back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 >> Sari la pagina:

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2011, ora 15:48

asteapta o invitatie si pe urma poti reveni..., ca deja imi este sila de tine...pardon, mila...

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Martie 2011, ora 17:15

Ba se scu funda Japonia ! 3 cutremure de peste 6 grade intr-o zi ? vai de vietisoara lor !

Raporteaza abuz de limbaj
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2011, ora 17:55

De la: 9am104796, la data 2011-03-18 04:43:01
De la: Will, la data 2011-03-14 21:35:10Base! Base!
Cel de la vase!
Vasele-au disparut,
Base, n-a stiu,
Nici p-acolo n-a trecut

Vedeti? Asa se tine cind se tine, de cin' se tine

Asa crezi dumneata ca nu a stiut / sub cirmuirea sa inteleapta flota romana sa privatizat /normal ca asa trebuia .dar ..........BANII sau cam topit prin buzunare personale de care rechinu sef zice ca nu stie nimic / pai daca nu stie cum de a mai ajuns inca o data sef de transporturi ? ca de a fost incapabil sa gestioneze situatia prin care statul roman sa trezit cu jumatate de flota arestata prin porturi straine .echipaje neplatite nu mai spun de penalitati platite porturior straine / ce sa mai zic de cfr / arata dupa 89 mai rau decit ca dupa razboi/ o singura concluzie pot sa trag ca individul sus mentionat este ori HOT ori INCOMPETENT/ si atunci intreb justitia romana cind incepe curatenia de primavara .
PESELE STRICAT SE STRICA DE LA CAP/
atunci asteptam opozitia .sindicatele sau egiptenii/

justitia romana mai face cumva plecaciuni /////////////////
te pomenesti ca sintem singurii ce am privatizat si justitia in interesul partidului de guvernamint /
parca justitia cica este independenta ... da . da. sforile sint tot la abramburici/
tot el da ok iul la numiri . credeti ca degeaba sa furat si mintit la alegeri////////////////

" interesu poarta fesu" ca asa este pe la valu traian/

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 22 Martie 2011, ora 19:07

De la: profesor2010, la data 2011-03-22 15:41:59de mult nu am mai intrat pentru ca, punct si simplu mi-a fost sila de atata,pareri valoroasecare tind spre un minus infinit. Zau, nu inteleg sunteti chiar asa ramasi in urma sau va prefaceti? Nu reusiti nici in ruotul capului sa treceti spre o lume civilizata. Nu am mai intrat pentru ca nu mi-a fost dor sa citesc tampenii, neadevaruri istorice si sociale, sa aud cum unii sunt in stare sa-l faca erou perechea conducatoare, iar altii ar fi in stare sa-l faca urmasul lu'nea Nicu... Voi nu va mai maturizati de loc. Istorie nu cunoasteti de cat cea idilizata...a lui Daicoviciu...Avram Iancu, nu vreti nici decum sa cunoasteti adevarul...dar spuneti despre Vass Albert, ca este criminal de razboi...Mai puneti si voi manuta si cititi copii, dar din literatura, istoria, contemporana, dar nu ce apare la voi in tara scris de istorici, profesori, precum Boc...O zi buna sa aveti! Eu mai revin peste vre-o patru cinci luni poate pana atunci va mai maturizati.!

Ca-l idealizam pe Avram Iancu, e posibil, insa il idealizam pt. taria lui de caracter si capacitatea de a'si mobiliza ortacii pt. o idee -nationala. Acus, am o intrebare pt. dvs: ce istorie -neutra, impartiala- ar tb sa citim, astfel incat sa trecem peste exagerari/minimizari ale actiunilor unor conducatori, in acest caz actiunile lui Avram Iancu? Cumva, istoriografia ungureasca este "neutra", se bazeaza pe cronici/documente ale unor istorici/martori_ai_evenimentelor neutri? Sau e vb. de celebra "superioritate" chezaro-craiasca pe care ne'o tot fluturati de ceva secole in urma? Despre masacrul de la Bobalna aveti vreo stire, vreo urma care sa va disculpe? Dar despre Ip si Trasnea s.a.? Tot exagerari sunt sau adevaruri dureroase pt. romani si trecute usurel cu de maghiari ca "evenimente colaterale"?
Va rog sa va revizuiti atitudinea un pic infumurata si sa nu ne mai tratati ca pe niste corigenti. La lb. romana -cel putin!- dovediti mult prea serioase lacune...iar asta e un Forum ROMANESC!

"NIHIL SINE DEO!"

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2011, ora 21:06

De la: gabigabi, la data 2011-03-22 17:15:06 Ba se scu funda Japonia ! 3 cutremure de peste 6 grade intr-o zi ? vai de vietisoara lor !

IN .........GANDIREA TA,LOGICA BINEINTELES...... ,TOT PRESEDINTELE E DE VINA PT CUTREMURILE DIN JAPONIA ? MULTA FIERE AI IN TINE..........

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2011, ora 21:08

De la: profesor2010, la data 2011-03-22 15:42:06de mult nu am mai intrat pentru ca, punct si simplu mi-a fost sila de atata,pareri valoroasecare tind spre un minus infinit. Zau, nu inteleg sunteti chiar asa ramasi in urma sau va prefaceti? Nu reusiti nici in ruotul capului sa treceti spre o lume civilizata. Nu am mai intrat pentru ca nu mi-a fost dor sa citesc tampenii, neadevaruri istorice si sociale, sa aud cum unii sunt in stare sa-l faca erou perechea conducatoare, iar altii ar fi in stare sa-l faca urmasul lu'nea Nicu... Voi nu va mai maturizati de loc. Istorie nu cunoasteti de cat cea idilizata...a lui Daicoviciu...Avram Iancu, nu vreti nici decum sa cunoasteti adevarul...dar spuneti despre Vass Albert, ca este criminal de razboi...Mai puneti si voi manuta si cititi copii, dar din literatura, istoria, contemporana, dar nu ce apare la voi in tara scris de istorici, profesori, precum Boc...O zi buna sa aveti! Eu mai revin peste vre-o patru cinci luni poate pana atunci va mai maturizati.!

MA I PATACHINO,MAI DUTE TU IN UNGARIA TA.........SI IN .......MEA !!!!!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2011, ora 10:55

De la: Silver9AM, la data 2011-03-22 21:06:56
De la: gabigabi, la data 2011-03-22 17:15:06 Ba se scu funda Japonia ! 3 cutremure de peste 6 grade intr-o zi ? vai de vietisoara lor !

IN .........GANDIREA TA,LOGICA BINEINTELES...... ,TOT PRESEDINTELE E DE VINA PT CUTREMURILE DIN JAPONIA ? MULTA FIERE AI IN TINE..........

te-ai prins !

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2011, ora 11:35

De la: vasile_vali, la data 2011-03-15 14:21:28
De la: vaneamarin, la data 2011-03-15 08:12:35Din cauza unor probleme personale, ma vad nevoit sa va spun LA REVEDERE pentru ceva timp. Cum nu sunt Caracatita Paul ,nu stiu cat timp imi va lua sa imi rezolv aceste probleme sau macar sa trec peste ele...Oricum,sa ne vedem sanatosi ,voiosi si fericiti . .Vorba englezilor,"see you when I see you".

Tuturor forumistilor,indiferent de tabara sau de "meciurile" pe care le-am avut, le doresc MULTA FERICIRE. .Credinciosilor le urez in plus un DOAMNE AJUTA,ateilor BAFTA MAXIMA. .

Numai bine va doresc si pe curand!

"NIHIL SINE DEO!"

Putem fi de folos ? Stiu ca fiecare isi trage carutza cum poate caci boii sunt mortzi in grajd dar daca cumva consideri ca iti pot fi alaturi cumva mi-ar face placere.
PS: Num ai sa nu-mi ceri sa te scap de mortii din dulap caci nu stiu ce sa ma fac cu ai mei. Stau sa dea pe-afara mai rau ca tzunami si atunci sa vezi.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2011, ora 14:22

De la: broscuta_super_verde, la data 2011-03-23 11:35:03
De la: vaneamarin, la data 2011-03-15 08:12:35Din cauza unor probleme personale, ma vad nevoit sa va spun LA REVEDERE pentru ceva timp. Cum nu sunt Caracatita Paul ,nu stiu cat timp imi va lua sa imi rezolv aceste probleme sau macar sa trec peste ele...Oricum,sa ne vedem sanatosi ,voiosi si fericiti . .Vorba englezilor,"see you when I see you".

Tuturor forumistilor,indiferent de tabara sau de "meciurile" pe care le-am avut, le doresc MULTA FERICIRE. .Credinciosilor le urez in plus un DOAMNE AJUTA,ateilor BAFTA MAXIMA. .

"NIHIL SINE DEO!"

Putem fi de folos ? Stiu ca fiecare isi trage carutza cum poate caci boii sunt mortzi in grajd dar daca cumva consideri ca iti pot fi alaturi cumva mi-ar face placere.
PS: Num ai sa nu-mi ceri sa te scap de mortii din dulap caci nu stiu ce sa ma fac cu ai mei. Stau sa dea pe-afara mai rau ca tzunami si atunci sa vezi.

ce faci broscuta mea cea draga ? a venit primavara si trebuie facuta curatenia prin dulap? arunca- i fata la gunoi si nu te mai incarca cu vechituri ! uita si mergi mai departe !

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2011, ora 11:07

Mercic ! Asta incerc.

All Things Grow With Love
vasile_vali

2835 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2011, ora 22:26

"NIHIL SINE DEO!"

Merci, stimata doamna, dar nu e nevoia la mine! Dl. Vanea se pare ca e intr'o dificultate -sper minora- asa ca poti sa-ti redirectionezi buna-intentie catre dumnealui!
Oricum, mii de multumiri!

"NIHIL SINE DEO!"

profesor2010

438 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 24 Martie 2011, ora 23:15

Silver 9am draga copil prost a lui tata...nu vreau sa te jignesc dar nuinteleg de ce si cu ce drept imi faci program de drum? tu ce ....cauti...?si cine te indreptateste la vre-un program? Nu vezi cat de limitat este capul tau de copil prost repetent la capitolul Conemporanitate, Europa ...Pune mana pe carte copile invata....

sunt un tip timid,nu vrei sã mã cunoști,fromoaso! Au încercat toate nevestele mele dar....
profesor2010

438 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2011, ora 23:16

Ah si dragule Silvestre deja sunt , ca am plecat din infernul de prosti pe care-l reperzinti

sunt un tip timid,nu vrei sã mã cunoști,fromoaso! Au încercat toate nevestele mele dar....
profesor2010

438 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2011, ora 23:24

Vasile vali din galati...la istorie clar ca nu esti ...un geniu, vi cu bobalna eh?dar te invit sa citesti carti aparute , chiar ºi în românia au apãrut unele cre trateayã nediscriminal Istroria României. In calitatea mea de român , nu mã deyic decât de prostia omeneascã! Din cauya asat ºi am plecat din þarã...dar detest proºtii ca tine care imediat sar la gâtul celuia care nu înpãrtineºte minciuna ºi neadevãrul istoric. In rest sã fi sãnãtos cu crezul tãu deplasat. Dar copilul prostr a lu tata ce ºtii tu de istoria Ardealului? Pune mâna ºi învaþã cã dacã ai fi elevul meu....repetent

profesor2010

438 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2011, ora 23:24

Vasile vali din galati...la istorie clar ca nu esti ...un geniu, vi cu bobalna eh?dar te invit sa citesti carti aparute , chiar ºi în românia au apãrut unele cre trateayã nediscriminal Istroria României. In calitatea mea de român , nu mã deyic decât de prostia omeneascã! Din cauya asat ºi am plecat din þarã...dar detest proºtii ca tine care imediat sar la gâtul celuia care nu înpãrtineºte minciuna ºi neadevãrul istoric. In rest sã fi sãnãtos cu crezul tãu deplasat. Dar copilul prostr a lu tata ce ºtii tu de istoria Ardealului? Pune mâna ºi învaþã cã dacã ai fi elevul meu....repetent

___

4 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2011, ora 16:34

De la: profesor2010, la data 2011-03-22 15:42:06de mult nu am mai intrat pentru ca, punct si simplu mi-a fost sila de atata,pareri valoroasecare tind spre un minus infinit. Zau, nu inteleg sunteti chiar asa ramasi in urma sau va prefaceti? Nu reusiti nici in ruotul capului sa treceti spre o lume civilizata. Nu am mai intrat pentru ca nu mi-a fost dor sa citesc tampenii, neadevaruri istorice si sociale, sa aud cum unii sunt in stare sa-l faca erou perechea conducatoare, iar altii ar fi in stare sa-l faca urmasul lu'nea Nicu... Voi nu va mai maturizati de loc. Istorie nu cunoasteti de cat cea idilizata...a lui Daicoviciu...Avram Iancu, nu vreti nici decum sa cunoasteti adevarul...dar spuneti despre Vass Albert, ca este criminal de razboi...Mai puneti si voi manuta si cititi copii, dar din literatura, istoria, contemporana, dar nu ce apare la voi in tara scris de istorici, profesori, precum Boc...O zi buna sa aveti! Eu mai revin peste vre-o patru cinci luni poate pana atunci va mai maturizati.!

Profesorache, pai tu cu Vasile te-ai gasit sa discuti despre istoria reala a Romanilor, el saracu´ n-o cunoaste cat de cat pe-a etniei sale, habar n-are de pe unde, cand, si cum s-a ratacit stramosii sai prin spatiul c-d-p, insa, daca tot o scalzi mandru cu istoria Romanilor (sa nu te deranjeze c-am scris Romanilor cu majuscula) am folosit aceasta grafie pentru simplul fapt ca ungurii/maghiarii, ar trebui sa le fie in veci recunoscatori Romanilor pentru gestul pe care Romanii l-au facut fata de ei si statul lor intr-un anumit moment important din Istoria Statului Ungar si-a Maghiarilor din Transilvania.

Sunt de-a dreptul curios daca stii despre ce gest al Romanilor ar fi vorba,cine,cand ,si in ce imprejurari istorice Romanii au dat dovada de-un altruism real , dovedit istoric, fata de Maghiari, istoria pe care tu ai citit-o, consemneaza acest gest?
Astept!...

Domnule profesor, acel teritoriu se numeste Transilvania inca de pe vremea Imp.Roman, nu Ardeal ! Ai, inteles?
Avram Iancu v-a cotonogit la propriu pe la 1848, asa-i ori ba ?...(pana si Romancele v-au cam ologit prin Mtii.Apuseni, ati uitat?) de ce-l urasc maghiarii pe Iancu ? Daca erai cel putin minim informat, ai fi stiut ca Avram Iancu in calitate de comandat al armatei Romnilor din Transilvania, (conducator al Tarii Motilor) in alianta cu Armata Austriaca, lupta impotriva trupelor revolutionare maghiare ale lui Kossuth, ai cam uitat ceea ce dorea acest Lajos Kossuth domnule "@profesor2010", cumva sa proclame un stat national ungar care sa includa si Transilvania?

De ce-l urati atat de mult pe Avram Iancu, pentru faptul ca atunci cand nobilimea maghiara si- trimis generalii dorind sa-l asasineze, a fost avertizat si salvat in ultimul moment de iubita sa,Johanna Farkas ?...n-ati reusit atunci, insa, mentalitatea unora dintre voi v-a cam stagnat la nivelul acelor vremuri de la 1848, il spanzurati simbolic pe Avram Iancu astazi intr-o piata publica, intr-un spectacol grotesc (citeste penal) cu Csibi Barna jucand rolul de; exponent al mentalitatii maghiare din Transilvania in anul de gratie 2011 ?

Explica acest gest d´le "profesor2010", cat si separatismul de toate nuantele posibile, xenofobia si iredentismul de care dau dovada maghiarii, pe care-l practica conducerea politica a acelei uniuni "cultural"-etnice(UDMR) explica gesturile si declaratiile de la Bruxelles ale acelui pastor reformat si-ale tuturor liderilor UDMR, de la Bela pana la Frunda si de la Verestoy pana la Csibi Barna, poti ?..hmmmm!

..mai treci pe la noi "profesore" !

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2011, ora 17:19

De la: vasile_vali, la data 2011-03-21 20:05:45
De la: corcodel, la data 2011-03-21 16:14:31
De la: vasile_vali, la data 2011-03-20 21:36:34
De la: gabigabi, la data 2011-03-20 09:59:03vezi tu @796 cum se obisnuieste omul cu de toate, inclusiv cu mirosul de PESTE STRICAT si de unde topicul asta era un "cimp de lupta" efervescent , abia de mai scrie cite cineva, ceva ? si asta-i cel mai mare rau ce ni se poate intimpla : sa moara Speranta intr-o viata normala !

Stimata doamna, nu prea sunt persoane cu care sa poti dialoga civilizat. Asta este si scopul pedelacheilor: sa se resemneze lumea, sa se intoarca in mica Romanie a fiecaruia si sa accepte fara cracnire imbecilitatile basecsului si trompetelor sale!
Sper sa nu se intaple asta si, cel putin in ceea ce ma priveste, voi "stinge lumina" ultimul ...

"NIHIL SINE DEO!"
Asa sa faci......dar nu uita ca ai restante la plata energiei electrice si-ti taie alimentarea .........!

Mai croncanesti pe aici, madam_tupeu? Unde ti'e partidu' ala cu care ne tot amenintai, unde ti'e pntkkdeul? Cum, iar ati ratat startul? Ba corcodik, cand iti ziceam ca o sa dai gres, croncaneai nu's ce mascari...Vezi ca toarrasii tai tarranoi is acus pe la DDTV=parrtidu'_popoului, ti'au tras tzeapa cum se zice si tare mai rad de tine si de maimutarelile tale...!!!
Pacat de PNT-cd-ul Seniorului, ca a ajuns pe mana unora ca tine, niste tristi remorcati de pedelachei in PPE!!!
Hai, ushi in cotetz, in cotetzul corcodeilor looseri!

"NIHIL SINE DEO!"
Tot fraierici ai ramas? Credeam ca ti-ai mai deratizat neuronii , dar din pacate ...............tot TU esti, adica ...un taran necioplit. Daca intradevar ai urmari viata politica autohtona si nu doar ce face rau Pdl si ce nu face Pnl , poate ai fi observat ca a aparut un partid pe scena politica, altul in afara Partidului ,,Popoului.''.... Dar ce sa-i cer unui ......taran fraier???

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2011, ora 18:23

zau ? care ? pe bune ? ia zi !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2011, ora 22:09

De la: vasile_vali, la data 2011-03-24 22:26:56

"NIHIL SINE DEO!"

Merci, stimata doamna, dar nu e nevoia la mine! Dl. Vanea se pare ca e intr'o dificultate -sper minora- asa ca poti sa-ti redirectionezi buna-intentie catre dumnealui!

"NIHIL SINE DEO!"

Nevoia nu este la tine pentru ca tu insuti esti o nevoie si inca una mare si cu motz! Ai culoarea, duhoarea si consistenta potrivita!

NIHIL SINE DEODORANT

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
vasile_vali

2835 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2011, ora 22:52

De la: corcodel, la data 2011-03-25 17:19:13
De la: vasile_vali, la data 2011-03-21 20:05:45
De la: corcodel, la data 2011-03-21 16:14:31
De la: vasile_vali, la data 2011-03-20 21:36:34
De la: gabigabi, la data 2011-03-20 09:59:03vezi tu @796 cum se obisnuieste omul cu de toate, inclusiv cu mirosul de PESTE STRICAT si de unde topicul asta era un "cimp de lupta" efervescent , abia de mai scrie cite cineva, ceva ? si asta-i cel mai mare rau ce ni se poate intimpla : sa moara Speranta intr-o viata normala !

Stimata doamna, nu prea sunt persoane cu care sa poti dialoga civilizat. Asta este si scopul pedelacheilor: sa se resemneze lumea, sa se intoarca in mica Romanie a fiecaruia si sa accepte fara cracnire imbecilitatile basecsului si trompetelor sale!
Sper sa nu se intaple asta si, cel putin in ceea ce ma priveste, voi "stinge lumina" ultimul ...

"NIHIL SINE DEO!"
Asa sa faci......dar nu uita ca ai restante la plata energiei electrice si-ti taie alimentarea .........!

Mai croncanesti pe aici, madam_tupeu? Unde ti'e partidu' ala cu care ne tot amenintai, unde ti'e pntkkdeul? Cum, iar ati ratat startul? Ba corcodik, cand iti ziceam ca o sa dai gres, croncaneai nu's ce mascari...Vezi ca toarrasii tai tarranoi is acus pe la DDTV=parrtidu'_popoului, ti'au tras tzeapa cum se zice si tare mai rad de tine si de maimutarelile tale...!!!
Pacat de PNT-cd-ul Seniorului, ca a ajuns pe mana unora ca tine, niste tristi remorcati de pedelachei in PPE!!!
Hai, ushi in cotetz, in cotetzul corcodeilor looseri!

"NIHIL SINE DEO!"
Tot fraierici ai ramas? Credeam ca ti-ai mai deratizat neuronii , dar din pacate ...............tot TU esti, adica ...un taran necioplit. Daca intradevar ai urmari viata politica autohtona si nu doar ce face rau Pdl si ce nu face Pnl , poate ai fi observat ca a aparut un partid pe scena politica, altul in afara Partidului ,,Popoului.''.... Dar ce sa-i cer unui ......taran fraier???

Ba, aviarule, nu ma intereseaza looserii, alias stolurile de korkodei aparute ca sa dispara! Astea's bancuri de'ale tale -de viitor asistat social- cred printre ultimele!
Cat despre taran, poate c'oi fi si nu ma dezic de radacinile mele, insa tu-o biata pasare murdara de zoaie pupinbasiste- esti un fel de tzaranoi, nici orasean, nici taran, adik esti un korkodel, pasare de balta=smarc/zoaie!
Hai, pa si succesuri in afaceri, ca in politichie ai atins Nirvana: ai prins "pestele" fara oase al basecsului!

"NIHIL SINE DEO!"

vasile_vali

2835 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2011, ora 22:58

De la: Black_Friday, la data 2011-03-25 22:09:00
De la: vasile_vali, la data 2011-03-24 22:26:56

"NIHIL SINE DEO!"

"NIHIL SINE DEO!"

Nevoia nu este la tine pentru ca tu insuti esti o nevoie si inca una mare si cu motz! Ai culoarea, duhoarea si consistenta potrivita!

NIHIL SINE DEODORANT

Oooo, ce onoare, don' mires! Ti'ai salvat miresik_cu_prohab si esti vesel si degrab' a mai polua Forumul?
PS: Te'am asteptat cu flori in gara -bineinteles in nr. cu sot... - dar esti neserios rau, doar limba_pupatoare_de_buooci_kotroceniste ti'e punctuala: ochesti la fix cu ea ochiul care'ti da de mancare! Pofta buna, limbaule!

"NIHIL SINE DEO!"

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 26 Martie 2011, ora 12:28

cita zarva pentru niste gargara maghiara, nationalist-sovina!

chiar nu ma intereseaza, e Romania cu chipul javrei asa ca cei care trebuie sa-si dea dosuri de laba pentru faptul ca ajung sa se simta jigniti de urzicile verzi aruncate in eter la fiecare 15 martie sunt cei 5,7 milioane de fani basisti.

eu ca simplu cetatea am luat decizia de a nu mai bea bere ciuc, imbuteliata intr-un judet cu tendinte autonomiste. precizez ca e marca de bere favorita... sacrific si eu ceva pentru tara

daca as fi fost mai suparat as fi trimis un e-mail tuturor prietenilor rugindu-i sa nu mai cumpere timp de 6 luni nimic made in ungaria si din cele 3 judete din centrul tarii, pentru a le readuce aminte ca desi au singe unguresc , traiesc multumita leilor romanesti. dar nu sunt atit de suparat. doar locuim in tara orange pe care au dorit-o unii in 2008 si 2009. sa va fie de bine!

ce suparati erau romanii care se intorceau din japonia pe guvernul romaniei!

pai, nu romanii din strainatate l-au reales pe base?

chiar au fost atit de prosti, cu toata diaspora lor, sa creada ce le promiteau boc si base. acum ii vad ca pe 2 lichele, plus sluga de la externe care freamata cind cade frunza?
Bien venu dans la notre patrie! as putea sa sciu si in japoneza dar nu merita efortul ...

cit despre javra si viziunea lui de porumbel jucator, am remarcat ca de 3 saptamini e tot in antifaza.
trimiterea fregatei nu a dat nastere decit la discutii de genul "vai mama lor cu tunul lor cu tot", asta in timp ce in SUA sunt discutii serioase despre cit de constitutionala a fost initiativa lui obama (laureat nobel pentru pace) sa trimita trupele americane intr-un nou razboi.
la noi , e doar viziunea constitutionala, aburita de aburii alcoolului, a lui base. la fel sa va fie de bine.

cu criza am terminat... sa-i mai alegem odata, poate mai inchid niste spitale.

(amuzanta a fost si reactia administratorului de a sterge citatele din articolele postate despre reactia auroritatilor centrale si locale referitoare la azilurile pentru batrini infiintate in fostele spitale - si asta in Romania anului 2011! )

Altfel, am surprins pe televiziunea violeta romana 1 (eu intodeauna deschid televizorul pe acest canal si trec apoi in revista celelalte canale ale tvr) duminica un fragment din discutia lui plesu-consilierul despre calomniator, si ma nimerisem cind cita liiceanu - oranjada, despre calomniator, din cartea regretatului Petru Cretia - Eseuri morale. Putini relizau atunci, din cei care aveau rabdare sa urmareasca emisiunea propagandist-basista ca Petru Cretia nu murea de dorul lui liiceanu si ca a evitat si el si urmasii sai sa publice la humanitas...
Dealtfel, Petru Cretia a scris in Eseuri si despre micii tirani, ticalosii, prostia, nepasarea, falsa constiinta si homo valahicus - de ce nu or fi vorbit cei 2 propagandisti portocalii si despre acestea?

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
dalina

388 mesaje
Postat pe: 26 Martie 2011, ora 12:33

UNGURII,SUNT CEI MAIMARI PAPAGALIau furat culorile drapelului ITALIEI!

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje
Oras: Sinaia

Postat pe: 26 Martie 2011, ora 15:29

Basescu e un presh , de treaba !

9am246518

19 mesaje
Postat pe: 26 Martie 2011, ora 15:57

De la: dalina, la data 2011-03-26 12:33:43UNGURII,SUNT CEI MAIMARI PAPAGALIau furat culorile drapelului ITALIEI!

bravo, lor!pe ce pun mana rad tot, inclusiv padurile din harcovmures.

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 26 Martie 2011, ora 17:36

De la: gabigabi, la data 2011-03-23 10:55:25
De la: Silver9AM, la data 2011-03-22 21:06:56

te-ai prins !

NU ,NU SUNT LAPTE SA MA PRIND........MAI ALES LA GLUMELE TZATZELOR DE LA PIATA.....

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 26 Martie 2011, ora 17:37

De la: The_Mummy, la data 2011-03-26 15:29:22Basescu e un presh , de treaba !

ASTA E FOTOGRAFIA DE PE DIPLOMA DE 10 CLASE ?

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje
Oras: Sinaia

Postat pe: 26 Martie 2011, ora 22:33

De la: Silver9AM, la data 2011-03-26 17:37:29
De la: The_Mummy, la data 2011-03-26 15:29:22Basescu e un presh , de treaba !

ASTA E FOTOGRAFIA DE PE DIPLOMA DE 10 CLASE ?

Nu am nevoie decat de 2 clase , ca sa discut cu EBA !

jimi_rom

174 mesaje

Postat pe: 27 Martie 2011, ora 14:58

Da, nici eu nu cred in istoria scrisa de toți mafiotii care s-au perindat pe la putere. Ca e rege sau boier, popa sau profesor, cu totii au avut de mancat o paine de la taranii care nu stiau sa scrie si sa citeasca.

Eu am terminat cu Basescu de mult, e un capitol inchis!
Dumnezeu sa pazeasca Romania!
Ca romanii nu se mai pazesc.
ionsipolitica.blogspot.com

luter

75 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2011, ora 16:12

din nou constat ca pe acest forum au aparut niste 3,14zde din ambele sexe cu 000000,00000 cenusa in C.C .VA DORESC O DUPA amiaza placuta cu LOVITURI DE CIOCAN IN CUTIA LIMBII.

Pagini: << 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: