back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Ianuarie 2011, ora 09:34

De la: gabigabi, la data 2011-01-23 09:30:00ce se-ntimpla cu topicul asta de se blocheaza cind si cind , dar taman cind postez eu ?

Ti-ai cam luat-o in cap, cat sa te suporte?

Buna Gabita! am pus poze de la inghetata...

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 23 Ianuarie 2011, ora 09:39

De la: Ingrid, la data 2011-01-23 09:34:09
De la: gabigabi, la data 2011-01-23 09:30:00ce se-ntimpla cu topicul asta de se blocheaza cind si cind , dar taman cind postez eu ?

Ti-ai cam luat-o in cap, cat sa te suporte?

Buna Gabita! am pus poze de la inghetata...

'neata, le-am vazut si-ti multumesc ! si, da, iar ai dreptate : mi-am luat-o-n cap ! incerc sa-mi revin ,dar am un blocaj ! te sarut de 1000 de ori !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 23 Ianuarie 2011, ora 09:42

De la: gabigabi, la data 2011-01-23 09:13:21
De la: Black_Friday, la data 2011-01-22 21:40:07
De la: gladlyntelf, la data 2011-01-22 21:18:08
De la: Silver9AM, la data 2011-01-22 21:02:32
De la: gladlyntelf, la data 2011-01-22 20:53:33amuzant, foarte amuzant ! cãþeii, hârºiþi în bãtãliile de pe acest topic, încep sã þinã cu dinþii ºi cu ghearele de aceleaºi resturi dintr-un os ce le-a fost odinioarã aruncat lor de politicianul cãruia i-au jurat ataºament ideatic c-un fanatism, demn de-o cauzã mai bunã.

indiferent ce le-ai spune, ei mârâie ºi latrã la tine fãrã a-ºi scãpa , nici macar pentru o clipã dintre colþi si ghiare, mult prea "gustosul" ciolan de partid, sunt atât de înverºunaþi, incât nu sunt capabili de-a mai putea sesiza si-o altã perspectivã , refuza orice cotlet, indiferent cât de generos condimentat ºi bine preparat ar fi , dacã este oferit de-o altã entitate ce nu le-mpãrtãºeºte deja criogenatele lor convingeri orzoase, nu-i bun dom'le, nu-i pe gustul lor .

simpatici acesºti proºti, foarte simpatici, dar iºi meritã din plin soarta !

TE-AI GANDIT,POATE IN SEARA ACEASTA A PRIMIT "TAIN DUBLU DE ORZ "? SI
E O EXPLICATIE CAM PUIERILA,DAR ..........

Doamna, n-a primit decât o uºoarã bãtaie pe umãr, un fel de; ai grijã colega ce subiecte abordezi ºi ce rãspunsuri oferi la-ntrebãrile ce-þi sunt puse, grijã mare, cã nu-s de nivelul tãu ºi nici n-ai primit de la centru autorizarea necesarã sã rãspunzi unor asemenea întrebãri incomode ce ne-ar putea depuncta în sondaje.

Chiar mã-ntreb, nu cumva eºti ºi tu unul dintre ei !?...cã-i plinã patria de cãþele ºi cãþei, cu dulãi coloraþi pe lângã ei.

am ºi eu voie sã speculez, nu ?!

Forumul asta e un fel de "Zece negri mititei". Ne suspectam toti si ne-am sari in gat unul - altuia daca ar fi posibil.
Tu nu esti suspecta? Mai ales ca esti noua. Noi , cativa, ne cunoastem de ani de zile, dar tu esti nou venita si ar trebui sa fii in principiu mai retinuta, macar o perioada, asta daca bineinteles nu ai mai fost inregistrata si sub alt username.
Pe alte forumuri, nu te baga nimeni in seama ca nou venit daca incalci niste reguli de buna-cuvinta, cum ar fi sa-i saluti pe ceilalti forumisti inainte sa te bagi in discutii. Aici nu este cazul, pentru ca nu discutam despre hobby-uri, ci despre politica si lupta e murdara, ca in realitate, asa ca nu mai tinem cont de eticheta.
Sugestia mea, daca vrei sa tii cont de ea, este sa ai putina rabdare, sa-i cunosti intai cat de cat pe ceilalti si abia apoi sa-i ataci.

ei, vezi de ce te iubesc, totusi ? ptr. ca ai fair-play ! si esti un cavaler ....culoarea mea preferata e albastru cu toate nuantele lui....de ne-am vedea ochi-n ochi , ti-as daruio naframa in culorile mele ! asta a fost asaaaaa....un fel de gluma ,dar nu chiar ! sunt o ticaloasa, nu-i asa ?
cit despre gladyasta , e un EL ....ma mir ca nu-i recunosti stilul ....stii tu, " Melania" e cu ochii-n patru dupa hotomani !

Buna dimineata Gabi! Mda, multi psihopati intalnesti pe aici. Nu inteleg de ce procedeaza asa, ce ii determina sa se afiseze drept ceea ce nu sunt.
Danke schön pentru naframa, chiar mi+ar prinde bine pe frigul asta! As purta-o ca pe un fular, dar esti sigura ca atunci cand te-as enerva cu postarile mele despre liberali nu s-ar transforma intr-o camasa a lu Nessus?

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 23 Ianuarie 2011, ora 09:48

De la: Black_Friday, la data 2011-01-23 09:42:23
De la: gabigabi, la data 2011-01-23 09:13:21
De la: Black_Friday, la data 2011-01-22 21:40:07
De la: gladlyntelf, la data 2011-01-22 21:18:08
De la: Silver9AM, la data 2011-01-22 21:02:32
De la: gladlyntelf, la data 2011-01-22 20:53:33amuzant, foarte amuzant ! cãþeii, hârºiþi în bãtãliile de pe acest topic, încep sã þinã cu dinþii ºi cu ghearele de aceleaºi resturi dintr-un os ce le-a fost odinioarã aruncat lor de politicianul cãruia i-au jurat ataºament ideatic c-un fanatism, demn de-o cauzã mai bunã.

indiferent ce le-ai spune, ei mârâie ºi latrã la tine fãrã a-ºi scãpa , nici macar pentru o clipã dintre colþi si ghiare, mult prea "gustosul" ciolan de partid, sunt atât de înverºunaþi, incât nu sunt capabili de-a mai putea sesiza si-o altã perspectivã , refuza orice cotlet, indiferent cât de generos condimentat ºi bine preparat ar fi , dacã este oferit de-o altã entitate ce nu le-mpãrtãºeºte deja criogenatele lor convingeri orzoase, nu-i bun dom'le, nu-i pe gustul lor .

simpatici acesºti proºti, foarte simpatici, dar iºi meritã din plin soarta !

TE-AI GANDIT,POATE IN SEARA ACEASTA A PRIMIT "TAIN DUBLU DE ORZ "? SI
E O EXPLICATIE CAM PUIERILA,DAR ..........

Doamna, n-a primit decât o uºoarã bãtaie pe umãr, un fel de; ai grijã colega ce subiecte abordezi ºi ce rãspunsuri oferi la-ntrebãrile ce-þi sunt puse, grijã mare, cã nu-s de nivelul tãu ºi nici n-ai primit de la centru autorizarea necesarã sã rãspunzi unor asemenea întrebãri incomode ce ne-ar putea depuncta în sondaje.

Chiar mã-ntreb, nu cumva eºti ºi tu unul dintre ei !?...cã-i plinã patria de cãþele ºi cãþei, cu dulãi coloraþi pe lângã ei.

am ºi eu voie sã speculez, nu ?!

Forumul asta e un fel de "Zece negri mititei". Ne suspectam toti si ne-am sari in gat unul - altuia daca ar fi posibil.
Tu nu esti suspecta? Mai ales ca esti noua. Noi , cativa, ne cunoastem de ani de zile, dar tu esti nou venita si ar trebui sa fii in principiu mai retinuta, macar o perioada, asta daca bineinteles nu ai mai fost inregistrata si sub alt username.
Pe alte forumuri, nu te baga nimeni in seama ca nou venit daca incalci niste reguli de buna-cuvinta, cum ar fi sa-i saluti pe ceilalti forumisti inainte sa te bagi in discutii. Aici nu este cazul, pentru ca nu discutam despre hobby-uri, ci despre politica si lupta e murdara, ca in realitate, asa ca nu mai tinem cont de eticheta.
Sugestia mea, daca vrei sa tii cont de ea, este sa ai putina rabdare, sa-i cunosti intai cat de cat pe ceilalti si abia apoi sa-i ataci.

ei, vezi de ce te iubesc, totusi ? ptr. ca ai fair-play ! si esti un cavaler ....culoarea mea preferata e albastru cu toate nuantele lui....de ne-am vedea ochi-n ochi , ti-as daruio naframa in culorile mele ! asta a fost asaaaaa....un fel de gluma ,dar nu chiar ! sunt o ticaloasa, nu-i asa ?
cit despre gladyasta , e un EL ....ma mir ca nu-i recunosti stilul ....stii tu, " Melania" e cu ochii-n patru dupa hotomani !

Buna dimineata Gabi! Mda, multi psihopati intalnesti pe aici. Nu inteleg de ce procedeaza asa, ce ii determina sa se afiseze drept ceea ce nu sunt.
Danke schön pentru naframa, chiar mi+ar prinde bine pe frigul asta! As purta-o ca pe un fular, dar esti sigura ca atunci cand te-as enerva cu postarile mele despre liberali nu s-ar transforma intr-o camasa a lu Nessus?

eeee, bravo ! ai bagat-o frumos si la obiect ! mi-a placut !
frig ? nu-i chiar asa de frig ! ....aaaaa, vorbesti de germania ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 23 Ianuarie 2011, ora 10:49

am cautat pe gugulica povestea camasii lui Nessus , p'enca nu-mi mai aduceam prea bine aminte cum si de unde se-ntimpla si, vazut-ai tu ca in urma acelei Arderi , el, Heracle , a devenit Nemuritor ? daca te va arde si naframa de la mine, cine stie ce se poate intimpla....ei, ce zici ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 23 Ianuarie 2011, ora 11:03

De la: gabigabi, la data 2011-01-23 10:49:42am cautat pe gugulica povestea camasii lui Nessus , p'enca nu-mi mai aduceam prea bine aminte cum si de unde se-ntimpla si, vazut-ai tu ca in urma acelei Arderi , el, Heracle , a devenit Nemuritor ? daca te va arde si naframa de la mine, cine stie ce se poate intimpla....ei, ce zici ?

simt nevoia sa fac o corectie, totusi ! in clipa asta am in mina un "Dictionar de mitologie" , intocmit de George Lazarescu, aparut in 1979 la editura Ion Creanga si, cautindu-l pe Nessus , nu l-am gasit ci l-am gasit pe NEXUS - acesta-i numele corect al centaurului respectiv si asta-i corectia !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 23 Ianuarie 2011, ora 11:21

De la: gabigabi, la data 2011-01-23 10:49:42am cautat pe gugulica povestea camasii lui Nessus , p'enca nu-mi mai aduceam prea bine aminte cum si de unde se-ntimpla si, vazut-ai tu ca in urma acelei Arderi , el, Heracle , a devenit Nemuritor ? daca te va arde si naframa de la mine, cine stie ce se poate intimpla....ei, ce zici ?

Doamne fereste! Asta-i blestem. Nemuritor intr-o lume din ce in ce mai infecta? Sa ramai singur, fara cei dragi, la ce foloseste?
In cazul asta o sa fiu milos si o sa-i cedez naframa lui Crin, poate o sa ajunga si el la Cotroceni, peste vreo 1000 de ani!

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

529 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2011, ora 11:38

De la: Black_Friday, la data 2011-01-23 11:21:19

Doamne fereste! Asta-i blestem. Nemuritor intr-o lume din ce in ce mai infecta? Sa ramai singur, fara cei dragi, la ce foloseste?
In cazul asta o sa fiu milos si o sa-i cedez naframa lui Crin, poate o sa ajunga si el la Cotroceni, peste vreo 1000 de ani!

Probabil ca si presedintele Basescu ,a constatat ca va ramine singurul "nemuritor" cind a fost astazi la piata ,unul dintre neuroni a avut o zvicnire si la trimis cu gindul la Curtea Constitutionala !

Fosta membra 9am.ro

60 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Ianuarie 2011, ora 12:31

io-te maicã, dupã intervenþia mea de ieri, opoziþia ºi puterea se aflã bot-în bot, îºi trimit bezele, hai cã n-o sã treacã prea multã vreme pânã când s-or pupãcii pãtimaº ! pftiuuu, stuchi-v-ar mâþele ! hai PA, deºucheturilor !

URGIA

11 mesaje

Postat pe: 23 Ianuarie 2011, ora 12:52

De la: TEMERAR, la data 2011-01-23 11:38:52

Probabil ca si presedintele Basescu ,a constatat ca va ramine singurul "nemuritor" cind a fost astazi la piata ,unul dintre neuroni a avut o zvicnire si la trimis cu gindul la Curtea Constitutionala !

Dar ce aveti daragoi moi, cu gaspadin Basescu,ni ajutasi pi noi sa imigram in Occident !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 23 Ianuarie 2011, ora 16:45

De la: _gladlyntelf_, la data 2011-01-23 12:31:35io-te maicã, dupã intervenþia mea de ieri, opoziþia ºi puterea se aflã bot-în bot, îºi trimit bezele, hai cã n-o sã treacã prea multã vreme pânã când s-or pupãcii pãtimaº ! pftiuuu, stuchi-v-ar mâþele ! hai PA, deºucheturilor !

io-te maica - ieri , pe 22 ian .ziua inregistrarii tale pe forum ,aveai vreo 58 de interventii....azi ai fost "cuminte" si vad ca te-ai inscris iarasi si ai deja vreo 28 ! ce faci : te mai inscri si miine la vorba ? iti da voie doctorul sa faci atit efort ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 23 Ianuarie 2011, ora 16:52

ei vezi, Baselu' nu-i atit de intelept si nici gasca lui de pedelei care isi doresc sa fie la Putere INTOTDEAUNA....asta a fost urarea omului cu "broasca-n git" la concursul de pupat Elena Udrea , de mai avea nitel aia si se ridica-n tavan de cit se umflase de la atitea laude !

Fosta membra 9am.ro

60 mesaje

Postat pe: 23 Ianuarie 2011, ora 18:22

De la: gabigabi, la data 2011-01-23 16:45:43
De la: _gladlyntelf_, la data 2011-01-23 12:31:35io-te maicã, dupã intervenþia mea de ieri, opoziþia ºi puterea se aflã bot-în bot, îºi trimit bezele, hai cã n-o sã treacã prea multã vreme pânã când s-or pupãcii pãtimaº ! pftiuuu, stuchi-v-ar mâþele ! hai PA, deºucheturilor !

io-te maica - ieri , pe 22 ian .ziua inregistrarii tale pe forum ,aveai vreo 58 de interventii....azi ai fost "cuminte" si vad ca te-ai inscris iarasi si ai deja vreo 28 ! ce faci : te mai inscri si miine la vorba ? iti da voie doctorul sa faci atit efort ?

..mmdeh maicã ! am cam deranjat nescaiva VIP-uri de la politicale, dacã iar m-or mãtrãºii aceºti fomiºti sughiþaþi, am sã renunþ doamnã !

ce sã-i fac maicã, te poþi cinºpeluii în contra vântului ºi-a corenþilor di aerare adiacent concentrici di pi toapicele de la politicale?

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2011, ora 20:19

Ultima strigare a jucatorului ./
Sa se respecte hotarirea ..................................................
parca se respecta ceva in romania////////////////////////// o fi fost odihnit rau/
PESTELE DE LA CAP SE STRICA..........................

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 23 Ianuarie 2011, ora 20:29

E acelasi cretin din categoria bilbe, generalul,nesimtitul, ciuruitilor, baseleana, sconcsul...Cred ca si urgia ii apartine si daca ai sa intri sa-i vezi profilul otrepei asteia,ai sa ai o surpriza. Ce sa le ceri, atat ii duce dovleacul sa faca! Sa se maimutareasca si sa copieze avatarurile! Ce o face admin, sta cu ochii doar sa-i cenzureze pe aia care nu-l plac pe crin?

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 23 Ianuarie 2011, ora 20:33

De la: 9am104796, la data 2011-01-23 20:19:31 Ultima strigare a jucatorului ./
Sa se respecte hotarirea ..................................................
parca se respecta ceva in romania////////////////////////// o fi fost odihnit rau/
PESTELE DE LA CAP SE STRICA..........................

Bre nea Gogule, mata' stai linistit ca nu e nicio primejdie sa te strici la cap! Alcoolul conserva si impiedica alterarea.

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2011, ora 20:45

Se zice : in vino veritas / defectuosu tot langa o tine........ mare grija cu paru de la ceas
pestele de la cap se strica .se curata de la coada / si stii ca sa aplicat de foarte multe ori / vezi cresterea si descresterea cizmarului//////////////////////

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 23 Ianuarie 2011, ora 21:33

De la: 9am104796, la data 2011-01-23 20:45:54 Se zice : in vino veritas / defectuosu tot langa o tine........ mare grija cu paru de la ceas
pestele de la cap se strica .se curata de la coada / si stii ca sa aplicat de foarte multe ori / vezi cresterea si descresterea cizmarului//////////////////////

Vorbesti in prea multe parabole ca sa te inteleg. Zici ca te-ai cuplat in transa bahica cu Nostradamus si mai insiri niste catrene!
In vino veritas? Esti din aia care zic ca nu beau apa deoarece fac pestii sex in ea? Cum zici matale bre nea Gogule dar sfatul meu e sa nu insisti sa descoperi prea multe adevaruri ca dupa aia iti face rau la pateu sau la ceas.

9am245073

3 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2011, ora 21:56

De la: Black_Friday, la data 2011-01-23 21:33:21
De la: 9am104796, la data 2011-01-23 20:45:54 Se zice : in vino veritas / defectuosu tot langa o tine........ mare grija cu paru de la ceas

Vorbesti in prea multe parabole ca sa te inteleg. Zici ca te-ai cuplat in transa bahica cu Nostradamus si mai insiri niste catrene!
In vino veritas? Esti din aia care zic ca nu beau apa deoarece fac pestii sex in ea? Cum zici matale bre nea Gogule dar sfatul meu e sa nu insisti sa descoperi prea multe adevaruri ca dupa aia iti face rau la pateu sau la ceas.

Asa a patit si parintele natiunii cind a aflat ca in Albania se arunca cu bolovani,iar in Romaniamai exista Legi si Curte Constitutionala.

Fosta membra 9am.ro

60 mesaje

Postat pe: 23 Ianuarie 2011, ora 22:30

De la: Black_Friday, la data 2011-01-23 20:29:34

E acelasi cretin din categoria bilbe, generalul,nesimtitul, ciuruitilor, baseleana, sconcsul...Cred ca si urgia ii apartine si daca ai sa intri sa-i vezi profilul otrepei asteia,ai sa ai o surpriza. Ce sa le ceri, atat ii duce dovleacul sa faca! Sa se maimutareasca si sa copieze avatarurile! Ce o face admin, sta cu ochii doar sa-i cenzureze pe aia care nu-l plac pe crin?

hai sã ne fie cu pardon, bãi oranjule pistolar ruginit !...tu ai impresia cã mã poþi obliga sã îmbrac chiloþi cu cuc atunci când te mãnâncã pe tine politichia în ceru' gurii sau în anus?

þi-a cam ruginit ºi þie portocala mecanicã de când tot smotoceºte, ãla de i-au luat moþul hair stiliºtii, politichia dupã cum îl taie prova apele întinselor oceane albastre ale unei profunde "gândiri" titanice.

mãi domnule black, cum draqu de v-au blocat aºtia cinematica gândirii în aºa hal încât nu mai distingeþi greºelile voastre de ale lor ºi vice-versa, cum draqu v-aþi putut compromite în aºa hal ca persoane raþionale , renunþând la ; echidistanþã, obiectivitate, ºi onestitatea pe care ar trebui sã le pãstraþi, ca principii de bazã atunci când încercaþi sã deschideþi fleoncele voastre pãrtinitoare ºi lipsite de orice scrupule, grobiene, unii impotriva altora, cu singura pretenþie cã opiniile unora ar fi având un fundament inexpugnabil ºi argumentele irefutabile comparativ cu alor celorlalti , atât unii cât ºi ceilalþi vã tot auto-consideraþi ºi credeþi cã buricul câte unui univers , încercând sã omiteþi tot ceea ce au"greºit" ,atât unii cât ºi ceilalþi, atunci când s-au aflat la pupitrele de comandã ºi control ale tuturor puterilor în stat.

bãi black-ule, chiar aºa, eºti capabil sã recunoºti cu onestitate ºi obiectivitate absolut toate greºelile pe care le-a comis tabãra politicã, din care faci parte sau pe care o simpatizezi, din rea voinþã, incompetenþã, iresponsabilitate, etc.etc. eºti capabil de aºa ceva?

voi ãºtia, resturile parlamentare, care sunteþi acum în opoziþie, dumneata doamnã Gabi, ce pari a fi când liberalã când socialistã de conjuncturã, dacã nu chiar conservatoare în repetate rânduri pe acest topic, eºti în stare , cu onestitate, responsabilitate ºi obiectivitate, sã ne povesteºti cam ce "greºeli", matrapazlâcuri, de facturã ; fiscalã, financiarã, economicã, etc. au comis cei din tabãra politicã ce se aflã acum în opoziþie ºi pe care o susþii cu atata înflãcãrare încât ajunge sã fie demnã de toatã jena ?

v-au considerat, v-au luat, ºi vã þin de trolli projti , pe toþi mãi !

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 23 Ianuarie 2011, ora 23:25

De la: URGIA, la data 2011-01-23 12:52:18

Dar ce aveti daragoi moi, cu gaspadin Basescu,ni ajutasi pi noi sa imigram in Occident !

Tu esti ORGIE BASARABANEASCA ? Di la KYSINEW?

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 24 Ianuarie 2011, ora 07:31

De la: JEFUIT_DE_FESENEI, la data 2011-01-23 23:25:47
De la: URGIA, la data 2011-01-23 12:52:18

Tu esti ORGIE BASARABANEASCA ? Di la KYSINEW?

www.youtube.com/watch?v=N-XOYfHONcY

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2011, ora 09:28

ups! tot nu te-ai putut abtine si ai bagat-o p'asta cu cine nu-l place pe Crin e cenzurat !....vezi ca pag .incepe cu intrebarea mea in legatura cu ce se-ntimpla cu topicul ca se "blocheaza" taman cind scriu eu si de cite ori nu mi-a aparut postarea, nu mai spun !....mai curind cred ca sunt niste cuvinte tabu ce nu trec ....

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2011, ora 09:47

De la: _gladlyntelf_, la data 2011-01-23 22:30:41

hai sã ne fie cu pardon, bãi oranjule pistolar ruginit !...tu ai impresia cã mã poþi obliga sã îmbrac chiloþi cu cuc atunci când te mãnâncã pe tine politichia în ceru' gurii sau în anus?

þi-a cam ruginit ºi þie portocala mecanicã de când tot smotoceºte, ãla de i-au luat moþul hair stiliºtii, politichia dupã cum îl taie prova apele întinselor oceane albastre ale unei profunde "gândiri" titanice.

mãi domnule black, cum draqu de v-au blocat aºtia cinematica gândirii în aºa hal încât nu mai distingeþi greºelile voastre de ale lor ºi vice-versa, cum draqu v-aþi putut compromite în aºa hal ca persoane raþionale , renunþând la ; echidistanþã, obiectivitate, ºi onestitatea pe care ar trebui sã le pãstraþi, ca principii de bazã atunci când încercaþi sã deschideþi fleoncele voastre pãrtinitoare ºi lipsite de orice scrupule, grobiene, unii impotriva altora, cu singura pretenþie cã opiniile unora ar fi având un fundament inexpugnabil ºi argumentele irefutabile comparativ cu alor celorlalti , atât unii cât ºi ceilalþi vã tot auto-consideraþi ºi credeþi cã buricul câte unui univers , încercând sã omiteþi tot ceea ce au"greºit" ,atât unii cât ºi ceilalþi, atunci când s-au aflat la pupitrele de comandã ºi control ale tuturor puterilor în stat.

bãi black-ule, chiar aºa, eºti capabil sã recunoºti cu onestitate ºi obiectivitate absolut toate greºelile pe care le-a comis tabãra politicã, din care faci parte sau pe care o simpatizezi, din rea voinþã, incompetenþã, iresponsabilitate, etc.etc. eºti capabil de aºa ceva?

voi ãºtia, resturile parlamentare, care sunteþi acum în opoziþie, dumneata doamnã Gabi, ce pari a fi când liberalã când socialistã de conjuncturã, dacã nu chiar conservatoare în repetate rânduri pe acest topic, eºti în stare , cu onestitate, responsabilitate ºi obiectivitate, sã ne povesteºti cam ce "greºeli", matrapazlâcuri, de facturã ; fiscalã, financiarã, economicã, etc. au comis cei din tabãra politicã ce se aflã acum în opoziþie ºi pe care o susþii cu atata înflãcãrare încât ajunge sã fie demnã de toatã jena ?

" Iubito, de departe-ti scriu
si-ti cer iertare c-am plecat ...."

ca de obicei, de acolo unde esti te dai Impartial, dindu-ne lectii .....ma plictisesti ! da, au gresit TOTI ....am discutat, doamneeee, de cite ori n-am discutat despre gradul de vinovatie a fiecarui politician in parte si a fiecarui partid in parte, dar cind mi-aduc aminte cum imi spuneai ca daca Nu-l alegem pe Basescu va fi vai s-amar de pensia mea, ma apuca amocul ! ....de ce n-ai curaj sa apari cu avatarul tau deja consacrat : MYTCOR ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2011, ora 09:57

De la: _gladlyntelf_, la data 2011-01-23 22:30:41

bun ! si ca sa nu mai fim luati de prosti, ce-ar trebui facut ? cum vezi TU rezolvarea acestei probleme ?

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2011, ora 13:39

Deci, Cotoroanto, ca sa nu fie confuzii ...
Basescu a evitat sa urle smecherii tai, Crin si Ponta, ca incalca sfanta constitutiune si le-a tras-o usor, cu mainile ocupate de caruciorul cu bucate scumpite de propria lui politica, in exclusivitate pentru Irealitatea TV, spunand ca decizia Curtii trebuie respectata. Ca sa nu riste sa-l suspende capcaunii din opozitie ...
Dar ...
Povestea continua.
Curtea n-a facut decat sa-i dea una peste bot guvernului pentru modul in care a gasit de cuviinta sa aplice legea pensiilor, altminteri constitutionala pana-n maduva oaselor. S-a ocupat minunata opozitie s-o faca constitutionala, contestand-o ...
Ca sa intelegi si tu cat de prosti pot fi alde Ponta si Antonescu ...

Asa ca, anul asta, ramane asa si tot treaba asta se va face, in alt mod, in cursul anului, incet incet, dupa ce zarva se va mai linisti cu militarii astia.
Televiziunile mogulilor continua sa-i fac publicitate lui Basescu si lui Boc prin metoda lor traditionala de a inversa albul cu negrul.
Vedem numai colonei si generali care se dau loviti vorbind despre pensii reduse de 3-4000 lei si pomenind, rar ce pensie aveau neredusa, ce compensatii au primit cand au fost lasati la varta cu parul, intocmai ca si minerii si subliniind ca banii aia ar fi provenit de la NATO, vezi doamne ...
D-aia cu pensii militare cu stagiu complet n-am vazut ...
Militarii vorbesc despre "onoare" dar lupta cu dintii pentru bani. BANI ! CAT MAI MULTI BANI !
Generalul Prunariu spune ca i-a fost redusa pensia cu 75% DAR NU SPUNE DIN CAT ! Nici ce pensie are in prezent. Ne spune doar ca i-au taiat 3 ani cand a fost in URSS la pregatire. Ca si cand n-ar fi fost detasat, tot militar roman angajat al armatei romane. Mai ramanea sa ne spuna ca a fost trimis in spatiu pentru a aduce adeverinta pentru aia 3 ani.
Ce cred oamenii despre o chestie d-asta ?
Ca bine i-a facut !
De ce ar fi militarii mai presus decat profesorii, inginerii, medicii, muncitorii, oricine altcineva dintre noi ?
De ce sa iasa ei la pensie cu 15-20 de ani mai devreme decat alti cetateni si pe pensii la care altii doar viseaza ?
De ce lor sa li se calculeze, ca si altor smecheri, pensiile dupa alte regului decat ale tuturor ?
Vorbesc despre nu stiu ce directiva europeana privind statutul militarilor.
Toti cei care vorbesc despre asta vor salarii sau venituri europene, le vor numai pentru ei, nu pentru toti cetatenii acestei tari... Numai pentru ei !
Restul, da-i naibii, nu ne intereseaza de unde vin banii, sa vina la noi si gata !
Halal onoare de militar !

Babuinii astia din opozitie o tin pe-a lor: Jos Basescu si BOC !
Nimic altceva.
De ce trebuie sa se alieze ?
Nu cumva de slabi ce sunt ?

Veti vedea ca, incapand cu ian 2012 vor incepe pomenile electorale si aliatii astia din opozitie vor pierde si alegerile din 2012.
Pentru ca onorata opozitie n-are ce pune in locul actualului regim.
N-are viata in ea !
N-are orizont.
Deja PNL a zis ca se mai gandeste la chestia cu cota unica.
Asta-i va duce in postura de pierzatori ai alegerilor viitoare !
Ponta si Antonescu nu sunt decat doi tinerei obraznici si lipsiti de idei.
Iar asocierea cu PC-ul lui Voiculescu nu le face decat rau.
Dar asta e bine: se limpezesc apele.

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

976 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 24 Ianuarie 2011, ora 14:40

De la: Silviu, la data 2011-01-24 13:39:18Deci, Cotoroanto, ca sa nu fie confuzii ...
Basescu a evitat sa urle smecherii tai, Crin si Ponta, ca incalca sfanta constitutiune si le-a tras-o usor, cu mainile ocupate de caruciorul cu bucate scumpite de propria lui politica, in exclusivitate pentru Irealitatea TV, spunand ca decizia Curtii trebuie respectata. Ca sa nu riste sa-l suspende capcaunii din opozitie ...
Dar ...
Povestea continua.
Curtea n-a facut decat sa-i dea una peste bot guvernului pentru modul in care a gasit de cuviinta sa aplice legea pensiilor, altminteri constitutionala pana-n maduva oaselor. S-a ocupat minunata opozitie s-o faca constitutionala, contestand-o ...
Ca sa intelegi si tu cat de prosti pot fi alde Ponta si Antonescu ...

Asa ca, anul asta, ramane asa si tot treaba asta se va face, in alt mod, in cursul anului, incet incet, dupa ce zarva se va mai linisti cu militarii astia.
Televiziunile mogulilor continua sa-i fac publicitate lui Basescu si lui Boc prin metoda lor traditionala de a inversa albul cu negrul.
Vedem numai colonei si generali care se dau loviti vorbind despre pensii reduse de 3-4000 lei si pomenind, rar ce pensie aveau neredusa, ce compensatii au primit cand au fost lasati la varta cu parul, intocmai ca si minerii si subliniind ca banii aia ar fi provenit de la NATO, vezi doamne ...
D-aia cu pensii militare cu stagiu complet n-am vazut ...
Militarii vorbesc despre "onoare" dar lupta cu dintii pentru bani. BANI ! CAT MAI MULTI BANI !
Generalul Prunariu spune ca i-a fost redusa pensia cu 75% DAR NU SPUNE DIN CAT ! Nici ce pensie are in prezent. Ne spune doar ca i-au taiat 3 ani cand a fost in URSS la pregatire. Ca si cand n-ar fi fost detasat, tot militar roman angajat al armatei romane. Mai ramanea sa ne spuna ca a fost trimis in spatiu pentru a aduce adeverinta pentru aia 3 ani.
Ce cred oamenii despre o chestie d-asta ?
Ca bine i-a facut !
De ce ar fi militarii mai presus decat profesorii, inginerii, medicii, muncitorii, oricine altcineva dintre noi ?
De ce sa iasa ei la pensie cu 15-20 de ani mai devreme decat alti cetateni si pe pensii la care altii doar viseaza ?
De ce lor sa li se calculeze, ca si altor smecheri, pensiile dupa alte regului decat ale tuturor ?
Vorbesc despre nu stiu ce directiva europeana privind statutul militarilor.
Toti cei care vorbesc despre asta vor salarii sau venituri europene, le vor numai pentru ei, nu pentru toti cetatenii acestei tari... Numai pentru ei !
Restul, da-i naibii, nu ne intereseaza de unde vin banii, sa vina la noi si gata !
Halal onoare de militar !

Babuinii astia din opozitie o tin pe-a lor: Jos Basescu si BOC !
Nimic altceva.
De ce trebuie sa se alieze ?
Nu cumva de slabi ce sunt ?

Veti vedea ca, incapand cu ian 2012 vor incepe pomenile electorale si aliatii astia din opozitie vor pierde si alegerile din 2012.
Pentru ca onorata opozitie n-are ce pune in locul actualului regim.
N-are viata in ea !
N-are orizont.
Deja PNL a zis ca se mai gandeste la chestia cu cota unica.
Asta-i va duce in postura de pierzatori ai alegerilor viitoare !
Ponta si Antonescu nu sunt decat doi tinerei obraznici si lipsiti de idei.
Iar asocierea cu PC-ul lui Voiculescu nu le face decat rau.
Dar asta e bine: se limpezesc apele.

... ªi tu crezi cu tãrie Silviu, ca asta de-i zici tu Cotoroanþã ... înþelege o iotã din ce ai zis tu ???
Mira-m-aº ...
Ea e cu hãulitu' ... ºefã , cred ...
Nexam analiz, canci prinþip ....

Nu cã zic , da' vreau sã spun ...

Jules Verne....
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2011, ora 14:54

Pleaca o data traian basescu de la presedintie, ca te huiduie agenturilii stainii, nu vezi ca elementele reactionare burgheze nu te vor???
Ai reformat destul Romania impotriva vointei romanilor, pleaca o data dusmanule!!!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2011, ora 15:22

mai minunatilor, amindoi : Silviu si Adi !
uite ca mi-ar place sa dea nea asta de'l admirati voi atit de mult... stie de ce ca-i diabolic, zic : mi-ar place sa dea si o lege a casatoriilor si sa interzica oamenilor sa se casatoreasca cu altcineva decit de pe strada lor ,de ex. si toate casatoriile sa fie verificate. toate ? ...da, toate ! chiar si alea de acum 30-40 ani ! alea de nu se-ncadreaza , se anuleaza si copiii rezultati, sunt declarati bastarzi...nu stiu : nu mai sunt , gata ! s-au schimbat criteriile de apreciere si gata ! asa a zis SEFU" asa se face !

racukoto

209 mesaje
Oras: Tulcea

Postat pe: 24 Ianuarie 2011, ora 15:33

De la: gabigabi, la data 2011-01-24 15:22:59mai minunatilor, amindoi : Silviu si Adi !
uite ca mi-ar place sa dea nea asta de'l admirati voi atit de mult... stie de ce ca-i diabolic, zic : mi-ar place sa dea si o lege a casatoriilor si sa interzica oamenilor sa se casatoreasca cu altcineva decit de pe strada lor ,de ex. si toate casatoriile sa fie verificate. toate ? ...da, toate ! chiar si alea de acum 30-40 ani ! alea de nu se-ncadreaza , se anuleaza si copiii rezultati, sunt declarati bastarzi...nu stiu : nu mai sunt , gata ! s-au schimbat criteriile de apreciere si gata ! asa a zis SEFU" asa se face !

Azi nu am chef sa polemizez
Satisfactia traiata odata cu fluieraturile de la Iasi ma fac sa ..tac si sa savureaz in liniste, lovitura "violet" data portocaliilor de pe forum.
Poate maine, o sa va combat cu pareri pure de stanga, nu amestecate, asa cum sunt ale unoar din voi. Cand la dreapta cand la stanga, o cam dati cotita.

Pagini: << 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: