Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 01:20
De la: camioneros70, la data 2010-02-04 23:07:44sa n-am parte de ciorile de pe casa daca nu te calc cand o da coltu; ierbii,ia o bereDe la: xzy, la data 2010-02-04 22:55:32De la: camioneros70, la data 2010-02-04 22:52:26Am dat un test i la anii mei ... l-am luat !!!!!!! Test susinut , in major-parte cu tinerei d ' tia ca tine , bi Dorinele ... i sunt fericit c "glagoria" , nu m-a lsat ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 1196 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 09:02
De la: 9am049573, la data 2010-02-04 20:42:21acumvotez2009, Buna ziua! Nici nu stii cum se castiga banutii intr-un notariat si de aceea si sustii prostioarele respective... Hai sa-ti explic......Mai omule nu conteaza unde ai notariatul..conteaza cine face actele la acel notariat....De exemplu.......unde crezi tu ca ar fii facut actele toata gasca PDL in momentul cand au aflat ca fata lui Base a deschis un notariat???Pai este foarte lesne de inteles..... Doar mostenirile se fac obligatoriu in localitatea unde a decedat persoana dupa care se face succesiunea.....in rest ori cine poate face un act de vanzare-cumparare in ori ce alt loc din aceasta tara.....Acum intelegi??? Am mai mentionat ca acesti banuti sunt foarte usor de justificat....Pai hai sa-ti spun si cum se face......De exemplu....Dumneavoastra si eu avem ceva ,,datorii'' la presedinte si fiecare dinte noi suntem proprietarii la cate 10ha de pamant invecinate....deci in aceeasi localitate...... ce facem pentru a ,,platii datoriile''??? Pai simplu....vindem unul altuia cele 10 ha de pamant intr-un cuvant facem un schimb de terenuri iar actele le facem la fata jupanului.....Taxele sunt foarte mari si in acest mod fata presedintelui se umple de bani...Dupa o perioada ajungem la concluzia ca nu am procedat bine si mai facem o data manevra...adica o rotire de terenuri.....Cate astfel de acte crezi ca s-au facut la acel notariat din fundul tarii??? Sunt multe smecherii de caest fel care au putut fii facute pentru o spalare de banuti legala.....Deci banutii sunt castigati cinstit....??? Asta nu inseamna ca nu s-au facut si acte perfect legale la acel notariat, unde au venit toti indivizii cu dare de mana din aceasta tara cum ar fii Popoviciu..si alti mari proprietari imobiliari...pricepi???
Raporteaza abuz de limbaj
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 12:06
So keres impostorule?!!!!!!!!!
CARE-I TREABA SECURISTULE? NU MAI AI CUI DA IN GURA SI TE IEI DE OAMENII TAI, DE GHEORGHE POGEA?!!!!!!!!! MA, IN NICI UN CAZ NU-L IUBESC EU PE POGEA DEOARECE A AVUT GRIJA SA DISTRUGA 200.000 DE FIRME DIN DOMENIUL PRIVAT, MAI ALES OAMENII DE AFACERI SA VEZI CE-L IUBESC!!!!!!!!!!!!!!! PA`, MA` FRAUDULOSULE TU N-AI AUZIT DE LUPTA DE PARTID, DE VOTURI, DE INTRIGI DE PARTID TREBUIE SA TE FOLOSESTI DE INSTITUTIILE STATULUI SA DISTRUGI OAMENII, SI INCA PE AI TAI!!!!!!!!!!!!! PE NASTASE CARE DATORITA REPRESIUNILOR TALE DEVINE UN PERSONAJ TOT MAI POPULAR, TI-AI PUS SCLAVA, PE LAURA CODRUTA KOVESI CU TOT ALAIUL DE PROCURORI INCOMPETENTI ( A SE VEDEA REZOLUTIA RIDICOLA PUSA INTRU SALVAREA PIPITEI NATIONALE, ELENA UDREA, CAND S-A DAT NUP PENTRU CA PIPITA E CELEBRA). AUZI, INSIGNIFIANTA D-NA KOVESI, DACA NU STII, VEZI CA PROCURORII AU ALTE ATRIBUTII DECAT AGENTII DE VANZARI, SUNT CHEMATI SA DECIDA ALTCEVA?!!!!!!!!!!!!!!! PE GEOANA IAR TI S-A PUS PATA, SI TE-AI ARUNCAT PE EL CU REPRESALIILE!!!!!!!!!! PA` GEOANA AI PUS SERVICIILE SECRETE, CA SECURIST CUM ESTI, MORI SA TE INCOJORI DE FOSTII COLEGI DE BREASLA, SFARSIRE-AI SFASIAT CHIAR DE OAMENII TAI!!!!!!!!!!! SI ACUM, LUME, LUME, CULMEA TAMPENIILOR, TI S-A PUS PATA PE POGEA, LAS` CA SI EL STIE DE UNDE-I VINE DRAGOSTEA SUBITA A SCUMPE-I DE ANI!!!!!!!!!! AUZI CAINE DE PREZIDENTIAL CE ESTI? DA`, CAND TE IEI DE BOC SA STIU SI EU SA CUMPAR SAMPANIE IN SEARA AIA!!!!!!!!!!!!!!! MA` NELEGITIMULE, EU SINCER ITI SPUN CA AS AVEA O SATISFACTIE DEOSEBITA SA TE VAD LA SOARTA LUI BERLUSCONI CU BORSUL REVARSAT PE FIGURA TA DE IPOCRIT!!!!!!! SPER CA SI PORTOCALIII TAI INCEP SA VADA CAT DE MULT II TRAGI IN JOS CU COMPORTAREA TA MANELISTO-INTERLOPA SI CU PIPITELE TALE PROASTE CA BATA SI CU TAMPUL DE BOC, ASA CA DACA OAMENII TAI NU TE DEBARCA, VA VETI BUCURA DE O IMAGINE ATAT DE GROAZNICA CARE VA INSEMNA SI SFARSITUL PROSTOLOGIEI PORTOCALII DIN ROMANIA!!!!!!!!!!!!! HAI, PE CARE ASA MAI TARE-N MUSCHI DIN PD-L MAI DEBARCI?!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
petreflorescu 46 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 14:46
CE BINE AM TRAII DACA NU AM AVEA ATATIA PUPIINCURISTI
Raporteaza abuz de limbaj |
|
lumida 733 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 14:49
Basescu in fata natiunii dupa alegeri :
- Sa traiti bine ! A doua saptamana : -Sa traiti ! A treia saptamana : -Mai traiti ? Raporteaza abuz de limbaj
Oamenii sunt trecatori.....DAR , nu toti trecatorii sunt OAMENI. Daca vrei sa nu fii un simplu trecator,FII OM.
|
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 14:52
bre mamaie eu nu sant rasista dar prea vorbesti pe limba lui nea Bercea, tu esti cumva vaduva si neconsolata ca prea esti suparata pe viata?..pt Gabita mi-am dat seama ca ai facut confuzie,n-as putea sa te atac ca-mi place cum ii combati pe ceilalti.tine-o tot asa
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 14:54
pt.lumida:Mai traim,MAI DRAGA
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
lumida 733 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 14:55
si eu care ma gandeam ca m-ai facut MAMAIE.
Oamenii sunt trecatori.....DAR , nu toti trecatorii sunt OAMENI. Daca vrei sa nu fii un simplu trecator,FII OM.
|
|
|
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 17:08
De la: camioneros70, la data 2010-02-04 22:52:26Am dat un test i la anii mei ... l-am luat !!!!!!! Test susinut , in major-parte cu tinerei d ' tia ca tine , bi Dorinele ... i sunt fericit c "glagoria" , nu m-a lsat ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bravoooo ! felicitari ! da' ia zi-ne, te-au facut camionagiu -sef ? peste cite camioane ? da' ai grija cu palinca : sefu', primul ,trebuie sa fie cel mai corect !...pardon....cred ca am baut si eu din paharul cu iluzii : sefu-i sef si face ce vrea el si nu trebe' sa dea socoteala nimanui !
|
Fosta membra 9am.ro 3581 mesaje Membru din: 30/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 17:12
De la: gabigabi, la data 2010-02-05 17:08:06De la: camioneros70, la data 2010-02-04 22:52:26Am dat un test i la anii mei ... l-am luat !!!!!!! Test susinut , in major-parte cu tinerei d ' tia ca tine , bi Dorinele ... i sunt fericit c "glagoria" , nu m-a lsat ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Acum e sef de coloana si berea fara alcool! Felicitari, jupane!
Nu trageti in pianist!
|
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 17:16
Iclin sa cred ca societatea romaneasca condusa de basescu si pd l nu va face altceva decit sa puna cit mai sus minciuna si inselatoria caracteristici de baza a baselului /cu aceste trasaturi poporul nostru nu are ce cauta printre europeni/
|
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 17:18
De la: acumvotez2009, la data 2010-02-05 09:02:35De la: 9am049573, la data 2010-02-04 20:42:21acumvotez2009, bai,m-ai intors stomacul pe dos cu explicatiile tale ; si curatul,intransigentul BASESCU stie si poate justifica LEGAL toate astea ? ptui,in ce tara intoarsa cu curu-n sus traim ? in care Cinstea e sinonima cu Prostia si JMECHERIA si Invirteala se JUSTIFICA LEGAL ?
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 17:19
De la: gabigabi, la data 2010-02-05 17:08:06De la: camioneros70, la data 2010-02-04 22:52:26Am dat un test i la anii mei ... l-am luat !!!!!!! Test susinut , in major-parte cu tinerei d ' tia ca tine , bi Dorinele ... i sunt fericit c "glagoria" , nu m-a lsat ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Merci beaucup de urri !!! Nu m ocup de camioane , fetio !!! Altu-i domeniul... De palinc o s m las ... pe lumea ailalt iar eu , niciodat n scurta mea via de pn acum , nu am amestecat alcoolul cu munca - NICIODAT !!!! Dup orele de program , n schimb .... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 17:22
De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-05 17:12:39De la: gabigabi, la data 2010-02-05 17:08:06De la: camioneros70, la data 2010-02-04 22:52:26Am dat un test i la anii mei ... l-am luat !!!!!!! Test susinut , in major-parte cu tinerei d ' tia ca tine , bi Dorinele ... i sunt fericit c "glagoria" , nu m-a lsat ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Saru-mna nenea Jiji !!1 Ei a ... ef !! efu , dar e bine i aa ru ... Merge o beric... chir i fr alcool ?????
|
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 17:30
De la: mcherciu, la data 2010-02-05 14:52:19bre mamaie eu nu sant rasista dar prea vorbesti pe limba lui nea Bercea, tu esti cumva vaduva si neconsolata ca prea esti suparata pe viata?..pt Gabita mi-am dat seama ca ai facut confuzie,n-as putea sa te atac ca-mi place cum ii combati pe ceilalti.tine-o tot asa inca o data,imi cer scuze ptr. confuzie, iar catzelul tau cel rau,cel din avatar, seamana cu Bibicu meu ....adica, la fel de frumos si,probabil, foarte destept si tandru,mai ales !
|
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 17:31
Iar .... aceleai trncneli , contra lui Bse si a pdl-ului ...
Dar trezii-v odat , mi oameni buni !!!! Am neles demuuuult c nu l inghiii !!! Ei i ? Nu putei s venii la nesfrit cu aceleai tranca-fleanca !!! A-i omis s ntrebai de banii de cas , de flot , de arme de contrband ... Suntei de tot rsul !!!! Pe 9am178.. o neleg , c ea ia bani s mcne , dar voi ??? Aaaa , era s uit !! Tot Bsescu e Preedinte !!!! , ce zicei de paradoxul sta ???? n rest , plictiseal mare !!!
|
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 17:37
De la: camioneros70, la data 2010-02-05 17:19:54De la: gabigabi, la data 2010-02-05 17:08:06De la: camioneros70, la data 2010-02-04 22:52:26Am dat un test i la anii mei ... l-am luat !!!!!!! Test susinut , in major-parte cu tinerei d ' tia ca tine , bi Dorinele ... i sunt fericit c "glagoria" , nu m-a lsat ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Stiam, dar te-am tachinat....ca cine se iubeste,stii tu : se tachineaza....dar am vrut sa-l "tachinez"si pe Bas' ,ca el e SEFU care nu tre' sa dea socoteala nimanui ! adica : am intepat 2 dintr-o lovitura !
|
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 17:46
De la: camioneros70, la data 2010-02-05 17:31:12Iar .... aceleai trncneli , contra lui Bse si a pdl-ului ... tu n-ai citit cu ce ne-a "luminat " @acumvotez ? nici asta nu te-a deranjat asaaaaa,ca om care acuzi sistemul ticalosit ; baietii destepti si gastile de interese ; ca unul sau unii ce va doriti sa se termine cu coruptii,spagile si comisioanele nesimtite ? fratele meu Camioneros ,cum se cheama cind afirmi ceva in gura mare,te bati cu pumnii-n piept si ,in realitate ,este viceversa? hai, cauta un cuvint; ti-l dau eu pe primul : IPOCRIZIE ?
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 18:44
De la: 9am178165, la data 2010-02-05 12:06:33So keres impostorule?!!!!!!!!! Ratusco chiar asa??? Vezi ca abia acum vine iarna prin opozitie, s-ar putea sa-ngheti pe lac!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 19 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 19:11
De la: mari_uka, la data 2008-09-30 19:32:09Mai lasa-ma si cu base . Noua ne trebuie o bomba sa nu mai existam ca si natie! n-avem nevoie de bomba , te avem pe tine... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 21:07
De la: Dorinel, la data 2010-02-05 00:28:08Maine am sa provoc la o discutie pe tema propunerii americane de a amplasa pe teritoriul Romaniei sistemul antirachet, pe care CSAT-ul a aprobat-o fara nici un gen de dezabatere nationala.Ce stim oficial si ce ne este servit pe masa despre sistemul antiracheta s-ar rezuma pe scurt in doua capitole: scutul e "anti"- racheta, deci folositor in a dobori rachetele, si nu in a ameninta populatia; scutul anti-racheta se vrea pentru a proteja Romania, Europa in speta, si interesele militare ale SUA - eu le-as adauga cu ochii inchisi si pe cele economice. Bun. Ce cred eu in plus fata de ce ne este furnizat oficial este ca, scutul este in primul rand pentru pentru protejarea bazelor americane impotriva posibilelor atacuri scalare rusesti, si mai putin pentru amenintarea iluzorie a Iranului, si mai putin pentru protectia Romaniei. Romania prin pozitia sa reprezinta primul zid de aparare, de aici rezultand primele victime in masa in cazul unor asemenea confruntari. Din punct de vedere al sigurantei nationale am convingerea ca prin prezenta acestor scuturi anti-racheta pe teritoriul Romaniei, mai degraba vorbim de viceversa sa. In concluzie, poate fi o oportunitate pe timp de pace, dar poate fi si o tema de sensibilitate maxima in timp unor posibile tensiuni interstatale, indiferent de natura lor. Scopul poate parea chiar nobil, dar viceversa lui in caz de razboi sau a unor posibile alte ''manifestari'' de o anumita latura, ne mai poate conduce la implementarea unui sistem de control total al populatiei intr-un final, cu acceptul nostru. Stiu, pentru unii suna bizar, altii pot considera spusele mele ca un argument contra politicii externe promovate de catre Basescu, desi le spun din start ca aici nu este vorba de asa ceva si stiu ca atunci cand esti angajat intr-o alianta militara ...., dar rugamintea mea este sa mai reflectati asupra subiectului.
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 21:23
Dorinel , dei noi doi vom fi for ever n opoziie....
Eu , deocamdat comentez aa !! Acest scut , indubitabil va ncorona poziia Romniei drept primul stat al alianei , n faa rechetelor ruseti !! Pe urm restul... lumii ... Dar ca i pas , acest pas fcut de Romnia , este , pentru viziunea mea , cel mai important "pas" n viitorul Romniei , politic , social i economic !!! Altfel spus , n sfrit , dup o perioad mult prea ndelungat ... i Romnia va avea un cuvnt greu de spus , n furirea istoriei lumii , de aici ncolo !!! Nu ca o super-putere !!! Dar ca un factor de decizie , ca participant activ n luarea deciziilor viitoare ... Eu , sper ... dar depinde , s-au mai vzut fiasco-uri i pe la case mai mari ! Vom avea , da , o MARE responsabilitate pe umerii notri !! Dar altfel se va sta de vorb cu Romnia de acum ncolo !! Prerea mea , proprie i personal !!! i iar i trecem lui Bse un + la realizri !! Asta este... ,...soarta frate !!!
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 21:27
De la: camioneros70, la data 2010-02-05 17:31:12Iar .... aceleai trncneli , contra lui Bse si a pdl-ului ... Auzi amice STS-ist?!!!!!!!! Daca macaneam pe bani, macaneam pentru iubita-ti putere interloapa, CA DACA ESTI CONFUZ DE LA ATATA ALCOOL, VEZI CA ACOLO SUNT BANII!!!!!!!!!!!! In opozitie amice securist, NU PREA SUNT BANI, in consecinta, BANII II IEI TU, NU EU, eu "macanesc"pe gratis si culmea, dezinteresat ( asta stiu ca este peste puterea de intelegere a unui PD-L-ist zis PPL-ist sa faci ceva gratuit). Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 21:40
De la: 9am178165, la data 2010-02-05 21:27:57De la: camioneros70, la data 2010-02-05 17:31:12Iar .... aceleai trncneli , contra lui Bse si a pdl-ului ... Vezi , mi anonima lui tata , de ce te iubesc eu pe tine ?? Pentru c eti simpatic ru-ru !!! i pe deasupra mai eti i sincer !!!! PS. Am ncercat !!! Nu pot s m supr pe tine ... i gata ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 21:49
tema pt.acasa,sunt invitati toti sa-si spuna parerea si cei pro si cei contra: daca vanghelie este ales presedinte p.s.d.,boc este reales,iar la urmatoarele alegeri vanghelie si boc ajung in turul doi al prezidentialelor,cu cine ati vota si de ce si mai ales sa nu uitati ce spuneti acum despre aceasta ipotetica intamplare???
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 22:00
De la: camioneros70, la data 2010-02-05 21:23:19i iar i trecem lui Bse un + la realizri !! Asta este... ,...soarta frate !!!Imi pare rau ca ma vad nevoi sa te contrazic din nou, Basescu nu are nici o realizare personala prin asta. Este o realizare conjuncturala militara a Romaniei, in nici un caz una economica. Ca ar putea aduce si alte beneficii economice, da ! Dar sper ca acele ''beneficii'' sa nu fie asemenatoare cu cele aduse de aderarea la UE, prin incompetenta clasei politice de dupa moment ! Ca tot veni vorba, la fel si aderarea la UE nu este o realizare personala marca Traian Basescu. Si daca tot insisti sa spui ca da, este o realizare personala a lui Traian Basescu, in acelasi context putem spune ca este o realizare a Guvernului Tariceanu ! Sa fim seriosi si realisti. Si repet, este o probleme de o sensibilitate maxima comparativ cu aderarea la UE. El are alt gen de realizari: de exemplu .... ''condamnarea'' comunismului .... Mai mult decat, ceva de genul: In timpul mandatului Traian Basescu s-a pus in practica propunerea parti americane de a amplasa pe teritoriul Romaniei scutul anti-racheta, nu putem vorbi.
|
|
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 22:04
De la: florinpreda999, la data 2010-02-05 21:49:03tema pt.acasa,sunt invitati toti sa-si spuna parerea si cei pro si cei contra: daca vanghelie este ales presedinte p.s.d.,boc este reales,iar la urmatoarele alegeri vanghelie si boc ajung in turul doi al prezidentialelor,cu cine ati vota si de ce si mai ales sa nu uitati ce spuneti acum despre aceasta ipotetica intamplare???Da-ti una peste gura !
|
|
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 22:08
De la: Dorinel, la data 2010-02-05 22:00:24De la: camioneros70, la data 2010-02-05 21:23:19i iar i trecem lui Bse un + la realizri !! Asta este... ,...soarta frate !!!Imi pare rau ca ma vad nevoi sa te contrazic din nou, Basescu nu are nici o realizare personala prin asta. Este o realizare conjuncturala militara a Romaniei, in nici un caz una economica. Eu sunt prea mic Dorinele ... adu-mi tu aminte : cine rspunde de politica extern a Romniei ???? Cine e eful C.S.A.T.-ului ???? C io ... nu tiu ce am ... tot uit ....
|
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 22:13
De la: Dorinel, la data 2010-02-05 22:04:11nu pot ca mi-e mila de mineDe la: florinpreda999, la data 2010-02-05 21:49:03tema pt.acasa,sunt invitati toti sa-si spuna parerea si cei pro si cei contra: daca vanghelie este ales presedinte p.s.d.,boc este reales,iar la urmatoarele alegeri vanghelie si boc ajung in turul doi al prezidentialelor,cu cine ati vota si de ce si mai ales sa nu uitati ce spuneti acum despre aceasta ipotetica intamplare???Da-ti una peste gura !
Albert Einstein
|
|
Fosta membra 9am.ro 1276 mesaje Membru din: 7/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 22:14
De la: Dorinel, la data 2010-02-05 21:07:34De la: Dorinel, la data 2010-02-05 00:28:08Maine am sa provoc la o discutie pe tema propunerii americane de a amplasa pe teritoriul Romaniei sistemul antirachet, pe care CSAT-ul a aprobat-o fara nici un gen de dezabatere nationala.Ce stim oficial si ce ne este servit pe masa despre sistemul antiracheta s-ar rezuma pe scurt in doua capitole: scutul e "anti"- racheta, deci folositor in a dobori rachetele, si nu in a ameninta populatia; scutul anti-racheta se vrea pentru a proteja Romania, Europa in speta, si interesele militare ale SUA - eu le-as adauga cu ochii inchisi si pe cele economice. La ce sa reflectam??? Ne ofera americanii o masina blindata si pentru faptul ca-i si un pasager de-al lor in ea,tu vrei sa ne intrebam daca e oportun sau nu sa ne urcam in ea???Pasagerul lor tot la noi in parcare sta,nu???De ce sa nu ne urcam si noi??
|
|
|
|

Buna ziua! Nici nu stii cum se castiga banutii intr-un notariat si de aceea si sustii prostioarele respective... Hai sa-ti explic......Mai omule nu conteaza unde ai notariatul..conteaza cine face actele la acel notariat....De exemplu.......unde crezi tu ca ar fii facut actele toata gasca PDL in momentul cand au aflat ca fata lui Base a deschis un notariat???Pai este foarte lesne de inteles..... Doar mostenirile se fac obligatoriu in localitatea unde a decedat persoana dupa care se face succesiunea.....in rest ori cine poate face un act de vanzare-cumparare in ori ce alt loc din aceasta tara.....Acum intelegi??? Am mai mentionat ca acesti banuti sunt foarte usor de justificat....Pai hai sa-ti spun si cum se face......De exemplu....Dumneavoastra si eu avem ceva ,,datorii'' la presedinte si fiecare dinte noi suntem proprietarii la cate 10ha de pamant invecinate....deci in aceeasi localitate...... ce facem pentru a ,,platii datoriile''??? Pai simplu....vindem unul altuia cele 10 ha de pamant intr-un cuvant facem un schimb de terenuri iar actele le facem la fata jupanului.....Taxele sunt foarte mari si in acest mod fata presedintelui se umple de bani...Dupa o perioada ajungem la concluzia ca nu am procedat bine si mai facem o data manevra...adica o rotire de terenuri.....Cate astfel de acte crezi ca s-au facut la acel notariat din fundul tarii??? Sunt multe smecherii de caest fel care au putut fii facute pentru o spalare de banuti legala.....Deci banutii sunt castigati cinstit....??? Asta nu inseamna ca nu s-au facut si acte perfect legale la acel notariat, unde au venit toti indivizii cu dare de mana din aceasta tara cum ar fii Popoviciu..si alti mari proprietari imobiliari...pricepi???
da' ia zi-ne, te-au facut camionagiu -sef ? peste cite camioane ? da' ai grija cu palinca : sefu', primul ,trebuie sa fie cel mai corect !...pardon....cred ca am baut si eu din paharul cu iluzii : sefu-i sef si face ce vrea el si nu trebe' sa dea socoteala nimanui !