back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 >> Sari la pagina:

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Martie 2011, ora 17:18

De la: JEFUIT_DE_FESENEI, la data 2011-03-13 17:02:14
De la: JEFUIT_DE_FESENEI, la data 2011-03-13 16:55:33
De la: gabigabi, la data 2011-03-13 16:34:54
De la: 9am049573, la data 2011-03-13 12:41:33si o intrebare pentru curiosii de pe forum care in 2008 votau cu pdl (in special sindicatele din invatamint) iar in 2009 aruncau cu pietre in oricine pentru javra violeta:

Daca tot se inchid spitalele de ce nu se investeste in cimitire si se investeste in parcuri?

staaaai, mai intii e etapa Azilelor de batrini si p'orma urmeaza cea cu cimitirul ....intrebarea e : ce vor face cu atitea aziluri ? ne vor obliga sa ne retragem in liniste acolo si sa ne reculegem , pregatindu-ne ptr. ultimul drum ?

Scopul lor este sa bage la azil batranii ,ei sa le ia locuintele.pamantul tot ce au,pensia si la azil le da o zeama lunga si scapa de ei,in zeama si-n paine adauga aditivii de la UIE sa rezolve problema pensionarilor si a supra popularii globului,pentruca s-a stabilit pentru fiecare tara o cota de reducere anuala a populatiei,noi avem 4 bulioane in 3 ani. si vad ca au inceput cu ,redcerile,fdoamete,frig,chimicale stres,taierea medicamentelor,desfiintarea spitalelor,programare la medic din 2 in 3 luni,pana-ti vine randul dai ortul popi.etc.

oricit as vrea eu sa neg o teorie a conspiratiei, cind vezi ce si cum fac, incepi sa-ti pui intrebarea daca nu cumva e adevarata ?

ser

4151 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2011, ora 17:28

nu inteleg de ce va ingroziti atat de azile?!
este un lucru bun daca se fac astfel de centre...trebuie doar sa va ganditi ca in astfel de azile se vor intalni numai capete luminate,albite...si vor avea de schimbat o vorba,impresii si altele...cati batrani nu cunoaste-ti ca sunt disperati ca nu au cu cine schimba o vorba...eu unul stiu mai multi astfel de batrani decat sunt cei care se plang ca ar fi saraci...abia astept sa imbatranesc vreodata si sa ajung intr-un azil de batrani...sa rascolesc toate doamnele de acolo...

Raporteaza abuz de limbaj
nimeni nu se poate numi om mare,daca si-a pierdut sufletul de copil!
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 13 Martie 2011, ora 17:35

De la: ser, la data 2011-03-13 17:28:42nu inteleg de ce va ingroziti atat de azile?!
este un lucru bun daca se fac astfel de centre...trebuie doar sa va ganditi ca in astfel de azile se vor intalni numai capete luminate,albite...si vor avea de schimbat o vorba,impresii si altele...cati batrani nu cunoaste-ti ca sunt disperati ca nu au cu cine schimba o vorba...eu unul stiu mai multi astfel de batrani decat sunt cei care se plang ca ar fi saraci...abia astept sa imbatranesc vreodata si sa ajung intr-un azil de batrani...sa rascolesc toate doamnele de acolo...

hei...
1. n-ai fost atent la lectie
2. despre azile intreaba-ma pe mine....sunt foarte in tema

Daniela
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2011, ora 17:40

De la: ser, la data 2011-03-13 17:28:42nu inteleg de ce va ingroziti atat de azile?!

Maiiiiical, Maiiiical , nu te grabi sa-mbatrinesti ca oricum vei ajunge acolo, dar bucura-te cit poti de tineretea ta si invata cit mai mult ,ca sa ai la ce te gindi cind n-o sa mai poti "rascoli" doamnele
alta-i problema cu azilul ...cam aceeasi cu leaganele de copii, cu spitalele sau centrele de handicapati : se fura maica-n draci ...li se fura si piinea de la gura....nu sunt ingrijiti....uneori batuti, chiar maltratati ....asta-i 1 problema !
a doua problema e Costul : la o taxa de 1.5oo-20oo ron/ luna , citi pensionari au atita, cind tocmai cei enumerati de tine sunt amaritii cu cel mult 500 / luna ? cine-i primeste pe ei intr-un azil si cine plateste diferenta ? familia pe care e posibil sa n-o aibe sau sa nu poata nici ea ?! Statul ? ha !

ser

4151 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2011, ora 17:48

De la: gabigabi, la data 2011-03-13 17:40:30

Maiiiiical, Maiiiical , nu te grabi sa-mbatrinesti ca oricum vei ajunge acolo, dar bucura-te cit poti de tineretea ta si invata cit mai mult ,ca sa ai la ce te gindi cind n-o sa mai poti "rascoli" doamnele
alta-i problema cu azilul ...cam aceeasi cu leaganele de copii, cu spitalele sau centrele de handicapati : se fura maica-n draci ...li se fura si piinea de la gura....nu sunt ingrijiti....uneori batuti, chiar maltratati ....asta-i 1 problema !
a doua problema e Costul : la o taxa de 1.5oo-20oo ron/ luna , citi pensionari au atita, cind tocmai cei enumerati de tine sunt amaritii cu cel mult 500 / luna ? cine-i primeste pe ei intr-un azil si cine plateste diferenta ? familia pe care e posibil sa n-o aibe sau sa nu poata nici ea ?! Statul ? ha !

iti dai seama ca nu am citit tot subiectul sa stiu care e problema...dar eu,despre azile,asta parere o am...dar hai sa ne vaicarim dinainte fara sa facem ceva ca ne costa mult,ca ii maltrateza,ca le face si le drege...ce usor e!
...in orice lucru care urmeaza a fi intreprins,de o asemenea anvergura vor fi suisuri si coborasuri,e de preferat sa avem probleme ca sa avem ce rezolva decat sa stam cu mainile in san si sa ne vaicarim...ce greu e...

nimeni nu se poate numi om mare,daca si-a pierdut sufletul de copil!
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 13 Martie 2011, ora 17:51

sunt si centre patronate de primarii sau consilii judetene...vorbesc in cunostinta de cauza...
Acolo, batranul plateste o cota din pensie, iar daca nu are pensie, nu plateste deloc. Acele centre sunt ravnite mai ceva ca fasolele cu ciolan........ Inconvenientul e ca locurile sunt limitate, si se creaza doar in caz de deces. Cat despre azilurile cu plata, mai de lux, si aici sunt solicitari f mari, pt ca, la o suma oarecum modesta, ai toate conditiile pt intreaga luna.... si personal pentru toate serviciile. despre furat, cred ca ai dreptate....ca peste tot la romani

Daniela
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2011, ora 18:20

De la: daniela_iasi, la data 2011-03-13 17:51:03

sunt si centre patronate de primarii sau consilii judetene...vorbesc in cunostinta de cauza...
Acolo, batranul plateste o cota din pensie, iar daca nu are pensie, nu plateste deloc. Acele centre sunt ravnite mai ceva ca fasolele cu ciolan........ Inconvenientul e ca locurile sunt limitate, si se creaza doar in caz de deces. Cat despre azilurile cu plata, mai de lux, si aici sunt solicitari f mari, pt ca, la o suma oarecum modesta, ai toate conditiile pt intreaga luna.... si personal pentru toate serviciile. despre furat, cred ca ai dreptate....ca peste tot la romani

poate, cine stie, se va mai stirpi si din meteahna asta a romanului de a se "descurca" ducind acasa mai un unt, un pui,un ulei, un zahar ....in sfirsit, ideea unui Azil civilizat nu-i chiar de lepadat si eu ma insami ma gindesc deja la o asemenea varianta !

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2011, ora 00:29

De la: nastasemihail, la data 2011-03-12 03:38:56Observati ca mai nimeni nu spune de excluderea qvasitotalitatii populatiei de la impartirea economiei. Probabil nu se distrugeau intreprinderile, ci se transformau in microproductii, mai lent. Cu actionariat al intregii populatii. Inclusiv actiuni date oricarei persoane ce face 18 ani.
Bineinteles cu imposibilitatea acumularii acelor actiuni, de la cei mai timpitei ce le-ar fi vindut pe bautura.

Si nu aparea o saracie cronica la 80% din populatie.

M-am ingrozit vazand ca pana ferma de porci de la Peris a fost decelata. Sa fie Romsuntest Peris caci nu s-a inteles din stirile difuzate. Stiu ce a fost centrul asta de crestere a porcilor si ca a "a rezistat" cu brio de la revolutie incoace spre deosebire de Comtim si alte alea. Mancam cu incredere carne de la Peris si produse de la Angst care din cate stiu se faceau din carne de la Persi. Mor zeci de porci pe zi din lipsa de hrana si conditii de ingrijire. Asa se creeaza noi locuri de munca sau am inteles eu gresit ? Se propovaduieste o viitoare criza alimentara. Dupa ce se intampla s-ar zice ca la noi se premediteaza aceasta criza alimentara. Se premediteaza emacierea noastra pe toate directiile. Ce naiba au de gand ?

All Things Grow With Love
CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 14 Martie 2011, ora 02:02

De la: super_green_frog, la data 2011-03-14 00:29:19
De la: nastasemihail, la data 2011-03-12 03:38:56Observati ca mai nimeni nu spune de excluderea qvasitotalitatii populatiei de la impartirea economiei. Probabil nu se distrugeau intreprinderile, ci se transformau in microproductii, mai lent. Cu actionariat al intregii populatii. Inclusiv actiuni date oricarei persoane ce face 18 ani.
Bineinteles cu imposibilitatea acumularii acelor actiuni, de la cei mai timpitei ce le-ar fi vindut pe bautura.

Si nu aparea o saracie cronica la 80% din populatie.

M-am ingrozit vazand ca pana ferma de porci de la Peris a fost decelata. Sa fie Romsuntest Peris caci nu s-a inteles din stirile difuzate. Stiu ce a fost centrul asta de crestere a porcilor si ca a "a rezistat" cu brio de la revolutie incoace spre deosebire de Comtim si alte alea. Mancam cu incredere carne de la Peris si produse de la Angst care din cate stiu se faceau din carne de la Persi. Mor zeci de porci pe zi din lipsa de hrana si conditii de ingrijire. Asa se creeaza noi locuri de munca sau am inteles eu gresit ? Se propovaduieste o viitoare criza alimentara. Dupa ce se intampla s-ar zice ca la noi se premediteaza aceasta criza alimentara. Se premediteaza emacierea noastra pe toate directiile. Ce naiba au de gand ?

E stabilit de marii conducatori ca populatia planetei sa nu mai creasca,asa ca ,ei se fac ,a ne ajuta cu FNIUL lor,dar de fapt ne-au adus la pauperizare,asta e metoda ,distrugerea economiilor tarilor,agriculturilor,saracirea populatiei si infometarea ROMANIA LA 1989 Dec era una din cele mai dezvoltate state de pe glob,dar datorita faptului ca Ceausescu le-a dat cu flit atat BANCII MONDIALE CAT SI FMIului,imediat oculta internationala l-au trecut in cartea neagra si s-a hotarat eliminarea lui si distrugerea Romaniei si au reusit asa dupa cum vedeti au rezolvat-o jUGOSLAVIA A FOST SI MAI DEZVOLTATA DECAT NOI ,dar au ajutat-o de au facuto praf stiti proverbul Divide et impera,asa au si facut,Romania a mai rezistat dar nu se stie,vedeti cati bani pompeaza soros ,stiti cine-i,a plantat peste tot romani adevarati,ii scoleste ii plateste sa ne ridice nivelul si l-au ridicat doar pentru ei sii atat de sus ca noi niciodata nu ajungem la el.Apropoo va vaietati ca sunt ascultate telefoanele ,pai cu tehnologia de azi nu numai ca se asculta ci se inregistreaza automat in serverele operatorilor,dar daca nu stiati sunt ascultate telefoanele de pe tot globul inca de vreo 60 de ani in vreo 3 sau 4 centre de pe glob ghici cines ascultatorii?am sa caut cartea si sa va dau si tarile unde-s instalate aparatele,dar acumdupa cum stiti e cel mai usor de ascultat si inregistrat ,de aia s-a inventat digitalizarea sunetului si imaginilor.Se pregateste globalizarea si reducerea populatiei sau limitarea cresterii ,sterlizarea prin chimicalele din alimente.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2011, ora 02:22

Cind cei ce conduc, in realitate nu pot conduce, si reduc pe cei condusi la ei, se ajunge la reductionism in mai toate domeniile.
Si bineinteles cind cei condusi se raporteaza la cei ce conduc.
Dar mai este o cauza a crizelor. Chiar sint ciclice.
Era varsatorului in care deja s-a intrat, este formata din perioade de boom creationist si de recesiune a creatiei.
In creatie intra mai toate domeniile.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2011, ora 09:40

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2011, ora 12:27

Mai aveti si alte teorii pentru a scuza cea mai incompetenta guvernare din ultimii 20 de ani?
Au terminat de criticat pe toti si au ajuns sa se critice si intre ei?

amuzant e ca pdl vor un tehnocrat dupa ce s-au convins ei insisi cit de incompetent a fost acest full pdl-ist din mina javrei alcatuit din 3 eterni incompetenti boc-ialomiteanu-botis si 2 cabotini seitan-pogea.

hilar si faptul e ca acum pdl face blok in jurul lui blaga si refuza si noua mina pregatita de ordinar pentru alegerile din pdl careu de intelectuali resapati: macovei-voinescu-preda-baconschi cu o trompeta rece in coada, boc.

singura realitate este ca miinile astea jucate de base la cacealma nu afecteaza pdl ci o tara intreaga.
dar, stiti cum se spune: boc ati votat, boc mincati!

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2011, ora 12:27

Mai aveti si alte teorii pentru a scuza cea mai incompetenta guvernare din ultimii 20 de ani?
Au terminat de criticat pe toti si au ajuns sa se critice si intre ei?

amuzant e ca pdl vor un tehnocrat dupa ce s-au convins ei insisi cit de incompetent a fost acest full pdl-ist din mina javrei alcatuit din 3 eterni incompetenti boc-ialomiteanu-botis si 2 cabotini seitan-pogea.

hilar si faptul e ca acum pdl face blok in jurul lui blaga si refuza si noua mina pregatita de ordinar pentru alegerile din pdl careu de intelectuali resapati: macovei-voinescu-preda-baconschi cu o trompeta rece in coada, boc.

singura realitate este ca miinile astea jucate de base la cacealma nu afecteaza pdl ci o tara intreaga.
dar, stiti cum se spune: boc ati votat, boc mincati!

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2011, ora 15:42

Pentru amatorii care vor sa studieze ciudata decizie nr .310/26.09.2006 prin care CNSAS stabileste ca Traian Basescu nu a facut politie politica ,puteti incerca la :

www.cnsas.ro/documente/mentineri/Basescu%20Traian.pdf

ESTE UN DOCUMENT OFICIAL PE SITE-UL CNSAS, DECI NIMENI NU POATE ACUZA DEZINFORMAREA ANTENELOR,MOGULI ,ETC...

Punctul 23 :

"Adresa de raspuns a SRI nr. S/113959/19.09.2006, prin care s-au transmis catre CNSAS in conformitate cu decizia Comisiei Mixte din data de 18.09.2006, urmatoarele documente:
Registrul inventar - arhiva al fondului retea pastrat la Constanta, volumul 5, coperta si fila 118 (copie autentificata de SRI), in care apare mentionat la pozitia 17592 numele domnului Traian BASESCU, cu datele de identificare, cu numarul de inregistrare a dosarului personal nr. 3990 cu urmatoarea mentiune: "Dosar personal distrus cu procesul-verbal nr. 58212/15.08.1979",
Procesul-verbal de distrugere nr. 0058212/15.08.1979 (copie autentificata de SRI), incheiat in data de 15 august 1979 de I. J. Constanta"

Punctul 26 :

"Adresa de raspuns a MApN - Directia Siguranta Militara nr. I 872/25.09.2006, prin care s-a transmis, la solicitarea CNSAS, o copie xerox a filelor 64 verso si 65, declasificate, din "Registrul Jurnal pentru retea informativa, al U.M. 02150 Mangalia", inventariat sub numarul 39/1972, in care figureaza domnul Traian BASESCU IN CALITATE DE COLABORATOR ,
fara nume conspirativ, cu dosarul nr. 3990, ce a fost transferat la Inspectoratul Judetean Constanta al M.I cu nr. 00151392/29.09.1976".

Deci desi se afla in posesia documentelor in care scrie negru pe alb ca Traian Basescu a fost colaborator al Securitatii si ca dosarul sau de colaborator a fost distrus, Colegiul CNSAS a decis ca Traian Basescu "nu a fost agent / colaborator al politiei politice comuniste",ascunzandu-se sub rusinoasa sintagma a "politiei politice".

Mai poate deci cineva spune pe baza documentelor CNSAS ,prezentate pe site-ul oficial ca Traian Basescu NU A COLABORAT CU SECURITATEA ?Cine este ala care neaga ce este scris negru pe alb ?!...

Ce zici Black,citesti linkul catre site-ul oficial ale CNSAS ?Ce parere ai de punctele 23 si 26 ?...

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2011, ora 15:51

De la: vaneamarin, la data 2011-03-14 15:42:01Pentru amatorii care vor sa studieze ciudata decizie nr .310/26.09.2006 prin care CNSAS stabileste ca Traian Basescu nu a facut politie politica ,puteti incerca la :

www.cnsas.ro/documente/mentineri/Basescu%20Traian.pdf

ESTE UN DOCUMENT OFICIAL PE SITE-UL CNSAS, DECI NIMENI NU POATE ACUZA DEZINFORMAREA ANTENELOR,MOGULI ,ETC...

Punctul 23 :

"Adresa de raspuns a SRI nr. S/113959/19.09.2006, prin care s-au transmis catre CNSAS in conformitate cu decizia Comisiei Mixte din data de 18.09.2006, urmatoarele documente:
Registrul inventar - arhiva al fondului retea pastrat la Constanta, volumul 5, coperta si fila 118 (copie autentificata de SRI), in care apare mentionat la pozitia 17592 numele domnului Traian BASESCU, cu datele de identificare, cu numarul de inregistrare a dosarului personal nr. 3990 cu urmatoarea mentiune: "Dosar personal distrus cu procesul-verbal nr. 58212/15.08.1979",
Procesul-verbal de distrugere nr. 0058212/15.08.1979 (copie autentificata de SRI), incheiat in data de 15 august 1979 de I. J. Constanta"

Punctul 26 :

"Adresa de raspuns a MApN - Directia Siguranta Militara nr. I 872/25.09.2006, prin care s-a transmis, la solicitarea CNSAS, o copie xerox a filelor 64 verso si 65, declasificate, din "Registrul Jurnal pentru retea informativa, al U.M. 02150 Mangalia", inventariat sub numarul 39/1972, in care figureaza domnul Traian BASESCU IN CALITATE DE COLABORATOR ,
fara nume conspirativ, cu dosarul nr. 3990, ce a fost transferat la Inspectoratul Judetean Constanta al M.I cu nr. 00151392/29.09.1976".

Deci desi se afla in posesia documentelor in care scrie negru pe alb ca Traian Basescu a fost colaborator al Securitatii si ca dosarul sau de colaborator a fost distrus, Colegiul CNSAS a decis ca Traian Basescu "nu a fost agent / colaborator al politiei politice comuniste",ascunzandu-se sub rusinoasa sintagma a "politiei politice".

Mai poate deci cineva spune pe baza documentelor CNSAS ,prezentate pe site-ul oficial ca Traian Basescu NU A COLABORAT CU SECURITATEA ?Cine este ala care neaga ce este scris negru pe alb ?!...

Ce zici Black,citesti linkul catre site-ul oficial ale CNSAS ?Ce parere ai de punctele 23 si 26 ?...

VANIA,VANIA.........CU FUMIGENE EXPIRATE TE MAI LUPTI TU ACUM ? CE VREI SA SPUI ? FII MAI EXPLICIT,TOATE ACESTE DOCUMENTE SI NU NUMAI,AU FOST RAZ'DEZBATUTE PE TELEVIZIUNILE( STII CARE ) CU ANI IN URMA.........VERDICT ?.........NUP !!! CE BINE'MI PARE CA AI LUAT TEAPA...VB UNUI CANTEC.........

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2011, ora 16:01

Silver,daca nu ADEVARUL te intereseaza ,atunci raspunsul tau este unul corect si il inteleg .Altfel ,este limpede ca Basescu a colaborat cu Securitatea, iar acest lucru se poate citi clar la punctul 26 ...

andrei_andrei1_yahoo_com

3 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2011, ora 16:03

De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia

....eu ma intreb cu stupoare ? cum de mai exista oameni ca dumneata care nu stiu pe ce lume traiesc ! nu vezi cat rau au adus poporului roman , acesto...portocalii ? nu vezi toate matrapazlacurile si hotiile ce le fac zilnic [alias voturi in camera deputatilor ]
...deci pastreaza-ti nene opinia si mori de foame impreuna cu ea si cu portocalii dumitale ..
noi cei multi nu vrem asa ceva sa mai fie ...NICIODATAAA ~~~~!!!!!!

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2011, ora 16:08

De la: vaneamarin, la data 2011-03-14 16:01:38Silver,daca nu ADEVARUL te intereseaza ,atunci raspunsul tau este unul corect si il inteleg .Altfel ,este limpede ca Basescu a colaborat cu Securitatea, iar acest lucru se poate citi clar la punctul 26 ...

raspunsul lui este corect dar adevarul... absolut este la tine...
inca te mai arunci in piscina fara apa?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2011, ora 16:13

De la: vaneamarin, la data 2011-03-14 16:01:38Silver,daca nu ADEVARUL te intereseaza ,atunci raspunsul tau este unul corect si il inteleg .Altfel ,este limpede ca Basescu a colaborat cu Securitatea, iar acest lucru se poate citi clar la punctul 26 ...

VANIA DIN POZITIA CARE A OCUPAT'O PRESEDINTELE PANA IN '89,ESTE MAI MULT DECAT FIRESC SA "COLABOREZE" CU SECURITATEA,SI SA DE'A RAPOARTE,NU CREZI ? ACUM HAI SA FIM SERIOSI SI REALISTI....TU CUNOSTI POATE MAI BINE CA MINE INDATORIRILE UNUI CERATEAN (TOVARAS ) ROMAN CARE DETINEA O FUNCTIE SAU MERGEA IN INTERES DE SERVICIU IN OCCIDENT.......SCAPA VER'O UNUL CARE SA NU DE'A EXPLICATII ? ACUM DEPINDE DE CE ' EXPLICATII " DADEA FIECARE........AICI E PROBLEMA,NU CA A FOST COLABORATOR,ASA POATE ERAU SARCINILE SE SERVICI........TU LUCREZI LA PRIVAT,ASA E ? DACA VINE CINEVA SI ITI COMANDA UN SERVICIU PE CARE TU IL PRESTEZI,IAR DUPA CE'I FACI SERVICIUL ACEL OM E ARESTAT PT. CA E ..........INSEAMNA CA TU AI COLABORAT CU EL ? ESTI COMPLICE ? FA O DISTINCTIE CLARA SI ONESTA ASUPRA RELATIILOR DE SERVICI SI ......DELATORI........

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2011, ora 16:16

De la: 9am243736, la data 2011-03-14 16:08:04

raspunsul lui este corect dar adevarul... absolut este la tine...
inca te mai arunci in piscina fara apa?

FA UN STUDIU DE CAZ SI DUPA AIA,DA UN VERDICT.........DE MULTE ORI CE TI SE PARE A FI EVIDENT,E CEATA PURA.........

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2011, ora 16:19

De la: Silver9AM, la data 2011-03-14 16:13:57
VANIA DIN POZITIA CARE A OCUPAT'O PRESEDINTELE PANA IN '89,ESTE MAI MULT DECAT FIRESC SA "COLABOREZE" CU SECURITATEA,SI SA DE'A RAPOARTE,NU CREZI ?

Auzi Black ce spune Silver, si dupa mine are absoluta dreptate! ...Tu ce crezi ,a colaborat Base cu Securitatea sau nu ? Aceasta este intrebarea ...

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2011, ora 16:22

De la: vaneamarin, la data 2011-03-14 16:19:11
VANIA DIN POZITIA CARE A OCUPAT'O PRESEDINTELE PANA IN '89,ESTE MAI MULT DECAT FIRESC SA "COLABOREZE" CU SECURITATEA,SI SA DE'A RAPOARTE,NU CREZI ?

Auzi Black ce spune Silver, si dupa mine are absoluta dreptate! ...Tu ce crezi ,a colaborat Base cu Securitatea sau nu ? Aceasta este intrebarea ...

NICI O SANSA VANIA....SOOOOOOOOOOOOOOORY,DIVERSIUNEA E MESERIE GREA..........

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2011, ora 16:25

De la: Silver9AM, la data 2011-03-14 16:22:08

Silver,atunci spune-mi clar,a colaborat Base sau nu cu securitatea ?Am avut impresia ca ai spus ca a colaborat si ti-am dat dreptate .Daca te razgandesti ,este dreptul tau, dar sa ma anunti si pe mine ca sa stiu ce-i spun si lui Black si sa nu-l mint !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2011, ora 16:32

De la: vaneamarin, la data 2011-03-14 16:25:49

Silver,atunci spune-mi clar,a colaborat Base sau nu cu securitatea ?Am avut impresia ca ai spus ca a colaborat si ti-am dat dreptate .Daca te razgandesti ,este dreptul tau, dar sa ma anunti si pe mine ca sa stiu ce-i spun si lui Black si sa nu-l mint !

VANIA,BLACK E PT. MINE CA UN FRATE MAI MARE ( MI'A ACORDAT ACEASTA ONOARE ) DAR FIECARE AVEM PROPRIILE ARGUMENTE SI PROPRIA GANDIRE.
DECI SA RELUAM : ORCINE DETINEA O FUNCTIE IN OCCIDENT ,AVEA ACCES LA DOCUMENTE CU CARACTER CONFIDENTIAL(MACAR ) SI CARE ERA IN AFARA SISTEMULUI,ERA OBLIGAT SI AICI ACCENTUIEZ O B L I G A T ,SA FACA ANUMITE NOTE INFORMATIVE CARE PRIVEAU SERVICIUL LUI ,LA SECURITATE !!! LAMURIT VANIUSCA ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2011, ora 16:34

VANIA DIN POZITIA CARE A OCUPAT'O PRESEDINTELE PANA IN '89,ESTE MAI MULT DECAT FIRESC SA "COLABOREZE" CU SECURITATEA,SI SA DE'A RAPOARTE,NU CREZI ? ACUM HAI SA FIM SERIOSI SI REALISTI....TU CUNOSTI POATE MAI BINE CA MINE INDATORIRILE UNUI CERATEAN (TOVARAS ) ROMAN CARE DETINEA O FUNCTIE SAU MERGEA IN INTERES DE SERVICIU IN OCCIDENT.......SCAPA VER'O UNUL CARE SA NU DE'A EXPLICATII ? ACUM DEPINDE DE CE ' EXPLICATII " DADEA FIECARE........AICI E PROBLEMA,NU CA A FOST COLABORATOR,ASA POATE ERAU SARCINILE SE SERVICI........TU LUCREZI LA PRIVAT,ASA E ? DACA VINE CINEVA SI ITI COMANDA UN SERVICIU PE CARE TU IL PRESTEZI,IAR DUPA CE'I FACI SERVICIUL ACEL OM E ARESTAT PT. CA E ..........INSEAMNA CA TU AI COLABORAT CU EL ? ESTI COMPLICE ? FA O DISTINCTIE CLARA SI ONESTA ASUPRA RELATIILOR DE SERVICI SI ......DELATORI........

scumpule , dar tovarasu a fost Racolat in timp ce era Elev la din Sc. de Marina si dadea Informatii despre colegi, asa ca scuza asta ca cine iesea afara trebuia sa raporteze, e o gogosica ..

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2011, ora 16:36

De la: Silver9AM, la data 2011-03-14 16:32:09

VANIA,BLACK E PT. MINE CA UN FRATE MAI MARE ( MI'A ACORDAT ACEASTA ONOARE ) DAR FIECARE AVEM PROPRIILE ARGUMENTE SI PROPRIA GANDIRE.
DECI SA RELUAM : ORCINE DETINEA O FUNCTIE IN OCCIDENT ,AVEA ACCES LA DOCUMENTE CU CARACTER CONFIDENTIAL(MACAR ) SI CARE ERA IN AFARA SISTEMULUI,ERA OBLIGAT SI AICI ACCENTUIEZ O B L I G A T ,SA FACA ANUMITE NOTE INFORMATIVE CARE PRIVEAU SERVICIUL LUI ,LA SECURITATE !!! LAMURIT VANIUSCA ?

Lamurit Silver !Iti inteleg punctul de vedere...Eu insa doream un raspuns gen DA A COLABORAT sau NU,NU A COLABORAT.Atat! Altfel fiecare colaborator isi are propria sa poveste, dar pe mine nu prea ma intereseaza sa o aud ...Si Felix a lucrat in strainatate.,si el avea o anumita functie ,acces la anumite documente etc..

PS:In privinta lui Black sa stii ca mie omul imi este simpatic, chiar daca gandim diferit in politica foarte multe lucruri .

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2011, ora 16:39

De la: gabigabi, la data 2011-03-14 16:34:23

scumpule , dar tovarasu a fost Racolat in timp ce era Elev la din Sc. de Marina si dadea Informatii despre colegi, asa ca scuza asta ca cine iesea afara trebuia sa raporteze, e o gogosica ..

HAI SA O INCADRAM LA CAPITOLUL..FANTEZII.......DACA ERA CEVA ADEVARAT DIN TOATE ASTEA,CREZI CA TOATA PUTEREA CARE S-A ADUNAT PT DEBARCAREA LUI,AR FI TINU'TO SUB CHEIE ? CREZI CA PANDALIUL ALA DE DINESCU CARE A FOST DESEMNAT DE CHIAR EL LA CNSAS ,NU LA'R FI FACUT ? NU MAI FITI NAIVI......DACA ERA SA FIE CEVA.......

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2011, ora 16:49

De la: vaneamarin, la data 2011-03-14 16:36:57

Lamurit Silver !Iti inteleg punctul de vedere...Eu insa doream un raspuns gen DA A COLABORAT sau NU,NU A COLABORAT.Atat! Altfel fiecare colaborator isi are propria sa poveste, dar pe mine nu prea ma intereseaza sa o aud ...Si Felix a lucrat in strainatate.,si el avea o anumita functie ,acces la anumite documente etc..

PS:In privinta lui Black sa stii ca mie omul imi este simpatic, chiar daca gandim diferit in politica foarte multe lucruri .

VANIA SECURITATEA IN TOTALITATEA EI NU A FOST TOATA .......REA,DATORITA EI NOI AM PROGRESAT FOARTE MULT.......RAI AU FOST AIA ASERVITI DIFERITELOR CABINETE SI AIA CARE FACEAU POLITIE POLITICA.......NU AI CUM SA DAI INTR'O SITUATIE DATA DE TINE UN RASPUNS TRANSANT,NU AI CUM.AR INSEMNA SA MINTI SI SA SCOTI DIN ECUATIE MULTE DATE....IAR COMPARATIA CU FELIX E TOTAL DEPLASATA,ALA A FCUT POLITIE POLITICA,CERT ! ASA SCRIE SI PE VERDICTUL DAT DE INSTANTA DE LA CURTEA SUPREMA !!!!!!!!!!!! ALA A FACUT RAU SI SI'A TURNAT PANA SI FAMILIA LUI,CE E MAI JOSNIC ? EU V'AM AVERTIZAT IN LEGATURA SI CU MILOAGA,ASTA NU E "PROASTA' E PUSA SA FIE PROASTA CA SA ATRAGA IN MREJE OAMENI DISPERATI SI NECAJITI,DAR TOT ODATA SI EVENTUALI........INDRAZNETI. MIE NU AU CE SA'MI FACA DEOCAMDATA,ASA CA......FAC CEVA PE EI ,NU MAI VREAU CA NAIVII SA PLATEASCA DIN NOU DIN CAUZA CUTRELOR,E POPORUL MEU,PE EL IL SLUJESC ASA CUM FACI SI TU VANIA SI TU GABI,SI TOTI CARE SUNT DE BINE........

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2011, ora 17:01

meiiiiii, tu ai niste chestii citeodata ,de ma minunez de tine ....si nu in sens rau, vreau sa zic ! adica ma minunez de bine !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2011, ora 17:03

De la: Silver9AM, la data 2011-03-14 16:49:35
De la: vaneamarin, la data 2011-03-14 16:36:57

VANIA SECURITATEA IN TOTALITATEA EI NU A FOST TOATA .......REA,DATORITA EI NOI AM PROGRESAT FOARTE MULT.......RAI AU FOST AIA ASERVITI DIFERITELOR CABINETE SI AIA CARE FACEAU POLITIE POLITICA.......NU AI CUM SA DAI INTR'O SITUATIE DATA DE TINE UN RASPUNS TRANSANT,NU AI CUM.AR INSEMNA SA MINTI SI SA SCOTI DIN ECUATIE MULTE DATE....IAR COMPARATIA CU FELIX E TOTAL DEPLASATA,ALA A FCUT POLITIE POLITICA,CERT ! ASA SCRIE SI PE VERDICTUL DAT DE INSTANTA DE LA CURTEA SUPREMA !!!!!!!!!!!! ALA A FACUT RAU SI SI'A TURNAT PANA SI FAMILIA LUI,CE E MAI JOSNIC ? EU V'AM AVERTIZAT IN LEGATURA SI CU MILOAGA,ASTA NU E "PROASTA' E PUSA SA FIE PROASTA CA SA ATRAGA IN MREJE OAMENI DISPERATI SI NECAJITI,DAR TOT ODATA SI EVENTUALI........INDRAZNETI. MIE NU AU CE SA'MI FACA DEOCAMDATA,ASA CA......FAC CEVA PE EI ,NU MAI VREAU CA NAIVII SA PLATEASCA DIN NOU DIN CAUZA CUTRELOR,E POPORUL MEU,PE EL IL SLUJESC ASA CUM FACI SI TU VANIA SI TU GABI,SI TOTI CARE SUNT DE BINE........

Silver,eu nu spun ca Securitatea a fost rea sau buna si nici nu vreau sa fac analiza necesitatii sale .Intrebarea mea este una simpla si clara :A COLABORAT BASESCU CU SECURITATEA ?...Am dat linkuri catre documentele OFICIALE ALE C.N.S.A.S. .Alte raspunsuri sau analize, nu ma intereseaza .A colaborat ?Da sau nu ?

Pagini: << 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: