racukoto
209 mesaje
Oras: Tulcea
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 15:19
De la: 9am243736, la data 2011-01-26 11:02:10De la: racukoto, la data 2011-01-26 09:07:58La voi sa "latit" pagina ?
Pentru Silviu, dar nu numai, voi prezenta un mic calcul, comentat.
In cursul vietii unui salariat, care trebuie sa aiba minim 35 de ani vechime in munca si minim 65 de ani, ca viata, cea ce insemna ca, dupa o perioada medie de cca. 40 de ani, iese la pensie. Ce insemna asta ?
Salariul mediu brut pe economie este 1850 lei ( aproximat in minus ) - Verificati
Contributia pentru "fondul de ajutor social" de fpat contributia pentru pensie, somaj, CASS, este , impreuna cu angajatorul, de cca 40% din salariul brut. deci:
40% din 1850 este 740 lei, pentru simplitate aproximam 700 lei
Intrun an un salariat contribuie cu 8400, rotunjit iar, cca. 8000 lei.
In 40 de ani, un salariat contribuie cu.........320.000 lei
Media de varsta in Romania ( mai mica ca in UE ) este de 71,2 ani la barbati si 72,7 la femei - Verificati.
Deci media "bisexuala" este ce cca 72 ani.
Deci, ATENTIE MARE, tineret mandria tarii, speranta de viat,a ca pensionar, este de .....numai 7 ani.
In consecinta, un pensionar, care ar fi depus "contributia" intr-un cont bancar, ar putea trai cu ....45.700 lei pe an, respectiv cu .....3800 lei pe luna.
Demostratia are un mic viciu, ca am calculat faptele petrecute in 40 de ani, ca si cum am fi trait azi, dar are si o prezumtie de nevinovatie, deoarece astazi tarim mult mai prost ca acum .....40 de ani.
Deci Silviule, cine din ce mila traieste ?
BAi imberbule, cum iti permiti sa spui ca pensionarii traiesc pe spinarea STATULUI ?
Nu cumva e invers ?
Ce a facut Statul 40 de ani cu banii pensionarilor ?
Traiesc oare pensionarii bugetari pe spinarea lucratorilor din privat ?Si ca sa intele si tu, care intelegi lucrurile ...turceste...HAI SIKTIR !
auzi neicusorule, lasa-i pe altii sa faca calculele si interpretarile, ca esti jalnic, mult prea jalnic si mult prea prost informat...
ai inceput cu o prostie amestecand toate retinerile in aceeasi oala si ai terminat cu o vechime de 40 ani, cand in romania actuala varsta medie a unui pensionar nu depaseste 50 ani, iar daca luam in calcul si pensiile pe caz de boala (handicap), care sunt cam 20% din totalul pensionarilor, varsta medie mai coboara cu vreo 7-8 ani...
poate ai vrut sa scrii ca in romania se munceste vreo 15-20 ani si se primeste pensie vreo 30-40 ani...
PS apropos, stii ce inseamna media de varsta si cum se calculeaza? dar de principiul solidaritatii ai auzit?
ai dreptate, pensionarii bugetari(!), nu traiesc pe spinarea lucratorilor din privat, traiesc pe spinarea statului, care la randul lui are venituri din plusvaloarea creata de tine... eu as zice ca nu ar mai trebui sa cotizam privatii la stat, sa traiesti tu si toate rudele tale din contributiile tale...
Ma baiat, pe timp ce trece, cred ca nu ai toti boii acasa.
Eu as vea sa traisec din contributia mea de o viata, macar cei 7 ani de pensie, dar nu ma lasi tu.
Puiule tu o sa muncesti pana la 65 de ani si atunci o sa-ti dai sema ca ai....muncit 40 ( daca ai inceput sa muncesti ) si vin...actualii copii si-ti zic.."tataie, la ..cimitir cu tine, ca acum nu-ti dau voie sa iei o pensie onorabila. ca....ma zgirie rau ...bugetul pe care l-am folosit excusiv pentru noi, astia care mai avem inca putere sa....furam "
Chiar nu-ti vine sa crezi ca o sa ...iesi la pensie ?
Eu iti dau un citat irefutabli, din Biblie ..." Crede si nu cerceta"
|
|
|
9am243736
2704 mesaje
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 15:31
De la: racukoto, la data 2011-01-26 15:19:36De la: 9am243736, la data 2011-01-26 11:02:10De la: racukoto, la data 2011-01-26 09:07:58La voi sa "latit" pagina ?
Pentru Silviu, dar nu numai, voi prezenta un mic calcul, comentat.
In cursul vietii unui salariat, care trebuie sa aiba minim 35 de ani vechime in munca si minim 65 de ani, ca viata, cea ce insemna ca, dupa o perioada medie de cca. 40 de ani, iese la pensie. Ce insemna asta ?
Salariul mediu brut pe economie este 1850 lei ( aproximat in minus ) - Verificati
Contributia pentru "fondul de ajutor social" de fpat contributia pentru pensie, somaj, CASS, este , impreuna cu angajatorul, de cca 40% din salariul brut. deci:
40% din 1850 este 740 lei, pentru simplitate aproximam 700 lei
Intrun an un salariat contribuie cu 8400, rotunjit iar, cca. 8000 lei.
In 40 de ani, un salariat contribuie cu.........320.000 lei
Media de varsta in Romania ( mai mica ca in UE ) este de 71,2 ani la barbati si 72,7 la femei - Verificati.
Deci media "bisexuala" este ce cca 72 ani.
Deci, ATENTIE MARE, tineret mandria tarii, speranta de viat,a ca pensionar, este de .....numai 7 ani.
In consecinta, un pensionar, care ar fi depus "contributia" intr-un cont bancar, ar putea trai cu ....45.700 lei pe an, respectiv cu .....3800 lei pe luna.
Demostratia are un mic viciu, ca am calculat faptele petrecute in 40 de ani, ca si cum am fi trait azi, dar are si o prezumtie de nevinovatie, deoarece astazi tarim mult mai prost ca acum .....40 de ani.
Deci Silviule, cine din ce mila traieste ?
BAi imberbule, cum iti permiti sa spui ca pensionarii traiesc pe spinarea STATULUI ?
Nu cumva e invers ?
Ce a facut Statul 40 de ani cu banii pensionarilor ?
Traiesc oare pensionarii bugetari pe spinarea lucratorilor din privat ?Si ca sa intele si tu, care intelegi lucrurile ...turceste...HAI SIKTIR !
auzi neicusorule, lasa-i pe altii sa faca calculele si interpretarile, ca esti jalnic, mult prea jalnic si mult prea prost informat...
ai inceput cu o prostie amestecand toate retinerile in aceeasi oala si ai terminat cu o vechime de 40 ani, cand in romania actuala varsta medie a unui pensionar nu depaseste 50 ani, iar daca luam in calcul si pensiile pe caz de boala (handicap), care sunt cam 20% din totalul pensionarilor, varsta medie mai coboara cu vreo 7-8 ani...
poate ai vrut sa scrii ca in romania se munceste vreo 15-20 ani si se primeste pensie vreo 30-40 ani...
PS apropos, stii ce inseamna media de varsta si cum se calculeaza? dar de principiul solidaritatii ai auzit?
ai dreptate, pensionarii bugetari(!), nu traiesc pe spinarea lucratorilor din privat, traiesc pe spinarea statului, care la randul lui are venituri din plusvaloarea creata de tine... eu as zice ca nu ar mai trebui sa cotizam privatii la stat, sa traiesti tu si toate rudele tale din contributiile tale...
Ma baiat, pe timp ce trece, cred ca nu ai toti boii acasa.
Eu as vea sa traisec din contributia mea de o viata, macar cei 7 ani de pensie, dar nu ma lasi tu.
Puiule tu o sa muncesti pana la 65 de ani si atunci o sa-ti dai sema ca ai....muncit 40 ( daca ai inceput sa muncesti ) si vin...actualii copii si-ti zic.."tataie, la ..cimitir cu tine, ca acum nu-ti dau voie sa iei o pensie onorabila. ca....ma zgirie rau ...bugetul pe care l-am folosit excusiv pentru noi, astia care mai avem inca putere sa....furam "
Chiar nu-ti vine sa crezi ca o sa ...iesi la pensie ?
Eu iti dau un citat irefutabli, din Biblie ..." Crede si nu cerceta"
neicusorule, atat ai inteles din comentariul meu? unde zici ca te-ai incurcat? uite, fac un efort pentru tine si te lamuresc: tu incepe sa comentezi cate o fraza din comentariul meu si eu fac completarile de rigoare, altfel vad ca nu pricepi nimic...si nici nu-mi mai bat capul cu tine... te las sa postezi pentru amuzament...
|
Fosta membra 9am.ro
754 mesaje
Oras: Constanta
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 23:52
De la: gabigabi, la data 2011-01-25 18:01:06De la: va_ciuruim, la data 2011-01-25 17:55:55De la: Australinca_DI, la data 2011-01-25 17:23:20PDL,UDMR si UNPR sunt niste facaturi,fara ideologie,cu politicieni verosi,supraincarcate de securisti sau de fosti comunisti din linia doua Ce mai este constitutional in Romania ?Dupa care Constitutie ?
O Romanie sfirtecata,o tara care-si pierde independenta pe zi ce trece ,cu batalioane de politicieni care nu produc nimic,dar consuma de 10 ori cit minuscula masa de producatori,cu o Constitutie care nu mai corespunde criteriilor corespunzatoare unei Romanii cu potentialul economic avut pina'n 1989,fara fabrici,uzine,cu agriculura abandonata,importatoare a principalelor produse de consum,devalizata de sistemul electric,sursele de apa ,gaze,petrol trecute in proprietatea strainilor-CERE SALARII SI PENSII PENTRU SUPRAVIETUIRE.
O Romanie in care numarul taxelor si impozitelor depasesc numarul zilelor dintr-un an .O Romanie condusa de un Guvern de incapabili ,care indatoreaza tara sa plateasca pensii si salarii dar si care in mod preferential,subventioneaza clientela politica a PDL ului,Guvern strins cu usa de presedintele Basescu ,sa favorizeze clentela politica care la sprijinit sa ajunga la Cotroceni.O Romanie ,cu institutii nefunctionale ,supraaglomerate de personal neproductiv,patronata de un presedinte si un premier ,fara cea mai vaga ideie ca ,fara productie proprie a principalelor produse de consum intern al populatiei,fara exportul excedentului de produse,fara a produce plus-valoarea din care sa platesti datoria externa ,salariile stufoase ale membrilor institutiilor de stat nefunctionale,pensii,fara aceasta plus-valoare,datoria externa va creste la infinit ,fiind obligata Romania sa-si cedeze FMI ului drepturile de proprietate, ale exploatarii principalelor resurse.
Haideti sa privim cu seriozitate realitatea,suntem deocamdata romani in Romania,chiar daca Basescu va indeamna sa mergeti unde veti vedea cu ochii,apelati la rationament !Nicaieri in lume ,nu veti fi ACASA ! .
Romania ,in perioada actuala ,sub conducerea presedintelui Basescu si Guvernul Boc ,nu poate sa aiba o revenire economica,masurile nepopulare luate fara chibzuinta ,nu fac deci sa inrautateasca nivelul de trai al romanilor,care nu vor mai rezistamult.
BNR a transmis prin gura lui Vasilescu un avertisment , spunind ca : ACUM POLITICUL este in CONFLICT DE INTERESE cu ECONOMIA RO !
Numai cu Elena,nu sunt in conflicte !
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
super_green_frog
1358 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2011, ora 00:10
Se lamenta ca nu e iubita si apreciata la fel cum sunt femeile asemeni ei in show-biz. Raspunsul e simplu, femeile din show-biz nu se joaca cu destinul unei tari si vietile noastre. In show-biz ar fi fost asemeni suratelor ei frumoase si cochete dar care nu au pretentii de atotputernicie si nici ambitii care le depasesc capacitatile. Dumneaiei a facut comparatia si ca atare trebuie sa suporte si raspunsul. A lansat o tema care nu o onoreaza. Ar fi fost respectata si in politica daca ar fi demonstrat ca intelege macar notiunea de stat de drept in democratie si importanta respectarii constitutiei unei tari.
Raporteaza abuz de limbaj
All Things Grow With Love
|
|
|
CASA_SI_GRADINA
10 mesaje
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2011, ora 02:25
De la: CIURUITILOR, la data 2011-01-26 23:52:01De la: gabigabi, la data 2011-01-25 18:01:06De la: va_ciuruim, la data 2011-01-25 17:55:55De la: Australinca_DI, la data 2011-01-25 17:23:20PDL,UDMR si UNPR sunt niste facaturi,fara ideologie,cu politicieni verosi,supraincarcate de securisti sau de fosti comunisti din linia doua Ce mai este constitutional in Romania ?Dupa care Constitutie ?
O Romanie sfirtecata,o tara care-si pierde independenta pe zi ce trece ,cu batalioane de politicieni care nu produc nimic,dar consuma de 10 ori cit minuscula masa de producatori,cu o Constitutie care nu mai corespunde criteriilor corespunzatoare unei Romanii cu potentialul economic avut pina'n 1989,fara fabrici,uzine,cu agriculura abandonata,importatoare a principalelor produse de consum,devalizata de sistemul electric,sursele de apa ,gaze,petrol trecute in proprietatea strainilor-CERE SALARII SI PENSII PENTRU SUPRAVIETUIRE.
O Romanie in care numarul taxelor si impozitelor depasesc numarul zilelor dintr-un an .O Romanie condusa de un Guvern de incapabili ,care indatoreaza tara sa plateasca pensii si salarii dar si care in mod preferential,subventioneaza clientela politica a PDL ului,Guvern strins cu usa de presedintele Basescu ,sa favorizeze clentela politica care la sprijinit sa ajunga la Cotroceni.O Romanie ,cu institutii nefunctionale ,supraaglomerate de personal neproductiv,patronata de un presedinte si un premier ,fara cea mai vaga ideie ca ,fara productie proprie a principalelor produse de consum intern al populatiei,fara exportul excedentului de produse,fara a produce plus-valoarea din care sa platesti datoria externa ,salariile stufoase ale membrilor institutiilor de stat nefunctionale,pensii,fara aceasta plus-valoare,datoria externa va creste la infinit ,fiind obligata Romania sa-si cedeze FMI ului drepturile de proprietate, ale exploatarii principalelor resurse.
Haideti sa privim cu seriozitate realitatea,suntem deocamdata romani in Romania,chiar daca Basescu va indeamna sa mergeti unde veti vedea cu ochii,apelati la rationament !Nicaieri in lume ,nu veti fi ACASA ! .
Romania ,in perioada actuala ,sub conducerea presedintelui Basescu si Guvernul Boc ,nu poate sa aiba o revenire economica,masurile nepopulare luate fara chibzuinta ,nu fac deci sa inrautateasca nivelul de trai al romanilor,care nu vor mai rezistamult.
BNR a transmis prin gura lui Vasilescu un avertisment , spunind ca : ACUM POLITICUL este in CONFLICT DE INTERESE cu ECONOMIA RO !
Mai bine
|
9am181151
17 mesaje
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2011, ora 14:00
Ati muncit pe cat cereti?
|
racukoto
209 mesaje
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2011, ora 14:06
De la: 9am181151, la data 2011-01-27 14:00:52
Da tu ?
|
|
|
BALANTA_VREMURILOR
23 mesaje
Oras: Cluj
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2011, ora 14:08
De la: racukoto, la data 2011-01-27 14:06:32De la: 9am181151, la data 2011-01-27 14:00:52
Da tu ?
Depinde la ce muncesti ,la fete trebuie sa dai !
|
|
|
9am181151
17 mesaje
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2011, ora 14:09
Acum v-ati trezit ca nu primiti pensia pe care o meritati?dar 18 ani ce ati pazit?
De ce nu ati intrebat unde sunt banii vostri de pensie pana acum?
Nu cumva aveti nostalgia celor 2 ore de caldura pe zi si 2 ore se program tv?
|
BALANTA_VREMURILOR
23 mesaje
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2011, ora 14:11
De la: CASA_SI_GRADINA, la data 2011-01-27 02:25:01De la: CIURUITILOR, la data 2011-01-26 23:52:01De la: gabigabi, la data 2011-01-25 18:01:06De la: va_ciuruim, la data 2011-01-25 17:55:55De la: Australinca_DI, la data 2011-01-25 17:23:20PDL,UDMR si UNPR sunt niste facaturi,fara ideologie,cu politicieni verosi,supraincarcate de securisti sau de fosti comunisti din linia doua Ce mai este constitutional in Romania ?Dupa care Constitutie ?
Mai bine
Pai Elena ,este dependenta si este normal ,cu poporul de la care ei sai dai Elenei ,esti in raspar !
|
Fosta membra 9am.ro
976 mesaje
Oras: Brasov
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2011, ora 14:30
De la: super_green_frog, la data 2011-01-25 17:34:52Iar mie mi-a disparut raspunsul pentru @revenitu. Off, vroiam sa-l rog sa-si aminteasca treaba cu gasca. Nu ma duce capul, nici n-o stiam dar nu vreau sa mai acopar din lacune. @revenitu, incerca s-ati amintesti expresia cu gasca ca sa pot dormi la noapte. Ca m-ai facut proasta sub limita normala nu ma shifonez. Am mai spus ca numai stofa ieftina se shifoneaza usor. Ticaloasa sunt de multe ori fara voia mea. Uneori sunt roasa de indoiala si remuscari pe treaba asta dar alteori " revin si spun", vorba @gabitzei, ca nimic nu e suficient de mult sau urat spus la adresa lor. Depends ! Pe tine nu te pup ca nu te cunosc. Sic !
Uite , te-am lãsat câteva nopþi sã dormi singuricã ...
Nu cred cã ºi desculþã cã altfel rãceai la.....
Nu ºtiu aia cu gaºca , aºa in 2 timpi ºi 3 miºcãri ... Dacã ai avea bunãtatea sã mã refresh-ui la memoria , cã eu dupã ce sunt prost mai fac ºi baloane ...
Am mintea scurtã , nu mã compar eu cu ... voi ...
Jules Verne....
|
111dinu
1317 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2011, ora 15:38
De la: racukoto, la data 2011-01-26 15:10:56Sunteti de ...GROAZA.
Pupincuristi.... pana la Dumnezeu.
Bai retardatilor, bugetarii nu s-au autoinventat, ei sunt "sarea si piperul" "ocarmuirii", care "ocarmuire" este si ea, tot....bugetara.
Indiferent de unde au luat salariul ( stiu eu bine, sau gresesc, pana in 1991, chiar pana in 1995, toti am luat salarii de la Stat ) si acualii bugetari, partea ce a ramas din "generalitatea" bugetarilor din R.S.R. au platin CONTRIBUTIA, asa cum spuneti voi, in spiritul solidaritatii, dar au platit-o si atunci cand erau multi si acum cand sunt si....mai multi.
Ce fel de solidaritate vreti voi sa fie acum, cand toti de la putere, fostii si.....tot .."fostii" actuali, au facut ce au facut si au redus fantastic locurile de munca. Toata agricultura si industria a fost adusa aproape la "ZERO" de "actualii fosti", la indemnul OCIDENTALILOR de aproape ( europenii) si de mai ...departe ( americanii ), numai si numai ca agricultura si industria lor sa aiba "rata" de crestere, iar noi, "lumea a....5-", sa consumam.
Pentru ca.....cozile noastre de topor de...sus, din Guvern si din Parlament, au luat ....masuri care ne-au impins in...criza, sa rapunda. De ce sa fiu eu cel sacrificat.
Daca acualii sau fostii ieseu in fata tarii si spuneau ca tara este in colaps si trebuie sa dam....pentru o perioada stabilita conform unor ..calcule ( mai precise decat ale mele ) ca trebuie sa dam 25, 30 sau 50% din salarii, o faceam
Dar sa iasa cu metode machiavelice, de invrajbirea a categoriilor sociaprofesionale, sa-i faca pe unii puturosi, pe alti nesimtiti ( ma mir ca nu ne-a facut pe toti "tigani imputiti" ) sa ne umileasca prin lauda de sine, de cat de rau elev a fost el, ca scolile noastre scot numai idioti ( de , aici a avut dreptate, scoala a mai scos si idioti ca cei care-l sutin ), sa ne trimita in strainatate, asta-i peste poate.
Sa plece el, eu nu vreu sa cred ca vrea sa...salveze Romania, el vrea sa-si asigure viitorul familiei, sa devina FAMILIA BASESCU, ot....basina, sa poarte caftan, sa fumeze narghilea si sa fi...pasa.
Ce conteaza prostimea. Si asa suntem.....ca vai de noi. Ce mai conteaza ...umilierea
Nu vedeti ce zambet parsiv are cand anunta o....scadere antipopulara.
Parca ar supune. "Iote ma ce va fac, ca voi nu puteti sa-mi faceti nimic".
Si asa ne trebuie daca n-l alungam peste...Dunare....la turcii. Si fanariotii erau mai corecti cu... romanii, ca turcii erau chiar...giugiuc.
Cred cã într-o altã intervenþie te-am înþeles greºit. Îmi cer scuze!
Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice.
Gãoaza este un desert prezidenþial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
BALANTA_VREMURILOR
23 mesaje
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2011, ora 17:09
De la: 111dinu, la data 2011-01-27 15:38:14De la: racukoto, la data 2011-01-26 15:10:56Sunteti de ...GROAZA.
Bai retardatilor, bugetarii nu s-au autoinventat, ei sunt "sarea si piperul" "ocarmuirii", care "ocarmuire" este si ea, tot....bugetara.
Indiferent de unde au luat salariul ( stiu eu bine, sau gresesc, pana in 1991, chiar pana in 1995, toti am luat salarii de la Stat ) si acualii bugetari, partea ce a ramas din "generalitatea" bugetarilor din R.S.R. au platin CONTRIBUTIA, asa cum spuneti voi, in spiritul solidaritatii, dar au platit-o si atunci cand erau multi si acum cand sunt si....mai multi.
Ce fel de solidaritate vreti voi sa fie acum, cand toti de la putere, fostii si.....tot .."fostii" actuali, au facut ce au facut si au redus fantastic locurile de munca. Toata agricultura si industria a fost adusa aproape la "ZERO" de "actualii fosti", la indemnul OCIDENTALILOR de aproape ( europenii) si de mai ...departe ( americanii ), numai si numai ca agricultura si industria lor sa aiba "rata" de crestere, iar noi, "lumea a....5-", sa consumam.
Pentru ca.....cozile noastre de topor de...sus, din Guvern si din Parlament, au luat ....masuri care ne-au impins in...criza, sa rapunda. De ce sa fiu eu cel sacrificat.
Daca acualii sau fostii ieseu in fata tarii si spuneau ca tara este in colaps si trebuie sa dam....pentru o perioada stabilita conform unor ..calcule ( mai precise decat ale mele ) ca trebuie sa dam 25, 30 sau 50% din salarii, o faceam
Dar sa iasa cu metode machiavelice, de invrajbirea a categoriilor sociaprofesionale, sa-i faca pe unii puturosi, pe alti nesimtiti ( ma mir ca nu ne-a facut pe toti "tigani imputiti" ) sa ne umileasca prin lauda de sine, de cat de rau elev a fost el, ca scolile noastre scot numai idioti ( de , aici a avut dreptate, scoala a mai scos si idioti ca cei care-l sutin ), sa ne trimita in strainatate, asta-i peste poate.
Sa plece el, eu nu vreu sa cred ca vrea sa...salveze Romania, el vrea sa-si asigure viitorul familiei, sa devina FAMILIA BASESCU, ot....basina, sa poarte caftan, sa fumeze narghilea si sa fi...pasa.
Ce conteaza prostimea. Si asa suntem.....ca vai de noi. Ce mai conteaza ...umilierea
Si asa ne trebuie daca n-l alungam peste...Dunare....la turcii. Si fanariotii erau mai corecti cu... romanii, ca turcii erau chiar...giugiuc.
Sa nu cumva sa faceti revolutie fara lider,la palavrageala nu aveti nevoie ca se amuza Basescu.
|
broscuta_super_verde
1273 mesaje
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2011, ora 19:27
De la: 9am181151, la data 2011-01-27 14:00:52
Cerem legi bune, cerem respectarea constitutiei si a statului de drept in care sa putem munci pentru a trai. Nu cerem pomana. Are vreo legatura cu intrebarea ta ? Cam paralela intrebarea....
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
broscuta_super_verde
1273 mesaje
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2011, ora 19:30
De la: revenitu, la data 2011-01-27 14:30:58De la: super_green_frog, la data 2011-01-25 17:34:52Iar mie mi-a disparut raspunsul pentru @revenitu. Off, vroiam sa-l rog sa-si aminteasca treaba cu gasca. Nu ma duce capul, nici n-o stiam dar nu vreau sa mai acopar din lacune. @revenitu, incerca s-ati amintesti expresia cu gasca ca sa pot dormi la noapte. Ca m-ai facut proasta sub limita normala nu ma shifonez. Am mai spus ca numai stofa ieftina se shifoneaza usor. Ticaloasa sunt de multe ori fara voia mea. Uneori sunt roasa de indoiala si remuscari pe treaba asta dar alteori " revin si spun", vorba @gabitzei, ca nimic nu e suficient de mult sau urat spus la adresa lor. Depends ! Pe tine nu te pup ca nu te cunosc. Sic !
Nu ºtiu aia cu gaºca , aºa in 2 timpi ºi 3 miºcãri ... Dacã ai avea bunãtatea sã mã refresh-ui la memoria , cã eu dupã ce sunt prost mai fac ºi baloane ...
Era vorba de treaba cu "gasca" cu i din a.  Folosesc calculatorul fiului meu si nu vrea caractere romanesti. Il incurca la jocuri sau nu stiu ce.
Intre timp m-am prins, cred ca vroiai sa folosesti zicala " las-o jos ca macane". Asa-i ?
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
Fosta membra 9am.ro
976 mesaje
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2011, ora 20:40
De la: broscuta_super_verde, la data 2011-01-27 19:30:00De la: revenitu, la data 2011-01-27 14:30:58De la: super_green_frog, la data 2011-01-25 17:34:52Iar mie mi-a disparut raspunsul pentru @revenitu. Off, vroiam sa-l rog sa-si aminteasca treaba cu gasca. Nu ma duce capul, nici n-o stiam dar nu vreau sa mai acopar din lacune. @revenitu, incerca s-ati amintesti expresia cu gasca ca sa pot dormi la noapte. Ca m-ai facut proasta sub limita normala nu ma shifonez. Am mai spus ca numai stofa ieftina se shifoneaza usor. Ticaloasa sunt de multe ori fara voia mea. Uneori sunt roasa de indoiala si remuscari pe treaba asta dar alteori " revin si spun", vorba @gabitzei, ca nimic nu e suficient de mult sau urat spus la adresa lor. Depends ! Pe tine nu te pup ca nu te cunosc. Sic !
Era vorba de treaba cu "gasca" cu i din a. Folosesc calculatorul fiului meu si nu vrea caractere romanesti. Il incurca la jocuri sau nu stiu ce.
Intre timp m-am prins, cred ca vroiai sa folosesti zicala " las-o jos ca macane". Asa-i ?
Unf...gbelievebel !! ªi eu am aceeaºi prbl cu jocurile lui fiu-meu ...
tacidaun ... cum spune românul ....
Jules Verne....
|
racukoto
209 mesaje
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 09:07
De la: BALANTA_VREMURILOR, la data 2011-01-27 17:09:12De la: 111dinu, la data 2011-01-27 15:38:14De la: racukoto, la data 2011-01-26 15:10:56Sunteti de ...GROAZA.
Sa nu cumva sa faceti revolutie fara lider,la palavrageala nu aveti nevoie ca se amuza Basescu.[/quote
Te oferi cumva ?
Vezi ca astia pun DNA-ul pe tine ...mintenasi
DNA-ul ca DNA-ul, dar ...daca faci infartc miocardic pe timpul...."lideriatului" ?
|
9am049573
976 mesaje
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 13:04
De la: super_green_frog, la data 2011-01-27 00:10:43Se lamenta ca nu e iubita si apreciata la fel cum sunt femeile asemeni ei in show-biz. Raspunsul e simplu, femeile din show-biz nu se joaca cu destinul unei tari si vietile noastre. In show-biz ar fi fost asemeni suratelor ei frumoase si cochete dar care nu au pretentii de atotputernicie si nici ambitii care le depasesc capacitatile. Dumneaiei a facut comparatia si ca atare trebuie sa suporte si raspunsul. A lansat o tema care nu o onoreaza. Ar fi fost respectata si in politica daca ar fi demonstrat ca intelege macar notiunea de stat de drept in democratie si importanta respectarii constitutiei unei tari.
Se pregateste de candidatura la primaria capitalei si o ia de departe. spera sa gasesca in capitala ceva activiste ale miscarilorf eministe care sa o voteze doar pentru ca e femeie (au votat-o destui pentru ca dadea cu mopul si croseta  ). Din aceiasi cauza si gargara cu legea capitalei. N-ar fi amuzant sa vedeti si spusele lui base cind Nastase il teroriza cu legea capitalei.
Pentru tanti nuti si basistii de pe topic am o singura: cum a intrat nuti in politica?
A doua intrebare ar fi,
de ce nu-i critica niciodata pe adi nastase si cosmin gusa?
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
Fosta membra 9am.ro
976 mesaje
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 13:49
De ce mã , ºi tu ai vise din-alea de trezesc în fiecare dimineaþã ud ???
Puneþi pofta-n cui bãi nobody ...
Nu se uitã ea la unul ca tine !
Îi repugnã mãscãricii . Nu ºtiai ??
Bããããi informatule !!
Mãcar ea ajuns undeva , mã neisprãvitule . Tu ??
Jules Verne....
|
111dinu
1317 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 14:07
De la: revenitu, la data 2011-01-28 13:49:17De ce mã , ºi tu ai vise din-alea de trezesc în fiecare dimineaþã ud ???
Puneþi pofta-n cui bãi nobody ...
Nu se uitã ea la unul ca tine !
Îi repugnã mãscãricii . Nu ºtiai ??
Bããããi informatule !!
Mãcar ea ajuns undeva , mã neisprãvitule . Tu ??
Te-ai trezit prea de dimineaþã,( pentru "revenitu`" la cei care udã patul) ºi ai rãmas cu noaptea în cap.
Dacã þi-ai "revenitu`" doar pentru a verifica paturi ude, te deplâng. Doar atât ai putut obþine de la ºefii tãi pedeliºti?
Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice.
Gãoaza este un desert prezidenþial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
Fosta membra 9am.ro
976 mesaje
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 14:24
Uite de-aia nu mai pot dormi eu noaptea !!
Cã mã deplânge unul ca tine .
Ce sã mã mai fac cu emotivitatea mea excesivã ?? Vai mie !!
Jules Verne....
|
pascu08_yahoo_com
1522 mesaje
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 17:19
De la: super_green_frog, la data 2011-01-27 00:10:43Se lamenta ca nu e iubita si apreciata la fel cum sunt femeile asemeni ei in show-biz. Raspunsul e simplu, femeile din show-biz nu se joaca cu destinul unei tari si vietile noastre. In show-biz ar fi fost asemeni suratelor ei frumoase si cochete dar care nu au pretentii de atotputernicie si nici ambitii care le depasesc capacitatile. Dumneaiei a facut comparatia si ca atare trebuie sa suporte si raspunsul. A lansat o tema care nu o onoreaza. Ar fi fost respectata si in politica daca ar fi demonstrat ca intelege macar notiunea de stat de drept in democratie si importanta respectarii constitutiei unei tari.
Cum dracu se mai vrea afrodita de plescoi iubita///?????
pai nu a primit cadou doua ministere? da ce rechinu doarme ? sau poate nu o mai baga in seama te pomanesti ca este geloasa /piei drace ce tie si cu lacomia blondelor???????????????????
SI PESTOAICA ARE CAPUL STRICAT/
|
9am244971
102 mesaje
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 18:26
Profetie :
Afrodita ta de Plescoi va candida la alegerile prezidentiale din 2013 si va termina turul 1 cu un scor de 20 - 25 % .
Nu stiu daca va castiga, as zice slabe sanse, are nevoie de maaaaaare ajutor ( furt de voturi ) dar are sa faca tuturor o surpriza .... mare, asa cum am spus !
Gandeste te ca alt candidat nu au, si nici nu se anunta cineva asa de eficient ca ea . Asa ca obisnuieste te cu mutra respectivei , ai s o vezi muuuuuuuult timp de acum incolo
Every normal man must be tempted at times to spit upon his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats. - Henry Louis Mencken (1880-1956)
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 19:36
De la: 9am244971, la data 2011-01-28 18:26:11Profetie :
Afrodita ta de Plescoi va candida la alegerile prezidentiale din 2013 si va termina turul 1 cu un scor de 20 - 25 % .
Nu stiu daca va castiga, as zice slabe sanse, are nevoie de maaaaaare ajutor ( furt de voturi ) dar are sa faca tuturor o surpriza .... mare, asa cum am spus !
Gandeste te ca alt candidat nu au, si nici nu se anunta cineva asa de eficient ca ea . Asa ca obisnuieste te cu mutra respectivei , ai s o vezi muuuuuuuult timp de acum incolo
ADEVARUL E CA E SI FRUMOASA,SI DESTEAPTA SI CE E CEL MAI IMPORTANT..........ARE SANGE !!!!!!!!!!!!!!
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 19:38
De la: 9am104796, la data 2011-01-28 17:19:42De la: super_green_frog, la data 2011-01-27 00:10:43Se lamenta ca nu e iubita si apreciata la fel cum sunt femeile asemeni ei in show-biz. Raspunsul e simplu, femeile din show-biz nu se joaca cu destinul unei tari si vietile noastre. In show-biz ar fi fost asemeni suratelor ei frumoase si cochete dar care nu au pretentii de atotputernicie si nici ambitii care le depasesc capacitatile. Dumneaiei a facut comparatia si ca atare trebuie sa suporte si raspunsul. A lansat o tema care nu o onoreaza. Ar fi fost respectata si in politica daca ar fi demonstrat ca intelege macar notiunea de stat de drept in democratie si importanta respectarii constitutiei unei tari.
Cum dracu se mai vrea afrodita de plescoi iubita///?????
pai nu a primit cadou doua ministere? da ce rechinu doarme ? sau poate nu o mai baga in seama te pomanesti ca este geloasa /piei drace ce tie si cu lacomia blondelor???????????????????
SI PESTOAICA ARE CAPUL STRICAT/
BAI LASO'N PIZ@DA MASII ,DE CAND CU PESTELE TAU STRICAT,MI'E SCARBA SA MAI MANAC PESTE........MAI DUTE LA  CU PESTELE TAU CU TOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 19:42
De la: Silver9AM, la data 2011-01-28 19:36:23De la: 9am244971, la data 2011-01-28 18:26:11Profetie :
ADEVARUL E CA E SI FRUMOASA,SI DESTEAPTA SI CE E CEL MAI IMPORTANT..........ARE SANGE !!!!!!!!!!!!!!
E o poama, fera creier, o gasca moarta dupa lingusiri!!!! N-are minte nici cat o bibilica, e rau-intentionata singurul ei scop pentru care a intrat in politica sunt banii, iar acu` face temenele prin fata lui Francks sa puna mana pe cat mai multe transe!!!!! E de fapt o frigida incapabila de afectiune!!!!!!!!!!!!
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 19:44
De la: 9am178165, la data 2011-01-28 19:42:24De la: Silver9AM, la data 2011-01-28 19:36:23De la: 9am244971, la data 2011-01-28 18:26:11Profetie :
E o poama, fera creier, o gasca moarta dupa lingusiri!!!! N-are minte nici cat o bibilica, e rau-intentionata singurul ei scop pentru care a intrat in politica sunt banii, iar acu` face temenele prin fata lui Francks sa puna mana pe cat mai multe transe!!!!! E de fapt o frigida incapabila de afectiune!!!!!!!!!!!!
TE-AI CARACTERIZAT PERFECT !!!!!!!!!!!!!!!! CRED CA AI UN MOMENT DE SINCERITATE,MAI RAR LA SCHIZO...........
|
9am244971
102 mesaje
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 20:06
De la: Silver9AM, la data 2011-01-28 19:36:23De la: 9am244971, la data 2011-01-28 18:26:11Profetie :
Asa e ba baiatule, le zice bine fata asta , ca Basescu , plus ca e si buna cu draci ....... tot cu ea votam , nu cu prostu ala cu parul mare care vorbeste de nu intelegem noi, oamenii simpli , nimic !
Silver , ai mare dreptate cand ne faci de r@h@t pe forum , pe astia anti pdl , nu Basescu e problema Romaniei , ci locuitorii limitati intelectual si agresivi .
Every normal man must be tempted at times to spit upon his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats. - Henry Louis Mencken (1880-1956)
|
Fosta membra 9am.ro
4841 mesaje
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 21:08
De la: 9am244971, la data 2011-01-28 20:06:41De la: Silver9AM, la data 2011-01-28 19:36:23De la: 9am244971, la data 2011-01-28 18:26:11Profetie :
Asa e ba baiatule, le zice bine fata asta , ca Basescu , plus ca e si buna cu draci ....... tot cu ea votam , nu cu prostu ala cu parul mare care vorbeste de nu intelegem noi, oamenii simpli , nimic !
Silver , ai mare dreptate cand ne faci de r@h@t pe forum , pe astia anti pdl , nu Basescu e problema Romaniei , ci locuitorii limitati intelectual si agresivi .
Noroc cu nelimitatii intelectual si blanzi ca niste mielusei! Ati adunat voi in dreptul PNL si PSD toata intelectualitatea Romaniei! Crema cremelor, sau crema cramelor? In afara de doua, trei persoane de la voi, astia anti-orice, numai plevusca!!
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
Fosta membra 9am.ro
4841 mesaje
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 21:11
De la: 9am178165, la data 2011-01-28 19:42:24De la: Silver9AM, la data 2011-01-28 19:36:23De la: 9am244971, la data 2011-01-28 18:26:11Profetie :
Mda, sunt acri strugurii! Mai bine frigida decat arzoaica cu plozi pe care nu isi permite sa-i creasca si se milogeste sa-i dea statul trusou!
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
|