ale CNSAS in care aia spun la punctul 26 ca "figureaza domnul Traian BASESCU IN CALITATE DE COLABORATOR "
PS:Daca vrei sa injuri, ia legatura cu unul '736 si puteti face echipa impreuna .  Ticule....iar confunzi personajele? Nu ma mai mira nimic la tine......doamne si cat timp liber ai de stai toata ziua pe site......? Daca nu te-as cunoaste...  as putea jura ce esti un pensionar sadea !
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 14 Martie 2011, ora 20:36
De la: corcodel, la data 2011-03-14 20:27:04 Stai linistit Silver ca treaba merge, slabut dar daca reusesc sa fac platile iar la sfarsitul lunii sa mai raman si cu o bruma de maruntis( un salariu mare) , eu ma declar multumit. Decat sluga la Vanea patronul, mai bine cu propria afacere.
Adica decat sluga la mine, mai bine cu afacerea ta, si multumit!  Ma intreb cine ar prefera sa fie angajat la un patron,in loc sa aiba o afacere DE CARE... SA FIE SI MULTUMIT !  Mai Corcodele,tu incepi sa dai dovada de o logica surprinzator de corecta .  .Ai mancat oase de peste ?
PS:Deci "o bruma de maruntis" inseamna un salariu mare ?  .Corcodele,cauta tata pe DEX cand nu intelegi anumite cuvinte .
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 14 Martie 2011, ora 20:39
De la: corcodel, la data 2011-03-14 20:27:04De la: Silver9AM, la data 2011-03-14 20:16:03De la: corcodel, la data 2011-03-14 20:05:21De la: vaneamarin, la data 2011-03-09 19:00:05De la: corcodel, la data 2011-03-09 17:36:35De la: gladlynelf_______, la data 2011-03-09 17:18:22De la: corcodel, la data 2011-03-09 17:06:41De la: gabigabi, la data 2011-03-09 16:57:01De la: gabigabi, la data 2011-03-09 16:11:25De la: 9am243736, la data 2011-03-09 16:00:01MJR e si, si???
AM SI EU UN PRIETEN BUN CARE ARE UN MAG.SI LA FEL SE PLANGE CA ANUL ASTA E TERIBIL....DE CE ? DIN CAUZA CA TELEVIZIUNILE I'AU INDOBITOCIT PE OAMENI.......PREFERA SA BAGE LA SALTEA SI NU SCOT BANUL........
SA AI BAFTA CORCODELE SI SA'TI RELANSEZI AFACEREA !!!!!!!!!!! Salut! Stai linistit Silver ca treaba merge, slabut dar daca reusesc sa fac platile iar la sfarsitul lunii sa mai raman si cu o bruma de maruntis( un salariu mare) , eu ma declar multumit. Decat sluga la Vanea patronul, mai bine cu propria afacere.
SA DE'A D=ZEU CORCODELE,ATAT TIMP CAT ITI MERGE TIE BINE,SI EU IMI PRIMESC LEAFA,DACA TIE NU'TI MERGE BINE .....E MAI RAU PT ASISTATI........BAFTA MULTA !!!
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
Fosta membra 9am.ro
996 mesaje
|
Postat pe: 14 Martie 2011, ora 20:41
De la: vaneamarin, la data 2011-03-14 20:36:45De la: corcodel, la data 2011-03-14 20:27:04 Stai linistit Silver ca treaba merge, slabut dar daca reusesc sa fac platile iar la sfarsitul lunii sa mai raman si cu o bruma de maruntis( un salariu mare) , eu ma declar multumit. Decat sluga la Vanea patronul, mai bine cu propria afacere.
Adica decat sluga la mine, mai bine cu afacerea ta, si multumit! Ma intreb cine ar prefera sa fie angajat la un patron,in loc sa aiba o afacere DE CARE... SA FIE SI MULTUMIT ! Mai Corcodele,tu incepi sa dai dovada de o logica surprinzator de corecta . .Ai mancat oase de peste ?
PS:Deci "o bruma de maruntis" inseamna un salariu mare ? .Corcodele,cauta tata pe DEX cand nu intelegi anumite cuvinte .  Ticule.....fata de ce iesea candva......maruntis se numeste....
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 14 Martie 2011, ora 20:48
De la: corcodel, la data 2011-03-14 20:41:31De la: vaneamarin, la data 2011-03-14 20:36:45De la: corcodel, la data 2011-03-14 20:27:04 Stai linistit Silver ca treaba merge, slabut dar daca reusesc sa fac platile iar la sfarsitul lunii sa mai raman si cu o bruma de maruntis( un salariu mare) , eu ma declar multumit. Decat sluga la Vanea patronul, mai bine cu propria afacere.
Adica decat sluga la mine, mai bine cu afacerea ta, si multumit! Ma intreb cine ar prefera sa fie angajat la un patron,in loc sa aiba o afacere DE CARE... SA FIE SI MULTUMIT ! Mai Corcodele,tu incepi sa dai dovada de o logica surprinzator de corecta . .Ai mancat oase de peste ?
PS:Deci "o bruma de maruntis" inseamna un salariu mare ? .Corcodele,cauta tata pe DEX cand nu intelegi anumite cuvinte . Ticule.....fata de ce iesea candva......maruntis se numeste....
ROATA SE INVARTE,NU DISPERA........AI VAZUT CE IARNA AM AVUT ? ACUM E SOARE !!!!!!!!!! SANATATE SI VOINTA SA AVEM !!!!!!!!!!!
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 14 Martie 2011, ora 20:54
De la: corcodel, la data 2011-03-09 17:36:35Corect......si prin ,,grija'' statului roman inca ma mai misc ...... pana cand...? nu prea stiu.
De la: corcodel, la data 2011-03-14 20:27:04 Stai linistit Silver ca treaba merge, slabut dar daca reusesc sa fac platile iar la sfarsitul lunii sa mai raman si cu o bruma de maruntis( un salariu mare) , eu ma declar multumit. :
"Inca mai misti" si nici macar nu stii pana cand, cum spuneai pe 9 martie , sau esti multumit cum spui acum ?...Corcodele aduna-te !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 14 Martie 2011, ora 20:56
De la: corcodel, la data 2011-03-14 20:41:31De la: vaneamarin, la data 2011-03-14 20:36:45De la: corcodel, la data 2011-03-14 20:27:04 Stai linistit Silver ca treaba merge, slabut dar daca reusesc sa fac platile iar la sfarsitul lunii sa mai raman si cu o bruma de maruntis( un salariu mare) , eu ma declar multumit. Decat sluga la Vanea patronul, mai bine cu propria afacere.
PS:Deci "o bruma de maruntis" inseamna un salariu mare ? .Corcodele,cauta tata pe DEX cand nu intelegi anumite cuvinte . Ticule.....fata de ce iesea candva......maruntis se numeste....
TE INTELEG IN PRINCIPIU, DEOARECE SITUATIA MEA ESTE SIMILARA...Doar ca tu te declari multumit,lucru pe care nu il inteleg deloc.  Injura-l dom'le pe Tariceanu ca precis ala te-a saracit acum.
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 14 Martie 2011, ora 21:08
De la: vaneamarin, la data 2011-03-14 20:56:21De la: corcodel, la data 2011-03-14 20:41:31De la: vaneamarin, la data 2011-03-14 20:36:45De la: corcodel, la data 2011-03-14 20:27:04 Stai linistit Silver ca treaba merge, slabut dar daca reusesc sa fac platile iar la sfarsitul lunii sa mai raman si cu o bruma de maruntis( un salariu mare) , eu ma declar multumit. Decat sluga la Vanea patronul, mai bine cu propria afacere.
TE INTELEG IN PRINCIPIU, DEOARECE SITUATIA MEA ESTE SIMILARA...Doar ca tu te declari multumit,lucru pe care nu il inteleg deloc. Injura-l dom'le pe Tariceanu ca precis ala te-a saracit acum.
CRED CA NEPREMEDITAT AI ROSTIT UN MARE ADEVAR..........VANIA NICI NU STII CATA DREPTATE AI IN POSTAREA ASTA..........
|
Fosta membra 9am.ro
4841 mesaje
|
Postat pe: 14 Martie 2011, ora 21:14
De la: vaneamarin, la data 2011-03-14 20:24:15De la: Black_Friday, la data 2011-03-14 19:45:25De la: vaneamarin, la data 2011-03-14 17:17:46De la: Silver9AM, la data 2011-03-14 16:49:35....IAR COMPARATIA CU FELIX E TOTAL DEPLASATA,ALA A FCUT POLITIE POLITICA,CERT ! ASA SCRIE SI PE VERDICTUL DAT DE INSTANTA DE LA CURTEA SUPREMA !!!!!!!!!!!!
Silver,cand Ticu Dumitrescu a fost sef al CNSAS ,nu intra acolo sintagma de "politie politica", ci doar se analiza colaborarea si securitatea ,a existat sau nu ....Aceasta sintagma a fost introdusa ulterior .Este acum clar de ce au facut asta ,ca sa POATE DA UNOR COLABORATORI AI SECURITATII VERDICTUL AMUZANT CA "NU AU FACUT POLITIE POLITICA " ,DESI ...AU COLABORAT CU SECURITATEA .
Vanea, tu vrei sa ne faci sa credem ca tu, daca ai fi fost chemat la securitate si ti s-ar fi pus intrebari, ai fi avut curajul sa refuzi sa raspunzi? Poate cereai sa dai un telefon, sau cereai sa fii asistat de un avocat?
Daca raspundeai, nu insemna ca ai colaborat cu Securitatea, chiar daca tu nu ai fi turnat pe nimeni?
Ce repede ai uitat dom' Vanea vremurile de atunci! Acum ai o multime de drepturi si multe organisme care sa te apere, dar atunci cine se impiedica de tine? Erai un numar de dosar, un nimeni!
Securitatea era peste tot, si mai ales in punctele sensibile, cum era si CFR-ul. De fiecare data cand se intampla un eveniment feroviar, o deraiere a unui tren, Securitatea era prezenta si facea propria ancheta, separata de cea a procuraturii sau a CFR. Cu atat mai mult cred ca erau sub supraveghere si cei din transporturile navale, care puteau sa iasa din tara si sa fuga.
Deci Black,tu vrei sa-mi spui ca Basescu a fost chemat la Securitate si figura in registrul de informatori dar nu dorea asta ? Nu te pot contrazice,stiu doar ca Basescu nu a povestit ca a patit ceva asa de traumatizant in viata dansului .Sau a uitat,sau i-a placut, avand avantaje. Eu inclin catre a doua varianta.Daca vrei discutam si de averea sa la revolutie, si de Anvers,si de mesajele de felicitare catre Ceausescu ,si de pozitia sa in ultimul guvern al lui Ceausescu. 
Black,eu nu iti cer tie absolut nimic altceva decat sa te gandesti singur la aceste lucruri ...Raspunde ce vrei tu, dar gandeste-te cinstit , fara ideea ca Basescu este Mesia.
Cine il considera pe Basescu Mesia? Poate tu, Gabi, si altii care ati facut din el centrul Universului vostru! Cat scriu eu despre Basescu?  Cat il lauda Silver, sau Revenitu?
Numai voi ati facut o obsesie, un fetis din Basescu, ca va-ti dedicat tot timpul, ati facut un scop in viata ca sa va ocupati de el! Sincer, imi este mila de voi si va sfatuiesc sa va gasiti pina in 2014 o alta preocupare cu care sa va umpleti timpul, ca altfel nu va vad bine!
Te pasioneaza pescuitul? Te asigur ca este mai relaxant decat politica.
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 14 Martie 2011, ora 21:24
De la: Silver9AM, la data 2011-03-14 21:08:09De la: vaneamarin, la data 2011-03-14 20:56:21De la: corcodel, la data 2011-03-14 20:41:31De la: vaneamarin, la data 2011-03-14 20:36:45De la: corcodel, la data 2011-03-14 20:27:04 Stai linistit Silver ca treaba merge, slabut dar daca reusesc sa fac platile iar la sfarsitul lunii sa mai raman si cu o bruma de maruntis( un salariu mare) , eu ma declar multumit. Decat sluga la Vanea patronul, mai bine cu propria afacere.
TE INTELEG IN PRINCIPIU, DEOARECE SITUATIA MEA ESTE SIMILARA...Doar ca tu te declari multumit,lucru pe care nu il inteleg deloc. Injura-l dom'le pe Tariceanu ca precis ala te-a saracit acum.
CRED CA NEPREMEDITAT AI ROSTIT UN MARE ADEVAR..........VANIA NICI NU STII CATA DREPTATE AI IN POSTAREA ASTA..........
Categoric nepremeditat!  . Uita te implor si nu mai repeta, ca poate aud si altii si afla "adevarul" pe care Base,Boc si PDLul ,il repeta de cand au inceput sa aiba primele "insucessuri" dupa alegeri .  .Nici nu ma mira, stiu ca ei nu au niciodata vina si mereu este un dusman rau care este de fapt vinovat .Ei NU,dusmanu'! M-am obisnuit cu idea asta Silver.  .Huoooooa Tariceanu ca a avut cea mai mare crestere economica din UE, ca eram la jumatatea clasamentului saraciei si nu ultimii ca acum ,si ca a fost prima perioada de dupa Revolutie in care Romania a progresat puternic si rapid economic! Pacat insa,Base ,Boc si PDLul spun insa ca aia a fost falsa si ...nu se pune .  .Mai mult,din cauza asta cica aproximativ 200000 de firme si-au inchis activitatea in timpul lui Boc,nu din cauza forfetarului cum zic "tonomatele" . Trist ,propun sa-l linsam pe Tariceanu, si sa-i facem statui lui Boc in parcuri .(langa cele ale lui Base, mai punem unele mici )
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 14 Martie 2011, ora 21:28
De la: Black_Friday, la data 2011-03-14 21:14:38Cat scriu eu despre Basescu? Cat il lauda Silver, sau Revenitu?
Mult domnule Black,foarte mult! De "Revenitu" chiar ma mira sincer ca pomenesti ,ala este obsedat de Baselu'  .Tu insa ,Silver,Silviu etc. sunteti mai detasati de el  ,ii propagati doar ideile,il aparati daca il ataca cineva, si ii "injurati" dusmanii .
|
Fosta membra 9am.ro
1670 mesaje
|
Postat pe: 14 Martie 2011, ora 21:35
Base! Base!
Cel de la vase!
Vasele-au disparut,
Base, n-a stiu,
Nici p-acolo n-a trecut
Vedeti? Asa se tine cind se tine, de cin' se tine
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 14 Martie 2011, ora 21:48
De la: Silver9AM, la data 2011-03-14 17:44:44De la: vaneamarin, la data 2011-03-14 17:03:12De la: Silver9AM, la data 2011-03-14 16:49:35De la: vaneamarin, la data 2011-03-14 16:36:57De la: Silver9AM, la data 2011-03-14 16:32:09De la: vaneamarin, la data 2011-03-14 16:25:49De la: Silver9AM, la data 2011-03-14 16:22:08De la: vaneamarin, la data 2011-03-14 16:19:11De la: Silver9AM, la data 2011-03-14 16:13:57
VANIA DIN POZITIA CARE A OCUPAT'O PRESEDINTELE PANA IN '89,ESTE MAI MULT DECAT FIRESC SA "COLABOREZE" CU SECURITATEA,SI SA DE'A RAPOARTE,NU CREZI ?
Auzi Black ce spune Silver, si dupa mine are absoluta dreptate! ...Tu ce crezi ,a colaborat Base cu Securitatea sau nu ? Aceasta este intrebarea ...
NICI O SANSA VANIA....SOOOOOOOOOOOOOOORY,DIVERSIUNEA E MESERIE GREA..........
Silver,atunci spune-mi clar,a colaborat Base sau nu cu securitatea ?Am avut impresia ca ai spus ca a colaborat si ti-am dat dreptate .Daca te razgandesti ,este dreptul tau, dar sa ma anunti si pe mine ca sa stiu ce-i spun si lui Black si sa nu-l mint !
VANIA,BLACK E PT. MINE CA UN FRATE MAI MARE ( MI'A ACORDAT ACEASTA ONOARE ) DAR FIECARE AVEM PROPRIILE ARGUMENTE SI PROPRIA GANDIRE.
DECI SA RELUAM : ORCINE DETINEA O FUNCTIE IN OCCIDENT ,AVEA ACCES LA DOCUMENTE CU CARACTER CONFIDENTIAL(MACAR ) SI CARE ERA IN AFARA SISTEMULUI,ERA OBLIGAT SI AICI ACCENTUIEZ O B L I G A T ,SA FACA ANUMITE NOTE INFORMATIVE CARE PRIVEAU SERVICIUL LUI ,LA SECURITATE !!! LAMURIT VANIUSCA ?
Lamurit Silver !Iti inteleg punctul de vedere...Eu insa doream un raspuns gen DA A COLABORAT sau NU,NU A COLABORAT.Atat! Altfel fiecare colaborator isi are propria sa poveste, dar pe mine nu prea ma intereseaza sa o aud ...Si Felix a lucrat in strainatate.,si el avea o anumita functie ,acces la anumite documente etc..
PS:In privinta lui Black sa stii ca mie omul imi este simpatic, chiar daca gandim diferit in politica foarte multe lucruri .
VANIA SECURITATEA IN TOTALITATEA EI NU A FOST TOATA .......REA,DATORITA EI NOI AM PROGRESAT FOARTE MULT.......RAI AU FOST AIA ASERVITI DIFERITELOR CABINETE SI AIA CARE FACEAU POLITIE POLITICA.......NU AI CUM SA DAI INTR'O SITUATIE DATA DE TINE UN RASPUNS TRANSANT,NU AI CUM.AR INSEMNA SA MINTI SI SA SCOTI DIN ECUATIE MULTE DATE....IAR COMPARATIA CU FELIX E TOTAL DEPLASATA,ALA A FCUT POLITIE POLITICA,CERT ! ASA SCRIE SI PE VERDICTUL DAT DE INSTANTA DE LA CURTEA SUPREMA !!!!!!!!!!!! ALA A FACUT RAU SI SI'A TURNAT PANA SI FAMILIA LUI,CE E MAI JOSNIC ? EU V'AM AVERTIZAT IN LEGATURA SI CU MILOAGA,ASTA NU E "PROASTA' E PUSA SA FIE PROASTA CA SA ATRAGA IN MREJE OAMENI DISPERATI SI NECAJITI,DAR TOT ODATA SI EVENTUALI........INDRAZNETI. MIE NU AU CE SA'MI FACA DEOCAMDATA,ASA CA......FAC CEVA PE EI ,NU MAI VREAU CA NAIVII SA PLATEASCA DIN NOU DIN CAUZA CUTRELOR,E POPORUL MEU,PE EL IL SLUJESC ASA CUM FACI SI TU VANIA SI TU GABI,SI TOTI CARE SUNT DE BINE........
Silver,eu nu spun ca Securitatea a fost rea sau buna si nici nu vreau sa fac analiza necesitatii sale .Intrebarea mea este una simpla si clara :A COLABORAT BASESCU CU SECURITATEA ?...Am dat linkuri catre documentele OFICIALE ALE C.N.S.A.S. .Alte raspunsuri sau analize, nu ma intereseaza .A colaborat ?Da sau nu ?
VANIUSCA,DOAR LA STAREA CIVILA EXISTA DA SAU NU......ACOLO NU EXISTA POATE......SUNTEM LA STAREA CIVILA ?
Stii ce este amuzant Silver ?Asa procedeaza chiar CNSASul,spune ca DA sau NU....A facut sau nu politie politica .DA SAU NU.In cazul lui Base, lucrurile sunt clare ,CNSASul arata ca a colaborat cu securitatea(pct 26) dar spune (desi dosarul a fost distrus ) ca NU A FACUT POLITIE POLITICA !
Oare nu puteau sa spuna ca a colaborat cu Securitatea, dar avand informatii insuficiente deoarece dosarul a fost distrus(pct. 23 din document ),NU STIM daca a facut sau nu politie politica....Ca sa nu-i certe Sefu', puteau sa spuna ca PAREREA lor(asa dupa ochii lu' Sefu') este ca NU A FACUT,ca nu au date suficiente,ca nu se pot pronunta .Ei insa au spus clar si ferm ca NU a facut ,doar ...a colaborat .  .
www.cnsas.ro/documente/mentineri/Basescu%20Traian.pdf
Asta este Romania ,asta am votat,asta avem....
|
vasile_vali
2835 mesaje
Oras: Galati
|
Postat pe: 14 Martie 2011, ora 22:50
De la: vaneamarin, la data 2011-03-14 21:48:30De la: Silver9AM, la data 2011-03-14 17:44:44De la: vaneamarin, la data 2011-03-14 17:03:12De la: Silver9AM, la data 2011-03-14 16:49:35De la: vaneamarin, la data 2011-03-14 16:36:57De la: Silver9AM, la data 2011-03-14 16:32:09De la: vaneamarin, la data 2011-03-14 16:25:49De la: Silver9AM, la data 2011-03-14 16:22:08De la: vaneamarin, la data 2011-03-14 16:19:11De la: Silver9AM, la data 2011-03-14 16:13:57
VANIA DIN POZITIA CARE A OCUPAT'O PRESEDINTELE PANA IN '89,ESTE MAI MULT DECAT FIRESC SA "COLABOREZE" CU SECURITATEA,SI SA DE'A RAPOARTE,NU CREZI ?
Auzi Black ce spune Silver, si dupa mine are absoluta dreptate! ...Tu ce crezi ,a colaborat Base cu Securitatea sau nu ? Aceasta este intrebarea ...
NICI O SANSA VANIA....SOOOOOOOOOOOOOOORY,DIVERSIUNEA E MESERIE GREA..........
Silver,atunci spune-mi clar,a colaborat Base sau nu cu securitatea ?Am avut impresia ca ai spus ca a colaborat si ti-am dat dreptate .Daca te razgandesti ,este dreptul tau, dar sa ma anunti si pe mine ca sa stiu ce-i spun si lui Black si sa nu-l mint !
VANIA,BLACK E PT. MINE CA UN FRATE MAI MARE ( MI'A ACORDAT ACEASTA ONOARE ) DAR FIECARE AVEM PROPRIILE ARGUMENTE SI PROPRIA GANDIRE.
DECI SA RELUAM : ORCINE DETINEA O FUNCTIE IN OCCIDENT ,AVEA ACCES LA DOCUMENTE CU CARACTER CONFIDENTIAL(MACAR ) SI CARE ERA IN AFARA SISTEMULUI,ERA OBLIGAT SI AICI ACCENTUIEZ O B L I G A T ,SA FACA ANUMITE NOTE INFORMATIVE CARE PRIVEAU SERVICIUL LUI ,LA SECURITATE !!! LAMURIT VANIUSCA ?
Lamurit Silver !Iti inteleg punctul de vedere...Eu insa doream un raspuns gen DA A COLABORAT sau NU,NU A COLABORAT.Atat! Altfel fiecare colaborator isi are propria sa poveste, dar pe mine nu prea ma intereseaza sa o aud ...Si Felix a lucrat in strainatate.,si el avea o anumita functie ,acces la anumite documente etc..
PS:In privinta lui Black sa stii ca mie omul imi este simpatic, chiar daca gandim diferit in politica foarte multe lucruri .
VANIA SECURITATEA IN TOTALITATEA EI NU A FOST TOATA .......REA,DATORITA EI NOI AM PROGRESAT FOARTE MULT.......RAI AU FOST AIA ASERVITI DIFERITELOR CABINETE SI AIA CARE FACEAU POLITIE POLITICA.......NU AI CUM SA DAI INTR'O SITUATIE DATA DE TINE UN RASPUNS TRANSANT,NU AI CUM.AR INSEMNA SA MINTI SI SA SCOTI DIN ECUATIE MULTE DATE....IAR COMPARATIA CU FELIX E TOTAL DEPLASATA,ALA A FCUT POLITIE POLITICA,CERT ! ASA SCRIE SI PE VERDICTUL DAT DE INSTANTA DE LA CURTEA SUPREMA !!!!!!!!!!!! ALA A FACUT RAU SI SI'A TURNAT PANA SI FAMILIA LUI,CE E MAI JOSNIC ? EU V'AM AVERTIZAT IN LEGATURA SI CU MILOAGA,ASTA NU E "PROASTA' E PUSA SA FIE PROASTA CA SA ATRAGA IN MREJE OAMENI DISPERATI SI NECAJITI,DAR TOT ODATA SI EVENTUALI........INDRAZNETI. MIE NU AU CE SA'MI FACA DEOCAMDATA,ASA CA......FAC CEVA PE EI ,NU MAI VREAU CA NAIVII SA PLATEASCA DIN NOU DIN CAUZA CUTRELOR,E POPORUL MEU,PE EL IL SLUJESC ASA CUM FACI SI TU VANIA SI TU GABI,SI TOTI CARE SUNT DE BINE........
Silver,eu nu spun ca Securitatea a fost rea sau buna si nici nu vreau sa fac analiza necesitatii sale .Intrebarea mea este una simpla si clara :A COLABORAT BASESCU CU SECURITATEA ?...Am dat linkuri catre documentele OFICIALE ALE C.N.S.A.S. .Alte raspunsuri sau analize, nu ma intereseaza .A colaborat ?Da sau nu ?
VANIUSCA,DOAR LA STAREA CIVILA EXISTA DA SAU NU......ACOLO NU EXISTA POATE......SUNTEM LA STAREA CIVILA ?
Stii ce este amuzant Silver ?Asa procedeaza chiar CNSASul,spune ca DA sau NU....A facut sau nu politie politica .DA SAU NU.In cazul lui Base, lucrurile sunt clare ,CNSASul arata ca a colaborat cu securitatea(pct 26) dar spune (desi dosarul a fost distrus ) ca NU A FACUT POLITIE POLITICA !
Oare nu puteau sa spuna ca a colaborat cu Securitatea, dar avand informatii insuficiente deoarece dosarul a fost distrus(pct. 23 din document ),NU STIM daca a facut sau nu politie politica....Ca sa nu-i certe Sefu', puteau sa spuna ca PAREREA lor(asa dupa ochii lu' Sefu') este ca NU A FACUT,ca nu au date suficiente,ca nu se pot pronunta .Ei insa au spus clar si ferm ca NU a facut ,doar ...a colaborat . .
www.cnsas.ro/documente/mentineri/Basescu%20Traian.pdf
Asta este Romania ,asta am votat,asta avem....
Domule Vanea, nu va mai chinuiti degeaba, in cazul trahahaian basecsu CNSAS are dreptate, iar in cazul meu acelasi CNSAS nu, asta e "parerea" -aiurea, toana!- don'soarei_cu_barba inca fara chip...
Caci la pedelachei e simpla tb: ce e bun pt noi e bun/legal/constitutional, ce nu e mana lui Patriciu/Felix/Oprea Marius/antenutelor etc.! De plaga asta tb sa scapam,mai devreme de 2012, sau in 2012!
"NIHIL SINE DEO!"
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2011, ora 08:12
Din cauza unor probleme personale, ma vad nevoit sa va spun LA REVEDERE pentru ceva timp. Cum nu sunt Caracatita Paul  ,nu stiu cat timp imi va lua sa imi rezolv aceste probleme sau macar sa trec peste ele...Oricum,sa ne vedem sanatosi ,voiosi si fericiti .  .Vorba englezilor,"see you when I see you".
Tuturor forumistilor,indiferent de tabara sau de "meciurile" pe care le-am avut, le doresc MULTA FERICIRE.  .Credinciosilor le urez in plus un DOAMNE AJUTA,ateilor BAFTA MAXIMA.  .
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2011, ora 08:26
De la: vaneamarin, la data 2011-03-15 08:12:35Din cauza unor probleme personale, ma vad nevoit sa va spun LA REVEDERE pentru ceva timp. Cum nu sunt Caracatita Paul ,nu stiu cat timp imi va lua sa imi rezolv aceste probleme sau macar sa trec peste ele...Oricum,sa ne vedem sanatosi ,voiosi si fericiti . .Vorba englezilor,"see you when I see you".
Tuturor forumistilor,indiferent de tabara sau de "meciurile" pe care le-am avut, le doresc MULTA FERICIRE. .Credinciosilor le urez in plus un DOAMNE AJUTA,ateilor BAFTA MAXIMA. .
ma sperii ! cu toata Inima sunt alaturi de tine si de ai nevoie de micul meu ajutor, cere-l te rog ! te sarut de 1 mil.de ori !
|
Fosta membra 9am.ro
23741 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2011, ora 08:30
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2011, ora 08:37
De la: Ingrid, la data 2011-03-15 08:30:18De la: vaneamarin, la data 2011-03-15 08:12:35Din cauza unor probleme personale, ma vad nevoit sa va spun LA REVEDERE pentru ceva timp. Cum nu sunt Caracatita Paul ,nu stiu cat timp imi va lua sa imi rezolv aceste probleme sau macar sa trec peste ele...Oricum,sa ne vedem sanatosi ,voiosi si fericiti . .Vorba englezilor,"see you when I see you".
Tuturor forumistilor,indiferent de tabara sau de "meciurile" pe care le-am avut, le doresc MULTA FERICIRE. .Credinciosilor le urez in plus un DOAMNE AJUTA,ateilor BAFTA MAXIMA. .
Sa te intorci cat mai curand!
Sper sa te reintorci cat mai curand, si sper ca sa rezolvi totul!!!!!! Iti tinem pumnii!!! Succes!!!
|
Fosta membra 9am.ro
4841 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2011, ora 08:57
De la: vaneamarin, la data 2011-03-15 08:12:35Din cauza unor probleme personale, ma vad nevoit sa va spun LA REVEDERE pentru ceva timp. Cum nu sunt Caracatita Paul ,nu stiu cat timp imi va lua sa imi rezolv aceste probleme sau macar sa trec peste ele...Oricum,sa ne vedem sanatosi ,voiosi si fericiti . .Vorba englezilor,"see you when I see you".
Multa sanatate Vanea si sa-ti ajute Dumnezeu in ceea ce ai de rezolvat! Indiferent ce a fost intre noi in trecut, cu timpul mi-ai castigat respectul si imi doresc sa mai dialoghez cu tine.
Sa stii ca nu ai avut dreptate, este posibil sa ne uneasca multe lucruri si sa reusim sa facem asa incat sa ne fie tuturor mai bine, totul este sa trecem peste ce ne separa si sa gasim calea comuna. Cind se va intampla asta? Nu se stie, poate curand, poate mai tarziu, cert este ca nu in actualele conditii.
Sa ne "citim" sanatosi cat mai curand!
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2011, ora 08:57
De la: Black_Friday, la data 2011-03-14 19:32:53De la: gabigabi, la data 2011-03-14 16:34:23De la: Silver9AM, la data 2011-03-14 16:13:57De la: vaneamarin, la data 2011-03-14 16:01:38Silver,daca nu ADEVARUL te intereseaza ,atunci raspunsul tau este unul corect si il inteleg .Altfel ,este limpede ca Basescu a colaborat cu Securitatea, iar acest lucru se poate citi clar la punctul 26 ...
VANIA DIN POZITIA CARE A OCUPAT'O PRESEDINTELE PANA IN '89,ESTE MAI MULT DECAT FIRESC SA "COLABOREZE" CU SECURITATEA,SI SA DE'A RAPOARTE,NU CREZI ? ACUM HAI SA FIM SERIOSI SI REALISTI....TU CUNOSTI POATE MAI BINE CA MINE INDATORIRILE UNUI CERATEAN (TOVARAS ) ROMAN CARE DETINEA O FUNCTIE SAU MERGEA IN INTERES DE SERVICIU IN OCCIDENT.......SCAPA VER'O UNUL CARE SA NU DE'A EXPLICATII ? ACUM DEPINDE DE CE ' EXPLICATII " DADEA FIECARE........AICI E PROBLEMA,NU CA A FOST COLABORATOR,ASA POATE ERAU SARCINILE SE SERVICI........TU LUCREZI LA PRIVAT,ASA E ? DACA VINE CINEVA SI ITI COMANDA UN SERVICIU PE CARE TU IL PRESTEZI,IAR DUPA CE'I FACI SERVICIUL ACEL OM E ARESTAT PT. CA E ..........INSEAMNA CA TU AI COLABORAT CU EL ? ESTI COMPLICE ? FA O DISTINCTIE CLARA SI ONESTA ASUPRA RELATIILOR DE SERVICI SI ......DELATORI........
scumpule , dar tovarasu a fost Racolat in timp ce era Elev la din Sc. de Marina si dadea Informatii despre colegi, asa ca scuza asta ca cine iesea afara trebuia sa raporteze, e o gogosica ..
Gabi, ai citit tu notele alea informative prin care Basescu isi turna colegii?
ai o logica de ma doare !
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2011, ora 09:00
De la: Black_Friday, la data 2011-03-15 08:57:00De la: vaneamarin, la data 2011-03-15 08:12:35Din cauza unor probleme personale, ma vad nevoit sa va spun LA REVEDERE pentru ceva timp. Cum nu sunt Caracatita Paul ,nu stiu cat timp imi va lua sa imi rezolv aceste probleme sau macar sa trec peste ele...Oricum,sa ne vedem sanatosi ,voiosi si fericiti . .Vorba englezilor,"see you when I see you".
Multa sanatate Vanea si sa-ti ajute Dumnezeu in ceea ce ai de rezolvat! Indiferent ce a fost intre noi in trecut, cu timpul mi-ai castigat respectul si imi doresc sa mai dialoghez cu tine.
Sa stii ca nu ai avut dreptate, este posibil sa ne uneasca multe lucruri si sa reusim sa facem asa incat sa ne fie tuturor mai bine, totul este sa trecem peste ce ne separa si sa gasim calea comuna. Cind se va intampla asta? Nu se stie, poate curand, poate mai tarziu, cert este ca nu in actualele conditii.
Sa ne "citim" sanatosi cat mai curand!
pai, iubire, ceea ce Ne SEPARA si nu numai pe noi, cei citiva de pe aici, ci pe noi Romanii, este Basescu..... cum TRECEM peste acest "ceva" ce ne separa?
|
Fosta membra 9am.ro
80 mesaje
Oras: Constanta
|
Postat pe: 15 Martie 2011, ora 12:09
Domnule Vanea, chiar m-ati luat in serios mai deunazi, de ati luat decizia sa ne parasiti chiar si temporar?
Lasand gluma la o parte, va doresc sa va rezolvati cu bine problemele si sa ne "reintalnim" sanatosi.
Si sa nu va lasati asteptat prea mult, ca altfel mobilizez toata comunitatea sa va ducem inapoi, da?
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2011, ora 12:48
DUMNEZEU SA FIE ALATURI DE TINE VAVIA,MULT NOROC SI BAFTA ITI DORESC !!!
|
Fosta membra 9am.ro
8928 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2011, ora 13:03
Doamne ajuta, Vanea, sa-ti rezolvi favorabil problemele si sa ne ,,revedem" sanatosi!
|
Tramp
9944 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2011, ora 13:26
VANEA ,iti promit ca-ti deschid un topic personal,dar sa nu lipsesti mult!
|
vasile_vali
2835 mesaje
Oras: Galati
|
Postat pe: 15 Martie 2011, ora 14:21
|
Fosta membra 9am.ro
17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE