back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 23:22

Nuuuu , nu că ești exasperant băi copilaș... Indiferent de cum îți compui mesajul ... foarte greu de altfel... se vede că întradevăr faci o compunere ticluită... să dea bine pe sticla monitoarelor... văd , spun , că în replicile tale "veninoase" cu care crezi că ne dai gata ... insiști să ne scoți ochhii cu incompetența guvernului ... Interesant este faptul , că tu habar n-ai ce se petrece acolo ...
Tu iei de bune diferite surse de cică "știri"... și de-acolo îți incepi disertațiile ....Halal !

Dar am o întrebare , vrei să pari interesant în "observațiile" tale sau provoci o discuție analitică asupra unor , repet , cică "știri" ??

Întreb , pentru că . în mine n-o să ai niciodată un partener de discuție , dacă îți închipui că îți "cumpăr" marfa , aruncată peste gard !!!

Discuții înțepate , poți avea cu puștanii de vârsta ta , nu cu mine ...

Bășcălie ,in schimb , cât cuprinde ... Eu sunt sigur că unele postări de-ale mele îți dau ție cu virgulă , ...dar , ca să nu uiți , pot să-ți repet !!
Nu-mi plac provocatorii de meserie ....
Nu mă interesează părerea ta despre mine , nu te cunosc nu mă cunoști ... dar nu-ți bate joc de intelighenția , pe care susții sus și tare , că o ai !!

Una e să vorbim discuții și alta e trecerea la fapte !!
Tu știu , se vede oricum de la o poștă , ești obișnuit cu zisu' și deloc cu făcutul ... Asta e !! Ți-o fi și ție greu, te înșeleg ...

Și , îți repet ... Dorinel ... informația , în ziua de azi costă scump ........Dacă mesajul ăsta îl înțelegi , de la mine o să ai oricând o bere ... !

Big hug !

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 23:24

nu stiu eu sa vorbesc asa elevat ca voi,dar o sa va spun si parerea mea umila asa cum vad eu treaba cu reconversia asta profesionala si cu economia de piata...pe vremea lui impuscatul daca aveai mai multe locuri de munca era o rusine dar nimeni nu se gindea ca acele meserii ii vor prinde bine odata si odata...eu spre ex. sant:confectioner tricotaje,electrician,lacatus mecanic,gestionar,vinzator,somer....acum spune-ti voi ,nu as avea unde sa muncesc cu aceste meserii ? ba da dar nu mai vreau si daca nu vreau sa mai stau la cheremul cuiva,atunci am inceput sa fac pe menajera si sa am grija de o batrana...credeti ca mi-a scazut prestigiul sau m-am plafonat ,nu din contra am din ce in ce mai multe oferte...daca cei ce sant disponibilizati ar incepe sa faca ce le place lor cu adevarat si daca nu ar astepta pomana,daca s-ar intoarce in satul sau orasul lor si s-ar apuca de treaba,atunci va incepe sa mearga treaba in Romanica....problema este ca nu pot sa renunte la viata din oras,stau cu chirie si se pling ca nu le da statul casa,vor serviciu asigurat unde sa plimbe o cafea prin birouri pe banii contribuabilului...pt.acum votez:pina sa termin de citit postarea ta mi-am dat seama de ce ai fost refuzat...nu poti sa ai credibilitate cu preturi mici,asa gindesc romanii...ai preturi mari inseamna ca dai si calitate,ai preturi mici nu te baga nimeni in seama...am inceput sa o iau si eu pe aratura ca unii,deci ma scuzati

Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 23:31

De la: mcherciu, la data 2010-02-08 23:24:10nu stiu eu sa vorbesc asa elevat ca voi,dar o sa va spun si parerea mea umila asa cum vad eu treaba cu reconversia asta profesionala si cu economia de piata...pe vremea lui impuscatul daca aveai mai multe locuri de munca era o rusine dar nimeni nu se gindea ca acele meserii ii vor prinde bine odata si odata...eu spre ex. sant:confectioner tricotaje,electrician,lacatus mecanic,gestionar,vinzator,somer....acum spune-ti voi ,nu as avea unde sa muncesc cu aceste meserii ? ba da dar nu mai vreau si daca nu vreau sa mai stau la cheremul cuiva,atunci am inceput sa fac pe menajera si sa am grija de o batrana...credeti ca mi-a scazut prestigiul sau m-am plafonat ,nu din contra am din ce in ce mai multe oferte...daca cei ce sant disponibilizati ar incepe sa faca ce le place lor cu adevarat si daca nu ar astepta pomana,daca s-ar intoarce in satul sau orasul lor si s-ar apuca de treaba,atunci va incepe sa mearga treaba in Romanica....problema este ca nu pot sa renunte la viata din oras,stau cu chirie si se pling ca nu le da statul casa,vor serviciu asigurat unde sa plimbe o cafea prin birouri pe banii contribuabilului...pt.acum votez:pina sa termin de citit postarea ta mi-am dat seama de ce ai fost refuzat...nu poti sa ai credibilitate cu preturi mici,asa gindesc romanii...ai preturi mari inseamna ca dai si calitate,ai preturi mici nu te baga nimeni in seama...am inceput sa o iau si eu pe aratura ca unii,deci ma scuzati

Fata mea @ acum.votez , se referea la veșnicii "abonați" , clientela "permanentă" a sus-pușilor noștri !! El nu a avut loc de "piloși" - understand !!!! Șpăgari , șpagasini ... d'ăștia.. !!!

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 00:11

De la: Dorinel, la data 2010-02-08 13:52:31
De la: camioneros70, la data 2010-02-08 01:44:54Ești foarte greșit in expuneri .... și poate muuult prea binevoitor.
Viața , tăticuțule , in splendoarea economiei de piață , este foarte dură !!! Voi ce nu ați avut contact cu duritatea ei , este greu de înțeles.. E , să zicem , normal .. dar asta nu înseamnă că noi nu o să ne adaptăm niciodată !!!! Cu greutăți și sacrificii !!!
Crezi că de mine , om de afaceri falimentar (să presupunem) , i se rupe inima în două vreunuia de mine ??? Nu cred !Dar trist și adevărat , se aplică pentru toată lumea , indiferent de rang , rasă sau sex ...
Și nu te mai impacienta atâta , nu-ți mai zdrobi tu creierii de pereți pentru alții ! Caută să-ți păstrezi tu locul care-l ai !! Dar ai de grijă , incepe de pe acum să excelezi în postul tău , că nu ști când vine vreun remanierat , pe bani mai puțini ca tine si îți ia locul !!!!
Nenea, ma scuzati ca vreau sa va aduc o veste legata de ''splendoarea economiei de piață'' autohtona de la ANOFM: Șomajul a ajuns la 8,1%. În România erau peste 740.000 de șomeri la sfârșitul lunii ianuarie ....!
Ma repet special pentru tine : Ce facem cu acesti oameni ? Cu o parte semnificativa dintre ei, nu cu toti ?!

Ia-i pe toti cu tine si mergeti de munciti pamantul din Baragan!!! si sa nu va puna Sfantu sa cultivati buruieni ca alea cresc si fara voi !
Ce altceva ai vrea sa faca cineva cu ei decat sa-i angajeze?
Pune-ti mintea la treaba si investeste! Ai mana de lucru cata vrei, ai bani europeni la dispozitie, timp berechet, altfel n-ai mai sta pe aici si unde mai pui ca esti destept de crapa pamantul sub tine! Uite-asa ai toate conditiile si tu faci ca lenesul din car, maine vei veni sa ne intrebi: "da muieti is pesmetii?"

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 02:17

Camioneros, nu doar ca am ajuns sa cred ca va dau gata, desi nu asta mi-am propus, si stiu ca ma repet, dar chiar va dau gata ...! Si stai linistit, acesta e stilul meu de a ma exprima vis-a-vi de acest subiect si nu ma ''fortez'' deloc in a compune replici sau expuneri ! De multe ori le fac zambind !
''Interesant este faptul , că tu habar n-ai ce se petrece acolo ...'' Poate ca nu cunosc in totalitate politicile financiar-economice ale actualului Executiv, sa zicem ! Oricum, stapanesc bine domeniul !In schimb observ efectele masurilor luate si aproape ca nu-mi pot lua mana de pe tastatura, atunci cand am timp, cand zi de zi am subiecte de disecat legate de competenta cabinetului Boc si a lui Basescu, si nu numai pe acest forum.
''Dar am o întrebare , vrei să pari interesant în "observațiile" tale sau provoci o discuție analitică asupra unor , repet , cică "știri" ?? Nu vreau sa par interesant, nu asta mi-am propus, repet, dar se pare ca am ajuns interesant ! Chiar vreau sa treceti de la vorbe si acuzatii nefondate la discutii analitice ! Promit sa va urmez exemplul ! Deocamdata ma limitez la un anumit gen de discutie, mai usoara si pe intelesul tuturor ....
''Discuții înțepate , poți avea cu puștanii de vârsta ta , nu cu mine ...'' Daca asta e parerea ta referitoare la discutiile noastre pe aceasta tema, uitand cine a aruncat primul cu sabia, fie si asa, imi cer scuze !
''Eu sunt sigur că unele postări de-ale mele îți dau ție cu virgulă , ...dar , ca să nu uiți , pot să-ți repet !!''
Nu fii asa sigur ! Zambesc cand citesc asta si uneori (!!!!) la commenturi ! Gresesti !
Sunt prea obosit acum sa-ti mai spun in cateva fraze si ce mai aveam sa-ti zic .... Era legata de Boc si pensiile speciale. Dupa declaratiile de azi vis-a-vi de acest subiect, chiar ma vad nevoit sa-l laud ca se tine de cuvant si sa-i dezaprob pe cei vizati in intentia lor de a da in judecata Guvernul. Serios !
Oricum, abordarea ta fata de mine este total gresita ! Si eu iti dau o bere daca intelegi ce am vrut sa-ti spun !

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 02:25

De la: click_cont, la data 2010-02-09 00:11:44
De la: camioneros70, la data 2010-02-08 01:44:54Ești foarte greșit in expuneri .... și poate muuult prea binevoitor.
Viața , tăticuțule , in splendoarea economiei de piață , este foarte dură !!! Voi ce nu ați avut contact cu duritatea ei , este greu de înțeles.. E , să zicem , normal .. dar asta nu înseamnă că noi nu o să ne adaptăm niciodată !!!! Cu greutăți și sacrificii !!!
Crezi că de mine , om de afaceri falimentar (să presupunem) , i se rupe inima în două vreunuia de mine ??? Nu cred !Dar trist și adevărat , se aplică pentru toată lumea , indiferent de rang , rasă sau sex ...
Și nu te mai impacienta atâta , nu-ți mai zdrobi tu creierii de pereți pentru alții ! Caută să-ți păstrezi tu locul care-l ai !! Dar ai de grijă , incepe de pe acum să excelezi în postul tău , că nu ști când vine vreun remanierat , pe bani mai puțini ca tine si îți ia locul !!!!
Nenea, ma scuzati ca vreau sa va aduc o veste legata de ''splendoarea economiei de piață'' autohtona de la ANOFM: Șomajul a ajuns la 8,1%. În România erau peste 740.000 de șomeri la sfârșitul lunii ianuarie ....!
Ma repet special pentru tine : Ce facem cu acesti oameni ? Cu o parte semnificativa dintre ei, nu cu toti ?!

Ia-i pe toti cu tine si mergeti de munciti pamantul din Baragan!!! si sa nu va puna Sfantu sa cultivati buruieni ca alea cresc si fara voi !
Pune-ti mintea la treaba si investeste! Ai mana de lucru cata vrei, ai bani europeni la dispozitie, timp berechet, altfel n-ai mai sta pe aici si unde mai pui ca esti destept de crapa pamantul sub tine! Uite-asa ai toate conditiile si tu faci ca lenesul din car, maine vei veni sa ne intrebi: "da muieti is pesmetii?"
Sincer, chiar crezi ca merita sa-ti raspund la ''intelighenta'' expunere ?! Habar nu ai despre ce vorbesc aici si esti total pe langa ! Si tu o musculita .... care roieste !

PACIFISTA

299 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 02:54

De la: vasile_vali, la data 2010-02-08 15:39:30
De la: politrucul, la data 2010-02-08 13:33:47
De la: vasile_vali, la data 2010-02-08 12:42:03
De la: ctitorul, la data 2010-02-07 21:49:43
De la: alehin, la data 2010-02-07 21:45:37
De la: mytcor, la data 2010-02-07 19:52:57
De la: alehin, la data 2010-02-07 18:57:59
ROMANIA DE AZI ESTE REZULTATUL PROSTIEI, IPOCRIZIEI, DEMAGOGIEI SI HALUCINATIEI CLASEI POLITICE IN COMPLICITATE CU SOCIETATEA CIVILA ASERVITA POLITICIENILOR.

Draga tovarasa,ai perfecta dreptate,eu si la 92 de ani aici unde stau muncesc,munca inobileaza,trindavia are efectul Base asupra poporului.

Pentrrrru tovarrrashu ista,
Tovarrrashe, nush la ce lucrrrezi dumitale la 92 de ani, prrrobabil la un nou cincinal in 4 ani jumate! Aloooo, "Va mai dau 100 di liei!", "Linishtie toarrashi, linishte, alooo!" Nu va ajunge toarrrashi cat ati distrus poporrrrul asta? Cum i-ati distrrrus intelectualitatea [cu Blaga, Vulcanescu, Gh. Bratianu, Maniu si ceilalti, carora le zac amintirile pe la Sighet!!!], de ati lasat-o pe mana ebelor, ridzi-pitzi-urilor, vangheliilor, basestilor si altor "intelectuali" cocotati prin primarii, 2007, P.E., Cotroceni, ministere? Cum ati creat "omul de tip nou", ala supus, in stare sa nu cracneasca, sa nu se asocieze, sa nu aiba gandire proprie - ca sa fie mai lesne de dus cu batul? Si daca tot ai timp berechet, cauta prin postarile de pe aici, ai sa-ti gasesti rezultatele "muncii" dumitale- de pe urma careia ai o pensie grasa- intruchipata in noii pupincuristi ai conducatorilor vremelnici...Ce zici, tataie, "lucrezi" la asta?

"Nihil sine Deo!"

Eu zic ca are dreptate ctitorul ca si lasciva,voi nu vedeti ca dati cu clanta si nu stiti sa faceti nimica.Eu dece m-am bagat in politica si la presedentie,pentru faptul ca am vazut atitia prosti in Romania ,sa ma distrez si sa iau si io o pensie speciala. Ia puneti si voi osul si mintea la treaba trintorilor si lasati palavrageala pe forum,gaozarilor!

Scuzati, toarrase Trrraian,
Io, pionerrrul Tarrrii Rrrrromania, va aduc un sublim omagiu marrretzelor dvs. rrrealizarri, facute imprreuna cu toarrrasha Elena, parca asha o cheama pe femeia dvs., nu? Si odata cu rrealegerrea la Congrrresul 15, va felicit caldurrros si va dorrresc sa duceti Rrrromanai pi noi culmi di civilizatzii si progrrrres (Aplauze indelungate si ovatii! Sa shtizi ca tov. Boureanu nu ovationeaza, se uita urat la tov. ministrrru de finante Vladescu, cik i-ar fi furat nevasta! De asemeni, toarasha Elena s-a maritat cu unul cu nume de galinacee, da' asa de sanchi, tot dvs. va arunca priviri pofticioase la Congrrrres!)! Poporul, T. Basescu, Rrrromaniaaaaaa! Traiasca partidu, T. Basescu, Rrrrromaniaaaaa!

"Nihil sine Deo!"

Cred ca sunteti fericiti cu Basescu,mai bine vizionati AFTERMATH POPULATION ZERO sa mai domolim spiritele

Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati ! Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 09:43

De la: acumvotez2009, la data 2010-02-08 20:13:11
ROMANIA DE AZI ESTE REZULTATUL PROSTIEI, IPOCRIZIEI, DEMAGOGIEI SI HALUCINATIEI CLASEI POLITICE IN COMPLICITATE CU SOCIETATEA CIVILA ASERVITA POLITICIENILOR.

Draga tovarasa,ai perfecta dreptate,eu si la 92 de ani aici unde stau muncesc,munca inobileaza,trindavia are efectul Base asupra poporului.

Tovarrrashe, nush la ce lucrrrezi dumitale la 92 de ani, prrrobabil la un nou cincinal in 4 ani jumate! Aloooo, "Va mai dau 100 di liei!", "Linishtie toarrashi, linishte, alooo!" Nu va ajunge toarrrashi cat ati distrus poporrrrul asta? Cum i-ati distrrrus intelectualitatea [cu Blaga, Vulcanescu, Gh. Bratianu, Maniu si ceilalti, carora le zac amintirile pe la Sighet!!!], de ati lasat-o pe mana ebelor, ridzi-pitzi-urilor, vangheliilor, basestilor si altor "intelectuali" cocotati prin primarii, 2007, P.E., Cotroceni, ministere? Cum ati creat "omul de tip nou", ala supus, in stare sa nu cracneasca, sa nu se asocieze, sa nu aiba gandire proprie - ca sa fie mai lesne de dus cu batul? Si daca tot ai timp berechet, cauta prin postarile de pe aici, ai sa-ti gasesti rezultatele "muncii" dumitale- de pe urma careia ai o pensie grasa- intruchipata in noii pupincuristi ai conducatorilor vremelnici...Ce zici, tataie, "lucrezi" la asta?

"Nihil sine Deo!"

Eu zic ca are dreptate ctitorul ca si lasciva,voi nu vedeti ca dati cu clanta si nu stiti sa faceti nimica.Eu dece m-am bagat in politica si la presedentie,pentru faptul ca am vazut atitia prosti in Romania ,sa ma distrez si sa iau si io o pensie speciala. Ia puneti si voi osul si mintea la treaba trintorilor si lasati palavrageala pe forum,gaozarilor!

Io, pionerrrul Tarrrii Rrrrromania, va aduc un sublim omagiu marrretzelor dvs. rrrealizarri, facute imprreuna cu toarrrasha Elena, parca asha o cheama pe femeia dvs., nu? Si odata cu rrealegerrea la Congrrresul 15, va felicit caldurrros si va dorrresc sa duceti Rrrromanai pi noi culmi di civilizatzii si progrrrres (Aplauze indelungate si ovatii! Sa shtizi ca tov. Boureanu nu ovationeaza, se uita urat la tov. ministrrru de finante Vladescu, cik i-ar fi furat nevasta! De asemeni, toarasha Elena s-a maritat cu unul cu nume de galinacee, da' asa de sanchi, tot dvs. va arunca priviri pofticioase la Congrrrres!)! Poporul, T. Basescu, Rrrromaniaaaaaa! Traiasca partidu, T. Basescu, Rrrrromaniaaaaa!

"Nihil sine Deo!"
Bravooooooo ! Bravoooooooo! Excelezi in imbecilitate! Bravoooooo!

Bai taranule, ca taranist - discipol al Senorului- n-ai fost! Daca mintea ta [auloeo, ce greseala !- mintea ta= care minte?] nu reuseste sa te aduca la realitate, esti dus cu pluta! Sarmane primat, sa stii ca Gradina Zoo de la tine duce lipsa de urangutani! Lasa-ti barba si mustata, nu te mai tunde si devii bun de amuzat copiii! Primele bilete o sa le cumpar eu, iar bananele o sa ti le-arunce ficioru-meu!

"Nihil sine Deo!"

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 11:23

De la: Dorinel, la data 2010-02-09 02:25:27
De la: click_cont, la data 2010-02-09 00:11:44

Sincer, chiar crezi ca merita sa-ti raspund la ''intelighenta'' expunere ?! Habar nu ai despre ce vorbesc aici si esti total pe langa ! Si tu o musculita .... care roieste !

Nici nu-i nevoie de raspuns, nu te intrebam ceva!!

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 11:34

De la: camioneros70, la data 2010-02-08 23:31:14
De la: mcherciu, la data 2010-02-08 23:24:10nu stiu eu sa vorbesc asa elevat ca voi,dar o sa va spun si parerea mea umila asa cum vad eu treaba cu reconversia asta profesionala si cu economia de piata...pe vremea lui impuscatul daca aveai mai multe locuri de munca era o rusine dar nimeni nu se gindea ca acele meserii ii vor prinde bine odata si odata...eu spre ex. sant:confectioner tricotaje,electrician,lacatus mecanic,gestionar,vinzator,somer....acum spune-ti voi ,nu as avea unde sa muncesc cu aceste meserii ? ba da dar nu mai vreau si daca nu vreau sa mai stau la cheremul cuiva,atunci am inceput sa fac pe menajera si sa am grija de o batrana...credeti ca mi-a scazut prestigiul sau m-am plafonat ,nu din contra am din ce in ce mai multe oferte...daca cei ce sant disponibilizati ar incepe sa faca ce le place lor cu adevarat si daca nu ar astepta pomana,daca s-ar intoarce in satul sau orasul lor si s-ar apuca de treaba,atunci va incepe sa mearga treaba in Romanica....problema este ca nu pot sa renunte la viata din oras,stau cu chirie si se pling ca nu le da statul casa,vor serviciu asigurat unde sa plimbe o cafea prin birouri pe banii contribuabilului...pt.acum votez:pina sa termin de citit postarea ta mi-am dat seama de ce ai fost refuzat...nu poti sa ai credibilitate cu preturi mici,asa gindesc romanii...ai preturi mari inseamna ca dai si calitate,ai preturi mici nu te baga nimeni in seama...am inceput sa o iau si eu pe aratura ca unii,deci ma scuzati

Fata mea @ acum.votez , se referea la veșnicii "abonați" , clientela "permanentă" a sus-pușilor noștri !! El nu a avut loc de "piloși" - understand !!!! Șpăgari , șpagasini ... d'ăștia.. !!!
SI SMENARI

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 12:18

De la: vasile_vali, la data 2010-02-09 09:43:20
De la: acumvotez2009, la data 2010-02-08 20:13:11

"Nihil sine Deo!"

"Nihil sine Deo!"
Bravooooooo ! Bravoooooooo! Excelezi in imbecilitate! Bravoooooo!

Bai taranule, ca taranist - discipol al Senorului- n-ai fost! Daca mintea ta [auloeo, ce greseala !- mintea ta= care minte?] nu reuseste sa te aduca la realitate, esti dus cu pluta! Sarmane primat, sa stii ca Gradina Zoo de la tine duce lipsa de urangutani! Lasa-ti barba si mustata, nu te mai tunde si devii bun de amuzat copiii! Primele bilete o sa le cumpar eu, iar bananele o sa ti le-arunce ficioru-meu!

"Nihil sine Deo!"
MOLDOVENE..! YO ARE SO STUPID!!

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 12:28

Prietene Dorinel , hai să-ți explicitez modulul că tu văd că jubilezi de mamă-mamă , cum că ne-ai dat gata...
Stai puțin ...

Tu mă dai gata , copile , poate la șah sau poate la băut bere pe nerăsuflate ... daaaa , aici da !!!
Dar la filozofie forum-ală , scuze , n-am știut că suntem în concurs...
Replicile pe care ți le dau , băiețaș , după cum ai observat la ... ochiul liber ... le dau din mine , nu citez pe nimeni , nu mă "documentez " prin ziare sau media ... Dar eu am două atu-uri în fața domniei tale ...pe care nu ți-l pot spune nici între 4 ochi ...unul este experiența de viață , celălalt...nu sunt ziarist :))
Dacă discuția asta aprinsă pe care o duci tu cu noi , pe ... forum , are așa o însemnătate mare pentru tine , iartă-ne de mediocritățile debitate ! Noi , oricum ne-am dat seama că stăm de vorbă cu un savant de renume mondial !! Nu ne meriți ... auleuuuu pardon , nu te merităm noi pe tine .....
Altfel scri frumos și îngrijit ! Ce meserie ai , redactor la can-can ??

Văd că te zbați puternic să ne arăți nouă mereu , ce guvern de căcat avem și ce decizii de căcat iau...
Ți-a dat Mytcor adresa guvernului , de ce nu le scri lor , adresanții tăi direcți...
De ce îmi ceri mie o părere de care tu n-o să ții cont never-ever ... deoarece ție-ți place să te asculți pe tine... am văzut chiar o exprimare de a ta ciudoasă pe un topic , în care te minunai ce topic de tot rahatul și erai furios cum putem , noi ceilalți să posatăm acolo ... si nu pe topicuri deschise de tine ... ranchiună și ciudă ... se vedea de la o poștă
Răspunsul tău către mine (ultimul) începe cu o puternică laudă de sine !
Ești și nimfoman , pe deasupra...
Caut și caut să înțeleg unde , la ce ... ne-ai dat gata ??

Ei lasă , copilaș , nu e nimc grav , o ședință - două la medicul specialist și se rezolvă...
Nu zic aici că, cultul personalității nu e bun , e bun !! ... dar duce către decădere , dezastru ...

Nu dispera , totuși ... ai mulți susținători !!!

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 12:38

De la: camioneros70, la data 2010-02-09 12:28:36Prietene Dorinel , hai să-ți explicitez modulul că tu văd că jubilezi de mamă-mamă , cum că ne-ai dat gata...
Stai puțin ...

Tu mă dai gata , copile , poate la șah sau poate la băut bere pe nerăsuflate ... daaaa , aici da !!!
Dar la filozofie forum-ală , scuze , n-am știut că suntem în concurs...
Replicile pe care ți le dau , băiețaș , după cum ai observat la ... ochiul liber ... le dau din mine , nu citez pe nimeni , nu mă "documentez " prin ziare sau media ... Dar eu am două atu-uri în fața domniei tale ...pe care nu ți-l pot spune nici între 4 ochi ...unul este experiența de viață , celălalt...nu sunt ziarist :))
Dacă discuția asta aprinsă pe care o duci tu cu noi , pe ... forum , are așa o însemnătate mare pentru tine , iartă-ne de mediocritățile debitate ! Noi , oricum ne-am dat seama că stăm de vorbă cu un savant de renume mondial !! Nu ne meriți ... auleuuuu pardon , nu te merităm noi pe tine .....
Altfel scri frumos și îngrijit ! Ce meserie ai , redactor la can-can ??

Văd că te zbați puternic să ne arăți nouă mereu , ce guvern de căcat avem și ce decizii de căcat iau...
Ți-a dat Mytcor adresa guvernului , de ce nu le scri lor , adresanții tăi direcți...
De ce îmi ceri mie o părere de care tu n-o să ții cont never-ever ... deoarece ție-ți place să te asculți pe tine... am văzut chiar o exprimare de a ta ciudoasă pe un topic , în care te minunai ce topic de tot rahatul și erai furios cum putem , noi ceilalți să posatăm acolo ... si nu pe topicuri deschise de tine ... ranchiună și ciudă ... se vedea de la o poștă
Răspunsul tău către mine (ultimul) începe cu o puternică laudă de sine !
Ești și nimfoman , pe deasupra...
Caut și caut să înțeleg unde , la ce ... ne-ai dat gata ??

Ei lasă , copilaș , nu e nimc grav , o ședință - două la medicul specialist și se rezolvă...
Nu zic aici că, cultul personalității nu e bun , e bun !! ... dar duce către decădere , dezastru ...

Nu dispera , totuși ... ai mulți susținători !!!

Te-ai trezit rau...
Adi, ia o Stela...

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 12:54

Vad ca va ocupati cu injuratul la nesfarsit ...

Dar de chestia asta cu recalcularea pensiilor la toti bugetarii de ieri, ce ziceti ?

Nu va obositi sa reproduceti de pe la antene si irealitati ...
Ce credeti voi ?
Eu zic ca e o treaba buna si chiar incredibila.
Si impusa din afara.
Daca Boc reuseste, numai din cauza asta face toti banii.
Ma surprind PSD-istii prin pozitiile lor.
Astia ar fi trebuit sa fie primii care sa fie de acord.
Dar nu sunt.
Nici PNL-istii nu sunt departe de ei.
Toti declara ca nu e bine cum e acum, cu priveligiati, dar cand sa faca, hent !
Ma surprind si cei de rand.
Care sunt contra, desi nu pird nimic, dar ar putea pierde totul.
Se pare ca n-o sa inteleaga decat cat n-o mai veni pensia. Nici aia de 500 lei nici aia de 30.000 lei.
Lasati injuraturile intre voi, ca nu ajuta la nimic !
Poate aflam ceva mai destept ... de la vreunul dintre voi.

Si mai am ceva.
Eu platesc contributie la pensie de mai bine de 30 de ani, cum vrea statul.
Cand a inceput sa-mi ia banii pentru chestia asta, cat a vrut el, statul imi spunea ca o sa ies la pensie peste 42 de ani, la varsta de 60 de ani. Intre timp, s-a razgandit. Tot el, prin reprezentantii lui alesi de popor, s-a mai gandit si a decis ca eu sa ies la pensie la 65 de ani. Cu alte cuvinte, a decis ca eu numai dau bani pentru ca durata medie de viata la barbati e chiar de ... 65 de ani. A mai decis ca din banii astia de ii dau eu acum, o parte sa mearga la pilonii aia de pensii private, tot de capul lui, fara sa ma intrebe si pe mine ...
N-ar fi cazul sa se incheie contracte cu caracter economic intre domnul stat si fiecare contribuabil, din capul locului, astfel incat sa nu mai fie dezmatul asta in materie de pensii. Sa stie fiecare ce si cum, din capul locului. Si daca unul vrea pensie de 1000 euro pe luna sa contribuie corespunzator ?
Ce ziceti despre chestia asta ?

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
reio

486 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 13:19

buuunaa baieti si fete !
N-am mai fost cam de mult pe topic... vad ca tot de injuraturi, strigaturi, borali si ...glume a ramas O avea vreo legatura cu titlul topic-ului. M-am distrat putin asa ca mai trec io p'aci.

Pensii ? aaa... cred ca nu te impiedica nimeni sa cotizezi la sisteme de pensii private cu cat vrei talica

Mai bagatzi ceva distractiv...

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 13:22

Cred ca este necesara legea pensiilor si fiecare individ sa primeasca atat cat a contribuit. Nu inteleg de ce magistratii, politistii, armata ,aviatorii etc sa primeasca,, bonusuri'' la pensionare? Nu este corect si nici moral si se cred un fel de rasa pura de au aceste pretentii? Au nesimtirea sa mai iasa si la tv sustinand aceasta anomalie si uita ca si-au ales aceste meserii de buna voie, iar in perioada de activitate au beneficiat tot de privilegii.... Cunosc un nemernic de securist care la modesta lui pensie plateste impozit de 4000 lei...Ce pastele masi a putut face acest individ pentru a primii o pensie asa de mare??

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
reio

486 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 13:34

De la: acumvotez2009, la data 2010-02-09 13:22:13Cred ca este necesara legea pensiilor si fiecare individ sa primeasca atat cat a contribuit. Nu inteleg de ce magistratii, politistii, armata ,aviatorii etc sa primeasca,, bonusuri'' la pensionare? Nu este corect si nici moral si se cred un fel de rasa pura de au aceste pretentii? Au nesimtirea sa mai iasa si la tv sustinand aceasta anomalie si uita ca si-au ales aceste meserii de buna voie, iar in perioada de activitate au beneficiat tot de privilegii.... Cunosc un nemernic de securist care la modesta lui pensie plateste impozit de 4000 lei...Ce pastele masi a putut face acest individ pentru a primii o pensie asa de mare??

monseur, diferenta de eficienta. Talica muncesti pentru familie, (2, 3, 4 persoane), pe cand ala, eee... a dat in gat 1000, 2000, 3000 ... de persoane. Pentru tzara, evident

9am174829

21 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 14:17

in viitoarea Consittutie ar trebui sa existe un articol care sa dea drept de a candida si de a fi presedinte - ori de cate ori cineva doreste +obtine acest drept, in urma unor alegeri democratice; regula cu numai 2 mandate este fireasca ca sa nu mai avem Hitleri, Stalini, Musolini sau Franco... Ceausescu - dictator a fost un caz atipic pt teoria politica; in fond un dictator mereu omoara adversarul... 'nea ceasca' n-a omorat pe nimeni : "o fost numit" pana i s-a urcat al cap, cu ajutorul 'colegilor'+'odioasa'...
deci, daca un presedinte ca TB este capabil sa obtina si cel de-al 3,4 etc.- lea mandat = s-o faca. Stie deja 'lectia' si nu poate sa greseasca iar daca greseste... la primele alegeri va pierde si gata cu presupusa dictatura...Este o ideie mai neobisnuita... dar trebuie avut invedere ca acest aspect - nimeni nu-l ia in seama si s-ar putea sa nu mai gasim usor un om capabil sa conduca bine tara. Nu uitaati ca TB a fost mereu torpilat in ceea ce dorea sa faca in numele ns.... , alta ar fi fost situatia daca politicul i-ar fi fost ajutor si nu dusman !

Fosta membra 9am.ro

3 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 16:00

toti sunt niste nesimtiti ne-au saracit si merita impuscati mai ales cei de acum care cu fiecare zi ce trece ne ducem de rapa - treziti-va romani

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 16:20

........băi frateliților, sunt unii ce s-au născut normal, dar s-au prostit , alții chiar dac-au devenit proști, s-au mai deșteptat cât-de-cât, dar sunt uniiiiiii.... pe care i-a lovit culmea ghinionului, au făcut pe proștii și-au rămas așa !...

...avem aici cazuri, nește specimene d-așa calibru; te-ntreabă dacă merele lui sunt de soi, tu-i răspunzi , dar el îți spune că răspunsul tău nu-i bun, că-nte timp și-a dat el seama că merele lui erau de fapt pere, buuuuuun....te calmezi și-ncerci să-i vorbești despre pere, iarăși nu-i bine, pe el nu-l mai interesau răspunsurile pentru perele lui ,...că-ntre timp le-a schimbat, acum dorește să știe dacă portocalele-s zemoase....și tot așa o ține langa danga pân-o nimerește precum nuca-n perete !

măi ce-al dracu-i precupețul, după ce că n-are marfă de calitate, după ce că n-a vândut nimic și-a sărăcit, tot săracu' e al dracu',...poi cum vine asta neicușorule ?...

ba ne fute grija de scut și de strategiile de apărae ale cilavecilor, ba ne ustură lingurica despre criză ș-ale ei efecte.
acum ne ia cu amețeli când obsevăm ca sistemele de protecție socială sunt inexistente, peste câteva clipe oftăm prelung și-o zguduim vorbind despre reconversii profesionale, ...poi în ce domeniu prof. să-i reprofesionalizezi neicușorule, toate-s în comă, nu se observă?
acum v-ați trezit?...întreabă-i neicușorule p-ăia ce și-au asumat responsabilitățile-n conducerea statului în perioada de "tranziție", p-ăia cu metoda mebo și cuponiada, pe conopidă vodă ilicescu,văcărescu,ciorbărescu,varsilescu,tăricescu,&co.LTD...nu-i scăpați din vedere nici p-acei lideroși sindicaloși, mariile lor nu-s scutiți de răspunde...poi , ce faem, abia acum strigăm ?...abia acum ?...târziu neicușoule, târziu !...terminați cu chirăielile, priviți stânga-dreapta, spate-față șiiiiiiii,.... acțiune neicușorilor !...n-așteptați poeni guvernamentale, puneți-vă neuronul pe treabă, olecuțică de zeamă de creier, hai că nu-i greu, rebuie doar să vrei !...orice criză, naște o idee nouă, orice șut în cur,e-un pas în față , curaj neicușorilor, curaj !...de nuuuuu....
acum este criză, urmează o nouă curbă de sacrificiu, pe care o vor parcurge cine trebuie !...cuuuuum, nu știți cine ?...hă !...scapă cine poate neicușorule, ș-aveți grijă mare cu ce viteză intrați în curbă, nu cumva s-ajungeți în decor,...că-i nașpa !...și se lasă cu ce-a spus Gheorghe!

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 16:30

De la: acumvotez2009, la data 2010-02-09 13:22:13Cred ca este necesara legea pensiilor si fiecare individ sa primeasca atat cat a contribuit. Nu inteleg de ce magistratii, politistii, armata ,aviatorii etc sa primeasca,, bonusuri'' la pensionare? Nu este corect si nici moral si se cred un fel de rasa pura de au aceste pretentii? Au nesimtirea sa mai iasa si la tv sustinand aceasta anomalie si uita ca si-au ales aceste meserii de buna voie, iar in perioada de activitate au beneficiat tot de privilegii.... Cunosc un nemernic de securist care la modesta lui pensie plateste impozit de 4000 lei...Ce pastele masi a putut face acest individ pentru a primii o pensie asa de mare??
Daca nu stiai, in general, aceste categorii mentionate de tine au un statut mai aparte in multe alte tari cu democratii veritabile.
Din toti cei ce intra in aceasta categorie, de cei ce azi au un tratament mai special, personal nu am treaba decat cu fosti membri de partid si cu vechii si actualii securisti.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 17:02

De la: acumvotez2009, la data 2010-02-08 20:52:06
De la: gabigabi, la data 2010-02-08 17:42:07
De la: camioneros70, la data 2010-02-08 09:34:10
De la: marco, la data 2010-02-08 01:53:00... din pacate in romania comunismul a creat un sistem sclavagist de gindire ... majoritatea vor sa aiba un stapin(statul sau orice smecheras) care sa le dea ceva de mincare si prin care sa poata jumuli putin si de la cei care nu sint la nivelul lor (adica de la privati) ... de aici si isteria diplomelor ... toti vor sa aiba cit mai multe hirtii ca sa poate ''face fata'' in sistemul de stat cocosat de astfel de smecheri ... dar prea putini stiu sau vor sa faca ceva ... sau sint lasati ... culmea este ca cu cit au mai multe diplome cu atit sint mai incapabili sa performeze in domeniile inca accesibile in romania ... in tarile capitaliste doar cei modesti lucreaza la stat ... restul profita de oportunitatile din jur ... un exemplu sint toti care vin in romania si fac sa mearga activitati care romanilor li se par imposibil de urnit ... si trec(sau o sar) de toata birocratia care distruge multe afaceri autohtone ...
... nimeni nu poate face nimic cu acei oameni ... daca ei nu vor ... si nu vor dori niciodata atita timp cit pilele, favorurile sexuale sau materiale sint cerute si acceptate si ei isi inchipuie ca mai exista o sansa ... statul roman nu poate creea oportunitati pentru toti ... in toate tarile statul exista datorita contributiei cetatenilor si nu invers (invers merge o perioada daca statul este suficient de gras) ... asa cum s-a facut din '90 pina acum din considerente pur electorale ... pe multi e practic imposibil sa ii faci sa inteleaga ca statul roman a fost furat 20 de ani si s-au mai dat si pomeni de adus oamenii la vot ... acum(sau in curind) cetateanul trebuie sa si actioneze singur intr-un domeniu care i se pare ca este accesibil ... din pacate romania nu este o tara foarte industrializata iar majoritatea tocmai asta isi inchipuie ... pe agricultura au pus mina niste smecheri care au creat o mafie mai mare decit isi inchipuie cineva ... dar chiar si asa de undeva trebuie inceput ... in fine ... multi trebuie sa se trezeasca ...

Bine gândit , Marco .... Ce nu se înțelege aici , la noi , este chiar duritatea sistemului în care economia este liberă, cerere și ofertă , cel mai bun câștigă ... și nu se înțelege bine tocmai datorită faptului că nu toți au avut contact fizic cu această tehnică...Nu spun aici neapărat că ar fi trebuit să trăiască toți în occident , în virtutea înțelegerii , dar comparând , informându-ne permanent , adaptând cunoștințele atfel căpătate , mediului românesc , diferit totuși de altele , putem avansa , evolua (dacă vrei) ...
Până atunci însă , vom avea mereu asemenea discuții .... protocolare de alltfel....

Hai , welcome in the gașcă !!!

daca ai sa observi expunerea lui marcel(marco),ai sa bagi de seama ca el spune acolo cu naduf, ceva despre sex,favoruri ,mita ; mita electorala ; agricultura pe care a pus mina mafia ...iar tu vi si spui ca asa-i : "economia este libera,cerere si oferta ,cel mai bun cistiga "
omule, economia asta in care cel mai bun cistiga este o mare MINCIUNA ! este sistemul baietilor destepti ce ne conduc de 20 ani -o prelungire a ceea ce-am trait in comunism ! este Capitalismul pe care-l visau "tovarasii " nostri ,ca asa ar trebui sa fie....bineinteles cu ei,ptr. ei ! si asta nu vreti voi sa intelegeti ! daca Nu faci parte din Gasca lor,poti fi cel mai destept, nu ajungi in nici-un caz acolo unde ar trebui sa ajungi intr-un sistem "curat " concurential ,pe baza de competenta !
Amintiti la un moment dat de cerere si oferta.....credeti ca exista asa ceva in aceasta tara? Dupa cum am mai consemnat, inpreuna cu un prieten am deschis o amarata firma de curatenie iar efortul financiar pentru utilare a fost enorm pentru noi.Am fost nevoiti sa facem fiecare cate un inprumut si am investit cam 8000 E pentru achizitionarea unor aspiratoare , masini de spalat covoare cu spuma uscata si utilaje pentru curatat pardoseli, toate la nivelul normelor ecologice ale UE. Cu toate ca am depus nenumarate oferte la caietele de sarcini ale institutiilor care faceau licitatii pentru atribuirea unor contracte de curatenie, cu toate ca aveam pretul cel mai scazut ( mergeam cu oferta pana la limita) intodeauna castigau doar cei care erau in carti....si cu preturi de cel putin 3 ori mai mari decat ale noastre. Si nu doresc sa va mire, dar acest fenomen este valabil si la firmele private . De ce? veti intreba... De exemplu....o firma de...........cu care am,, negociat '' un asemenea contract ( este o banca foarte cunoscuta cu sedii in toata tara) Individul care se ocupa cu trierea ofertelor , pur si simplu dupa o intalnire avuta la un restaurant, propune sa majoram oferta de la..3lei.. pe mp la 5 lei pe mp si 1,5 lei pe mp sa fie ai lui ..Pana la urma a castigat aceea licitatie o firma din Ploiesti la care patronul este un cunoscut fotbalist si cu pretul de 7 lei mp.....Asa se castiga licitatiile in aceasta tara si nu doar la institutiile bugetare...La institutiile bugetare cel putin fara spaga grasa nici nu poti indrazni sa participi la vreo licitatie..O firma fara ,,protectori'' nu poate functiona in aceasta tara....

deci: am avut dreptate cind i-am spus lui Camioneros ca e o mare Minciuna chestia spusa de el !
P.S imi pare rau ptr. tine ca,desi chiar te straduiesti muncind din rasputeri, jmecheria este la mare cinste-n tara asta ! si,uite, iti spun acum,ca-mi pare rau ca nestiind despre ce-i vorba,ti-am spus atunci ca ar trebui sa te multumesti cu 2 500 ron ; ca-i destul si ar trebui sa te mai restringi ! accepta,te rog,scuzele mele !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 17:14

chiar ai dreptate cu ce i-ai spus lui @acumvotez ! am avut o colega care primea o cota de nu stiu cite kg.de miere de albine si toti cumparam de la ea ; dar,intr-un an ,a avut mult mai multa si s-a dus la pta.moghioros,s-o vinda ! fara experienta fiind si dorind s-o dea repede , a pus un pret mic-mic ,zicindu-si ca ,nu,o s-o vinda cit ai zice peste ! da' de unde ! pina cind, o cucoana chiar asa i-a si zis : ca ,lasa ca stim ca nu-i naturala....ca daca era , TINEAI LA PRET !.....de stii ca munca ta-i buna si ti-o respecti , tine la pret !

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 17:14

De la: gabigabi, la data 2010-02-09 17:02:22
De la: acumvotez2009, la data 2010-02-08 20:52:06
De la: gabigabi, la data 2010-02-08 17:42:07
De la: camioneros70, la data 2010-02-08 09:34:10
De la: marco, la data 2010-02-08 01:53:00... din pacate in romania comunismul a creat un sistem sclavagist de gindire ... majoritatea vor sa aiba un stapin(statul sau orice smecheras) care sa le dea ceva de mincare si prin care sa poata jumuli putin si de la cei care nu sint la nivelul lor (adica de la privati) ... de aici si isteria diplomelor ... toti vor sa aiba cit mai multe hirtii ca sa poate ''face fata'' in sistemul de stat cocosat de astfel de smecheri ... dar prea putini stiu sau vor sa faca ceva ... sau sint lasati ... culmea este ca cu cit au mai multe diplome cu atit sint mai incapabili sa performeze in domeniile inca accesibile in romania ... in tarile capitaliste doar cei modesti lucreaza la stat ... restul profita de oportunitatile din jur ... un exemplu sint toti care vin in romania si fac sa mearga activitati care romanilor li se par imposibil de urnit ... si trec(sau o sar) de toata birocratia care distruge multe afaceri autohtone ...
... nimeni nu poate face nimic cu acei oameni ... daca ei nu vor ... si nu vor dori niciodata atita timp cit pilele, favorurile sexuale sau materiale sint cerute si acceptate si ei isi inchipuie ca mai exista o sansa ... statul roman nu poate creea oportunitati pentru toti ... in toate tarile statul exista datorita contributiei cetatenilor si nu invers (invers merge o perioada daca statul este suficient de gras) ... asa cum s-a facut din '90 pina acum din considerente pur electorale ... pe multi e practic imposibil sa ii faci sa inteleaga ca statul roman a fost furat 20 de ani si s-au mai dat si pomeni de adus oamenii la vot ... acum(sau in curind) cetateanul trebuie sa si actioneze singur intr-un domeniu care i se pare ca este accesibil ... din pacate romania nu este o tara foarte industrializata iar majoritatea tocmai asta isi inchipuie ... pe agricultura au pus mina niste smecheri care au creat o mafie mai mare decit isi inchipuie cineva ... dar chiar si asa de undeva trebuie inceput ... in fine ... multi trebuie sa se trezeasca ...

Bine gândit , Marco .... Ce nu se înțelege aici , la noi , este chiar duritatea sistemului în care economia este liberă, cerere și ofertă , cel mai bun câștigă ... și nu se înțelege bine tocmai datorită faptului că nu toți au avut contact fizic cu această tehnică...Nu spun aici neapărat că ar fi trebuit să trăiască toți în occident , în virtutea înțelegerii , dar comparând , informându-ne permanent , adaptând cunoștințele atfel căpătate , mediului românesc , diferit totuși de altele , putem avansa , evolua (dacă vrei) ...
Până atunci însă , vom avea mereu asemenea discuții .... protocolare de alltfel....

Hai , welcome in the gașcă !!!

daca ai sa observi expunerea lui marcel(marco),ai sa bagi de seama ca el spune acolo cu naduf, ceva despre sex,favoruri ,mita ; mita electorala ; agricultura pe care a pus mina mafia ...iar tu vi si spui ca asa-i : "economia este libera,cerere si oferta ,cel mai bun cistiga "
omule, economia asta in care cel mai bun cistiga este o mare MINCIUNA ! este sistemul baietilor destepti ce ne conduc de 20 ani -o prelungire a ceea ce-am trait in comunism ! este Capitalismul pe care-l visau "tovarasii " nostri ,ca asa ar trebui sa fie....bineinteles cu ei,ptr. ei ! si asta nu vreti voi sa intelegeti ! daca Nu faci parte din Gasca lor,poti fi cel mai destept, nu ajungi in nici-un caz acolo unde ar trebui sa ajungi intr-un sistem "curat " concurential ,pe baza de competenta !
Amintiti la un moment dat de cerere si oferta.....credeti ca exista asa ceva in aceasta tara? Dupa cum am mai consemnat, inpreuna cu un prieten am deschis o amarata firma de curatenie iar efortul financiar pentru utilare a fost enorm pentru noi.Am fost nevoiti sa facem fiecare cate un inprumut si am investit cam 8000 E pentru achizitionarea unor aspiratoare , masini de spalat covoare cu spuma uscata si utilaje pentru curatat pardoseli, toate la nivelul normelor ecologice ale UE. Cu toate ca am depus nenumarate oferte la caietele de sarcini ale institutiilor care faceau licitatii pentru atribuirea unor contracte de curatenie, cu toate ca aveam pretul cel mai scazut ( mergeam cu oferta pana la limita) intodeauna castigau doar cei care erau in carti....si cu preturi de cel putin 3 ori mai mari decat ale noastre. Si nu doresc sa va mire, dar acest fenomen este valabil si la firmele private . De ce? veti intreba... De exemplu....o firma de...........cu care am,, negociat '' un asemenea contract ( este o banca foarte cunoscuta cu sedii in toata tara) Individul care se ocupa cu trierea ofertelor , pur si simplu dupa o intalnire avuta la un restaurant, propune sa majoram oferta de la..3lei.. pe mp la 5 lei pe mp si 1,5 lei pe mp sa fie ai lui ..Pana la urma a castigat aceea licitatie o firma din Ploiesti la care patronul este un cunoscut fotbalist si cu pretul de 7 lei mp.....Asa se castiga licitatiile in aceasta tara si nu doar la institutiile bugetare...La institutiile bugetare cel putin fara spaga grasa nici nu poti indrazni sa participi la vreo licitatie..O firma fara ,,protectori'' nu poate functiona in aceasta tara....

deci: am avut dreptate cind i-am spus lui Camioneros ca e o mare Minciuna chestia spusa de el !
P.S imi pare rau ptr. tine ca,desi chiar te straduiesti muncind din rasputeri, jmecheria este la mare cinste-n tara asta ! si,uite, iti spun acum,ca-mi pare rau ca nestiind despre ce-i vorba,ti-am spus atunci ca ar trebui sa te multumesti cu 2 500 ron ; ca-i destul si ar trebui sa te mai restringi ! accepta,te rog,scuzele mele !

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 17:24

De la: Dorinel, la data 2010-02-09 16:30:59
Daca nu stiai, in general, aceste categorii mentionate de tine au un statut mai aparte in multe alte tari cu democratii veritabile.
Din toti cei ce intra in aceasta categorie, de cei ce azi au un tratament mai special, personal nu am treaba decat cu fosti membri de partid si cu vechii si actualii securisti.
Totusi......de ce clase sociale privilegiate? Si asa sunt retribuiti cu mult in plus fata de randamentul pe care al au....De ce crezi ca am ajuns aici unde suntem? Pentru faptul ca justitia,politia si securitatea nu si-au facut treaba..si au pus umarul la jefuirea sistematica a tarii .. Ei au servit clasa politica si aceasta la randul ei le favorizeaza.o pensie mai mult decat indestulatoare.....Cum putem noi sa-i favorizam pe cei care pana in 89,dar si dupa..... judecau, arestau si batjocoreau poporul roman? Acum au drepturi? Vor pensii nesimtite? Doar ei sunt actualii beneficiari ai acestor favoruri!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 17:30

De la: 9am174829, la data 2010-02-09 14:17:08in viitoarea Consittutie ar trebui sa existe un articol care sa dea drept de a candida si de a fi presedinte - ori de cate ori cineva doreste +obtine acest drept, in urma unor alegeri democratice; regula cu numai 2 mandate este fireasca ca sa nu mai avem Hitleri, Stalini, Musolini sau Franco... Ceausescu - dictator a fost un caz atipic pt teoria politica; in fond un dictator mereu omoara adversarul... 'nea ceasca' n-a omorat pe nimeni : "o fost numit" pana i s-a urcat al cap, cu ajutorul 'colegilor'+'odioasa'...
deci, daca un presedinte ca TB este capabil sa obtina si cel de-al 3,4 etc.- lea mandat = s-o faca. Stie deja 'lectia' si nu poate sa greseasca iar daca greseste... la primele alegeri va pierde si gata cu presupusa dictatura...Este o ideie mai neobisnuita... dar trebuie avut invedere ca acest aspect - nimeni nu-l ia in seama si s-ar putea sa nu mai gasim usor un om capabil sa conduca bine tara. Nu uitaati ca TB a fost mereu torpilat in ceea ce dorea sa faca in numele ns.... , alta ar fi fost situatia daca politicul i-ar fi fost ajutor si nu dusman !

mai ai multe idei de felul asta,mai baiete ? unde in lumea democrata - am zis DEMOCRATA - sunt permise mai mult de 2 mandate ? si de ce crezi ca NU sunt permise ,nu tocmai ptr. ca o tara condusa de "un cineva" dupa 3-4 mandate,deci 15-20 ani , NU mai stie ce e ? Republica nu mai e si nici Monarhie nu-i ! ...ciudata postarea ta ,tare ciudata !

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 18:03

De la: gabigabi, la data 2010-02-09 17:14:06

chiar ai dreptate cu ce i-ai spus lui @acumvotez ! am avut o colega care primea o cota de nu stiu cite kg.de miere de albine si toti cumparam de la ea ; dar,intr-un an ,a avut mult mai multa si s-a dus la pta.moghioros,s-o vinda ! fara experienta fiind si dorind s-o dea repede , a pus un pret mic-mic ,zicindu-si ca ,nu,o s-o vinda cit ai zice peste ! da' de unde ! pina cind, o cucoana chiar asa i-a si zis : ca ,lasa ca stim ca nu-i naturala....ca daca era , TINEAI LA PRET !.....de stii ca munca ta-i buna si ti-o respecti , tine la pret !
Atunci nu trebuie sa mai mire pe nimeni de ce aceasta tara nu progreseaza......Nu intodeauna pretul ridicat inseamna si calitate !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 18:14

www.asistenta-juridica.eu/consilii_de_formare_profesionala_a_adu...

Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor are rol consultativ in fundamentarea si promovarea politicilor si strategiilor de formare profesionala a adultilor.

Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor indeplineste rolul de autoritate nationala pentru calificari

Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor are urmatoarele atributii principale:

o avizeaza proiectele de acte normative care au ca obiect formarea profesionala a adultilor;
o colaboreaza in scopul realizarii obiectului sau de activitate cu ministere si alte organe de specialitate ale administratiei publice centrale, cu autoritati administrative autonome, cu organizatii neguvernamentale nationale si internationale, cu furnizorii de formare profesionala si cu alte institutii publice;
o participa la proiecte si programe nationale si internationale in domeniul formarii profesionale a adultilor;
o participa la elaborarea metodologiei de autorizare a furnizorilor de formare profesionala a adultilor;
o participa la elaborarea metodologiei certificarii formarii profesionale a adultilor;
o elaboreaza instructiuni de lucru pentru comisiile de autorizare a furnizorilor de formare profesionala a adultilor, secretariatele tehnice ale acestora, precum si pentru specialistii implicati in procesul de autorizare si certificare;
o indruma metodologic, coordoneaza si controleaza activitatea comisiilor de autorizare si a secretariatelor tehnice ale acestora;
o rezolva contestatiile depuse de furnizorii de formare profesionala in legatura cu activitatea comisiilor de autorizare;
o monitorizeaza furnizorii de formare profesionala;
o intocmeste si actualizeaza Registrul national al furnizorilor de formare profesionala a adultilor;
o elaboreaza criterii specifice si proceduri unitare privind realizarea si utilizarea standardelor ocupationale;
o aproba noi standarde ocupationale si le actualizeaza pe cele existente, conform evolutiilor pe piata muncii;
o elaboreaza metodologia de evaluare si certificare a competentelor profesionale a adultilor pe baza standardelor ocupationale, dobandite pe alte cai decat cele formale;
o autorizeaza centrele de evaluare a competentelor profesionale si certifica evaluatorii de competente profesionale, verificatorii interni si verificatorii externi;
o efectueaza activitati de pregatire, transfer de cunostinte si asistenta tehnica in domeniul sau de activitate;
o dezvolta banci de date care includ standarde ocupationale, centrele de evaluare autorizate si certificatele de competenta;
o dezvolta si implementeaza metodologiile privind analiza ocupationala;
o dezvolta si implementeaza metodologiile privind calificarile;
o dezvolta si implementeaza metodologiile privind validarea calificarilor;
o dezvolta si implementeaza metodologiile privind certificarea competentelor profesionale si a calificarilor;
o elaboreaza si actualizeaza Registrul national al calificarilor;
o sprijina infiintarea comitetelor sectoriale si coordoneaza activitatea acestora.

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 19:13

mytcor,
stii tu ceva,
inca din 2007 coana UE ne-a pus la dispozitie, esalonat pina in 2012 cca 3 miliarde de euro pentru perfectionarea fortei de munca (ue doreste sa concureze SUA si japonia iar o cale e si perfectionarea fortei de munca iar un alt motiv e ca romanica era in urma cu calitatea fortei de munca, desi ne laudam mereu ce destepti suntem). Drept urmare s-au deschis multe centre de recalificari si de formare profesionala (trebuie abilitate de ministerul muncii) care absorb din aceste fonduri. e inca loc pe piata.
colegiul asta a fost format ca o conditie pentru a finantarii domeniului perfectionarii/formarii profesionale .
un al concept UE e si cel de invatare continua.

Abatele:Cum poate fi controlată o populație? Rim: În primul rând prin forță. Abatele: Cînd frații mei înaintași au fost puși în situația de a controla o lume s-au gindit prima dată la religie. Rim: Mai există și politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populație.Abatele: Desigur. Numai că e o unealtă nesigură. Rim: Un popor mai poate fi condus și prin acțiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar să spun că înrobirea omului față de valorile materiale este indiscutabil superioară celei obținute prin religie.
Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 19:16

De la: mytcor, la data 2010-02-09 18:14:48
www.asistenta-juridica.eu/consilii_de_formare_profesionala_a_adu...

Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor are rol consultativ in fundamentarea si promovarea politicilor si strategiilor de formare profesionala a adultilor.

Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor indeplineste rolul de autoritate nationala pentru calificari

Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor are urmatoarele atributii principale:

o avizeaza proiectele de acte normative care au ca obiect formarea profesionala a adultilor;
o colaboreaza in scopul realizarii obiectului sau de activitate cu ministere si alte organe de specialitate ale administratiei publice centrale, cu autoritati administrative autonome, cu organizatii neguvernamentale nationale si internationale, cu furnizorii de formare profesionala si cu alte institutii publice;CITE ABERATII MAN!!M-ASTEPTAM sa fii asa!
o participa la proiecte si programe nationale si internationale in domeniul formarii profesionale a adultilor;
o participa la elaborarea metodologiei de autorizare a furnizorilor de formare profesionala a adultilor;
o participa la elaborarea metodologiei certificarii formarii profesionale a adultilor;
o elaboreaza instructiuni de lucru pentru comisiile de autorizare a furnizorilor de formare profesionala a adultilor, secretariatele tehnice ale acestora, precum si pentru specialistii implicati in procesul de autorizare si certificare;
o indruma metodologic, coordoneaza si controleaza activitatea comisiilor de autorizare si a secretariatelor tehnice ale acestora;
o rezolva contestatiile depuse de furnizorii de formare profesionala in legatura cu activitatea comisiilor de autorizare;
o monitorizeaza furnizorii de formare profesionala;
o intocmeste si actualizeaza Registrul national al furnizorilor de formare profesionala a adultilor;
o elaboreaza criterii specifice si proceduri unitare privind realizarea si utilizarea standardelor ocupationale;
o aproba noi standarde ocupationale si le actualizeaza pe cele existente, conform evolutiilor pe piata muncii;
o elaboreaza metodologia de evaluare si certificare a competentelor profesionale a adultilor pe baza standardelor ocupationale, dobandite pe alte cai decat cele formale;
o autorizeaza centrele de evaluare a competentelor profesionale si certifica evaluatorii de competente profesionale, verificatorii interni si verificatorii externi;
o efectueaza activitati de pregatire, transfer de cunostinte si asistenta tehnica in domeniul sau de activitate;
o dezvolta banci de date care includ standarde ocupationale, centrele de evaluare autorizate si certificatele de competenta;
o dezvolta si implementeaza metodologiile privind analiza ocupationala;
o dezvolta si implementeaza metodologiile privind calificarile;
o dezvolta si implementeaza metodologiile privind validarea calificarilor;
o dezvolta si implementeaza metodologiile privind certificarea competentelor profesionale si a calificarilor;
o elaboreaza si actualizeaza Registrul national al calificarilor;
o sprijina infiintarea comitetelor sectoriale si coordoneaza activitatea acestora.

Kosty.Prietenii la nevoie se cunosc! Nimeni nu este mai presus de restul ,doar un procent infim din ADN-ul nostru ne diferentiaza! Si asta creeaza "starea in care ne aflam".
Pagini: << 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: