gabigabi
12108 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 18:01
De la: va_ciuruim, la data 2011-01-25 17:55:55De la: Australinca_DI, la data 2011-01-25 17:23:20PDL,UDMR si UNPR sunt niste facaturi,fara ideologie,cu politicieni verosi,supraincarcate de securisti sau de fosti comunisti din linia doua Ce mai este constitutional in Romania ?Dupa care Constitutie ?
O Romanie sfirtecata,o tara care-si pierde independenta pe zi ce trece ,cu batalioane de politicieni care nu produc nimic,dar consuma de 10 ori cit minuscula masa de producatori,cu o Constitutie care nu mai corespunde criteriilor corespunzatoare unei Romanii cu potentialul economic avut pina'n 1989,fara fabrici,uzine,cu agriculura abandonata,importatoare a principalelor produse de consum,devalizata de sistemul electric,sursele de apa ,gaze,petrol trecute in proprietatea strainilor-CERE SALARII SI PENSII PENTRU SUPRAVIETUIRE.
O Romanie in care numarul taxelor si impozitelor depasesc numarul zilelor dintr-un an .O Romanie condusa de un Guvern de incapabili ,care indatoreaza tara sa plateasca pensii si salarii dar si care in mod preferential,subventioneaza clientela politica a PDL ului,Guvern strins cu usa de presedintele Basescu ,sa favorizeze clentela politica care la sprijinit sa ajunga la Cotroceni.O Romanie ,cu institutii nefunctionale ,supraaglomerate de personal neproductiv,patronata de un presedinte si un premier ,fara cea mai vaga ideie ca ,fara productie proprie a principalelor produse de consum intern al populatiei,fara exportul excedentului de produse,fara a produce plus-valoarea din care sa platesti datoria externa ,salariile stufoase ale membrilor institutiilor de stat nefunctionale,pensii,fara aceasta plus-valoare,datoria externa va creste la infinit ,fiind obligata Romania sa-si cedeze FMI ului drepturile de proprietate, ale exploatarii principalelor resurse.
Haideti sa privim cu seriozitate realitatea,suntem deocamdata romani in Romania,chiar daca Basescu va indeamna sa mergeti unde veti vedea cu ochii,apelati la rationament !Nicaieri in lume ,nu veti fi ACASA ! .
Romania ,in perioada actuala ,sub conducerea presedintelui Basescu si Guvernul Boc ,nu poate sa aiba o revenire economica,masurile nepopulare luate fara chibzuinta ,nu fac deci sa inrautateasca nivelul de trai al romanilor,care nu vor mai rezistamult.
BNR a transmis prin gura lui Vasilescu un avertisment , spunind ca : ACUM POLITICUL este in CONFLICT DE INTERESE cu ECONOMIA RO !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 18:01
De la: 9am104796, la data 2011-01-25 17:49:52De la: Silver9AM, la data 2011-01-25 17:37:06De la: super_green_frog, la data 2011-01-25 17:22:52@silver, omul ala nu era de la televizor....iar moartea cuiva nu o doresc niciodata. Pe cuvant, am visat, nu e cazul sa jur, intre oameni de onoare este suficient cuvantul dat.
SCUZAMA,EU SCRIU SI CITESC TOT'ODATA DE PE UN TEL. MOBIL ( CREDEMA NU E CONFORTABIL DELOC NICI SA SCRII NICI SA CITESTI MES. POSTATE MAI LUNGI ) TE CRED,CUM SA NU ! DAR CREDEMA SI TU DACA OMUL ALA VOIA SA FACA ASA CEVA,CINSTE LUI,DAR TREBUIA SA O FACA NESTIUT DE NIMENI ..........SI MIE EFECTIV AM UN SENTIMENT DE JENA ,LA CUM SE PUNE PROBLEMA ACUM,DE FAPT NU TREBUIE SA TE IMPAUNEZI CU CE FACI IN VIATA SI CAT DE GREU ESTE,DACA VREI O FACI,DACA NU .........LIBER,NIMENI NU TE TINE CU FORTA ,E O PB. DE CARACTER.......
INCA O DATA TE PUP !!!
Ocupatie stresanta silverache .de / nu rata ocazia ca nu o mai pupi /
mare grija cind faci dreapta -drum infundat /
PESTELE DE LA CAP SE STRICA.....
BAI NEA'DORELE,TU VEZI'[TI DE PESTELE TAU,CURATI'L DE LA COADA SI ARUNCA CAPUL ,CA E STRICAT BRE..........
Raporteaza abuz de limbaj
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
pascu08_yahoo_com
1522 mesaje
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 18:02
De la: Australinca_DI, la data 2011-01-25 10:20:19Basescu este un om al poporului,secretul popularitatii sale este ca simte durerea poporului,simte impertinenta fostilor si actualilor nomenclaturisti si s-a angajat cu cele mai mari riscuri sa biciuiasca pe lenesii si indolentii care pretind putere .- Sa fiti siguri ca, Basescu este motorul progresului Romaniei si ca de fapt asa patesc toti aceia care indraznesc sa schimbe ceva in Romania. Sa ne amintim ce drama au trait boierii din Principate cand au trebuit sa li se taie barbilr si sa nu mai poarte gugiumane
Da chiar ai tupeu ////////// nu vezi ca joaca acelas teatru prost al hotului care nu stie ce sa faca cind a ajuns sus??? stai cuminte ca vi ll donam ca ministru al transporturilor ca le are cu flota /soselele si avocatele.............
PESTELE DE LA CAP SE STRICA /
|
va_ciuruim
225 mesaje
Oras: Turnu Magurele
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 18:05
De la: va_ciuruim, la data 2011-01-25 17:55:55De la: Australinca_DI, la data 2011-01-25 17:23:20PDL,UDMR si UNPR sunt niste facaturi,fara ideologie,cu politicieni verosi,supraincarcate de securisti sau de fosti comunisti din linia doua Ce mai este constitutional in Romania ?Dupa care Constitutie ?
O Romanie sfirtecata,o tara care-si pierde independenta pe zi ce trece ,cu batalioane de politicieni care nu produc nimic,dar consuma de 10 ori cit minuscula masa de producatori,cu o Constitutie care nu mai corespunde criteriilor corespunzatoare unei Romanii cu potentialul economic avut pina'n 1989,fara fabrici,uzine,cu agriculura abandonata,importatoare a principalelor produse de consum,devalizata de sistemul electric,sursele de apa ,gaze,petrol trecute in proprietatea strainilor-CERE SALARII SI PENSII PENTRU SUPRAVIETUIRE.
O Romanie in care numarul taxelor si impozitelor depasesc numarul zilelor dintr-un an .O Romanie condusa de un Guvern de incapabili ,care indatoreaza tara sa plateasca pensii si salarii dar si care in mod preferential,subventioneaza clientela politica a PDL ului,Guvern strins cu usa de presedintele Basescu ,sa favorizeze clentela politica care la sprijinit sa ajunga la Cotroceni.O Romanie ,cu institutii nefunctionale ,supraaglomerate de personal neproductiv,patronata de un presedinte si un premier ,fara cea mai vaga ideie ca ,fara productie proprie a principalelor produse de consum intern al populatiei,fara exportul excedentului de produse,fara a produce plus-valoarea din care sa platesti datoria externa ,salariile stufoase ale membrilor institutiilor de stat nefunctionale,pensii,fara aceasta plus-valoare,datoria externa va creste la infinit ,fiind obligata Romania sa-si cedeze FMI ului drepturile de proprietate, ale exploatarii principalelor resurse.
Haideti sa privim cu seriozitate realitatea,suntem deocamdata romani in Romania,chiar daca Basescu va indeamna sa mergeti unde veti vedea cu ochii,apelati la rationament !Nicaieri in lume ,nu veti fi ACASA ! .
Romania ,in perioada actuala ,sub conducerea presedintelui Basescu si Guvernul Boc ,nu poate sa aiba o revenire economica,masurile nepopulare luate fara chibzuinta ,nu fac deci sa inrautateasca nivelul de trai al romanilor,care nu vor mai rezista mult.
Curios este faptul ca Basescu ,trateaza cu zimbete situatia din Romania !
conform cercetarilor facute sa stabilit ca black-friday și silver9am ,apartin aceluiaș ID,,o persoana care vrea sa compromita PDL ul prin prezentarea de afirmații oneroase și injuri ,cautași sa-l izolați.
|
|
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 18:07
De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia
Pai ar trebui sa termini cu stupoarea mai liceanule pasionat la 17 ani de politica, pentru cine te crede!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ANTENA 3 ESTE SINGURA TELEVIZIUNE ADEVARATA CARE DEMASCA CRIMELE LUI traian basescu SI ALE GUVERNULUI LUI HOT SI IDIOT.
basescu ESTE DUSMANUL NATIUNII ROMANE, SI REFORMATORUL ROMANIEI CARE VREA SA REFORMEZE TARA IMPOTRIVA VOINTEI ROMANILOR!!!!!!!!!!!!!!!!
Si sa stii ca nici pe vremea PSD-ului nu s-a furat si oul de sub gaina asa cum fura nemernicul si nelegitimul basescu si camarila sa portocalie, ticalosul care taie pensiile romanilor pentru ai cumpara concubinei nationale udrea, pantofi.
Fraudulosul tau "presedinte" a pus gheara pe guvern, a pus gheara pe Parlament si acum vrea sa puna gheara si pe justitie.
basescu INSEAMNA MOARTEA DEMOCRATIEI PENTRU ROMANIA!!!!!!!!!!! HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 18:10
De la: gabigabi, la data 2011-01-25 17:58:29De la: Silver9AM, la data 2011-01-25 17:45:11De la: gabigabi, la data 2011-01-25 17:40:50De la: super_green_frog, la data 2011-01-25 17:34:52Iar mie mi-a disparut raspunsul pentru @revenitu. Off, vroiam sa-l rog sa-si aminteasca treaba cu gasca. Nu ma duce capul, nici n-o stiam dar nu vreau sa mai acopar din lacune. @revenitu, incerca s-ati amintesti expresia cu gasca ca sa pot dormi la noapte. Ca m-ai facut proasta sub limita normala nu ma shifonez. Am mai spus ca numai stofa ieftina se shifoneaza usor. Ticaloasa sunt de multe ori fara voia mea. Uneori sunt roasa de indoiala si remuscari pe treaba asta dar alteori " revin si spun", vorba @gabitzei, ca nimic nu e suficient de mult sau urat spus la adresa lor. Depends ! Pe tine nu te pup ca nu te cunosc. Sic !
dar pe mine ma cunosti si , uite un pupic si o floare ptr. tine ,ca sa-ti mearga bine toata seara !
GABITA NICI NU MAI VB. CU MINE,OARE MA MAI IUBESTE ? EU TOTUSI O PUP SI PE EA SI O IUBESC SI II DARUIESC SI UN TRANDAFIR..........
aaaa, deci ai observat ! da, am fost un pic suparata pe tine ,dar daca te vaz simtitor, uite :
POI ASA IUBIRE............MA LIPSESC.......IMI OFERI 2 ,2 TRANDAFIRI ? MA VREI ........RECE ? GLUMESC,GABITO AVEM INFORMATII DIFERITE,OPTIUNI POLITICE DIFERITE,DAR ASTA NU NE IMPEDICA SA FIM BUNI PRIETENI SI SA TE IUBESC ! TE PUP !
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
va_ciuruim
225 mesaje
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 18:13
De la: va_ciuruim, la data 2011-01-25 18:05:12De la: va_ciuruim, la data 2011-01-25 17:55:55De la: Australinca_DI, la data 2011-01-25 17:23:20PDL,UDMR si UNPR sunt niste facaturi,fara ideologie,cu politicieni verosi,supraincarcate de securisti sau de fosti comunisti din linia doua Ce mai este constitutional in Romania ?Dupa care Constitutie ?
Romania ,in perioada actuala ,sub conducerea presedintelui Basescu si Guvernul Boc ,nu poate sa aiba o revenire economica,masurile nepopulare luate fara chibzuinta ,nu fac deci sa inrautateasca nivelul de trai al romanilor,care nu vor mai rezista mult.
Guvernul da dovada de inconstienta !
conform cercetarilor facute sa stabilit ca black-friday și silver9am ,apartin aceluiaș ID,,o persoana care vrea sa compromita PDL ul prin prezentarea de afirmații oneroase și injuri ,cautași sa-l izolați.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 18:18
NU STIU CUM SE COMPORTA LA VOI NETUL,DAR PE SITE'UL ASTA SE MISCA CA UN MELC......CRED CA AU SERVARELE ........OCUPATE,ASA CA TREBUIE SA NE OBISNUIM CU VITEZA ASTA...........
|
|
|
va_ciuruim
225 mesaje
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 18:23
De la: va_ciuruim, la data 2011-01-25 18:13:12De la: va_ciuruim, la data 2011-01-25 18:05:12De la: va_ciuruim, la data 2011-01-25 17:55:55De la: Australinca_DI, la data 2011-01-25 17:23:20PDL,UDMR si UNPR sunt niste facaturi,fara ideologie,cu politicieni verosi,supraincarcate de securisti sau de fosti comunisti din linia doua Ce mai este constitutional in Romania ?Dupa care Constitutie ?
La PDL se practica contractele de afaceri cu statul ,profitind de sute de milioanede euro.
|
Fosta membra 9am.ro
60 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 18:34
De la: Silver9AM, la data 2011-01-25 17:26:23De la: _gladlyntelf_, la data 2011-01-25 17:08:23De la: Silver9AM, la data 2011-01-25 16:46:18De la: _gladlyntelf_, la data 2011-01-25 16:36:06De la: Silver9AM, la data 2011-01-25 16:25:00De la: _gladlyntelf_, la data 2011-01-25 16:14:10Silvericã, mãi Silvericã, mergi tu maicã ºi fã-þi un RMN, nu d' altceva ,dar se pare cã în timp ce dormeai în postul de pândac , au dat borfaºii vreo spargere ºi te-au jefuit de neuroni în timp ce dormeai.
Mãi Silvericã, dacã nu-þi iese RMN-ul pozitiv, mergii maicã ºi verificã-þi inventarul neuronal cu scanner-ul , pune-þi dovlecelul pe tehnicã,push botton ºi engage! ºi-ai sã fii uimit de ceea ce-þi rezultã pe format A4.
ai înteles, muceo?!..executarea !
AUZI MAI SCLEROZA SENILA,CINE TE CREZI,SAU CINE TE CREDE CA TU ESTI ..........INTREAGA ? FA-TI CONTROLUL ANUAL,MERGI SI MUNCESTE,IA-TI MEDICAMENTELE " COMPENSATE " PT,DEMENTA.........SI CA SA TE TRATEZI DEFINITIV,SA NU MAI AI DURERI,INCEARCA CU NISTE SORICIOAICA......HAI MUTA-TI TARAFUL,CA NU TE MAI I-A NIMENI IN SEAMA..............VB. EXACT CA PROASTA IN SAT DEGEABA,ASTA CA SA TE CITEZ................
Mãi Silvericã, ce n-ai priceput cã-i simplu de tot maicã, dovlecelul pe tehnicã ºi push button!
hai, posteazã-þi rezultatul de pe A4 , cã nu-mi pierd timpul cu retarzii!... ai grijã cum setezi timpul expunerii, sã nu rãmâi ºi fãr' de ultimii pe care-i mai ai. bolovane!
bag samã cã te deranjeazã introducerea studiului de caz, mai sã fie, dar mai ales cele spuse in the end-ul primei pãrþi :
"costurile reformãrii armatei fiind imense, pensionari anticipate, plaþi compensatorii, privilegii, beneficii, facilitãþi"
aºa-i mãi, Silvericã ?!
MAI DEMENTA SENILA,VEZI CA GRESESTI " ADRISANTUL " DE FAPT VOI VA CUNOSTETI DUPA " REPERTORIU" PT. CA INTODEAUNA COMPOZITORUL SI TEXTIERUL VOSTRU E ACELASI,E INCONFUNDABIL.........IAR DESPRE ARMATA, MUCLES, NU STII CU CE SE MANANCA,NU E ASA ? ORI DACA STII OI FI SI TU UN ' REVOLTAT " DE ALA, FACUT LA APELUL BOCANCILOR........KKAT IN PLOAIE
aºa este maicã, nu ºtiu, cã eu nu m-am fãcut porcoi gramadã pe la popotele ofiþereºti, pe mine nu m-a îmbrãcat ºi-ncãlþat statul, nu mi-a angajat vreo nevastã, vreun plod sau vreo rudã printr-un post cãlduþ pe la vreun consiliu popular, nici n-am cerut ºpãgi ºi srsanale cu porcu sau viþei tranºaþ, pentru a da o permisie vreunui pufarete, nici n-am folosit militari în termen sã-mi ridice vreo villã, n-am fost nici ãl mai expert curvar ºi beþivan ºi nici cadru de nadejde al pcr-ului, sã ies in stradã ºi sã trag în poporul al cãrui militar eram obligat sã-l apãr, conform jurãmântului militar, al defunctei constituþii ºi tutror regulamentelor militare aflate în vigoare la acea datã, mai vrei, mãi ãsta de sub deviza: la plãcinte înainte la rãzboi înapoi !
mucea, tacã-þi fleoanca, cã te fac de nu-þi mai trebuie nimic, 'þeles mãi, Svejk !? [/quote
]
MAI DEMENTA SENILA,FLEANCA SA-TI TACE TIE,VEZI SA NU-TI PIERZI PROTEZA,SI VERIFICATI PULSUL,SI TENSIUNEA,SA NU CRAPI ,CA SI ASA ESTI BOLNAVA CU NERVII CAPULUI,SI ACUM AI DAT'O PE TEATRU ORI ESTI CINEFILA ? CAT DESPTE OBICEIURILE DIN ARMATA VAD CA LE CUNOSTI DESTUL DE BINE,MAI RATAN IMPUTIT,ALDE TINE FACE ARMATA DE RAS SI ZBEARA DUPA MILOAGA NEMERITATA..........HAI SICTIR
mãi Svejk,mãi pândar cu capu' sec ca un bec, 30Watt nu mai mult, s-a fãcut singurã de râsul curcilor mãi pândarule obosit, ieºind în stradã pentru conservarea ºi pãstrarea vechilor privilegii dobândipe prin diferite tertipuri,lobby cicã s-ar numi mai nou.
cu ce victorii rãsunãtoare ale armatei române te poþi mândri mãi adormitule, ce teritorii sau ce beneficii economice a adus armata romaniei poporului român mãi bolovanule, unde-i industria de apãrare, mãi Svejk-ule rãtãcit, cine a dezmembrat-o ºi vândut la fier vechi, mãi cap pãtrat, unde-s mãi Svejk-ule, sumele alocate pentru înzestrarea armatei, care sunt actualele profituri economice , ca rezultat al unui bun management într-o armatã profesionistã finanþatã 100% de la bugetul de stat,mãi rebegitule, bun, ai sã-mi spui cã participã in cadrul nato la diferite misiuni,da?
ce contracte economice ºi ce beneficii a adus aceastã armatã profesionistã poporului român, mãi muceo, câte resurse minerale sau energetice au ajuns în românia în urma prezenþei lor în acele teatre de operaþiuni, mãi bebelule,tu nu observi mãi bebeule cã aceastã armatã profesionistã, bate drum ºi toacã bani de pomanã, mai mult decât atât, cam ce ºpãgi se dau pentru a pleca într-un asemenea teatru de operaþiuni, mãi sugaciule?
i-ai întrebat pe americani cât perol au comercializat din irak, câte contracte de afaceri pentru reconstrucþia irak-ului de dupã razboi au câºtigat de la guvernul irakian, câte a câºtigat romania, câte are în derulare actualmente, ca efect al participãrii trupelor româneºti în acel teatru de operaþiuni, mãi trompetistule, la ce contracte economice, în vederea dobândirii unor resurse minerale post conflict, aspirã românia în urma participãrii cu trupe în teatrul de operaþiuni din afganistan, mãi inchilozatule mintal.
ºi ce rãzboaie a purtat în unltimii 50 de ani armata românã, pe care sã le fii ºi câºtigat, mãi mucio ?
hai Svejk-ule, sã-þi audã ºi urechea mea clãmpãnitul pliscului acum.
vreþi pensii babane, da?...d'aia nu mã laºi tu pe mine sã-mi postez finalul studiului, da?
ei lasã cã-þi arãt eu þie pensie babanã, mucio!bineee, te las , cã ºi-aºa eºti tot plin de muci ºi terci !
adio, mãgarule !
|
Fosta membra 9am.ro
60 mesaje
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 18:39
De la: _gladlyntelf_, la data 2011-01-25 18:34:48De la: Silver9AM, la data 2011-01-25 17:26:23De la: _gladlyntelf_, la data 2011-01-25 17:08:23De la: Silver9AM, la data 2011-01-25 16:46:18De la: _gladlyntelf_, la data 2011-01-25 16:36:06De la: Silver9AM, la data 2011-01-25 16:25:00De la: _gladlyntelf_, la data 2011-01-25 16:14:10Silvericã, mãi Silvericã, mergi tu maicã ºi fã-þi un RMN, nu d' altceva ,dar se pare cã în timp ce dormeai în postul de pândac , au dat borfaºii vreo spargere ºi te-au jefuit de neuroni în timp ce dormeai.
Mãi Silvericã, dacã nu-þi iese RMN-ul pozitiv, mergii maicã ºi verificã-þi inventarul neuronal cu scanner-ul , pune-þi dovlecelul pe tehnicã,push botton ºi engage! ºi-ai sã fii uimit de ceea ce-þi rezultã pe format A4.
ai înteles, muceo?!..executarea !
AUZI MAI SCLEROZA SENILA,CINE TE CREZI,SAU CINE TE CREDE CA TU ESTI ..........INTREAGA ? FA-TI CONTROLUL ANUAL,MERGI SI MUNCESTE,IA-TI MEDICAMENTELE " COMPENSATE " PT,DEMENTA.........SI CA SA TE TRATEZI DEFINITIV,SA NU MAI AI DURERI,INCEARCA CU NISTE SORICIOAICA......HAI MUTA-TI TARAFUL,CA NU TE MAI I-A NIMENI IN SEAMA..............VB. EXACT CA PROASTA IN SAT DEGEABA,ASTA CA SA TE CITEZ................
Mãi Silvericã, ce n-ai priceput cã-i simplu de tot maicã, dovlecelul pe tehnicã ºi push button!
hai, posteazã-þi rezultatul de pe A4 , cã nu-mi pierd timpul cu retarzii!... ai grijã cum setezi timpul expunerii, sã nu rãmâi ºi fãr' de ultimii pe care-i mai ai. bolovane!
bag samã cã te deranjeazã introducerea studiului de caz, mai sã fie, dar mai ales cele spuse in the end-ul primei pãrþi :
"costurile reformãrii armatei fiind imense, pensionari anticipate, plaþi compensatorii, privilegii, beneficii, facilitãþi"
aºa-i mãi, Silvericã ?!
MAI DEMENTA SENILA,VEZI CA GRESESTI " ADRISANTUL " DE FAPT VOI VA CUNOSTETI DUPA " REPERTORIU" PT. CA INTODEAUNA COMPOZITORUL SI TEXTIERUL VOSTRU E ACELASI,E INCONFUNDABIL.........IAR DESPRE ARMATA, MUCLES, NU STII CU CE SE MANANCA,NU E ASA ? ORI DACA STII OI FI SI TU UN ' REVOLTAT " DE ALA, FACUT LA APELUL BOCANCILOR........KKAT IN PLOAIE
aºa este maicã, nu ºtiu, cã eu nu m-am fãcut porcoi gramadã pe la popotele ofiþereºti, pe mine nu m-a îmbrãcat ºi-ncãlþat statul, nu mi-a angajat vreo nevastã, vreun plod sau vreo rudã printr-un post cãlduþ pe la vreun consiliu popular, nici n-am cerut ºpãgi ºi srsanale cu porcu sau viþei tranºaþ, pentru a da o permisie vreunui pufarete, nici n-am folosit militari în termen sã-mi ridice vreo villã, n-am fost nici ãl mai expert curvar ºi beþivan ºi nici cadru de nadejde al pcr-ului, sã ies in stradã ºi sã trag în poporul al cãrui militar eram obligat sã-l apãr, conform jurãmântului militar, al defunctei constituþii ºi tutror regulamentelor militare aflate în vigoare la acea datã, mai vrei, mãi ãsta de sub deviza: la plãcinte înainte la rãzboi înapoi !
mucea, tacã-þi fleoanca, cã te fac de nu-þi mai trebuie nimic, 'þeles mãi, Svejk !? [/quote
]
MAI DEMENTA SENILA,FLEANCA SA-TI TACE TIE,VEZI SA NU-TI PIERZI PROTEZA,SI VERIFICATI PULSUL,SI TENSIUNEA,SA NU CRAPI ,CA SI ASA ESTI BOLNAVA CU NERVII CAPULUI,SI ACUM AI DAT'O PE TEATRU ORI ESTI CINEFILA ? CAT DESPTE OBICEIURILE DIN ARMATA VAD CA LE CUNOSTI DESTUL DE BINE,MAI RATAN IMPUTIT,ALDE TINE FACE ARMATA DE RAS SI ZBEARA DUPA MILOAGA NEMERITATA..........HAI SICTIR
mãi Svejk,mãi pândar cu capu' sec ca un bec, 30Watt nu mai mult, s-a fãcut singurã de râsul curcilor mãi pândarule obosit, ieºind în stradã pentru conservarea ºi pãstrarea vechilor privilegii dobândipe prin diferite tertipuri,lobby cicã s-ar numi mai nou.
cu ce victorii rãsunãtoare ale armatei române te poþi mândri mãi adormitule, ce teritorii sau ce beneficii economice a adus armata romaniei poporului român mãi bolovanule, unde-i industria de apãrare, mãi Svejk-ule rãtãcit, cine a dezmembrat-o ºi vândut la fier vechi, mãi cap pãtrat, unde-s mãi Svejk-ule, sumele alocate pentru înzestrarea armatei, care sunt actualele profituri economice , ca rezultat al unui bun management într-o armatã profesionistã finanþatã 100% de la bugetul de stat,mãi rebegitule, bun, ai sã-mi spui cã participã in cadrul nato la diferite misiuni,da?
ce contracte economice ºi ce beneficii a adus aceastã armatã profesionistã poporului român, mãi muceo, câte resurse minerale sau energetice au ajuns în românia în urma prezenþei lor în acele teatre de operaþiuni, mãi bebelule,tu nu observi mãi bebeule cã aceastã armatã profesionistã, bate drum ºi toacã bani de pomanã, mai mult decât atât, cam ce ºpãgi se dau pentru a pleca într-un asemenea teatru de operaþiuni, mãi sugaciule?
i-ai întrebat pe americani cât perol au comercializat din irak, câte contracte de afaceri pentru reconstrucþia irak-ului de dupã razboi au câºtigat de la guvernul irakian, câte a câºtigat romania, câte are în derulare actualmente, ca efect al participãrii trupelor româneºti în acel teatru de operaþiuni, mãi trompetistule, la ce contracte economice, în vederea dobândirii unor resurse minerale post conflict, aspirã românia în urma participãrii cu trupe în teatrul de operaþiuni din afganistan, mãi inchilozatule mintal.
ºi ce rãzboaie a purtat în unltimii 50 de ani armata românã, pe care sã le fii ºi câºtigat, mãi mucio ?
vreþi pensii babane, da?...d'aia nu mã laºi tu pe mine sã-mi postez finalul studiului, da?
ei lasã cã-þi arãt eu þie pensie babanã, mucio!bineee, te las , cã ºi-aºa eºti tot plin de muci ºi terci !
adio, mãgarule ! 
adio, mãgarule !
|
Fosta membra 9am.ro
60 mesaje
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 18:40
la dracu, ce aþi fãcut mãi prãpãdiþilor acestui site ?
adio, mãgarule !
|
Fosta membra 9am.ro
60 mesaje
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 18:44
aoleuuuu maicããããã, ce draci ieºirã acilea, un balmoº cu cimbru maicã, se tulburã virtualitatea rãu di tãt suratelor, pftiu drace!
|
Fosta membra 9am.ro
529 mesaje
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 18:49
Vai de mine,am intrat pe acest topic ,crezind ca mai pot dialoga cu referire la situatia politica,dar sunt total dezamagit,de certurile de pe forum .Dragii miei ,daca voi folositi un asemenea vocabular ,ce pretentii mai aveti la domnul presedinte Basescu ?
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 19:04
De la: _gladlyntelf_, la data 2011-01-25 18:40:14la dracu, ce aþi fãcut mãi prãpãdiþilor acestui site ?
adio, mãgarule !
PAI ITI SPUSE'I EU CA VB. CA PROASTA IN TARG SINGURA ? TI-AM SPUS DAR LA DEMENTA SENILA PE CARE O AI AI POSTAT DE 3 ORI SI CULMEA E CA NICI NU MAI STII CU CE AI INCEPUT........
PAI DEMENTA SENILA,EU TOCMAI INCRIMINAM PENSIILE MILITARILOR ( CU TOATE CA FAC PARTE DIN ARMATA ) AM SPUS SI REPET CA TOTI TREBUIE SA FIM EGALI IN FATA ...........PENSIEI,EU SIGUR NU O SA O MAI APUC ASA CA TI'O LAS TIE,IAR DESPRE PERORATIA TA ,TI-AM MAI TRANSMIS,HAI SICTIR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IN ULTIMA FRAZA ,SEAMANA CEVA CU O AMENINTARE,SE VEDE CA ESTI RATAN PROST,DAR CU MINE SIGUR ,DACA VREI SA DAI PIEPT ........CU PLACERE,ASA CA DEMENTA SENILA ,CUM TI-AM TRANSMIS PUPA........SI ,DACA AI SANGE IN TINE..........TE ASTEPT,STII UNDE SA MA GASESTI,NU ?
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 19:09
De la: gabigabi, la data 2011-01-25 18:01:06De la: va_ciuruim, la data 2011-01-25 17:55:55De la: Australinca_DI, la data 2011-01-25 17:23:20PDL,UDMR si UNPR sunt niste facaturi,fara ideologie,cu politicieni verosi,supraincarcate de securisti sau de fosti comunisti din linia doua Ce mai este constitutional in Romania ?Dupa care Constitutie ?
Romania ,in perioada actuala ,sub conducerea presedintelui Basescu si Guvernul Boc ,nu poate sa aiba o revenire economica,masurile nepopulare luate fara chibzuinta ,nu fac deci sa inrautateasca nivelul de trai al romanilor,care nu vor mai rezistamult.
BNR a transmis prin gura lui Vasilescu un avertisment , spunind ca : ACUM POLITICUL este in CONFLICT DE INTERESE cu ECONOMIA RO !
E UN MES. FOARTE IMPORTANT,SI CA DE OBICEI NU ITI SCAPA ( FOARTE BINE ) DAR CUI L-A TRANSMIS ? GUVERNULUI ? DA ! DE CE ? PT.CA SA SE IA MASURI,DEOARECE BUGETUL NU MAI SUPORTA CEIA CE APROBA JUSTITIA...................NU MAI SUNT BANI,COLECTARILE DE LA BUGET SUNT MICI,VIN RATELE CARE TREBUIESC PLATITE,CHELTUIELILE SUNT EXORBITANTE,DACA DA IN CAP SI LA PRIVATI,AIA E...................JUDECATI VOI !
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 19:09
Astea-s ceva semne ca basescu va fi arestat in curand, poate chiar maine????? Sper sa il vad o data la inchisoare acolo unde e locul unui criminal si talhar ca el!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 19:27
HAIDETI CU TOTII LA COTROCENI, HAIDETI SA ARUNCAM IN INCHISOARE GUVERNUL TICALOS IN FRUNTE CU SI MAI TICALOSUL PRESEDINTE BASESCU!!!!!!!!!!!!!!!
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 19:42
De la: _gladlyntelf_, la data 2011-01-25 18:40:14la dracu, ce aþi fãcut mãi prãpãdiþilor acestui site ?
adio, mãgarule !
SI CA SA-TI DOVEDESTI IGNORANTA PANA LA CAPAT ,TU DEMENTA SENILA,AFLA SI I-A CUNOSTINTA CA NU SE FABRICA BECURI DE 30 W,ASA CA TOATA INFATUAREA SI PROSTIA PE CARE O AFISEZI DE USER TURMENTAT,VINDE'O LA ALTA MASA,CU ORCHESTRA CU TOT.......
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 19:49
chiar se intimpla ceva cu topicul asta !
@Silver - nu m-am gindit la 2 flori in sensul in care te-ai gindit tu....de altfel, dadusem click si pe un pupic, dar nu s-a lasat pus in pagina si n-au aparut decit cele doua floricele, asa ca , uite:
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 20:08
De la: gabigabi, la data 2011-01-25 19:49:21chiar se intimpla ceva cu topicul asta !
@Silver - nu m-am gindit la 2 flori in sensul in care te-ai gindit tu....de altfel, dadusem click si pe un pupic, dar nu s-a lasat pus in pagina si n-au aparut decit cele doua floricele, asa ca , uite:
STIU GABITO,TI-AM SI SPUS'O CA AM GLUMIT............SI EU TE IUBESC,CHIAR DACA NU TE APROB,DAR ODATA CE NE-AM DECLARAT PRIETENI,NU MAI EXISTA ,INDOIALA...........DE ACCEIA ITI OFER 3 TRANDAFIRI ( PACAT CA NU EX. ALTE FLORI,FLOAREA MEA PREFERATA E LILIACUL )
|
Fosta membra 9am.ro
60 mesaje
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 20:21
"Tinta trebuie sa fie iesirea din recesiune. Suntem in situatia unui conflict de interese dintre politic si economic. Trebuie sa vedem pozitiile care trebuie atacate. Sunt doua: investitiile si exporturile. Daca vor fi atacate sunt suficiente pentru iesirea din criza"
pupa-l-ar mãmuca pe el de consilier al guvernatorului BNR, cum ne spune el nouã cã avem þintã, deadline-uri, ºi cum ne sugestioneazã el speraþele cã peste abia vreo 2-3 ani românaºii vor simþi efectele unei creºteri economice,dar nu uitã sã ne reaminteascã aºa în treacãt cã FMI-ul a cam deblocat a ºaptea tranºã din imprumutul acordat româniei. vai maicã, ce l-aº mai pupa pe neica vasilescu ãstã, de i-ar cãdea proteza, nu altceva.
pãi bine mãi nea vasilache, arunci aºa cu vorbe în doi peri ºi vrei ca noi sã-þi facem exegeze, recenzii, sau mai ºtiu e ce analize pe text din care sã extragem deducþii logice ?
sã vedem ce-ar ieºi din cele spuse de neica vasilescu, nenea zice cam aºa: "Suntem in situatia unui conflict de interese dintre politic si economic", nu ? pãi ce ar însemna o asemenea chestiune
ce sã însemne ?... scurt ºi cuprinzãtor ?!... actuala clasã politicã fie ea la putere sau în opoziþie, este descalificatã din punct de vedere ideologic dar ºi tehnic, cu alte cuvinte, toþi o apã ºi-un pãmânt, lipsiti de responsabilitate, profesionalism ºi vizine din punct de vedere politico-economic.
nu cumva neica Vasilescu ne pregãteºte, avant la lettre, cã aceastã clasã politicã în intergralitatea ei ºi-a atins limitele existenþialitãþii sale într-o asemenea compoziþie ? nu cumva aceastã clasã politicã, frãmantatã de lupte intestine, a condus economia româneascã c-o tenacitate de nebãnuit spre un faliment monetar, financiar, economic, de mari proporþii, previzibil de altfel, ºi-o dezagregare a corpului social fãrã echivoc ?
ne mai spune cumva neica Vasilescu ãsta, cã agricultura ºi industria româneascã este sublimã dar lipseºte cu desãvârºire, ne fiind capabilã sã susþinã din punct de vedere al valorii adugate, rambursarea datoriilor suverane printr-o politicã de re-eºalonare a ratelor scadente, cum neicã vasilescule, chiar aºa? pãi pânã acum de ce-ai tãcut tataie? cine dracu v-a pus sã relaxaþi politicile BNR în ceea ce priveºte provizioanele de risc ale bãncilor comerciale, neicã Vasilescule?
cine dracu v-a pus neicã vasilescule sã aveþi încredere în acea sintagmã "political correctly" mult trâmbiþatã anti-crizã de mai toate bãncile comerciale, neicã Vasilescule ?..aha, aveau nevoie de lichiditãþi, sã le trimitã bancilor mamã cã doar ele au pupat în bot primele criza de lichiditãþi, nu-i aºa neicã vasilescule ?
pãi dacã este p'aºa neicã Vasilescule, unde dracu v-a stat neuronii ãia monetaro-finanþiºti, nu ºtiau ei cã acele bãnci au contracte de creditare ce stipuleazã perioada de rambursare a creditelor acordate, între 3 ºi 30 de ani neicã Vasilescule, nu puteau aºtepta ? ..aºa-i cã nu ?!
ºi-uite aºa s-au dus pe apa dâmbiviþei prima transã de-mprumut de la FMI, ete aºa neicã Vasilescule au râmas investiþiile cu chiloþii în vine în prag de crizã financiarã mondialã, dar vãd cã nu prea suflii nicio maximã celebrã despre precedentele guvernãri, cã doar n-or fi ãºtia de acum singurii vinovaþi, nu-i aºa neicã Vasilescule, vinovaþi sunt muuuulþi, câtã frunzã , câtã iarbã, dacã o sã stãm sã-i luãm pe toþi la scãrmãnat cu rãbdare ºi atenþie sporitã.
nu cumva neica Vasilescu ne pregãteºte pentru vreun guvern tehnocrat sau vreun consiliu de monitorizare capabil sã transforme parlamentul dintr-o instituþie legiuitoare intr-un executant strict, al directivelor tactico-tehnice guvernamentale pur economice? hai s-o recunoaºtem, v-ar cam trebui o sulã tehnocratã în coastã, cã prea v-aþi bãtut joc de-o þarã ºi-un popor de vreo 20 de ani, porcilor !
aºa cã, opoziþiunea n-ar prea avea motive de-a se bucura dar nici coaliþia de la guvernare n-o sã mai aibã un somn liniºtit de-acum !
dedicaþie pentru cap sec Svejk , s-o smotoceºti mândru mãi mucio !
|
PITIFELNIC
6 mesaje
Oras: Focsani
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 05:47
De la: va_ciuruim, la data 2011-01-25 17:58:34De la: va_ciuruim, la data 2011-01-25 17:55:55De la: Australinca_DI, la data 2011-01-25 17:23:20PDL,UDMR si UNPR sunt niste facaturi,fara ideologie,cu politicieni verosi,supraincarcate de securisti sau de fosti comunisti din linia doua Ce mai este constitutional in Romania ?Dupa care Constitutie ?
La aceasta concluzie au ajuns si reprezentantii F.M.I.
Ce mai este constitutional in Romania ?Dupa care Constitutie ?
Haideti sa privim cu seriozitate realitatea,suntem deocamdata romani in Romania,chiar daca Basescu va indeamna sa mergeti unde veti vedea cu ochii,apelati la rationament !Nicaieri in lume ,nu veti fi ACASA !
|
racukoto
209 mesaje
Oras: Tulcea
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 09:07
La voi sa "latit" pagina ?
Pentru Silviu, dar nu numai, voi prezenta un mic calcul, comentat.
In cursul vietii unui salariat, care trebuie sa aiba minim 35 de ani vechime in munca si minim 65 de ani, ca viata, cea ce insemna ca, dupa o perioada medie de cca. 40 de ani, iese la pensie. Ce insemna asta ?
Salariul mediu brut pe economie este 1850 lei ( aproximat in minus ) - Verificati
Contributia pentru "fondul de ajutor social" de fpat contributia pentru pensie, somaj, CASS, este , impreuna cu angajatorul, de cca 40% din salariul brut. deci:
40% din 1850 este 740 lei, pentru simplitate aproximam 700 lei
Intrun an un salariat contribuie cu 8400, rotunjit iar, cca. 8000 lei.
In 40 de ani, un salariat contribuie cu.........320.000 lei
Media de varsta in Romania ( mai mica ca in UE ) este de 71,2 ani la barbati si 72,7 la femei - Verificati.
Deci media "bisexuala" este ce cca 72 ani.
Deci, ATENTIE MARE, tineret mandria tarii, speranta de viat,a ca pensionar, este de .....numai 7 ani.
In consecinta, un pensionar, care ar fi depus "contributia" intr-un cont bancar, ar putea trai cu ....45.700 lei pe an, respectiv cu .....3800 lei pe luna.
Demostratia are un mic viciu, ca am calculat faptele petrecute in 40 de ani, ca si cum am fi trait azi, dar are si o prezumtie de nevinovatie, deoarece astazi tarim mult mai prost ca acum .....40 de ani.
Deci Silviule, cine din ce mila traieste ?
BAi imberbule, cum iti permiti sa spui ca pensionarii traiesc pe spinarea STATULUI ?
Nu cumva e invers ?
Ce a facut Statul 40 de ani cu banii pensionarilor ?
Traiesc oare pensionarii bugetari pe spinarea lucratorilor din privat ?Si ca sa intele si tu, care intelegi lucrurile ...turceste...HAI SIKTIR !
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 10:06
De la: racukoto, la data 2011-01-26 09:07:58La voi sa "latit" pagina ?
In cursul vietii unui salariat, care trebuie sa aiba minim 35 de ani vechime in munca si minim 65 de ani, ca viata, cea ce insemna ca, dupa o perioada medie de cca. 40 de ani, iese la pensie. Ce insemna asta ?
Salariul mediu brut pe economie este 1850 lei ( aproximat in minus ) - Verificati
Contributia pentru "fondul de ajutor social" de fpat contributia pentru pensie, somaj, CASS, este , impreuna cu angajatorul, de cca 40% din salariul brut. deci:
Media de varsta in Romania ( mai mica ca in UE ) este de 71,2 ani la barbati si 72,7 la femei - Verificati.
Deci, ATENTIE MARE, tineret mandria tarii, speranta de viat,a ca pensionar, este de .....numai 7 ani.
In consecinta, un pensionar, care ar fi depus "contributia" intr-un cont bancar, ar putea trai cu ....45.700 lei pe an, respectiv cu .....3800 lei pe luna.
Demostratia are un mic viciu, ca am calculat faptele petrecute in 40 de ani, ca si cum am fi trait azi, dar are si o prezumtie de nevinovatie, deoarece astazi tarim mult mai prost ca acum .....40 de ani.
BAi imberbule, cum iti permiti sa spui ca pensionarii traiesc pe spinarea STATULUI ?
Nu cumva e invers ?
Traiesc oare pensionarii bugetari pe spinarea lucratorilor din privat ?Si ca sa intele si tu, care intelegi lucrurile ...turceste...HAI SIKTIR !
Siktir, siktir, am inteles, dar beleaua e ca nu prea e precum spui mataluta.
Si uite de ce:
In 1978 am inceput munca, cu carte de munca.
Statul ala comunist in care crescusem pana atunci, n-a incheiat nici un contract individual cu mine in care sa precizeze cati bani imi opreste, pentru ce, la ce varsta urmeaza sa ies la pensie si cat va fi pensia mea, ce stagiu minim de cotizare trebuie sa am, ce primesc daca vreau sa ies mai devreme la pensie ... toate astea.
Nu, el n-a facut asta pentru ca asa era sistemul.
Nici atunci, nici acum nu aveai posibilitatea sa nu platesti pentru pensie. Pe atunci pensia era cam 80% din ultimul salariu avut, fara prime si alte artificii.
Raportul pensionarilor fata de salariati era cam de 1/4.
Ca si acum, banii pentru pensii veneau din doua directii: prima era chiar contributia individului si cea de-a doua contributia celor activi.
Dupa 90 s-au intamplat urmatoarele:
1) au inceput, treptat-treptat se dispara agentii economici
2) a crescut somajul si nu numai el, de la an la an. Adica, numarul salariatilor a scazut constant din cauza disparitiei locurilor de munca.
3) Politicieni de teapa lui Iliescu au procedat la pensionari anticipate pentru a masca somajul. Si nu numai Iliescu a facut asta. Toti au facut-o pana acum.
4) A aparut pensionarea pe caz de boala imaginara, handicapati inchipuiti, totul cu complicitatea unor medici si nu numai a lor
5) Au aparut legi care permiteau ca din ce in ce mai multor categorii profesionale sa li se calculeze pensiile dupa alte reguli decat cele ale cetateanului obisnuit, care mai de care pretanzind ca el merita pentru ca se sacrifica pentru ... tara. Nimeni nu indrazneste sa afirme ca asta este o incalcare flagranta a constitutiei pentru ca afirmatia asta ar trebui facuta de catre magistrati, lucru pe care nu-l fac pentru ca sunt interesati, motiv pentru care se descalifica. Si asta se vede de afara. Cand este vorba despre justitie, e clar ca asa ceva nu poate scapa unuia care analizeaza corect modul de functionare a justitiei din orice tara.
6) A venit CRIZA ! Din acest motiv au iesit la lumina toate potlogariile facute din populism de catre politicienii care ne conduc de cateva zeci de ani incoace.
7) Toti politicienii vor sa ajunga la putere ca sa poata fura ! Nimeni nu face exceptie ! Unii fura mai mult, altii mai putin. Acum nu prea mai au din ce fura toti ! Mai e dar nu cum a fost.
8) Presa n-a fost niciodata independenta. Se considera ca e independenta atunci cand exista presa aservita atat puterii cat si opozitiei. Asa, cetateanul poate crede pe cine-l lamureste mai bine.
Presa a trecut de la un pupincurism extrem de tip ceausit, plin de stima noastra si mandria, la o presa de tip catastrofal si negativist.
Mai vorbim ...
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
9am243736
2704 mesaje
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 10:23
De la: gabigabi, la data 2011-01-25 17:10:09 fiul meu lucreaza la privat si stiu despre ce-i vorba !
dar, te mai intreb odata : ai INTELES cum e atunci cind MINA FORTE dezbina diversele categorii ,punindu-le sa se lupte intre ele , ca sa le slabeasca rezistenta ? ai inteles ca acel Dezbina si Stapineste este in plina desfasurare , sub ochii nostri si dupa ce ne-a "rezolvat " pe toti urmeaza sfirsitul RO ca STAT DE DREPT ? intelegi ca atunci cind este promovata URA, DISPRETUL si lipsa de RESPECT fata de diversele categorii sociale, TARA ca idee de POPOR CONSTIENT DE MENIREA SA ,care-si construieste Viitorul, s-a dus in ma-sa ?
daca fiul tau lucreaza la privat si stii despre ce este vorba, atunci cum poti sustine aberatiile cu saracii bugetari, saracii pensionari cu pensii peste 2000 lei, etc., etc., nu-ti dai seama ca singura dai apa la moara dezbinarii si urii? ai dreptate cu principiul debina si stapaneste, el functioneaza de cand lumea si pamantul, numai ca nu-l aplica doar basescu sau boc, este aplicat cu foarte mare succes de opozitie prin cateva tembeliziuni si ziare aservite, unde pana si basina de toate zilele a lui basescu este vazuta ca o conspiratie impotriva poporului roman...
nu sunt avocatul lui basescu, sunt de acord ca aceste lucruri trebuiau si trebuiesc facute mai discret, sa nu puna oamenii sa se simta ca niste infractori, dar raman la parerea ca asa ceva nu se poate in romania de astazi, unde opozitia are drept scop declarat sa scape de basescu si boc, nicidecum bunastarea poporului, pe care l-a ignorat timp de 15-18 ani si si-a batut joc de aceasta tara si de bogatiile ei...
ca sa te dai acum salvatorul romaniei dupa jaful facut este strigator la cer!raman la parerea ca basescu a fost si este singura solutie in momentul de fata, nu cea mai buna, dar necesara...
|
9am243736
2704 mesaje
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 10:44
De la: super_green_frog, la data 2011-01-25 16:42:39De la: 9am243736, la data 2011-01-25 11:07:45De la: broscuta_super_verde, la data 2011-01-25 02:22:15Mai am o simpla intrebare domnule @jefuitdefesenei. Ceea ce iau de la unii se va regasi cumva in veniturile altora, al dvs. de exemplu ? Nu , cash-ul jepcarit merge la buget iar bugetul este impartit de hunta frateste. Tocmai asta nu justifica presiunea sociala poate chiar criza sociala sau iminenta altor situatii ce ar dauna grav echilibrului acestei tari. De asta avem noi nevoie ? Am fi avut nevoie de reglementari serios fundamentate in multe domenii pentru a se relansa economia si pentru a ne plasa cum se cuvine pe orbita europeana daca nu chiar internationala. Se putea.
chiar daca este foarte adevarat ce spui tu, ca acesti bani vor ajunge la buget si de aici in buzunarele altora, asta nu inseamna ca trebuie sa permitem la nesfarsit acest jaf...
80% din pensionarii din armata aveau la pensionare varsta cuprinsa intre 40-44 ani, cam cata vechime aveau? cat au contribuit la fondul de pensii? dar sutele de milioane primite compensatii? un civil nici daca lucreaza 40-45 ani nu va avea pensia unui subofiter cu 20 ani vechime (v-am scris despre acel flasnetar care la 41 ani are pensie 1370 lei)...
ce au ei de sunt asa speciali? nu este de ajuns ca primesc un salariu mai mare, ca au anumite privilegii, trebuie sa aiba si legi speciale de calcul al pensiilor? nu este cumva neconstitutional? de ce domnii magistrati se considera deasupra legii? nu se spune ca suntem egali? cum suntem egali cand unii ies la pensie dupa o lege, altii dupa alta lege, in conditiile in care toti contribuim la stat...
ce este anormal sa se recalculeze pensiile la 150000 de oameni in acelasi mod in care au fost calculate pensiile la milioane de oameni?
mai sus sustii ca trebuia sa stopeze altfel acest lucru, de la inceput, etc., pai tu nu vezi cate obstacole intampina, nu vezi cati sunt care vor sa profite de acest lucru, unii castiga voturi, altii raman cu pensii nesimtite, altii se gandesc la pensiile lor viitoare si nesimtite...
nu este usor sa faci acest lucru, dar este necesar si ramai foarte surprinsa sa vezi cata sustinere are acest guvern in randul oamenilor normali, cu toata manipularea de la anumite tembeliziuni...
Daca la alte semnificatii nu batzi, cel putin NATO iti spune ceva ? Cand ma refer la asta, ma referi si la fondurile aferente cu destinatie cat se poate de exacta nu ca in cazul bugetului. In viziunea ta, cateva pensii mari care dealtfel ar fi normale pentru oricine in lume daca in timp cuiva i-ar fi pasat si s-ar fi luat masurile care sa ridice in timp nivelul jalnic al veniturilor din Romania, fie pensii, fie salarii. Daca s-ar fi actionat corect pentru perierea diferentelor prin masuri care ar fi actonat in timp in sensul cuvenit. Nu intram in detalii tehnice dar nu scazi cu un sfantz ceea ce in mod normal ar trebui crescut si tii pe loc ceea ce se considera exagerat. Oricum legile ar fi actionat favorbail in timp si nu RETROACTIV. Asa se trezesc ai nostri abia dupa ce purceaua e moarta in cotetz.
In cazul pesnionarilor nu este vorba strict de bani, e vorba de stabilitatea statului prin respectarea principiilor de drept, de echilibru social, de demnitatea nationala in general, de cea personala a fiecarui fost militar in parte si pana la urma, ca o quintesentz a, de onoarabilitatea celor care ne guverneaza. Am ramas surpinsa sa aud un pensionar militar spunand ca e gata sa negocieze direct dar nu are cu cine. E hotarat sa cedeze de buna-voie 25% din pensie care de altfel nu e una nesimtita. Vrea sa sa se simta tratat cu respect si consideratie si e croit sa actioneze in sensul nevoilor tarii. Omul asta zice ca e gata sa semneze un contract princare cedeaza de buna-voie 25% din pensia sa daca tara are nevoie dar vrea sa fie respectat si sa poata trai cu fruntea sus si constiinta impacata. In nici un caz un astfel de om nu e un oportunist fara onoare dupa cum sugera prezidentul nostru. Daca i-ar fi convovat pe fostii militari si li s-ar fi spus ca tara are nevoie de un sacrificiu, cu siguranta ar fi fost cointeresati sa contribuie la acoperirea nevoilor si s-ar fi simtit bine cu asta. Suna a utopie dar era nevoie sa pui oamenii astia pe jar aratand cu degetul la ei ca la niste proscrisi. Ce economie se face si unde se duc banii pana la urma ? Se rezolva ceva cu banii furati in felul asta ?
Apropos de prezident, am visat azi noapte ca a murit si i-am aprins cu bucurie lumanari. Se pare ca i-a murit moartea. Asa se spune in popor. I-a murit moartea. Sa fie sanatos si sa-si adune mintile-n cap ca prea mult ne haraie ca pe niste caini in legatoare. Si care e finalitatea. Nimeni nu o cunoaste si atunci chiar nu se merita.
sunt de acord cu acel om, care vrea sa fie tratat cu respect si sa traiasca cu fruntea sus, ce nu intelege el este faptul ca o clica de oameni dornici sa ajunga la ciolan, prin orice mijloace, prezinta situatia de asa natura incat sa para anormala o reducere a veniturilor bugetarilor, indiferent daca sunt salariati sau pensionari, iar in cazul pensionarilor militari sa stii ca legea nu se aplica retroactiv, (nu vine nimeni cu bani de acasa fiindca pensia calculata corect este mai mica...) se aplica la toata lumea incepand cu noua decizie, ceea ce este normal si firesc, nu sa mai stam 20-30 ani ca sa se indrepte niste anomalii, pentru ca vrei sau nu sa intelegi, aceasta este o anomalie...
toti pensionarii au trecut prin recalculari pensie dupa noua lege, toti pensionarii au primit majorari pensie retroactiv, toti salariatii bugetari au primit mariri de salarii si nu s-a pus problema retroactivitatii, in sensul in care o pui tu...
numai cei rau intentionat fac acest lucru, ca ei sunt siguri ca acest "lucru" prinde la o parte din populatie si ca mai castiga ceva voturi, bla, bla, bla,...
PS a sugera nu inseamna a spune, mai ales in romania unde limba romana te ajuta foarte mult la "sugestii", mie presedintele nu mi-a sugerat ca acesti pensionari ar fi fara onoare, eu am vazut doar o realitate simpla: au beneficiat de niste legi foarte speciale si foarte avantajoase generand niste pensii care nu reflecta nici vechimea in munca , nici veniturile realizate pe perioada muncii si pe care statul acum (nu si le mai poate permite) vrea sa le calculeze ca la toata lumea...
|
9am243736
2704 mesaje
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 10:50
De la: va_ciuruim, la data 2011-01-25 18:23:20De la: va_ciuruim, la data 2011-01-25 18:13:12De la: va_ciuruim, la data 2011-01-25 18:05:12De la: va_ciuruim, la data 2011-01-25 17:55:55De la: Australinca_DI, la data 2011-01-25 17:23:20PDL,UDMR si UNPR sunt niste facaturi,fara ideologie,cu politicieni verosi,supraincarcate de securisti sau de fosti comunisti din linia doua Ce mai este constitutional in Romania ?Dupa care Constitutie ?
La PDL se practica contractele de afaceri cu statul ,profitind de sute de milioanede euro.
ai dreptate, numai ca aseara la protv deputatul cu cele mai multe contracte (numeric si valoare) cu statul este de la psd, urmeaza un independent, unul de la pdl si unul de la pnl...
cum zici tu, astia ne fura cu zambetul pe buze, dar toti... chiar daca pe unii ii deranjeaza acest lucru...
|
9am243736
2704 mesaje
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 11:02
De la: racukoto, la data 2011-01-26 09:07:58La voi sa "latit" pagina ?
Nu cumva e invers ?
auzi neicusorule, lasa-i pe altii sa faca calculele si interpretarile, ca esti jalnic, mult prea jalnic si mult prea prost informat...
ai inceput cu o prostie amestecand toate retinerile in aceeasi oala si ai terminat cu o vechime de 40 ani, cand in romania actuala varsta medie a unui pensionar nu depaseste 50 ani, iar daca luam in calcul si pensiile pe caz de boala (handicap), care sunt cam 20% din totalul pensionarilor, varsta medie mai coboara cu vreo 7-8 ani...
poate ai vrut sa scrii ca in romania se munceste vreo 15-20 ani si se primeste pensie vreo 30-40 ani...
PS apropos, stii ce inseamna media de varsta si cum se calculeaza? dar de principiul solidaritatii ai auzit?
ai dreptate, pensionarii bugetari(!), nu traiesc pe spinarea lucratorilor din privat, traiesc pe spinarea statului, care la randul lui are venituri din plusvaloarea creata de tine... eu as zice ca nu ar mai trebui sa cotizam privatii la stat, sa traiesti tu si toate rudele tale din contributiile tale...
|
racukoto
209 mesaje
Oras: Tulcea
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 15:10
Sunteti de ...GROAZA.
Pupincuristi.... pana la Dumnezeu.
Bai retardatilor, bugetarii nu s-au autoinventat, ei sunt "sarea si piperul" "ocarmuirii", care "ocarmuire" este si ea, tot....bugetara.
Indiferent de unde au luat salariul ( stiu eu bine, sau gresesc, pana in 1991, chiar pana in 1995, toti am luat salarii de la Stat ) si acualii bugetari, partea ce a ramas din "generalitatea" bugetarilor din R.S.R. au platin CONTRIBUTIA, asa cum spuneti voi, in spiritul solidaritatii, dar au platit-o si atunci cand erau multi si acum cand sunt si....mai multi.
Ce fel de solidaritate vreti voi sa fie acum, cand toti de la putere, fostii si.....tot .."fostii" actuali, au facut ce au facut si au redus fantastic locurile de munca. Toata agricultura si industria a fost adusa aproape la "ZERO" de "actualii fosti", la indemnul OCIDENTALILOR de aproape ( europenii) si de mai ...departe ( americanii ), numai si numai ca agricultura si industria lor sa aiba "rata" de crestere, iar noi, "lumea a....5-", sa consumam.
Pentru ca.....cozile noastre de topor de...sus, din Guvern si din Parlament, au luat ....masuri care ne-au impins in...criza, sa rapunda. De ce sa fiu eu cel sacrificat.
Daca acualii sau fostii ieseu in fata tarii si spuneau ca tara este in colaps si trebuie sa dam....pentru o perioada stabilita conform unor ..calcule ( mai precise decat ale mele ) ca trebuie sa dam 25, 30 sau 50% din salarii, o faceam
Dar sa iasa cu metode machiavelice, de invrajbirea a categoriilor sociaprofesionale, sa-i faca pe unii puturosi, pe alti nesimtiti ( ma mir ca nu ne-a facut pe toti "tigani imputiti" ) sa ne umileasca prin lauda de sine, de cat de rau elev a fost el, ca scolile noastre scot numai idioti ( de , aici a avut dreptate, scoala a mai scos si idioti ca cei care-l sutin ), sa ne trimita in strainatate, asta-i peste poate.
Sa plece el, eu nu vreu sa cred ca vrea sa...salveze Romania, el vrea sa-si asigure viitorul familiei, sa devina FAMILIA BASESCU, ot....basina, sa poarte caftan, sa fumeze narghilea si sa fi...pasa.
Ce conteaza prostimea. Si asa suntem.....ca vai de noi. Ce mai conteaza ...umilierea
Nu vedeti ce zambet parsiv are cand anunta o....scadere antipopulara.
Parca ar supune. "Iote ma ce va fac, ca voi nu puteti sa-mi faceti nimic".
Si asa ne trebuie daca n-l alungam peste...Dunare....la turcii. Si fanariotii erau mai corecti cu... romanii, ca turcii erau chiar...giugiuc.
|
|
|