Fosta membra 9am.ro
4841 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 1 Aprilie 2011, ora 21:56
De la: broscuta_super_verde, la data 2011-03-30 18:36:50De la: vasile_vali, la data 2011-03-24 22:26:56De la: broscuta_super_verde, la data 2011-03-23 11:35:03De la: vasile_vali, la data 2011-03-15 14:21:28De la: vaneamarin, la data 2011-03-15 08:12:35Din cauza unor probleme personale, ma vad nevoit sa va spun LA REVEDERE pentru ceva timp. Cum nu sunt Caracatita Paul ,nu stiu cat timp imi va lua sa imi rezolv aceste probleme sau macar sa trec peste ele...Oricum,sa ne vedem sanatosi ,voiosi si fericiti . .Vorba englezilor,"see you when I see you".
Tuturor forumistilor,indiferent de tabara sau de "meciurile" pe care le-am avut, le doresc MULTA FERICIRE. .Credinciosilor le urez in plus un DOAMNE AJUTA,ateilor BAFTA MAXIMA. .
Numai bine va doresc si pe curand!
"NIHIL SINE DEO!"
Putem fi de folos ? Stiu ca fiecare isi trage carutza cum poate caci boii sunt mortzi in grajd dar daca cumva consideri ca iti pot fi alaturi cumva mi-ar face placere.
PS: Num ai sa nu-mi ceri sa te scap de mortii din dulap caci nu stiu ce sa ma fac cu ai mei. Stau sa dea pe-afara mai rau ca tzunami si atunci sa vezi.
Merci, stimata doamna, dar nu e nevoia la mine! Dl. Vanea se pare ca e intr'o dificultate -sper minora- asa ca poti sa-ti redirectionezi buna-intentie catre dumnealui!
Oricum, mii de multumiri!
"NIHIL SINE DEO!"
Da, am citat gresit. La @vanea ma refeream desigur.
Tzeapa! Ti-ai facut iluzii degeaba bai pui bronzat de Crevedia! Frogy a fost o lady si nu ti-a raspuns asa cum merita un libidinos ca tine!
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
996 mesaje
|
Postat pe: 2 Aprilie 2011, ora 20:29
De la: gabigabi, la data 2011-04-01 18:21:24 eu nu stiu cum de'ati ajuns voi de la lupta pe idei , la care-i mai corcodel,mai purcel, cioara si a.s.m.d ! hai, reveniti-va ! ati vazut sondajul dat ieri seara ? C. Antonescu are 45% incredere !  Daca prin absurd, acest bastard ajunge presedinte( nu prea are sanse), eu unul plec din tara. Asta ar lovitura fatala data democratiei romanesti ! Pe langa faptul ca este o NULITATE , este si lipsit de cel mai elementar bun simt . Acest partid (pnl) este vinovatul principal pentru instaurarea dictaturii mogulilor, el a girat regimul Iliescu, el a tradat idealurile democratice si sa inhaitat inca din anii 90 cu cei care au transformat o tara bogata intr-o colonie fara industrie , legislatie, justitie etc. Venirea Crinisorului la putere ar fi cea mai grava greseala ,
Raporteaza abuz de limbaj
|
Fosta membra 9am.ro
1431 mesaje
Oras: Sinaia
|
Postat pe: 2 Aprilie 2011, ora 20:37
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 2 Aprilie 2011, ora 20:51
De la: corcodel, la data 2011-04-02 20:29:38De la: gabigabi, la data 2011-04-01 18:21:24 eu nu stiu cum de'ati ajuns voi de la lupta pe idei , la care-i mai corcodel,mai purcel, cioara si a.s.m.d ! hai, reveniti-va ! ati vazut sondajul dat ieri seara ? C. Antonescu are 45% incredere ! Daca prin absurd, acest bastard ajunge presedinte( nu prea are sanse), eu unul plec din tara. Asta ar lovitura fatala data democratiei romanesti ! Pe langa faptul ca este o NULITATE , este si lipsit de cel mai elementar bun simt . Acest partid (pnl) este vinovatul principal pentru instaurarea dictaturii mogulilor, el a girat regimul Iliescu, el a tradat idealurile democratice si sa inhaitat inca din anii 90 cu cei care au transformat o tara bogata intr-o colonie fara industrie , legislatie, justitie etc. Venirea Crinisorului la putere ar fi cea mai grava greseala ,
STAI LINISTIT,NU TOTI BASTARZII ISTORIEI AJUNG LA UN NIVEL ASA DE INALT ........EL DEJA SI'A SUPRASOLICITAT NOROCUL.......SA VEZI DECADEREA,ASTA O SA FIE MISTO !!!!!!
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
4841 mesaje
|
Postat pe: 2 Aprilie 2011, ora 22:13
De la: Silver9AM, la data 2011-04-02 20:51:31De la: corcodel, la data 2011-04-02 20:29:38De la: gabigabi, la data 2011-04-01 18:21:24 eu nu stiu cum de'ati ajuns voi de la lupta pe idei , la care-i mai corcodel,mai purcel, cioara si a.s.m.d ! hai, reveniti-va ! ati vazut sondajul dat ieri seara ? C. Antonescu are 45% incredere ! Daca prin absurd, acest bastard ajunge presedinte( nu prea are sanse), eu unul plec din tara. Asta ar lovitura fatala data democratiei romanesti ! Pe langa faptul ca este o NULITATE , este si lipsit de cel mai elementar bun simt . Acest partid (pnl) este vinovatul principal pentru instaurarea dictaturii mogulilor, el a girat regimul Iliescu, el a tradat idealurile democratice si sa inhaitat inca din anii 90 cu cei care au transformat o tara bogata intr-o colonie fara industrie , legislatie, justitie etc. Venirea Crinisorului la putere ar fi cea mai grava greseala ,
STAI LINISTIT,NU TOTI BASTARZII ISTORIEI AJUNG LA UN NIVEL ASA DE INALT ........EL DEJA SI'A SUPRASOLICITAT NOROCUL.......SA VEZI DECADEREA,ASTA O SA FIE MISTO !!!!!!
45% incredere si nu ii baga nimeni in seama atunci cand cheama poporul in strada ca sa darame guvernul! La sondaje sunt campioni! La urne, codasi!
|
Fosta membra 9am.ro
1431 mesaje
|
Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 00:09
|
Fosta membra 9am.ro
10086 mesaje
|
Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 02:09
|
|
|
vasile_vali
2835 mesaje
Oras: Galati
|
Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 08:10
De la: corcodel, la data 2011-04-02 20:29:38De la: gabigabi, la data 2011-04-01 18:21:24 eu nu stiu cum de'ati ajuns voi de la lupta pe idei , la care-i mai corcodel,mai purcel, cioara si a.s.m.d ! hai, reveniti-va ! ati vazut sondajul dat ieri seara ? C. Antonescu are 45% incredere ! Daca prin absurd, acest bastard ajunge presedinte( nu prea are sanse), eu unul plec din tara. Asta ar lovitura fatala data democratiei romanesti ! Pe langa faptul ca este o NULITATE , este si lipsit de cel mai elementar bun simt . Acest partid (pnl) este vinovatul principal pentru instaurarea dictaturii mogulilor, el a girat regimul Iliescu, el a tradat idealurile democratice si sa inhaitat inca din anii 90 cu cei care au transformat o tara bogata intr-o colonie fara industrie , legislatie, justitie etc. Venirea Crinisorului la putere ar fi cea mai grava greseala ,
Hai, ushi, zboara de pe acus, pasare_murdara! Si sa te intorci cand or reveni pedelacheii la guvernare, da? Promiti, corkodik proasta?
"NIHIL SINE DEO!"
|
|
|
vasile_vali
2835 mesaje
|
Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 08:18
De la: Silver9AM, la data 2011-04-01 20:42:57De la: vasile_vali, la data 2011-03-31 22:05:15De la: corcodel, la data 2011-03-31 21:49:26De la: vasile_vali, la data 2011-03-31 19:24:17De la: corcodel, la data 2011-03-30 21:44:28De la: Silver9AM, la data 2011-03-27 17:47:03De la: corcodel, la data 2011-03-27 17:21:00De la: vasile_vali, la data 2011-03-25 22:52:07De la: corcodel, la data 2011-03-25 17:19:13De la: vasile_vali, la data 2011-03-21 20:05:45De la: corcodel, la data 2011-03-21 16:14:31De la: vasile_vali, la data 2011-03-20 21:36:34De la: gabigabi, la data 2011-03-20 09:59:03vezi tu @796 cum se obisnuieste omul cu de toate, inclusiv cu mirosul de PESTE STRICAT si de unde topicul asta era un "cimp de lupta" efervescent , abia de mai scrie cite cineva, ceva ? si asta-i cel mai mare rau ce ni se poate intimpla : sa moara Speranta intr-o viata normala !
Stimata doamna, nu prea sunt persoane cu care sa poti dialoga civilizat. Asta este si scopul pedelacheilor: sa se resemneze lumea, sa se intoarca in mica Romanie a fiecaruia si sa accepte fara cracnire imbecilitatile basecsului si trompetelor sale!
Sper sa nu se intaple asta si, cel putin in ceea ce ma priveste, voi "stinge lumina" ultimul ...
"NIHIL SINE DEO!" Asa sa faci......dar nu uita ca ai restante la plata energiei electrice si-ti taie alimentarea .........!
Mai croncanesti pe aici, madam_tupeu? Unde ti'e partidu' ala cu care ne tot amenintai, unde ti'e pntkkdeul? Cum, iar ati ratat startul? Ba corcodik, cand iti ziceam ca o sa dai gres, croncaneai nu's ce mascari...Vezi ca toarrasii tai tarranoi is acus pe la DDTV=parrtidu'_popoului, ti'au tras tzeapa cum se zice si tare mai rad de tine si de maimutarelile tale...!!!
Pacat de PNT-cd-ul Seniorului, ca a ajuns pe mana unora ca tine, niste tristi remorcati de pedelachei in PPE!!!
Hai, ushi in cotetz, in cotetzul corcodeilor looseri!
"NIHIL SINE DEO!" Tot fraierici ai ramas? Credeam ca ti-ai mai deratizat neuronii , dar din pacate ...............tot TU esti, adica ...un taran necioplit. Daca intradevar ai urmari viata politica autohtona si nu doar ce face rau Pdl si ce nu face Pnl , poate ai fi observat ca a aparut un partid pe scena politica, altul in afara Partidului ,,Popoului.''.... Dar ce sa-i cer unui ......taran fraier???
Ba, aviarule, nu ma intereseaza looserii, alias stolurile de korkodei aparute ca sa dispara! Astea's bancuri de'ale tale -de viitor asistat social- cred printre ultimele!
Cat despre taran, poate c'oi fi si nu ma dezic de radacinile mele, insa tu-o biata pasare murdara de zoaie pupinbasiste- esti un fel de tzaranoi, nici orasean, nici taran, adik esti un korkodel, pasare de balta=smarc/zoaie!
Hai, pa si succesuri in afaceri, ca in politichie ai atins Nirvana: ai prins "pestele" fara oase al basecsului!
"NIHIL SINE DEO!" OARE CE PRETENTII MAI POT AVEA DE LA UN REPREZENTANT AL RASEI ,,CREOLE''??? DA FUGUTA SI TE SPALA ....PENTRU CA MISOSI GROAZNIC A GAZ...............GATA A VENIT PRIMAVARA SI TE POTI INMUIA LA DUNARE!!!
ASTA PUTE'A DIHOR AFLAT IN PUTREFACTIE........SPURCA DUNAREA,O POLUIAZA MAI CEVA DECAT REACTORUL DEFECT DIN JAPONIA......CREZI CA REZISTA PESTII DIN DUNARE PE O RAZA DE CATEVA SUTE DE KM........??? Reuseste el sa ,,polueze'' forumul , dar Dunarea??? Cu din astia a fost creata democratia originala si sunt tare multi. Pacat de tara care mai are inca zone populate cu reprezentanti ai speciei de neanderhal.
Iar ai corcodit ceva, iar ti'a cazut ceva portocaloi din plisk, deh, pasare coprofaga neatenta! Ba, aviarule, pacat ca nu v'a dezinfectat cu furadan fluturu' vostru aviar, de fiecare data cand apareti voi, astia demokkati, pute a vidanja modroganiana ceva de speriat!
Hai, guitza la vacanta mare/mugur@leana, guitza cantecul corcodeilor looseri!
"NIHIL SINE DEO!" Da fuguta la Dunare, ia cu tine si un pachet de soda , spalate bine si pe urma stam de vorba!
Sa vb cu tine? Cum sa vb eu cu o pasare, doar n'am dat in "mintea" unei pasari_aviare?!
PS: La a ta SPM {Scoala de Pasari Murdare} nu se preda romana? Si, daca prin absurd se preda, gramatica e inclusa in programa?
"NIHIL SINE DEO!"
ACU SA NU CONTRAZICI ZOOLOGIA........CIOARA NU E PASARE ? DA CE TE CREZI TU MAI CIOROI IMPUTIT ? AI VENIT SI TU DE PE MALUL DUNARII SI NU MAI STII LIMBA .......PASAREASCA ? MAI CIOARA,DACA VREI SA TE DAI BOU,NU PREA MERGE TU AI STATUT DE CIOARA SI GATA..........NU'TI PLACE NU ZBURA CAND TRANVERSEZI DUNAREA.......ASA PE LA MIJLOC.........
Ba, miresik, la tine -la bordelul portokaloi- nu se studiaza romana? Ba, de unde va alege basecsu atat de prosti,agramato? Ba, analfabeto, in ce limba se spune "tranversezi", in limba cu care iti faci tu munca de jos=blow-job?
"NIHIL SINE DEO!"
|
vasile_vali
2835 mesaje
|
Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 08:22
De la: Black_Friday, la data 2011-04-01 21:56:07De la: broscuta_super_verde, la data 2011-03-30 18:36:50De la: vasile_vali, la data 2011-03-24 22:26:56De la: broscuta_super_verde, la data 2011-03-23 11:35:03De la: vasile_vali, la data 2011-03-15 14:21:28De la: vaneamarin, la data 2011-03-15 08:12:35Din cauza unor probleme personale, ma vad nevoit sa va spun LA REVEDERE pentru ceva timp. Cum nu sunt Caracatita Paul ,nu stiu cat timp imi va lua sa imi rezolv aceste probleme sau macar sa trec peste ele...Oricum,sa ne vedem sanatosi ,voiosi si fericiti . .Vorba englezilor,"see you when I see you".
Tuturor forumistilor,indiferent de tabara sau de "meciurile" pe care le-am avut, le doresc MULTA FERICIRE. .Credinciosilor le urez in plus un DOAMNE AJUTA,ateilor BAFTA MAXIMA. .
"NIHIL SINE DEO!"
Putem fi de folos ? Stiu ca fiecare isi trage carutza cum poate caci boii sunt mortzi in grajd dar daca cumva consideri ca iti pot fi alaturi cumva mi-ar face placere.
PS: Num ai sa nu-mi ceri sa te scap de mortii din dulap caci nu stiu ce sa ma fac cu ai mei. Stau sa dea pe-afara mai rau ca tzunami si atunci sa vezi.
Merci, stimata doamna, dar nu e nevoia la mine! Dl. Vanea se pare ca e intr'o dificultate -sper minora- asa ca poti sa-ti redirectionezi buna-intentie catre dumnealui!
"NIHIL SINE DEO!"
Tzeapa! Ti-ai facut iluzii degeaba bai pui bronzat de Crevedia! Frogy a fost o lady si nu ti-a raspuns asa cum merita un libidinos ca tine!
La cat esti de bou, ai modificat postarea Broscutzei, vako! Si nu am vazut ca macar sa'i ceri scuze, deh, nici nu e de mirare la un feckhal ca tine!
"NIHIL SINE DEO!"
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 08:41
De la: Silver9AM, la data 2011-04-02 20:51:31De la: corcodel, la data 2011-04-02 20:29:38De la: gabigabi, la data 2011-04-01 18:21:24 eu nu stiu cum de'ati ajuns voi de la lupta pe idei , la care-i mai corcodel,mai purcel, cioara si a.s.m.d ! hai, reveniti-va ! ati vazut sondajul dat ieri seara ? C. Antonescu are 45% incredere ! Daca prin absurd, acest bastard ajunge presedinte( nu prea are sanse), eu unul plec din tara. Asta ar lovitura fatala data democratiei romanesti ! Pe langa faptul ca este o NULITATE , este si lipsit de cel mai elementar bun simt . Acest partid (pnl) este vinovatul principal pentru instaurarea dictaturii mogulilor, el a girat regimul Iliescu, el a tradat idealurile democratice si sa inhaitat inca din anii 90 cu cei care au transformat o tara bogata intr-o colonie fara industrie , legislatie, justitie etc. Venirea Crinisorului la putere ar fi cea mai grava greseala ,
corect : nasol e sa fi reales cu peste 50% si dupa numai 1an sa ajungi la 10-11% ....asta da decadere si-i "misto " !
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 10:44
De la: gabigabi, la data 2011-04-03 08:41:50De la: Silver9AM, la data 2011-04-02 20:51:31De la: corcodel, la data 2011-04-02 20:29:38De la: gabigabi, la data 2011-04-01 18:21:24 eu nu stiu cum de'ati ajuns voi de la lupta pe idei , la care-i mai corcodel,mai purcel, cioara si a.s.m.d ! hai, reveniti-va ! ati vazut sondajul dat ieri seara ? C. Antonescu are 45% incredere ! Daca prin absurd, acest bastard ajunge presedinte( nu prea are sanse), eu unul plec din tara. Asta ar lovitura fatala data democratiei romanesti ! Pe langa faptul ca este o NULITATE , este si lipsit de cel mai elementar bun simt . Acest partid (pnl) este vinovatul principal pentru instaurarea dictaturii mogulilor, el a girat regimul Iliescu, el a tradat idealurile democratice si sa inhaitat inca din anii 90 cu cei care au transformat o tara bogata intr-o colonie fara industrie , legislatie, justitie etc. Venirea Crinisorului la putere ar fi cea mai grava greseala ,
corect : nasol e sa fi reales cu peste 50% si dupa numai 1an sa ajungi la 10-11% ....asta da decadere si-i "misto " !
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 10:46
De la: gabigabi, la data 2011-04-03 08:41:50De la: Silver9AM, la data 2011-04-02 20:51:31De la: corcodel, la data 2011-04-02 20:29:38De la: gabigabi, la data 2011-04-01 18:21:24 eu nu stiu cum de'ati ajuns voi de la lupta pe idei , la care-i mai corcodel,mai purcel, cioara si a.s.m.d ! hai, reveniti-va ! ati vazut sondajul dat ieri seara ? C. Antonescu are 45% incredere ! Daca prin absurd, acest bastard ajunge presedinte( nu prea are sanse), eu unul plec din tara. Asta ar lovitura fatala data democratiei romanesti ! Pe langa faptul ca este o NULITATE , este si lipsit de cel mai elementar bun simt . Acest partid (pnl) este vinovatul principal pentru instaurarea dictaturii mogulilor, el a girat regimul Iliescu, el a tradat idealurile democratice si sa inhaitat inca din anii 90 cu cei care au transformat o tara bogata intr-o colonie fara industrie , legislatie, justitie etc. Venirea Crinisorului la putere ar fi cea mai grava greseala ,
NU ,NASOL E SA TOPAI CA PROSTU PE PODIUM SI SA'TI UMILESTI SI PE ~MIHAELA DRAGOSTEA MEA~ SI SA TE MAI PUPI PE GINGII SI CU ANTONESCU........ASTA NUMESC EU NASOL...............
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 10:51
De la: vasile_vali, la data 2011-04-03 08:18:03De la: Silver9AM, la data 2011-04-01 20:42:57De la: vasile_vali, la data 2011-03-31 22:05:15De la: corcodel, la data 2011-03-31 21:49:26De la: vasile_vali, la data 2011-03-31 19:24:17De la: corcodel, la data 2011-03-30 21:44:28De la: Silver9AM, la data 2011-03-27 17:47:03De la: corcodel, la data 2011-03-27 17:21:00De la: vasile_vali, la data 2011-03-25 22:52:07De la: corcodel, la data 2011-03-25 17:19:13De la: vasile_vali, la data 2011-03-21 20:05:45De la: corcodel, la data 2011-03-21 16:14:31De la: vasile_vali, la data 2011-03-20 21:36:34De la: gabigabi, la data 2011-03-20 09:59:03vezi tu @796 cum se obisnuieste omul cu de toate, inclusiv cu mirosul de PESTE STRICAT si de unde topicul asta era un "cimp de lupta" efervescent , abia de mai scrie cite cineva, ceva ? si asta-i cel mai mare rau ce ni se poate intimpla : sa moara Speranta intr-o viata normala !
Stimata doamna, nu prea sunt persoane cu care sa poti dialoga civilizat. Asta este si scopul pedelacheilor: sa se resemneze lumea, sa se intoarca in mica Romanie a fiecaruia si sa accepte fara cracnire imbecilitatile basecsului si trompetelor sale!
Sper sa nu se intaple asta si, cel putin in ceea ce ma priveste, voi "stinge lumina" ultimul ...
"NIHIL SINE DEO!" Asa sa faci......dar nu uita ca ai restante la plata energiei electrice si-ti taie alimentarea .........!
Mai croncanesti pe aici, madam_tupeu? Unde ti'e partidu' ala cu care ne tot amenintai, unde ti'e pntkkdeul? Cum, iar ati ratat startul? Ba corcodik, cand iti ziceam ca o sa dai gres, croncaneai nu's ce mascari...Vezi ca toarrasii tai tarranoi is acus pe la DDTV=parrtidu'_popoului, ti'au tras tzeapa cum se zice si tare mai rad de tine si de maimutarelile tale...!!!
Pacat de PNT-cd-ul Seniorului, ca a ajuns pe mana unora ca tine, niste tristi remorcati de pedelachei in PPE!!!
Hai, ushi in cotetz, in cotetzul corcodeilor looseri!
"NIHIL SINE DEO!" Tot fraierici ai ramas? Credeam ca ti-ai mai deratizat neuronii , dar din pacate ...............tot TU esti, adica ...un taran necioplit. Daca intradevar ai urmari viata politica autohtona si nu doar ce face rau Pdl si ce nu face Pnl , poate ai fi observat ca a aparut un partid pe scena politica, altul in afara Partidului ,,Popoului.''.... Dar ce sa-i cer unui ......taran fraier???
Ba, aviarule, nu ma intereseaza looserii, alias stolurile de korkodei aparute ca sa dispara! Astea's bancuri de'ale tale -de viitor asistat social- cred printre ultimele!
Cat despre taran, poate c'oi fi si nu ma dezic de radacinile mele, insa tu-o biata pasare murdara de zoaie pupinbasiste- esti un fel de tzaranoi, nici orasean, nici taran, adik esti un korkodel, pasare de balta=smarc/zoaie!
Hai, pa si succesuri in afaceri, ca in politichie ai atins Nirvana: ai prins "pestele" fara oase al basecsului!
"NIHIL SINE DEO!" OARE CE PRETENTII MAI POT AVEA DE LA UN REPREZENTANT AL RASEI ,,CREOLE''??? DA FUGUTA SI TE SPALA ....PENTRU CA MISOSI GROAZNIC A GAZ...............GATA A VENIT PRIMAVARA SI TE POTI INMUIA LA DUNARE!!!
ASTA PUTE'A DIHOR AFLAT IN PUTREFACTIE........SPURCA DUNAREA,O POLUIAZA MAI CEVA DECAT REACTORUL DEFECT DIN JAPONIA......CREZI CA REZISTA PESTII DIN DUNARE PE O RAZA DE CATEVA SUTE DE KM........??? Reuseste el sa ,,polueze'' forumul , dar Dunarea??? Cu din astia a fost creata democratia originala si sunt tare multi. Pacat de tara care mai are inca zone populate cu reprezentanti ai speciei de neanderhal.
Iar ai corcodit ceva, iar ti'a cazut ceva portocaloi din plisk, deh, pasare coprofaga neatenta! Ba, aviarule, pacat ca nu v'a dezinfectat cu furadan fluturu' vostru aviar, de fiecare data cand apareti voi, astia demokkati, pute a vidanja modroganiana ceva de speriat!
Hai, guitza la vacanta mare/mugur@leana, guitza cantecul corcodeilor looseri!
"NIHIL SINE DEO!" Da fuguta la Dunare, ia cu tine si un pachet de soda , spalate bine si pe urma stam de vorba!
Sa vb cu tine? Cum sa vb eu cu o pasare, doar n'am dat in "mintea" unei pasari_aviare?!
PS: La a ta SPM {Scoala de Pasari Murdare} nu se preda romana? Si, daca prin absurd se preda, gramatica e inclusa in programa?
"NIHIL SINE DEO!"
ACU SA NU CONTRAZICI ZOOLOGIA........CIOARA NU E PASARE ? DA CE TE CREZI TU MAI CIOROI IMPUTIT ? AI VENIT SI TU DE PE MALUL DUNARII SI NU MAI STII LIMBA .......PASAREASCA ? MAI CIOARA,DACA VREI SA TE DAI BOU,NU PREA MERGE TU AI STATUT DE CIOARA SI GATA..........NU'TI PLACE NU ZBURA CAND TRANVERSEZI DUNAREA.......ASA PE LA MIJLOC.........
Ba, miresik, la tine -la bordelul portokaloi- nu se studiaza romana? Ba, de unde va alege basecsu atat de prosti,agramato? Ba, analfabeto, in ce limba se spune "tranversezi", in limba cu care iti faci tu munca de jos=blow-job?
"NIHIL SINE DEO!"
CIOARA,CU TINE TREBUIE SA FOLOSESTI CUVINTE PE INTELESUL TAU,DE ALTFEL LA CUM DISTORSIONEZI TU VOCABULARUL LIMBII ROMANE,MAI CA'TI TREBUIE TRANSLATOR.........DIN PASAREASCA IN ROMANA...........HAI ZBARRRRRRR PE ALTA CRACA
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 10:53
De la: Silver9AM, la data 2011-04-03 10:46:59De la: gabigabi, la data 2011-04-03 08:41:50De la: Silver9AM, la data 2011-04-02 20:51:31De la: corcodel, la data 2011-04-02 20:29:38De la: gabigabi, la data 2011-04-01 18:21:24 eu nu stiu cum de'ati ajuns voi de la lupta pe idei , la care-i mai corcodel,mai purcel, cioara si a.s.m.d ! hai, reveniti-va ! ati vazut sondajul dat ieri seara ? C. Antonescu are 45% incredere ! Daca prin absurd, acest bastard ajunge presedinte( nu prea are sanse), eu unul plec din tara. Asta ar lovitura fatala data democratiei romanesti ! Pe langa faptul ca este o NULITATE , este si lipsit de cel mai elementar bun simt . Acest partid (pnl) este vinovatul principal pentru instaurarea dictaturii mogulilor, el a girat regimul Iliescu, el a tradat idealurile democratice si sa inhaitat inca din anii 90 cu cei care au transformat o tara bogata intr-o colonie fara industrie , legislatie, justitie etc. Venirea Crinisorului la putere ar fi cea mai grava greseala ,
NU ,NASOL E SA TOPAI CA PROSTU PE PODIUM SI SA'TI UMILESTI SI PE ~MIHAELA DRAGOSTEA MEA~ SI SA TE MAI PUPI PE GINGII SI CU ANTONESCU........ASTA NUMESC EU NASOL...............
lasa gingiile ...tu ai zis despre DECADEREA misto pe care o VA AVEA ( undeva in viitor, ca asa presupui tu ), Antonescu si eu ti-am atras atentia ca al tau deja e un DECAZUT !
|
Fosta membra 9am.ro
4841 mesaje
|
Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 11:09
De la: vasile_vali, la data 2011-04-03 08:22:50De la: Black_Friday, la data 2011-04-01 21:56:07De la: broscuta_super_verde, la data 2011-03-30 18:36:50De la: vasile_vali, la data 2011-03-24 22:26:56De la: broscuta_super_verde, la data 2011-03-23 11:35:03De la: vasile_vali, la data 2011-03-15 14:21:28De la: vaneamarin, la data 2011-03-15 08:12:35Din cauza unor probleme personale, ma vad nevoit sa va spun LA REVEDERE pentru ceva timp. Cum nu sunt Caracatita Paul ,nu stiu cat timp imi va lua sa imi rezolv aceste probleme sau macar sa trec peste ele...Oricum,sa ne vedem sanatosi ,voiosi si fericiti . .Vorba englezilor,"see you when I see you".
"NIHIL SINE DEO!"
"NIHIL SINE DEO!"
La cat esti de bou, ai modificat postarea Broscutzei, vako! Si nu am vazut ca macar sa'i ceri scuze, deh, nici nu e de mirare la un feckhal ca tine!
"NIHIL SINE DEO!"
Ciordiles, a draq bautura asta! Ai grija cu mitilicul ca iti afecteaza vederea! Unde puii mei ai vazut ca am modificat eu ceva?
|
Fosta membra 9am.ro
4841 mesaje
|
Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 11:16
Sondaje! Dupa sondaje, intotdeauna au castigat PSD si PNL, iar la final a iesit Basescu!
Si la ce mai foloseste sondajul in cazul lui Basescu, pentru ca oricum nu mai candideaza?
Iar despre cum arata Antonescu in sondaje, citeste ce spune unul din coalitia anti-Basescu:
Manipularea populaþiei prin sondaje de opinie va atinge în urmãtorii 2 ani cote inimaginabile. De la începutul acestui an opinia publicã a fost bombardatã, cel puþin o datã pe lunã, cu cîte un sondaj de opinie în care atît Opoziþia, cît ºi Puterea încearcã sã acrediteze ideea cã singura ºansã a ieºirii României din crizã sînt unii, sau ceilalþi. În acest context, trebuie privitã ºi ultima fãcãturã numitã sondaj, datã publicitãþii ca fiind un produs al unui aºa-zis Grup de Studii Socio-Comportamentale Avangarde, în fapt un SRL, creat în 2004 la comanda PNL, pentru a susþine mediatic defuncta Alianþã DA – acea combinaþie letalã dintre liberali ºi pediºti, care a adus în România, prin minciunã ºi manipulare, ciuma portocalie, iar pe Traian Bãsescu în scaunul de la Cotroceni. Acesta SRL de bucãtãrie, cu sediul social într-un apartament din cartierul Titan, din Bucureºti, care în 2004 îl dãdea pe Traian Bãsescu cîºtigãtor al prezidenþialelor din primul tur, acum a fost reînviat, scopul fiind acela de a întregi corul lãudãtorilor care vor sã acrediteze ideea cã paiaþa Crin Antonescu este deja preºedinte al României, fãrã a mai fi eventual nevoie sã treacã prin furcile caudine ale examenului electoral, doar cã populaþia nu a aflat. Despre aberaþiile numite „rezultate ale sondajului“, difuzat în urmã cu douã zile de Avangarde, nu are rost nici mãcar sã comentãm, pentru cã ele nu au nici o legãturã cu realitatea. Astfel de firme ºi firmuliþe (unele de unicã folosinþã, precum seringile drogaþilor) vor mai apãrea în perioada urmãtoare, pentru cã, din informaþiile noastre, fac parte din strategia electoralã personalã a lui Crin Antonescu, care, de cînd a ajuns în atenþia mass-media, nu suportã apariþia în presã a unui sondaj de opinie în care el sã nu se afle în capul listei. Un astfel de grup este Avangarde, condus ºi dirijat de un neica-nimeni din punct de vedere sociologic, pe numele sãu Vladimir Ionaº, care mãnîncã banii baronilor PNL, scoþînd, efectiv, din maþe niºte pretinse cercetãri privind opþiunile electorale. Sursele noastre ne-au dezvãluit cã aceºtia au semnat un contract chiar cu Alianþa de Centru Dreapta, dintre liberali ºi conservatori, în valoare de 1.200.000 de euro, bani în schimbul cãrora vor trebui în urmãtorii 2 ani sã livreze 12 astfel de cercetãri de piaþã, a cãror concluzie va fi aceea cã Antonescu este cel mai frumos, cinstit, bun ºi deºtept, iar în subsidiar sã inoculeze populaþiei concluzia cã, fãrã ACD, PSD-ul ºi Victor Ponta nu ar reuºi sã îl batã pe Traian Bãsescu.
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 11:16
De la: gabigabi, la data 2011-04-03 10:53:18De la: Silver9AM, la data 2011-04-03 10:46:59De la: gabigabi, la data 2011-04-03 08:41:50De la: Silver9AM, la data 2011-04-02 20:51:31De la: corcodel, la data 2011-04-02 20:29:38De la: gabigabi, la data 2011-04-01 18:21:24 eu nu stiu cum de'ati ajuns voi de la lupta pe idei , la care-i mai corcodel,mai purcel, cioara si a.s.m.d ! hai, reveniti-va ! ati vazut sondajul dat ieri seara ? C. Antonescu are 45% incredere ! Daca prin absurd, acest bastard ajunge presedinte( nu prea are sanse), eu unul plec din tara. Asta ar lovitura fatala data democratiei romanesti ! Pe langa faptul ca este o NULITATE , este si lipsit de cel mai elementar bun simt . Acest partid (pnl) este vinovatul principal pentru instaurarea dictaturii mogulilor, el a girat regimul Iliescu, el a tradat idealurile democratice si sa inhaitat inca din anii 90 cu cei care au transformat o tara bogata intr-o colonie fara industrie , legislatie, justitie etc. Venirea Crinisorului la putere ar fi cea mai grava greseala ,
lasa gingiile ...tu ai zis despre DECADEREA misto pe care o VA AVEA ( undeva in viitor, ca asa presupui tu ), Antonescu si eu ti-am atras atentia ca al tau deja e un DECAZUT !
E DOAR PAREREA TA,SI TI`O RSPECT...........SI SA NU MA IEI IAR CU SONDAJELE TALE CA`MI STRICI ZIUA..........
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 11:29
De la: Black_Friday, la data 2011-04-03 11:16:03De la: gabigabi, la data 2011-04-03 08:41:50De la: Silver9AM, la data 2011-04-02 20:51:31De la: corcodel, la data 2011-04-02 20:29:38De la: gabigabi, la data 2011-04-01 18:21:24 eu nu stiu cum de'ati ajuns voi de la lupta pe idei , la care-i mai corcodel,mai purcel, cioara si a.s.m.d ! hai, reveniti-va ! ati vazut sondajul dat ieri seara ? C. Antonescu are 45% incredere ! Daca prin absurd, acest bastard ajunge presedinte( nu prea are sanse), eu unul plec din tara. Asta ar lovitura fatala data democratiei romanesti ! Pe langa faptul ca este o NULITATE , este si lipsit de cel mai elementar bun simt . Acest partid (pnl) este vinovatul principal pentru instaurarea dictaturii mogulilor, el a girat regimul Iliescu, el a tradat idealurile democratice si sa inhaitat inca din anii 90 cu cei care au transformat o tara bogata intr-o colonie fara industrie , legislatie, justitie etc. Venirea Crinisorului la putere ar fi cea mai grava greseala ,
Sondaje! Dupa sondaje, intotdeauna au castigat PSD si PNL, iar la final a iesit Basescu!
Si la ce mai foloseste sondajul in cazul lui Basescu, pentru ca oricum nu mai candideaza?
Iar despre cum arata Antonescu in sondaje, citeste ce spune unul din coalitia anti-Basescu:
Manipularea populaþiei prin sondaje de opinie va atinge în urmãtorii 2 ani cote inimaginabile. De la începutul acestui an opinia publicã a fost bombardatã, cel puþin o datã pe lunã, cu cîte un sondaj de opinie în care atît Opoziþia, cît ºi Puterea încearcã sã acrediteze ideea cã singura ºansã a ieºirii României din crizã sînt unii, sau ceilalþi. În acest context, trebuie privitã ºi ultima fãcãturã numitã sondaj, datã publicitãþii ca fiind un produs al unui aºa-zis Grup de Studii Socio-Comportamentale Avangarde, în fapt un SRL, creat în 2004 la comanda PNL, pentru a susþine mediatic defuncta Alianþã DA – acea combinaþie letalã dintre liberali ºi pediºti, care a adus în România, prin minciunã ºi manipulare, ciuma portocalie, iar pe Traian Bãsescu în scaunul de la Cotroceni. Acesta SRL de bucãtãrie, cu sediul social într-un apartament din cartierul Titan, din Bucureºti, care în 2004 îl dãdea pe Traian Bãsescu cîºtigãtor al prezidenþialelor din primul tur, acum a fost reînviat, scopul fiind acela de a întregi corul lãudãtorilor care vor sã acrediteze ideea cã paiaþa Crin Antonescu este deja preºedinte al României, fãrã a mai fi eventual nevoie sã treacã prin furcile caudine ale examenului electoral, doar cã populaþia nu a aflat. Despre aberaþiile numite „rezultate ale sondajului“, difuzat în urmã cu douã zile de Avangarde, nu are rost nici mãcar sã comentãm, pentru cã ele nu au nici o legãturã cu realitatea. Astfel de firme ºi firmuliþe (unele de unicã folosinþã, precum seringile drogaþilor) vor mai apãrea în perioada urmãtoare, pentru cã, din informaþiile noastre, fac parte din strategia electoralã personalã a lui Crin Antonescu, care, de cînd a ajuns în atenþia mass-media, nu suportã apariþia în presã a unui sondaj de opinie în care el sã nu se afle în capul listei. Un astfel de grup este Avangarde, condus ºi dirijat de un neica-nimeni din punct de vedere sociologic, pe numele sãu Vladimir Ionaº, care mãnîncã banii baronilor PNL, scoþînd, efectiv, din maþe niºte pretinse cercetãri privind opþiunile electorale. Sursele noastre ne-au dezvãluit cã aceºtia au semnat un contract chiar cu Alianþa de Centru Dreapta, dintre liberali ºi conservatori, în valoare de 1.200.000 de euro, bani în schimbul cãrora vor trebui în urmãtorii 2 ani sã livreze 12 astfel de cercetãri de piaþã, a cãror concluzie va fi aceea cã Antonescu este cel mai frumos, cinstit, bun ºi deºtept, iar în subsidiar sã inoculeze populaþiei concluzia cã, fãrã ACD, PSD-ul ºi Victor Ponta nu ar reuºi sã îl batã pe Traian Bãsescu.
uluitor ! si tu crezi in gogoasa asta ? ia mai citeste o data....dar atent , ce zice si o sa te-ntrebi cine-s "sursele noastre"  altele decit ale antibasistilor ?  mai sa fie !  si , in mod logic , niciunul din USL nu va folosi cuvintul "paiata" la adresa lui Antonescu, ptr. simplul motiva ca e cel ce Potenteaza aceasta alianta , tragind-o dupa el fix la fel cum a tras si Basescu Pd.ul dupa el !
|
Fosta membra 9am.ro
1431 mesaje
|
Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 13:08
|
Fosta membra 9am.ro
4841 mesaje
|
Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 14:05
De la: gabigabi, la data 2011-04-03 11:29:30De la: Black_Friday, la data 2011-04-03 11:16:03De la: gabigabi, la data 2011-04-03 08:41:50De la: Silver9AM, la data 2011-04-02 20:51:31De la: corcodel, la data 2011-04-02 20:29:38De la: gabigabi, la data 2011-04-01 18:21:24 eu nu stiu cum de'ati ajuns voi de la lupta pe idei , la care-i mai corcodel,mai purcel, cioara si a.s.m.d ! hai, reveniti-va ! ati vazut sondajul dat ieri seara ? C. Antonescu are 45% incredere ! Daca prin absurd, acest bastard ajunge presedinte( nu prea are sanse), eu unul plec din tara. Asta ar lovitura fatala data democratiei romanesti ! Pe langa faptul ca este o NULITATE , este si lipsit de cel mai elementar bun simt . Acest partid (pnl) este vinovatul principal pentru instaurarea dictaturii mogulilor, el a girat regimul Iliescu, el a tradat idealurile democratice si sa inhaitat inca din anii 90 cu cei care au transformat o tara bogata intr-o colonie fara industrie , legislatie, justitie etc. Venirea Crinisorului la putere ar fi cea mai grava greseala ,
uluitor ! si tu crezi in gogoasa asta ? ia mai citeste o data....dar atent , ce zice si o sa te-ntrebi cine-s "sursele noastre" altele decit ale antibasistilor ? mai sa fie ! si , in mod logic , niciunul din USL nu va folosi cuvintul "paiata" la adresa lui Antonescu, ptr. simplul motiva ca e cel ce Potenteaza aceasta alianta , tragind-o dupa el fix la fel cum a tras si Basescu Pd.ul dupa el !
Articolul a aparut in ziarul Tricolorul, patronat de VC Tudor, cel aliat cu PSD-ul, iar PSD-ul este aliat cu PNL in USL, deci se cheama ca sunteti cumva cumetrii cu VC Tudor.
Nu stiu ce potenteaza sau ce taraste dupa el Chiul Antenescu, ideea este ca nu ar trebui sa mai vindeti pielea ursului din padure si sa asteptati sa va vedeti podoaba la Cotroceni. Multa cerneala a curs si multe sondaje ii dadeau castigatori pe Nastase, Geoana sau Crin si pina la urma iesea din urne Traian Basescu.
Iar cele 45 de procente din optiunea electoratului mi se par cam trase de par, pentru ca am avut de doua ori dovada vie a sustinerii de care se bucura chiulangiul, cand a depus motiuni de cenzura si a chemat lumea in strada sa faca presiune asupra votantilor din Parlament si de fiecare data a iesit un mare fas! Pai unde sunt cei 45% care si maine l-ar vota? Si daca veneau 10%, ar fi fost o mare harmalaie in jurul Parlamentului!
Asa ca nu mai puneti boii (chiar ca li se potriveste!) in fata carutei!
|
Fosta membra 9am.ro
996 mesaje
|
Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 18:10
corect : nasol e sa fi reales cu peste 50% si dupa numai 1an sa ajungi la 10-11% ....asta da decadere si-i "misto " !  Intr-o tara in care se fura ca in codru, cu o economie la pamant( datorata tocmai celor pe care mataluta ii susti) cu un nivel de coruptie ridicat ( datorat tocmai celor pe care mataluta ii susti) cu un deficit urias la sfarsitul mandatului guvernului Tericeanu, cum puteam trai mai bine? Oare intr-o perioada de criza se traieste mai bine decat atunci cand DUDUIA economia dar buzunarele noastre erau tot goale? Daca ati avea un pic de sinceritate , cred ca ati accepta faptul ca nu se putea altfel. Priviti in jurul tarii si va veti convinge ca peste tot nivelul de trai a scazut. De ce guvernarea Tericeanu nu a pregatit tara pentru intrarea in criza? Ei au stiut sa lase tara leftera si cu un deficit URIAS, asta au stiut sa faca idolii dumneavoastra.
|
Fosta membra 9am.ro
996 mesaje
|
Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 18:13
STAI LINISTIT,NU TOTI BASTARZII ISTORIEI AJUNG LA UN NIVEL ASA DE INALT ........EL DEJA SI'A SUPRASOLICITAT NOROCUL.......SA VEZI DECADEREA,ASTA O SA FIE MISTO !!!!!!  Stau linistit. Doamne daca ar durea prostia ce vuiet ar fi in acesta tara !
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 18:24
De la: Black_Friday, la data 2011-04-03 14:05:54De la: gabigabi, la data 2011-04-03 11:29:30De la: Black_Friday, la data 2011-04-03 11:16:03De la: gabigabi, la data 2011-04-03 08:41:50De la: Silver9AM, la data 2011-04-02 20:51:31De la: corcodel, la data 2011-04-02 20:29:38De la: gabigabi, la data 2011-04-01 18:21:24 eu nu stiu cum de'ati ajuns voi de la lupta pe idei , la care-i mai corcodel,mai purcel, cioara si a.s.m.d ! hai, reveniti-va ! ati vazut sondajul dat ieri seara ? C. Antonescu are 45% incredere ! Daca prin absurd, acest bastard ajunge presedinte( nu prea are sanse), eu unul plec din tara. Asta ar lovitura fatala data democratiei romanesti ! Pe langa faptul ca este o NULITATE , este si lipsit de cel mai elementar bun simt . Acest partid (pnl) este vinovatul principal pentru instaurarea dictaturii mogulilor, el a girat regimul Iliescu, el a tradat idealurile democratice si sa inhaitat inca din anii 90 cu cei care au transformat o tara bogata intr-o colonie fara industrie , legislatie, justitie etc. Venirea Crinisorului la putere ar fi cea mai grava greseala ,
uluitor ! si tu crezi in gogoasa asta ? ia mai citeste o data....dar atent , ce zice si o sa te-ntrebi cine-s "sursele noastre" altele decit ale antibasistilor ? mai sa fie ! si , in mod logic , niciunul din USL nu va folosi cuvintul "paiata" la adresa lui Antonescu, ptr. simplul motiva ca e cel ce Potenteaza aceasta alianta , tragind-o dupa el fix la fel cum a tras si Basescu Pd.ul dupa el !
Articolul a aparut in ziarul Tricolorul, patronat de VC Tudor, cel aliat cu PSD-ul, iar PSD-ul este aliat cu PNL in USL, deci se cheama ca sunteti cumva cumetrii cu VC Tudor.
Nu stiu ce potenteaza sau ce taraste dupa el Chiul Antenescu, ideea este ca nu ar trebui sa mai vindeti pielea ursului din padure si sa asteptati sa va vedeti podoaba la Cotroceni. Multa cerneala a curs si multe sondaje ii dadeau castigatori pe Nastase, Geoana sau Crin si pina la urma iesea din urne Traian Basescu.
Iar cele 45 de procente din optiunea electoratului mi se par cam trase de par, pentru ca am avut de doua ori dovada vie a sustinerii de care se bucura chiulangiul, cand a depus motiuni de cenzura si a chemat lumea in strada sa faca presiune asupra votantilor din Parlament si de fiecare data a iesit un mare fas! Pai unde sunt cei 45% care si maine l-ar vota? Si daca veneau 10%, ar fi fost o mare harmalaie in jurul Parlamentului!
Asa ca nu mai puneti boii (chiar ca li se potriveste!) in fata carutei!
de unde ai scos-o p'asta cu Vadim si USL ? ca se-nvirteste si el pe linga ei, e alta chestie ! mai curind cred ca va face o alianta cu PNG lu' nea Jiji ,cu PNCD vechea iubire a lui Corcodel si, eventual cu noua lui iubire Partidul Verde al lui Mugur- Vacanta Mare !
cit despre exit-poolul dela ora 21 - asa-i , cistigatorul alegerilor din Ro a fost M. Geoana .....UZURPATORUL ne-a Ciuruit , FURIND voturi cu 1/ secunda ! ....recunoscator baiatul, nu zic nu : l-a facut Min. de externe, iar pe omul cu pixeli albastri, Min. invatamintului ....frumos , elegant, moral si in directia Reformarii Statului ! bravos Romanico, halal sa-ti fie !
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 18:32
De la: corcodel, la data 2011-04-03 18:13:06De la: Silver9AM, la data 2011-04-02 20:51:31De la: corcodel, la data 2011-04-02 20:29:38De la: gabigabi, la data 2011-04-01 18:21:24 eu nu stiu cum de'ati ajuns voi de la lupta pe idei , la care-i mai corcodel,mai purcel, cioara si a.s.m.d ! hai, reveniti-va ! ati vazut sondajul dat ieri seara ? C. Antonescu are 45% incredere ! Daca prin absurd, acest bastard ajunge presedinte( nu prea are sanse), eu unul plec din tara. Asta ar lovitura fatala data democratiei romanesti ! Pe langa faptul ca este o NULITATE , este si lipsit de cel mai elementar bun simt . Acest partid (pnl) este vinovatul principal pentru instaurarea dictaturii mogulilor, el a girat regimul Iliescu, el a tradat idealurile democratice si sa inhaitat inca din anii 90 cu cei care au transformat o tara bogata intr-o colonie fara industrie , legislatie, justitie etc. Venirea Crinisorului la putere ar fi cea mai grava greseala ,
STAI LINISTIT,NU TOTI BASTARZII ISTORIEI AJUNG LA UN NIVEL ASA DE INALT ........EL DEJA SI'A SUPRASOLICITAT NOROCUL.......SA VEZI DECADEREA,ASTA O SA FIE MISTO !!!!!! Stau linistit. Doamne daca ar durea prostia ce vuiet ar fi in acesta tara !
aaaa, m-am lamurit acus' ! nu stiam ce vuiet sinistru venea dinspre parcul ala in care TU cel neimplicat in politica, dadeai sarmale moca la standul Pd. ului !
P.S. o tineti langa cu formule voastre basiste ; dar ce crezi ca a vrut sa spuna dl. Franks- FMI - cind a zis ca Daca boc si guvernul VOR PUNE in practica un program de relansare si- l vor aplica, corect, ABIA in 3-4 ani se VA AJUNGE iar la nivelul de bine al lui 2007-2008 ? de ce crezi ca se lauda bas' al tau , in campania electorala , cu acelasi bine al acelorasi ani ? degeaba ? neeee, nenica , ci ptr. ca a fost o realitate pe care din INCOMPETENTA ati transformat-o intr-un cosmar !
|
9am049573
976 mesaje
|
Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 20:39
In anul 2005 cind gorunul lui Horea de la Tebea a cazut in urma unei furtuni, motii spuneau ca e semn rau pentru tara. Asta nu i-a impidicat sa-l trimita pe boc la Bucuresti ca sa bea apa din Dambovita?
Sub acel gorun era si mormintul lui Avram Iancu. A fost plantat apoi un al gorun.
A trebuit sa vina si Octavian Paler sa spuna (intrebat de Cristoiu) ca o tara condusa de base si boc nu e decit o comedie grotesca, si spera el la acel moment sa nu o apuce.
In 2009 5,7 milioane de romani au votat cu base. Acum citeva milioane dintre ei nu recunosc ce au votat atunci. Sper ca pentru ei mesajul cu iesitul din recesiune al economiei e o veste mult mai buna decit inchiderea a peste 80 de spitale.
Interesant e ca in Bucuresti, spitalul Caritas era un spital unde nu era nevoie sa te duci cu medicamente de acasa si primea toate cazurile social-medicale pe care celelalte spitale le refuzau. Singurul lui pacat e ca e situat in sectorul 3 inca patronat de Lachita.
Era un turturel incintat de Wikileaks. Pentru mine stenogramele 2007-2010 nu au adus nimic nou, au confirmat ceea ce stiam si ce credeam despre base al pupincuristilor orange. E o rima in fata americanilor, alcolist si afemeiat, fara nici un fel de viziune. Nu e interestat de lupta impotriva coruptiei ci foloseste niste dosare ca sa-i ameninte pe ceilalti.
Aceleasi lucruri stiute si despre guvernul incompetent al Romaniei.
Singura noutate e poate faptul ca Ritzi e bagata intre amantele lui base.
Totusi, de ce base s-a grabit sa ne asigure cind nu sunt probleme la Cernavoda cind nemtii s-au plins la CSAT de anul trecut de faptul ca baietii destepti de la centrala nucleara au trisat la licitatii tocmai la cumpararea elementelor de siguranta pentru miezul reactoarelor?
Doar pentru faptul ca Nuclear-electrica i-a sponsorizat campania?
Pentru orangisti: ceva amatori pentru azilul de la Cernavoda?!
Cea mai amuzanta stire legata de acesta centrala mi se pare cea referitoare la intentia guvernului boc de a porni constructia la reactorul nr. 3 cu firme romanesti!
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
CIPRIOTU
1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc
|
Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 23:20
De la: 9am049573, la data 2011-04-03 20:39:53In anul 2005 cind gorunul lui Horea de la Tebea a cazut in urma unei furtuni, motii spuneau ca e semn rau pentru tara. Asta nu i-a impidicat sa-l trimita pe boc la Bucuresti ca sa bea apa din Dambovita?
Sub acel gorun era si mormintul lui Avram Iancu. A fost plantat apoi un al gorun.
A trebuit sa vina si Octavian Paler sa spuna (intrebat de Cristoiu) ca o tara condusa de base si boc nu e decit o comedie grotesca, si spera el la acel moment sa nu o apuce.
In 2009 5,7 milioane de romani au votat cu base. Acum citeva milioane dintre ei nu recunosc ce au votat atunci. Sper ca pentru ei mesajul cu iesitul din recesiune al economiei e o veste mult mai buna decit inchiderea a peste 80 de spitale.
Interesant e ca in Bucuresti, spitalul Caritas era un spital unde nu era nevoie sa te duci cu medicamente de acasa si primea toate cazurile social-medicale pe care celelalte spitale le refuzau. Singurul lui pacat e ca e situat in sectorul 3 inca patronat de Lachita.
Era un turturel incintat de Wikileaks. Pentru mine stenogramele 2007-2010 nu au adus nimic nou, au confirmat ceea ce stiam si ce credeam despre base al pupincuristilor orange. E o rima in fata americanilor, alcolist si afemeiat, fara nici un fel de viziune. Nu e interestat de lupta impotriva coruptiei ci foloseste niste dosare ca sa-i ameninte pe ceilalti.
Totusi, de ce base s-a grabit sa ne asigure cind nu sunt probleme la Cernavoda cind nemtii s-au plins la CSAT de anul trecut de faptul ca baietii destepti de la centrala nucleara au trisat la licitatii tocmai la cumpararea elementelor de siguranta pentru miezul reactoarelor?
Cea mai amuzanta stire legata de acesta centrala mi se pare cea referitoare la intentia guvernului boc de a porni constructia la reactorul nr. 3 cu firme romanesti!
CINE A NUMARAT VOTURILE?BIDEANU,ANASTASOAIA?MAI DEGRABA S-AU VOTAT SINGURI ADICA AU ORGANIZAT EXCURSII IN ACEA SAPTAMANA CU 400 DE AUTOBUZE SI MICROBUZE IN TOATA TARA,EXCURSII IN CIRCUIT ,PRIN ORASE,COMUNE SI VA DATI SEAMA CE AU VIZITAT,GARI,SCOLI
|
Fosta membra 9am.ro
754 mesaje
Oras: Constanta
|
Postat pe: 4 Aprilie 2011, ora 08:02
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 4 Aprilie 2011, ora 10:55
De la: 9am049573, la data 2011-04-03 20:39:53In anul 2005 cind gorunul lui Horea de la Tebea a cazut in urma unei furtuni, motii spuneau ca e semn rau pentru tara. Asta nu i-a impidicat sa-l trimita pe boc la Bucuresti ca sa bea apa din Dambovita?
stii ce ma intriga in povestea asta cu spitalele ? faptul ca ele nu dau in judecata ministerul si pe don ministru ptr. ilegalitatea deciziei de a fi inchise ! devreme ce ele NUmai sunt in custodia ministerului ,ci a adm. locale, CU CE DREPT LEGAL da asemenea ordine?
si doi: spitalul Caritas ! i-am auzit explicatia lui Oprescu in legatura cu el ,ca a trebuit retrocedat comunitatii evreiesti caruia i-a apartinut ! dar TOT SPITAL era si atunci !
|
Tramp
9944 mesaje
|
Postat pe: 4 Aprilie 2011, ora 13:33
De la: gabigabi, la data 2011-04-04 10:55:14De la: 9am049573, la data 2011-04-03 20:39:53In anul 2005 cind gorunul lui Horea de la Tebea a cazut in urma unei furtuni, motii spuneau ca e semn rau pentru tara. Asta nu i-a impidicat sa-l trimita pe boc la Bucuresti ca sa bea apa din Dambovita?
stii ce ma intriga in povestea asta cu spitalele ? faptul ca ele nu dau in judecata ministerul si pe don ministru ptr. ilegalitatea deciziei de a fi inchise ! devreme ce ele NUmai sunt in custodia ministerului ,ci a adm. locale, CU CE DREPT LEGAL da asemenea ordine?
si doi: spitalul Caritas ! i-am auzit explicatia lui Oprescu in legatura cu el ,ca a trebuit retrocedat comunitatii evreiesti caruia i-a apartinut ! dar TOT SPITAL era si atunci !
pANA IN '89 S-AU CONSTRUIT ,orase intregi ,s-a dezvoltat industria ,s-a dezvoltat agricultura ,cercetarea in multe domenii,s-au costruit spitale,policlinici ,s-au construit scoli,s-au facut drumuri,s-au facut canale navigabile,s-a pus baza pe celula de baza(familia),atatea s-au facut cu munca parintilor ,fratilor nostri , munca pe care acum o blamam ca a facut-o comunustii!
Mare greseala sa ne batem joc de munca ,bunicilor,parintilor nostri!In 20 de ani s-a distrus ROMANIA si am ajuns cersetori!MUNTII NOSTRII,AUR POArta,iara noi cersim din poarta-n poarta!
Rusine generatiei de (POLITICIENI)CARE NU AU NICI IN CLIN ,NICI MIN MANECA CU ADEVARATA POLITICA!VEZI GENERATIA DE AUR A POLITICII ROMANESTI ,care a fost rapusa miseleste de LEGIONARi!
|
|
|