Info
x
Basescu
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2011, ora 15:33
De la: gabigabi, la data 2011-01-24 15:22:59mai minunatilor, amindoi : Silviu si Adi ! Te poti astepta de la orice de la basescu!!! Asa cum vrea sa reformeze Romania impotriva vointei romanilor, asa se poate orice!!!!!!!!!!! |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2011, ora 16:08
Da aceea ca avem nevoie de scoala cum ai zis la Focsani, de aceea inchizi scolile Romaniei nelegitimul basescu???? Cum mai poti minti in halul asta ordinarule si nerusinatule??????
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am243736 2704 mesaje Membru din: 19/11/2010 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2011, ora 16:29
De la: racukoto, la data 2011-01-21 23:34:46Nu stiu ce dracu are net-ul meu, ca e mai melc ca melcu, sau mai stii, revine traba cu.......cenzura ? asa cum am mai spus, iti trebuie un pic de odihna la neuron, altfel incurci sula cu prefectura... |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2011, ora 16:37
De la: 9am244971, la data 2011-01-21 20:30:44Nu e doar uriasul salariul , 500 - 700 de lei, altminteri cu valoare de hartie igienica folosita ! ai dreptate, salariile sunt mici, numai ca nu acesti oameni fac greva, fac tot cei de la stat, care au salariile duble... iar pentru salariile mici din sistemul privat nu este vinovat basescu sau boc, ar fi bine ca lumea sa inteleaga acest lucru... la final, o singura intrebare: se traieste mai bine din ajutorul social sau somaj? stiti cumva si de unde provin acei bani, ca sunt multi prosti care muncesc pe astfel de salarii ca sa mai duca in spate niste JMEKERI? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2011, ora 16:41
De la: 9am178165, la data 2011-01-24 15:33:51De la: gabigabi, la data 2011-01-24 15:22:59mai minunatilor, amindoi : Silviu si Adi ! vorbeste in numele tau, oricum nu te intelege nimeni si nici nu reprezinti poporul... pana una, alta, basescu reprezinta poporul iar reformarea romaniei este dorita de majoritate... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Ianuarie 2011, ora 17:17
De la: gabigabi, la data 2011-01-24 15:22:59mai minunatilor, amindoi : Silviu si Adi ! Ce faci, mamaita, ai luat-o prin balarii ? Te-ai prostit de tot ? Altceva n-ai gasit sa spui despre ce am postat eu decat tampeniile astea ... Ai cosmaruri cu Basescu, nu mai ai in cap nimic altceva. Ia, sa nu te mai uiti la televizor doua saptamani ! Pai ce dezbatere e asta ? Nu spui despre fanteziile tale ca despre ceva real ... Mamaita, ce faci, ti-e rau ? Ai halucinatii ? Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2011, ora 17:17
De la: 9am243736, la data 2011-01-24 16:41:06De la: 9am178165, la data 2011-01-24 15:33:51De la: gabigabi, la data 2011-01-24 15:22:59mai minunatilor, amindoi : Silviu si Adi ! esti sigur ?
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2011, ora 17:24
De la: racukoto, la data 2011-01-24 15:33:04De la: gabigabi, la data 2011-01-24 15:22:59mai minunatilor, amindoi : Silviu si Adi ! Mama ce ne-ai spart .... Sunt varza dupa fluieraturile de la Iasi. Vai, vai, vai ... ce tragedie ingrozitoare ... Dintr-o adunare de vreo mie de oameni, cateva sute de pensionari militari adusi cu autobuzele special pentru a face scandal, au huiduit. Asta era .... poporul ! Restul cetatenilor, vreo cateva zeci de mii erau la ... munca ... Mor de curiozitate sa vad ce-o sa ne spui cand o sa te linistesti din starea de euforie care te-a cuprins ... NIci n-o sa pot dormi de grija marilor dezvaluiri. Mai Rakukoto, de ce nu postezi tu pe forumul cu idioti ? Te-ai incadra mai bine in peisaj ... Ai face fata ... Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
|
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2011, ora 17:26
De la: Silviu, la data 2011-01-24 17:17:31De la: gabigabi, la data 2011-01-24 15:22:59mai minunatilor, amindoi : Silviu si Adi ! eiii, m-ai dezamagit ! nu esti atit de finesss, cum te-am crezut ! pe ce chestie vii tu si hotarasti ca pensiile ,unele de acum 20 ani, trebuiesc recalculate altfel si modificate sau anulate ....dupa care criterii ? dupa aceleasi criterii ca-n exemplulu meu : aberant, dar asa vrea Basescu ! asta-i singurul criteriu de apreciere ! si, legea asta, 119 , spune ca daca din recalculare iese o pensie mai mica, ramine-n plata cea veche ....dar cea mai mare ILEGALITATE este cea cu reotroactivitatea ! |
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2011, ora 17:38
Intr-un stat de drept legile sunt respectate si NU SE APLICA RETROACTIV iar hotararile instantelor de judecata ramase definitive SE RESPECTA.
Motivatia Inaltei Curti de casatie si Justitie: pensiile militare nu pot fi recalculate, HG 735 produce efecte erga omnes Inalta Curte de Casatie si Justitie arata, in motivarea deciziei prin care a ramas definitiva suspendarea Hotararii Guvernului 735/2010 privind recalcularea pensiei, ca aceasta decizie este opozabila tuturor pensionarilor militari, politisti si functionari publici din sistemul penitenciarelor si nu doar pentru partile din proces. "H.G. nr. 735 din 21.07.2010 produce efecte erga omnes, cu alte cuvinte, se refera la toate persoanele aflate sub incidenta sa: fostii militari, politisti, functionari publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciarelor, pentru care se dispune recalcularea pensiilor", spun magistratii ICCJ. Judecatorii instantei supreme precizeaza, in motivarea deciziei luate la inceputul lunii ianuarie, ca, in mod indiscutabil, H.G. 735 din 21.07.2010 este un act administrativ unilateral cu caracter normativ si ca, potrivit legii contenciosului-administrativ, instanta poate dispune suspendarea unui act administrativ, pana la solutionarea definitiva a cererii de anulare a acestuia. De asemenea, magistratii sustin ca hotararea prin care s-a suspendat actul administrativ este executorie de drept de la momentul pronuntarii sale, iar recursul declarat de Guvern nu suspenda executarea. "Hotararea prin care se pronunta suspendarea este executorie de drept, iar recursul nu este suspensiv de executare", se subliniaza in document. Totodata, ICCJ mentioneaza ca masura suspendarii H.G. 735 se prelungeste de drept pana la solutionarea definitiva si irevocabila a cauzei. Magistratii instantei supreme mai precizeaza ca hotararea de guvern contestata este de natura sa creeze un dezechilibru intre interesul general si obligatia protejarii drepturilor fundamentale ale cetatenilor. Potrivit motivarii, ICCJ apreciaza ca "este corecta concluzia primei instante in sensul ca H.G nr. 735 din 21.07. 2010 creeaza o situatie discriminatorie prin determinarea punctajului mediu anual pe baza salariului mediu brut pe economie din perioadele pentru care beneficiarii pensiilor nu au depus cereri de recalculare si documente doveditoare". "HG 735 din 21.07.2010 este de natura sa creeze un dezechilibru intre interesul general si obligatia protejarii drepturilor fundamentale ale cetateanului. Cu alte cuvinte, exista un dezechilibru atunci cand se diminueaza drepturile patrimoniale, motiv pentru care persoana trebuie sa suporte o sarcina excesiva si disproportionata. (...) Prin dispozitia referitoare la obligarea pensionarilor de a depune cereri de recalculare a pensiilor si a documentelor doveditoare ale veniturilor pe care le-au dobandit in decursul carierei se realizeaza o ingerinta in dreptul lor la respectarea bunului, reprezentat de pensie", se mai spune in motivare. Instanta suprema a mai aratat ca este indeplinita conditia prevenirii unei pagube iminente, necesara atunci cand se formuleaza o cerere de suspendare a unei hotarari de acest gen. Astfel, instanta de control judiciar are in vedere faptul ca H.G. nr. 735 din 21.07.2010 - act administrativ unilateral cu caracter normativ - produce efecte erga omnes, ca si sentinta recurata. Raporteaza abuz de limbaj
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2011, ora 17:39
Ce iubit este rechinu..........................ai dracu moldoveni au huiduit presedintele ////rusine romani//
cica au fost platiti sa huiduie / rusine obrazului .chiar pe modernizator////////// PESTELE DE LA CAP SE STRICA/ Raporteaza abuz de limbaj |
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2011, ora 18:02
Conform hotararii instantei RECALCULAREA SE SUSPENDA dar hunta conducatoare a hotarat ieri la sfat mare ca RECALCULAREA SE CONTINUA, deciziile emise ilegal si incorect se mentin producandu-si efectele in continuare in mod abuziv iar recalcularea continua tot in mod abuziv (?????).
Raporteaza abuz de limbaj
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2011, ora 18:30
De la: gabigabi, la data 2011-01-24 17:26:18De la: Silviu, la data 2011-01-24 17:17:31De la: gabigabi, la data 2011-01-24 15:22:59mai minunatilor, amindoi : Silviu si Adi ! GABITO,SPUNEAI CA AI VECHIME INTEGRALA,ESTI PENSIONATA LA LIMITA DE VARSTA,SI AI IN JUR DE 1 300 LEI ,ESTE ADEVARAT ? STII CAT ARE UN SUBOFITER,CARE SE INCADREAZA IN ACELEASI CRITERII ( DOAR CA EL S-A PENSIONAT CU VRE'O 10 ANI MAI DEVREME ) ? CAM 2200 LEI,STII CAT ARE UN OFITER,IN CONDITIILE DE MAI SUS ? CAM 3500-4000 LEI ( ASTA SA NU FI FOST COLONEL SAU GENERAL ) ,ACUM TE INTREB PE TINE SINCER : CU CAT A CONTRIBUIT ALA MAI MULT,SI CU CAT A MUNCIT EL MAI MULT DECAT TINE ? TE LEGI DE O LEGE,DAR DACA LEGEA E PROASTA,DE CE SA NU FIE CORECTATA ? DE UNDE BANI ? TOTI VOR BANI MULTI,SA NU SE MAREASCA SI SA SE PUNA IMPOZITE NOI,DAR BUGETUL ACESTEI TARI DIN CE E FORMAT ? VOUA DE UNDE VA VIN PENSIILE ? SALARIILE ANGAJATILOR DE LA STAT DE UNDE VIN ? TOATE AJUTOARELE SI ALOCATIILE DE UNDE VIN ? DIN MUNCA CELOR APROAPE 4 000 000 DE ROMANI CARE MAI MUNCESC,SI CARE AU SALARII MIZERE.....DAR VOI VRETI ,MAI MULT,SI MAI MULT,SI DACA SE POATE SI LA NIVEL EUROPEAN........DE UNDE ?
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2011, ora 18:36
De la: broscuta_super_verde, la data 2011-01-24 18:02:40Conform hotararii instantei RECALCULAREA SE SUSPENDA dar hunta conducatoare a hotarat ieri la sfat mare ca RECALCULAREA SE CONTINUA, deciziile emise ilegal si incorect se mentin producandu-si efectele in continuare in mod abuziv iar recalcularea continua tot in mod abuziv (?????). " HUNTA CONDUCATOARE " CONDUCE UN GUVERN ,ARE UN BUGET PE CARE NU STIE CUM SA'L MAI IMPARTA,MAGISTRATII AU DAT CASTIG DE CAUZA ,DIN INTERES PROPRIU,ASA CA ..........DACA SE SE CONTINUA ASA FALIMENT SCRIE PE ROMANIA,SI ATUNCI VETI LUA SALARII SI PENSII SI AJUTOARE SI ALOCATII SI..............DE LA ANTONESCU SI PONTA,DOAR EI SE MAI LAUDA CA AU BANI DE UNDE SA DEA..............SI DREPT DOVADA AU DAT IN '98 ( CAND DUDUIA ECONOMIA ) SI AU LASAT UN BUGET CU UN DEFICIT DE 5,4 %,SA'I VAD ACUM ..........GARGARA PT ............. Raporteaza abuz de limbaj
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2011, ora 18:42
De la: broscuta_super_verde, la data 2011-01-24 17:38:17Intr-un stat de drept legile sunt respectate si NU SE APLICA RETROACTIV iar hotararile instantelor de judecata ramase definitive SE RESPECTA. CHIAR SI ATUNCI CAND CEA MAI INALTA CURTE DIN ROMANIA DA NISTE RASPUNSURI CONFORM CONSTITUTIEI DE TE CRUCESTI ? CC A HOTARAT CA ESTE CONSTITUTIONAL SA SE MICSOREZE SALARIILE CU 25%,DAR NU ESTE CONSTITUTIONAL SA SE MICSOREZE SI SALARIILE LOR.............NO COMENT.......
|
|
Fosta membra 9am.ro 60 mesaje Membru din: 23/01/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Ianuarie 2011, ora 18:42
despre ce militari si armata vorbiti voi aici maica, despre aia in proportie de 80% trupeti si restul cadre?
sau despre asta de acum, "privatizata profesionist" si incadrata nato? mare mai este gradina ta silvestrule si multi mai dau navala. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2011, ora 18:47
De la: Silviu, la data 2011-01-24 17:24:55De la: racukoto, la data 2011-01-24 15:33:04De la: gabigabi, la data 2011-01-24 15:22:59mai minunatilor, amindoi : Silviu si Adi ! NICI MACAR CATEVA SUTE NU AU FOST,AU FOST GRUPURI CARE PURTAU STEAGURI ROSII SI GALBENE,SI AIA ERAU GRUPURI COMPACTE,CU CARE AU FILMAT ASTIA DE LA REALITATEA SI ANTENELE,CUM DAU MANA PONTA SI ANTONESCU..........DE CE NU AU DAT SI CAND PRESEDINTELE A FOST APLAUDAT SI S-A FOTOGRAFIAT CU ALTI CETATENI ? MANIPULARE CRASA..............
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2011, ora 18:49
De la: _gladlyntelf_, la data 2011-01-24 18:42:49despre ce militari si armata vorbiti voi aici maica, despre aia in proportie de 80% trupeti si restul cadre? CU CINE VB. ....? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2011, ora 18:52
De la: gabigabi, la data 2011-01-24 09:47:16MYTCOR ? am citit, te-a bulversat ideologic, asa este? doamna Gabi, te compatimesc! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2011, ora 18:54
De la: Silver9AM, la data 2011-01-24 18:49:50De la: _gladlyntelf_, la data 2011-01-24 18:42:49despre ce militari si armata vorbiti voi aici maica, despre aia in proportie de 80% trupeti si restul cadre? cu nimeni, éte-asa, ca proasta in targ, ma trezesc vorbind si eu p-aici, conteaza?!
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2011, ora 19:46
pffff!
a dracului chestie, de cand ma tot strofocesc si tot nu reusesc sa-mi bag in dovleac ideatica idealista despre lume si viata, uite asa tarata cum sunt, ma tot straduiesc sa conceptualizez ideatica preponderent ideologizata dar nu prea imi ies rezultantele conform parametrilor optimi de trai cotidian, bag seama, ca nu-mi sut suficient de clare necunoscute strecurate in ecuatiile ideatice chinuindu-mi strasnic neurologica ideatica, nu prididesc framantandu-ma axiomatic mai ceva decat cei din industria de panificatie atunci cand li se nazare sau rasare ideatica de marire a pretului painii, sau, ma zdropsesc incendiindu-mi ideatic nervii capului, scuzata fie-mi expresiunea, numai cand ma gandesc la ce algoritmi de calcul mai folosesc aia din industria petrolului, atunci cand ideatica lor exprimata, anunta o noua scumpire a carburantilor, la pompa, spun la pompa, pentru ca acei algoritmi uita sa-i foloseasca atunci cand stabilesc salariul personalului direct si indirect productiv din sectorol extractiv sau de prelucrare produse petroliere de prin batatura proprie. ma mai gandesc la ideatica unora ce se dau mari idealisti, dorind sa-si impuna propria ideologie cu forta, daca este sau nu o ideatica utopica conteaza mai putin, acestia fac parte din grupa mare, greii tuturor societailor ideale, ce sa mai tura-vura, sunt cei mai cei, idealistii ideologici, zic eu, pentru ei nu conteaza, sunt sau nu realizabile acele idei, sunt ele bune sau proaste, nu conteaza, astia o tin pe-a lor fie ca ninge sau ca ploua, gume anti-derapante musai va trebuie, nu conteaza efectele, ei sunt stapani pe cauza si o sustin cu toate puterile lor ideatice, cica :"tot innainte,to´arasi",si : "heei rup,heeei rup, pe santier, c-asa e viata de brigadier", mistoac sloganul , faina ideatica ideologilor din acest staul, nu? si-acum sa ne intoarcem la ciobania noastra, oile noastre din turma cea de toate zilele,oile noastre nostalgic ideatice, imi tot strofoc neuronul ideatic si il stimulez caloric ,il stimulente ii dau si tot degeaba, incurajez informational, il motivez educational ,sa isi atraga simpatizanti pentru a-si unii fortele in cuget si simtiri, pentru ca nu-i asa; unde-s multi puterea creste contodenta se iveste, si cine ar mai indrazni sa deranjeze ideatica vreunui grup de neuroni ideatici nostalgic ideologic, nici macar ma-sa mamei mamelor lor, c-o toarna astia si atat i-a fost, s-o afle aia, ca praful se alege de ea, tot incerc, dar nimic, al dracului neuron nu reuseste sa capteze aderenti ideatici, iar pe cale de consecinta, ma auto-declar invins si operatiunea esuata. imediat dupa neuronii ideatici cu ideologii nostalgice, sunt cei de tip idealist patentat post balbaiala decembrista, acei neuroni ideatici ce n-au intinat sentimentalismele iedeatice a celorce au fost, si sunt si dupa, astia sunt periculosi nevoie mare, sunt neuroni aparent singuratici, astia nu mai folosesc sloganul idealist utopic de dinnainte, acum isi prezinta ideatica "dezinteresata"sub forma de calupuri publicitare televizate,agreive si de larga inspiratie neuronala originala,sunt de-o ideatica de larga inspiratie aspiranta, facila si rapida, a unor sume si valori ce pot fi insusite nominalconotativ. acest grup neuronal bine consolidat din punct de vedere social, actioneaza singuratic si aparent haotic, dar cu o idee fixa, nu clameaza vechile slogane ideatice cu; hei rup, hei rup, nu se mai incurca ei cu asa slogan revolut in secolul informatizarii informatiei, nuuuuuu, acum ideatica la moda este ideologizarea ajutoarelor sociale multiple, consevarea avantajelor si privilegiilor multilateral dobandite, a pensiilor si-a stimulentelor de nevoi personale, a diferitelor stimulente inzecite fata de salariul negociat,etc. intru-le ideatica ce sta la baza lozincarzilor ce clameaza sau pancardeaza sloganele de tip: de gen: de loc. de timp: plastificand litera dreptului dobandit, cam asa: daca nu acum, atunci cand - daca nu noi, atunci cine- daca reusesti sa iei de la o una, de ce sa nu iei de la mai multe, si ce daca am pensie, si ce daca sunt si parlamentar si profesor universitar platit cu norma intreaga la stat, si ce daca sunt prin tot felul de comisii si consilii ale actionariatelor regiilor statului, si ce daca,... ca doar slalomul ideatic este cool, pe deasupra, mai este si toata ziua, buna ziua! pana-n noapte, noapte buna! lubrifiat prin toata mass-media, iar pe sticla balerinul dansa cu pantalonasi armani si bagheta magica, propunand o ideatica si un hocus-pocus preparatus, iluzionand asistenta neuronilor mai putin mobilati ideatic, de parca toti astia ar avea la dispozitie o zi de lucru ce s-ar intinde pe un interval de timp de vreo 72 de ore,potenti acesti idealisti ideatici, ne cred idioti cumva?! va rog sa nu-i confundati cu cel in pantalonasi armani si fustita de balerina ce ideologiza dobanda la credite pe criteriile ideatice ale lui zero, nu-i asa tato ?(a se citi: tzatzo) hai pe ei, lua-i-ar toti dracii , sa le insfacam lichiditatile ca nu-i de ici de colea o asa inginerie ideatica financiara, si nici de colo, o asa pleasca ce a cazut din senin pe ideatica idioteniilor noastre cu parfum de crzantema scuturata si de crin imperial vestejit,insa,insa, insa,...acum toti, fie ei bugetari,pensionari,someri, chiraie ca nu mai pot rambursa creditele ce le-au fost oferite generos. cum a mai tulit-o ruginitul pistolar, black cel groaznic, atunci cand observa ca pe hartie, scriptic nene, majoritatea pensiilor "militare" au crescut, scazand numai in zonele unde nu reprezinta mai nimic din punct de vedere procentual, cum se dau de ceasul mortii bugetarii, carora dupa reducerea salariului cu 25% si-au cam pastrat stimulentele pe ici pe colo prin zonele umbroase din bugetul institutiilor al caror angajati sunt. cum se mai plang ei medicii de salariile mizere din sistemul de sanatate , dar cati dintre cei prezenti aici ce-si dau cu plaivasul pe acest topic , mai au si curiozitatea sa consulte documentele oficiale ale salarizarii bugetarilor si normele metodlogice de calcul de dupa 2010, cati dintre voi ati avut curiozitatea sa mergeti sa va informati din documente oficiale si sa constatati cum se cheltuiesc 200 mil. euro intr-o perioada de criza, de la bugetul statului, pentru o catedrala a minciunirii neamului si cum creste salariul clerului platit tot de la bugetul de stat. pistolarule portocaliu si ruginit, a intrebat Emil Boc pe cineva din aceasta prostime truditoare, daca este de acord cu alocarea unor asemenea sume importante de la bugetul de stat pentru o asemenea investitie? cati Km. de autostrada se puteau construi cu acesti 200 mil. euro Blackule ? ooooo!pensiile "militarilor"?,jenant ! |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2011, ora 20:40
De la: _gladlyntelf_, la data 2011-01-24 19:46:26 pffff! VB. EXACT " CA PROAST'N TARG,SINGURA ".............SI CE AI SPUS ?
|
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2011, ora 20:44
broscuto,
nu am fost foarte incintat de argumentatia curtii pentru "erga omnes". mai ales ca sapa la ea de citeva saptamini... concluzia basistilor pentru ziua de azi e ca "daca dragoste de tara nu e nici base nu e, restul e manipulare". nimeni nu a comentat in aceste zile de ce s-a razgindit base simbata, de ce a comentata udrea si de ce tace boc, invitat si el la cotroceni. cine lia intors din drum pe base si slugile lui?
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2011, ora 20:59
Copy/paste extras "Principii fundamentale ale dreptului"
"In statul de drept izvorul oricarei puteri politice trebuie sa fie vointa suverana a poporului, care trebuie sa-si gaseasca formele juridice de exprimare, astfel încât puterea poporului sa poata functiona în mod real ca o democratie. Guvernarea prin drept implica potentarea virtutilor dreptului, descurajarea si reprimarea tendintelor abuzive, realizarea climatului de echilibru printr-o ordine juridica activa. Poporul trebuie sa aiba garantii constitutionale eficiente, asigurându-se exercitiul separat al puterii pe cele trei planuri:legislativ, executiv si judecatoresc si în acelasi timp interconexiunile si intercontrolul fiecarei componente a puterii. In acest context se poate considera ca actiunea principiului asigurarii bazelor legale de functionare a statului se constituie în premisa existentei statului de drept." Copy/paste extras "Aplicarea legii civile" Dispozitiile administrative de pe timpul lui Cuza privitoare la transportul cu calesti si sarete prin bucuresti sau dispozitiile codului comercial adoptat in 1887 care nu s-au mai aplicat intre 1948 si 1989 aplicarea in timp a legii civile este conditionata de 2 principii: 1. principiul neretroactivitatii legii civile 2. principiul aplicarii imediate a legii civile. Principiul neretroactivitatii legii civele este regula potrivita careia legea a cincea se aplica majoritatilor care surprind dupa intrarea ei in vigoare nu si acelor situatii petrecute anterior in afara legii. Art.1 din codul civil mentioneaza ca legea dispune numai pt viitor, ea nu are putere retroactiva, in acelasi sens articolul 15 din Constitutia Romaniei prevede ca legea dispune numai pentru viitor cu exceptia legii penale mai favorabile, in cazul legii penale, daca o persoana savarseste o fapta penala adica o crima sau un delict atunci cand se afla in vigoare o lege penala si este prins judecat mai tarziu cand intra in vigoare o lege penala mai blanda pedeapsa va fi stabilita asa cum prevede legea penala noua care este mai blanda, de la principiul neretroactivitatii legii civile, in dreptul roman nu se aplica exceptii de cat in materie penala. Principiul aplicarii imediate a legii noi este regula de drept civil potrivit careia legea noua se aplica de indata ce a fost adoptata sau termenul prevazut de aceasta la toate situatiile aparute dupa intrarea ei in vigoare cu excluderea aplicarii legii vechi, de la acest principiu exista doua exceptii. 1. aplicarea retroactiva a legii atunci cand aceasta priveste conferirea unor drepturi subiectelor de drept 2. cazul ultra activitatii legii civile cand actul normativ se aplica inca o perioada dupa intrarea in vigoare a legii noi deoarece fie nu este creat cadrul institutional de aplicare a noii legi, fie nu exista norme metodologice care sa reglementeze procedura de aplicare a noii legi. Raporteaza abuz de limbaj
All Things Grow With Love
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2011, ora 21:05
De la: Silver9AM, la data 2011-01-24 20:40:39De la: _gladlyntelf_, la data 2011-01-24 19:46:26 pffff! @silver, vin' sa te pup.. .te-ai captusit cu o noua combatanta ? Daca maine poimaine se repeta povestea si constati ca e o dama bine ? Ai de grija de data asta si prezinta-te la ciomageala din prima. Cine stie ce pierzi ? PS: N-am vrut sa fiu obraznica, sa nu interpretezi gresit tonul, e dragalas...
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2011, ora 21:11
De la: 9am049573, la data 2011-01-24 20:44:02broscuto, Da, banuiesc ca le-a explicat madama de la care iau ei lumina ca treaba se rezolva legal. Prezidentul nu stia ce sa raspunda in parcare dar i-a explicat "ai mai dasteapta" si zeus nu a ezitat sa-si faca pohta ce-a pohtit daca i s-a spus ca se poate face si cum se poate face. Dincolo de orice principii si cu abuzul de drept in brate conform ideologiei de hunta. Dincolo de asta, militarii in cauza, aratai cu degetul de prezident cum ca ar fi niste profitori, fara onoare, niste nelegiuti care au bagat mana in vistieria statului si au luat bani ca Robin Hood care cum au vrut si au putut, Nu in baza unei legi a statului, nu ca recompensa pentru o situatie atipica in care este pus un individ, nu pentru ai oferi o alternativa de re-orientare a vietii sale si a familiei. OAMENII ACESTIA NU SUNT NISTE HOTI ! De ce a aratat cu degetul catre ei ? de ce arata cu degetul catre actorul pe care il cearta ca nu isi ia al doilea job ? De ce arata cu degetul catre profesorul pe care il dispretuieste in cel mai josnic mod ? De ce arata cu degetul catre medici "in rem" ca fiind niste netotzi care nu stiu meserie ? De ce arata catre noi toti acuzandu-ne de "nemunca" tot "in rem" ? Toate astea in statul lui Papura Voda. Nicaieri in alt stat de drept nu ar fi posibile toate astea. Te intrebai cine l-a razgandit ? Iti reamintesc "cuvantarea sa" si nu e greu de inteles. A fost o situatie de caposenie si orgoliu nemasurat ca in toamna in care avea obligatia, trebuia si putea sa se consulte cu opozitia pentru numirea unui prim ministru. Nu a vrut buna intelegere nici atunci cum nu vrea in general buna intelegere. @silver sopunea bine pe aici. Ei una stiu, "CA AU UN BUGET DE IMPARTIT".
|
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 24 Ianuarie 2011, ora 22:46
De la: 9am243736, la data 2011-01-24 16:41:06De la: 9am178165, la data 2011-01-24 15:33:51De la: gabigabi, la data 2011-01-24 15:22:59mai minunatilor, amindoi : Silviu si Adi ! Basecsu rerezinta poporul, zici? Poate pe poporul pedalau il mai reprezinta, ala de 9,2%, nenea tare in calcule! Sau aritmetica ta o fi una suprarealista, cam ca pictura lui Dali? JOS FRAUDULOSUL_TURNATOR_DICTATOR! Raporteaza abuz de limbaj |
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 24 Ianuarie 2011, ora 23:00
De la: Silviu, la data 2011-01-24 17:24:55De la: racukoto, la data 2011-01-24 15:33:04De la: gabigabi, la data 2011-01-24 15:22:59mai minunatilor, amindoi : Silviu si Adi ! Salutare, Silviule! Daca aia erau adusi special pt. huiduiut fraudulosul, cati si de unde trebuie sa fie "huidacii" ca sa fie reprezentativi? Cam cati erau in Piata, cand base era "pe val" si promitea ca va veni trimestrial p'acolo, la "bai de multime"? Asa e la cei cu pufoaice oranj, cand is ei 100 aia's boborul, cand is d'ailalti 100 is adusi cu autobuzele..Or fi aceleasi cu care pedalaii imparteau in 2008 gaini moarte si malai stricat la prostime? Nu stiu, intreb, ca nu le'am luat numerele... Toata cele bune iti doresc, sincer! "NIHIL SINE DEO" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2011, ora 23:06
De la: gabigabi, la data 2011-01-24 17:26:18De la: Silviu, la data 2011-01-24 17:17:31De la: gabigabi, la data 2011-01-24 15:22:59mai minunatilor, amindoi : Silviu si Adi ! Cotoroanto, m-ai rugat sa ma port cu tine fara menajamente pe forum, ai uitat ? Deci: Legea asta 119, e constitutionala ? E Trebuie aplicata ? Trebuie ! Stie cineva ce scrie in ea ? Ca se dau pensiile fiecaruia dupa contibutie si varsta ... pe scurt asa, nu. Ce-i tot dati cu principiul asta al neretroactivitatii ? Pai ce, ii pune cineva sa dea banii inapoi din urma ? Nu ! In fine, n-am chef de palavrageala multa, dar nu pot sa nu va intreb: Cand li s-a intamplat aceeasi chestie minerilor, pe vremea lui Ciorbea, unde erati vitejilor ? Dar mai asta vara cam cu chestia cu -25% la bugetari ? La ei era constitutional ? Curat constitutional, coane ... Mamaita, pentru cine lupti tu ca atat sarg ? Ii crezi pe Ponta si pe Antonescu ? M-as bucura sa stiu ca te platesc astia, Cotoroanto, m-as bucura pentru tine ... Am observat ca la ce spun eu pe aici, tu vi mereu cu etichetari, nu comentezi, nu vi cu argumente, vi cu lozinci... Si cand ma mai aprind, esti draguta si-mi zici ca sunt un biet .. naiv (asta e un termen asa, mai dragastos pentru prost) dar nu dezbati idei, nu ai de argumentat nimic ... Noapte buna, Cotoroanto. Eu tot te iubesc pentru ce ai facut pentru mine, orice ai spune atat despre Base cat si despre mine. Mai uit la cretinii de la realitatea cum dau imagini cu Basescu si incercuiesc chipurile SPP-istilor din jurul lui. Ca si cum ar exista pe undeva vreun sef de stat care n-are paza, garda de corp ... Ca si cum presedintele nostru ar trebui sa n-aiba paza personala ... ca si cum ar trebui sa-l iubeasca absolut toata lumea, ca si cum asta s-ar intampla peste tot numai la noi nu. Mari nenorociti. Acelesi figuri sinstre se perinda, seara de seara, pe al aceleasi televiziuni sa tambalageasca pe tema: vai ce rau ne este noua si ce odios este Basescu si ce dictator ... Si ce jalnici par pe zi ce trece ...
|
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 02:12
Oameni buni astia cu pensiile lor speciale ,sunt oameni speciali?
Noi ceilalti suntem ,de categorie inferioara? De ce si cine a fost cu ideea ca pentru acestia sa se dea o lege speciala de iesire la pensie cu 80% din brutul pe ultima luna? Ei stiind ca va urma sa-si faca dosarul si-a aranjat in asa fel sa primeasca in ultima luna fel de fel de preme,bonusuri,etc,etc,pentru a creste brutul cat mai mare astfel ,sa iasa la pensie cu o suma ,cat mai mare. Paiii,e corect? E moral? E legal? E constitutional? E foarte simplu ,cum au dat aceasta lege aberanta ,la fel pot sa o abroge si sa o declare ilegala si neconstitutionala. Indiferent ce functie au nu cred ca sunt supraoameni sa primeasca asemenea pensii cum e aviatorul ala cu 350 000 000 lei Si eu am lucrat in conditii deosebite, gr,a-I- a 42 ani si nu mi-au luat in calcul grupa desii am cotizat pentru toti anii ,au facut o impartire aberanta,anii efectivi ii am 30 fara grupa ,plus grupa am totalizat 42,m-au scos ,obligat ,fortat la pensie ,fara sa primesc plati compensatorii ,nici, 2 bani asa cum au primit unii din militari se aude si 1 miliard si am o pensie exorbitanta de ,nesimtita de aproape 915 lei usori,grei nu poti sa le zici.Asa ca singura data cand ii dau dreptate lui don base. |
|
|
|

stie de ce ca-i diabolic, zic : mi-ar place sa dea si o lege a casatoriilor si sa interzica oamenilor sa se casatoreasca cu altcineva decit de pe strada lor ,de ex. si toate casatoriile sa fie verificate.
toate ? ...da, toate ! chiar si alea de acum 30-40 ani !
alea de nu se-ncadreaza , se anuleaza si copiii rezultati, sunt declarati bastarzi...nu stiu : nu mai sunt , gata ! s-au schimbat criteriile de apreciere si gata ! asa a zis SEFU" asa se face !
.te-ai captusit cu o noua combatanta ?
Daca maine poimaine se repeta povestea si constati ca e o dama bine ? Ai de grija de data asta si prezinta-te la ciomageala din prima. Cine stie ce pierzi ?