Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 00:21
Tu Dorinele , ai tupeul să mă întrebi pe mine dacă știu ce vorbesc ????
Dar tu gândești înainte să-mi dai mie replica ???? Cine a stricat industria , oricare ar fi domeniul ei ,în România... eu ??? E vina mea că nimeni până acum , nu a venit cu ceva concret care să ajute în mod vădit , mediul de afaceri privat ?? Cine nu are loc pe urmă , ghinion .... Dar nu cred că nu o să reintegreze cei ce vor ... sau cei obligați de situație ... Poate nu e vina lor că au primit posturile respective , dar nu e vina nimănui că peste tot funcționează sisteme computerizate.... Care , la noi deocandată , nu se folosesc , tocmai din presiunile făcute de respectivii "sus-puși" și "liderii" lor ... Hai că asta pute de la o poștă , că interesele primează , în locul aplicării soluțiilor .... Dar , că ei vor sau nu , grevă sau nu , posturile unora vor dispărea.... Iar , aici guvernul , ar putea veni în sprijinul lor , să-i ajute să se reintegreye , să se recalifice , dacă vrei , un lucru ce eu îl găsesc normal .... Prin provocări d'ăstea ieftine , crezi tu că mă duci pe mine ... te înșeli amarnic... Dar nu știu de ce-mi răcesc gura cu tine , că pe tine te interesează ce facem cu securiștii... Și mai pretenția , cineva să-ți răspundă unor astfel de mesaje ajutătoare , NEPROVOCATOARE ??? Și cu idei și păreri politice eu mă opresc aici ptr. că simt că ideile unora inspirația altora ... Și idea , pe piața privată , costă.... costă scump ... O să mă rezum la datul peste nas !!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 01:06
De la: camioneros70, la data 2010-02-08 00:21:49Tu Dorinele , ai tupeul să mă întrebi pe mine dacă știu ce vorbesc ????care-i treaba,ai ramas fara tupeu,iti vand io un kg la juma' de pret,te astept in cafenea sa negociem,ia o bere
Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 01:08
Camioneros ... si totusi ce facem cu acei oameni ? Te mai o data: reconversie profesionala in ce ? Ce perspective ofera statul roman azi pentru reintegrarea acestor oameni in sistemul privat ?
Iar te iei de trecut !? Mai lasa'l naibi ca nu ne incalzeste si nici nu ne tine de foame ! Credeam ca pe noi ne intereseaza prezentul si viitorul .... Deci ce facem cu acesti oameni ?! Devin ei o si mai mare povara pentru statul roman daca'i lasa pe drumuri ? Dau sau nu ? Citez: ''Dar nu cred că nu o să reintegreze cei ce vor ... sau cei obligați de situație ...'' Imi pare rau ca nu esti in situatia asta, intr-un oras mai mic, lipsit de perspective, sa simti pe pielea ta ce inseamna sa arunci cu vorbele'n vant ! Romania nu se rezuma la marile orase .... Citez: '' Iar , aici guvernul , ar putea veni în sprijinul lor , să-i ajute să se reintegreze , să se recalifice , dacă vrei , un lucru ce eu îl găsesc normal ....'' Da, asa ar fi normal ! Doar ca lucrurile stau altfel, nu neaparat in modul in care priveste actualul Executiv aceasta problema ! La fel au procedat si guvernele anterioare .... Lipsa crasa de respect pentru cetateanul roman ! Citez: ''Și idea , pe piața privată , costă.... costă scump ...'' Te rog sa nu ma faci sa zambesc gratuit ! Costa ! Stiu, esti doar un simplu cetatean, ca si mine dealtfel, si prin pozitia ta, mare lucru sau mai nimic, nu poti face ceva pentru ai ajuta pe cei ce au cu adevarat nevoie de o sansa pentru reorientarea lor profesionala, pentru familiile lor, dar sunt dispus sa fac abstractie de asta si sa te intreb daca asta e momentul potrivit pentru asa ceva ....!? Dupa umila mea parere, in timp de criza, tu Stat, nu ingrosi numarul somerilor ! Creezi mecanismele necesare pentru a trece de acesta criza, provocata sau nu, pentru redresarea mediului privat, si dupa ... START ! Si ca sa intelegi ca nu e vorba de ''simpatia'' mea fata de actualul Guvern; da, acest lucru se putea face mai cu seama in perioada Guvernului Tariceanu, mai ales dupa 2006 ...! Altfel abordam azi criza ! Te inteleg cand vorbesti de mai mari lideri de sindicat din sistemul de Stat, pe mai mari sefi ai acestui sistem, politici sau nu, pe care personal daca as putea i-as strange de gata fara mila si le-as confisca averile, dar nu pot sa arunc cu noroi in sute de mii de oameni nevinovati. Si eu am avut de-a face cu ''capriciile'' unor functionari publici, dara asta nu m-a impins niciodata sa-i bag pe toti in aceeasi oala ! Hai sa traiesti intelept si sa intelegi odata pentru totdeauna: nu mi-am propus sa fiu in opozitie cu tine ! Nici chiar cu Mytcor ! Chiar daca avem divergente de opinii, fiecare putem invata cate ceva unul de la celalalt ! Personal, cu riscul de a te atinge nitel, cel putin pana acum, nu prea am avut ce sa invat de la tine pe aceasta tema ! Mai ales de la Mytcor ! Admir totusi la tine perseverenta si credinta ca ne indreptam spre mai bine in viitorul apropiat ! Eu pana nu vad minimale realizari ... raman tot la fel de acid ! Nu as avea nimic cu Basescu si actualul Executiv daca tot ce insir eu p'aci, si nu numai, daca in realitate lucrurile ar sta altfel. Si sa revin la subiectul discutat: initial alternative pe piata muncii, fie ea chiar si de Stat sau privata, si dupa ... potopul ! Mereu, mereu, si iar mereu, aceleasi greseli, discutam doar in cifre cum facem reformarea si dupa asteptam solutiile ! Gresit ! E ca si cum am pune caruta inaintea calului !
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 01:44
Băi copile , ce să înveți tu de la mine ??? Tu crezi că ăsta este scopul postărilor mele pe topicul ăsta ???
Ce , vrei să faci " Ștefan Gheorghiu " sub aripa mea ??? Eu și , cred cu tărie că nici Mytcor, nu vrem să învățăm pe nimeni nimic ... Nu ați avut timp până acum să învățați ???? O să mă repet , nu-mi dai altă alternativă ... Ești foarte greșit in expuneri .... și poate muuult prea binevoitor. Viața , tăticuțule , in splendoarea economiei de piață , este foarte dură !!! Voi ce nu ați avut contact cu duritatea ei , este greu de înțeles.. E , să zicem , normal .. dar asta nu înseamnă că noi nu o să ne adaptăm niciodată !!!! Cu greutăți și sacrificii !!! Crezi că de mine , om de afaceri falimentar (să presupunem) , i se rupe inima în două vreunuia de mine ??? Nu cred !Dar trist și adevărat , se aplică pentru toată lumea , indiferent de rang , rasă sau sex ... Și nu te mai impacienta atâta , nu-ți mai zdrobi tu creierii de pereți pentru alții ! Caută să-ți păstrezi tu locul care-l ai !! Dar ai de grijă , incepe de pe acum să excelezi în postul tău , că nu ști când vine vreun remanierat , pe bani mai puțini ca tine si îți ia locul !!!! Hai să ne culcăm , că ești obosit tare văd !!!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
marco 627 mesaje Membru din: 16/01/2010 |
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 01:53
... din pacate in romania comunismul a creat un sistem sclavagist de gindire ... majoritatea vor sa aiba un stapin(statul sau orice smecheras) care sa le dea ceva de mincare si prin care sa poata jumuli putin si de la cei care nu sint la nivelul lor (adica de la privati) ... de aici si isteria diplomelor ... toti vor sa aiba cit mai multe hirtii ca sa poate ''face fata'' in sistemul de stat cocosat de astfel de smecheri ... dar prea putini stiu sau vor sa faca ceva ... sau sint lasati ... culmea este ca cu cit au mai multe diplome cu atit sint mai incapabili sa performeze in domeniile inca accesibile in romania ... in tarile capitaliste doar cei modesti lucreaza la stat ... restul profita de oportunitatile din jur ... un exemplu sint toti care vin in romania si fac sa mearga activitati care romanilor li se par imposibil de urnit ... si trec(sau o sar) de toata birocratia care distruge multe afaceri autohtone ...
... nimeni nu poate face nimic cu acei oameni ... daca ei nu vor ... si nu vor dori niciodata atita timp cit pilele, favorurile sexuale sau materiale sint cerute si acceptate si ei isi inchipuie ca mai exista o sansa ... statul roman nu poate creea oportunitati pentru toti ... in toate tarile statul exista datorita contributiei cetatenilor si nu invers (invers merge o perioada daca statul este suficient de gras) ... asa cum s-a facut din '90 pina acum din considerente pur electorale ... pe multi e practic imposibil sa ii faci sa inteleaga ca statul roman a fost furat 20 de ani si s-au mai dat si pomeni de adus oamenii la vot ... acum(sau in curind) cetateanul trebuie sa si actioneze singur intr-un domeniu care i se pare ca este accesibil ... din pacate romania nu este o tara foarte industrializata iar majoritatea tocmai asta isi inchipuie ... pe agricultura au pus mina niste smecheri care au creat o mafie mai mare decit isi inchipuie cineva ... dar chiar si asa de undeva trebuie inceput ... in fine ... multi trebuie sa se trezeasca ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 09:34
De la: marco, la data 2010-02-08 01:53:00... din pacate in romania comunismul a creat un sistem sclavagist de gindire ... majoritatea vor sa aiba un stapin(statul sau orice smecheras) care sa le dea ceva de mincare si prin care sa poata jumuli putin si de la cei care nu sint la nivelul lor (adica de la privati) ... de aici si isteria diplomelor ... toti vor sa aiba cit mai multe hirtii ca sa poate ''face fata'' in sistemul de stat cocosat de astfel de smecheri ... dar prea putini stiu sau vor sa faca ceva ... sau sint lasati ... culmea este ca cu cit au mai multe diplome cu atit sint mai incapabili sa performeze in domeniile inca accesibile in romania ... in tarile capitaliste doar cei modesti lucreaza la stat ... restul profita de oportunitatile din jur ... un exemplu sint toti care vin in romania si fac sa mearga activitati care romanilor li se par imposibil de urnit ... si trec(sau o sar) de toata birocratia care distruge multe afaceri autohtone ... Bine gândit , Marco .... Ce nu se înțelege aici , la noi , este chiar duritatea sistemului în care economia este liberă, cerere și ofertă , cel mai bun câștigă ... și nu se înțelege bine tocmai datorită faptului că nu toți au avut contact fizic cu această tehnică...Nu spun aici neapărat că ar fi trebuit să trăiască toți în occident , în virtutea înțelegerii , dar comparând , informându-ne permanent , adaptând cunoștințele atfel căpătate , mediului românesc , diferit totuși de altele , putem avansa , evolua (dacă vrei) ... Până atunci însă , vom avea mereu asemenea discuții .... protocolare de alltfel.... Hai , welcome in the gașcă !!!
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 10:03
...felicitări Alehin și Marco !...
..Camoneros, cred că trebuie să ne lăsăm păgubași sau să deschidem un traning pt. felina năpărlită, sau s-o trimitem în menajeria lui Putin, că ș-așa dorește să protejeze rasa. Tigrule, cu excepția arabescurilor caracteriale ( educație, cultură caracter...etc )...am să-ți dau temă pt. acasă, cele 3 componente de bază ale dezvoltării economice a capitalismului. 1-muncă -profesionalism (competență) 2-tehnologie 3-capital-inteligență referitor la declarațiile rușilor privind scutul: Medvedev și Putin, par mici copiii față de declaratiile lui Leonid Brejnev ,năpârlitule, atunci să fi citit declarațiile rusiei și ale-ntreg blocului Est european ....iar programul strategic de APĂRARE (războiul stelelor, aprobat de Ronald W. Reagan în dec. 8) a pus pe butuci dpdv.științifico-economic pe ruși. În fața lor n-ai altă șansă tigrulețule, ori ești mai bun, ori te papă cu fulgi cu tot. ....succint că n-am timp,...revin pe seară... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Realista 177 mesaje Membru din: 31/12/2008 |
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 10:36
Apropos de reconversia profesionala a functionarilor, platiti pina la urma de noi amariti din sistemul privat: S-a intrebat cineva câți ingineri, economisti, s.a.m.d sunt angajati ca functionari? Pai au deja o pregatire profesionala, n-au decit "sa puna burta" din nou pe carte si sa-si deschida mintile. Pe mine, contribuabilul privat si disciplinat, nu m-au ajutat cei de la fisc cu nici-o zi de întârziere la plata, ba chiar m-au somat sa platesc dupa 5 zile, cu penalitati adaugate. Pe cei cu datorii de milioane de Euro îi codorisesc cu anii. Pâna la urma cine-i ajută pe cei care susțin de fapt bugetul ?
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 10:43
De la: doinam_2606, la data 2010-02-08 10:36:21Apropos de reconversia profesionala a functionarilor, platiti pina la urma de noi amariti din sistemul privat: S-a intrebat cineva câți ingineri, economisti, s.a.m.d sunt angajati ca functionari? Pai au deja o pregatire profesionala, n-au decit "sa puna burta" din nou pe carte si sa-si deschida mintile. Pe mine, contribuabilul privat si disciplinat, nu m-au ajutat cei de la fisc cu nici-o zi de întârziere la plata, ba chiar m-au somat sa platesc dupa 5 zile, cu penalitati adaugate. Pe cei cu datorii de milioane de Euro îi codorisesc cu anii. Pâna la urma cine-i ajută pe cei care susțin de fapt bugetul ?CINE MUNCESTE CINSTIT ... NU ARE TIMP SA CASTIGE BANI
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 11:48
Vad ca s-a ascutit ... lupta de clasa !
Clasa exploatatorilor pare sa invinga. Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Fosta membra 9am.ro 677 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 12:10
De la: Silviu, la data 2010-02-08 11:48:25Vad ca s-a ascutit ... lupta de clasa ! In loc sa-si gaseasca ocupatii ,sint gelosi pe cizmulitele mele de 530 $ si pe costumul meu de scky de 2500 de euro,mai bine ar pune mintea la treaba ca banii plutesc prin aer
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 12:42
De la: ctitorul, la data 2010-02-07 21:49:43De la: alehin, la data 2010-02-07 21:45:37De la: mytcor, la data 2010-02-07 19:52:57De la: alehin, la data 2010-02-07 18:57:59 Pentrrrru tovarrrashu ista, Tovarrrashe, nush la ce lucrrrezi dumitale la 92 de ani, prrrobabil la un nou cincinal in 4 ani jumate! Aloooo, "Va mai dau 100 di liei!", "Linishtie toarrashi, linishte, alooo!" Nu va ajunge toarrrashi cat ati distrus poporrrrul asta? Cum i-ati distrrrus intelectualitatea [cu Blaga, Vulcanescu, Gh. Bratianu, Maniu si ceilalti, carora le zac amintirile pe la Sighet!!!], de ati lasat-o pe mana ebelor, ridzi-pitzi-urilor, vangheliilor, basestilor si altor "intelectuali" cocotati prin primarii, 2007, P.E., Cotroceni, ministere? Cum ati creat "omul de tip nou", ala supus, in stare sa nu cracneasca, sa nu se asocieze, sa nu aiba gandire proprie - ca sa fie mai lesne de dus cu batul? Si daca tot ai timp berechet, cauta prin postarile de pe aici, ai sa-ti gasesti rezultatele "muncii" dumitale- de pe urma careia ai o pensie grasa- intruchipata in noii pupincuristi ai conducatorilor vremelnici...Ce zici, tataie, "lucrezi" la asta? "Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
MANELISTUL 271 mesaje Membru din: 16/01/2010 Oras: Constanta |
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 13:33
De la: vasile_vali, la data 2010-02-08 12:42:03De la: ctitorul, la data 2010-02-07 21:49:43De la: alehin, la data 2010-02-07 21:45:37De la: mytcor, la data 2010-02-07 19:52:57De la: alehin, la data 2010-02-07 18:57:59 Eu zic ca are dreptate ctitorul ca si lasciva,voi nu vedeti ca dati cu clanta si nu stiti sa faceti nimica.Eu dece m-am bagat in politica si la presedentie,pentru faptul ca am vazut atitia prosti in Romania ,sa ma distrez si sa iau si io o pensie speciala. Ia puneti si voi osul si mintea la treaba trintorilor si lasati palavrageala pe forum,gaozarilor!
|
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 13:52
De la: camioneros70, la data 2010-02-08 01:44:54Ești foarte greșit in expuneri .... și poate muuult prea binevoitor.Nenea, ma scuzati ca vreau sa va aduc o veste legata de ''splendoarea economiei de piață'' autohtona de la ANOFM: Șomajul a ajuns la 8,1%. În România erau peste 740.000 de șomeri la sfârșitul lunii ianuarie ....! Ma repet special pentru tine : Ce facem cu acesti oameni ? Cu o parte semnificativa dintre ei, nu cu toti ?! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
9am157666 1 mesaj Membru din: 20/10/2009 |
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 14:18
basescu este un rau pentru ROMANIA si am sa si argumentez.Vezi toate actiunile lui inca din perioada de cind ocupa functia de ministru al trnsporturilor.Cazul flota casa din Mihaileanu s.a.m.d.Comunist declarat acum "lupta inpotriva comunismului"sa fim seriosi,vorbeste despre moguli si grupuri de interese nu spun ca nu ar fiintadar sa nu uitam ca si pe linga el se invirt videni casuneni regi ai asfaltului despre care s-a vorbit in presa ca ar fi primit contracte dubioase
|
m_nastasiu 10 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 14:20
Dracusorule,
Iti recomand sa citesti cartea lui Victor Gaetan despre "PRADAREA ROMANIEI" si sa vezi care este rolul incontestabil jucat de Basescu in dezastrul economic si moral in care se zbate in prezent Romania.
|
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 14:20
Băi Dorinele ... bună dimineața !!!
Eu propun să-i iei tu acasă pe toți si să-i dădăcești tu în spiritul tău civic , revoluționar !!! Ce să le faci ????? Poate vrei să le dea statul (adică tu și noi restul proștilor) un ajutor de negăsirea unui loc de muncă pe timp de criză și o economie în covaleșcență...???? CE SĂ LE FACEM ???? Să-i trimitem la Sorbona , la Harvard!?!? ... și i-am recicalt pe toți ... Fiecare este dator în economia asta de piață , care tu o înțelegi ca cucul în gură , SĂ-ȘI GĂSEASCĂ SINGUR DRUMUL !!!!!!!!!! Toți sperăm în vremuri economice mai bune !!! Hai să dăm vina acum pe Băsescu și pe Boc , că e criză mondială ... P'asta cu locurile de muncă nu o cunosc ...Nu fac eu cărțile pe masa asta !!! Cunosc în schimb , tenacitate , luptă și neplecarea capului în fața nicicărei dificultăți.... Fiecare este dator să lupte când viața nu oferă climatul propice... Hai să ne împușcăm la drumul mare , că e criză economică ... Toate stale lumii , unii mai ușor alții mai crâncen , încearcă cu orice mijloace să combată criza ... Dacă economia lumii nu se mișcă , nu mai există lichiditate pe piață , firmele nu mai produc pentru că PRODUSELE LOR NU SE MAI VÂND !!! ... implicit puterea de cumpărare este minimă ...care este soluția???? Vom vedea băi țâcă , nu putem bate din palme , iar în condiția țării noastre vorbesc , să ne batem joc de unii , iar pe alții să-i cocoloșim că e și ei săraci... Este mult prea complicat și periculos să te apuci pe așa niște vremuri să faci pronosticuri sau să dai vredicte... Dar de undeva trebuie început , altfel ne vom duce dracului ca nație ... Alte țări , confruntate cu crize politice sau sociale muuult mai crâncene decât aceasta care o traversăm noi , au strâns din dinți , au sacrificat , au făcut compromisuri , au lăsat ura și orgoliile prostești la o parte ... si au ieșit la liman ... și încă a la grande !!! Noi , că fac trei proști garagață ne dăm de ceasul morții și confundăm probleme fundamentale cu gâlceava din marginea șanțului... Ție nu ți-e rușine să aduci în discuție problema specifcă a unui grup restrâns de oameni , ca o prioritate națională ???? Cu restul de milioane ce facem , îi lăsăm de izbeliște ??? Te întreb , nu dau cu parul (încă) ??? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 15:30
De la: camioneros70, la data 2010-02-08 14:20:31Băi Dorinele ... bună dimineața !!! SI DACA ACEL GRUP RESTANS NU MAI AU DINTI IN GURA......... STRANG DIN GIN GII ,II DOARE ......SI SE LASA PAGUBASI
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 15:39
De la: politrucul, la data 2010-02-08 13:33:47De la: vasile_vali, la data 2010-02-08 12:42:03De la: ctitorul, la data 2010-02-07 21:49:43De la: alehin, la data 2010-02-07 21:45:37De la: mytcor, la data 2010-02-07 19:52:57De la: alehin, la data 2010-02-07 18:57:59 Scuzati, toarrase Trrraian, Io, pionerrrul Tarrrii Rrrrromania, va aduc un sublim omagiu marrretzelor dvs. rrrealizarri, facute imprreuna cu toarrrasha Elena, parca asha o cheama pe femeia dvs., nu? Si odata cu rrealegerrea la Congrrresul 15, va felicit caldurrros si va dorrresc sa duceti Rrrromanai pi noi culmi di civilizatzii si progrrrres (Aplauze indelungate si ovatii! Sa shtizi ca tov. Boureanu nu ovationeaza, se uita urat la tov. ministrrru de finante Vladescu, cik i-ar fi furat nevasta! De asemeni, toarasha Elena s-a maritat cu unul cu nume de galinacee, da' asa de sanchi, tot dvs. va arunca priviri pofticioase la Congrrrres!)! Poporul, T. Basescu, Rrrromaniaaaaaa! Traiasca partidu, T. Basescu, Rrrrromaniaaaaa! "Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 15:52
De la: camioneros70, la data 2010-02-08 14:20:31Inca o data, pentru a nu stiu a cata oara, vorbesti sa te afli in treaba si pe langa subiect. Mai toate statele lumii civilizate se ocupa de aceasta problema la modul cel mai serios. Initial se schiteaza restructurarea sau dupa caz, reformarea unui sector economic sau chiar a intregii economii , se creaza parghiile necesare dezvoltarii altor sectoare ce inca reprezinata o oportunitate, fie de stat, fie private, se investeste masiv in reconversie profesionala, in PROTECTIE SOCIALA, si dupa ... potopul ! Ai impresia ca in Romania se poate vorbi de asa ceva !? Mai ales de PROTECTIE SOCIALA ?! Face sau nu parte protectia sociala din politicile tarilor dezvoltate ? Cum este tratat acest subiect, de exemplu in Germania ? Mai ieri ti-am dat un exemplu de ''reformare'' initiat de actualul Executiv: Initial se discuta in cifre, per unitate monetara, cam ce urmeaza a fi ''reformat'', fara nici o logica sau startegie, de tot rasul in sistemul sanitar, si dupa asteptam, culmea nesimtirii, chiar de la cei care sunt in vizor sa vina si cu solutiile. Unde ai mai vazut asa ceva ? Asta inseamna din punctul tau de vedere reforma Statului ? Unde naiba e competenta celor ce conduc aceste ministere ? Si ca sa vezi ca bati apa'n piua, de dimineata pana seara, bai nenica, uite ce spune reprezentantul României la FMI, Mihai Tănăsescu : '' Restructurarea sistemului privat care a avut loc anul trecut a adus nivelul șomajului la un nivel de vârf. Restructurarea sistemului bugetar de anul acesta nu va aduce la disponiblizări mari. Va fi un mix între reduceri, acolo unde este cazul, și o înghețare a salariilor." .... Asa ca ... inca un bobarnac de la mine actualului Executiv ! Hai sa treaiesti intelept ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
petreflorescu 46 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 15:55
DE CUGETAT
Daca ca ministru al transporturilo......A DISPARUT FLOTA ROMANIEI INTRBARE?????? CE SE VA INTAMPL CU ROMANICA VOR MAI AVEA ROST ALEGERILE????? URMATORII PRESEDINTI LA CE VOR FI ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 15:59
De la: petreflorescu, la data 2010-02-08 15:55:31DE CUGETAT PRESEDINTI DE C.A.P.-URI
|
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 16:17
De la: mytcor, la data 2010-02-08 10:03:14 Legat de eductie, cultura, caracter si cam orice are legatura si tine de personalitate, daca tot nu ai priceput, stau mult mai bine ca tine ... ! ''Suna un prieten pentru comfirmare ! '' Legat de componentele de baza ale dezvoltari capitalismului, pe langa cele mentionate de tine, dupa esecul lamentabil al neoliberalismului, dar nu numai, se adauga PROTECTIA SOCIALA si masurile ce converg din acest capitol. Nu putem vorbi de o natiune dezvoltata si civilizata fara aceste componente. Legat de sistemul antiracheta, nu te pripi in a-ti da cu parerea. Sincer ! Mai analizeaza ! N-am sa-ti dezvolt subiectul pentru simpla ta remarca, citez : ''că ș-așa dorește să protejeze rasa''. Pentru mine cu aceasta remarca ai spus tot ce nu era necesar vis-a-vi de seriozitatea cu care trebuie tratat acest subiect ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 17:05
De la: Dorinel, la data 2010-02-08 16:17:51 .... "Russia launches program to save tigers worldwide MOSCOW Vladimir Putin has made headlines by championing the endangered Siberian tiger posing with a cuddly cub and placing a tracking collar on a full-grown female in the wilds of his country's Far East. Now Russia is helping plan an ambitious program it hopes can double the global tiger population by 2022. ...... www.journal-news.com/news/nation-world-news/russia-launches-prog... Russia hopes to hold a "tiger summit" in the Far East city of Vladivostok in September to coordinate multinational efforts to protect the Amur tiger, its habitats and increasingly scarce food sources, representatives of Russia's Natural Resources Ministry, the World Bank and the World Wildlife Fund said Wednesday. "We decided that this time we should do something serious in order to preserve tigers on our planet," said Igor Chestin, director of the Russian branch of the World Wildlife Fund. "The situation is catastrophic." The meeting would be hosted by Putin, Russia's powerful prime minister, and include leaders of countries such as India and China, according to Chestin and Deputy Natural Resources Minister Igor Maidanov. The goal of the program, which could involve as many as 13 countries, would be to double the number of tigers worldwide to some 6,500 by 2022. Chestin said this would require a total $1 billion (0.67 billion) from all participating countries a target he said could be met with both government funds and private sponsorship. Putin's support, which Maidanov said was expected, would likely give the effort a major boost. Last year, Putin was given an Amur cub on his birthday and showed it off to journalists inside his home before putting it in other hands. Months earlier, Russian television networks showed him patting a grown female on the cheek after shooting it with a tranquilizer gun as part of a program to track the rare cats on a Russian wildlife preserve. His Web site contains a section dedicated to the protection of the Amur tiger also known as the Siberian or Ussuri tiger and one page tracks his tiger's movements as it prowls around the Far East.".... ....cu fiece postare, îți etalezi tot mai insistent limitările-ți culturale-n susținerea unui dialog fie el și de pe o poziție adversă. las-o așa Drinele, prob. dezvoltării macro-economice sunt cu mult peste concepțiile pe care le deți tu. |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 17:21
De la: Dorinel, la data 2010-02-08 01:08:04Camioneros ... si totusi ce facem cu acei oameni ? Te mai o data: reconversie profesionala in ce ? Ce perspective ofera statul roman azi pentru reintegrarea acestor oameni in sistemul privat ? stii ,dorinele cum fac oamenii astia ai nostri ? vor sa-si faca o casa noua si o darima pe cea veche din acest motiv : ca trebuie reformat totul din temelii ! apoi ,dorm sub cerul liber ,in loc sa-si faca macar o camera ptr. inceput si pe masura ce au bani sa se extinda ! dar ei intii darima tot !
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 17:42
De la: camioneros70, la data 2010-02-08 09:34:10De la: marco, la data 2010-02-08 01:53:00... din pacate in romania comunismul a creat un sistem sclavagist de gindire ... majoritatea vor sa aiba un stapin(statul sau orice smecheras) care sa le dea ceva de mincare si prin care sa poata jumuli putin si de la cei care nu sint la nivelul lor (adica de la privati) ... de aici si isteria diplomelor ... toti vor sa aiba cit mai multe hirtii ca sa poate ''face fata'' in sistemul de stat cocosat de astfel de smecheri ... dar prea putini stiu sau vor sa faca ceva ... sau sint lasati ... culmea este ca cu cit au mai multe diplome cu atit sint mai incapabili sa performeze in domeniile inca accesibile in romania ... in tarile capitaliste doar cei modesti lucreaza la stat ... restul profita de oportunitatile din jur ... un exemplu sint toti care vin in romania si fac sa mearga activitati care romanilor li se par imposibil de urnit ... si trec(sau o sar) de toata birocratia care distruge multe afaceri autohtone ... daca ai sa observi expunerea lui marcel(marco),ai sa bagi de seama ca el spune acolo cu naduf, ceva despre sex,favoruri ,mita ; mita electorala ; agricultura pe care a pus mina mafia ...iar tu vi si spui ca asa-i : "economia este libera,cerere si oferta ,cel mai bun cistiga " omule, economia asta in care cel mai bun cistiga este o mare MINCIUNA ! este sistemul baietilor destepti ce ne conduc de 20 ani -o prelungire a ceea ce-am trait in comunism ! este Capitalismul pe care-l visau "tovarasii " nostri ,ca asa ar trebui sa fie....bineinteles cu ei,ptr. ei ! si asta nu vreti voi sa intelegeti ! daca Nu faci parte din Gasca lor,poti fi cel mai destept, nu ajungi in nici-un caz acolo unde ar trebui sa ajungi intr-un sistem "curat " concurential ,pe baza de competenta !
|
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 18:44
De la: mytcor, la data 2010-02-08 17:05:49Cu fiecare postare va dovedesc cat de departe de realitate sunteti ....! Am adus in discutie doar cateva din masurile luate de actualul Executiv si fostul cabinet Boc, si in afara de insulte si batai cu nucile in perete legate de anumite concepte economice asa-zis capitaliste, n-am vazut de la voi. Nenea, capitalismul in forma lui primitiva e istorie ! De fapt, va inteleg ! Sustineti anumite teze economice cuprinse in programul de guvernare al actualului Executiv, pe care nici el, cel in masura sa le aplice, habar nu are cu ce sa inceapa si ce masuri sa ia pentru a se pune in aplicare anumite masuri, si mai mult, pune caii inaintea carutei ...! Stie o tara intreaga cat de competent este actualul cabinet Boc, si mai ales premierul ....! Si nu folosesc termeni complicati vis-a-vi de modul meu de a prezenta competenta Guvernului si ''masurile'' sale ...! Vorbesc pe intelesul tuturor si voi nici asa nu pricepeti ! Si ca o sinteza a modului in care priviti voi realitatea economiei si necesitatile ei azi, la care adaug si alinierea voastra la modul in care priveste Executivul problemele cu care se confrunta, e clar de ce initial facem o schita de buget ce include si crestere economica, si cand tragem linie ne uitam cu ochii buclucati cat de mare este deficitul ... ! Asa competenta mai rar, probabil doar daca'l punem pe Vanghelie premier ! Si acum sa ascultam si parerea parti ruse vis-a-vi de sistemul antiracheta si nu numai : ---------------------------------------------------------------------------------------------- Russias new military doctrine approved .... Russia reserves the right to use nuclear weapons in response to the use of any types of weapons of mass destruction against it or any of its allies. President Medvedev has approved Russias new military doctrine. Along with the policy for nuclear deterrence the two documents outline Moscows approach to military conflicts and use of nuclear weapons through 2020. The news came following a session of the National Security Council, where the Russian president announced his approval to other members. The texts of the documents were published on the Russian presidents official website, Kremlin.ru, on Friday. The date of its publication, February 5, appeared to be quite symbolic it coincided with the start of the 46th Munich Security Conference, which is focused on the future of global and European security. Earlier, several officials involved in the creation of Russias new military doctrine said it would provide more liberties in terms of the use of nuclear weapons. Stronger reliance on nuclear deterrence is to compensate for the downsizing of the Russian armed forces. The military reduction, however, is part of a major military reform, which is aimed at making the army better equipped to meet modern challenges. Experts opinion: Sergey Utkin, Research Fellow at the Institute of World Economy and International Relations: I think the doctrine itself is partly a PR stand. People issue these sorts of documents for the general public to read them. Its obviously not for the military staff and I hope it wont affect relations with the West, because it is anti-Western to a certain extent. I also hope that most of the Western countries, NATO countries, will perceive it more as rhetoric. Ruslan Pukhov, Director of the Moscow-based Center for Analysis of Strategies and Technologies: In fact the new doctrine especially in terms of use of nuclear weapons is even milder than the previous one approved back in 1993. Back then Russia abandoned the Soviet principle not to use nuclear weapons first and stated it could be the first to use it in case of some critical threat to its national security. Now the new doctrine says in response to the use of any types of weapons of mass destruction, which is already a precondition that hadnt existed before. We also understand that both chemical and biological types of weapons are almost never used nowadays, so its practically about nuclear attack only. I would even regard that softened wording as a concession to the international community. Russias biggest military threats .... Despite the decrease in the possibility of unleashing a large-scale aggression using conventional arms and nuclear weapons against the Russian Federation, military threats to the Russian Federation have increased in a number of areas, reads the document. According to the new doctrine, Russia views the expansion of NATO as a primary threat to its security, as well as part of a tendency to give NATO global security functions. Another threat mentioned is the deployment of the strategic missile defense system that undermines international stability and violates the established balance of forces. Arms deployment in space and the creation of new high-precision conventional weapons are also listed as threats in the doctrine. Experts opinion: Ruslan Pukhov, Director of the Moscow-based Center for Analysis of Strategies and Technologies: First of all, we never know how the world will look like in 10 years. Secondly, even now there are several states that claim part of Russias territory to be their national territory for instance, Japan. Also, the border hasnt been demarked with some of Russias neighbors, so we cannot exclude that some international alliance can use armed forces against Russia and it will have to defend itself. Alexander Nikitin, Director of the Center for Euro-Atlantic Security of the Moscow State Institute of International Relations: There are indeed at least a few areas where the potential dangers for Russia have increased. First of all its clearly the territories of Afghanistan and Pakistan. In the past few years the control of the Kabul government over the regions of the country dramatically decreased. So there are probabilities of expansion of various military threats from those uncontrolled provinces toward the north of Central Asia, where Russia created a military alliance with five former Soviet states. No wonder that the last exercises of the Collective Security Treaty Organization were focused on prevention of interference by unauthorized armed groups and gangs from the territories of nearby Islamic states into the territory of Central Asia. We should also understand that the appearance of nuclear weapons in the hands of such states as Pakistan and North Korea, with their unpredictable policies, creates new type of threat in comparison to the times of the Cold War. Russias possible response The new doctrine stipulates Russias right to use its armed forces beyond its borders for the purpose of the protection of the interests of the Russian Federation and its citizens, as well as the maintenance of international peace and security. Threats to the territorial integrity of the Russian Federation and to its constitutional order are also mentioned as potential tasks for the military to deal with. Experts opinion: Ruslan Pukhov, Director of the Moscow-based Center for Analysis of Strategies and Technologies: I believe nobody should be surprised about those response measures. The US and France openly reserve their right to protect their citizens abroad, so why shouldnt Russia do the same? I believe its a good sign anyway that we act honestly and publicly, openly stating our rights before we need to implement them, and not when it comes to action. Alexander Nikitin, Director of the Center for Euro-Atlantic Security of the Moscow State Institute of International Relations: Actually, most countries, including most former Soviet states, as well as most European and Asian states all of them follow the regular practice of the UN, that military forces can be used abroad under certain conditions. Even the UN Charter, which prohibits the use of force outside national borders, has two exceptions. The first exception is Article 51, which allows for the use of military forces for self-defense that was exactly how Americans explained the start of their operation in Afghanistan back in 2001; the second case is Chapter 7 of the UN charter, where the use of force can be used collectively by a group of nations in the case of clear and present danger to international security caused by any state or any political regime. That was the case with Iraq, which Russia had supported. So the principle is not new at all, and even loyal to the UN Charter, as you can see. Besides, there is a common principle in international law that a country can use all means, including military ones, in case its citizens are attacked somewhere abroad. This is exactly the case with the American operation in Grenada in 1983, with numerous operations to free diplomats taken hostage in various embassies, and finally with Russias military involvement in South Ossetia in August last year. ------------------------------------------------------------------------------------------------------- rt.com/Politics/2010-02-05/russia-military-doctrine-approved.html
|
|
Fosta membra 9am.ro 1196 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 20:13
De la: vasile_vali, la data 2010-02-08 15:39:30De la: politrucul, la data 2010-02-08 13:33:47De la: vasile_vali, la data 2010-02-08 12:42:03De la: ctitorul, la data 2010-02-07 21:49:43De la: alehin, la data 2010-02-07 21:45:37De la: mytcor, la data 2010-02-07 19:52:57De la: alehin, la data 2010-02-07 18:57:59 Bravooooooo ! Bravoooooooo! Excelezi in imbecilitate! Bravoooooo!
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
Fosta membra 9am.ro 1196 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 20:52
De la: gabigabi, la data 2010-02-08 17:42:07De la: camioneros70, la data 2010-02-08 09:34:10De la: marco, la data 2010-02-08 01:53:00... din pacate in romania comunismul a creat un sistem sclavagist de gindire ... majoritatea vor sa aiba un stapin(statul sau orice smecheras) care sa le dea ceva de mincare si prin care sa poata jumuli putin si de la cei care nu sint la nivelul lor (adica de la privati) ... de aici si isteria diplomelor ... toti vor sa aiba cit mai multe hirtii ca sa poate ''face fata'' in sistemul de stat cocosat de astfel de smecheri ... dar prea putini stiu sau vor sa faca ceva ... sau sint lasati ... culmea este ca cu cit au mai multe diplome cu atit sint mai incapabili sa performeze in domeniile inca accesibile in romania ... in tarile capitaliste doar cei modesti lucreaza la stat ... restul profita de oportunitatile din jur ... un exemplu sint toti care vin in romania si fac sa mearga activitati care romanilor li se par imposibil de urnit ... si trec(sau o sar) de toata birocratia care distruge multe afaceri autohtone ... Amintiti la un moment dat de cerere si oferta.....credeti ca exista asa ceva in aceasta tara? Dupa cum am mai consemnat, inpreuna cu un prieten am deschis o amarata firma de curatenie iar efortul financiar pentru utilare a fost enorm pentru noi.Am fost nevoiti sa facem fiecare cate un inprumut si am investit cam 8000 E pentru achizitionarea unor aspiratoare , masini de spalat covoare cu spuma uscata si utilaje pentru curatat pardoseli, toate la nivelul normelor ecologice ale UE. Cu toate ca am depus nenumarate oferte la caietele de sarcini ale institutiilor care faceau licitatii pentru atribuirea unor contracte de curatenie, cu toate ca aveam pretul cel mai scazut ( mergeam cu oferta pana la limita) intodeauna castigau doar cei care erau in carti....si cu preturi de cel putin 3 ori mai mari decat ale noastre. Si nu doresc sa va mire, dar acest fenomen este valabil si la firmele private . De ce? veti intreba... De exemplu....o firma de...........cu care am,, negociat '' un asemenea contract ( este o banca foarte cunoscuta cu sedii in toata tara) Individul care se ocupa cu trierea ofertelor , pur si simplu dupa o intalnire avuta la un restaurant, propune sa majoram oferta de la..3lei.. pe mp la 5 lei pe mp si 1,5 lei pe mp sa fie ai lui ..Pana la urma a castigat aceea licitatie o firma din Ploiesti la care patronul este un cunoscut fotbalist si cu pretul de 7 lei mp.....Asa se castiga licitatiile in aceasta tara si nu doar la institutiile bugetare...La institutiile bugetare cel putin fara spaga grasa nici nu poti indrazni sa participi la vreo licitatie..O firma fara ,,protectori'' nu poate functiona in aceasta tara....
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
9am109115 9 mesaje Membru din: 30/07/2009 |
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 22:24
cu Basescu vostru-n frunte veti avea infringeri multe
|
|
|

NU ARE TIMP SA CASTIGE BANI