back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 >> Sari la pagina:

CARCALACUL

89 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 20 Ianuarie 2011, ora 22:39

De la: super_green_frog, la data 2011-01-20 20:58:10
De la: Silver9AM, la data 2011-01-20 17:41:40
De la: super_green_frog, la data 2011-01-20 17:32:14
De la: 9am126636, la data 2011-01-20 14:41:43 Ca o continuare. Mai tragic este ca in zilele noastre ne mor tinerii prin tari straine ca sa apere niste tratate strategice cu nu stiu ce mare putere straina si aliante politico-militare, ca a vazut el americanu' ca in Afganistan si Iraq se plimba floarea cea vestita a terorismului international si ca trebuie impusa democratia si globalizarea prin tinuturile alea si ca Iranul trebuie zgidarit. Dar pe noi cine o sa ne apere, cu ce armata, cu aia care defileaza pe sub Arcul de Triumf??? Poze si decoruri. Toate tarile din jurul nostru se ingrijesc de ostirile lor numai la romani se aplica principiul contributivitatii. Sper sa nu apuc ziua cind o sa fim nevoiti sa trecem de la starea de pace la starea de razboi si tineretul sa fie inrolat obligatoriu pentru a servi drept carne de tun.

Sa nu respecti viata in general este este reprobabil dar sa nu respecti niste oameni aflati la varsta senectutii este imoral, murdar detestabil, criminal. Asa ceva NU se face. Oamenii astia s-au pensionat in baza legii si dintr-o data afla ca ceea ce atunci era legal acum Nu mai este. Mai mult li se aplica o lege actuala RETROACTIV pe intreaga lor activitate. Un lucrur e clar, oamenii astia nu sunt in situatia de a iesi acum la pensie si ca atare Nu ar trebui pusi pe drumuri pentru a face dovada anilor de vechime. Legea asta buna proasta, cum ar fi ea trebuie aplicata celor care sunt sau ajung in situatia de a iesi la pensie nicidecum sa termine vietile unor oameni care au iesit la pensie deja in mod legal, in baza unor legi. Bun, legile respective sunt abrogate deci nu se mai aplica celor care ies la pensie de acum inainte.
ceea ce fac guvernantii acum este ca si cum condamni pe cineva acum in baza unei legi nou aparute pentru niste fapte care atunci cand au fost infaptuite au fost perfect legale si au produs consecinte la fel de legale. Daca iese acum o lege ca e ilegal sa tai un brad e cazul sa emitem hotarari de condamnare pentru toti cei care au taiat in viata lor un brad de cand s-a nascut lumea? Sa nu-i faci imbecili ? Sa nu vezi ca Oprea nu facea altceva decat sa-si apere fundul prin declaratia sa "transanta" ?Isi apara propriul tur orba la tot ce se intampla. O fi vrut sa fie altfel, poate dar a vrut dar n-a putut. In acest caz e un neputincios care isi apara fundul. Ce cauta in fruntea unei armate ? Nu iti bati joc de un militar, de un veteran, de varsta senectutii. Asta Nu se face pentru nimic in lume. Nu ai dreptul sa insulti si sa tulburi anii de sfarsit ai nimanui, nu ai dreptul sa iei anii nimanui prin masurile luate de tine guvern incompetent si neputincios.

NU AI DREPTATE PRINTESO,FIECARE CETATEAN AL ACESTEI TARI A MUNCIT PT. PIBUL ROMANIEI,CULME E CA EI AU SI CONTRIBUIT O VIATA LA ......TOATE DARILE,CREZI CA EI SUNT MAI DIN RANDUL DE JOS AL SOCIETATII ? EI NU AU LEGI SPECIALE,EI NU AU PENSII CARE DEPASESC 1500 LEI,DAR SI EI TREBUIE SA TRAIASCA TOT IN ROMANIA,CU ACELEASI PRETURI SI CU ACELEASI DARI,DE CE SA FACEM DIFERENTA ? SUNTEM O COMUNITATE SI TOTI AR TREBUI SA TRAIM CU ACELEASI DREPTURI SI CU ACELEASI BENEFICII,DISCRIMINARE SE FACE ATUNCI CAND UN CETATEAN E TRATAT ALTFEL DECAT ALTUL.......RESTUL E GARGARA DE 2 BANI.....

Tu ai dreptate dar asta nu contravine celor spuse de mine. Corect ceea ce ai spus dar am si eu dreptate cand pretind ca traim intr-un stat de drept si ca actualii pensionari au trait legal conformandu-se legilor statului in vigoare. Acum afla ca trebuie sa refaca actul pensionarii caci au trait si au incasat pensia nelegiut. Nu mai vorbim de demnitate, onoare, integritate fizica si psihica, de anii senectutii si de meserii pe care nu oricine si le poate asuma, vorbim doare de legile pe care statul are datoria sa le dea si sa le aplice pentru ca noi cetatenii sa traim civilizat si in legalitate. Ei s-au pensionat legal si nu trebuia sa se intervina samavolnic asupra acestui fapt sub nici o forma. Nimeni nu te opreste sa faci reforma sa modernizezi un stat dar aplica retroactiv o lege si mai ales nu asupra unor categorii vulnerabile in primul rand datorita varstei. Legile sunt date pentru a ne inbunatati viata si nu pentru a creea presiuni si tulburente sociale. Cat despre gargara mea, ea este una datorata limbajului meu plastic si imi musc mereu limba. Poate o sa ma si vindec la un moment dat din moment ce realizez si imi asum defectul. Nici nu stiu de ce dau in clocot din moment ce lucrurile spuse de mine sunt bine cunoscute si sustinute in cadrul societatii. Va place voua sa fiti mereu pe diagonala si asta nu mai e vina mea. Poate ai obosit si tu sa-mi spui ca fabulez si tocmai de asta am sa incerc sa ma abtin ca sa nu te mai pui scut.
Vezi ? Nu comunicam. Tu spui ceva, eu altceva, amandoi avem dreptate dar ne referim la lucruri diferite.

Of,doamne ! tot cu Basescu o tineti ?De voi cind va mai ocupati ?Eu am plecat din Romania dupa ce am terminat cu examenele,lucrez acum la o companie Bridas Corp &CNOOC,pe o retributie de 8400 Lire /lunar sterline,adica la contract de 97200 Lire sterline pe an,un giob obositor,intentionind la terminarea contractului sa ma intorc in Romania,sa-mi deschid propria afacere.Asta deoarece in urmatorii 5 ani vor fi probleme grave cu petrolul,poate chiar conflagratii cu tarile arabe.Nicaieri nu este mai bine ca acasa in Romania,NU VA MAI CONTRATI ,NU VA MAI CERTATI! Situatia in lume este jalnica!

http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo CCR,CSM,PARCHET,PROCURATURA ORGANE DE REPRESIUNE CONTRA POPORULUI ROMAN ,PLATITE DE POPOR.
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Ianuarie 2011, ora 22:46

Eu am venit mai mare ca tine. Leul e mai mare ca ...lira.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
racukoto

209 mesaje
Oras: Tulcea

Postat pe: 21 Ianuarie 2011, ora 09:54

Azi, incep eu.
Militarii, doctorii, profesorii, zidarii ,"sofieri", gunoierii s.a.m.d. au toti o CARACTERISTICA generala.
AU MUNCIT o viata intreaga, fiecare cum a vrut soarta ( nu toti oamenii pot face lucruri marete )
Important este sa nu-i JIGNIM pe acesti oameni care, la vreama lor, ne-au dat ceva NOUA, celor mai tineri. Fara ei nu am fi ajuns, la randul nostru, SA MUNCIM, fiecare dupa puterea si aptitudinile noaste. Sa-i lasam sa-si traiasca linistiti batranetele. Atat le-a mai ramas.
Oare tinerii de azi, la inceput de drum, isi vor mai alege cariera de militar, doctor, s.a.m.d., stiind ca puterea decizionala STATUL s-ar pute sa-i arunce la gunoi la terminarea "benzinei" vieþii?
Nu vor dori sa "vegeteze", sa faca sex, sa se reproducã, fara sa mai si..."produca" ceva si sa nu le pese de copii pe care ii vor procrea ?
Si ne plangem de tiberetul de azi ?
Cu "marele chior", cu "boc" cu "funeriu", cu "oprea" care carmuiesc numai in zig zag tara asta, ce vor intelege tinerii in formare ?
Noi astia maturii ( toti cei peste 18 ani ) suntem deja rau zgaltaiti, batranii ( pensionarii ) se vor duce, noi, ceilalt, la fel, dar TINERII ce vina au ca no,i parintii lor LE PERMITEM astora sa faca ce vor ?
Sa ne fie rusine ca stam numai in spatele "clapelor" de pe forum si "clapanim" linistiti, in timp ce astia ce sunt la putere isi bat joc de viitorul copiilor nostri, motivand ca vor "aduce" numai lapte si miere.
Cine la da copiilor nostri lapte si miere daca noi....murim ? Bondarii de sus ?
Miramas.

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2011, ora 10:01

De la: racukoto, la data 2011-01-21 09:54:08Azi, incep eu.
Militarii, doctorii, profesorii, zidarii ,"sofieri", gunoierii s.a.m.d. au toti o CARACTERISTICA generala.
AU MUNCIT o viata intreaga, fiecare cum a vrut soarta ( nu toti oamenii pot face lucruri marete )
Important este sa nu-i JIGNIM pe acesti oameni care, la vreama lor, ne-au dat ceva NOUA, celor mai tineri. Fara ei nu am fi ajuns, la randul nostru, SA MUNCIM, fiecare dupa puterea si aptitudinile noaste. Sa-i lasam sa-si traiasca linistiti batranetele. Atat le-a mai ramas.
Oare tinerii de azi, la inceput de drum, isi vor mai alege cariera de militar, doctor, s.a.m.d., stiind ca puterea decizionala STATUL s-ar pute sa-i arunce la gunoi la terminarea "benzinei" vieþii?
Nu vor dori sa "vegeteze", sa faca sex, sa se reproducã, fara sa mai si..."produca" ceva si sa nu le pese de copii pe care ii vor procrea ?
Cu "marele chior", cu "boc" cu "funeriu", cu "oprea" care carmuiesc numai in zig zag tara asta, ce vor intelege tinerii in formare ?
Noi astia maturii ( toti cei peste 18 ani ) suntem deja rau zgaltaiti, batranii ( pensionarii ) se vor duce, noi, ceilalt, la fel, dar TINERII ce vina au ca no,i parintii lor LE PERMITEM astora sa faca ce vor ?
Sa ne fie rusine ca stam numai in spatele "clapelor" de pe forum si "clapanim" linistiti, in timp ce astia ce sunt la putere isi bat joc de viitorul copiilor nostri, motivand ca vor "aduce" numai lapte si miere.
Miramas.

important este sa nu jigmesti pe nimeni, dar tu nu tii cont de asta, sau crezi ca tara asta este plina de doctori, militari, gunoieri, etc.? stii cine ii intretine pe acestia si pe ce salarii? asta este nivelul economic al tarii, dar este mai usor sa ceri de la stat decat de la patron... sau sa muncesti cu adevarat...
nu-mi este rusine ca stau la clape, imi este rusine cand vad atat de mul;ta lume cerandu-si drepturi de la stat nemeritate, mai rau ca pe vremea comunistilor..., cad statul era in toti si in toate...

racukoto

209 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2011, ora 10:11

DRINA. mai stai pe acolo. macar lorzii din Anglia tin "carma" bine si nu merg in zg zag asa cum carmeste marinarul nostru si boc-ul nostru .

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2011, ora 10:21

De la: 9am243736, la data 2011-01-21 10:01:24
Miramas.

important este sa nu jigmesti pe nimeni, dar tu nu tii cont de asta, sau crezi ca tara asta este plina de doctori, militari, gunoieri, etc.? stii cine ii intretine pe acestia si pe ce salarii? asta este nivelul economic al tarii, dar este mai usor sa ceri de la stat decat de la patron... sau sa muncesti cu adevarat...
nu-mi este rusine ca stau la clape, imi este rusine cand vad atat de mul;ta lume cerandu-si drepturi de la stat nemeritate, mai rau ca pe vremea comunistilor..., cad statul era in toti si in toate...

n-am inteles pe cine si in ce fel a jignit @racukoto pe cineva cind, dimpotriva, el spune ca fiecare om e important prin ceea ce face ? te -a deranjat ce-a spus el , in schimb , cind Jupinul a comis-o spunind ca tara n-are nevoie de "filozofi " cu sensul clar de Intelectuali , ci de Chelnari si tinichigii nu te-ai dat jignit ! oare de ce ? ptr. ca nu faci parte dintre intelectuali ? in ce categorie "ocupationala " te incluzi pe tine, ca postac portocaliu ?

racukoto

209 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2011, ora 10:21

Tucule, tu ai muncit pana acum ceva, sau "nu ti-a fost rusine" la clape ?
Atentie, tucule, pensionarii nu cer nimic de la stat, ei pretind de la stat sa li se dea inapoi, macar atat cat au contribuit in toata viata lor "lucratoare", ca au plati destul, si mai ales funtie de venitul pe care l-au produs ( pe intelesul oamenilor elevati, a plusvalorii produse )
Asa ca, dragule, dupa cum pui problema, tu nu prea ai ce pierede, ca nu ai produs si nu ai "contribuit inca". Noi astia mai "purii" am tor platit.
Ce a facur STATUL cu banii nostrii ?
Intrebarea asta ti-ai pus-o ?
STATUL este acela care conduce, este unitar, neidividualizat, decat atunci cand indivizii care compun STATUL, trebiesc pusi al....zid, nu de alta, dar sa se caiasca si sa se...planga... asa cum face poporul cel mai...."crestin" din lume..

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2011, ora 10:37

De la: gabigabi, la data 2011-01-21 10:21:44
De la: 9am243736, la data 2011-01-21 10:01:24
Miramas.

n-am inteles pe cine si in ce fel a jignit @racukoto pe cineva cind, dimpotriva, el spune ca fiecare om e important prin ceea ce face ? te -a deranjat ce-a spus el , in schimb , cind Jupinul a comis-o spunind ca tara n-are nevoie de "filozofi " cu sensul clar de Intelectuali , ci de Chelnari si tinichigii nu te-ai dat jignit ! oare de ce ? ptr. ca nu faci parte dintre intelectuali ? in ce categorie "ocupationala " te incluzi pe tine, ca postac portocaliu ?

cu tine m-am obisnuit sa nu intelegi, asa ca nu mai insist, daca imi dai raspunsul tu, poate mai discutam...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2011, ora 10:51

eu am inteles ce-am inteles din raspunsul dat lui racukoto, dar tu ai inteles ce raspuns ti-am dat eu ,ca vad c-o dat cotita !?
oricum ai da-o, ce se face acum cu niste oameni a carei singura "vina" este ca au fost MILITARI ai Armatei Romane, este ILEGAL si IMORAL ! ce si-a-nchipuit jupinul dind legea asta , in felul asta ? ca vor tacea din gura , ca niste osteni batrini ce toata viata si-au ascultat superiorii ? nici prin cap nu i-a trecut ca vor lasa acel cod " Radu cel Frumos " si, s-a speriat de moarte , retractind si spunind ca a fost doar o" eroare de comunicare ".... pina la " Mihai Viteazu" mai e doar un pas si-i va minti si-i va insela , doar doar nu-l vor face ! ...."Onorabilul " nostru presedinte este doar un LAS extra- Ordinar !

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2011, ora 10:54

De la: racukoto, la data 2011-01-21 10:21:55Tucule, tu ai muncit pana acum ceva, sau "nu ti-a fost rusine" la clape ?
Atentie, tucule, pensionarii nu cer nimic de la stat, ei pretind de la stat sa li se dea inapoi, macar atat cat au contribuit in toata viata lor "lucratoare", ca au plati destul, si mai ales funtie de venitul pe care l-au produs ( pe intelesul oamenilor elevati, a plusvalorii produse )
Asa ca, dragule, dupa cum pui problema, tu nu prea ai ce pierede, ca nu ai produs si nu ai "contribuit inca". Noi astia mai "purii" am tor platit.
Ce a facur STATUL cu banii nostrii ?
Intrebarea asta ti-ai pus-o ?
STATUL este acela care conduce, este unitar, neidividualizat, decat atunci cand indivizii care compun STATUL, trebiesc pusi al....zid, nu de alta, dar sa se caiasca si sa se...planga... asa cum face poporul cel mai...."crestin" din lume..

uite, trec peste apelativele tale mizere, mesajul tau niu se referea doar la pensionari, dar se pare ca asa ti-a fost dictat...
am 25 ani vechime in munca si ma apuca groaza cand ma gandesc cat mai am pana la pensie si cand vad cati pensionari sunt sub 50 ani acum.... oare ce vechime in munca au de cer pensii nesimtite? care au fost contributiile lui la stat?
tu poti sa-mi dovedesti ca-ti meriti pensia pe care o primesti?aici e marea intrebare, multi au muncit cativa anisori si s-au pensionat pe fel de fel de motive, iar cei care chiar merita o pensie decenta nu o primesc din cauza lor...
la fel si in armata, s-au disponibilizat o multime de oameni, au primit sume uriase compensatorii, pensii mai mult decat nemeritate, grade la apelul bocancilor, a trecut anul vine si gradul, unii s-au angajat din nou pe posturi de civil... si asta trai nineaca!
e corect sa fii pensionar la 40 ani si sa iei pensie procent din salariu? la varsta asta cata vechime in munca ai?
puriule, contributia ta o primesti cu varf si indesat de la stat, acuma depinde cat traiesti, daca depasesti 80 ani, ar tebui sa mai aduci de acasa sa primesti pensie...
statul nu face bani pe nicovala, banii la stat ajung, in general, din sistemul privat, ala este responsabil de plusvaloare, iara daca in sistemul privat salariile incep de la 600 lei, acum marite si sunt cu mult inferioare celor de la stat in majoritatea cazurilor, cum crezi tu ca este posibil acest lucru? ce sa mai vindem din plusvaloarea creata de tine, ca s-a cam dus tot...
si fiindca esti atat de elevat, de cate ori ai luat atitudine cand ai vazut jaful din romania, nu te-ai intrebat cine iti va plati pensia daca distrugem tot? ai iesit vreodata in strada sa ceri cresterea salariilor pentru cei din mediul privat, sa fie trecute in cartea de munca, asa vor creste pensiile si salariile bugetarilor... cam asta ar fi prioritatea...
in multe sectoare s-au facut modernizari, tehnolohii moderne, preturile mai mari ca in ue, dar salarii ioc...
chiar si nokia a venit tot pentru salariile mici platite angajatilor...
cat de bine cunosti sistemul din romania? stii cate anomalii sunt, cate salarii facute pe criterii politice, erotice, etc., numai pe competente nu...de asta sunt bune legile pe care acest guvern vrea sa le implementeze, salarizare unica, pensie, restructurare..., numai ca nu au cojones si nici ajutor de la opozitie, care in loc sa ajute incearca sa exploateze momentul pentru a castiga voturi...
de parca de 20 ani nu inlocuim un ticalos cu altul si ne rugam sa fie mai bun...

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2011, ora 11:13

De la: gabigabi, la data 2011-01-21 10:51:46eu am inteles ce-am inteles din raspunsul dat lui racukoto, dar tu ai inteles ce raspuns ti-am dat eu ,ca vad c-o dat cotita !?
oricum ai da-o, ce se face acum cu niste oameni a carei singura "vina" este ca au fost MILITARI ai Armatei Romane, este ILEGAL si IMORAL ! ce si-a-nchipuit jupinul dind legea asta , in felul asta ? ca vor tacea din gura , ca niste osteni batrini ce toata viata si-au ascultat superiorii ? nici prin cap nu i-a trecut ca vor lasa acel cod " Radu cel Frumos " si, s-a speriat de moarte , retractind si spunind ca a fost doar o" eroare de comunicare ".... pina la " Mihai Viteazu" mai e doar un pas si-i va minti si-i va insela , doar doar nu-l vor face ! ...."Onorabilul " nostru presedinte este doar un LAS extra- Ordinar !

tu ai o problema, BASESCU, si nu-ti pot recomanda decat sa mergi la doctor, poate asa vei vedea realitatea cu alti ochi, poate vei vedea ca de 20 ani s-au schimbat multe in romania si nu mai este asa cum stiai tu odata...
de 20 ani se recompenseaza fel de fel de oameni politic, si cum este mai usor decat cu un salariu mai mare, o pensie nesimtita, un grad la apelul bocancilor, iar ceea ce vor sa faca astia nu este decat o reasezare a pensiilor si a salariilor...
sa-ti dau un exemplu concret, mi-ai spus odata ca ai pensia 1370 lei si ca ai muncit 40 ani pentru ea ca cercetator, sau ma rog, ai lucrat intr-un institut de cercetare...
ei bine, am o cunostinta, are 43 de ani si este pensionat avand o pensie "usor " mai mare decat a ta... pensionat de 2 ani... ghicesti unde a lucrat? in armata romana, mare erou, canta in fanfara unitatii... a mai primit si salarii compensatorii...
la cata vechime are, daca tinem cont ca mereu se plang de salariile mici, cum sa aiba o asemenea pensie? nu este normal sa se faca o recalculare, sa tina cont de vechime si contributie, ca la orice salariat din romania? nu mai vorbesc de faptul ca poate sa se angajeze la varsta lui...
acum dupa recalculare sunt si oameni care au primit mai mult, care aveau vechime completa in munca si cam toata in armata, ca multi au iesit la pensie de la armata si ei au lucrat mai mult in civilie...
PS nu sunt portocaliu, mai degraba sunt de stanga, dar nici poilitica psd-ista nu-mi place, incurajeaza nemunca si da bani celor care nu merita, care sunt buni de munca dar nu vor sa se murdareasca pe maini si le place viata la oras...
ca studii, am terminat un ASE prin 91...

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 21 Ianuarie 2011, ora 11:53

De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia

www.youtube.com/watch?v=kvxsYzQXHDw&feature=related

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
9am126636

389 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2011, ora 13:39

Silver. Eu vad ca ai ce ai cu soferii care mor pe soselele patriei si muncitori care mor la locul de munca. Fiecare meserie cu riscul ei, dar vezi militarii au depus un juramint ca sa apere si pe soferi si pe muncitori chiar cu pretul vietii, asta insemnind ca militarii indiferent de grad respecta toate celelalte categorii sociale si munca fiecaruia. Dupa noua Lege unitara a pensiilor poate ca ar fi mai bine sa desfiintam institutia militara iar la nevoie sa angajam mercenari care sa ne apere granitele si fiinta nationala pe astia ii platesti cit tine razboiul iar dupa aceea ii concediezi, dar banul va fi gros de tot si nu garanteaza nimeni. Pentru iubitul presedinte sa se constituie o garda republicana care sa-l apere si sa-l salveze in caz de forta majora si cred ca sunt destui care vor dori sa faca parte din acea garda republicana .

Fosta membra 9am.ro

490 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2011, ora 13:45

De la: gabigabi, la data 2011-01-21 10:51:46eu am inteles ce-am inteles din raspunsul dat lui racukoto, dar tu ai inteles ce raspuns ti-am dat eu ,ca vad c-o dat cotita !?

www.youtube.com/watch?v=Vu4i8rjVkbk&NR=1

PE 29 IULIE 2012 EU AM CHEMAT ELECTORATUL LA VOT DAR PDL SI OAMENII DIN SERVICIILE SECRETE VOR BOICOTA SI IMPEDICA PARTICIPAREA SA NU ATINGA PRAGUL ELECTORAL SA MA REINTORC LA COTROCENI.AMBASADORII MEI DIN STRAINATATE STIU SI EI CE AU DE FACUT.MONICA MACOVEI LATRA LA BRUXELLES SA-L ASMUTA PE BARROSO SI PE MERKEL CA ASTIA SUNT CRETINI SI NU PRICEP MANEVRELE MELE,DAR AU INTERESE IN ROMANIA LA FEL CA AMERICANII.LA CCR AM OMUL MEU STEFAN MINEA SPECIALIST IN FALSURI SI DAU PESTE CAP DECIZIILE PLENULUI CIND SUNT FRAIERII PLECATI IN CONCEDII. EU NU RESPECT LEGEA PARTIDELOR POLITICE,IN SPECIAL ART.2 SI ART.46. STIAM CA LISTELE ELECTORALE SUNT UMFLATE CU PESTE 3,5 MILIOANE DE ELECTORI CA AM SI EU VAGABOANTA MEA LA AUTORITATEA ELECTORALA PERMANENTA SI VROIAM SA LE MAI TRAG O PACALEALA GAOZARILOR,DACA MAI ERA DULAUL MEU BLAGA LA MI REUSEAM.DAR NICI CU IOAN RUS NU MA PLING CA ESTE OMUL LUI BOC.DAR NU MA PLING,O AM PE ASPAZIA COJOCARU, SECURISTA CARE RASTOARNA SITUATIA LA CCR IN FAVOAREA MEA PE HANDICAPATUL ZEGREAN,PSIHOPATA IULIA,PETRE CEAUSESCU LAZAROIU INFRACTORUL CARE CU TOATE CELE 7,5 MILIOANE DE VOTURI IMPOTRIVA MEA SI INCOMPETENTA PARLAMENTULUI MA INTORC LA COTROCENI.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2011, ora 13:49

De la: 9am243736, la data 2011-01-21 11:13:02

tu ai o problema, BASESCU, si nu-ti pot recomanda decat sa mergi la doctor, poate asa vei vedea realitatea cu alti ochi, poate vei vedea ca de 20 ani s-au schimbat multe in romania si nu mai este asa cum stiai tu odata...
de 20 ani se recompenseaza fel de fel de oameni politic, si cum este mai usor decat cu un salariu mai mare, o pensie nesimtita, un grad la apelul bocancilor, iar ceea ce vor sa faca astia nu este decat o reasezare a pensiilor si a salariilor...
sa-ti dau un exemplu concret, mi-ai spus odata ca ai pensia 1370 lei si ca ai muncit 40 ani pentru ea ca cercetator, sau ma rog, ai lucrat intr-un institut de cercetare...
ei bine, am o cunostinta, are 43 de ani si este pensionat avand o pensie "usor " mai mare decat a ta... pensionat de 2 ani... ghicesti unde a lucrat? in armata romana, mare erou, canta in fanfara unitatii... a mai primit si salarii compensatorii...
la cata vechime are, daca tinem cont ca mereu se plang de salariile mici, cum sa aiba o asemenea pensie? nu este normal sa se faca o recalculare, sa tina cont de vechime si contributie, ca la orice salariat din romania? nu mai vorbesc de faptul ca poate sa se angajeze la varsta lui...
acum dupa recalculare sunt si oameni care au primit mai mult, care aveau vechime completa in munca si cam toata in armata, ca multi au iesit la pensie de la armata si ei au lucrat mai mult in civilie...
PS nu sunt portocaliu, mai degraba sunt de stanga, dar nici poilitica psd-ista nu-mi place, incurajeaza nemunca si da bani celor care nu merita, care sunt buni de munca dar nu vor sa se murdareasca pe maini si le place viata la oras...

AI MARE DREPTATE IN CE'IA CE AI POSTAT,E PURUL ADEVAR ,DAR NU POATE FI IMPARTASIT DE ...".LOVITII SOARTEI " CEI AFECTATI INTODEAUNA VOR VOCIFERA CAND SE VA UMBLA LA DREPTURILE LOR..........EI AU FOST INVATATI CA SUNT DUMNEZEI PE PAMANT SI MERITA RECUNOSTINTA VESNICA DIN PARTEA POPORULUI ROMAN. SI SA VEZI CA DACA'I LASI USOR SE DAU SINGURI DE GOL,CITESTE POSTAREA DE MAI JOS..........MASININARII FINANCIARE TIPIC ......EXCROCILOR,SI INAVUTITILOR DE DUPA "90,OBSERVA CUM SE FAC BANI ..............INTREBAREA CARE VINE FIRESC,CINE A GESTIONAT FONDURILE ROMANIEI DUPA "90 ? CINE A VANDUT PE COMISIOANE F. GRASE ECONOMIA ,PT. FIER VECHI ? CINE A DAT LEGILE ASTEA ABERANTE CU TOT FELUL DE SPORURI SI INDEMNIZATII,DE TURBEZI NU ALTA ? PE CE LEGI S-AU PENSIONAT MILITARII ,CU CE SALARII COMPENSATORII ENORME LA VARSTA DE 40,41 ANI, SI SUB GUVERNAREA CUI ?
RASPUNSURILE SUNT CLARE,ERA DE ASTEPTAT CA ODATA SI ODATA SA SE AJUNGA LA FUNDUL SACULUI,DAR A MAI VENIT SI CRIZA CARE A GRABIT UN PIC MERSUL FIRESC AL .......REASEZARII !!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

490 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2011, ora 14:02

De la: Silver9AM, la data 2011-01-21 13:49:23

AI MARE DREPTATE IN CE'IA CE AI POSTAT,E PURUL ADEVAR ,DAR NU POATE FI IMPARTASIT DE ...".LOVITII SOARTEI " CEI AFECTATI INTODEAUNA VOR VOCIFERA CAND SE VA UMBLA LA DREPTURILE LOR..........EI AU FOST INVATATI CA SUNT DUMNEZEI PE PAMANT SI MERITA RECUNOSTINTA VESNICA DIN PARTEA POPORULUI ROMAN. SI SA VEZI CA DACA'I LASI USOR SE DAU SINGURI DE GOL,CITESTE POSTAREA DE MAI JOS..........MASININARII FINANCIARE TIPIC ......EXCROCILOR,SI INAVUTITILOR DE DUPA "90,OBSERVA CUM SE FAC BANI ..............INTREBAREA CARE VINE FIRESC,CINE A GESTIONAT FONDURILE ROMANIEI DUPA "90 ? CINE A VANDUT PE COMISIOANE F. GRASE ECONOMIA ,PT. FIER VECHI ? CINE A DAT LEGILE ASTEA ABERANTE CU TOT FELUL DE SPORURI SI INDEMNIZATII,DE TURBEZI NU ALTA ? PE CE LEGI S-AU PENSIONAT MILITARII ,CU CE SALARII COMPENSATORII ENORME LA VARSTA DE 40,41 ANI, SI SUB GUVERNAREA CUI ?www.youtube.com/watch?v=lU_Ll1AA8Gk&NR=1
RASPUNSURILE SUNT CLARE,ERA DE ASTEPTAT CA ODATA SI ODATA SA SE AJUNGA LA FUNDUL SACULUI,DAR A MAI VENIT SI CRIZA CARE A GRABIT UN PIC MERSUL FIRESC AL www.youtube.com/watch?v=PkAvsgtjp_I&NR=1.......REASEZARII !!!

Sukar !

PE 29 IULIE 2012 EU AM CHEMAT ELECTORATUL LA VOT DAR PDL SI OAMENII DIN SERVICIILE SECRETE VOR BOICOTA SI IMPEDICA PARTICIPAREA SA NU ATINGA PRAGUL ELECTORAL SA MA REINTORC LA COTROCENI.AMBASADORII MEI DIN STRAINATATE STIU SI EI CE AU DE FACUT.MONICA MACOVEI LATRA LA BRUXELLES SA-L ASMUTA PE BARROSO SI PE MERKEL CA ASTIA SUNT CRETINI SI NU PRICEP MANEVRELE MELE,DAR AU INTERESE IN ROMANIA LA FEL CA AMERICANII.LA CCR AM OMUL MEU STEFAN MINEA SPECIALIST IN FALSURI SI DAU PESTE CAP DECIZIILE PLENULUI CIND SUNT FRAIERII PLECATI IN CONCEDII. EU NU RESPECT LEGEA PARTIDELOR POLITICE,IN SPECIAL ART.2 SI ART.46. STIAM CA LISTELE ELECTORALE SUNT UMFLATE CU PESTE 3,5 MILIOANE DE ELECTORI CA AM SI EU VAGABOANTA MEA LA AUTORITATEA ELECTORALA PERMANENTA SI VROIAM SA LE MAI TRAG O PACALEALA GAOZARILOR,DACA MAI ERA DULAUL MEU BLAGA LA MI REUSEAM.DAR NICI CU IOAN RUS NU MA PLING CA ESTE OMUL LUI BOC.DAR NU MA PLING,O AM PE ASPAZIA COJOCARU, SECURISTA CARE RASTOARNA SITUATIA LA CCR IN FAVOAREA MEA PE HANDICAPATUL ZEGREAN,PSIHOPATA IULIA,PETRE CEAUSESCU LAZAROIU INFRACTORUL CARE CU TOATE CELE 7,5 MILIOANE DE VOTURI IMPOTRIVA MEA SI INCOMPETENTA PARLAMENTULUI MA INTORC LA COTROCENI.
Fosta membra 9am.ro

157 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2011, ora 14:02

Dragul nostru presedinte e un betivan si un vagabond notoriu.Ma veti spurca...nu`i bai!
Partea mai nasoala este ca luminatele doamne din jurul lui ii sunt si amante:Anastase,Udrea,Turcan,Ritzi,Boagiu...
Sa vb putin de familia lui EL PRESIDENTE:sotia omului afiseaza o mina cel putin mirata si buimaca mai tot timpul(tace si inghite),Eba ne reprezinta cu succes prin UE,iar cea mare e un biet notar cu cateva zeci de milioane de euro in cont.
Calitatile morale ale dl presedinte sunt sub 0.
Nu zic ca ailalti au fost curati,nici pomeneala de asa ceva.
Base sta cu dansa in sus si uda poporul cu galben.Asta face.
Prin iunie trebuie sa platim prima rata la banii imprumutati.Sa vezi atunci circ!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2011, ora 14:09

De la: 9am126636, la data 2011-01-21 13:39:12 Silver. Eu vad ca ai ce ai cu soferii care mor pe soselele patriei si muncitori care mor la locul de munca. Fiecare meserie cu riscul ei, dar vezi militarii au depus un juramint ca sa apere si pe soferi si pe muncitori chiar cu pretul vietii, asta insemnind ca militarii indiferent de grad respecta toate celelalte categorii sociale si munca fiecaruia. Dupa noua Lege unitara a pensiilor poate ca ar fi mai bine sa desfiintam institutia militara iar la nevoie sa angajam mercenari care sa ne apere granitele si fiinta nationala pe astia ii platesti cit tine razboiul iar dupa aceea ii concediezi, dar banul va fi gros de tot si nu garanteaza nimeni. Pentru iubitul presedinte sa se constituie o garda republicana care sa-l apere si sa-l salveze in caz de forta majora si cred ca sunt destui care vor dori sa faca parte din acea garda republicana .

DE CE RASTALMACESTI ? EU AM AFIRMAT CA TOTI TREBUIE SA FIM EGALI ,IN PRIMUL RAND IN FATA LUI D-ZEU ,IN FATA PROPRIILOR NOASTRE CONSTIINTE SI APOI IN FATA LEGILOR CARE NE GUVERNEAZA ! TI-AM DAT EX. DESPRE CELELALTE CATEGORII,CARE SUNT SI EI TOT CETATENI ROMANI. DESPRE JURAMANT.......MA ABTIN..........CUM POT EU SA AM INCREDETE INTR'UN OM CARE A DEPUS UN JURAMANT SI CARE ISI INSULTA SI CERE MOARTEA COMANDANTULUI LUI........PT. BANI ? ALA E OM ? ALA E CARACTER ? AIA O NUMESTI TU ONOARE ? VEZI SUNTEM DIN GENERATII DIFERITE,AVEM GANDIRI DIFERITE,DAR INCLIN SA AFIRM CA GENERATIA ASTA CARE MERGE IN TEATRELE DE RAZBOI ADEVARAT,POATE AR MERITA MAI MULT DE LA STAT.........DAR GENERATIA PROTESTATARA DE ACUM,CARE A STAT BINE MS. IN CAZARMI SI " A FRCAT MENTA " ASTIA AR TREBUI REMUNERATI CA ORCE CETATEAN CARE A MUNCIT LA STAT !
E PAREREA MEA,SI MI'O SUSTIN,CUNOSCAND F. MULTE DIN INTERIOR........REPET BUNICII NOSTRI CARE AU FOST TRIMISI PE FRONT,( STII CE E ALA ) SI CARE AU SUFERIT CU ADEVARAT,CE AU PRIMIT ? TOT EU TI-AM RASPUNS, DOAR DREPTUL DE A MURI PT. TARA,ATAT SI NIMIC MAI MULT !
DE CE UN COLONEL DE LA INTENDENTA SAU ORCE ARMA VREI TU ARE DREPTUL SA PRIMEASCA 5,6.000 LEI ? CE A FACUT ACEL MILITAR ,ASA NEMAIPOMENIT PT. TARA LUI ? DAR UN MUNCITOR CARE A MUNCIT IN OTELARIE,LA FORJA,IN TURNATORII.......AIA CAT AR TREBUI SA PRIMEASCA ? DIN PACATE AIA NU MAI SUNT........MULTI NU AU APUCAT PENSIA,ASA CA DOMNULE MILITAR,MAI USOR CU CERERILE,IAR PAREREA TA DESPRE MINE NU MA INTERESEAZA ,POATE O SA NE INTALNIM SI O SA VORBIM ,TU IN CALITATE DE GENERAL EU IN CALITATE DE UMIL .........CE VREI TU ! CAND NE VOM INTALNI VOM VEDEA CE" INSEMNE" POARTA FIECARE PE .........UMAR !

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2011, ora 14:18

De la: 9am126636, la data 2011-01-21 13:39:12 Silver. Eu vad ca ai ce ai cu soferii care mor pe soselele patriei si muncitori care mor la locul de munca. Fiecare meserie cu riscul ei, dar vezi militarii au depus un juramint ca sa apere si pe soferi si pe muncitori chiar cu pretul vietii, asta insemnind ca militarii indiferent de grad respecta toate celelalte categorii sociale si munca fiecaruia. Dupa noua Lege unitara a pensiilor poate ca ar fi mai bine sa desfiintam institutia militara iar la nevoie sa angajam mercenari care sa ne apere granitele si fiinta nationala pe astia ii platesti cit tine razboiul iar dupa aceea ii concediezi, dar banul va fi gros de tot si nu garanteaza nimeni. Pentru iubitul presedinte sa se constituie o garda republicana care sa-l apere si sa-l salveze in caz de forta majora si cred ca sunt destui care vor dori sa faca parte din acea garda republicana .

APROPO DE JURAMANT.........SI DOCTORII DEPUN UN JURAMANT CAND TERMINA O FACULTATE,NU ? CAND AI FOST ULTIMA OARA INTR'O UNITATE SANITARA ? CAT TI'A LUAT DOCTORUL," ATENTIE "...........STIU,NU INCURC JURAMINTELE ,DAR ASA CA ......FAPT DIVERS,SI ALA JURA TOT CA O SA APERE VIATA.......BLA-BLA........

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2011, ora 15:38

De la: Silver9AM, la data 2011-01-21 13:49:23

AI MARE DREPTATE IN CE'IA CE AI POSTAT,E PURUL ADEVAR ,DAR NU POATE FI IMPARTASIT DE ...".LOVITII SOARTEI " CEI AFECTATI INTODEAUNA VOR VOCIFERA CAND SE VA UMBLA LA DREPTURILE LOR..........EI AU FOST INVATATI CA SUNT DUMNEZEI PE PAMANT SI MERITA RECUNOSTINTA VESNICA DIN PARTEA POPORULUI ROMAN. SI SA VEZI CA DACA'I LASI USOR SE DAU SINGURI DE GOL,CITESTE POSTAREA DE MAI JOS..........MASININARII FINANCIARE TIPIC ......EXCROCILOR,SI INAVUTITILOR DE DUPA "90,OBSERVA CUM SE FAC BANI ..............INTREBAREA CARE VINE FIRESC,CINE A GESTIONAT FONDURILE ROMANIEI DUPA "90 ? CINE A VANDUT PE COMISIOANE F. GRASE ECONOMIA ,PT. FIER VECHI ? CINE A DAT LEGILE ASTEA ABERANTE CU TOT FELUL DE SPORURI SI INDEMNIZATII,DE TURBEZI NU ALTA ? PE CE LEGI S-AU PENSIONAT MILITARII ,CU CE SALARII COMPENSATORII ENORME LA VARSTA DE 40,41 ANI, SI SUB GUVERNAREA CUI ?
RASPUNSURILE SUNT CLARE,ERA DE ASTEPTAT CA ODATA SI ODATA SA SE AJUNGA LA FUNDUL SACULUI,DAR A MAI VENIT SI CRIZA CARE A GRABIT UN PIC MERSUL FIRESC AL .......REASEZARII !!!

am vazut odata la televizor o emisiune, nu retin programul dar sigur nu era romanesc, cum ca toate "chimicalele" din alimente, pe langa rolul de a "tine in viata" produl respectiv o perioada mai mare, mai au si un rol deloc de neglijat: actioneaza asupra organismului uman, mai precis asupra creierului, unele dintre aceste substante fiind administrate intentionat pentru o mai buna manipulare...
cand vad anumiti oameni ce tampenii sustin, fara un dram de logica, cum se contrazic singuri, ma gandesc ca au dreptate cei cu reportajul...
nu vreau sa politizam discutia, toate guvernele au facut la fel pana in 2008, cand a inceput criza, nu sunt fan basescu, nici pdl, de fapt cred ca nu sunt fanul nimanui, nimeni nu-mi baga in traista, dar ceea ce incearca sa faca actualul guvern mi se pare de bun simt, asta da nu cumva unii oameni se considera mai presus de lege-ceea ce implica schimbarea constitutiei...
ce nu-mi place la actualul guvern este faptul ca nu sunt hotarati, ca nu aplica legea salarizarii, a pensiilor unice, restructurarile... mai repede, cu cat o lungim cu atat ne va fi mai greu, mai ales ca vin si rambursarile de credite, si despagubirile victimelor comunistilor (care sunt nemeritate dar deloc de neglijat), ca nu ies la tv sa explice clar situatia, eu de multe ori, dat fiind faptul ca serviciul imi permite, cunosc foarte multe "anomalii" ale sistemului si nu-mi este deloc greu sa combat armata de pupincuristi de la tembeliziuni, as veni cu fluturasi de salarii, cu cupoane de pensii, pe categorie de varsta si vechime in munca, pentru a nu mai dezinforma lumea...
cati stiu oare ca norma de hrana lunara este mai mare decat salariul net minim lunar?

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2011, ora 15:44

sper ca-mi raspunzi dupa siesta...

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2011, ora 15:54

nu stiu daca tu ai facut armata, dar eu iti spun ca da si ca am depus un juramant asemanator, fara sa fiu platit, nici macar la pensie nu ma ajuta anii din armata, chiar daca se pun ca vechime, contributia este zero lei... am fost si la munci in armata, stii ce faceai cadrele militare care se dau acum de ceasul mortii?
femei, (nu FMI), pescuit si baute, era ca un ritual, ca de muncit munceau militarii in termen si ei primeau salarii....
cu mercenarii esti pe aproape, platim la nato peste 1.5 miliarde euro anual, nu crezi ca nato ar trebui sa aiba o armata care sa fie capabila sa ne apere in fiecare moment? sau suntem doar pentru cotizatie?
cat priveste noua lege a pensiilor , cred ca este cat se poate de normala, ca militar exista un anumit risc si raspundere, dar pentru asta esti retribuit mai mult, atunci si pensia va fi mai mare, daca si muncesti mai mult, nu la 40 ani iesi la pensie si traiesti pana la 100 ani...

gabigabi

12108 mesaje

hooopa ! ce-ai vrut sa spui cu aceasta fraza :" Norma Lunara de Hrana e mai mare decit salariul net minim pe economie "? ca acel cos zilnic, cu alimentele necesare unui om , e mai scump decit salariul minim pe care muncesc atit de multi salariati si , in acest cos zilnic , nu-s prinse si cheltuielile cu intretinerea + utilitati ? asta-i traducerea frazei tale ? intrebarea e atunci : cum se potriveste asta cu " SA TRAITI BINE " si incercarea voastra de a ne convinge ca suntem noi chiori sau rau-voitori ca nu vedem binele delinga noi ?!

9am243736

2704 mesaje

nu stiu daca tu ai facut armata, dar eu iti spun ca da si ca am depus un juramant asemanator, fara sa fiu platit, nici macar la pensie nu ma ajuta anii din armata, chiar daca se pun ca vechime, contributia este zero lei... am fost si la munci in armata, stii ce faceai cadrele militare care se dau acum de ceasul mortii?
femei, (nu FMI), pescuit si baute, era ca un ritual, ca de muncit munceau militarii in termen si ei primeau salarii....
cu mercenarii esti pe aproape, platim la nato peste 1.5 miliarde euro anual, nu crezi ca nato ar trebui sa aiba o armata care sa fie capabila sa ne apere in fiecare moment? sau suntem doar pentru cotizatie?
cat priveste noua lege a pensiilor , cred ca este cat se poate de normala, ca militar exista un anumit risc si raspundere, dar pentru asta esti retribuit mai mult, atunci si pensia va fi mai mare, daca si muncesti mai mult, nu la 40 ani iesi la pensie si traiesti pana la 100 ani...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2011, ora 15:55

am raspuns si n-a aparut mesajul...o sa mai incerc o data !

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2011, ora 16:12

De la: gabigabi, la data 2011-01-21 15:54:05hooopa ! ce-ai vrut sa spui cu aceasta fraza :" Norma Lunara de Hrana e mai mare decit salariul net minim pe economie "? ca acel cos zilnic, cu alimentele necesare unui om , e mai scump decit salariul minim pe care muncesc atit de multi salariati si , in acest cos zilnic , nu-s prinse si cheltuielile cu intretinerea + utilitati ? asta-i traducerea frazei tale ? intrebarea e atunci : cum se potriveste asta cu " SA TRAITI BINE " si incercarea voastra de a ne convinge ca suntem noi chiori sau rau-voitori ca nu vedem binele delinga noi ?!

nu, parca esti informata... in armata, politie, pe langa salariu si ce mai primesc ei, se primeste si o norma de hrana lunara, in cuantum de 681 lei acum (+, - 20 lei)...
adica un om munceste o luna pe salariul minim si nu castiga cat aceasta norma de hrana...
nu mai vorbesc de cei care sunt detasati cati bani primesc pentru cazare (sac), procent din salariu, ca de , conteaza daca esti plotonier sau colonel, proprietarul fiind om informat in ziua de azi...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2011, ora 16:35

De la: 9am243736, la data 2011-01-21 16:12:38
De la: gabigabi, la data 2011-01-21 15:54:05hooopa ! ce-ai vrut sa spui cu aceasta fraza :" Norma Lunara de Hrana e mai mare decit salariul net minim pe economie "? ca acel cos zilnic, cu alimentele necesare unui om , e mai scump decit salariul minim pe care muncesc atit de multi salariati si , in acest cos zilnic , nu-s prinse si cheltuielile cu intretinerea + utilitati ? asta-i traducerea frazei tale ? intrebarea e atunci : cum se potriveste asta cu " SA TRAITI BINE " si incercarea voastra de a ne convinge ca suntem noi chiori sau rau-voitori ca nu vedem binele delinga noi ?!

nu, parca esti informata... in armata, politie, pe langa salariu si ce mai primesc ei, se primeste si o norma de hrana lunara, in cuantum de 681 lei acum (+, - 20 lei)...
adica un om munceste o luna pe salariul minim si nu castiga cat aceasta norma de hrana...
nu mai vorbesc de cei care sunt detasati cati bani primesc pentru cazare (sac), procent din salariu, ca de , conteaza daca esti plotonier sau colonel, proprietarul fiind om informat in ziua de azi...

nu, eu Nu sunt Informata, asa ca tine ! si nefiind, d'aia te-am intrebat daca-i vorba despre cosul zilnic, despre care NU MAI ZICE NIMENI NIMIC !
cit despre nush ce raspuns asteptai de la mine, dupa siesta multumesc si tie sa-ti fie de bine , ce vrei sa-ti spun ? ca de la AL. I. CUZA Armata este asa ....asa functioneaza ....asa este platita si scoasa la pensie si pe nimeni n-am auzit sa spuna vreo vorba rea despre ea....ba, dimpotriva : in sondaje este ori pe primul loc ,la incredere, ori pe locul doi, dupa Biserica ! in "prostia" lui , finul dl. presedinte , pe numele lui predestinat : Falca , a clampanit una tare de tot comparindu-l pe marele cirmaci cu al. I. Cuza ....omului, cu alt nume predestinat base , i s-a urcat la cap si a dat si el o reforma Armatei romane ,ca sa fie chit cu antemargatorul lui ! REFORMA - reforma , dar ce diferenta de calitate intre cele 2 reforme ?!...de fapt, aceeasi ca si cea dintre cele 2 persoane din discutia noastra ! ...vezi tu, teoria ca teoria , dar practica este cea care iti arata exact valoarea unei teorii , prin efect sau, rezultat ,cum vrei sa-i spui !
si tu spui ca alimentele ingurgitate de tine Nu te afecteaza in aceeasi masura ca pe mine ? dupa ce-ti dai seama ? ai un etalon ? care-i el ? zi-mi si mie ca sa stiu cum sa ma "dreg" ! merge cu un visichi cu 4 cuburi de gheata ? e bun etalonul asta ?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2011, ora 16:58

De la: gabigabi, la data 2011-01-21 16:35:37

nu, eu Nu sunt Informata, asa ca tine ! si nefiind, d'aia te-am intrebat daca-i vorba despre cosul zilnic, despre care NU MAI ZICE NIMENI NIMIC !
cit despre nush ce raspuns asteptai de la mine, dupa siesta multumesc si tie sa-ti fie de bine , ce vrei sa-ti spun ? ca de la AL. I. CUZA Armata este asa ....asa functioneaza ....asa este platita si scoasa la pensie si pe nimeni n-am auzit sa spuna vreo vorba rea despre ea....ba, dimpotriva : in sondaje este ori pe primul loc ,la incredere, ori pe locul doi, dupa Biserica ! in "prostia" lui , finul dl. presedinte , pe numele lui predestinat : Falca , a clampanit una tare de tot comparindu-l pe marele cirmaci cu al. I. Cuza ....omului, cu alt nume predestinat base , i s-a urcat la cap si a dat si el o reforma Armatei romane ,ca sa fie chit cu antemargatorul lui ! REFORMA - reforma , dar ce diferenta de calitate intre cele 2 reforme ?!...de fapt, aceeasi ca si cea dintre cele 2 persoane din discutia noastra ! ...vezi tu, teoria ca teoria , dar practica este cea care iti arata exact valoarea unei teorii , prin efect sau, rezultat ,cum vrei sa-i spui !
si tu spui ca alimentele ingurgitate de tine Nu te afecteaza in aceeasi masura ca pe mine ? dupa ce-ti dai seama ? ai un etalon ? care-i el ? zi-mi si mie ca sa stiu cum sa ma "dreg" ! merge cu un visichi cu 4 cuburi de gheata ? e bun etalonul asta ?

GABITO,UNA E SA FII CONTRA UNEI MASURI,UNEI PERSOANE,UNUI PARTID .........DIN VARII MOTIVE SI ALTA E SA FII CONTRA DOAR DE "AMORUL TRENDULUI"...................TU AI SARIT CA ARSA CIND EU AM SPUS CE AM SPUS,DAR VAD CA HABAR NU AI CUM SI CU CE SE MANANCA........DAR ESTI CONTRA ,PT. CA ASA DA BINE........SUNT PENSIONARI CA TINE,CA ALTII ,MULTI ALTII CARE POATE ATI MUNCIT DE 10 ,DE 20 DE ORI MAI MULT ,ATI AVUT MAI MULTA RASPUNDERE,DECAT UN NEICA NIMENI CARE A FRECAT MENTA IN HAINELE STATULUI....TOT RESPECTUL PT. TOTI ,DAR SUNTEM EGALI CU TOTII SAU ATUNCI.........DE CE UNII LEGI SPECIALE,IAR ALTII.........NU TRAIM TOTI IN RO ? AM MAI SPUS'O STII CATE SPORURI DE'A DREPTU " NESIMTITE " SUNT ? NU NUMAI LA MILITARI CI SI LA STAT,DOAR LA PRIVAT NU GASESTI ASA CEVA,SI STII DE CE ? PT. CA PRIVATUL MUNCESTE CU BANUL LUI SI ARE GRIJA DE EL! LA STAT,SE DA SPOR DE ....ZAMBET....OARE "ZAMBARETU " TATUCA ILICI,CAT SPOR O LUA ?

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2011, ora 17:01

...736 dumneata n-ai facut armata, eventual ai satisfacut stagiul militar conform legilor in vigoare la acea data. Si in armata ca si in societatea civila sunt diverse specimene de indivizi care nu fac cinste speciei umane, nimeni nu este perfect, dar asta nu inseamna ca putem generaliza apucaturile unora. Sunt convins ca dumneata pe timpul satisfacerii stagiului militar ai fost un exemplu de corectitudine si disciplina si regret ca te-a afectat faptul ca ai fast la "munci agricole" in loc sa te instruiesti in marsuri istovitoare, aplicatii pe timp de iarna si trageri in poligoane, sa astepti pe linia de tragere si viscolul sa-ti mingiie tenul de domnisoara si calificativul plutonului sa depinda de evolutia ta in locasul de tragere.
Si daca ti se pare ca acele cadre militare care o duceau asa de bine in paradisul CAP-eurilor si IAS-eurilor, de ce nu ai imbratisat cariera militara, asa cum multi tineri pe vremea aceea au optat in acest sens, sa ai si dumneata o pensie nesimtita?
Si Silver spunea ceva de insemnele de pe umar. Nu asta este esentialul la un militar, ci educatia si nivelul de instruire. Sunt destui generali si amirali de uscat care nu fac cinste hanei militare si mai ales memoriei inaintasilor, este problema lor ca vor fi uitati de generatiile viitoare. Oamenii de valoare nu se bat cu caramida in piept si nu dau din coate sa iasa in fata, nu se salta pe virfuri sa para mai inalti.
Mai spunea un pedelau ca Boc ar fi un fel de Stefan, cita blasfemie. Oare cine o fi aprodul Purice?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2011, ora 17:06

De la: Silver9AM, la data 2011-01-21 16:58:11
De la: gabigabi, la data 2011-01-21 16:35:37

GABITO,UNA E SA FII CONTRA UNEI MASURI,UNEI PERSOANE,UNUI PARTID .........DIN VARII MOTIVE SI ALTA E SA FII CONTRA DOAR DE "AMORUL TRENDULUI"...................TU AI SARIT CA ARSA CIND EU AM SPUS CE AM SPUS,DAR VAD CA HABAR NU AI CUM SI CU CE SE MANANCA........DAR ESTI CONTRA ,PT. CA ASA DA BINE........SUNT PENSIONARI CA TINE,CA ALTII ,MULTI ALTII CARE POATE ATI MUNCIT DE 10 ,DE 20 DE ORI MAI MULT ,ATI AVUT MAI MULTA RASPUNDERE,DECAT UN NEICA NIMENI CARE A FRECAT MENTA IN HAINELE STATULUI....TOT RESPECTUL PT. TOTI ,DAR SUNTEM EGALI CU TOTII SAU ATUNCI.........DE CE UNII LEGI SPECIALE,IAR ALTII.........NU TRAIM TOTI IN RO ? AM MAI SPUS'O STII CATE SPORURI DE'A DREPTU " NESIMTITE " SUNT ? NU NUMAI LA MILITARI CI SI LA STAT,DOAR LA PRIVAT NU GASESTI ASA CEVA,SI STII DE CE ? PT. CA PRIVATUL MUNCESTE CU BANUL LUI SI ARE GRIJA DE EL! LA STAT,SE DA SPOR DE ....ZAMBET....OARE "ZAMBARETU " TATUCA ILICI,CAT SPOR O LUA ?

ehei, draga prietene, tare as fi curioasa sa aflu / sa stiu / sa aud , ce ar fi la gura ta in cazul in care ai fi dat afara si cu drepturile taiate ! atunci ti-ai aduce aminte ca tu n-ai avut casa...n-ai avut masa....ca ajungeai intre ai tai " in vizita" si ca viata ta s-a petrecut mai mult la cazarma decit intre ai tai care se simt stingheriti in prezenta ta....iti aduci aminte ? mai gindeste-te !

Pagini: << 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: